PDA

View Full Version : Cine ma ajuta si pe mine?

Boss_ul
05-10-2005, 01:52 PM
Am instalat fifa si prima problema este:
Nu pot sa jok cu tastatura cu mufa in USB pt ca intru in jok si incepe sa se miste alea singure....in orice meniu as intra se misca singure....am skimbat cu o tastatura normala cu mufa in PCI si nu se mai miscau! A mai patit cineva la fel?
Si a doua problema este atunci cand termin un meci....fie el de career sau un quick play dupa ce termin meciu si dau continue se blocheaza! :(
Va rog sa imi ziceti daca shtiti care e problema si daca ati patit la fel?
multumesc!

roy_makaay
05-10-2005, 07:00 PM
deci faza cu tastarura chiar nu o inteleg...incearca sa instalezi un driver nou...dar la faza cu scoaterea din joc chiar dupa meci o intampinam la fifa 2005 cand jucam cu rlsp 2005, insa, asta pana au scos cei de la fifaromania update la patch nu mai stiu exact care versiune...vezi sa nu fi pus vreun patch nou ceva...daca e asa imi pare foarte rau dar trebuie sa intalezi fifa si sa dai delete si la fisierul fifa 06 din my documents...sorry pt tine.... :unsure:

el_paco
06-10-2005, 03:11 AM
pai ideea e ca tastatura pe pci o recunoaste ca gamepad, incearca sa pui si una usb :P ,deci o tast din aia de 150.000 obosita eu zic ca e mai folositoare pt jocuri , oricum acum vreau sa vad daca puteam juca 2 cu 2 tast una usb si una pci pe acelasi comp. teoretic e posibil