View Full Version : Cateva cuvinte ptr. incurajarea Romaniaei...
Onel4u
08-06-2003, 11:32 AM
HAI ROMANIA!!!!(Mutu <Ganea)Ei sunt eroii meciului de aseara,si speram ca nu se vor ori aici,si vor inscrie si-n meciul cu norvegia,pe care ,cred eu,ca o sa-l castigam.
A.Ilie nu mai e cum era odata,ca atunci cand era la Valencia,dar asta nu inseamna ca nu mai stie sa joace,poate-si revine.
Noroc la Meciul cu Norvegia,sper sa-i batem cu-n 3-2)
HAI ROMANIA!!!!
toti spera da bosnia nu e = cu norvegia :cooool:
am urat si urasc multe echipe, dar nationala nu ai cum sa nu tii cu ea.
da mah da daca joaca romania cu brazilia mai crezi ca bate romania
sa fim seriosi
normal ma, daca nu crezi ca poti sa faci ceva nu o sa reusesti. daca intra romanii cu ma luptam pentru oameni, ei sunt cu noi si vom castiga, atunci nimeni nu ne sta in cale.
pai da bine. dar vezi nu zic sa zici la jucatori sau la altii ca nu au sanse pt ca si ei isi dau seama de sansele lor cu toate ca spera ei stiu cu adevarat ce ii asteapta :P
ScorpionX
08-06-2003, 04:36 PM
Bah NEO nu te supara pe mine dar esti maniac rau de tot! Bah vezi sa nu-l iei pe mns la mesaje, ho ca doar n-o sa se dea premii pentru mesaje si eu eram asa pe la inceput dar cand am ajuns la 80 am lasat-o moale. Si vezi ca mi se pare ca la 320 nu se mai acorda un alt titlu, dar mai vrei o "minge" punete bine cu mns sau cu sanshine :) :cooool:
In fine daca e o pasiune KEEP WALKING :mishto: :bere:
vezi tu e o pasiune sa scriu cat mai multe mesaje si nu tre (sunt cocalar de mirc) sa ma pun bine cu nimeni ca mie nu imi tre (sunt cocalar de mirc) rank io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) vreau sa scriu cele mai multe msg ca sa iti fac tie in ciuda scorpioane xulescu ai inteles?!
ScorpionX
08-06-2003, 04:51 PM
Bah dar usor se supara lumea, eu nu ma iau la intrecere cu nimeni si nici nu o sa ma iau eu doar iti spuneam ca scrii cam multe msg fara rost atata tot :bere:
pai nu te supara da e hobbyu meu sa scriu msg fara rost intelegi? :P
scandalf
10-06-2003, 09:03 AM
BAI NEO..........nu am intrat eu de mult aici dar.......ESTI VARZA OMULE..........oare alta treaba nu ai?......Si care e problema.........putem sa batem orice echipa din lumea asta.......ca asa e fotbalul......nu e facut numai pt cei puternici........in schimb tu.....TOT VARZA ESTI
FORtz (sunt cocalar de mirc)A FARUL!!!!!!!!
asa anunt: bah daca nu tace ma iau si cu scandalagiu asta care il face pe unu mai vechi varza, scandalf e un gunoi
ma romania o sa castige. gata neama inteles? ii batem pe danezi si pe norvegieni si pe oricine, ca noi suntem romani.
scandalf
11-06-2003, 10:14 AM
NEO sunt eu GUNOI(cum spui tu)........ dar spre deosebire de tine, eu o sa ma limitez in a continua polemica asta cu tine aici ca sa nu iti dau satisfactie :P
Vroiam doar sa iti atrag atentia ca nu esti perfect nici tu ca sa ii poti critica pe altii ;)
In orice caz:
HAI ROMANIA ASTAZI!!!!! :mishto:
Mergem toti la anul in Portugalia!!!!
DarkComy
11-06-2003, 01:30 PM
Sa speram sa batem si sa ne calificam daca nu de pe primul loc de pe locul 2 cu oricine am cadea la baraj
Daca batem ma duc sa ma imbat si daca SUNT IN BANII :D o sa ma imbat cu OUZO 12 :mishto: :mishto:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.