PDA

View Full Version : Off Side - uri aiurea +++ alte tampenii

Bogdan_RBF
18-10-2005, 06:48 PM
:injur: mah deci io cred ca disper la fifa06 cu offside-urile date de-am pulea ... nuuuuuuuu mai pot . Asa naspa le fluiera . Cand alt jucator ii in offside si io joc mingea la unu care ii in pozitie regulamenatra cica ii offside ... auz faza !!! Si cica FIFA 06 ar trebui sa fie TOTAL FOOTBALL da nu prea suna ... ii mai slab decat 2005 ... pe bune akuma ... !!! Cine-i de aceeasi parere??? Ha? :injur:

Luis_Figo
18-10-2005, 06:55 PM
mah. si mie mai imi da offsideuri, da la reluari, bah parca par offside.... poate are ceva, o shusta, joku tau :P

DarkComy
18-10-2005, 08:45 PM
Figo vezi la reluari cu FREE CAMERA cum o pozitionezi si vezi daca e offside

Bogdan si mie mi s-a mai intamplat faza aia ! :angry:

Ratonu
18-10-2005, 10:52 PM
Mie nu mi s-a intamplat... Mi s-a intamplat, mai degraba, sa nu dea offside cand era cazul.

Zlatan
19-10-2005, 04:58 AM
Slab rau jocul la aproape toate capitolele. Cu offside-urile nu are nici o treaba, asta-i clar. S-a fluierat offside dupa ce am dat gol, la un jucator de-al meu care era la vreo 10 m de faza si nu se afla pe traiectoria mingii. Plus alte faze tampite pe care le descopar de fiecare data cand joc. La alte tampenii adaug si eu doua poze cu goluri pe care cica le-am primit la world class, unde de altfel iau goluri din orice pozitie vrea calculatorul, iar eu nu pot sa inscriu decat daca portarul advers respinge aiurea mingea si reiau in plasa.
Aici, aparatorul meu (Ivan Helguera) respinge mingea exact pe langa bara portii, insa se acorda gol.
http://img368.imageshack.us/img368/4465/fifa06sucks2dt.th.jpg (http://img368.imageshack.us/my.php?image=fifa06sucks2dt.jpg)

Iar aici, jucatorul advers (cel in albastru) loveste mingea cu capul, iar aceasta loveste plasa laterala. Din nou, se acorda gol.
http://img368.imageshack.us/img368/6654/fifa06sucks26bx.th.jpg (http://img368.imageshack.us/my.php?image=fifa06sucks26bx.jpg)
Asadar, are multe erori, prea multe erori pentru cata valva s-a facut in jurul acestui joc, este foarte slab. Doar modul multiplayer il mai salveaza putin, dar foarte putin caci si acela lasa mult de dorit.

edy2004
19-10-2005, 08:21 AM
mi se pare o prostie sa se spuna ca este mai slab decat 2005.este cu mult peste cel putin la modul de joc;ai libertate de miscare,poti crea o gramada de faze iar cand joci cu alta persoana este pur si simplu minunat.in afara de o problema pe care am avut-o in prima zi in rest totul a mers perfect,suturi de la distanta,goluri frumoase si o gramada de scheme.deci este clar peste fifa 2005

[K4]RedDog17
19-10-2005, 02:55 PM
Originally posted by Zlatan@Oct 19 2005, 05:58 AM
Slab rau jocul la aproape toate capitolele. Cu offside-urile nu are nici o treaba, asta-i clar. S-a fluierat offside dupa ce am dat gol, la un jucator de-al meu care era la vreo 10 m de faza si nu se afla pe traiectoria mingii. Plus alte faze tampite pe care le descopar de fiecare data cand joc. La alte tampenii adaug si eu doua poze cu goluri pe care cica le-am primit la world class, unde de altfel iau goluri din orice pozitie vrea calculatorul, iar eu nu pot sa inscriu decat daca portarul advers respinge aiurea mingea si reiau in plasa.
Aici, aparatorul meu (Ivan Helguera) respinge mingea exact pe langa bara portii, insa se acorda gol.
http://img368.imageshack.us/img368/4465/fifa06sucks2dt.th.jpg (http://img368.imageshack.us/my.php?image=fifa06sucks2dt.jpg)

Iar aici, jucatorul advers (cel in albastru) loveste mingea cu capul, iar aceasta loveste plasa laterala. Din nou, se acorda gol.
http://img368.imageshack.us/img368/6654/fifa06sucks26bx.th.jpg (http://img368.imageshack.us/my.php?image=fifa06sucks26bx.jpg)
Asadar, are multe erori, prea multe erori pentru cata valva s-a facut in jurul acestui joc, este foarte slab. Doar modul multiplayer il mai salveaza putin, dar foarte putin caci si acela lasa mult de dorit.
ma, parca la tine sunt toate erorile astea..mie nu mi s-a intamplat niciodata sa se duca mingea pe langa poarta si sa se dea gol...

