PDA

View Full Version : Gimnastica

Andrey95
07-11-2005, 09:25 PM
Va place gimnastica? Ce ziceti de Catalina Ponor? Amintiti-va de Nadia Comaneci! Primul 10(!!!) din istoria gimnasticii la Montreal in '76!

Gorghette
07-11-2005, 09:33 PM
ba copilashule, u nu ai ce face decat sa deschizi topicuri nefolositoare ?

Postu` meu cu nr 200:P

Andrey95
08-11-2005, 07:29 AM
De ce ii nefolositor topicul?! Nu iti place gimnastica? Atunci pleaca si mai lasa-ma in pace!

Scuze, dar eram nervos!

Ratonu
08-11-2005, 02:54 PM
BluE_LioN mai nefolositor a fost acel post al tau cu numarul 200. Gimnastica este, probabil, singurul capitol la care Romania domina clar tot restul lumii, e treaba da daca nu apreciezi valorile nationale (asta in conditiile in care sustii Universitatea Craiova, echipa din Divizia B a unuia dintre campionatele mediocre ale Europei... oare despre cine merita sa vorbesti mai mult?).

Andrey95
08-11-2005, 03:37 PM
BluE_LioN, hai sa nu ne mai certam ca si asa nu are rost! PACE!

habbib
08-11-2005, 04:43 PM
intotdeauna am urmarit cu sufletul la gura evolutiile echipelor masculine si feminine de gimnastica,la campionatele mondiale,europene si mai ales la olimpiade..cred ca putem spune ca de aproape 30 de ani dominam acest sport la feminin dar nici la masculin nu suntem foarte departe,cred ca in momentul de fata echipa masculina e in primele 3 din lume,in europa ce sa mai zicem..este un subiect foarte placut,acesta al gimnasticii romanesti,care a adus foarte multe satisfactii si foarte multa mandrie,pacat ca unii nu isi dau seama..un sport foarte frumos si foarte greu,o fractiune de secunda iti poate aduce un titlu mondial iar in acelasi timp iti poate frange corpul..e riscant, e frumos si e singurul sport la care exista o dominatie clara a noastra la nivel mondial..sa speram ca aceasta va continua,ar fi pacat sa aiba un sfarsit brusc,insa cred ca va continua,intotdeauna s-au gasit sportivi si antrenori care sa tina vi aceste echipe..