PDA

View Full Version : ROMANIA -NORVEGIA

DarkComy
11-06-2003, 09:44 PM
Dativa cu parerea despre meci injurati pe cine trebuie injurat si scrieti care vi sau parut jucatori romani cei mai buni ca de ex:
I ...
II...
III...

Parerea mea
I. Contra si Rat
II Chivu
III Alin Stoica

m.U.E NORVEGIA :angry: :injur: :scaun: :nashpa: :fyou: :spam: :cenzurat:

Scouville
11-06-2003, 09:45 PM
I mutu si rat
II ganea
III pancu soava
IV iencsi :P

DarkComy
11-06-2003, 09:54 PM
ma stresat iar Iordanescu . Nu inteleg de ce la bagat pe Radoi la mijloc :blink: cand putea s ail bage pe Aliuta care e jucator de constructie

justafan
11-06-2003, 10:55 PM
I.Mutu II.Ganea III.Contra

DarkComy
11-06-2003, 11:42 PM
pe langa votatul jucatorilor vorbiti si de meci un pic injuratii pe cei responsbili :D

Blue
12-06-2003, 02:24 AM
singurul responsabil pentru pierderea punctelor e albitru.

tudosebogdan
12-06-2003, 07:24 AM
nu neg ca arbitrul nu ar fi dat mai mult de 5% gazdelor dar mai am si eu o intrebare: a ratat arbitrul pentru noi fata in fata cu portarul? si pentru ca nu ma satur mai pun o intrebare, a jucat arbitrul in tricoul nationalei? la ambele intrebari eu vad ca raspuns varianta negativa. :huh: parerea mea ca in orice joc singurii responsabili pentru ce se intampla in teren sunt jucatorii. de altfel daca imi aduc aminte un jucator spunea odata ca pe teren nu se aud in timpul meciului de obicei decat cam 20% din indicatiile de pe margine asa ca antrenorul nu prea poate fi invinovatit.
cei mai buni jucatori mi s-au parut:
1. Ganea
2. Alin Stoica
3. Chivu

scandalf
12-06-2003, 09:41 AM
Cel mai bun meci facut de Romania, Iordanescu a ales f.bine ( mai putin Ilie care l-a schimbat Stoica dovedindu-se excelent si Iencsi care desi a jucat bine nu era la nivelul atacantilor norvegieni)
Am spus inainte de astea doua meciuri ca vom bate tot ca avem o echipa f buna.....dar am uitat de arbitri fratilor........CEL MAI MARE TAMPIT CARE L_AM VAZUT VREODATA...(sa-i dea gainusa ochelarii aia :wacko: ) :injur: :injur: :nashpa: :scaun:
NU i-a dat penalti lui Carew atunci cand l-a tinut (da nu era) Iencsi ...i-o fi dat in compensatie.......Saracu Chivu a intrat tot meciul cu mainile pe sus la adversari sa evite un penalty sau ceva...cred ca s-a enervat TEMBELU pana la urma. :injur: :scaun: :angry:
Cum ziceau danezii"nishte tarani din munti" care habar nu au de fotbal nici ei nici suporterii lor.(nu s-au auzit de loc frate la ei acasa)..nu intz (sunt cocalar de mirc)eleg ce interese ar putea avea iar UEFA sa nu ne calificam......ca s-ar putea sa aibe mai multi turisti din Romania decat din Norvegia anul viitor in Portugalia...dar cred ca nu realizeaza acest lucru.

Excelentz (sunt cocalar de mirc)i au fost MUTU, RAT, Chivu, Soava si mai ales Ganea care isi face treaba excelent..si marcheaza ori de cate ori ne arde buza..

Oricum eu cred ca ne vom califica chiar si la un baraj...Hai BOSNIA!!!! :mishto: (poate cu turcia.. :bere: .mergem si umplem istambulul!!!)

