PDA

View Full Version : Stema cluburilor si poza jucatorilor

LoLzZz
19-10-2005, 12:32 PM
Ok ...asta e primu forum care l-am gasit din Romania ....pana acum am vb. numai pe easport ...deci am tot incercat sa pun in joc stema clubului si pozele jucatorilor ...dar nu am reusit ... citeste http://forum.easports.co.uk/viewtopic.php?t=2438 ...dar daca cineva deja le-a facut ar fi superb daca leatzi pune pe site... :cooool: :mishto: :palme:

Eu am tot incercat pana m-am enervat ...cred ca mai incerc peste vre-o 2 saptamani ...ca sa ma calmez :D ...dar i-am pus cu ajutoru editorului poza lui Cristiano Ronaldo lui Vlad Munteanu :P si comentatorul ii spune Cristiano Ronaldo
:D :palme: :rolf: :rolf: :rolf: ...mda alta chestie misto la FifaM2006 comentatori le spune pe nume jucatorilor <_< mai buni :D ....deci daca a reusit cineva sa faca stemele si pozele jucatorilor ar fi frumos din partea lui sa le puna pe site :D ... sau cate a facut.. nu conteaza...macar una :P :D ...sau sa facem o munca colectiva ...sa ne ajutam... poate reusim sa facem la toata Liga.... asta chiar ar fi misto sa facem un patch :D :rolleyes:

[K4]RedDog17
19-10-2005, 02:37 PM
anul trecut a fost un patch pentru TCM 2005 dar anul asta se pare ca baietii de la fifaromania nu vor mai scoate un patch care sa introduca stemele cluburilor,sa bage pozele jucatorilor mai importanti,sa updateze roosterele..

STEAUA4EVER
26-10-2005, 02:45 PM
deleted from steaua4ever

Rechinu puffy
08-11-2005, 07:11 PM
Imi spune si mie cineva cu ce program pot baga stemele in Fifa Manager 06 :scaun: