View Full Version : fifa 06 in retea = penal ?
twisted
31-10-2005, 02:37 AM
mai fratilor eu am p4 3.4 giga 1 giga de ddr 2 de la corsair si placa video GF 6800 ultra de aia cu 256 si cu o garla de tehnologii suportate... problema ar fi insa urmatoarea singleplayer merge sublim jocul si e splendid cu exceptia unor buguri care insa le trec cu vederea, insa in multiplayer e cu totul alta chestie... merge in reluare trebuie sa dau pasa cu vreo 2-3 secunde inainte ca sa o dea cat de cat la timp si tot felul de faze de genul asta deci pe scurt merge absolut penal. am dezactivat firewall, am dezactivat antivirus, am ramas la retea directa placa - cablu - placa configurare manuala minimala totul ca sa ocupe cat mai putine resurse sa ramana pentru fifa mai multe, celalalt sistem e cam la fel e tot un p4 pe la vreo 3.0 doar si in afara ca are ddr pc3200 adica un tot de la corsair si placa video fara ultra e cam asemanator cu al meu deci nu e nici de la celalalt explicati-mi si mie ce sa fac ? ca mah exaspereaza jocul la faza asta am stricat 1 tastatura A4Tech si una MS pana acum ca urmare a turbarii deci cu exceptia multiplayer-ului care merge absolut penal restul e super. astept si eu niste pareri
Swarovski
31-10-2005, 03:42 PM
Eu cand joc in retea pot sa joc cu anumite persoane. Nu stiu de ce ... cu unii merge perfect .. cu altii abia pot sa imi aleg echipa in meniu ... dapai sa mai si joc .. deci iti dai seama ... nu stiu ce are ... ca ma oftic de mor ... si naspa in multiplayer ca au scos chat-ul din joc .... era marfa .. comentam dupa fiecare joc .. acum nu mai poti... la faza asta au dat-o in bara. ;)
JohnnyUSA
31-10-2005, 08:11 PM
twisted .. depinde de conexiunea pe care o ai. In mod normal in LAN ar trebui sa mearga "flawless" insa pe DirectIP totul depinde de conexiune.. daca este slaba .. iti merge ca un cur.
sandu
31-10-2005, 08:14 PM
fifa 2006 in retea= kk :D
twisted
31-10-2005, 08:22 PM
Originally posted by JohnnyUSA@Oct 31 2005, 09:11 PM
twisted .. depinde de conexiunea pe care o ai. In mod normal in LAN ar trebui sa mearga "flawless" insa pe DirectIP totul depinde de conexiune.. daca este slaba .. iti merge ca un cur.
asta in teorie johnnyUSA dar eu am retea de la pc la pc si am conexiune de 100 Megabiti e fara switch fara absolut nimic, doar placile si cablul, transferul merge aproape ideal intre ele adika ajunge undeva pe la 11.5 - 12 megabytes pe secunda deci si ipoteza asta cade. mai astept idee pls zice-ti careva.
incercati sa jucati cu detalii grafice mai putine, incercati pe medium si 800x600, la mine functioneaza
desi am calculator de rupe gura targului renunt la niste elemnte grafice pentru a mai administra o bataie la mine in retea :P
la mine merge najpa orice as face in retea
twisted
08-11-2005, 01:17 AM
exact asa e si la mine pur si simplu am inceput sa ii injur si sa-i iau .... pe mortii, ranitii si mai exact toate rudele pana pe la gradul 10 a alora care au lucrat catusi de putin la joc, si mai ales alora care au lucrat la modul de multiplayer ca am inteles ca si anul asta ca si in 2004 astea au fost facute separat si puse la un loc la sfarsit si foarte putin optimizare..., totusi mai dati si voi niste sugestii la ce as putea sa fac nu de alta dar am impresia ca incep vecinii sa se sperie de originalitatea injuraturilor mai ales ca-l joc si seara de pe la ora 1 si se cam aude... pls sunt cam disperat sa joc si eu un fifa 2006 in retea decent...
pablo_dinamo
08-11-2005, 09:02 PM
nu vad sensul sa injuri...
dak atzi fi fani adevaratzi FIFA (asha ca mine) atzi shti ca pe SOCCERGAMING download center, marele partener fifaromania exista un patch pentru a fixa unele probleme la jocul de retzea de la fifa 06, io am cautat, am gasit, lam instalat shi mere bine
nu multzumitzi
twisted
08-11-2005, 09:56 PM
mai unde ai vazut tu patch care rezolva problemele de retea la fifa mai ?
daca te referi la patch-ul 1 scos de easport sa stii ca-l am si pe ala...
si apropo "drop the fan act" ca si eu sunt fan fifa si joc fifa de pe la fifa 97 si il joc in retea de pe la fifa 99 si nici unu in afara de 2004 nu a mai facut fitze in retea.
poate tu te referi la fix-ul ala care e pentru frame-urile online ? sau la patch-ul carreer multyplayer ? :sanshine2:
Blue Shark
10-11-2005, 11:08 AM
la mine se misca in reluare si am incercat in toate felurile si cu detaliile la minim si la maxim si tot asa se misca
popi-man
11-11-2005, 03:08 PM
salut mie imi merge bine in retea pe direct ip dar imi inchid tot ce imi manca din internet ex yahoo mesenger skype dc++ si altele nam firewall activat si mere bine fara reluari atat in reteaua de internet pinet cat si pinet>upc
Chelsea23
03-01-2006, 01:39 PM
stie cineva cum pot schimba sistemul de joc in retea?
mpdanyel
03-01-2006, 11:00 PM
Originally posted by Chelsea23@Jan 3 2006, 02:39 PM
Pe tastele q si e .
[K4]RedDog17
04-01-2006, 10:20 AM
Originally posted by mpdanyel+Jan 4 2006, 12:00 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (mpdanyel @ Jan 4 2006, 12:00 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Chelsea23@Jan 3 2006, 02:39 PM
Pe tastele q si e . [/b][/quote]
nu merge asa...
Gorghette
04-01-2006, 11:05 AM
incearca CTRL + Z
Chelsea23
04-01-2006, 03:51 PM
merge, va multumesc, sper sa bat tot cu Chelsea acum :bere:
Totusi as mai avea o intrebare:de ce dupa 2-3 meciuri imi da mesajul 'conection lost'?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.