HAI ROMANIA!!!!OLE OLE OLE :mishto: :cooool: :crazyboy:

DarkComy
12-06-2003, 12:12 PM
tudosebogdan cum poti sa zici ma ca arbitrul nu ne PREA dezavantajat frate ca penaltyul na fost orice intrare a noastra era fault am luat 3 galbene aia nici un galben mai ales CAREW care tragea de tricou intruna si sa nu spun ca noua nu ne acorda nici o lovitura din preajma careului si au fost cateva faulturi . Sincer nus de aceeasi parere cu tine

scandalf
12-06-2003, 04:38 PM
ATENTIE LA URMATORUL SCENARIU: :crazyboy:

NORVEGIA....i-a bataie de la bosnia si bate luxemburg=13 pct
DANEMARCA...i-a bataie si da la noi si de la bosnia=13
BOSNIA.....bate tot 9+6= 15 pct.
ROMANIA.....batem tot =16 pct

ROMANIA 16 pct calificare :mishto:
BOSNIA 15 pct baraj :bere:
DANEMARCA M.U.E. :P
NORVEGIA M.U.E. :nashpa:

E?...ce zicetz (sunt cocalar de mirc)i? E UTOPIE?.....nu ar fi frumos?

SPERANtz (sunt cocalar de mirc)A MOARE ULTIMA!!!!!!! :cooool:

Scouville
12-06-2003, 05:54 PM
Frumos imi place ... dar bosnia treb sa joace ceva extraordinar pe danemarca poate sa o mai bata dar pe norvgia nu cred aia chiar joaca altceva handball in 11 sau nu stiu dar chiar nu stiu sa joace fotbal mai bine joaca bosnia oricum chiar si la baraj sa mergem si tot e bine forza romania :mishto: :mishto: :mishto:
apropo ganea super jucator pacat ca nu are talentu lu' mutu ca are simtu portii
:D

DarkComy
12-06-2003, 08:11 PM
Sincer pe mine Mutu ma cam enervat in meciul asta. Tot incerca o multime de faze din astea speciale , inteleg ca mai e nevoie si de faze din astea dar sa dat prea mult in spectacol cand stia cat de importanta e intalnirea ma rog nu zic ca a fost vina lui binenteles a fost vina lui CAREW :angry: :scaun: :nashpa: si a arbitrului :nashpa: :scaun: :angry:

mns
13-06-2003, 06:19 PM
mie mi se pare ca Soava, Rat si Chivu au facut un meci foarte bun

am ramas placut impresionat de primii doi care au jucat foarte bine pentru un meci de un asa nivel, rapidul ar face cea mai mare greseala daca i-ar vinde, cu ei poate ajunge departe

mutu a fost cam nervos, si cred ca a incercat sa duca echipa in spate, pacat ca nu a resuit

DarkComy
13-06-2003, 09:05 PM
Vorba ta mns a incercat prea multe pe cont propriu adika sa straduit ca sa poata sa ajute Romania dar trebuia sa joace mai in echipa un pic

Scouville
13-06-2003, 10:30 PM
Eu tot nu inteleg daca rapidu are jucatori asa de buni cum se face ca in patchu vostru sunt mai varza ca aia de la dinamo care nu a facut mare lucru in campionat sau in cupa(chiar daca au castigat-o ''pe merit'' :P ) :huh: :huh:

mns
14-06-2003, 12:31 AM
rapidul are cea mai buna echipa in patch...

Neo
14-06-2003, 09:49 AM
pai la aia care merita injuratz (sunt cocalar de mirc)i
1 Chivu si Mutu
2 Codrea
3 totz (sunt cocalar de mirc)i in afara de Ganea

Sirius
14-06-2003, 09:11 PM
Cei mai buni jucatori au fost Chivu, Lobont, Soava si Ganea. Mutu si Contra s-au complicat prea mult, iar la mijloc a fost cam degringolada fara Dorinel Munteanu. Bratu ar fi fost solutia, insa ce sa faci daca-l baga in ultimele 5 minute...
De injurat injur doar ghinionul, pentru ca nu numai datorita acelui penalty am pierdut meciul...
Oricum, Romania va fi la Euro 2004. Fifa Romania stie de ce!

