View Full Version : FC UNIREA Alba Iulia
MaPaX
25-05-2003, 01:37 PM
FORZA UNIREA!
ole,ole,ole,ola in sfarsit am intrat in A!
da, dar nu stiu de ce am impresia ca nu o sa reziste mai mult de un an (daca joaca corect)
Sirius
25-05-2003, 09:23 PM
Ei, sa nu fim pesimisti ca de-aia s-a inventat retrogradarea si promovarea. Sa nu uitam ca noua campioana a tarii, Rapid, a facut si niste vizite prin B in anii trecuti. Si la urma urmei viitorul fotbalului e al tinerilor...teoretic.
Oricum eu zic sa le uram un parcurs cat mai lung in div.A si meciuri frumose si curate!
mie nu-mi palce de apulum, nu cred ca e o echipa de care are nevoie divizia a, parca e ceva de genul gloria, ceahlaul, si asa mai departe....
oradea, aradul, timisoara, cluj si poate resita ar meriat sa aiba echipe in a
:blink: :wacko: :mishto:
justafan
26-05-2003, 09:05 PM
Las' ca-tz (sunt cocalar de mirc)i trece , daca pica Poli AEK , in div.A ash tz (sunt cocalar de mirc)ine cu Apulum(pe langa Rapid),-poate shi (sunt cocalar de mirc) pt. ca are multz (sunt cocalar de mirc)i timisoreni , dar shi (sunt cocalar de mirc) pt. ca au muncit mult ca sa promoveze... BRAVO Aurel Sunda.Mai detz (sunt cocalar de mirc)ine cineva recordul de a promova 2 echipe cu aceleashi culori(alb-negru).
MaPaX
16-08-2003, 07:51 PM
Etapa 1: Apulum -UNIREA Alba Iulia - Poli "Aek" Timisoara : 0 - 0 .
Etapa 2: Gloria Bistrita - Apulum -UNIREA Alba Iulia : 0 - 1 (43' GALDEAN) .
Prima VICTORIE(1-0 pt. Unirea contra Bistritei) in Divizia A si primul GOL(Galdean) in A!
Hai UNIREA, tu esti iubirea,
Hai UNIREA, VICTORIE!
FORZA UNIREA !!!
Scouville
17-08-2003, 12:04 AM
Poate o sa fie ce a fost acu' cativa ani Astra ploiesti de ajunsese mai buna ca echipa locala(Petrolu) oricum dupa 2 etape nu esti sigur ca va ramane in divizia A le treb 40 pt pe ptuin sa fie asigurati 100% de asta <_<
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.