View Full Version : EROARE FIFA 06 DIN CAUZA PATCHULUI DE PE SITE
djxxxdj2003
03-10-2005, 07:06 PM
am instalat patchul, totul mergea bine pana cand am dat sa ma joc....mi-a intrat jocu-------mentionez ca nu e varianta originala! dar imi mergea prea bine inainte sa bag patchu--------asa, mi-a intrat in joc, am dat sa imi incarce saved game-ul si mi-a dat eroarea...boom-2 optiuni=ok=close sau cancel=debug ...ceva cu memoria!am 512mb de ram!da nu cred ca-i memoria ram problema!am dezinstalat fifa +facut erori in reg si altele+restart, apoi am dat sa-l reinstaleze si l-am smecherit ca inainte .....toate bune pana aici.....dau sa intru in joc...si nu se poate domnule, eroarea aia nenorocita...dreq s-o ia... :injur: va rog frumos sa ma "bombardati" cu sugestii!!!multumesc anticipat! :bere:
djxxxdj2003
03-10-2005, 07:10 PM
am si imagine cu eroarea si toate setarile din programele de crackuit! care vrea sa se convinga, sa-mi spuna si ii trimit :mishto:
roy_makaay
04-10-2005, 10:05 AM
cel mai simplu mod de a scapa de eroarea asta este sa scoti patchul si gata...u te astepti la un patch bun facut in 2-3 zile ??? :huh: :huh: :huh: :crazyboy: ai si u rabdare ca nu mori sa joci cu romania...de asta e manager mode :mishto:
djxxxdj2003
04-10-2005, 02:42 PM
Originally posted by roy_makaay@Oct 4 2005, 11:05 AM
cel mai simplu mod de a scapa de eroarea asta este sa scoti patchul si gata...u te astepti la un patch bun facut in 2-3 zile ??? :huh: :huh: :huh: :crazyboy: ai si u rabdare ca nu mori sa joci cu romania...de asta e manager mode :mishto:
Multumesc pt sugestie!dar am facut chestia asta!am scos jocu si patchul!si l-am bagat din nou(jocu) si tot asta imi da!ma si ce-mi placea cand mergea..... :sanshine2: problema este ca nu stiu de unde vine!ca sa stiu ce-i de facut! n-am erori in registru si altele! nu pot sa-mi imaginez de unde dreq vine afurisita asta de eroare atat timp cat patchul nu mai e! poate ca avea uninstall si nu l-am vazut eu, dar nu avea ca l-am mai bagat inca 1 data ca sa vad poate o face si imi intra macar in joc........sper sa fie din cauza faptului ca am dat unistall la fifa si am sters si folderul dupa ce-am facut erorile..... :oops:
stefan
04-10-2005, 03:08 PM
Cand instalezi un patch ce contine loturi salvarile din cariera nu o sa mai mearga, tot va explicam asta de cativa ani. incearca sa stergi directorul fifa 2006 din my documents (asa pierzi salvarile)
djxxxdj2003
04-10-2005, 03:25 PM
Multumesc Stefane! am sters de mult salvarile, dar tot asa imi face! Iata exact ce-mi zice: "The instruction at "0x667ab86b" referenced at "0x009fc00". The memory could not be "read"" si aici am 2 optiuni-ok si cancel!cam asta e tot !nu mai am nevoie de saved game-ul ala!vreau doar sa-mi mearga din nou fifa... :mishto:
djxxxdj2003
04-10-2005, 03:29 PM
Problema la mine nu-s salvarile alea, ca de, le fac eu din nou, dar CE MA ENERVEAZA ESTE FAPTUL CA NU MAI MERGE JOCU NICI DUPA ZECI DE REINSTALARI SI DEZINSTALARI! SI CA SA NU ZICETI CA-I DE LA MINE---FAC ERORILE CU NBG,REGSUPREME SI NORTON UTILITIES! :D DAU RESTART SI DUPA DAU INSTALL LA FIFA!! SI II MAI DAU SI RESTART SI DUPA CE TERMINA DE INSTALAT!
P.S. sorry pt caps lock
djxxxdj2003
04-10-2005, 06:24 PM
multumesc tuturor pt indicatii si sugestii.....:D AM REZOLVAT PROBLEMA! :mishto:
Problema asta nu putea sa fie de la patch
grecu
07-10-2005, 11:01 PM
si eu patesc la fel,dupa ce-am instalat patchul,ce tre sa fac?
darklord
08-10-2005, 12:06 PM
daca faci schimbare itzi iese din joc si stiu ca e de la patch ca inainte puteam sa fac schimbari :sanshine2:
~#Stefan#~
20-10-2005, 09:56 PM
HAHA MARFA SHI ACUM NU POTZI SA FACI SCHIMBARI :)) :rolleyes:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.