PDA

View Full Version : Manager Mode si alte kestii

el_paco
04-10-2005, 02:45 AM
Am inceput sa ma satur ... asa ca ... citeste ce urmeaza daca vrei sa joci manager mode...

In primul rand am sa tratez problema concedierilor...Asadar in main screen la manager mode undeva jos ai 3 kestii : 1. Team Chemistry , 2. Job Security, 3. Fan Support

1. Team Chemistry - este omogenietatea ekipei , deci cu cat e mai mare cu atat jucatorii paseaza mai bine , se gasesc mai bine pe teren . Degeaba faci o ekipa de vedete care nu se cunosc intre ei. Daca cumperi un jucator nou si il pui sa joace la inceput este posibil ca TC sa scada , iar apoi dupa ce acesta joaca se integreaza in ekipa , de aceea daca pastreazi ekipa (pe cat posibil) TC creste de la meci la meci...
2. Job Security - asta e tare... :D . E siguranta locului tau ca manager la ekipa respectiva. Aceasta incepe sa scada cand bilantul financiar scade. Acesta scade cand ai so jucatorii care au so salariile si nu poti acoperi keltuielile. De regula ca sa numai mergi in pierdere poti face urmatoarele lucruri : la inceput sa scoti 3 jucatori la vanzare
care nu ii folosesti, sau sa ii pui pe lista de imprumuturi, sa negociezi contractele cu actualii juc si sa le scazi din salar (asta inseamna renegocierea contractului ceea ce costa bani :) )... in fine ideea e sa faci mai mult acas decat pierzi in deplasare ca sa nu mergi in minus... cauta un sponsor care da mai mult pe meci (yo is cu tvdigital)
3. Fan Support - asta e popularitatea printre fani. Creste de la meci la meci si ca cat e mai mare poti sa maresti preturile la bilete cand joci acasa , astfel castigi mai multi bani.

Deci dragii mei ideea ca sa numai fi-ti concediati e ... :

cand joci acasa daca ai fan suppoer mai mare poti pune high la pretul biletului, pret care adunat cu incasarile pe meci de la sponsor minus salariile jucatorilor trebuie sa fie mai mare cu pierderiile care le ai in deplasari (adik incasarile de la sponsor minus salariile jucatorilor)

si astfel la inceput dupa un ciclu tur/retur trebuie sa nu iesi in minus cu bani, si daca reuseti asta nu mai risti sa te dea nici dreq afara

p.s. - mdea... prima oara mi-am luat si yo teapa cu as roma in al doilea sezon ca trebuia sa platesc niste salarii de te speriai

...Aaaa....da si la transferuri cand pui un juc pe lista la vanzare daca nu accepti prima oferta sunt sanse ca apoi sa creasca oferta, asta in functie si de evolutia lui daca joaca... :P

p.s.2 - un preeten mi-a zis ca poti sa intri inainte sa incepi manager mode la player edit si sa modifici data nasterii la jucatori astfel l-am facut pe zidane de 21 de ani si nu se mai retrage :) si joci mah frate prin 2010 tot cu zidane si thuram si alti "batrani"

Prin urmare si asa deci mi-am terminat referatul si va urez sa castigati ecc si capionatul si liga .... peas

gianni
04-10-2005, 07:19 AM
Mda, chestia cu Manager Mode este luata din Tcm si vad ca se aprofundeaza mai bine in Fifa 2006...Vad ca este mai bine implementata in 2006 decat in 2005, ceea ce inseamna o evolutie.Faza cu schimbatul anilor de nastere mi se pare a nu fi tocmai buna, pt. ca la un moment dat te saturi sa-i tot vezi pe babalaci cum joaca.In rest, mersi pt. sfaturi!

faboulos84
04-10-2005, 06:06 PM
Care stie cum faci sa joci la manager mode, cu gamepadul si cu tastatura la aceiasi ekipa ???

[K4]RedDog17
07-10-2005, 05:55 PM
Originally posted by el_paco@Oct 4 2005, 03:45 AM
Am inceput sa ma satur ... asa ca ... citeste ce urmeaza daca vrei sa joci manager mode...

In primul rand am sa tratez problema concedierilor...Asadar in main screen la manager mode undeva jos ai 3 kestii : 1. Team Chemistry , 2. Job Security, 3. Fan Support

1. Team Chemistry - este omogenietatea ekipei , deci cu cat e mai mare cu atat jucatorii paseaza mai bine , se gasesc mai bine pe teren . Degeaba faci o ekipa de vedete care nu se cunosc intre ei. Daca cumperi un jucator nou si il pui sa joace la inceput este posibil ca TC sa scada , iar apoi dupa ce acesta joaca se integreaza in ekipa , de aceea daca pastreazi ekipa (pe cat posibil) TC creste de la meci la meci...
2. Job Security - asta e tare... :D . E siguranta locului tau ca manager la ekipa respectiva. Aceasta incepe sa scada cand bilantul financiar scade. Acesta scade cand ai so jucatorii care au so salariile si nu poti acoperi keltuielile. De regula ca sa numai mergi in pierdere poti face urmatoarele lucruri : la inceput sa scoti 3 jucatori la vanzare
care nu ii folosesti, sau sa ii pui pe lista de imprumuturi, sa negociezi contractele cu actualii juc si sa le scazi din salar (asta inseamna renegocierea contractului ceea ce costa bani :) )... in fine ideea e sa faci mai mult acas decat pierzi in deplasare ca sa nu mergi in minus... cauta un sponsor care da mai mult pe meci (yo is cu tvdigital)
3. Fan Support - asta e popularitatea printre fani. Creste de la meci la meci si ca cat e mai mare poti sa maresti preturile la bilete cand joci acasa , astfel castigi mai multi bani.

Deci dragii mei ideea ca sa numai fi-ti concediati e ... :

cand joci acasa daca ai fan suppoer mai mare poti pune high la pretul biletului, pret care adunat cu incasarile pe meci de la sponsor minus salariile jucatorilor trebuie sa fie mai mare cu pierderiile care le ai in deplasari (adik incasarile de la sponsor minus salariile jucatorilor)

si astfel la inceput dupa un ciclu tur/retur trebuie sa nu iesi in minus cu bani, si daca reuseti asta nu mai risti sa te dea nici dreq afara

p.s. - mdea... prima oara mi-am luat si yo teapa cu as roma in al doilea sezon ca trebuia sa platesc niste salarii de te speriai

...Aaaa....da si la transferuri cand pui un juc pe lista la vanzare daca nu accepti prima oferta sunt sanse ca apoi sa creasca oferta, asta in functie si de evolutia lui daca joaca... :P

p.s.2 - un preeten mi-a zis ca poti sa intri inainte sa incepi manager mode la player edit si sa modifici data nasterii la jucatori astfel l-am facut pe zidane de 21 de ani si nu se mai retrage :) si joci mah frate prin 2010 tot cu zidane si thuram si alti "batrani"

Prin urmare si asa deci mi-am terminat referatul si va urez sa castigati ecc si capionatul si liga .... peas
bv ma, esti foarte bine documentat..

~#Stefan#~
13-10-2005, 07:57 AM
Eshti un adevarat "fifor" :P

sandu
13-10-2005, 09:49 PM
ce se intampla?
dupa 3 sezoane tot acelasi echipe pot sa aleg. nu-mi da barcelona, milan etc.

santal83
15-10-2005, 04:52 AM
kiar as...cine stie cum treci la ekipe de 5 stele...eu am facut in 2 sez manager de lvl 5, dar tot aceleasi ekipe obosite le gasesc.Incepe sa mi se cam ia.

el_paco
15-10-2005, 09:10 AM
he he ... nasol mah baieti ... :) , pai cred ca dupa ce te plictisesti vreo 2 sezoane cu ekipele alea de "second hand" o sa ai niste unlockable points in alea , is te duci pe undeva pe la shop si deskizi ekipele de 5 stele. Sigur nu prea stiu pt ca mi-am pus un patch si pot sa imi aleg din prima ce ekipa vreau :P

_scorpion_
15-10-2005, 10:08 AM
ce protie tre sa la "unlokezi" ca sa poti juka cu ele ??pai acuma am inceput al treilea sezon si tot aceleasi echipe chiar asa tre??sa le unlokezi tu?

little_foot
15-10-2005, 10:26 AM
da mha te duci la my fifa 06 si dai unlock de acolo.asta daca ai 5000 de credite :P

fredala2003
15-10-2005, 10:57 AM
mah de unde pot lua si io patchu ala de iti deblocheaza toate alea ???
si inca o intrebare : exista vreo problema dupa ce bagi patchu ( sa se blocheze , etc ) ? ( pt cei care il au )

yahoo
15-10-2005, 11:07 AM
Ca in orice patch va exista riscu sa iti iasa din joc!Te sfatuiesc sa joci cateva sezoane cu echipe mai mici si dupaia te duci si dai unlock la echipele mari!

el_paco
15-10-2005, 11:17 AM
stii de fapt nu e un patch propriu zis, e un profil cu kestia asta unlocked ,deci e 100 % bun nu face nici un fel de figuri

rzv4barsa
15-10-2005, 11:29 AM
hehe, am terminat manager mode....in ultimul sezon tot primeam mesaje "haioase" de genu' "lasa-ne moshuleeee"...a trebuit sa vand jucatori...ca imi scadea vertiginos bugetu' :D...dar am reushit :mishto: ar fi fost nashpa sa ma dea afara kiar in ultimu' sezon :sanshine2: spor la joaca shi avetzi grija pe ce datzi banii (din 15 sezoane...in 2 m-au dat afara :injur: ).....bafta

Gorghette
15-10-2005, 12:09 PM
lol, cred ca ai jucat zi si noapte

fredala2003
15-10-2005, 02:39 PM
banuiesc ca echipele le deblochez de la fan shop , nu ? si tot nu miati zis unde il gasesc ! :)

ALEX_DUMY
15-10-2005, 05:58 PM
Pentru cei care nu au deblocat echipele, vedeti ca e ceva care costa 5000 si are un nume ceva de genul career teams.

[K4]RedDog17
15-10-2005, 06:34 PM
eu le-am deblocat sia cum joc cu milan...:))