PDA

View Full Version : mi se blokeaza cand fac schimbari!!

adrianp
16-10-2005, 08:03 PM
deci problema mea e ca atunci cand fac schimbari mi se blokeaza ,imi iese in win si da o eroare.cateodata nu da eroare exact in momentu cand fac schimbarea ci la finalul meciului.
de vina e probabil faptul ca am modificat anumiti jcuatori,le-am schimbat varsta ,ratingu,am pus boots,flags,balls.....ARE CINEVA VREO SOLUTIE LA PROBLEMA MEA?
a,si cei cu comentarile de genu de ce nu las jocu cum e standard,ii rog sa se abtina :)
multumesc!!

stefan
16-10-2005, 08:35 PM
e de la mingi, ghetesi steaguri

ia de pe socceraccess fatbhbuilder 2.0 si da un build si o sa mearga. asta e valabil si pentru cei care au luat patchul cu updateul la nationala

yahoo
16-10-2005, 09:29 PM
Sau de la programe care modifica fisierele Fifa!Cel mai util e Fatbhbuilde iar daca nu mere fa repede un reinstall!

Fifa006
17-10-2005, 05:59 PM
Originally posted by adrianp@Oct 16 2005, 09:03 PM
deci problema mea e ca atunci cand fac schimbari mi se blokeaza ,imi iese in win si da o eroare.cateodata nu da eroare exact in momentu cand fac schimbarea ci la finalul meciului.
de vina e probabil faptul ca am modificat anumiti jcuatori,le-am schimbat varsta ,ratingu,am pus boots,flags,balls.....ARE CINEVA VREO SOLUTIE LA PROBLEMA MEA?
a,si cei cu comentarile de genu de ce nu las jocu cum e standard,ii rog sa se abtina :)
multumesc!!
Nu te intreb de ce l-ai modificat ci te intreb cu ce prog le-ai modificat :D

el_paco
18-10-2005, 03:12 AM
kit importer e programu sau e unu mai avansat parca , si yo am ghete puse si alte prostii din astea ... si am aceeasi problema. Daca ai fi fost atent in ReadME la acel importer ai fi vazut ca scrie ca are buguri cand faci skimbari , si il pui pe riscul tau , din pacate nu poti sa faci nimic decat sa reainstall ; si cand joci in retea si face adversarul skimbare iti iese :angry: , acum mie mi s-a busit si manager mode ... asta e ... reinstall all the way :mellow:

~#Stefan#~
20-10-2005, 09:55 PM
asta mi s-a intamplat me 2