Scouville
14-06-2003, 10:28 PM
[quote]rapidul are cea mai buna echipa in patch...

cred ca am alt patch sau nu stiu pt ca la mine jucatorii de la national sunt cei mai buni , pe urma cei de la dinamo si pe urma cei de la steaua ... cei de la rapid au jucatori care nu depasesc la overall 70 poate 2-3 exceptii restu toti de 60-65 pe cand la cele de mai sus sunt si jucatori de 70-80 ma rog...
A si intrebare: de ce dupa ce ai jcat 3-4 meciuri cu aceiasi jucatori unii incep sa oboseasca si nu ma ipot alerga? sau e valabil in tot jocu'?

mns
15-06-2003, 12:27 AM
:offtopic:

daca vrei sa vb de patch sau fifa 2003 mergi la forumul jocului :mishto:

Edy_smf
15-06-2003, 10:21 PM
locul 1 Ganea 2 Rat 3 Ilie Mutu dupa parera mea e prea bagat in seama pt un jucator de valoaea lui...probabil daca facea schimb de posturi cu ilie si venea in spatele lui ilie si a lui ganea ar fi fost mai bun dar in atac nu face 2 bani. mijlocul fara dorinel e 0 iar apararea ...noroc cu rat si iencsi ,vad ca si chivu a cam nceput s-o scalde..impresii deh,pacat ca nu mai vine moldovan galca si am auzit ca si filipescu s-a cam saturat sa mai joace cu novici in echipa precum soava ,alin stoica.codrea,radoi si alti copii de mingii de astia...oricum am observat ca si-au dat silinta...pacat ca a fost arbitrul M...ist:)
HAI ROMANIA!!!

Sirbu Mihail Bogdan
16-06-2003, 12:06 AM
care ma filipescu s-a saturat sa joace cu copii de mingi (novici) cand el strica meciuri intregi si face gafe memorabile,galca,ce a facut galca pentru nationala,nu spun ca nu a jucat dar n-a fost atat de special asa incat sa nu mai vina ca sunt astia prosti si e el prea bun.cu chivu nu stiu ce ai dar ma rog.mutu,nici ala nu e bun nu?
nu spun ca astia care sunt acum in echipa sunt foarte buni dar trebuie lasati sa formeze o echipa ,sa joace impreuna.

mns
16-06-2003, 12:18 AM
chivu a jucat bine, are o evolutie constanta, nu stiu de ce va luati de el....

ilie e un zero barat mai nou...

...

Sirbu Mihail Bogdan, parca ai lipsit o perioada de la forum , ne-ai speriat, welcome back :bere: :cooool:

Edy_smf
16-06-2003, 01:14 AM
intii vedetele se formeaza la cluburi nu direct la nationala...galca ce a facut?depinde citi ani ai si cit de mult l-ai apucat la nationala ca sa sti cam ce poate...in compania lui hagi sabau prodan ciobotariu...galca era super...in compania la astia normal ca nu are ce sa arate,Filipescu?acum ca nu s-a adaptat sa joace fundas stinga pe tusa linga arbitru sa-l tina de vorba cum l-a pus iordanescu...normal ca nici el n-a avut ce sa arate...ia sa-l fi pus in locul lui chivi in meciul cu danemarca sa fi vazut atunci citi treceau de el?ma rog nu comentez...sincer eu nu sint de acord cu aducerea tineretuli sa se formeze la nationala...intii sa invete sa joace la cluburi si pe urma daca merita sa vina nu sa invete fotbal pe nervii mei. i apropo...pupati-l voi mult pe mutu in fund dar va zic eu ca daca nu l-ar fi avut pe hagi nas iar becali nu ar fi fost prietenul lui hagi mutu era 0 cum s-a si vazut in meciul cu norvegia...prea arogant si prea egoist...l-a frustrat de 3 ori pe ganea care era liber numai sa se duca el cu mingia in fata...

