View Full Version : Neo care e problema?
Sirbu Mihail Bogdan
08-06-2003, 02:10 AM
ma am tot vazut ca in ultimul timp forumul a fost populat cu certuri
Neo contra tuturor.
Care e ma omule problema?
sa stii ca nu fac misto de tine acum dar, ce vrei?
problema e ca daca ei incep eu continui si mai tare :scaun: si ii bat in cap
ScorpionX
08-06-2003, 05:09 PM
Bah eu stiu care e problema lui! El vrea prea multe mesaje si din graba a mai scris si prostioare si a intrat in conflict. Si eu eram maniac la inceput dar m-am mai temperat dupa ce mi-am luat un minus (-) de la sanshine. Cred ca si el ar trebui sa o lase mai moale si poate o sa devina de treaba
pai mi-a promis mns un - da io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) i-am zis 2- sa imi dea si tot degeaba
ScorpionX
08-06-2003, 05:57 PM
Nice try
daca vreti scot afisarea numarului de mesaje de sub nume si o mare parte vor ajunge atunci fara meserie si tel in viatz (sunt cocalar de mirc)a :P
Catalinc7
30-07-2003, 12:32 AM
Va certati ca chiorii! Aici se abereaza aiurea intruna vad ! Halal forum. Las ca revin in actiune si va altoiesc eu nu gluma!
fockerilor, ati incurcat-o, za man iz back and he's better then ever !!! :dansing:
DarkComy
30-07-2003, 03:44 PM
hahaha nice
fockerilor, ati incurcat-o, za man iz back and he's better then ever !!!
cine draq a incurcat-o bah ca nu am mai vb aici nazistilor :angry: :flipa:
nu de tini vorbiam :naughty:
Andrei
03-08-2003, 10:59 PM
mah... din cate stiu io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana), forumurile nu sunt facute entru certuri... ci pentru schimburi de opinii, sfaturi etc... ori, ce am vazut pe aceste forumuri, depasesc cu mult filmele din seria "rambo" :lol: numai amenintz (sunt cocalar de mirc)ari, injuraturi si alte chestii interesante . (cel putz (sunt cocalar de mirc)in in topicul care priveste galeriile...)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.