PDA

View Full Version : FIFA 06 direct ip

ANT0NI0
22-10-2005, 03:35 PM
nu stiu daca sunt singurul, dar eu am un lag imens pe direct ip cu unele persoane..aceleasi persoane cu care 2005 mergea lacrima. am 180 de id-uri de fifa. toti pe evolva ca mine, si imi merge perfect doar cu o persoana.
nu spun ca nu se misca perfect..dar pana reactioneaza jucatorul meu imi ia adversarul mingea.. fara sa tin pe viteza sau ceva...mai ales dupa ce a ajuns pasa la un alt jucator de-al meu.,..parca se blocheaza nu mai face nimic, odata ma duceam spre poarta...eram la careul de 16m...si nu am reusit sa mai intorc jucatorul desi apasam disperat pe taste..a intrat singur in poarta...si alte faze d'astea...nici nu pot sa trec de jumatate uneori, pt ca pana se dezmeticeste al meu..deja fuge adversarul spre poarta...nici nu mi se schimba jucatorii la timp...daca apas pe s ca sa schimb un juc...pana se schimba, adversarul e in fata portii, nici n-am cum sa ma mai duc dupa el...nu stiu de la ce e..eu zic ca e de la joc..din moment ce cu calculatorul merge perfect...netul nu are cum sa fie zic eu, din moment ce 2005 merge bine cu toti...am evolva, deci metropolitan bun, n-ar trebui sa fie probleme...daca are cineva o solutie, un sfat ceva,,,sa-mi raspunda plz...merci ! :fotbal:

NU MAI ATASATI IMAGINI FARA NICI UN SENS SI NICI O LEGATURA CU SUBIECTUL

[K4]RedDog17
22-10-2005, 06:29 PM
vezi ca mai e un post unde se discuta problema asta...

ANT0NI0
23-10-2005, 12:13 AM
Originally posted by [K4]RedDog17@Oct 22 2005, 06:29 PM
vezi ca mai e un post unde se discuta problema asta...
am cautat problema asta pe forum de mi-a venit rau...dar n-am gasit-o altundeva...altfel nu deschideam din nou subiectul :(
:fotbal:

[K4]RedDog17
23-10-2005, 09:08 AM
Originally posted by ANT0NI0+Oct 23 2005, 01:13 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ANT0NI0 @ Oct 23 2005, 01:13 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-[K4
RedDog17,Oct 22 2005, 06:29 PM] vezi ca mai e un post unde se discuta problema asta...
am cautat problema asta pe forum de mi-a venit rau...dar n-am gasit-o altundeva...altfel nu deschideam din nou subiectul :(
:fotbal: [/b][/quote]
inseamna ca nu ai cautat bine...
http://fifaromania.computergames.ro/forums...?showtopic=2696 (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showtopic=2696)