View Full Version : serialul preferat
care este serialul vostru preferat, sa zicem ca ar putea intra si anumite desene de genul the simpsons :D
mie imi place printul din bel air(in ultimul timp dau numai reluari pe b1 :( ) si the simpsons, si imi pare rau ca pe ultimul l-au scos de pe b1 tv, acu tre (sunt cocalar de mirc) sa ma uit pe pro7 :shock: :D
Herete
29-11-2002, 10:13 PM
da si eu am cam aceleasi preferinte insa cel mai tare ramane familia bundy
Catalinc7
30-11-2002, 12:39 AM
familia bundy, mash, printul din bel air si multe altele de comedie.
mia placut mult si dosarele x.
a, si era sa uit, mai demult era pe protv SeaQuest, ce mishto era serialul ala... sau xena si hercule ... :popcorn:
Sirius
01-12-2002, 10:12 PM
In topul serialelor mele favorite conduce de departe Stargate SG1 care a ajuns pe la 11 noaptea Sambata pe Antena 1.
sanshine
11-12-2002, 06:27 PM
Stargate e marfa, pacat ca nu se mai dau serii noi la TV.
Insa all-time favourite ramine StarTrek. Ma uit acuma pe B1 la Generatia Urmatoare si Enterprise, si cred ca m-as uita si la desenele alea animate cu Kirk si Spock, daca ar fi pe undeva.
Stargate e marfa, pacat ca nu se mai dau serii noi la TV.
Insa all-time favourite ramine StarTrek. Ma uit acuma pe B1 la Generatia Urmatoare si Enterprise, si cred ca m-as uita si la desenele alea animate cu Kirk si Spock, daca ar fi pe undeva.
cu toate ca pe b1 tv sunt seriale mai vechi, ele sunt chiar mishto
acum am vazut ca la protv au bagat niste episoade noi din dosarele x, sunt mishto, pacat ca le baga noaptea la 1
sanshine
12-12-2002, 08:39 AM
acum am vazut ca la protv au bagat niste episoade noi din dosarele x, sunt mishto, pacat ca le baga noaptea la 1
Sunt in reluare dimineata, pe la 11,12 parca. Am vazut vreo 2 episoade, dar parca nu mai au farmecul de la inceput.
parca sunt facute asa la abureala si au o tenta comica, nu mai sunt ca acum 6-7 ani cand protv le baga la inceputurile lui
KYssY
30-03-2004, 02:49 PM
pt. ca am mania sa ma uit prin posturi ultra-vechi m-am gandit sa il "redeschid" si pasta!!
deci la ce va mai uitati??
sanshine
30-03-2004, 03:33 PM
Originally posted by mns@Nov 30 2002, 12:45 AM
a, si era sa uit, mai demult era pe protv SeaQuest, ce mishto era serialul ala... sau xena si hercule ...
da chiar: mns, te mai uiti la SeaQuest, sambata si duminica la pranz pe Antena 1?
DarkComy
30-03-2004, 05:46 PM
Pai :
-Simpsons :mishto: :mishto:
-Seinfeld
-Bundy
-SeaQuest
-Prince of Bel AIr
-StarGate :mishto:
-Star Trek
KYssY
30-03-2004, 05:58 PM
unde te uiti tu ma la prince of bel air si la simpsons??? ce post ce ora???
danutz_andrey
30-03-2004, 06:36 PM
Da ma ca serialele astea l-aeu scos de mult!
RaPiDuTz
30-03-2004, 07:12 PM
Simpsons l-am vazut de curand pe un post strain...
iar Prince of Bel Air era pe national tv dar mai de mult... ;)
KYssY
30-03-2004, 08:24 PM
DarkComy, chiar ca ai inebunit!! si mie imi plac sau imi placeau acu mult timp!!the simpsons e pe la o groaza de posturi straine da nu in engleza!!
DarkComy
31-03-2004, 06:03 PM
de unde stii tu ma ca nu stiu germana poate stiu :P glumesc nu stiu
dar am zis c imi plac mie seriale chiar daca nu mai sunt difuzate la noi :alida:
KYssY
31-03-2004, 06:33 PM
sor. pt. neintelegere!!
da, alea au fost intradevar super vizionata, pt. ca erau de caritate!!
RaPiDuTz
06-08-2004, 11:57 PM
hmz...cam ce seriale va mai plac ? :P
tocmai acum aveam televizorul aprins pe pro tv si ghici ce vad...aventuri in casa mortii ! :D
yey...e mijto :P
ce mai ma speriam cand era mai mic la asta...
E un serial aici in care o familie are o incercare sa petreaa o noapte intr-o casa bantuita si primesc o suma de bani :D
danutz_andrey
07-08-2004, 09:34 AM
Si eu cand eram mic ma uitam la serialul asta,n-am stiut ca a fost aseara pt. ca ma uitam cu p0lacere din nuo la el.
DarkComy
07-08-2004, 12:31 PM
eu acum ma uit la stagiarii e super mishto e de la 24.00 de luni-joi pe antena 1 :mishto:
si yo ma mai uit la stagiarii
da ma uit si ala de dupa dilemele varstei parca asa au tradus astia si e tot de luni pana joi
dj-cata
07-08-2004, 03:08 PM
eu ma uit acum la limita imposibilului si prietenii tai de la pro cinema si binenteles continui cu stargate si stargate atlantis :)
danutz_andrey
07-08-2004, 03:10 PM
"Prietenii tai"???Pai nu s-a terminat?
dj-cata
07-08-2004, 03:19 PM
e iara la pro cinema....si e mishto :)
stargate atlantis?
ala pe ce post e?
sau il ai pe calculator?
yahoo
07-08-2004, 05:45 PM
Yo ma uitam la Smallville dar acuma sa terminat. Astept sa inceapa noua serie. Si la Alias astept sa inceapa o noua serie ca asta de acuma e veche. Misto e si CSI. Acuma insa nu prea ma mai uit ca nu am la ce.
DarkComy
07-08-2004, 08:57 PM
unde te uiti la stargate si mai ales la stargate atlantis ?? :blink:
danutz_andrey
07-08-2004, 09:01 PM
Looool nici eu nu am vazut ca serialele astea sa fie pe vreun program....
RaPiDuTz
08-08-2004, 01:43 PM
le are pe pc :P
DarkComy
08-08-2004, 03:55 PM
hmm si cum e stargate atlantis ??? se gasesc pe dc++ ?? :P
Ratonu
05-11-2005, 11:55 AM
Voi la ce seriale va mai uitati? :)
Eu ma uit pe TVR1 la LOST, o drama bine realizata si foarte "catchy". Subiectul pare din start destul de nerealist (un avion se prabuseste pe o insula de prin Oceania de la cateva mii de metri altitudine, fara aterizare fortata si sunt 48 de supravietuitori), insa aici este aspectul SF care face serialul si mai interesant (pe masura ce urmarim actiunea, ne dam din ce in ce mai bine seama ca nimic nu este intamplator si acea insula nu este una obisnuita). Personajul meu preferat este John Locke (Terry O'Quinn).
Dupa supriza placuta cu LOST, TVR mi-a produs si o dezamagire. Dupa incheierea sezonului 6 din Stargate SG-1, Televiziunea Romana a trecut la difuzarea Stargate Atlantis, asa ca acum trebuie sa recurg la PC ca sa vad noile episoade SG-1 (ajuns in al noualea sezon). Si Atlantis e destul de captivant (foarte interesanti sunt noii eroi negativi), dar nu se poate compara cu "parintele" sau. Atentie spoiler! In sezonul 7 din Stargate SG-1 este evident faptul ca Richard Dean Anderson s-a cam plictisit si apare din ce in ce mai rar pe ecran. In sezonul 8, personajul sau, col. Jack O'Neill, va prelua postul detinut pana atunci de gen. George C. Hammond (Don S. Davis, care s-a recasatorit si vrea mai mult timp pentru nevasta si pentru hobby-urile lui, pictura si sculptura), iar in sezonul 9 va pleca si el din serial. Foarte dezamagitor. Nu sunt sigur ca as vrea sa vad cum arata SGC fara cei doi. :unsure:
fredala2003
05-11-2005, 12:03 PM
io ma uit la 2 barbati si jumatate pe PRO TV !!! e o comedie mishto !!
DarkComy
05-11-2005, 01:30 PM
Ratonu , cel ce il inlocuieste pe RDA este actorul principal din Farscape , e destul de haios , mi-au trebuit vreo 4-5 episoade sa ma obisnuiesc cu el ;) , oricum se potriveste destul de bine pt rolul lui RDA.
Cat despre SG Atlantis !!! E SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mai ales John Sheppard !!!! e super CUUUUL!!!! :lol: , tipul se comporta exact ca RDA si imi place serialul la nebunie , pacat ca l-au inlocuit pe secundul lui JS ( nigger-ul ala ;) )
Hmmm, ma uitam si eu mai demult la SG1, dar ocazional, cand prindeam un episod, nu eram fan inrait. In ultima vreme nu prea mai m-am uitat la TV, mai ma uitam insa pe HBO la Huff. Cam atat, poate si cateodata la Everybody loves Raymond.
Seinfeld pt mine ramane si acum dupa ce am vazut fiecare episod de cateva zeci de ori cel mai tare serial. The Simpsons iara mi se pare tare, si "Dragul de Raymond" e misto, Ali G penal rau de tot si House este un serial bun, un crackhead de doctor trage pe nas te miri ce dar totusi isi vindeca pacientii.
yahoo
05-11-2005, 04:54 PM
Chiar asa,The Simpsons e cumva pe vreun canal din Romania?Ca vreau si eu sa vad!In rest CSI:NY & Miami,LOST,Monk!
Serialele care mi-au placut cel mai mult au fost M*A*S*H, Seinfeld si KITT. Restul cum ar fi Bundy si altele au fost dragutele dar nu m-au dat pe spate.
gianni
14-11-2005, 06:49 PM
Atunci cand ma uitam la Tv, urmaream la greu Familia Bundy si Seinfeld. Iar ca desene animate ma uitam la Samurai X si mai nou, cand am timp, ma uit la Aventurile lui Jackie Chan! Si nu radeti, ca nu sunt mic, am 26 de ani! ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.