View Full Version : NE CALIFICAM???
ScorpionX
08-06-2003, 04:43 PM
Ce ziceti mai avem sanse sa ne calificam. Norvegienii nu joaca foarte bine asa ca eu cred ca avem sanse, dar e mai nasol cu danezii!
avem sanse de avut dar sa ne calificam = SF
ScorpionX
08-06-2003, 04:48 PM
Trebuie sa credem pana la capat
pai da dar sansele sunt cam 20% nu mai mult
ScorpionX
08-06-2003, 05:59 PM
Ce mah crezi ca nu batem norvegia?
mai sunt sanse de 50%, avem doar un punct in spate, iar daca norvegienii si danemarcienii ne-au batut la noi, noi de ce sa nu-i batem la ei acasa :scaun:
Sirius
08-06-2003, 09:35 PM
Poate daca-l baga pe Bratu in locul lu' Ilie si pe Raducanu in locul lui Ganea (sa recunoastem, golul a fost o nimereala;la cate ratari a avut...).Atunic i-am bate pe norvegieni si am avea sanse cu danezii.
Ia zi Neo nu luam bataie si de la Luxemburg?
Sirbu Mihail Bogdan
08-06-2003, 11:10 PM
sirius black nu uita cate goluri a dat ganea pentru romania,ce alea au fost tot nimereala , nu cred.
E unul dintre jucatorii care pun suflet in teren si eu cred ca ar trebui sa fie titular meci de meci.
ma eu zic un DA mare la intrebare(ne calificam).
tudosebogdan
09-06-2003, 10:14 AM
sansele de calificare dispar intotdeauna doar atunci cand matematic nu mai exista nici o solutie! personal cred ca desi jucam totusi slab ii vom bate pe norvegieni si vom face un egal cu danezii. sunt curios daca faptul ca ei au gazon mai bun va fi sau nu in favoarea noastra! :o
DarkComy
09-06-2003, 02:12 PM
eu zic ca ii putem bate pe norvegieni
un singur lucru ma enervat la meci cu bosnia in locul lui Dorinel Munteanu ar fi trebuit sa il bage pe Aliuta mi se parea cel mai in stare. La mijloc am suferit in meciul cu Bosnia
Eu zic ca ii batem pe norvegieni si facem egal cu danezii
All you need is FAITH (the force is with us :D )
sanshine
09-06-2003, 04:21 PM
Originally posted by DarkComy@Jun 9 2003, 02:30 PM
un singur lucru ma enervat la meci cu bosnia* in locul lui Dorinel Munteanu ar fi trebuit* sa il bage pe Aliuta mi se parea cel mai in stare.
a jucat Dorinel cu Bosia? :huh: I don't think so ;)
DarkComy
09-06-2003, 05:42 PM
sanshine nu asta vroiam sa zic
Vroiam sa zic ca pe postul lui Dorinel Munteanu ar fi trebuit sa joace Aliuta ca inlocuitor pt accidentarea lui :P
sanshine
09-06-2003, 05:46 PM
a, OK.
mie tactica lui Iordanescu nu mi-a placut. a inceput cu 4 atacanti si mai avea putin si termina cu 10 fundasi. Daca ne marcau aia la 1-0... :blink:
Pancu tot ce facea bun strica cu o pasa cu calcaiul - parca de asta aveam noi nevoie in propria jumatate.
Daca incercam si cu Norvegia tot un joc din asta la "poate pica ceva", nu prea vad cum am putea sa castigam :(
DarkComy
09-06-2003, 05:50 PM
da ai dreptate si mie mi sa parut cam tampita tactica dar probabil ia venit ideea din cauza poftei de joc de care au dat dovada toti 4 eu as fi fost de accord cu un Ganea - Mutu sustinuti de Pancu :mishto:
deci daca ii batem pe norvegieni sansele vor fi cam 80%
daca ii batem pe vikingi suntem calificati.
