View Full Version : Ce mai meci de tot . . .
Jokes
23-08-2005, 10:01 PM
Va vine sa credetzi ce s-a intamplat ?
Andrei_C
23-08-2005, 10:14 PM
deocamdata e 3-2 ...
EDIT
si datorita faptului ca suntem prosti atat s-a terminat ...
stefan
23-08-2005, 10:23 PM
lasati ma, nu fiti suparati ca o dat radoi 2 goluri azi, il ia pitzi la nationala :lol:
ZapPy
23-08-2005, 10:38 PM
Inb primu rand radoi o fost cel mai vinovat da si restu.
Imi pare foarte rau dar cea mai mare greseala a fost ca nu i-am batutu la scos in tur ci am facut un tampit de egal.Acolo o fost 75% din vina :nashpa:
Din pacate acea experienta pe care au amintit-o toti a fost ce-a care a inclinat balanta. Din primul minut s-a vazut ca nu aveam cum sa castigam, am fost timorati si asa mai departe, cu putin noroc puteam sa dam al 3 gol si ar fi fost o calificare norocoasa.
ZapPy
23-08-2005, 10:41 PM
Originally posted by Tuby@Aug 23 2005, 10:38 PM
sa dam al 3 gol si ar fi fost o calificare norocoasa.
Hmmm.
La ei al treilea gol a fost autogol-->noroc
iar celelate o fost gresele de marcaj si au marcat parerea mea din noroc nu ca is super-fotbalisti :nashpa:
Bogdan_MC
23-08-2005, 10:43 PM
Principalu vinovat e radoi, golu 2 dat de rosenborg, si 3-ul care a fost un autogol. :crazyboy:
ZapPy
23-08-2005, 10:46 PM
Asta ziceam.Din greala noastra au profitat ei.tot timpu asa luam gol ca facem greseli fatale <_< :sanshine2: :nashpa:
Ratonu
23-08-2005, 10:58 PM
Asta e, am fost iar niste copii si o sa ne consolam din nou cu gandul ca meritam totusi calificarea...
Vor fi anul acesta niste grupe Champions' League cu niste echipe incredibile: Rosenborg, Thun, Petrzalka...
Jokes
23-08-2005, 11:03 PM
Ne cam duce-m la fund. . .
La echipe de club pierdem calificari, la nationala la fel. :fotbal:
Va mai mirati ata de ce nu baga aia de EA Sports divizia a in fifa 2006.
DeadHope
23-08-2005, 11:41 PM
Mdeah...tipic romanesc...
Au avut o sansa buna, dar sunt prea naivi pt CL...
Poate cand vor avea mai multa experienta....
Andrey95
24-08-2005, 07:27 AM
Traiasca JIJI!!!! Fara el FC Steaua Bucuresti........n-ar fi ajuns unde este!!!
little_foot
24-08-2005, 08:23 AM
eu zic k au primit ce au meritat jiji si mm pt infumurarea lor.la fel au facut si cu villareal anul trecut asa au facut si acum(asta nu inseamna k nu regret k nu s-au calificat :( ).oricum nu a fost vina numai a lui radoi.la primul gol a gresit mai mult lovin decat radoi,la golul 2 poate imi explica si mie cineva dc apara khamutovski bara si nu poarta-of course radoi nu avea voie sa-l lase p'ala sa traga...a mers o vesnicie cu el-si la golul 3...a fost pur ghinion.principala vina este a lui jiji...nu e posibil sa-ti plece un mijlocas de constructie(cum era dorinel)si sa nu faci nici un transfer pe acest post :scaun: ..apoi protasov nu stiu ce logica a avut cand a alcatuit echipa:daca bondrea ii punea pe craioveni sa-i faca o lista cu echipa si apoi aduna nr voturilor asta cred k a tras la sorti :huh: ...pe final cand aia erau rupti el juca cu un singur atacant si cu pase laterale :mellow: .pacat :nashpa:
faboulos84
24-08-2005, 09:55 AM
Asta meritam , ghinionul ne urmareste peste tot, norvegienii ne sunt nasi , asta e la asa conducatori, la ce sa ne asteptam,ramanem o tara de mana a 3-a la toate capitolele in continuare, va mai amintiti, de rapid anderlecht , 0-0 la noi acasa, 2-0 la ei , iar in repriza a 2-a ne baga 3 boabe ... n'o sa ne trezim niciodata la realitate ... nu'i nimic ii avem pe ai nostrii, ne vom uita in camp romanesc,la tilinca si doamna anca, ca sunt ai nostrii si ii iubim ... :(
Si totusi shimbarea lui Protasov ar fi dupa parerea mea cea mai mare greseala, chiar daca au ratat acest obiectiv mai sunt destule si eu zic ca nu merita ca antrenorul sa fie demis.
little_foot
24-08-2005, 10:59 AM
daca il schimba pe protasov nush cine ar putea veni:poate titi dumitriu dar in nici un caz un antrenor care sa poata face cu adevarta performanta.oricum auzeam k ar pleca niste jucatori dk steaua nu ajung in grupele cl. ;) sa vedem dar dk pleaca nu prea sunt variante pe banca de rezerve si tare mie frica k o sa fie un haos total. :blink:
Jokes
24-08-2005, 11:22 AM
Anul trecut Steaua a mai facut ceva pt. ca il aveau pe Dorinel Munteanu.El aseza jocul Stelei in teren f. mult si ii coordona.
Sirius
24-08-2005, 01:31 PM
Nu stiu de ati sarit asa in aer si ati facut un topic nou pentru asta. A fost o chestie tipic romaneasca. Asta este, Radoi a avut o zi proasta, dar asta nu inseamna ca el este vinovat. Toata echipa este vinovata, ca doar au avut destule ratari, pe alea de ce nu le-au bagat? Protasov n-are nici o vina, sistemul a fost bun fiindca Steaua a ajuns usor la poarta si apararea era destul de bine facuta. Dar mentalitatea a fost cea care a contat. Au fost cateva faze la care parca erau hipnotizati. Trebuiau doar un pic sa se concentreze si obtineau un rezultat, fie ca nu primeau un gol, fie ca marcau unul. Echipele romanesti mai au mult de invatat din ordinea si disciplina de afara. Pana atunci, sa stea acolo unde le este locul, adica pe dinafara. Si nu mai cautati voi vinovati prin conduceri sau pe altundeva, fiindca fotbalul este un sport de oameni, nu exista "extraterestrii" sau "galactici". Cei care joaca foarte bine fac asta pentru ca se dedica cu totul acestui lucru si mai si gandesc pe teren. Plus ca fac antrenamente pana iese untul din ei. Nu are rost sa ne facem iluzii, mai bine jucam noi pe maidan decat asa zisii "profesionisti" care nu stiu sa faca o fenta in careu sau sa aiba rabdare sa preia...
little_foot
24-08-2005, 02:38 PM
sirius tu sigur te-ai uitat la meci aseara?unde au ajuns la poarta?ce ocazii au avut?in afara de goluri a mai fost lovitura libera a lui bostina in prima repriza,cea a lui radoi in a 2-a si luftul lui banel pe final.ai mai vazut tu alte ocazii?nu ai avzut k nu erau in stare sa lege doua pase uneori?si ala a fost sistem?nesu si petre marin se calcau pe bataturi.dupa parerea ta totul este super aia joaca de placere jiji si mm sunt mari conducatori(e super k au dat un jucator k munteanu afara si nu au adus pe nimeni)tot ce trebuie facut este putina yoga k sa ajunga la mentalitatea alora de afara nu?
Jokes
24-08-2005, 03:35 PM
Yo zic sa lase ciocu mai mic si nasu pe sus si sa se apuce de treaba.
micutzu
24-08-2005, 04:20 PM
Nu pot sa cred! :o Am avut o sansa mai mult decat unica si ca de obicei am ratat-o cu naivitatea cu care nesu acu o saptamana se izbea cu masina de un stalp dand vina pe roata masini sale care cica cazuse din senin cand mergea el cu 45 de Km/h.
Cum de jiji fecali nu a comentat nimic despre jocul finului sau radoi.Ma intreb daca in locul lui radoi era goian sau altu nu era dat de mult afara de la steaua.Dar ce sa-i faci lui radoi,cel care a pus antrenori la steaua si cel care a dat afara jucatori de la steaua.Poate daca mai venea si el pe la nationala in ultimul timp alta ar fi fost soarta lui.Din pacate Radoi a reusit o calificare la care noi visam de 10 ani( si la care o sa mai visam inca pe atat ) dar nu a stelei ci o calificare a unei echipe care pana in primavara nu mai batuse nici o echipa din norvegia. :(
Cu un antrenor ca protasov nici nu aveam cum sa ne calificam.Chiar sa avem 2 fundasi stanga si un singur atacant in echipa cand noi trebuia sa inscrie. :blink:
Imi place ca protasov dupa finalul meciului a sesizat faptul ca steaua are echipa de viitor de parca nu costatasem asta anu trecut cand ne calificam in primavara europeana.Protasov e cam pe langa cu tot ce inseamna fotbalul romanesc.Si eu cred ca fecali il va demite.
Cu un patron ce are un limbaj mai mult decat vulgar,cu un presedinte care bate suporteri si cu o mentalitate de care incercam sa scapam de multi ani nu o sa reusim sa ne calificam niciodata in CL.Nu mai luam la socoteala terenul din gencea care nici nu cred ca poate fi numit teren de fotbal.
Cum se spune norocul e de partea echipelor puternice.
Astept la steaua sa se ia niste masuri.Si cea mai buna masura ar fi ca fecali sa plece de la steaua.
Mai lasati-l pe Radoi, nu mai dati atata in el, dupa ce l-a futut piturca. Dupe ce l-au scos din forma idiotii de la FRF cu suspendarea lor idioata, ce sa mai joace... Asta e, e vina lui Protasov, care s-a pus sa faca experiente intr-un meci capital... N-are rost sa mai discutam, trebuie sa mergem mai departe, si sa uitam ca noi romanii suntem tot timpu niste idioti si jumatate...
DarkComy
25-08-2005, 11:28 PM
Sunt de accord ca Radoi a gresit , ca a pierdut calificarea , dar acum nu trebuie injurat , amenintat si mai stiu eu ce , omul a gresit , a avut o zi de KKT.
yahoo
28-08-2005, 11:43 PM
Hai sa-mi postez si yo opinia despre acest meci!Dubla mansa nu a fost pierduta d Protasov cu asezarea lui destul de ciudata in retur si nici de greselile lui Radoi....ci de inexperienta jucatorilor si de gravele erori personale!E clar ca dubla a fost pierduta la bucuresti unde steaua trebuia sa joace mai prudent in defensiva!In fine acu ce-a fost a fost dar e clar ca rosenborg era o echipa de batut!Ocazii vor mai fi dar pt ca echipele romanesti nu trateaza cu destul curaj meciurile vor ramane doar ocazii!Cert este ca echipe ca Dinamo Kiev,Panathinaikos,Rosenborg..etc. sunt echipe de batut!Chiar si cu Liverpool sau Basel poate fi mai usor!
Sirius
04-09-2005, 09:51 PM
Ok, eu zic ca nu mai avem ce sa spunem pe acest subiect, fiindca despre evolutia Stelei in UEFA se vorbeste pe altundeva. Si little_foot, m-am uitat la meci, numai ca ''a ajunge la poarta'' nu este echivalent cu ''a suta la poarta'' in conceptia mea...Oricum nu mai conteaza, ce a fost a fost, poate la anu'!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.