View Full Version : 2006 FARA DIVIZIA A
fifa 2006 FARA DIVIZIA A se pare ca si anul asta nu este divizia A poate baga vreo echipa la rest of the world uitati lista de anu asta :
Italy Serie A/B
K-league
Mexican league
MLS
Norweigan
Polish
Portugese
Rest of World
Scottish
Spanish A/B
Swedish
Swiss
Turkish Super League
World League (Classic XI etc)
Austrian
Belgian
Brazilian
Danish
Dutch Eredivisie
Eng Premiership/Champ/1/2
French 1/2
German 1/2
Bogdan_MC
18-08-2005, 05:33 AM
Si ce ti se pare asa o surpriza ca Divizia A nu e in FIFA 06 ? Era de asteptat.
Mama, numa cand va vad asa naivi... Pt ce sa bage divizia A ? Sa bage un campionat care valoric ii prin locurile 40-30 ? Si pe deasupra, la noi fifa se ia pirat ?? Ce au ei de castigat ?? Hai, lasati prostiile...
little_foot
18-08-2005, 09:54 AM
Originally posted by tobo@Aug 18 2005, 09:44 AM
Mama, numa cand va vad asa naivi... Pt ce sa bage divizia A ? Sa bage un campionat care valoric ii prin locurile 40-30 ? Si pe deasupra, la noi fifa se ia pirat ?? Ce au ei de castigat ?? Hai, lasati prostiile...
mda si capionatul polonez si cel elvetian sunt beton rau...toata lumea stia k nu o sa fie divizia a in fifa dar nu ne impiedica nimeni sa speram si vb pe tema asta nu? :rolleyes:
Pai cred ca sunt mai bune decat bambiliciuul asta de divizia a de la noi...auzi...unii chiar credeau ca va fi divizia a in fifa :D
little_foot
18-08-2005, 10:45 AM
pe bune? :unsure: eu cred k in primul rand trebuia sa avem o echipa macar la rest of the world cativa ani la randul k sa se gandeasca si la noi...si insist k elvetia nu are campionat mai bun ca al nostru :P
Time2Chill
18-08-2005, 04:24 PM
K-league
MLS
Norweigan
Polish
Swedish
Swiss
Turkish Super League
Austrian
Danish
cu ce-s camp astea mai bune k al nostru, k eu nu stiu, hai sa zicem k norvegienii au avut o echipa in UCL, epoca turcilor a apus de mult.... austria, danemarca... astea n-au reprezentant nimik niciodata in europa, singurul lucru pe care-l mai mare este puterea de cumparare.... si atat
poate o sa fie bagata si steaua la rest of the world, sincer cred k ar fi bulangeala dak n-ar baga-o, dar n-ar fi prima data cand astia fac asa ceva...
World League (Classic XI etc) ... despre ce e vb aici? k eu n-am inteles? e un fel de remember al echipelor mai vechi, care au obtinut rezultate?, cem era in fifele mai vechi?
Ratonu
18-08-2005, 04:51 PM
Originally posted by Time2Chill@Aug 18 2005, 04:24 PM
K-league
MLS
Norweigan
Polish
Swedish
Swiss
Turkish Super League
Austrian
Danish
cu ce-s camp astea mai bune k al nostru, k eu nu stiu, hai sa zicem k norvegienii au avut o echipa in UCL, epoca turcilor a apus de mult.... austria, danemarca... astea n-au reprezentant nimik niciodata in europa, singurul lucru pe care-l mai mare este puterea de cumparare.... si atat
poate o sa fie bagata si steaua la rest of the world, sincer cred k ar fi bulangeala dak n-ar baga-o, dar n-ar fi prima data cand astia fac asa ceva...
World League (Classic XI etc) ... despre ce e vb aici? k eu n-am inteles? e un fel de remember al echipelor mai vechi, care au obtinut rezultate?, cem era in fifele mai vechi?
Ai uitat de cel belgian...
Normal ca n-au nici un interes sa puna campionatul nostru, in conditiile in care vanzarile in Romania sunt nesatisfacatoare... Cu toate acestea, tot normal ar fi ca Steaua sa fie in joc (totusi, a fost intre primele 50 de cluburi europene sezonul trecut).
