PDA

View Full Version : Cine cumpara maine FIFA 06???

[K4]RedDog17
29-09-2005, 04:20 PM
cine cumpara maine fifa 06 sa ne zica daca ocupa peste 3 gb (sa vedem daca e aceasi versiune de pe torrente) sa ne zica daca mutu e la juve si la nationala si daca are fatza facuta..si cum e jocul in general...

Kpr4X
29-09-2005, 04:59 PM
[K4]RedDog17 deci maine sunt la ultra pro .. si am bagat repede un instal si ati demonstrez ca MUTU nu exista in Fifa06 ..deci este dat de la EA Sports lotul lu Juventus si nu este MUTU.

roberthgabi
30-09-2005, 08:42 PM
"@[K4]RedDog17 Posted on Sep 29 2005, 05:20 PM
cine cumpara maine fifa 06 sa ne zica daca ocupa peste 3 gb (sa vedem daca e aceasi versiune de pe torrente) sa ne zica daca mutu e la juve si la nationala si daca are fatza facuta..si cum e jocul in general... "

Nenea tu de cand ai auzit de calculator ?? :lol:
CLONE = Copie fidela 1:1 dupa original .... deci si originalul e la fel ca varianta de pe torrent :mishto: :nashpa:

FIFA.06.CloneDVD-MiRROR = Jocul este Fifa anul 2006 este o clona de dvd realizata de grupul MiRROR
Jocul in general e destul de greut ... necesita mult timp si nu te rupe la resurse dupa parerea mea ...

PS . Am jucat varianta CLONE de pe torrent fara nici un fel de probleme

[K4]RedDog17
01-10-2005, 12:24 PM
Originally posted by roberthgabi@Sep 30 2005, 09:42 PM
"@[K4]RedDog17 Posted on Sep 29 2005, 05:20 PM
cine cumpara maine fifa 06 sa ne zica daca ocupa peste 3 gb (sa vedem daca e aceasi versiune de pe torrente) sa ne zica daca mutu e la juve si la nationala si daca are fatza facuta..si cum e jocul in general... "

Nenea tu de cand ai auzit de calculator ?? :lol:
CLONE = Copie fidela 1:1 dupa original .... deci si originalul e la fel ca varianta de pe torrent :mishto: :nashpa:

FIFA.06.CloneDVD-MiRROR = Jocul este Fifa anul 2006 este o clona de dvd realizata de grupul MiRROR
Jocul in general e destul de greut ... necesita mult timp si nu te rupe la resurse dupa parerea mea ...

PS . Am jucat varianta CLONE de pe torrent fara nici un fel de probleme
zi si mie id-ul tau de mess
pls
am nevoie de niste lamuriri...