PDA

View Full Version : spunetzimi shi mie

pablo_dinamo
10-11-2005, 10:48 AM
intro zi fara soare iam intrebat (adk leam propus) pe cei de la fifaromania dak pot sa iajut cu ceva la patch RLSP 2006

shi mia raspuns careva sa ma pun pe treaba shi sa le arat dak is "talentat"

in primu rand nu shtiu cu ce sa incep

in al 2lea rand
vreau sa va intreb cu ce programe se fac mingile shi stadioanele shi bannerele

:D

ashtept un raspuns

Blue Shark
10-11-2005, 10:57 AM
ptr bannere si mingii in primul rand iti trebuie un template si ca sa le fac i iti trebuie Adobe Photoshop sau ceva asemanator(fara paint)

yahoo
10-11-2005, 11:09 AM
Sa sti ca ai inceput cu stangul!Tu vrei sa faci lucruri "mari" dar nu sti cu ce sa incepi!In stilul acesta nu vei ajunge decat unul din numerosi "patch" makeri care au facut cate ceva (prea putin ca sa ii mai tin minte)!

Te stadioane nu te sfatuiesc sa te apuci pt ca e prea greu!Cel mai usor lucru este sa faci echipamente!

Si sa sti ca eu am fost acel "careva" care ti-a raspuns!

pablo_dinamo
10-11-2005, 04:12 PM
shtiam ca tu erai, nam vrut as dau un nume sa nu te simtzi prost

poate nu ai observat, incerc sa ajut, nu sa ies in evidentza
dak nu avetzi nevoie de ajutor,
navetzi decat sa ma datzi afara

Gorghette
10-11-2005, 05:46 PM
pablo_dinamo, incearca sa faci, si daca esti talentat poate le-or baga in patch, dar eu nu prea cred.....

pablo_dinamo
10-11-2005, 05:51 PM
nu tzin neaparat sa le bage in patch
era ceva asha... macar sa imi omor timpu cu ceva
sau sa incerc
cine shtie... poate dak inavzt de pe amu, cand oi fi mare o sa shtiu sa imi fac patchuri singur

ca se dovedeshte ca nam ce discuta cu oamenii de genu yahoo
sa fiu sincer nici nu shtiu dc mam inscris pe forumu asta

le multzumesc pe deplin cellor care au lucrta shi care lucreaza in continuare la patchuri pt fifa

Fifa Rulez
in afara de catziva oameni carora le place ;)

pablo_dinamo
10-11-2005, 05:55 PM
ar fi bine ca oamenii sa inceapa sa critice shi sa fie ironici dupa ce or inceput shi ei sa faca cate ceva...

asha... ca o ultima observatzie in legatura cu fifa, ca deja is off topic ;)

cand incepe meciul, comentatorul zice uneori, (f rar), "next to me is Andy Gray, who forgot to bring me a cup of tea, thanks Andy"

shi ce am patzit cu colegumeu, ce nu voi uita nici odata, va mai zic ca apoi plec sa joc fifa, zice comentatorul, la fifa 98, era meciu plictisitor, zice "I'm gonna get myself a cup of tea" shi se aude linguritza din ceashca...

ding-ding-ding...

yahoo
10-11-2005, 06:36 PM
Success baiete!
Sa sti baiete ca pe undeva pe la download zone sunt niste echipamente si ghete facute de mine pt fifa 04 si 05 asa ca nu ma poate acuza cineva ca n-am facut!In rest eu ti-am raspuns clar!Adica tu vrei sa faci ceva dar nu sti ce si ma acuzi pe mine ca sunt rau cu tine?Pai la astfel de post-uri nu ai ce sa raspunzi!Hai plimbare frumoasa!

pablo_dinamo
10-11-2005, 07:19 PM
naoh vad ca eshti asha tare... ma bucur pt tine, succes in continuare
cat despre plimbare, o fac cand vreau eu, nu cand ordoni tu,

asta... dak intzelegi!!!!!!!

PS: vezi ca nu teai prins la partea cu: "oamenii ar trebui sa inceapa sa critice shi sa fie ironici dupa ce fac cate ceva"

;)

dvlad79
12-11-2005, 10:33 AM
A devenit oare forumul un loc in care sa se decida cine e mai "tare" si care e mai "palid"? Daca cineva vrea sa faca patch-uri (nu copieri de patc-uri si asumarea ulterioara a creditului, daca a modificat ceva... :sanshine2: ) nu ar trebui lasat sa faca ce poate, si abia apoi sa fie criticat? Cred ca, cu cat sunt mai multe minti luminate implicate, cu atat ar trebui sa iasa mai bun un patch. Nu intotdeauna critica duce la progres, you know? Pe unii ii descurajeaza.

yahoo
12-11-2005, 11:03 AM
Pai sa faca si nu sa intrebe ce!Orice domne,un amarat de kit,de stadion (daca vrei sa stai 3 luni),o minge ceva dar nu sa stea sa se intrebe atata ce sa faca!Lipsa de imaginatie!

little_foot
12-11-2005, 11:54 AM
pablo ti-am luat apararea cand s-a luat yahoo prima oara de tine dar la faza asta cam are dreptate.tu ai impresia ca stadioanele,echipamentele,si restul sunt niste chestii banale pe care le bagi tu intr-un program dai create si gata stadionul.e absurd sa intrebi asa ceva...vrei sa ajuti dar nu stiu cu ce...spuneti-mi ce trebuie sa fac,cu ce sa fac,unde sa fac,cum sa fac...
si inca un amanunt extrem de deranjant...invata gramatica inainte sa te apuci de facut patch-uri...e mai importanta in viata de zi cu zi

dvlad79
12-11-2005, 12:43 PM
Hai sa fim seriosi, ca nu este el singurul care face greseli gramaticale... Sunt sute de exemple pe forum. Mai greseste omul, cand vrea... :oops: