PDA

View Full Version : Fifa06 Bug

zwack
04-09-2005, 02:31 PM
Am si eu o problema nu pot sa joc demoul de la fifa06 cand intru in el toate optinuile se misca de parca sar apasa butoanele singure si eu nu am cum sa incep un meci sau sa selectez echipele.
Am instalat DirectX 9C cu Service Pack 2 si un sistem puternic.A mai intalnit cineva problema asta?

mns
04-09-2005, 02:53 PM
Ai tastatura/mouse wireless necompatibile cu jocul sau ai un game controller ce nu e compatibil cu jocul: gamepad, etc.

Andrei_C
05-09-2005, 10:38 PM
asa pateam eu la nhl 2005 ... incearca sa joci cu tastatura !

corneltorcea
12-09-2005, 04:17 PM
Si eu am aceasi problema ca zwack . Cum credeti ca se rezolva problema si daca o sa merga fifa2006 .

MALDY
19-09-2005, 10:21 PM
Nu inteleg..voi nu folositi tastatura ... sau cum?/ Folositi cumva vreun joistick?:Psincer chiar nu stiu :P

BlueRidge
21-09-2005, 10:12 PM
Fratilor eu am o problema si nu stiu unde sa ma mai duc! Nu e legata de FIFA 2006 ci de FIFA 2005...si sincer cred ca de computerul meu. Am fost cu el si la diagnosticare...cica nu are nimic,...nimeni nu-mi poate spune de ce nu merge... Incerc sa joc si eu FIFA 2005 si dupa maxim o partida (asta in cel mai fericit caz) se restarteaza calculatorul. Am zis ca e sursa si am schimbat-o, am zis ca e memoria si am verificat-o, am zis ca-i placa video (MSI GeForce 5200) nu e...temperatura CPU 48 inainte 50 dupa....SUNT DISPERATTTTTTT...Daca v-ati lovit de problema asta..vreau un sfat.... va rog....

PS Jocul merge de pe acelasi CD la alte calculatoare

Multam anticipat

blueridge

yahoo
21-09-2005, 11:20 PM
Posibile probleme:
1) Placa video se supra incalzeste ceea ce duce la resetarea calculatorului
2) vreun virus sau trojan care iti blocheaza/reseteaza calculatorul
3) Reinstealeaza jocu de pe un cd original daca e posibil daca nu cauta si tu un cd valid!
4) Incearca alte drivere la placa video gen Omega!

Si eu am problema asta la unele jocuri unde se inchide PC-ul din cauza temperaturii placii video!Dar daca asta e motivu nu prea ai ce face decat sa cumperi un cooler/ventilator in plus sau sa incerci sa aerisesti cat mai bine componentele!
Sper sa-ti fie de folos,daca nu lasa un mesaj si vedem noi ce putem face!

BlueRidge
22-09-2005, 05:11 PM
Multam fain!
Am luat in calcul varianta cu troianul...am avut cu ceva vreme in urma un virus de genul asta...asa ca am formatat tot calculatorul si l-am instalat de la zero...
Placa video am verificat-o la service si mi-au spus ce este ok (dar poti avea incredere in ei)...Mi-am instalat 3DMark-ul si am verificat-o..nimic...Dar ciudat...am scos o parte a carcasei si am bagat un ventilator de camera sa bata in el, si jocul a mers 1 meci...apoi aceeasi problema...De aici am dedus si eu varianta cu "un cooler mai puetrnic". Totusi lumineaza-ma si pe mine...3DMark-ul nu e asa de bun ptr teste cat se zice? Am sa incerc si varianta unui alt joc cu grafica mai deosebiat care cere multe resurse sa vedem daca am aceeasi problema...Merci mult ptr promtitudine si tinem legatura... :bere:

[K4]RedDog17
23-09-2005, 08:54 PM
un prieten de-al meu avea aceasi problema numa ca la alt jok...era de la procesor...se supraincalzea si era fisurat pe undeva...acum si-a luat un duron la 1800 si merge perfect...

50Cent
24-09-2005, 09:47 AM
Si eu am avut la fel daca vreti va postez instructiunile aici ca sa stiti ce sa faceti dar sunt in engleza!

mns
24-09-2005, 11:15 AM
Originally posted by BlueRidge@Sep 22 2005, 06:11 PM
Multam fain!
Am luat in calcul varianta cu troianul...am avut cu ceva vreme in urma un virus de genul asta...asa ca am formatat tot calculatorul si l-am instalat de la zero...
Placa video am verificat-o la service si mi-au spus ce este ok (dar poti avea incredere in ei)...Mi-am instalat 3DMark-ul si am verificat-o..nimic...Dar ciudat...am scos o parte a carcasei si am bagat un ventilator de camera sa bata in el, si jocul a mers 1 meci...apoi aceeasi problema...De aici am dedus si eu varianta cu "un cooler mai puetrnic". Totusi lumineaza-ma si pe mine...3DMark-ul nu e asa de bun ptr teste cat se zice? Am sa incerc si varianta unui alt joc cu grafica mai deosebiat care cere multe resurse sa vedem daca am aceeasi problema...Merci mult ptr promtitudine si tinem legatura... :bere:
Control panel - Performance and maitnance - System - Advanced - Startup and recovery - Settings - debifezi Automaticly restart

Cand va mai aparea problema iti va arata ecranul albastru cu detalii despre eroare, vezi fisierul care are probleme (cel mai probabil tine de driverele de sunet sau video) si la updatezi.

[K4]RedDog17
25-09-2005, 09:07 AM
:o <_< <_< :o :o
uite cineva care se pricepe...

ilDotore
07-10-2005, 03:36 PM
vad ca nu mere sa atasez, pacat. deci un bug colosal e atunci cand portaru plonjeaza cu mingea in poarta (am salvat) si nu se da gol, mingea trece cu mult de linia portii. alta faza tare, nuj daca ii bug, bat out cu mana si mingea ajunge in poarta fara sa o atinga cineva, nu se da gol (asa e si normal). oricum destul de slabutz si 06 asta.

DarkComy
07-10-2005, 05:28 PM
Jocul m-a dezamagit destul de mlt , adika e plin de buguri:
1. Mingea trece pe langa poarta si se da gol :blink:
2. Faza cu portarul , ca prindea mingea dupa linia portii si nu se da gol ( bugul asta e destul de vechi si nu ma asteptam sa il repare)
3. Arbitrul nu stie sa lase legea avantajului
4. Arbitrul da cartonase aiurea

si mai sunt multe dar mie lene sa ma gandesc acum

el_paco
08-10-2005, 07:02 AM
Am rupt calcultorul in doua cu fifa 06 si pe fata si pe dos si nu am intalnit probleme astea ale voastre. Innafara de prob cu cartonasele data aiurea si AI'ul la calc fix de 2 bani alte probleme nu prea vad. Yo zic ca singura problema in 06 e inteligenta artificiala care e sub de kokoa la toate niv de dificultate
Si la faza in care scap singur cu un jucator spre poarta lui si vine si ma pune in cap un fundas de al lui, de mentionat ULTIMu fundas ! , si ii da in 90% din cazuri numai galben,ma face sa iau tst sa o dau de monitor :angry:

Smick
09-10-2005, 10:36 AM
si eu am aceeasi pb pe care zwack o are....nu stiu ce se intampla ...este tare ciudata.....am tastatura si mouse wireless insa fifa 06 ar trebui sa aiba suport pentru ele.,...este prea ciudat....parca se selecteaza singure optiunile...nimic nu poti sa faci; nu exista oare vreun patch? :alida:

mns
09-10-2005, 10:53 AM
cand intri in joc parca scoti pentru cateva momente tastatura sau ce are acolo in computer si apoi o bagi la loc, ar trebui sa mearga, sau o scoti inainte de a intra in joc si dupa ce ai intrat o bagi

reddyBo
09-10-2005, 11:33 AM
La loviturile libere, se aseaza arbitrul in fata ta si e destul de nashpa chiar daca atunci cand sutezi nu il atinge minge. Si chestia cu cartonasele galbene cand fundasul faulteaza ca ultim aparator, iar e nasola.

reddyBo
09-10-2005, 11:37 AM
Iar un lucru foarte enervant este acela ca nu raman tastele salvate. De fiecare data cand intru in joc trebuie sa-mi schimb tastele. Cam enervant.

reddyBo
09-10-2005, 12:03 PM
Stiu ca asta nu este un bug, dar era fain sa poti edita si jucatorii de la echipele nationale nu numai pe cei de la echipele de club, pt ca eu consider ca jucatori precum Cocis, Tamas sau Petre au valoare mai mare.

reddyBo
09-10-2005, 12:23 PM
Am inceput un sezon cu Juventus, de proba, pt ca mi-am bagat un patch care ma lasa sa incep cu ce echipa vroiam. Nu inteleg de ce nu mi-a dat meciuri in Ch.League... Apoi am jucat cu Real pt ca am vrut sa vad dc e problema legata de patch si de data asta a mers si am jucat in Ch.League. ??????????????????????????????? Stiu ca asa a fost si in Fifa 05, nu mai stiu in ce campionat. De ce?????

Gorghette
09-10-2005, 12:56 PM
ba, tu nu ai auzit de butonul edit ?

reddyBo
09-10-2005, 09:56 PM
Originally posted by BluE_LioN@Oct 9 2005, 12:56 PM
? :oops:

Andrey95
10-10-2005, 06:23 AM
DarKomi

3. Arbitrul nu stie sa lase legea avantajului.

Arbitrul STIE sa lase legea avantajului, dak nu te superi!

Si pt userul de mai sus ai un buton EDIT in dreapta sus la fiecare post al tau. Foloseste-l si nu mai posta 50 de mesaje unul dupa altul.

Gorghette
10-10-2005, 10:46 AM
Originally posted by reddyBo+Oct 9 2005, 09:56 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (reddyBo @ Oct 9 2005, 09:56 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-BluE_LioN@Oct 9 2005, 12:56 PM
? :oops: [/b][/quote]
mah, pui un singur post, si daca mai ai de adaugat ceva la el dai pe butonul edit de langa REPORT si QUOTE !!!

DarkComy
10-10-2005, 04:33 PM
Andrey95 ma refer ca are momente in care nu stie sa lase

Mingea se indreapta spre un jucator de al meu care e foarte aproape si el fluiera fara sa astepte sa vada daca ajunge la el sau nu
Poate tie nu ti s-a intamplat dar mie mi s-a intamplat de cateva ori si e chiar enervant ca pot scapa singur cu portarul si STOP!!! :angry:

el_paco
10-10-2005, 10:57 PM
Pt prob cu tst PCI si cu salvatul tastelor trebuie sa iasa un patch in curand pe site'ul oficial de la fifa ; deja a aparut cel cu actualizarea loturilor ;)

Smick
14-10-2005, 03:03 PM
si unde anume exista aceste patchuri?.....ca eu pe eagames.com nu am gasit nici un patch

pikciu
14-10-2005, 07:55 PM
Am si io o problema legata de patchul cu actualizare echipei nationale. Am instalat in directorul principal asa cum zice si am dat apoi BUILD, apoi cik s-a instalat, dar in jok nici o diferenta.
Ma ajuta si pe mine cineva?

el_paco
18-10-2005, 03:23 AM
la prb cu ekipa national nu te pot ajuta ca nu l-am instalat , si pt patchurile nebune cu loturile si compatibilitatea usb + save la cfg tastelor .... www.fifa.ea.com :P

Smick
21-10-2005, 03:37 PM
el_paco si esti sigur ca e si patchul pentru mouse+tastatura wireless?

giovanni
21-10-2005, 05:46 PM
Originally posted by el_paco@Oct 10 2005, 11:57 PM
Pt prob cu tst PCI si cu salvatul tastelor trebuie sa iasa un patch in curand pe site'ul oficial de la fifa ; deja a aparut cel cu actualizarea loturilor ;)
nu a aparut , adek io nu gasesc...

ilDotore
30-11-2005, 05:45 PM
deci pe direct ip mere execrabil. este vre-un patch ptr. asa ceva? un link sau ceva. ms