FIFA 2005
7 000 de jocuri vandute in Ungaria
1 500 in Romania :nashpa:
stefanm14
18-08-2005, 06:04 PM
mah ce nu intelegeti voi e ca nu ii intereseaza liga din romania...atat timp cat in aceasta tara se vand atat de putine exemplare.........e ca si cum ai o lansa o masina pe o piata pe care stii ca nu o sa se vanda... <_< ...........si vorbe gen "pai si asta e joc de fotbal, trebuie sa fie cele mai bune echipe " nu mai tzin...economia de piatza din 2005...you know :D
stefan
18-08-2005, 07:29 PM
mai exista o problama, obtinerea licientei pentru echipe sau campionat, si cum divizia a e a lui mitica si mai ales steaua e a lu Jiji.... mai asteptati pana mor si ei si rudele lor si dupa asta poate o sa fie macar Steaua.... daca nu cade prin B pana atunci ca alta echipa :P
si apoi mai vin pe aici si se dau rotunzi toti smecherii ca ce nu pun divizia a cu paraliticii astia de jucatori de la noi ce ar trebui sa aibe in rlsp ratinguri de 90, si tot ei vin si spun "ce eu is fraier sa dau atata pe un joc, doua blankuri si se rezolva" asa ca nu mai comentati aiurea cu ce e corect si ce nu e corect...
Nu s-a bagat campionatul din Turcia. Acele screenshot-uri in care apare sunt fake.
Deci, concluzie, intr-un fel aveti dreptate, acele campionate nu-s mai bune decat Divizia lu` mitica... Dar, Ea sports se uita pe clasament, nu pe ce povestim noi... Asa ca, asteptati RLSP, daca mai fac ei, ca atata ii criticati pe motivul skilurilor... Deci, asteptati mult si bine, ca Ea Sport nu o sa bage NICIODATA in fifa campionatu...
spidyp77
23-08-2005, 09:28 AM
macar de or fi steaua si dinamo :romania:
ZapPy
23-08-2005, 01:17 PM
N-am mai jucat fifa 2005 de o vreme.Parca nu era nici echipa natzionala.Aici o sa fie? <_<
Stai calm si nute agita ca nu sunt nici un fake campionatul Turciei o sa fie
spidyp77
31-08-2005, 04:44 PM
campionatul turciei nu o sa fie si nici cel al romaniei
n-o sa fie echipe romanesti nici la rest of world :greata:
catacelbun
31-08-2005, 11:10 PM
Divizia A nu e profitabila pt Ea Sport pt ca in Romania putini(f putini) gameri cumpara jocul....Nu vom avea Divizia A in Fifa multi ani :sanshine2:
ZapPy
01-09-2005, 04:43 PM
Nu mai e ce sa se discute.E clar ca no sa apara div a in fifa.Cum so mai zis, nu-i avantajeaza deloc pe cei de la EA sa bage div a ca ,hai sa zicem in romania 10% originale 90% versiuni piratate, deci... :nashpa:
Luis_Figo
03-09-2005, 03:29 PM
S-ar pute sa fie si Div. A in FIFA, nu neaparat cand o sa castigam UCL, ci cand o sa creasca economia tarii, deci plangetiva la BASESCU ca nu avem bani sa cumparam joc original, sau sa-i plateasca paia de la EA sa bage div. A.
stefan
03-09-2005, 04:29 PM
nu e vina nimanui ca nu aveti voi bani de fifa :P lumea in loc sa munceasca sta toata ziua si freaca menta si da vina pe altii ca nu se dau bani pt stat toata ziua in pat
hmz...yo zic k are dreptate tobo...ce interes au sa ne bage? mai bine baga campionate mai proaste decat ale noastre..ale tariolor unde jucatorii de fifa chiar cumpara originalul..pt campionatul lor..asha chiar dak ar baga campionatul romaniei..tot nu ar cumpara nimeni original...cine da atatia bani..MAXIM 500...da park e mai atractiv sa il tragi de pe odc nu?
Voi tot nu va dati seama ca vanzarea de jocuri originale nu e nici macar 5% din decizia de a nu baga Divizia A in fifa.
lol...ma rog atunci dc nu ne baga? k yo am fost intrun research group pt fifa si tcm 06.....si mam ocupat de echipele romanest...Rapid DInamo si Poli Aek
stefan
04-09-2005, 02:06 PM
serios? si cum de nu te-am vazut editand pe acolo?
pai ma rog la ineput am facut niste chestii da ma rog nu prea am priceput faza cu feedbacku si ma rog ...dupa aia am intrat numa k sa ma uit pacolo..ce mai e...;)
stefan
04-09-2005, 02:53 PM
interesant :P deci daca in TCM 2006 vedeticeva facut aiurea prin Divizia A sa dati vina pe Dust ca el trebuia sa verifice datele si sa ne spuna ce e gresit, si cum nu a mai facut asta noi am facut Divizia A cum am vrut :P
Nu confunda vizualizarea unor chestii cu facutul altor chestii. ;)
grecu
05-09-2005, 10:28 PM
o sa fie grupele uefa?
