View Full Version : Age of Empires
tudosebogdan
09-06-2003, 10:28 AM
Am si eu 2 intrebari:
1. Mai jucati vreuna din versiunile jocului?
2. Care credeti ca a fost cel mai reusit? 8)
Pentru mine raspunsurile sunt Da si Age of Empires The Conquerors Expansion! :crazyboy:
toate versiunile le-am jucat
inca mai joc conquerors
cel mai tare e conquereorsul
dupa mine age of empires e in top 3 al celor mai bune jocuri
sanshine
09-06-2003, 03:39 PM
daca la age-uri putem sa bagam si Age of Mythology (aceiasi producatori, acelasi stil, acelasi prefix), atunci pe asta il prefer. Nu stiu ce are. de cateva zile imi da eroare si nu mai pot sa intru in el. Nici reinstalat n-a mers.
age of mito is cel mai bun asa consider io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana)
ma mie mia placut ala aoe 2, dar nu lam mai jucat de..........
DarkComy
10-06-2003, 12:53 PM
Si mie miau placut jocurile din seria AOE . Dar cel mai marfa mi s aparut Age of Mythology :mishto:
tudosebogdan
10-06-2003, 01:47 PM
sincer eu dupa ce am terminat campania in Mithology nu m-am mai atins de el. nu mi se pare la fel de realist ca restul seriei. tragi cu crocodili in case, vii cu giganti si calci in picioare bunatate de recolte, si alte bancuri d-astea. acum am inceput campania Barbarosa din AOE2. :o
eu unul am o slabiciune pentru jocurile care se inspira cu adevarat din realitate.
DarkComy
10-06-2003, 04:24 PM
Mie mia placut Age Of Mithology datorita campaniei stii adika mergeai mergeai ajungeai prin egipt , ajungeai pe la vikingi asta mia placut :palme:
si mie mi-a placut da l-am sters ca terminasem tot :mishto:
tudosebogdan
12-06-2003, 07:15 AM
acasa nu il mai am dar mai e instalat la serviciu pe un computer, insa asta fiindca nu am avut timp sau mai bine zis chef sa il sterg dar daca nu luna asta atunci in septembrie sigur dispare. :( imi pare rau pentru el dar nu imi place si pace.
totusi e mishto jocu dar hdd e ocupat ca are 1 giga
piciu@@13
25-11-2005, 08:28 PM
cel mai tare e Age of empire 3
gianni
29-11-2005, 09:31 AM
Am jucat cu placere AOE 2 si l-am terminat, dar de atunci nu l-am mai jucat, deh acum ma lupt cu Fifa 2006 si poate in curand TM 2006. Dar este unul dintre cele mai bune jocuri jucate de mine.Recunosc ca mi- aluat ceva timp pana sa-l terminat, dar a meritat.Am vazut pe aici, pe undeva, niste screenshoturi din AOE 3 si cred ca merita cumparat jocul, dar astept sa mi-l aduca Mosul. ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.