Sirbu Mihail Bogdan
16-06-2003, 02:29 AM
da si ce propui?
daca aia batraini ba unii se retrag ba unii nu mai pot.
nul pupa nimeni in fund pe mutu dar are valoare s-a vazut la Parma ce a facut.mie sincer imi place mai mult de ganea dar nu pot sa spun ca mutu a devenit fotbalist din cauza lu hagi.eu cred ca un fotbalist mare asa se naste nu il face cineva.
(n-am anii tai dar cred ca inteleg si eu ceva din fotbalul asta la cat l-am jucat si vazut)

bine v-am regastit mns :bere:

mns
17-06-2003, 02:08 PM
la nationala, singurul "batran" care mai merita sa fie convocat este dorinel munteanu, pentru ca el practic trage echipa dupa el...munceste mai mult decat multi tineri

si eu sunt de acord ca nu trebui sa formezi un jucator bun la nationala, el trebuie sa se faca remarcat si sa fie cizelat la echipa de club...

DarkComy
17-06-2003, 03:36 PM
Eu o greseala mare cred ca a facut Iordanescu.Cand era generatia de aur nu sa gandit ca va imbatrani si ea :( si ca trebuia sa mai bage si jucatori tineri care sa creasca langa un Hagi unPopescu un Petrescu etc. Parerea mea

Edy_smf
18-06-2003, 12:37 PM
eu nu vreau sa ma cert cu tine mihai bogdan ...nu stiu de ce folosesti tonul asata...in fine nu ma deranjeaza daca tu asa consideri:)
era doar o parere degaeaba ma intrebi ce propun,eu ca nu cred ca daca as propune ceva s-ar lua in considerare:)
nu zic ca sint total impotriva aducerii jucatorilor tineri la nationala ,imi plac evolutiile lui rat si mi-ar placea sa-l vad chiar si pe ghioane la seniori
ce as propune totusi ?
jucatorii indiferent ca sint tineri sau nu sa aiba mai multe meciuri amicale cu un lot restrins nu cu 15 schimbar pe meci,deci sa fie lasati sa joace macar 45 de min sa aiba timp sa arate tot ce poate in teren iar lotul nationalei sa fie mai mult timp impreuna sa se obisnuiasca jucatorii intre ei cu stilurile fiecaruia de joc.

Sirbu Mihail Bogdan
19-06-2003, 12:36 AM
sunt de acord cu ce zici, ar fi ideal asa dar daca nu se intampla,nu putem sa asteptam jucatorii sa se afirme la echiple de club pentru ca daac ne uitam bine nu sunt asa multi si cum nu putem juca tot cu cei batrani e inevitabila aducerea jucatorilor tineri fara experienta.
scuze pentru tonul care l-am folosit

Sirius
24-07-2003, 09:29 PM
Veste prosta pentru craioveni (deci veste buna pentru Neo): UEFA a decis ca meciul Romania-Luxemburg sa nu se joace la Craiova, si se vehiculeaza varianta Astra. Asa a spus Cosmin Cernat la Sport, alte detalii n-a dat...
Oare ce le-a venit la astia?

mns
24-07-2003, 10:24 PM
ar trebui sa joace la timisoara !!!

Sirbu Mihail Bogdan
24-07-2003, 10:42 PM
pai Craiova ce are?
ca aeroportul e international deci poate sa primeasca o cursa cu 30 de oameni
oricum conducatorii aeroportului vor da in judecata frf-ul si singura iesire fara proces e sa se joace meciul pe ion oblemenco
8) 8)

justafan
24-07-2003, 11:25 PM
Craiova a avut Bosnia,lasatz (sunt cocalar de mirc)i-ne shi (sunt cocalar de mirc) noua Lux(emburg)ul de a-i vedea pe tricolori,pana atunci vom avea nocturna shi (sunt cocalar de mirc) restul scaunelor,iar aeroportul nostru este la fel de respectat ca Otopeni!!! :D

Sirbu Mihail Bogdan
25-07-2003, 12:46 AM
cred ca Timisoara mai are mult de muncit pana sa ajunga la ce inseamna Craiova pentru fotbalul romanesc.Ar fi bine si la voi dar felul in care federatia a refuzat Craiova ::nu aveti aeroport international.

