View Full Version : Ce doreste cel mai mult un fan de la fifa2004?...
Onel4u
27-05-2003, 01:47 PM
Ce credeti ca-si poate dori cel mai mult un baietel disperat dupa seria fifa de la fifa 2004?
Eu sincer cel mai mult imi doresc ca loviturile libere sa fie foarte reusite,ince sens?In sensul ca mingea sa se invarta ca-n realitate ,sa sboare peste zid cu usurinta(cum fac majoritatea jucatorilor in realitate) iar potrtarul sa poata apara din cand in cand(adica doar aia bunu,ex.BUFFON)
Asta e ce vreau eu cel mai mult,aaaaa si sa aiba fiecare jucator ghetele sale.
Toate astea pe langa GAMPLAYUL in sine care-i cel mai important.
[I][U]Voi ce a-ti vrea cel mai mult? :mishto:
tudosebogdan
27-05-2003, 01:53 PM
eu cel mai mult mi-as dori sa vezi ca exista wish list doua topicuri mai sus! :P
Onel4u, verifica-ti emailul, ai primit ceva in legatura cu researchul!!!
andysro
28-05-2003, 09:57 AM
Eu imi doresc un mod cariera in care la final sa castig bani ca sa pot cumpara jucatori! Ca antrenor sa ti se faca oferte de a prelua echipe, un mini management al echipei.
tudosebogdan
28-05-2003, 02:09 PM
iar la stirile si noutatile despre Fifa2004 iti sunt indeplinite dorintele ... ;)
Sa fie si asa dar sa nu meraga prea mult inspre management, pentru ca sa nu uitam la urma urmei FIFA e un simulator de fotbal nu joc de management <_<
tudosebogdan
29-05-2003, 12:52 PM
ai si n-ai dreptate fiindca dupa cum vezi a inceput ca functia de manager sa se confunde cu cea de antrenor, ma refer in sensul ca se intersecteaza in destul de multe puncte desi e un pic diferita. :ph34r:
Scouville
30-06-2003, 02:43 AM
Eu as dori driblingurile din fifa '99 si sa se execute loviturile libere ca in fifa 2002 dar asa ceva nu este posibil ca ar ajunge la perfectiune jocu si suntem in abia 2003 ei ce sa mai vanda in urmatorii ani :D
A si sa nu mai faca discriminari d'alea ciudate cum ar fi romania,olanda sau columbia nu au reprezentativa dar apar in schimb finlanda costa rica ,(si bunica :P ) Sunt tare curios care e criteriu de selectare a si fie mai usor cu butoanele
DarkComy
03-07-2003, 12:00 AM
eu as vrea :
1. loviturile libere sa fie mai realiste
2. driblingurile si tot felul de faze cam ca in FIFA 99
3.gameplayul la fel mai realist
4.sa creasca valoarea jucatoriilor in functie de randament si meciuri jucate
5.(optional :P )numarul suporterilor sa difere in functie de cum joaca echipa sau sta in clasment sau chiar de importanta jocului
:cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool: :cooool:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.