PDA

View Full Version : World class

gattuso
23-10-2005, 06:57 PM
Voi la world class cum dati gol ca eu efectiv nu pot.Cand raman singur cu portaru si dau pe colt asta se arunca , cand dau foarte plasat se duce in bara.Voi cum dati golurile? :fotbal:

DarkSatan
24-10-2005, 11:26 AM
:bere: Incearca din lovituri libere sau cornere daca nu poti din actiune.Yo unu pot sa dau cand sunt singur cu portarul dar trebuie sa te apropi destul de mult de el sau sa-l driblezi-your choice-.Oricum ,nu trebuie sa raman neaparat singur cu portarul ca sa dau gol.Incearca mai mult si o sa vezi ca o sa marchezi. :fotbal:

[K4]RedDog17
24-10-2005, 01:00 PM
nu trage in forta ci apasa de 2 ori pe d si e gol aproape sigur numai sa apesi pe si pe sageti..sa nu dai pe centru...de 2 ori d ...da repede...dd...dd....dd...dd :D

yahoo
25-10-2005, 09:33 AM
Sau un simplu "D" cand esti aproape de poarta si el marcheaza pe jos!Portarul nu are ocazia sa o apere!

Raul
25-10-2005, 07:20 PM
Incearca sa dai cu Q+D se duce lob si nu are cum sa o apere

SoNiQuE
25-10-2005, 09:50 PM
eu zic in ocazii 1 vs 1 cu portarul sa dai calm pe jos mingea si ... GOOOOLLL :mishto:
PS:dar sa fi aproape de portar ca acesta sa nu aibe timp de reactie (si sa ai grija sa nu fi in drept cu portaru ... ca atunci apara ... sau in cel mai bun caz -->corner<--) :P

robert_mtg
29-10-2005, 04:02 PM
Originally posted by SoNiQuE@Oct 25 2005, 10:50 PM
eu zic in ocazii 1 vs 1 cu portarul sa dai calm pe jos mingea si ... GOOOOLLL :mishto:
PS:dar sa fi aproape de portar ca acesta sa nu aibe timp de reactie (si sa ai grija sa nu fi in drept cu portaru ... ca atunci apara ... sau in cel mai bun caz -->corner<--) :P
fain e sa dai lob (q+d) :P
asa procedeaza jucatorii de clasa ... ;)