View Full Version : Mutu si Muta
vazurati s-au despartit componentii cupluplui anului sau cum le spunea lumea, dupa ca a babangit-o pa aia poate s-a plictist de ea :P
pacat de copil, da daca au fost asa inconstienti si s-au castorit la 20 respectiv 19 ani, o meritau
trebuie sa fii tampit sa te casatoresti la 20 sau mai putini ani :mishto:
ai dreptate mns si vezi ca eu vb acum ca sa am mai multe msg postate
si mutu fraier, nu trebuia sa se insoare cu ea, daca era prietena lui nu se putea culca cu ea?
ScorpionX
31-05-2003, 02:04 PM
Cuvantul de ordine pt ei este FRAIERI
pe mine m-a socat faptu ca ei s-au casatorit la o varsta asa frageda, si-au distrus viatz (sunt cocalar de mirc)a ... :wacko:
mai au si un copil............
da ce draq ne intereseaza pe noi !!??
Sirius
01-06-2003, 09:35 PM
Pai cum sa nu ne interese, ca noi nu ne dam in laturi de la o barfa. Daca aveti o parere asa proasta despre astia ca s-au casatorit la 20 de ani, ce mai ziceti de indienii care se insoara la 10 ani? :D
bine pe aia ii inteleg ca asa e societatea lor, dar la noi e altceva, eu nu pot intelege pe cineva care se casatoreste asa devreme, dragoste nu cred ca stiu ei ce e, mai mult o fac pentru :hump: , la varsta asta ai lucruri mult mai importante de facut decat sa te casatoresti, cel putin in societatea noastra
tudosebogdan
05-06-2003, 12:41 PM
mie mi-a lacut de alexandra cand a spus inainte sa se marite
cine nu ma crede ca sunt virgina sa vina sa ma caute! (a se intelege sa o verifice) :lol:
restul nu mai conteaza ca e deja istorie!
Catalinc7
30-07-2003, 12:24 AM
Ce sa zic..............Mutu si cu ea........... Se stia ca sunt fara viitor, ea sa realizat si mai bine de pe urma lui, iar el se laudat cu o bucta super. Si cam atat. Aaaa..............poate asa a ajuns Mutu mai celebru..........ea sio punea cu cine apuca de pe la echipele lui. Ca no fi fo ea icoana de biserica. In rest.......el o sa dea de alta...........ea de altu............life sucks but goes on!
DarkComy
30-07-2003, 03:12 PM
Eu zic ca aia a cautat-O :lol: cu lumanarea pe oricare il prindea cand nu era Mutu langa ea ori ii se faceau avansuri ori facea ea C***A dracului
Pacat de copil :alida:
faboulos84
15-06-2005, 10:43 PM
F**K Mu2u !!!
Eu unul nu mai suport..chiar nu mai exista zi in care sa nu fie o stire sau un titlu de prima pagina despre Mutu...lumea chiar nu intelege ca toata publicitatea asta contribuie la aerele pe care si le manifesta..
Astazi de exemplu gazeta il are in prim - plan pe stimabilul Mutu si viitoarea sa nunta si probabil divort..
faboulos84
30-06-2005, 10:16 AM
Asa e ... dar presa ca sa'si vinda ziarele publica articole cu Mutu ca pleavna cumpara ... totul se invarte in jurul banilor ...
Mai nou Mutu considera ( din inaltul cerului din care se supravegheaza) ca Chivu nu avea ce cauta la meciul cu Brazilia. Daca nu era bagat in seama, as fi inteles, dar cand in fiecare zi mai apare o stire despre el chiar nu se poate abtine...asta e dovada clara de invidie si o dovada in plus ca este o nulitate de persoana.
faboulos84
19-07-2005, 07:27 PM
asa e , cam aiurea , cum i se da nas cum iese din nou la rampa cu declaratzii de "drogat"
Ratonu
19-07-2005, 08:16 PM
E adevarat ca nu avea Chivu ce sa caute la meciul asta, dar nu este Mutu o persoana potrivita sa spuna asta, in conditiile in care Chivu este totusi baiat ceva mai asezat, iar sportiv, amandoi sunt la pamant in ultima vreme.
Oricum, Chivu a jucat datorita lui Becali & Popescu si tot el va fi promovat din ce in ce mai mult, in detrimentul lui Mutu (si cum e el cam prostanac, va face si va zice dupa cum ii dicteaza acestia, care urmaresc sa se razbune pe jucatorul lui Juventus.
DarkComy
19-07-2005, 10:39 PM
Ma rog sa o lasam la o parte pe asta cu Chivu , dar ce PM a fost in capul lui sa zica : "Ca generatia lui Hagi nar trebuie sa se numeasca Generatia de Aur ca nu a castigat nici o medalie ca pur si simplu e o generatie mai buna " <_< :angry:
Mutu ar trebui sa isi tina capul jos si CIOCU MIC ca nu e de ajuns ca a facut tara de KKT :scaun:
stefanm14
20-07-2005, 12:17 AM
oricum..chivu e clar peste mutu, in toate aspectele...si la caracter...
RUSHINE MUTU ... :nashpa:
yahoo
20-07-2005, 12:51 PM
Bah da revenind la subiect....noua Muta e frumoasa si shekshi :P
gianni
20-07-2005, 01:01 PM
Bai fratilor, tipa nu e de nasul lui Mutu... si e de zece ori mai mistho decat Alexandra... oricum Mutu n-o sa fie niciodata baiat cuminte, le are in sange...cat despre faza cu declaratiile lui a facut-o din oftica... am crezut ca dak s-a insurat si joaca la Juventus, o sa fie si el baiat bun, da`.... :greata:
faboulos84
20-07-2005, 01:41 PM
in veno veritas :D ... sa vedem ce face diseara domnul Mutu pt Juve ... dak joaca ...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.