razv4n
19-10-2005, 05:35 PM
ai dreptate zlatan,mi s'a intamplat de nenumarate ori sa iau goluri inexistente sau sa dau un gol si portaru' ia mingea din poarta si degajeaza fara nici o problema cu golu',as fi pus poza da nu merge sau nush eu cum :( <_<

Luis_Figo
19-10-2005, 05:50 PM
mie mi s-a intamplat ceva asemanator, insa in favoarea mea.... 1. dau scarita si mingea trece prin mainile portarului advers. 2. Sut, mingea trece prin bara si e gol..... :D

Fifa006
19-10-2005, 06:18 PM
Originally posted by Luis_Figo@Oct 19 2005, 06:50 PM
mie mi s-a intamplat ceva asemanator, insa in favoarea mea.... 1. dau scarita si mingea trece prin mainile portarului advers. 2. Sut, mingea trece prin bara si e gol..... :D
la 1 mi s-a intamplat si mie aceeasi chestie..si 2. am dat un lob, ii trece mingea prin capu` portarului si vine gol..si pe urma sare portaru` sa prinda mingea :D

gianni
25-10-2005, 03:29 PM
Dca este sa vorbim despre chestii enervante, atunci ce ziceti de faulturi? Daca intri cu A -ul, imediat te fluiera arbitrul, de parca ar trebui sa te porti cu manusi! In ceea ce priveste datul de catre calculator de goluri aiurea, nu am avut pana acum asemenea probleme!

reddyBo
25-10-2005, 05:37 PM
Dau mingea catre un atacant....o recupereaza fundasul....alearga el ce alearga cu mingea la picior...si il deposedez....de unde si pana unde se fluiera offsid...si mai sunt cateva faze de genul, am scapat cu unul, am driblat 3 insi si se fluiera offsai fara ca un coechipier sa atinga mingea...

gianni
28-10-2005, 03:08 PM
Pana acum nu am avut parte de astfel de " surprize"! Sper ca si de acum inainte sa fie bine! Pana la urma, asta este! Remediem ceea ce este de remediat! :D

farcas
28-10-2005, 07:12 PM
mie nu mi sa intamplat nici odata si nici nu vreau dar dak este asa cum zicetzi voi cu erorile astea inseamna ca este kkt sa mor io un joc in 2006 cu atatea erori imposibil in fine o ma joc dar cu prima ocazie cand prind o eroare dasta io nu ma mai joc jur.

andrei09
28-10-2005, 08:16 PM
mah nush cum voua vi se intampla toate astea...pe mine singura chestie care ma enerveaza sunt fazele in care jucatorii adversi se invart in jurul mingii pana te ametesc...in rest goluri luate aiurea sau off-sideuri inexistente n uam avut :D
Bafta!

[K4]RedDog17
29-10-2005, 01:11 PM
si la mine la fel..nu sunt erori..o singura data am sesizat ceva...am sutat din lovitura libera si portarul a prins mingea si in cazatura a intrat cam un metru in poarta si nu s-a dat gol.. :P

Emil Sandoi
30-10-2005, 06:23 PM
Pana acum n-am mai patzit dar aseara s-a intamplat...Jucam cu Getafe,suteaza unul de la Espanyol de la vreo 20 m,mingea trece pe langa poarta la distanta de cel putin 2 metri ca sa zic asa si arbitrul da gol....Sa fac crize nu alta....Al dreaqu.... :D

Imi pare rau ca n-am facut printscreen ...

DeusEx
30-10-2005, 07:30 PM
ba e ff nashpa faza cu plasa ca se rupe si intra mingea in poarta !!! SI cu offsideurile imi vine sa ma omor !! nu de alta dar as mai vrea sa traiesc!! :injur:

Bogdan_RBF
10-11-2005, 06:50 PM
AAAAHHHH.....Faza cea mai penala dintre toate. Am si io 2 reluari da nu le-am pus pe net inca in care sut mingea la,sa zic 3-4m pe langa poarta si ... GoooooL de senzatie. Gol pe naiba ... ca trebuia sa fie aut de poarta da aia de la EASports sunt mai tampiti si dau gol la asa faza...azi am dat al 3-lea gol la fel ... "pe langa poarta" . Noh,ma rog,daca asta-i politica lor...ce sa fak? Deja ma dispera 06 . Naspa RAU !!! Cred ca ma apuc de 2005 din nou ca s-asa 2006 ocupa prea mult si ii prea penal. Apropo daka gasiti vreun patch care repara erorile (ma refer...toate erorile din 06) sunteti draguti sa ma anuntati si pe mine? Din acest moment Fifa 06 este un capitol incheiat in viata mea !!! Pacat...credeam in ceva mai bun...dar viata merge inainte si poate pana la World Cup 2006 Germany le vine si la astia de la EA Sports mintea (pe bune) la cap da pana in 2006,HAI ROMANIA !!! :romania: si FIFA 06 suks :nashpa: :zzzz: :alida: :injur:

Bogdan_RBF
10-11-2005, 06:55 PM
Da mai ii o faza...Daka vrei sa scoti offside-urile te lasa,da in cariera sub nici un chip FARA OFFSIDE. NUUUUUUUUUUU...DE ce??? Care-i faza? Ha??? Tre sa fii corekt din toate pctele de vedere sau ce? De fapt am mai spus FIFA 06 suks,ii degeaba,un capitol incheiat ptr mine,penal de tot.....etc !!! Mi se face :greata: numa cand aud de el. Hai ca va las... Pa si Hai Romania sa ii batem pe Ivorieni :romania:

Blue
10-11-2005, 09:16 PM
Pai nu vreti fratilor ca sa fie mai realist? din cauza asta sunt offside-uri neacordate , hentzuri s.a.m.d.

dvlad79
11-11-2005, 11:16 AM
A observat cineva ca calculatorul nu prea este prins in off-side? Apropos de blaturi-iaca si un exemplu de BLAT VIRTUAL! Am patit de cateva ori chestia asta: se vedea din avion off-side-ul in care se afla jucatorul calculatorului, dar arbitrul cred ca era la pascut! Sa-i fie rusinica, si lui, si comisiei de arbitri virtuali! Huooo...

yahoo
11-11-2005, 11:20 AM
Hai ca-mi place asta cu blaturi!De unde dracu sa faca aia blaturi!Penibilism superior!

dvlad79
11-11-2005, 04:23 PM
Era o chestie spusa la misto, credeam ca va veti prinde... Lasati... :iamwithstupid:

[K4]RedDog17
11-11-2005, 05:07 PM
daca voi jucati numai cu w mi se pare si normal sa va prinda de multe ori in offside...CPU joaca altfel si de aia nu vedeti asa multe offside-uri....si faza cu gol validat cand mingea trece pe langa poarta nu mi s-a intamplat pana acum... :o

Ronaldhinio
17-11-2005, 08:23 AM
cred ca 06 are cele mai multe erori de joc din toate variantele de pana acum(2003)Am dat un eurogol pe langa poarta de la 35 de m cu Ronaldhinio pe multiplayer :romania: Va doresc si voua goluri din astea!:))

Andrey95
17-11-2005, 08:30 AM
Originally posted by [K4]RedDog17@Nov 11 2005, 06:07 PM
daca voi jucati numai cu w mi se pare si normal sa va prinda de multe ori in offside...CPU joaca altfel si de aia nu vedeti asa multe offside-uri....si faza cu gol validat cand mingea trece pe langa poarta nu mi s-a intamplat pana acum... :o
CPU are la mine offside-uri de... Cel putin 3 pe meci. :fotbal:

Marinica
17-11-2005, 01:23 PM
De rahat rau faza cu shut de la distanta, mingea trece pa langa poarta(nici vorba sa atinga plasa laterala exterioara sau sa "o rupa") si se da gol. La 1-1 intr-un meci de uzura cand iei un gol de asta te apuca :injur: :injur: :injur: Mi s-a intamplat aseara prima data.

gianni
18-11-2005, 09:21 AM
Pana acum n-am primit goluri paranormale de la calculator. In ceea ce priveste offsidurile, a inceput sa devina o chestie stresanta si la mine, dar incerc sa le evit jucand foarte mult cu pase repetate pana ajung aproape de poarta! :D

Marinica
24-11-2005, 09:17 AM
Ca tot e un topic cu "alte tampenii": sunt in modul manager si la al treilea sezon cu Karlsrhue (primul am promovat in prima divizie, al doilea mi-am facut echipa cat de cat, si acu' ma chinui sa i-au titlul). Vine perioada de iarna, ma trezesc ca am jucat cu Cologne si peste o saptamana joc returul to cu ei :o - m-am asigurat ca e tot in campionat- si nu in vreo cupa. Cum e prima oara cand observ m-am dus la statistici si m-am uitat putin la dispunerea meciurilor. N-are nici o regula sau logica. Plus ca joc trei saptamani la rand cate doua meciuri pe saptamana si zic bine, se intampla ca joc dupa aia in cupa uefa si Deutscher Pokal si ma trezesc dupa aia ca am saptamani fara nici un meci???
Ati mai intalnit careva din astea???
A, inca una buna! Aveti probleme cu fitnessu'? Salvati, iesiti din joc si intrati din nou. 90% garantat ca nu mai e unu cu bar galben.