P.S: am fost pe aeroportu' vostru de doua ori si iti spun ca nu se compara cu Otopeniul :lol:

DarkComy
25-07-2003, 09:01 PM
ba nene ce scuza au gasit si se gandesc ca meciul sa aiba loc la Ploiesti pai dracu aia nici aeroport nu au macar sa nu imi zica mie ca aia din Luxemburg vin cu un Boieng imens ce minciuni :injur2:
justafan cand a fost meciul ala la voi amicalul cu Croatia parca :huh: nu au venit suporterii la antrenament cum au venit la noi
Tocmai TRICOLORII au recunoscut ca nau vazut niciodata o atmosfera asa de frumoasa si nu au mai fost primiti asa calduros nicaieri

Deci Romania trebuie sa evolueze IN BANIE, IN CRAIOVA , PE ION OBLEMENCO
:mishto: :mishto:

mns
26-07-2003, 12:09 AM
nu au venit la antrenament pentru ca era meci amical, si in al doilea rand meciul a fost mierucir, iar in timpul saptamanii prin vestul tarii se mai si lucreaza :D

Sirbu Mihail Bogdan
26-07-2003, 05:40 AM
adica ce vrei sa spui?
si vezi aici se vede ce fel de suporteri exista in Craiova,nu mai stiu de cate ori cand juca Stiinta miercurea lumea pleca mai devreme acasa.si asta si dupa revolutie.
te asigur ca daca ar fi pus meciul cu bosnia in noaptea dinspre duminca to luni tot era stadionul plin.

DarkComy
26-07-2003, 04:11 PM
mns tu spui pt ca a fost amical na venit lumea la antrenament la Craiova chiar daca era amical venea lumea , noi am avut si cu Bosnia voi cu Croatia care a fost marele smen
In momentul asta singura solutie pt NATIONALA e sa joace in provincie ca in Bucuresti sunt huiduiti la prima greseala . Meciul cu Danemarca

Sirius
26-07-2003, 09:25 PM
Originally posted by DarkComy@Jul 25 2003, 09:01 PM
ba nene ce scuza au gasit si se gandesc ca meciul sa aiba loc la Ploiesti pai dracu aia nici aeroport nu au macar
Pai nu v-ati prins? Ploiestiul e cel mai apropiat stadion cu nocturna de Bucuresti. Cum, sa vina toti grangurii tocma' pana la Timisoara sau Craiova? Ehehei...

LiviuRO
26-07-2003, 10:09 PM
Originally posted by Sirbu Mihail Bogdan@Jul 26 2003, 06:40 AM
adica ce vrei sa spui?
si vezi aici se vede ce fel de suporteri exista in Craiova,nu mai stiu de cate ori cand juca* Stiinta miercurea lumea pleca mai devreme acasa.si asta si dupa revolutie.
te asigur ca daca ar fi pus meciul cu bosnia in noaptea dinspre duminca to luni tot era stadionul plin.
Si daca era 30 februarie, tot erati la meci! Sunt sigur!

Eu zic ca ar trebui sa se joace in Cotroceni, pt. ca acolo nu intra mai mult de 15000 de oameni, deci nu o sa-l injure pe iordanescu prea multi. Ca de asta ii este lui frica, nu ca nu vin oameni la meci.

DarkComy
26-07-2003, 10:18 PM
mam (sunt agramat) prins ca vor sa joace la Ploiesti ca e aproape de Bucuresti dar sunt tampiti rau de tot :angry: