PDA

View Full Version : Cine va lua campionatul in Spania???

Neo
02-06-2003, 06:16 PM
Acum fiti sinceri. Cine va lua campionatul???? :cooool:

Neo
03-06-2003, 06:00 PM
deci io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) ma declar sociedad :cooool:

ScorpionX
03-06-2003, 08:09 PM
Fortz (sunt cocalar de mirc)a Sociedad

justafan
03-06-2003, 08:32 PM
Real Sociedad San Sebastian B)

Sirius
03-06-2003, 09:01 PM
Si eu vreau sa castige Sociedad, numa asa ca sa le fure macaroana celor de la Real. Prea au fost ingamfati sezonul asta! Dupa Champions League, acum sper sa piarda si campionatul! Depor a cam iesit din calcule...

Neo
04-06-2003, 05:57 PM
corect sociedad is the best :cooool: :bere:

mininu
05-06-2003, 12:32 AM
Am votat Sociedad cu toate ca mi-as fi dorit sa-l casige Super-Depor. Orcum ANTI-real.

Neo
06-06-2003, 06:03 PM
bravo anti-real pt ca se cred tari si sux ei :cooool:

mns
07-06-2003, 07:09 PM
barcelona....la anu'

acum prefer pe sociedad

Bin
25-08-2003, 07:52 PM
BA , VAD CA NU MA INTELEG CU VOI, PARCA V-ATI PUS TOTI IMPOTRIVA MEA! :(
MA ASTEPTAM LA ASTA DE LA d_dogg ALA CARE NU PREA LE ARE CU FOTBALU' :P .
LASATI VORBELE, CA VEDETI VOI LA ANU' CINE VA FI CAMPIOANA ABSOLUTA A EUROPEI SI A SPANIEI IMPLICIT :mishto: . SOCIEDAD E VARZA, EA ESTE SORTITA SA STEA TOT TIMPUL IN UMBRA REALULUI, CAM CUM SUNT NATIONAL SI dinamo LA NOI IN FATA STELEI SI RAPIDULUI, BINEINTELES PASTRAND PROPORTIILE. ORICUM PAREREA MEA ESTE CA ANUL TRECUT A FOST O INTAMPLARE, SI NU SE VA MAI POMENI CA SOCIEDADU' SA TEAGA LA TITLU, ASA CUM MUSTELE TRAG LA EI :D . NICI IN CH LEAGUE N-O SA FACA O FIGURA FRUMOASA, VA GARANTEZ. ECHIPA AIA NU SE POATE COMPARA IN NICI UN FEL CU REAL MADRID, LA ABSOLUT NICI UN CAPITOL. DACA STITI VOI VREUNUL PE BUNE, SCRIETI-L. :pimp:

DarkComy
25-08-2003, 08:57 PM
Forza SOCIEDAD huoo Real
Bin eu nu am votat cu Sociedad sa iti fac ciuda dar pe mine ma enerveaza Manchester si Real f mult ca se cred prea smecheri

mns
25-08-2003, 08:59 PM
mah, eu nu tin cu real, de aceea spuneam ca vreau sa castige sociedat, eu sunt fan barcelona...sper sa joace mai bine asnul asta, si ce sa zic eu nu am nimic cu real, dar asta deja nu mai e echipa de fotbal si strategie de marketing, ii un shou, nu ii fotbal... :saliveaza: :mishto:

DarkComy
25-08-2003, 09:03 PM
poate daca va ajunge mutu sau chivu la real si vor juca titulari voi tine cu echipa :D cum tin acum cu chelsea si roma :P

LiviuRO
26-08-2003, 02:08 AM
eu tin cu valencia (de cand juca Romario :mishto: ) dar sincer, nu cred ca Real rateaza campionatul. Prea curand! Adica in urmatorii 2-3 ani... :nashpa: Poate si Barca sa faca o figura frumoasa, ca au transferat jucatori excelenti! Ronaldinho!

