Ratonu
09-09-2005, 04:14 PM
Marti debuteaza cea mai populara competitie fotbalistica intercluburi.
La Fantasy Football (http://en.uclfantasy.uefa.com) codul ligii FIFARO este 309-154.
faboulos84
09-09-2005, 05:08 PM
Ahahahahahah, forza Steaua
Time2Chill
09-09-2005, 08:09 PM
mi-am facut si eu echipa se cheama <<steaua>> :D
vali16_84
10-09-2005, 12:41 AM
me too... FC Ultra's ... we are the best !! :D
Din cate am vazut, nu mi-au iesit niciodata pasentele cu fantasy-urile astea asa ca de data asta am sa ma multumesc privind :D
MaPaX
13-09-2005, 07:48 AM
GRUPA E
AC MILAN - FENERBAHCE
Stadion: San Siro
Ora: 21:45
MILAN: Dida - Cafu, Nesta, Maldini, Kaladze – Ambrosini, Pirlo, Seedorf – Kaka – Sevcenko, Gilardino. Antrenor: Carlo Anceloti.
Absenti: Marek Jankulovski (s)
FENERBAHCE: Volkan - Serkan Balci, Onder, Fabio Luciano, Umit Ozat - Selcuk Sahin, Appiah, Alex , Marco Aurelio - Marcio Nobre, Anelka. Antrenor: Cristoph Daum
Absenti: -
Arbitru: Michael Riley (Anglia)
PSV EINDHOVEN - SCHALKE 04
Stadion: Philips Stadium
Gomes – Reiziger, Ball, Alex, Lucius – Simons, Vayhrinen, Cocu – Beasley, Vennegoor of Hesselink, Kone. Antrenor: Guus Hiddink
Absenti:
Schalke: F. Rost - Rafinha, Bordon, Krstajic, Kobiashvili - Poulsen - Hamit Altintop, F. Ernst - Lincoln - Sand, Kuranyi – Antrenor: Ralf Rangnick
Absenti: Asamoah (a)
Arbitru: Iouri Baskakov (Rusia)
GRUPA F
OLYMPIAKOS - ROSENBORG TRONDHEIM
Stdion: Georgios Karaiskakis
Olympiakos: Nikopolidis – Anatolakis, Kapsis, Schurrer, Pantos – Djeordjevici, Kafes, Stoltidis, Georgatos – Rivaldo, Okkas. Antrenor: Trond Sollied
Rosenborg – Espen Johnsen – Basma, Riseth, Lago – Dorsin – Solli, Strand, Berg, Wisness – Braathen, F. Johnsen. Antrenor: Matthias Hoegmo
Arbitru: Stefano Farina (Italia)
OLYMPIQUE LYON - REAL MADRID
Stadion: Gerland
Ora: 21:45; TV: PRO TV
Lyon: Coupet - Reveillere, Cacapa, Monsoreau, Berthod – Govou, Juninho, Diarra, Malouda – Wiltord, Carew. Antrenor: Gerard Houllier
Absenti: Cris (i)
Real: Casillas - Salgado, Helguera, Sergio Ramos, Roberto Carlos - Beckham, Gravesen, Baptista, Guti - Raul, Robinho. Antrenor: Vanderlei Luxemburgo
Absenti: Ronaldo (s), Zidane (a), Beckham, Pavon (i)
Arbitru: Massimo de Santis (Italia)
Grupa G
CHELSEA - ANDERLECHT
STADION: Stamford Bridge
Chelsea: Cech – Paulo Ferreira, Terry, Terry, Gallas – Wright-Phillips, Lampard, Essien, Robben – Drogba, Crespo. Antrenor: Jose Mourinho
Absenti: Del Horno (a), Makelele (a), Terry (i)
Anderlecht: Zitka – Zewaklow, Vanderhaege, Kompany, Tihinen – Wilhelsom, Hasi, Bassegio, Goor – Mpenza, Sehat Akin. Antrenor: Frank Vercauteren
Ansenti: Mitu
Arbitru: Wolfgang Stark (Germania)
REAL BETIS - LIVERPOOL
Stadion: Manuel Ruiz de Lopera
Betis: Doblas - Oscar Lopez, Juanito, Rivas, Varela - Joaquin, Assuncao, Edu, Xisco - Fernando, Olivera. Antrenor: Lorenzo Serra Ferrer
Absenti: Alberto Rivera Pizarro (s), Joaquin (i)
Liverpool: Reina – Josemi, Carragher, Hyypia, Warnock - Luis Garcia, Gerrard, Hamann, Riise - Cisse, Crouch. Antrenor: Rafa Benitez
Absenti: Morientes (a), Kewell (a). Sinama-Pongolle (a)
Arbitru: Konrad Plautz (Austria)
Grupa H
ARTMEDIA BRATISLAVA - INTER MILANO
Stadion: Tehelne Pole
Artmedia: Cobej – Debnar, Durica, Hallebrand, Stano – Fodrek, Tschur, Urbanek, Petras, - Hallenar, Mikulici. Antrenor: Vladimir Weiss
Absenti: Borbely (s)
Inter: Toldo – Ze Maria, Materazzi, Cordoba, Wome – Figo, Pizarro, Cambiaso, Stankovici – Adriano, Cruz. Antrenor: Roberto Mancini
Absenti: J. Zaneti (a),
Arbitru: Eric Boulat (Franta)
RANGERS - PORTO
Stadion: Ibrox Park
Rangers: Waterreus - Rodriguez, Pierre-Fanfan, Kyrgiakos, Ricksen - Namouchi Ferguson, Murray, Buffel - Novo, Prso. Antrenor: Alex McLeish
Porto: Baia – Sonkaya, Pedro Emanuel, Jorge Costa, Cech – Bosigwa, Raul Meireles, Diego, Lucho Gonzales – Quaresma, Helder Postiga. Antrenor: Co Adriaanse
Arbitru: Jan Vegereef (Olanda)
faboulos84
13-09-2005, 03:15 PM
Care stie pe ce da meciul lui Juve maine in champions league ???
