View Full Version : Pronosticuri Sezon 2003-2004
Pe sezonul urmator la pronosticuri vor fi premii !!!
Cel ce va ocupa locul 1 va primi :: un tricou cu FifaRomania plus alte lucruri la care nu ne-am gandit inca pana la vreo 500 mii lei, si pana peste un an ne vom gandi si la alte premii, vom ajunge pana pe la 500 mii lei, in cazul in care vom avea posibilitatea finantari si altele ma gandeam sa fie ceva premii mai substantiale
daca voi reusi o chestie s-ar putea sa bagam si nsite fifa la bataie (originale)
Daca cineva din fifaromania va fi pe pozitie castigatoare, premiul se va duce la persoana imediat urmatoare din clasament
Asteptam sugestii, regulamente, si sponsorizri :lol: :D :P B)
ScorpionX
29-05-2003, 09:12 PM
Lol, nice ideea. Ar fi chiar super! Am 14 ani asa ca nu prea pot finanta, dar va dau o sugestie. Sa bagati pronosticuri din champion's league in clasament. Asa si ati putea sa faceti ca la casele de pariuri, dar e cam complicat asa ca ramane prima sugestie
bfcsquadra
30-05-2003, 06:39 AM
Stati sa va spun. La mine la bloc in fiecare an la vreo 15 min. dupa ce vizionam tragerea la sorti a grupelor UCL iesim afara (noi suntem vreo 7 copii) si luam o foaie a4 si punem pronosticuri (scoruri nu 1x2) la toate meciurile din grupe si tur si retur :wacko: facem pronos si la alte competitii intertoto, uefa etc. dar aceasta este cea mai tare si este cel mai ravnit trofeu de la noi. il facem de doi ani, iar eu l-am castigat o data.
bfcsquadra
30-05-2003, 06:42 AM
aaaa, si la unele meciuri punem pronosticuri la cate minute de prelungiri vor fi la prima repriza si alte chestii! :blink:
ScorpionX
30-05-2003, 10:07 AM
Pai ar fi cam complicat
pronosticurile vor fi DOAR pentru divizia a, nu vreau sa ne complicam :mishto:
ScorpionX
31-05-2003, 01:38 PM
Atunci sa ma gandesc la un regulament mai antrenant
da putem face de forma 1x2 ca va fi clasamentu mai strans :cooool:
ScorpionX
01-06-2003, 08:29 PM
A nu e mai misto asa! Uite care e ideea mea: pe langa punctele de pe pronosticuri sa pronosticam si un clasament pana la retur si pana la sfarsitul campionatului, dar putem pune pronosticurile doar pana in etapa a 3-a (cele cu clasamentu). Daca ghicesti locul pe care s-ar afla o echipa la sf. turului sa primesti 5p si daca ghicesti locul unei echipe la sf. campionatului sa primeasca 10p. Ce ziceti???
bfcsquadra
02-06-2003, 06:45 AM
poti sa inscrii participantii in mai multe serii cu clasamente diferite evident si primii patru merg in play-off unde dupa tragere la sorti joaca meciuri directe pana in finala cu alte pronosticuri de baraj
da merge si cum zici tu da o sa fie mai lipsit de puncte
mininu
05-06-2003, 12:35 AM
E destul de prematur sa ne dam cu parerea mai ales ca nu stim loturile echipelor din sezonul viitor. Altfel am fi subiectivi.
ScorpionX
05-06-2003, 08:47 AM
Pai de aia sunt pronosticuri
sanshine
05-06-2003, 06:36 PM
pai asa putem sa facem de pe acum si pronosticurile pentru EURO 2004, WC 2006, Divizia A 3000 etc. :P
rabdare si tutun!
stefan
05-06-2003, 09:52 PM
bah mns, da de uinde iei tu tricouri cu fifaromania???, despre o finantare mai vorbim in toamana, nush (sunt cocalar de mirc) sigur
tricouri, merg la o firma si fac :P
Sirbu Mihail Bogdan
08-06-2003, 03:22 AM
mns sponsorizez si eu dar numai daca pui pe spatele tricourilor CRAIOVA MAXIMA :P :P
hahahaha, :blink: , da-mi un PM
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.