scandalf
10-06-2003, 09:15 AM
Ati uitat episodul Kosice?........la fel sa va intampla...NAtionala joaca bine numai cu cutz (sunt cocalar de mirc)itul la os...NE CALIFICAM......dar numai dupa ce vom invinge DANAEMARCA la ei acasa (restul sunt deja castigate)
ScorpionX
10-06-2003, 09:55 AM
PE norvegieni sigur ii batem
DarkComy
10-06-2003, 12:26 PM
eu zic ca pe norvegienii ii batem iar cu danezii facem egal iar cu putin noroc ii putem bate si pe ei :cooool:
pai da si daca romania face un pas gresit s-a dus tot :cooool:
Scouville
10-06-2003, 08:32 PM
yo (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) cred ca-i batem pe norvegieni dar nu stiu cu danezii cum o sa jucam daca mai face vreun jucator o greseala gen reghecamft(sau cum il cheama) iar o sa ne lasam descoperiti si patim ca in tur .... oricum lobont a avut o interventie cruciala cand a scapat ala singur cu el in meciu cu bosnia daca era 1-0 pt ei nu-i mai bateam :nashpa: :nashpa: :nashpa:
Trebuie sa fie mai atent iordanescu sa nu mai bage 4 atacanti si cred ca aliuta jaoca bine ar putea fi o solutie :cooool:
DarkComy
10-06-2003, 10:09 PM
lasa ma nu se mai intampla (sa speram) II batem noi si pe danezii :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto:
Scouville
11-06-2003, 09:44 PM
Ne-au furat pe fata de data asta am jcuat mai bine ca ei si lor le-a dat un penalty macar asa saq dea gol ... bine ganea forza el si rat si chivu
DarkComy
11-06-2003, 09:47 PM
sa ii *** in gura pe arbitrii si pe MUISTUL ala de CAREW :angry: :angry: :scaun:
stefan
11-06-2003, 09:56 PM
bah ce p**a mea au toti arbitrii cu noi ,va mai amintiti romania-germania de la euro2000?,noi suntem buni si multi se tem de noi, de asta pierdem puncte din cauza arbitrilor.muistu asta de arbitru nu lea dat nici un cartonas lor,da lea dat un [penalty si aia faultat can codru, si noi am avut 3 galbene....dupa cum am jucat batem danemarca si norvegia ia bataie de la bosnia, cas prosti.SI NE CALIFICAM,mai ales daca mai reuseste ganea faze din astea
DarkComy
11-06-2003, 10:01 PM
Din cauza unui cuvant nu ne lasa arbitrii in pace
COMUNISM :angry: :scaun:
pana nu intram in U.E. nu cred ca o sa avem pace
trebuie sa ne ducem la uefa cu caseta meciului si sa le aratam ce nea facut imputitu ala, nu se poate asa ceva, nea furat calificarea. sa facem ceva, o mafie romanesca care omoara albitri care ne fura, cred ca numai asa o sa putem sa avem albitrii corecti.
DarkComy
12-06-2003, 08:18 PM
si daca ducem caseta ce o sa ii faca lui ala o sa il scoata din lista FIFA si cu ce ne ajuta pe noi si ce faza imi zice fratemiu acum ca cica fifa a decis ca , Chivu a atins mingea :blink:
pai sa se restarteze meciu din minutul in care sa dat penalty.
DarkComy
13-06-2003, 12:29 PM
ar fi o chestie sa stii dar nu cred ca se poate
In 1998 cand au fost alegeri de au candidat Blatter si Johansen(asa cred ca se scrie :P ) FRF ii promisese votul lui J dar in final ii lam dat lui B care a si catigat dar se pare ca delegarile arbitriilor in preliminarii le face UEFA al carui lider e J ;)
ScorpionX
13-06-2003, 01:32 PM
Presupun ca nu va dati seama ce vorbiti
Niciodata nu s-a rejucat meciul din cauza arbitrajului
ScorpionX
13-06-2003, 01:40 PM
Bai de ce zice lumea ca trebuie sa ne ajute bosnia ca sa ne calificam! Cu cat a batut danemarca pe Luxemburg????
Deci daca-i batem pe danezi si pe luxemburg facem 16p, iar daca danezii bat pe bosnia fac si ei 16p pe norvegia n-o mai iau in calcul. Noi avem golaveraj mai bun dacat al danezilor, deci intram la baraj! Doar nu s-o lua dupa intalnirile directe! Ca asa ar trebui sa le dam 4-0
nu am avut chef sa citesc toate mesajele noi din topic, asa ca ma bag direct in subiect
nu stiu de ce va stresati asa cu arbitrul sau cu alte chestii, noi suntem de vina, adica echipa si conducatorii, daca jucam fotbal adevarat acum eram pe primul loc si daca dadea impotriva noastra cate un penalti la fiecare meci...
DarkComy
13-06-2003, 09:03 PM
Originally posted by ScorpionX@Jun 13 2003, 01:58 PM
Bai de ce zice lumea ca trebuie sa ne ajute bosnia ca sa ne calificam! Cu cat a batut danemarca pe Luxemburg????
Deci daca-i batem pe danezi si pe luxemburg facem 16p, iar daca danezii bat pe bosnia fac si ei 16p pe norvegia n-o mai iau in calcul. Noi avem golaveraj mai bun dacat al danezilor, deci intram la baraj! Doar nu s-o lua dupa intalnirile directe! Ca asa ar trebui sa le dam 4-0
ScorpionX eu cred ca , conteaza intalnirile directe si nu golaverajul asa ca :(
pai poate ii batem pe danezi si daca draq ne impiedicam de luxemburg ....... :angry:
DarkComy
14-06-2003, 09:45 PM
Nu cobi cred ca ma impusc sau ma arunc de la balcon sau mai bine ma impusc si cad de la balcon :lol:
bravo darkcomy asa sa faci ca n-ai curaj
pai de ce sa se sinucida? o sa fie suparat ca orice roman daca nu ne calificam dar de ce sar sinucide?
DarkComy
15-06-2003, 03:54 PM
nu mas sinucide :P dar as avea niste draci daca am castiga contra Danemarciei si am pierde cu Luxemburg
mah da daca totusi se intampla asha ??!!!!!
daca pierdem cu luxemburg atunci trebuie sa ne retragem de la calificari.
ai batut corect sentintz (sunt cocalar de mirc)a
DarkComy
16-06-2003, 08:47 AM
sentinta e buna dar rugativa sa nu se intample
mininu
16-06-2003, 01:45 PM
Partidul, ceausescu, Romania ! :lol:
Sa aducem slaviri marilor nostri conducatori mircea nasul sandu si mitica corleone dragomir. Hai Romania !
ai uitat sa pui tovarasu inaintea nulelelor.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.