Interesante grupe, ma intreb oare daca vor mai face vreo surpriza cei de la Armedia. Btw Borbely ala al lor o fii Ciobica al nostru :) ?
Time2Chill
13-09-2005, 09:29 PM
NU mai fac aia surprize, interu's their daddy. :D
AC Milan (Ita) 1 - 0 Fenerbahce (Tur)
PSV Eindhoven (Hol) 1 - 0 Schalke (Ger)
Lyon (Fra) 3 - 0 Real Madrid (Spa)
Olympiakos (Gre) 1 - 1 Rosenborg (Nor)
Chelsea (Eng) 1 - 0 Anderlecht (Bel)
Real Betis (Spa) 0 - 2 Liverpool (Eng)
Petrzalka(artimedia) 0 - 1 Inter Milan (Ita)
Rangers (Sco) 1 - 0 FC Porto (Por)
La pauza rezultatele mi se par nomale, chiar fara surprize.
yahoo
14-09-2005, 08:54 AM
Corect fara surprize!Doar una:rezultatul Rosenborg-ului!Echipa aia face ce face si castiga!Am vazut rezumatul si nu au cine stie ce dar au avut noroc iar din 3 suturi pe poarte au marcat 3 goluri!Norocoasa rau echipa asta!
pakat ca nu a fost steaua in locu ei..... <_<
50Cent
24-09-2005, 09:48 PM
Asteptam f.mult meciul Steaua - Real Madrid cred ca era invazie in GHENCEA! :D
gianni
20-10-2005, 08:37 AM
Originally posted by yahoo@Sep 14 2005, 08:54 AM
Corect fara surprize!Doar una:rezultatul Rosenborg-ului!Echipa aia face ce face si castiga!Am vazut rezumatul si nu au cine stie ce dar au avut noroc iar din 3 suturi pe poarte au marcat 3 goluri!Norocoasa rau echipa asta!
Da` le-a dat Madridul de n-au mai putut sa le duca! Primul meci afost un noroc chior, asa cum a fost si jocul de la Bucuresti, cand au egalat cu mare noroc.Roosenborg n-are valoare de Liga Campionilor! La anu` Steaua va juca in Liga Campionilor!
stefanm14
20-10-2005, 09:45 AM
rosenborg a condus la pauza pe santiago bernabeu....si nu vad de ce acum ne dam "mari si tari "...si ne bucuram cand ia rosenborg bataie, si spunem ca nu are valoare de champ league ...bine ca avem noi valoare :huh:
gianni
20-10-2005, 09:49 AM
Originally posted by stefanm14@Oct 20 2005, 09:45 AM
rosenborg a condus la pauza pe santiago bernabeu....si nu vad de ce acum ne dam "mari si tari "...si ne bucuram cand ia rosenborg bataie, si spunem ca nu are valoare de champ league ...bine ca avem noi valoare :huh:
Am fost rau, iarta-ma! Promit sa nu mai fac! Sunt stelist, normal ca m-am suparat cand a fost eliminata Steaua! Nu-mi place Roosenborg!
gianni
20-10-2005, 11:20 AM
Multumesc ca m-ai inteles! Imi pare foarte rau ca Steaua nu a ajuns in grupele Ligii Campionilor! Poate merita, poate nu, da` m-am ofticat! Oricum, , sper sa aiba un parcurs cat se poate de lung in Cupa Uefa! La fel si celelalte echipe romanesti!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.