[K4]RedDog17
07-09-2005, 11:58 PM
divizia A o sa fie anu asta in tcm nu??? :huh:
ca anu trecut a fost generic... :angry:
sper sa fie jucatorii aproape de realitate :mishto:
djraultm
05-10-2005, 11:20 AM
[COLOR=purple]NU ESTE DIVIZIA A ! CE PACAT! SPER CA CEI DE LA FIFA ROMANIA SA FACA UN PATCH CAT MAI RAPID!! :romania: !!
Pacat k nu este Mutu!! Eu iam schimbat numele la Teodor Petrovici de la Juve shi iam pus numele Mutu Adrian!!
HAI POLI TIMISOARA
poate ne pun la anu..k tot s-au calificat 3 echipe in eufa:D makar astea 3 sa le puna;) sau makar Dinamo:D
radu radulina
05-10-2005, 08:15 PM
cred ca nici la anu nu nde baga campionatul nostru. macar divizia A dak bnu si B:D
Divizia A nu va fi niciodata in fifa, asa ca discutia asta nu mai is are rostul :P
el_paco
06-10-2005, 01:08 AM
yep... msn cam ai dreptate , kestia asta cu divizia a e cam tampitzica ... adik ... hai sa fim seriosi vrei sa il aduci pe ronaldo la Steaua sau CFR ? :D , mdea si gigi il aduce pe zidane la Steaua , deci ... o sa vad divizia A la fifa cand o sa zboare porcii (rlsp not included) ... si totusi kiar daca ar fii divizia A , tot prin FA premier sau Spanish primera as juca . Oricum ar fi putut sa puna o ekipa romaneasca pe la Rest of the world, asa de plicitiseala macar
insane_awp
21-10-2005, 02:08 PM
CAND APARE FIFA 2006 DIVIZIA FACETI O MAI REPEDE HAI BAIETII RUPETI-VA SA VA VAD VALOAREA
stefan
21-10-2005, 02:12 PM
daca vin toti desteptii si imi zic sa lucrez si zi si noapte si ca eu nam voie sa comentez nimic poate o sa apara la pastele cailor :P
dvlad79
08-11-2005, 12:57 PM
Nu o luati ca pe un misto (ca serios, nu e!!!) dar de ce nu faceti un trade mark pentru RLSP? Si cine vrea, sa-l ia, chiar si pentru o suma mica (250-300 de mii, acolo), cu PROMISIUNEA ca nu vor aparea plangeri din partea celor care il vor lua. In fond cei care nu stiu cata munca implica crearea unui patch sunt cei care critica. Si apoi sa critici munca altora nu da o impresie prea buna, nu-i asa? Si apoi, decat sa pierdeti timpul cu crearea RLSP-ului, stiind de la bun inceput ca vor exista voci care va vor critica, la ce bun sa mai faceti asta? Cei care va apreciaza munca, va vor multumi, dar carcotasi (desi nu merita analogia, dar deh, hai...) sigur se vor gasi...
Gorghette
08-11-2005, 01:05 PM
mda, asha e... eu unul apreciez munca lor !!!!
Originally posted by dvlad79@Nov 8 2005, 12:57 PM
Nu o luati ca pe un misto (ca serios, nu e!!!) dar de ce nu faceti un trade mark pentru RLSP? Si cine vrea, sa-l ia, chiar si pentru o suma mica (250-300 de mii, acolo), cu PROMISIUNEA ca nu vor aparea plangeri din partea celor care il vor lua. In fond cei care nu stiu cata munca implica crearea unui patch sunt cei care critica. Si apoi sa critici munca altora nu da o impresie prea buna, nu-i asa? Si apoi, decat sa pierdeti timpul cu crearea RLSP-ului, stiind de la bun inceput ca vor exista voci care va vor critica, la ce bun sa mai faceti asta? Cei care va apreciaza munca, va vor multumi, dar carcotasi (desi nu merita analogia, dar deh, hai...) sigur se vor gasi...
E peste 10 milioane sa inregistrezi la OSIM o marca si o imagine :P si dureaza si vreo 6 luni sau un an.
dvlad79
08-11-2005, 01:57 PM
Da, mns, ai dreptate. Nu am vrut decat sa se stie ca ma numar printre cei care chiar apreciaza munca voastra (desi nu sunt intru totul de acord cu modul in care impartiti warn-uri si ban-uri in stanga si-n dreapta, da' asta-i cu totul alta problema...) Cert este faptul ca ceea ce faceti spune multe despre voi, si eu unul mi-as dori sa continuati cu RLSP 2006 (... nu, nu-mi dati inca warn, ca nu va intreb cand sau daca va aparea...); ar fi corect fata de noi, cei care ne bazam pe voi.
Bafta. :romania:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.