DarkComy
26-08-2003, 10:34 AM
Hmmmm tot e posibil ;)

Bin
27-08-2003, 01:05 AM
DARK, NU POT SA CRED CE SPUI. :blink: O INTREBARE PT TOTI:SUNTETI DE ACORD CA CELE DOUA MECIURI REAL-MANCHESTER AU FOST PRINTRE CELE MAI FRUMOAE VAZUTE DE VOI VREODATA(DUPA MINE CHIAR CELE MAI FRUMOASE)? ASA CUM A SPUS CINEVA, PENTRU MECIURILE ASTEA A FOST INVENTAT FOTBALUL :mishto: . NU CRED CA POTI SA RAMAI IMPASIBIL LA UN ASTFEL DE SPECTACOL. CREDETI VOI CA PUTEATI VEDEA ASA CEVA INTR-UN MECI SOCIEDAD-DEPORTIVO :scaun: , milan-juventus SAU inter :nashpa: -CUCUIETII DIN DEAL???? I DON'T THINK SO!! ACCEPTATI REALITATEA : REAL RULLLLLLZZZZZ!!

DarkComy
27-08-2003, 09:04 PM
da ma sunt de accord ca REAL e cea mai tare dar cand ai o echipa cu cei mai buni jucatori din lume din fiecare an hai sa recunoastem dar asta ma enerveaza Pai echipa asta e mai tare ca Nationala noastra sau a oricarei alt stat

sandu
27-08-2003, 10:21 PM
eu sper sa castige Barcelona

MaPaX
28-08-2003, 10:15 PM
Forza REAL MADRID !
Am luat SUPER CUPA Spaniei!
Vine Campionatul(La Liga) Cupa(Copa Del Rey) si Liga Campionilor!
Avem cei mai buni 6 jucatorii din lume!
Si imi place cel mai mult de RAUL!

LiviuRO
29-08-2003, 01:12 AM
Originally posted by MaPaX@Aug 28 2003, 11:15 PM
Forza REAL MADRID !
Am luat SUPER CUPA Spaniei!
Vine Campionatul(La Liga) Cupa(Copa Del Rey) si Liga Campionilor!
Avem cei mai buni 6 jucatorii din lume!
Si imi place cel mai mult de RAUL!
Dar va lipsesc Mutu si Chivu! :P

Oare Valencia o cashtiga si ea anu' asta, sa faca asha, o surpriza, ca acum 2 ani?? Sper...

sandu
29-08-2003, 08:37 AM
Eu nu cred ca Valencia mai poate emite pretentii la titlu anul acesta

Bin
02-09-2003, 12:40 PM
de ce te enerveaza dark? pai daca ar veni la echipa cu care tii tu vreo 5-6 vedete de top nu ai mai tine cu ea din cauza asta? orice echipa sau suporter vrea ca echipa preferata sa fie cat mai puternica si implicit sa aiba cat mai multe vedete.
d_dogg mutu nu si-ar gasi in veci locul in prima echipa a lui real, ca doar n-o fi mai tare ca ronaldo sau RAUL :lol: (cred ca ar face groapa in banca de rezerve). chivu ar intra, datorita faptului ca astia sunt la pamant cu centru' apararii, dar sunt fundasi in lume mult mai buni si mai valorosi ca el:nesta, canavarro,poate si samuel.

DarkComy
02-09-2003, 03:45 PM
pai asta e problema Bin ca nici inainte nu tineam cu Real asa ca ...... ;) daca tineam si inainte logic ca eram fericit

ReKo
07-12-2003, 04:45 PM
Primera Divisi?n: FC Barcelona - Real Madrid 1 - 2

Barca a suferit in toate compartimentele. Valdes e un portar mediocru, ilar chiar si a avut o tentativa de degajare buna pentru "Fotbal la max". Apararea nu are un "stapan", Reiziger si Puyol nu sunt stoperi adevarati. La mijloc, in absenta lui Ronaldinho, Motta si Cocu nu pot fi constructori, ci doar truditori, facand sa ne intrebam de ce a fost indepartat Riquelme.

S ingurul jucator cu fantezie din atac, Saviola nu primeste sansa de a fi titular de cand a venit Rijkaard. 1-2 la Villarrea, 0-0 acasa cu Valladolid, 1-5 la Malaga si acum 1-2 cu Real, acestea sunt ultimile scoruri ale Barcelonei. In aceste conditii, Barca s-ar putea ca la sfarsitul sezonului sa regrete indepartarea lui Radomir Antici...

Scouville
07-12-2003, 08:11 PM
Real areun lot cam de 2-3 nationale !!!! dar ideea e ca oricand pierde un neastepta meci inpotriva cine stie carei echipe de prin spania.... impoortant e spectacolul care il fac in europa si dau dreptate celor care aminestesc de memorailu real- manchester .... fascinant de prin 70 de la finala brazilia 4-1 italia nu am mai vazut asa ceva .... (la caseta logic) so FORZA REAL :mishto:

ReKo
07-12-2003, 09:08 PM
se pare ca marea rivala si candva foarte buna Barcelona ..... incepe sa cada ... !
pacat am crezut ca iar o sa fie o lupta grozava in spania intre real si barca ... !

#ice
07-12-2003, 11:21 PM
Da este pacat de Barcelona care de ani buni nu mai emite pretentii la titlu Oricum fortza Sociedad :mishto:

ReKo
08-12-2003, 02:05 PM
Oricum..... tot REAL MADRID - FC BARCELONA o sa ramana unikul derbi cu adevarat in SPANIA !
Am auzit ca au fost cu mult mai multzi oameni decat incap in stadion.......... au stat in picioare peste tot ......... ! A fost o atmosfera extraordinara........ ! Si ce coregrafie....... poate sa faca concurenta cu brio cu cea din Italia ;)

:saliveaza: :saliveaza: :saliveaza:

RaPiDuTz
08-12-2003, 04:32 PM
Yey...Real a batut pe Barcelona dupa multi ani chiar la ea acasa !! :mishto:
Totti, tu ai vazut meciul ca eu nu apucasi :( ?

Scouville
08-12-2003, 06:03 PM
conducea relau cu 2-0 super gol roberto carlos si ma rog pe urma a dat kluivert din plonjoc cu capu .... oricum numai vedete p'acolo
zic vezi rezumatu la diviziaa.com

ReKo
08-12-2003, 09:25 PM
da eu l-am vazut...
au fost 2 goluri a le lu Real numai din deviari ale fundasilor.....
au jucat destul de jalnik fundasii lu barca.. ! :dansing:

Puyol..numai e de mult in forma...... !

sanshine
09-12-2003, 04:28 PM
golul ala al lui Kluivert e trademark ;) , cam cum sunt golurile din lov. libera ale lui R. Carlos. Imputite rau golurile Realului, m-as fi asteptat la mai mult.

Scouville
10-12-2003, 12:01 AM
real nu rateaza campioantu cum nu o sa o mai vad eu pe barca in CL vreo 2-3 ani d'acuma in colo .. sociedat a fost o revelatie anu trecut dar gata ii ajunge ... cam asa era si valneci cand a ajuns de 2 ori in finala CL si uitati unde e acuma

Scouville
10-12-2003, 12:02 AM
real nu rateaza campioantu cum nu o sa o mai vad eu pe barca in CL vreo 2-3 ani d'acuma in colo .. sociedat a fost o revelatie anu trecut dar gata ii ajunge ... cam asa era si valneci cand a ajuns de 2 ori in finala CL si uitati unde e acuma

ReKo
10-12-2003, 08:16 AM
cum e Valencia acum ?!?!
eu am vazut o Valencia nemaipomenita in Valencia - Real !
2-0.... sec... si i-a dominat clar pe madrileni ..... ! :cooool: