View Full Version : Baschet
Ma mir cum nu am avut nici un topic referitor la baschet aici, acum ma uit la tv la meciul al doilea din finala romaneasca dintre West Petrom Arad si Dinamo, imi pare rau ca nu am putut sa merg la meci (am maine examen) dar la meciul 3 de maine 100% ma duc...
cine credeti ca va castiga, campioana West Petrom sau dinamo?
oricum dinam va castiga ca si la rugby!!!!! :cooool:
te inseli, v-am batut azi, va vom bate maine si va vom bate si la bucuresti :scaun:
bine daca zici tu !!!! :bere:
Sirius
01-06-2003, 09:24 PM
Chiar asa. Am facut baschet ceva timp si uite ca nu m-am gandit sa fac un topic pe tema asta. In campionatu' romanesc, nu ma pronunt ca si acolo e ca in fotbal toata lumea da vina pe arbitru si face crize de isterie pe teren...La NBA sa va uitati, acolo e arta baschetului...
mininu
05-06-2003, 12:19 AM
Neo, daca te dai dinamovist vezi ca esti prost informat. Eu totusi sper sa nu batem cum am batut la rugby. Oricum veniti vineri in sala DINAMO sa ne sustinem favoritii.
bah wake up am zis ca batem ca la rugby inainte cu cateva zile sa luam bataie :cooool:
nah, daca a batut dinamo la o asa diferenta inseamna ca merita sa castige, bravo :mishto:
campionii, campionii dinamo
au meritat
Sirius
14-06-2003, 09:22 PM
Se pare ca San Antonio Spurs or sa castige NBA-ul. Conduc cu 3-2 la meciuri si mai au nevoie doar de o victorie contra lui New Jersey. In sfarsit un an fara Lakers.
dar din cate am inteles ultimul meci a fost un meci destul de urat, asta parca am citit in prosport :blink:
Sirius
14-06-2003, 09:52 PM
Habar n-am, eu am citit doar un mic rezultat al meciului pe teletext la CNN(a nu se confunda cu Realitatea TV :D ). Acolo spunea despre Steve Kerr ca ar fi fost za best...acuma mai stii daca nu le-o fi dat si niste lovituri la ceilati...
ma mie imi place basketu romanesc ca nu sunt negri acolo. aici aproapeca ca nu vezi un alb intro echipa de bascket. totusi nu cred ca e al doilea dupa fotbal. cred ca handbalul feminin e al doilea pentru ca sutn si bani si se face si performante, macar aici sa ajungem intro finala.
un avertizment pentru cei ce vor posta de acum incolo ::
cititi ce scrie in titlul subiectului BASCHET
da lakers sunt cea mai buna echipa nu-i asa ??!!
Sirius
16-06-2003, 09:21 PM
Originally posted by Neo@Jun 15 2003, 09:11 AM
da lakers sunt cea mai buna echipa nu-i asa ??!!
Erau! Acum San Antonio Spurs au castigat titlul in NBA, iar Tim Duncan a fost MVP-ul finalei.
stefan
03-11-2003, 06:27 PM
hehe, vad ca insfarsit a inceput sa joace baschet Universitatea "Petre Andrei" Iasi ca anu trecut nu prea aveau vreo legatura cu sportu asta, acu e pe locul 4 si a invins pe west petron arad :lol: :mishto: cu 77-72 parca
bine ca incepe sa se ridice si basketu romanesc. mi se pare mai interesant decat nba , echipele din nba sau transfotmat toate in harlem globetroters , e spectaculos dar parca prea sperctaculos si jucatorii au uitat ca cel mai important e jocul nu salariile.
Cosmin_ultrasteaua
19-01-2004, 01:38 PM
Asta e anul celor de la 76ers. Iverson cel mai tare.
nope. e anul RAPTRORS-ilor . cum dInastia lakers sa terminat , si alte echipa nu prezinta mare pericol ....anul asta Raps for castiga NBA - u ....... parerea mea.
vorbitzi mah pe romaneste :lol: !
asta-i forum din romania !!! :P
RaPiDuTz
20-01-2004, 01:31 PM
grrr, se pare ca anul acesta cei de la Sacramento sunt favoriti din pacate...ca eu sunt fan Lakers :( (care nu are oricum un an slab find pe locul 3 in conferinta de vest ;) )
Cosmin_ultrasteaua
20-01-2004, 02:37 PM
76ers au aratat ca, cu Iverson in teren sunt foarte buni ( i-au batut pe cei de la Nets ).
de la procesul lui kobe nu mai joaca aproape nimic . i-am vazut la meciul cu rockets ......probabil cel mai urat meci pe care lam vazut pana acuma.
sanshine
21-01-2004, 01:10 PM
eu sunt in continuare fan NewJersey si Kidd. Locul 2 la assisturi dupa Marbury, cu 2 ass. mai putin, dar si cu 4 meciuri lipsa, si primul loc la triple-double (6!) inseamna ceva :saliveaza:
Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 01:11 PM
Ai vazut Nets cu 76ers? Ce zici de Iverson?
sanshine
21-01-2004, 03:47 PM
adik ce sa zic? :unsure: nu prea sunt fan Iverson
Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 03:53 PM
Eu cred ca Iverson e peste Kidd.
sanshine
21-01-2004, 03:57 PM
ai uitat sa mentionezi la ce. e adevarat ca are o tehnica mai buna, dar la Kidd admir simtul jocului, parca are o harta in cap cu toti jucatorii de pe teren, doar asa reuseste pasele alea imposibile. Iverson paseaza doar ca ultima solutie, mi se pare mai egoist decat Kidd. parerea mea...
Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 04:07 PM
Adevarat ca Iverson e mai egoist. Insa toti jucatorii mari sunt. Uitate la Rivaldo. Stai ca atunci cand el are mingea nu vezi pasa.
RaPiDuTz
21-01-2004, 04:25 PM
Originally posted by Cosmin_ultrasteaua@Jan 19 2004, 02:38 PM
Asta e anul celor de la 76ers. Iverson cel mai tare.
76ers au aratat ca, cu Iverson in teren sunt foarte buni ( i-au batut pe cei de la Nets ).
Ai vazut Nets cu 76ers? Ce zici de Iverson?
Eu cred ca Iverson e peste Kidd.
Adevarat ca Iverson e mai egoist. Insa toti jucatorii mari sunt. Uitate la Rivaldo. Stai ca atunci cand el are mingea nu vezi pasa.
Iverson,Iverson,Iverson,Iverson,Iverson...you are in love with him ? :P :wub:
Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 04:31 PM
Da. De fapt eu sunt gay. Bah glumeam, nu o luati in serios. Imi place cum joaca omu. Diferent league fata de Koby si Kidd.
RaPiDuTz
21-01-2004, 05:12 PM
lol :lol:
Iti dai seama ca si yo am glumit... ;)
Inainte (adik cand ma mai uitam si yo la nba) imi placeau ca jucatori O`Neil si Iverson...
btw ce se mai aude de Shaq ?
Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 05:35 PM
Eu stiam ca Lakers l-au adus pe Karl Malone. De Shaq nu stiu nimic.
sanshine
21-01-2004, 06:23 PM
shaq a avut ceva probleme cu accidentarile, a jucat in 27 de meciuri din vreo 40 cate a avut Lakersul.
Imi place cum joaca omu. Diferent league fata de Koby si Kidd.
Mie tocmai de-aia imi place Kidd. E un jucator obisnuit, care a ajuns unde a ajuns nu din cauza talentului, ci a muncii. Greu gasesti in NBA jucatori ne-negri care sa fie vedete (si sa nu fie 3pt shooters - Peja, sau gigantzi de peste 2metri - BigGhitza, Yao). De fapt, in afara de Kidd, singurul care imi vine in minte e Bibby.
Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 06:31 PM
John Stakton (nu stiu cum se scrie) era bun.
sanshine
21-01-2004, 06:35 PM
da, si Stockton era tot pasator ca si Kidd. Si bineinteles toate vedetele dinainte de 1960, cand nu prea gaseai negri in NBA :P
Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 06:45 PM
Sau Larry Byrd. Bine el era si inalt dar era foarte bun.
sanshine
21-01-2004, 06:49 PM
Bird intra la categoria "3 point shooters". ;) bine, era bun si la recuperari, dar aruncarile de la 3 l-au facut cunoscut
Cosmin_ultrasteaua
22-01-2004, 03:00 PM
Ma uitam la rezultatele din NBA : Lakers - Grizzlies 82-88, Nets - Spurs 76-99, Sixers - Hornets 92 -86 . Glenn Robinson a inscris 23 de pct, Allen Iverson 22 si John Salmons 12 pt 76ers.
RaPiDuTz
22-01-2004, 03:50 PM
Lakers - Grizzlies 82-88 :( :nebun: :injur2:
LiviuRO
22-01-2004, 03:54 PM
Jucatorul preferat a fost dintotdeauna, adica ma rog pe cat de dintotdeauna se transmitea Nubah la ProTV, Reggie Miller, avea de toate in el! Era exact tipul de jucator ca imi place. Recuperari, 3 puncte si spectacol. Si nu avea decat 1.90! Adica nu foarte mult pentru NBA (corect, Iverson are un senzational 1.80). La fel imi placea Vince "Air Canada" Carter, alt SUPER-JUCATOR. Dar... cum nu am mai vazut NBA de vreo 2 ani...
Dar totusi, favoritul meu ramane Miller! Chiar daca acum e un jucator de duzina
http://www.nba.com/media/act_reggie_miller.jpg
DarkComy
12-03-2004, 02:32 PM
cu totusi ca ma abat un pic de la subiect adika ce zic nu e din NBA ci de la liceu sper sa nu va suparati
A fost finala la Baschet la mine in Liceu clasa mea contra alta clasa de a 12 ma rog am pierdut cu 100-75 :alida: ( am inceput greu meciul adika la un moment dat aveau 20-4 :( ) ma rog asta e acum dar ceea ce e important e ceea ce a fost in tribuna :D frate ce spectacol am facut am afisat un banner imens cam de vreo 3m pe 4 m :mishto: cu o cupa si numele jucatorilor toti aveam baloane din alea lungi colorate eram vreo 40 de oameni care sustineau clasa mea iar la pauza am ridicat niste plastice jumate albe si jumate albastre iar dupa vreo 10 sec leam intors iar pe final ca ne asteptam sa ne fure arbitrul am facut special un banner pe care scria FAIR PLAY :mishto: si ca sa ii acoperim pe galeria adversa care si asa era de KKT :mishto: am luat sticle de 2 litri si am bagat vreo 6-7 pietre mici ca sa faca zgomot cand loveam de pamant :lol:
Daca fac rost de filmul cu meci o sa fac niste screenshoturi si vi le pun :P
Sirius
14-03-2004, 10:44 PM
Ba tot Air Jordan a fost da best si este si preferatu' meu.
Bine acuma eu merg pe Sixers, Iverson&co.
RaPiDuTz
22-01-2005, 11:27 AM
vai...da nu va mai uitati la NBA ?
eu azi m`am uitat pana pe la 06 dimineata la miami - indiana pe tvr2 (postu asta e tare ! :) ) cu favoritu lu liviu rezolvand zic eu meciul in repriza de prelungiri prin doua aruncari de 3 pcte pt indiana...
din pacate Shaq. al meu dupa cum probabil stiti sezonul asta a fost dat la schimb de Lakers la Miami in locul lui venind lamar odom, grant si butler park... :( bine macar ca a mai ramas Kobe cu care sper sa castige titlul anul asta ca anu trecut au avut ghinion in finala contra celor de la pistons park
Danutz
22-01-2005, 01:20 PM
Chiar am vrut sa ma uit,da am uitat.Oricum vreau sa-l vad la lucru pe Shaq la Miami.
RaPiDuTz
22-01-2005, 01:34 PM
se misca bine in continuare...dar nu il mai are pe kobe langa el ca la lakers si se vede :P
RaPiDuTz
19-02-2005, 06:18 AM
ok...deci a inceput marele "NBA All-Star weekend" :)
cand postez asta tocmai se termina Rookie Challenge-ul care cum era de ajteptat a fost castigat de Sophomores (133-106) care i`au avut in componenta pe C. Anthony (MVP se pare), Dwyane Wade si L.J. ;)
maine va fi concursul de slam dunk unde sper ca va castiga Stoudemire, cel de 3pcte la care nu am favorit, skill challenge-ul unde as vrea sa castige Gilbert Arenas(in nici un caz Nash...nu il suport :) ) si shooting stars la care normal ca voi tine cu Lakersi mai ales pt ca va participa si legendarul Magic Johnson :D
in noaptea de Duminica spre Luni, mai exact la ora 2:55 pe tvr2 va fi in transmisiune directa marele all-star game ;) la care eu cu siguranta voi sta sa ma uit deci automat voi lipsi la primele ore de la scoala (daca ma voi duce :) )
va fi cu adevarat un all-star mai special si asta pt ca pentru prima data aici Shaq si Kobe vor fi adversari :) dupa ce sezonul trecut chiar la ei acasa in Los Angeles au adus impreuna victoria vestului
eu unu voi tine cu vestu pt ca de acolo vine echipa mea favorita,Lakers, si jucatorul pe care il am la inima in acest moment, adik Kobe care sper sa iasa MVP...totusi va fi greu sa tin impotriva lu Shaq & Iverson :)
iata si echipele:
EASTERN CONFERENCE ALL-STARS
Gilbert Arenas
*Vince Carter
*Grant Hill
Zydrunas Ilgauskas
*Allen Iverson
*LeBron James
Antawn Jamison
Jermaine O'Neal
*Shaquille O'Neal
Paul Pierce
Dwyane Wade
Ben Wallace
WESTERN CONFERENCE ALL-STARS
Ray Allen
*Kobe Bryant
*Tim Duncan
*Kevin Garnett
Manu Ginobili
Rashard Lewis
Shawn Marion
*Tracy McGrady
Steve Nash
Dirk Nowitzki
Amar? Stoudemire
*Yao Ming
astept pareri...si poate un pronostic ceva ;)
denad
19-02-2005, 01:02 PM
Pai la concursul de dunkuri o sa iasa Stoudemire sigur. La Skill Challange o sa iasa Nash :P. Iar la 3pct tin cu Ray Allen, desi nu prea cred ca o sa castige. Personal nu imi vine sa cred ca a luat Carmelo titlul de MVP in meciul Rookie. Probabil ca dak se tinea in Cleveland castiga LeBron. Kobe n-o sa castige in nici un caz titlul de MVP. Ala va fi KG :P. Dar sper totusi sa castige estul. Am multi jucatori favoriti acolo (Allen Iverson, Jermaine, Carter, Pierce, etc). Singurul punct slab care il gasesc este Shaq, care pe mine ma enerveaza la greu, desi multi il considera probabil un talent :P. Bine, nu ma enerveaza la fel de tare ca Yao Ming, care dak n-ar avea poporul chinez un miliard de oameni, n-ar avea ce cauta in meciul All-Star. Sunt curios cate voturi i-au dat americanii lui Ming. E adevarat ca nu prea avea concurenta pe postul de centru in vest, dar nici chiar asa.
Si ma mai enerveaza ca Fred Jones nu poate participa la concursul de dunkuri si ca au bagat o regula tampita de vreo 2 ani prin care nu mai pot participa decat cei care au 3 ani in NBA. Dak nu era asa putea si J-Rich sa castige a treia oara concursul.
Din cate stiu eu Bryant vine dupa o perioada de accidentare si nu cred ca va fi in forma. Nu ca ar fi fost cand juca :P.
Sincer sper ca MVP sa fie ori Iveson, ori Jermaine, in nici un caz cineva din vest.
Si nu inteleg de ce nu a fost selectat Francis pt meciul All-Star.
Si cine credeti ca o sa castige titlul anul acesta? Din cate vad eu cel mai in forma sunt cei de la Phoenix. Dar daca o sa intre in Playoff, o sa castige Indiana :P. Au avut ghinion anul trecut. Iar Lakers nu va intra in Playoff. Doar sunt in lupta cu Minesotta, si e cam greu sa-i invinga.
RaPiDuTz
19-02-2005, 07:37 PM
pai Carmelo a iesit MVP pt ca chiar a jucat bine se pare...31 de pcte iar LJ doar 21, probabil ca era cu gandu mai mult la all-star game
Yao totusi e bunicel si zic eu ca ar fi jucat oricum, daca nu l`ar fi votat "chineji" lui atunci cu siguranta l`ar fi votat antrenori ca rezerva ;)
cat despre Kobe...el a fost accidentat o luna dar a revenit si a jucat ultimele 2 meciuri pt Lakers la care in ultimul a dat 40 de pcte :D deci eu zic ca e in forma si are sanse la MVP ;)
anu asta creca Miami cu ai lor Shaq & Wade sunt favoriti la castigarea titlului desi nu ma va bucurea prea tare...
Lakers va intra cu siguranta in playoff :D
denad
19-02-2005, 08:07 PM
N-am spus ca Anthony nu merita titlul de MVP. Dar pt ca s-a jucat la el acasa s-a simtit mai bine pe teren. Dak nu se tinea in Denver poate nu castiga. Sa nu ma intelegi gresit, Carmelo e unul din favoritii mei :D . Cat despre Kobe, uitasem ca revenise :lol: . Si doar pt ca e cunoscut ca a castigat cateva sezoane nu inseamna ca e asa bun.
Cat despre Miami... Oare doar pt ca joaca animalul ala mare la 150kg, inseamna ca sunt favoriti? Asta e parerea mea. Dar poate unii vad altfel situatia.
Si dc lumea considera o echipa asa buna pe Lakers? In special in Romania. Acum sincer RaPiDuTz, chiar crezi ca Lakers au vreo sansa in fata lui Garnett? :P
aaa, si sa nu uit. Ma mai enerveaza lasitatea lui LeBron de a nu vrea sa participe la concursul de dunkuri.
RaPiDuTz
19-02-2005, 09:08 PM
Originally posted by denad@Feb 20 2005, 06:07 AM
Cat despre Kobe, uitasem ca revenise :lol: . Si doar pt ca e cunoscut ca a castigat cateva sezoane nu inseamna ca e asa bun.
pai bine dar ca are al doilea PPG dupa Iverson eu zic ca e ceva ;) so...E BUN ! :P
iar Lakers chiar este o echipa BUNA :P nu degeaba are cele mai multe victorii in playoffs si a avut in echipa atatia jucatori de valoare ca Chamberlain, Magic J, Shaq si multi alti
cat despre Garnett, ce ti se pare tie asha super tare ? pai Lakers i`au batut de 2 ori sezonu asta pe wolves deci cum sa nu aiba sanse :D
LeBron nu mi se pare las...omu vrea totusi sa nu fie obosit la all star game...e de inteles totusi
denad
20-02-2005, 08:53 AM
Sa spunem ca nu e las, dar de ce spune ca nu o sa participe niciodata? Si anul trecut a declarat asta. Si totusi Vince Carter, Tracy McGrady cum au participat in 2000 si la meciul All-Star? Si sunt multe alte cazuri. La anul de ce nu o sa participe? Nu va mai avea meciul Rookie. Cat despre Kobe e bun, dar cam atat. Si Lakers era o echipa buna.
Iar Garnett... uita-te la eficienta pt sezonul asta si pt sezonul trecut.
PS: Cine a castigat Skills Challenge-ul? :P
RaPiDuTz
20-02-2005, 09:48 AM
eh...ce l`as bate pe nash asta ! :) totusi era de ajteptat
insa nu ma ajteptam sa piarda Amare la slam dunkuri si nici Lakersi sa iasa ultimi la shooting stars...asta dupa ce anul trecut au castigat
nu stiam ca LJ a zis asta...pacat atunci, anul viitor era perfect pt el ca era si ultimu in care putea din cate jtiu
denad
20-02-2005, 12:33 PM
Mi-ar placea sa vad concursul de dunkuri, dar cred ca nu o sa dea TVR. Poate la stiri, desi nu am vazut nimic de meciul Rookie ieri. Sunt curios de combinatia aia a lui Josh Smith cu K. Martin. Oare a sarit de la libera? Asa pare, dar nu se vede clar. Oricum, 195 din 200 posibile e ceva :o . Dak castiga Stoudemire, Phoenix lua toate cele 4 titluri. Dar din cate am inteles, Smith a meritat mult mai mult sa castige.
RaPiDuTz
20-02-2005, 12:53 PM
eu din cate am inteles vor da slamurile si alea de 3 pcte inregistrate...deci e bine ;)
195 din 200 ? a dat si 2 de 50 cumva ?
cine crezi ca va castiga diseara...vestul sau estul ?
denad
20-02-2005, 06:19 PM
as fi cel mai fericit dak ar da concursul de dunkuri in intregime. Dupa parerea mea e cel mai spectaculos moment din weekend-ul All-Star. Chiar mai spectaculos decat meciul. Si Smith nu a dat 2 de 50. A dat 3 :o . Cred ca e cea mai buna prestatie la un concurs de dunkuri. Poate doar Vince in 2000 sa fi avut o prestatie la fel de buna.
Diseara cred ca va castiga Estul. Cel putin asa sper. Eu personal sunt un mare fan al lui Iverson si tin si cu Indiana. Asa ca...
Cred ca tu tii cu vestul :P Sper sa fie un meci spectaculos. Si asa va fi :mellow:
Ratonu
20-02-2005, 06:19 PM
Sa moara fata ce faze au facut Stoudamire cu Nash la concursul de dunk-uri... CNN WorldSport Play of the Day (in sfarsit, ca ma saturasem de atata golf la asta)! Astept cu nerabdare Meciul... :mishto:
RaPiDuTz
20-02-2005, 09:14 PM
in intregime nujtu sigur dar cele mai imp slamuri sigur le vor da
si da, voi tine cu vestul (Kobe for president :D ) insa recunosc ca estul are prima sansa....parerea mea
denad
21-02-2005, 01:31 PM
Mult mai frumos meciul decat ma asteptam. Am ramas masca cand Vince Carter cand a dat dunkul ala. Cum am spus, Yao Ming nu prea merita sa joace. Cred ca se chinuie sa sara asa putin. L-a luat si Shaq la inceput si Ilgauskas la o faza mai tarziu. Si e cam cu 15-16 cm peste ei. Nu ma asteptam sa joace asa prost Nash, dar nici asa bine coechipierii lui de la Phoenix. Si cred ca era mai bine dak jucau mai mult Garnett si Duncan. Singurul care nu m-a surprins a fost Iverson :P. Sunt super fericit ca a fost ales MVP. Chiar merita si a doua oara. Si bineinteles, merita si estul sa castige :P
RaPiDuTz
21-02-2005, 03:06 PM
cum am mai zis, ma ajteptam sa se intample asha...
ma bucur ca a iesit Iverson MVP :) cei drept insa ma bucuram mai mult daca iesea Kobe(si acest lucru se intampla cu siguranta daca mai dadea inca unu de 3pcte dupa alea doua consecutive :P ), mie chiar mi`a placut cum a jucat...a avut si destule pase decisive, doua din cate imi aduc aminte chiar de alley-oop ;)
ma surprins evolutia slaba a lui LJ, sincer wade a fost mai bun si ma enervat la culme Ray Allen care cum prindea mingea dadea de 3 pcte...fara sa faca spectacol
una peste alta nu mi sa parut un all star game cine-stie-ce...adik in ultimii ani au fost ceva mai marfa park...oricum a meritat sa stau pana la 6:30 chiar si asha :)
Ratonu
22-02-2005, 11:11 AM
Hehe, a fost primul All-Star Game pe care l-am vizionat in direct si in intregime si chiar m-a impresionat (mai ales faza aia a lui Vince :blink: )... Ma bucur ca a iesit MVP favoritul meu, Iverson, insa m-a cam dezamagit si pe mine prestatia lui LeBron. Ray Allen a incercat si el o faza spectacol spre final, dar nu prea i-a iesit... Oricum, cel mai "anti-spectacol" e clar ca a fost germanul Nowitzki (deh, ce sa le faci la nemtii astia, daca altfel nu stiu sa joace).
Una peste alta, nu am, totusi, de ce sa regret ca am pierdut alte 4 ore si jumatate de somn...
Cam atat despre All-Star Game, eu ma duc acum sa-mi cumpar NBA Live 2005 (nu l-am avut pana acum, pentru ca nu prea m-a interesat; sporturile pe PC sunt, inca, destul de monotone, iar mie la NBA, NHL etc. imi place sa joc meciuri cu durata ca in realitate :D ).
RaPiDuTz
22-02-2005, 02:34 PM
se pare ca LJ era racit si d`asta a jucat el mai slab, nici la rookie challange nu a stralucit...
e mijto NBA Live 2005 :) gameplay foarte reusit, grafica si ea bunicica (spectatori 3D in tribune ;) ) iar ceea ce imi place cel mai mult la el e ca exista all-star weekendul, separat sau in dinasty mode :D
later edit: tocmai m`am apucat sa iau all-star game-ul de pe net :P
micutzu
23-02-2005, 02:29 PM
Are vreun jucator roman valoare de NBA?
Eu cred ca da, cal putin mie imi place de Burlacu de la Asesoft,eu cred ca ar face fata la meciurile din NBA.Pacat ca Asesoft nu a castigat Final Four-ul de la ploiesti, trebuia sa-l castige pt tony! Cica mai este final four-ul pe toata europa in mai sau aprilie parca,sper sa se califice Asesoftul.
RaPiDuTz
01-03-2005, 12:01 AM
nu le am cu campionatul intern, dar din auzite (doar) Burlacu pare sa aiba valoare ;)
am vazut vinerea trecuta Denver @ Memphis...super meci ! de ar fi toate meciurile asha de spectaculoase si de stranse... :)
stefanm14
13-03-2005, 11:03 AM
mie mi-e cam lene sa stau noaptea sa vad meciurile de NBA...si a doua zi uit
dar ma uit si vad rezultatele, ca a inceput din nou sa se popularizeze NBA in Romania...poate o sa transmita mai multe meciuri
RaPiDuTz
13-03-2005, 04:54 PM
eu nu ratez nici unul de pe tvr2...de abia ajtept vinerea viitoare cand o sa il vad pe Kobe in actiune live :D
ieri am ascultat la radio pe net Lakers @ Bobcats iar Kobe a adus victoria lakersilor cu 117 la 116 cu 2 pcte in ultima secunda :o sper sa gasesc meciul pe net ca trebuie vazut ;)
denad
13-03-2005, 08:10 PM
si eu astept vinerea viitoare sa vad pe indiana (din nou). sunt surios cu cat bate pe lakers :P
Oricum, Fred Jones o sa dea peste 20 de puncte. Si Reggie la fel.
Si eu ma uit la toate meciurile. Ar fi bine dak ar da mai des. Park dupa ce o sa se intre in Playoff spuneau ca o sa fie date mai multe meciuri. Si nu inteleg de ce nu dau un meci cu Philadelphia, in loc sa vad pt a 3 oara pe Dallas (care dupa parerea mea e cea mai putin spectaculoasa echipa din NBA). Poate am noroc si vad un dunk al lui Iverson.
Nu se gasesc undeva meciurile care vor fi date si peste 3-4 luni?
PS: RaPiDuTz, cel mai bun guard din NBA este Iverson. Sper ca stiai :P
stefanm14
13-03-2005, 10:47 PM
rapidutz, la radio in romania? daca da, da si mie linkul.
mie imi place de lakers, dar jucatorul meu favorit e iverson.
RaPiDuTz
13-03-2005, 11:08 PM
stefanm14 > nu e din Romania...e radioul local pt Los Angeles ;)
denad > nu prea are Indiana cum sa bata pe Lakers :P vor lipsi de la ei doi jucatori de baza, adik O`Neal si Tinsley, asha ca Lakers va castiga :P
cat despre Iverson, el nu este cu dunkurile, presupun ca sti asta...iar cat despre cel mai bun guard...e printre cei mai buni, daca tu ejti fan Iverson asta nu inseamna ca el este za best...totul nu se rezuma la puncte pe meci ;)
meciurile date si care urmeaza sa fie date de tvr2 din sezonul regulat sunt astea :
14 ianuarie : Dallas - San Antonio
21 ianuarie : Indiana - Miami
28 ianuarie : Utah - Minnesota
4 februarie : Dallas- Indiana
11 februarie : Denver - Cleveland
25 februarie : Denver - Memphis
4 martie : Sacramento - Miami
11 martie : Dallas - Milwaukee
18 martie : L.A.Lakers - Indiana
25 martie : Phoenix - Miami
1 aprilie : Sacramento - Cleveland
8 aprilie : Utah - New orleans
15 aprilie : Milwaukee - Detroit
denad
13-03-2005, 11:25 PM
Pai doar O'Neal e important, ca oricum Tinsley nu e cine stie ce jucator. Eu cred ca are sanse sa castige. Apropo, se pare ca Denver s-ar putea sa elimine pe Lakers :P Cat despre Iverson, este fara indoiala cel mai talentat (nu spun cel mai bun) jucator din NBA. Dak avea macar peste 1,90 atunci era si cel mai bun. Si e adevarat ca nu prea da dunkuri, dar din cand in cand mai da. A terminat chiar si alley-opp-uri. Oricum, mi se pare mai spectaculos sa-l vad pe Iverson sa dea dunk decat pe Yao sau Shaq. Am vazut dunkuri ale lui Iverson din vremea cand era in liceu si am ramas socat de ce putea sa faca. In NBA nu isi mai permite asa des sa incerce pentru ca sunt sanse mari sa rateze, fiind prea scund.
PS: Nu ai vazut nici un dunk al lui Iverson?
RaPiDuTz
14-03-2005, 12:53 AM
am vazut...normal ca am vazut, asta in meciuri luate d p net...mai vechi ;)
normal ca imi plac mai mult dunkurile lui A.I decat ale lu shaq sau yao pt ca aia sunt doi jucatori care nu au nici o treaba cu tehnicitatea...se bazeaza pe forta
si mie imi place Iverson, nu zic nu, dar pt mine Kobe este un jucator mai complet...la dunkuri este klar mai bun si sa nu uitam ca el a castigat in 97 slam-dunk contest si era doar un pusti ;)
George Karl a venit la Denver si asta se vede...au 8 victorii consecutive (park) si au batut in ultimu meci pe Spurs :o cei drept de la aia au lipsit cele 2 vedete, Ginobili si Duncan, dar tot e o performanta...daca bat si pe Suns deja au sanse mari sa prinda locul 6...m`am uitat la programul lor si vor avea multe meciuri acasa in timp ce Lakers spre ex. au f multe in deplasare :D
ata ete...probabil lakersi vor termina pe 9 insa nu e o tragedie...sa nu uitam ca Bulls dupa ce s`a retras MJ nu au mai pupat playoff-ul ;)
plus ca ar fi mai bine pt Lakersi sa termine pe 9 pt ca un draft la loterie e mult mai bun decat o calificare in playoff de pe 8 unde vor intalni pe Spurs si normal ca vor iesi din prima runda ;)
stefanm14
14-03-2005, 09:59 AM
ba eu zic ca mai bine ar termina pe 8, ce, parca nu au nici o sansa cu SPURS ?
RaPiDuTz
14-03-2005, 04:53 PM
pai chiar daca ar avea vreo sansa sa treaca de Spurs , desi nu au, Denver dupa cum am mai zis au program prea usor si nu pot pierde playofful...poate Lakersi sa se califice in locul lui Memphis care acu sunt pe 7...altfel nu vad cum
denad
15-03-2005, 02:35 PM
Cam greu RaPiDuTz, Memphis are 0,571 si Lakers are 0,516. Diferenta dintre victorii si infrangeri al Memphis e de 9, iar la Lakers de 2. Insa mai e mult si se poate intampla orice. Chiar dak acum au pierdut de la Washington. :P Urmatorul meci din cate stiu e cu Miami. Nu prea cred ca o sa castige. Si dak o sa piarda cu Indiana o sa fie f greu. Asta tinand cont ca o sa aiba meci direct cu Denver peste 5 meciuri. O sa fie greu si cu Seattle, chiar dak acum joaca putin mai slab decat la inceputul campionatului.
In forma pe care o are acum Lakers, nu o sa treaca niciodata de Spurs. E adevarat ca San Antonio nu e prea spectaculoasa dar isi face treaba si cred ca ei o sa castige anul asta. Si oricum conteaza mult mai mult in momentul asta un draft cat mai bun decat o calificare de pe 8 si o eliminare rapida. Doar sa nu iroseasca draftul degeaba (Asa cum au facut Clippers cu Olowokandi cand mai erau Vince Carter si Paul Pierce de ales).
micutzu
15-03-2005, 04:24 PM
Mai lasati NBA chiar daca nu se compara cu baschetul din romania, la ploiesti o sa se desfasoare final four-ul european si sper asesoftul sa se descurce caci a castigat organizarea in favoarea moscovei.
RaPiDuTz
15-03-2005, 05:32 PM
micutzu > e bine...sper sa castige :P
denad > stiu ca e greu...inainte de ala cu miami au azi cu sixers :P poate fac surpriza si castiga... :P desi acum de cand cu transferul lui webber la ei au devenit mai puternici
denad
15-03-2005, 05:36 PM
Pai deocamdata au sanse ca nu prea si-a intrat Webber in forma la noua echipa. Si nici Iverson nu joaca ca inainte de venirea lui Webber. Cred k paseaza mai mult acum. Ar fi bine sa dea meci si cu Philadelphia ca nu mai stiu cum joaca. :D
PS: Am pierdut primul meu meci la Superstar la NBA Live 2005: LA Lakers - Denver Nuggets 107-104. Cos dat de Kobe in ultima secunda de 3 puncte :P :lol:
RaPiDuTz
15-03-2005, 06:52 PM
lol...tare :D
eu joc la all-star si castig destul de greu... ;)
denad
16-03-2005, 02:20 PM
Deci, dupa ultimul meci chiar nu cred ca AI o sa scada sub 30ppg. 36 de pct cu LAL e destul de bine :P. De acum cred ca Lakers o sa o tina ceva vreme in infrangeri vreo 3-4 meciuri. Si asta pt ca o sa aiba un meci cu Utah :P, ca altfel ar fi fost mai rau. Acum Iverson a fost in duel cu Kobe, poimaine va fi cu LeBron. Daca castiga si vineri inseamna ca e cel mai in forma guard din nba :P
PS: Stie cineva unde pot gasi in tara asta tricouri originale reebok din nba?
PS2: Incearca sa joci mai mult cu centrul si dak ii face lui double-team, atunci ii pasezi guardului care ramane liber si nu rateaza. Dak ai centru bun (gen Shaquille), te impingi in celalat si cand te apropii de cos dai dunk sau carlig si nu ratezi. Asta e tactica pe care o folosec eu in general si pierd rar. Bine, mai si improvizez. Si cel mai important e ca in aparare sa nu faci tu double-team.
RaPiDuTz
17-03-2005, 12:07 AM
36 de pcte cu lakers e bine ? pai lakers are una dintre cele mai slabe aparari din NBA in mom. de fata din cauza ca Divac e accidentat...pana si rookie-ul Okafor a facut cel mai bun meci al vietii lui contra lu lakers acu cateva zile cand a dat vreo 34 de pcte... :(
probabil ca va avea peste 30 la ppg si e f bine...pacat ca nu are pe cineva langa el care sa ii mai ia un pic din povara punctelor a lu sixers...asha cum era la lakers inainte o`neal pt kobe ;) cu putin ajutor i`ar fi mai usor sa califice echipa in playoff
tricouri originale din nba gasisem pe un site din romania pe care le aducea unu cumparate de pe eBay ;) o sa iti dau linku...tre sa caut
dapz...mai fac si eu asha cateodata...insa cel mai mult imi place sa dau de 3pcte cu kobe, le dau foarte bine...iar in aparare prefer de multe ori sa ajtept sa ajunga mingea la unu care nu e de 3pcte la linia de 3pcte si sa plec de langa el ca sa dea...ala rateaza iar jucatorii mei recupereaza ;)
in seara asta parca joaca lakers...numaish cu cine...
RaPiDuTz
17-03-2005, 09:43 PM
cu miami...un kobe vs shaq :) sper sa nu si`o ia prea rau lakers...ca de la altceva nu ma pot astepta de la meciul asta :P
Ratonu
17-03-2005, 11:30 PM
Si e transmis in direct?
RaPiDuTz
18-03-2005, 12:21 AM
nopz...tvr2 da doar cate un meci...vinerea ;)
stefanm14
18-03-2005, 08:54 PM
ce a facut lakers cu miami ?
si ce meci e in noaptea asta ?
RaPiDuTz
18-03-2005, 11:23 PM
scrie in semnatura mea
este scris pe pagina anterioara a topicului
stefanm14
19-03-2005, 06:38 PM
mah dar iti era lene sa spui 2 echipe :nashpa:
aha gata vazui rezultatu. si-a luat-o lakers de la indiana
n-am vazut meciu, ce mai vazui azi in reluare secvente, cateva cosuri de 3 ale lu bryant si miller.........oricum lakers nu intra in play-off
micutzu
19-03-2005, 07:30 PM
Cu cat si-a luat-o lakers de la indiana?Din cate am vazut (n-am vazut tot meciul doar 2 sferturi) bryant a jucat cam prost.E primul meci din NBA la care ma uit dupa vreo 2-3 ani si-mi dau seama ca s-au schimbat mullllltttttteeee(lakers parca e o echipa de necunoscuti nu mai e ce era) :D
RaPiDuTz
27-03-2005, 09:01 PM
pai e o echipa de necunoscuti pt ca s`au facut schimburi de jucatori aiurea rau :( kobe nu poate de unul singur sa duca o echipa spre playoffs, asta e clar mai ales ca odom s`a accidentat...cum am mai zis, macar divac de nu era accidentat dadea o mare siguranta apararii si alta era situatia...dar asha nu se poate...totusi e bine ca se aproape draft lottery-ul iar lakers are cateva locuri asigurate mai sus din cate jtiu din cauza ca a cedat ceva jucatori ;)
deci sezonul viitor s`ar putea sa avem un lakers de 2 ori mai bun :P
micutzu
28-03-2005, 06:31 PM
Maine meci super tare in camp rom de baschet Asesoft-Dinamo.Uitativa pt ca o sa vedeti un meci de calitate.
denad
01-04-2005, 04:06 PM
Se pare ca Indiana va ajunge in playoff :D . In special dupa ultimul meci cu Miami. Pe urma va fi mai greu ca o sa joace cu campioana Detroit sau cu Boston (dak ajunge pe 6). Si amandoua sunt echipe foarte puternice. Sper sa prinda si Philadelphia locul 8. Daca va reusi, sigur va elimina pe Miami :P . Oricum, ar avea sanse.
Daca va reveni Jermaine, s-ar putea sa castige in est. Ar fi greu, dar au sanse.
In vest s-ar putea sa castige Denver. De cand a venit George Karl, cred ca e echipa care a castigat cele mai multe meciuri din NBA. Cel mai greu va fi sa treaca de San Antonio. Zic ca mai bine ramaneau pe locul 8 ca era mai usor cu Phoenix.
RaPiDuTz
01-04-2005, 08:59 PM
nu prea cred ca au sanse nici pacers si nici denver :P
cel putin in vest SA nu ar trebui sa aiba probleme...sunt prea puternici
Time2Chill
10-04-2005, 09:41 PM
Asesoft a castigat finala cu Lokomotiv
dak am inteles bine cu 2 sec inainte de final era 73-74, pt aia, iar Asesoft a beneficiat de 2 aruncari libere, care au fost fructificate :mishto:
RaPiDuTz
11-04-2005, 11:31 AM
tare ala care le`a reusit, oare o fi fost burlacu ?
felicitari clubului Asesoft !
habbib
11-04-2005, 12:04 PM
nu era burlacu,ceva sarb,parca bulatovicj sau ceva de genu..oricum felicitari echipei,au jucat ca niste gladiatori..la sfarsit toti spectatorii au strigat din tot sufletul numele lui Toni Alexe,Dumnezeu sa il odihneasca in pace..toti jucatorii i-au dedicat trofeul..
micutzu
11-04-2005, 03:10 PM
Kuzmanovici a dat ultimele 2 puncte decisive de altfel fiind desemnat MVP-ul partidei.
Bravo ASESOFT!O echipa in care se investeste cu folos,se vede asta.
ASESOFT!ASESOFT!ASESOFT!ASESOFT! :mishto:
Pacat ca Toni Alexe nu a fost si el pe teren.
denad
24-04-2005, 01:27 PM
Si s-a incheiat un alt sezon regulat din NBA. A castigat spre surprinderea mea Phoenix. Si in concluzie si Nash a devenit favorit la MVP. Iverson a castigat detasat titlul de cel mai bun marcator. Si a prins si locul 7 (mai bine era insa pe 8 ca le era muuuult mai usor cu Miami). New Jersey a eliminat pe Cleveland (cum era si normal). Indiana a prins (logic) un loc de playoff si cred ca are sanse (cam mici, dar are).
In vest, San Antonio mai avea putin si era depasita de Dallas in divizia ei. Lakers mai avea putin si iesea pe ultimul loc in pacific. Si cred ca meritau sa iasa pe ultimul loc. Acum s-a vazut ca Lakers era o schipa puternica din cauza lui Shaquille si nu a lui Kobe. Denver a reusit sa iasa pe 7 si au sanse mari cu San Antonio, tinand cont ca erau printre cele mai in forma echipe din NBA la finalul sezonului. Si totusi cred ca cea mai mare deceptie din NBA o reprezinta totusi Minnesota. Este incredibil ce au reusit sa faca Cassel si Sprewell sezonul asta. Mai prost nu puteau sa joace.
