PDA

View Full Version : Fifa 2006 Gameplay

reddyBo
09-10-2005, 11:56 AM
Am considerat ca este bine sa ne spunem fiecare parerea despre gameplay-ul noului joc realizat de cei de la EA Sports.

Gorghette
09-10-2005, 12:18 PM
e super, mie imi place !

reddyBo
09-10-2005, 12:28 PM
Da, intradevar este mult peste ceea ce a fost pana acum, dar parca totusi s-a lucrat in graba... Se da gol mult prea usor, practic, pe legendary, cand echipa adversa are nevoie de gol, din orice unghi suteaza, inscrie. Si se putea lucra mai mult si la loviturile de cap. Sunt multe lucruri noi foarte bune dar sunt si unele nu prea reusite...

reddyBo
09-10-2005, 12:31 PM
Cei de la Ea Sports s-au laudat cu faptul ca au reusit sa faca portarul sa apere mai spectaculos, si au reusit, este mai aproape de realitate, insa i-a gol mult prea usor. Si inca un lucru nasol sunt degajarile, care nu trec de jumatatea terenului.

Blue Shark
09-10-2005, 01:06 PM
E destul de misto dar dai gol prea usor cand centrezi si atacantul da cu capu

roy_makaay
09-10-2005, 01:53 PM
cool gameplay, jucatorii se misca mult mai realistic, iar la centrari la professionall cel putin se da destul de greu gol cu capul(portarul trebuie sa fie suficient de prost ca sa nu iasa la centrari si sa prinzi o centrare cam la 3-4 m de poarta), in rest imi place foarte mult cum se misca portarul

DarkComy
09-10-2005, 03:32 PM
Ce nu imi place la gameplay este faptul ca portarul reactioneaza destul de greu ( se trezeste pe ultima 100 de metri ca trebuie sa apere), modul in care jucatorul alearga normal fara sa apesi pe E , pozitia lui e ciudata parca are un morcov in fund , e prea complicat sa driblezi , arbitrul nu stie sa lase legea avantajului sau sa dea cartonase( sunt faultat de ultimul aparator si ala primeste galben sau nu primeste nimic dar in schimb se ia rosu usor la mijlocul terenului), la cele mai banale mingi rimise spre poarta , portarul se arunca pe jos ca sa le prinda

Cam atat restul e OK !!! :bere:

Kpr4X
09-10-2005, 04:13 PM
prea multe erori in jocu asta .. mi se pare .. ca se lucreaza mult .. prost .. doar pentru bani ... in fine .. cine stie poate or scoate patchuri care sa le repare gaurile lasate...

gabi41119842003
09-10-2005, 05:36 PM
si mie imi place gameplay-ul se vede diferenta fata de 2005 unde ziceai ca sunt roboti jucatori, acum in fifa 2006 esti mai liber si te poti duce cam in orice directie.
O inbunatatire ar fi ca au scos off the ball control (Z) care era o tampenie, au scos tinta la loviturile libere si eu zic ca e mai bine ca e mai greu sa dai gol si au modificat si sistemul de pase plus o alta inbunatatire importanta au modificat complet penalty-urile.
Pe scurt cam asta ar fi tot.

reddyBo
09-10-2005, 09:52 PM
Da , e bine ca a fost tinta scoasa, dar nu imi prea place modul de executare al penalty-urilor, ma refer la modul de miscare al executantilor. Era fain dc puteai sa dai scaritza. Si totusi raman la concluzia ca se marcheaza prea usor, cel putin cand joci contra cpu.

50Cent
09-10-2005, 10:20 PM
tare gameplayul.....imi plac suturile dar mai ales paradele pe care portarul le face.......e mai najpa ca numai poti dribla chiar asa bine din sageti ca la 2005....oricum un joc bun....

stefanm14
10-10-2005, 11:09 AM
io joc numai in retea, cu calc mi se pare pierdere de timp...gameplayul e super, mult mai realistic, nu mai este ca in 2005 mecanic....foarte reale sunt lansarile in adancime cu A (la 2005 nu se puteau folosi ca se ducea mingea aiurea) ..

Fifa006
10-10-2005, 08:28 PM
Nu stiu de voi dar mie imi place tot la Fifa 2006..exceptie 2 lucruri:
1. Eram in Manager Mode cu Deportivo contra Barcelona in minutul 84 era egal 2-2 si PORTARUL MEU..tragea de timp..le facea semn jucatorilor mei sa avanseze..si asta la fiecare out de poarta...super enervanta chestia asta..
2.Am inteles ca exista o optiune numita Fifa 06 Lounge..in care poti sa te joci offline 2 jucatori si sa vezi care este mai bun...adica 2 prieteni..cu 2 echipe diferite, 2 moduri de joc diferite, 2 tournamente diferite...si la sfarsit se arata statisticile cine a dat cele mai multe goluri, cine a facut cele mai multe scheme, cine a avut cele mai multe cartonase s.a.m.d....si faza care ma enerveaza este aceea ca optiunea asta nu este in varianta pt PC :scaun: :injur: :injur: :scaun:

el_paco
10-10-2005, 11:13 PM
Deci poti face driblinguri si din sageti @50 cent , si gameplay'ul e simpatic per total ; are niste faze mai ciudate si singurul lucru care ma enerveaza ca inca nu stiu sa folosesc pace/defend klumea :P , cpu face asta destul de bine . Si o kestie care imi place pe langa cele enumerate pe aici e ca atunci cand vii la poarta adversa poti sa pui pasa in loc de centrare , adik sa o scoti la shooot ... si asa vine ronaldo al meu dupa de ronaldinho o paseaza si dezmembreaza poarta :D , misto faza .

Zlatan
11-10-2005, 01:14 AM
Plin de erori, atat in single player cat si in multiplayer. Eram cu Robinho si Ronaldo, singuri cu portarul si de la Robinho trimit pasa inapoi catre Ronaldo si se fluiera offside :lol: si multe faze enumerate si de altii, cel cu mingea alearga mult prea incet fata de cel fara minge si este usor ajuns din urma, chiar daca accelereaza. Cand eu fac fault asupra comp-ului, se lasa legea avantajului, dar cand eu sunt faultat, se fluiera fault chiar daca scap singur cu portarul, aiurea. Golurile se dau relativ usor, insa calculatorul marcheaza adevarate bijuterii la professional sau world class, goluri care, mie cel putin, nu-mi ies de nici o culoare, desi ar trebui sa se poata din moment ce calculatorul inscrie din pozitii imposibile. Driblingurile facute de calculator sunt pur si simplu enervante si false, se misca incredibil de repede cand dribleaza si e imposibil sa protejeze mingea in halul ala, dar totusi o face. Iar la multiplayer e enervant faptul ca jocul are o intarziere in a raspunde la comenzi si asta nu e de la conexiune ci de la joc. Dar lasand acest mic inconvenient la o parte, modul multiplayer este singurul care merita atentie de la tot acest joc. Nici nu-mi vin in minte acum toate erorile peste care am dat, insa cert este ca are multe.

DarkSatan
11-10-2005, 08:32 AM
Voi ziceti ca se da gol usor, atunci incercati voi la world class si daca bateti voi cu 5 sau 6 la 0 atunci sunteti tari.
Cat despre gameplay, este destul de bun :cooool: fata de precedentul din Fifa2005.
:pimp: :bere:

Fifa006
11-10-2005, 03:19 PM
Originally posted by Zlatan@Oct 11 2005, 02:14 AM
Plin de erori, atat in single player cat si in multiplayer. Eram cu Robinho si Ronaldo, singuri cu portarul si de la Robinho trimit pasa inapoi catre Ronaldo si se fluiera offside :lol: si multe faze enumerate si de altii, cel cu mingea alearga mult prea incet fata de cel fara minge si este usor ajuns din urma, chiar daca accelereaza. Cand eu fac fault asupra comp-ului, se lasa legea avantajului, dar cand eu sunt faultat, se fluiera fault chiar daca scap singur cu portarul, aiurea. Golurile se dau relativ usor, insa calculatorul marcheaza adevarate bijuterii la professional sau world class, goluri care, mie cel putin, nu-mi ies de nici o culoare, desi ar trebui sa se poata din moment ce calculatorul inscrie din pozitii imposibile. Driblingurile facute de calculator sunt pur si simplu enervante si false, se misca incredibil de repede cand dribleaza si e imposibil sa protejeze mingea in halul ala, dar totusi o face. Iar la multiplayer e enervant faptul ca jocul are o intarziere in a raspunde la comenzi si asta nu e de la conexiune ci de la joc. Dar lasand acest mic inconvenient la o parte, modul multiplayer este singurul care merita atentie de la tot acest joc. Nici nu-mi vin in minte acum toate erorile peste care am dat, insa cert este ca are multe.
Nimic mai adevarat..mai ales faza cu driblingu`..care e SUPERENERVANTA...nu ii iei mingea decat daca intri prin alunecare si normal urmeaza faultu`..aa si poti sa dai goluri frumoase si tu..daca stii cum..da` nu de la distanta cu care le da cpu` sau din pozitiile alea..si DarkSatan..care`i faza..si eu pot sa dau cate 5-6 goluri la world class la fifa 06..(cel putin puteam acum o sapt juma :D)

