PDA

View Full Version : pc/ps2/xbox-diferente

petre ciornei
06-10-2005, 07:55 AM
desi foarte multa lume joaca fifa pe pc mai mult ca sigur din motive strict materiale,as dori sa facem o comparatie intre cele trei mentionate in titlu;avantaje,dezavantaje de ce va place unul ce nu va place la altul

gianni
06-10-2005, 08:07 AM
Petre, pentru a face diferenta trebuie sa jucam pe toate cele trei sisteme.Totusi, unii dintre noi, nu stiu cum vor face acest lucru.Oricum ma voi documenta si in scurt timp imi voi putea exprima parerea.

petre ciornei
06-10-2005, 08:28 AM
nici eu nu am jucat pe toate trei.dar din ce am citit sau am auzit pe ps2 este o gama mai diversificata decat pe xbox iar pe pc stie toata lumea ca poti gasi orice joc.dar dupa parerea mea o consola bate un pc in materie de jocuri daca nu prin grafica cel putin prin modul in care poti controla jucatorii.este mult mai simplu decat pe o tastatura la care ai o gramada de taste

gianni
07-10-2005, 07:00 AM
In privinta jocurilor, iti dau dreptate, parca producatorii de jocuri se preocupa mai mult de console.Am inteles de la cineva de pe forum ca Xbox-ul, cel putin 360, bate dedeparte, Ps3-ul.Dupa cum ti-am spus si-n postul de ieri, n-am incercat decat Pc-ul, asa ca nu ma pot pronunta.Inca!