PS: Vad ca pana acum au pierdut si Indiana si Philadelphia in primul meci. Houston a invins pe Dallas (chiar nu ma asteptam).
Ratonu
27-04-2005, 11:21 PM
Ete alta surpriza: San Antonio a luat bataie de la Denver!
Din pacate, urmatorul meci televizat va fi de-abia sambata la ora 5:30 (dupa NBA Action-ul mutat la 5 :scaun: )...
NumaiBaschet
06-04-2006, 09:14 PM
Romanii vor avea in sfarsit un site de baschet numai al lor.
De la Juniori III la campionate regionale si pana la Divizia A, in curand veti gasi tot ce va intereseaza numai pe www.numaibaschet.ro
De McDonald's Basketball Cup ce spuneti? In finala au ajuns liceele Cosbuc ( :valuri: ) si Caragiale. Eu zic ca o sa castige Cosbuc.
Acuma depinde si ce zi or sa prinda baietii... :P
Ratonu
15-04-2006, 05:50 PM
Astazi am urmarit pe TVR 2 (din intamplare, pentru ca la ora respectiva era programat initial meciul FC National - FC Vaslui din Divizia A Burger) All-Star Game-ul si Slam Dunk Contest-ul Diviziei A. Un eveniment frumos, mult peste asteptarile mele, cu destule executii entuziasmante si disputat intr-o sala plina de iubitori de baschet. Scorul final al meciului a fost 105-103 in favoarea romanilor.
pikciu
21-08-2006, 09:59 AM
Dupa cum probabil ati observat, pe TVSport se transmite CM din Japonia. O competitie care se anunta spectaculoasa, din care am vazut pana acum vreo 4 meciuri. SUA are din nou o super echipa, cu Dwayne Wade :mishto: in super forma. Acum la teve e Spania - Germania, foarte frumos se joaca. Vizionare placuta.
RaPiDuTz
21-08-2006, 10:49 AM
mda mai ma uit si eu din cand in cand...se pare ca Spania castiga lejer meciul desi eu ma asteptam sa fie mai echilibrat...Dirk nu a facut un meci prea grozav si sa vazut...
SUA are echipa buna cu wade, lebron si carmelo...pacat ca nu e si kobe acolo, chiar imi facea placere sa ii urmaresc :P
Ratonu
21-08-2006, 11:38 AM
Controale doping sunt? Daca da, sa stiti ca DreamTeam-ul se va cam face de ras...
pikciu
22-08-2006, 11:27 AM
ce meci... Australia - Grecia. conduceau cangurii inainte de final cu 9 sec la 3 pct diferenta, dar au reusit sa castige prin 2 cosuri de 3 puncte ale aceluiasi om. Super meci. :mishto:
pikciu
01-09-2006, 11:33 AM
ce nebunie, un meci cum rar e dat sa vezi, Grecia - SUA 101-95. a fost un spectacol total.
lordalxg
01-09-2006, 12:30 PM
Originally posted by pikciu@Sep 1 2006, 12:33 PM
ce nebunie, un meci cum rar e dat sa vezi, Grecia - SUA 101-95. a fost un spectacol total.
90166
am vazut si eu meciul. Super tare :mishto:
Nu stiu de ce da imi pare bine ca a pierdut SUA.
Imi placea de grecul ala mare si negru.. am uitat cum il cheama.
pikciu
01-09-2006, 01:06 PM
Sofoklis Schortsanitis, care e poreclit baby shaq, are 21 de ani si 125 de kg. foarte puternic, dar ca si shaq, nu prea le "baga" de la libere.
Time2Chill
01-09-2006, 01:09 PM
Nu m-am uitat la meci ca am uitat de el :D , dar acum ma uit la Spania -Argentina, si surprinzator, zic eu conduce spania cu 33 la 30.
Ar fi frumos sa fie o finala Europeana!!
pikciu
01-09-2006, 03:01 PM
ce greseala au facut argentinienii pe final, erau condusi la 1 punct si mai aveau 18 sec de atac, si ei au incercat sa arunce de 3 puncte :huh: Finala este asadar Grecia - Spania, grecii mai mult ca sigur vor castiga, mai ales ca s-a accidentat Pau Gasol, si dupa cum arata nu cred ca-si va reveni repede.
yahoo
01-09-2006, 04:01 PM
Mda, pacat de LeBron & co. Chiar vroiam sa vad o finala cu USA. Dar grecii au avut o zi perfecta.
bullzeye
01-09-2006, 05:57 PM
Am inceput prost ziua de azi cand m-am sculat si am vazut ca SUA era condusa, si a continuat si mai prost dupa ce au fost eliminati. Pacat.
pikciu
01-09-2006, 06:01 PM
trebuia sa te gandesti la asta, pentru ca "dream teamul" :crazyboy: nu a aratat mare lucru, decat cateva faze individuale. grecia are o super echipa... cred ca au venit prea cu fite americanii, si d-asta si-au luat-o...
fredala2003
01-09-2006, 07:26 PM
mai da dece nu au fost selectionati la USA Kobe Bryant , Shaquille O Neal , Tim Duncan , Allan Iverson , etc. ? Cred ca ar fi castigat campionatul mondial cu unii dintre acestia in teren .
pikciu
01-09-2006, 08:04 PM
despre Allen Iverson stiu sigur ca nu a mai fost convocat pentru ca la olimpiada de la Atena a jucat foarte prost, iar ceilalti sunt destul de batrani, vin dupa un sezon incarcat in nba, dar puteau sa-l ia pe kobe in locul lui chris bosh (a jucat foarte slab), dar nici kirk heinrich nu m-a impresionat. iar absenta lui shaq a fost foarte vizibila, parca sua a jucat fara pivot.
fredala2003
01-09-2006, 08:17 PM
"batrani" stiu ca sunt dar cred ca experienta isi spunea cuvantul si alaturi de noile staruri ( Carmello Anthony , Dwyane Wade , Lebron James si altii ) cred ca ar fi format o echipa invincibila !!! :da:
yahoo
02-09-2006, 02:32 PM
Din cate stiu eu Duncan a fost chemat dar era accidentat.
In fine, un meci superb azi intre USA si Argentina, contand pt locul 3. Tripleta Anthony, Wade si LeBron a stralucit din nou. Cateva finalizari in cel mai pur stil NBA. Per total un meci spectaculos.
PICIU
02-09-2006, 10:25 PM
Maine la 13:30 Finala Mare Grecia-Spania,merg pe mana grecilor
RaPiDuTz
03-09-2006, 02:18 AM
Originally posted by pikciu@Sep 1 2006, 10:04 PM
despre Allen Iverson stiu sigur ca nu a mai fost convocat pentru ca la olimpiada de la Atena a jucat foarte prost, iar ceilalti sunt destul de batrani, vin dupa un sezon incarcat in nba, dar puteau sa-l ia pe kobe in locul lui chris bosh (a jucat foarte slab), dar nici kirk heinrich nu m-a impresionat. iar absenta lui shaq a fost foarte vizibila, parca sua a jucat fara pivot.
90242
din cate stiu si kobe a avut ceva probleme cu o accidentare, acesta cred ca e motivul pt care a lipsit...cu sigurantia cu experienta lui USA s-ar fi descurcat mai bine...
pikciu
03-09-2006, 10:41 AM
cat s-a terminat argentina - sua? ca n-am fost prin preajma unui tv :(
PICIU
03-09-2006, 01:17 PM
Grecia-Spania 23-43 la pauza
pikciu
03-09-2006, 02:39 PM
incredibil, grecii nu au jucat mai nimic, iar spania e noua campioana mondiala.
PICIU
03-09-2006, 02:46 PM
felicitari spaniolilor i-au batut pe greci la diferenta foarte mare cu toate k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) nu a jucat cel mai bun jucator al lor paul gasol
pikciu
03-09-2006, 02:55 PM
e pau gasol, nu paul gasol :P
RaPiDuTz
04-09-2006, 12:54 AM
n`am vazut finala dar ma surprinde rezultatul...Grecia care a jucat excelent cu USA sa inscrie doar 11 pcte intr`un sfert intreg mi se pare chiar penibil...
sisu_stelistul
04-09-2006, 10:29 AM
Se pare ca Grecia a avut o zi mai slaba, oricum felicitari Spaniei.
nigga_thebest
04-09-2006, 11:04 AM
antrenorul greciei yanakis sau cum il cheama parca nu a fost acel om care a condus echipa greciei in meciul USA si inexplicabil nu s-a folosit de niciunul dintre pivotii pe care ii avea .. negru ala si papadopoulos 2 jucatori de mare valoare.. aici cred ca a fost marea greseala mai ales ca celorlalti jucatori greci nu le intra nicio minge de semidistanta si distanta ... SPaniolii chiar m-au surprins ... au jucat perfect fara Gasol .. .. ca o concluzie singurul regret il am datorita echipei statelor unite care a aratat NBA style doar in finala mica :(
yahoo
04-09-2006, 11:28 AM
Am fost dezamagit. Speram sa vad mai mult spectacol si de aceea am tinut cu USA. Dar si Spania a jucat foarte bine. Mai ales de la semidistanta prin Calderon. Grecii au ratat exasperant de acolo si probabil asta a decis meciul.
PICIU
05-10-2006, 10:32 PM
NBA LIVE EUROPE TOUR,in direct pe tv sport,acuma joaca Barcelona-Philadelphia 56-50 park (sunt cocalar manelos)
d'AmpezzO
12-10-2006, 07:29 PM
Finala NBA Europe Live Tour 2006 intre 76-ers si CESK Moscova este castigata de Americani cu scorul de 85-71. Inca o data s-a vazut diferenta de valoare, de buget, de pregatire a celor de peste ocean, 76ers oferind un spectacol senzational. Allen Iverson a avut o zi mare la fel si iugodala care impreuna au facut una din cele mai frumoase faze ale meciului. Din pacate si spre dezamagirea mea batrinul Webber nu a mai jucat ca alta data..
PICIU
13-10-2006, 09:10 AM
E mult mai spectaculos jocul din NBA decat cel din europa.Cei mai tari jucatori din lume joaca si au jucat in NBA
shinoda
13-10-2006, 12:44 PM
Originally posted by PICIU@Oct 13 2006, 10:10 AM
E mult mai spectaculos jocul din NBA decat cel din europa.Cei mai tari jucatori din lume joaca si au jucat in NBA
95892
asa de curiozitate, ai vizionat vreodata un meci din NBA?
nigga_thebest
13-10-2006, 12:49 PM
sa sti ca baschetul din NBA nu este neaparat mai valoros decat cel din Europa dar place mult mai mult publicului... Acolo il ai pe lebrom il ai pe wade pe kobe...... cand ai auzit de numele astea ti-ai dat seama ca e spectacol
d'AmpezzO
13-10-2006, 03:49 PM
A inbatranit si Kobe, preferata mea fiind Lakers (tot intreba cineva pe topicul jocului nba2007), dar totusi poate inca decide un meci daca joaca offensiv si dovada a maturitatii sau incapacitatii varstei (ceea ce nu cred) nu prea mai face asa multe dunkuri castiga puncte prin aruncari, numai ca acum dupa plecarea lui o'neil trebuie sa faca si faza defensiva si poate aceasta este o explicatie. Pe ala mentionat de Nigga_thebest il cheama James nu LeBrom, LeBron fiind numele sau mic. Wade un jucatori fenomenal, noul M.Jordan, l-ai uitat pe Carter sau McGrady si multi altii.
Adevarat ca si in europa se face spectacol, dar nu putem compara basketul european cu cel american, un salariu urias in europa este de 500 000 $, iar in NBA nici cea mai slaba rezerva nu cred ca are asa putin. In plus Yao Ming castiga din vanzari de tricouri aproape de 5 Milioane de $, deci pe plan economic este mult superior cred si fotbalului
poli tm in fifa
19-12-2006, 06:51 PM
echipa mea preferata din nba este miami heat si jucatorul wade...reuseste niste slamdunkuri incredibile.Inainte pe telesport erau meciuri din nba pe la ora 12 da acuma nustiu daca mai sunt:confused:
nigga_thebest
19-02-2007, 06:54 PM
NBA all star game 07 :D
Vest - Est 153 - 132
Kobe - MVP :D
nu am vazut all star game-ul dar am vazut slam-dunk contest si 3 points-ul, magnific :X
sisu_stelistul
19-02-2007, 11:33 PM
A fost transmis in Romania pe vreun post, daca da imi pare rau ca l-am ratat.
yahoo
20-02-2007, 11:21 AM
Pe Boom Sport a fost!
Ratonu
20-02-2007, 10:45 PM
Am văzut concursul şi eu de slam dunk... Realizările au fost OK, dar arbitrajul parcă a fost la mişto (au fost 3 dunk-uri mai deosebite şi nici unul nu a primit notele meritate). Mi-au plăcut mai mult ediţiile din 2005 şi 2006 (deşi nici la ăsta arbitrajul nu a fost tocmai īn regulă), iar cea din 2004, deşi a fost mai slabă per total, a avut o reuşită mai bună decāt oricare de anul ăsta.
xdevil
20-02-2007, 11:45 PM
practic sportul asta de multa vreme... e superb si mult mai spectaculos decat fotbalul (nu ca asta nu mi-ar place, am practicat fotbal la nivel inalt vreo 2ani :p)... echipe preferate: Miami Heat si Denver Nuggets.
Jucatori: Carmelo Anthony (e fantastic), Dwyane Wade, LeBron James, Vince Carter, Kevin Garnett si multi altii :p.
Aveti aici un slam dunk cu rotatie de 720grade facut de unul din And1 (pentru nestiutori And1 practica mai mult streetball care e mai spectaculos decat baschetul): http://www.youtube.com/watch?v=mt001pBcwjM
cristifbx
24-09-2007, 04:02 PM
e super slam-ul,n-am mai vazut pana acum un 720
kanye_west
03-10-2008, 10:40 AM
Parca facuse unul de la StreetBall un slam 720 grade sau ceva de genu'.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.