gabi41119842003
11-10-2005, 05:12 PM
fifa006 asa poate sa zica oricine, te rog sa ne arati dovada ca poti da 5-6 goluri la world class. Eu am dat maxim 5 goluri la world class si jucam impotriva unei echipe de 2 stele si echipa mea avea 2 stele si jumatate.
Intr-adevar faza cu offside-urile e enervanta dar tin sa te contrazic Zlatan ca eu am scapat de multe ori pe contratac dar de multe ori ma faulta din spate si primea cartonas rosu (o data adversarul a avut 3 jucatori eliminati). Dar cu toate astea si cu toate bug-urile enumerate eu zic ca au facut un pas ianinte si au facut acest pas in timp destul de scurt, chiar foarte scurt.
Iar multyplayer-ul nu prea mai merita asa multa atentie deoarece daca nu ai o conexiune foarte buna jucatorii zici ca sunt pe gheata cam asa se misca sau se misca sacadat.l

Fifa006
11-10-2005, 05:25 PM
Originally posted by gabi41119842003@Oct 11 2005, 06:12 PM
fifa006 asa poate sa zica oricine, te rog sa ne arati dovada ca poti da 5-6 goluri la world class. Eu am dat maxim 5 goluri la world class si jucam impotriva unei echipe de 2 stele si echipa mea avea 2 stele si jumatate.
Eu n-am precizat cu ce echipa joc sau contra la ce echipa joc, si n-am zis ca pot sa`i bat fara sa primesc gol..pot sa le dau 5-6 goluri de ce nu?la demo ce-l putin le-am dat la o repriza de 20 de min 7-5..cu echipele din demo..daca am dat eu poate sa dea oricine..(care stie cat de cat sa lege cateva pase si sa creeze 2-3 faze de gol)..dar daca tu joci cu o echipa din divizia B contra la Real Madrid nu mai ai sanse sa le dai gol dar sa-i mai si bati...

ilDotore
11-10-2005, 06:14 PM
nimeni n-a observat ca atunci cand compu conduce incepe sa se apere si sa tina de minge mai mult? foarte enervante sunt deposedarile, pai compu ma deposedeaza imediat si eu ma chinui juma de ora, deci e chiar aiurea, asta nu mi se pare corect.
o reusit careva o "foarfeca" ceva?

ady_of_rd7
11-10-2005, 06:17 PM
poate ca se dau goluri usoare la amatori..sau semi-pro... incercati si voi la world-class.... yo knd am inceput sa joc fifa06 direct la world-class(jucasem demo-u).. normal k in primul sezon m-a dat afara km knd a inceput returul...al doilea la fel....
dar dupa am inceput o noua cariera....cu as roma..am castigat coppa nazionale si uefa..:D..si sa va spun drept m-am km plictisit...poate pt ca am jucat numai cu as roma..cine stie..
Dar nici nu prea trebuie sa fiu un dependent de fifa anul asta k is a 12-a si trebuie sa invatz :o ... bag p**a.... :blink: voi jukti cat incape...k e super gameplay-ul..si faza cu banii e super, tinand cont ca anii trecuti nu trebuia sa platesti salariile jucatorilor...hy pa....
aaa... si cel mai mare scor la world-class l-am dat lui parma...5-1...
si lui juve am dat 4-1 :P acuma spre final i-am batut pe toti si m-am cam plicti si am inceput sa dau simulate...si s-a cam risipit farmecul...

DAmpezz0
11-10-2005, 06:51 PM
Glouri usoare? la amatori poate..daca jucatzi pe net o sa va rugatzi de portari sa va lase un gol. Driblinguri? exista zvonuri ca ar fii mai multe k la 05 sa sperm ca asa e...si jucatorii cat si portarii au mai multe miscari in dotare ceea ce este foarte bine(M&G),insa suturile de la distanta...mie unul nu-mi ies parca as juca in divizia A..numa in "balarii trag"..si este adevarat..portarul are neste parade extraordinare..suturi puternice pe jos..el pune stop cu piciorul apoi ia mingia in bratze..plonjaza spectaculos si retine in 2 timpi lucruri noi si frumease dedicate noua de ce de la EA cat si revenirea la tastele z si c..in rest modul de joc nu sa schimbat foarte mult...tot footbal se joaca :)))))

reddyBo
13-10-2005, 10:36 PM
Ei, uite ca si eu am batut la world class cu 5-1 si pe inter si pe milan jucand cu juve. Totusi situatia se schimba la Legendary pt ca acolo e mult mai greu, mai ales cand cpu are nevoie de gol. Inscrie din orice unghi...

walinick
13-10-2005, 11:48 PM
Care vrea sa joace fifa06 pe online intratzi la turnamentu walinick va rog frumos !!!!!! :)

reddyBo
14-10-2005, 11:34 AM
Am driblat vreo 3 adversri si am ramas singur cu Vieira, si culmea, aud fluierul arbitrului, offsid. Cum naiba cand eu driblez cu vieira sa fiu cu acelasi jucator in offsaid. Asa ceva............ Doamne fereste.... Chiar ca sunt multe erori....

alexvasile1978
14-10-2005, 06:22 PM
Originally posted by walinick@Oct 14 2005, 12:48 AM
Care vrea sa joace fifa06 pe online intratzi la turnamentu walinick va rog frumos !!!!!! :)
cum intru sa joc in retea.merci.

radoi
14-10-2005, 07:54 PM
jocu e bun daca astea de la EA faceau mai tare jocu uni dintre noi nu mai jucam acum fifa asa ca trebuie sa ne multumin cu el si asteptam alceva mai bun de la EA sau KONAMI :fotbal:

radoi
14-10-2005, 07:57 PM
bine acum mai sunt erori nimic nu e perfect era normal sa aiba erori aveti si voi drettae cand sunteti nervosi si aveti dreptu sa-i mai injurati pe cei de la EA CANADA :injur:

[K4]RedDog17
14-10-2005, 08:19 PM
mie mi se pare destul de reusit gameplay-ul, fata de alti ani....

el_paco
15-10-2005, 09:18 AM
Incep incet incet sa imi skimb parerea despre Fifa 06. A inceput sa ma calce pe nervi, daca la inceput totul era roz si frumos acum am inceput sa ma atac nervos cand joc cu compu'; a inceput sa fie monoton, aceleasi strategii de atac nu e nici un rahat spontan in jocul asta, nimic cu ce se laudau EA , mai bine lasau autodetectu' ala la pase ... si buguri peste buguri, in retea nici nu se pune problema , singurul lucru bun sunt miscarile portarului ... si faptul ca ma amuz de miscarile juc care parca au morcovi infiptzi in fund ... Vezi ce se intampla daca lasi canadieni sa faca jocuri cu sporturi pe care ei le vad la tv prin satelit ... sper ca wc 2006 sa nu ma dezamageasca asa tare.

pikciu
17-10-2005, 09:05 PM
Probabil k dak ati observat, o chestie super enervanta sunt prelungirile. Pai la World Class conduc la un gol diferenta si se arata 1 minut de prelungire, dar se lasa pana te egaleaza. iar cand iti trebuie neaparat un gol si arata 3-4 minute, abia dak trek cinci secunde si fluiera... :scaun: GROAZNIC singura chestie kare-mi place este chestia cu transfer de juktori... in rest f**k EA Sports :oops: :romania: :romania: :romania: :romania: :romania: :romania:

reddyBo
18-10-2005, 11:05 AM
Da, asta am observat si eu.Dc arata 3 min fluiera imediat iar dc arata 1 min lasa 3.

Fifa006
18-10-2005, 02:14 PM
Originally posted by pikciu@Oct 17 2005, 10:05 PM
singura chestie kare-mi place este chestia cu transfer de juktori... in rest f**k EA Sports :oops: :romania: :romania: :romania: :romania: :romania: :romania:
Waaaw eu urasc transferurile m-am saturat pana peste cap..adica castig eu cu Juve de 2 ori la rand eventu + ECC si cand vreau sa-l iau pe unu de la Fiorentina imi zica ca echipa mea nu are destul prestigu .. wtf?? :injur:

reddyBo
18-10-2005, 06:00 PM
Da, kestia cu transferurile e nashpa rau. M-am lecuit si mai degraba imi trimit scout-ul si imi gaseste jucatori mult mai buni.

Edy_the_jedy
19-10-2005, 06:50 PM
Gameplayul e bun, nu foarte, dar merge. Totusi e o problema cu suturile la poarta deoarece se poate da gol din orice pozitie, insa driblingurile si restul sunt facute binisor. :iamwithstupid: