PDA

View Full Version : Matrix

Sirius
18-05-2003, 09:29 PM
M-am gandi sa fac un topic nou, deoarece pe aceasta tema se poate filozofa mult...sau nu!
De curand am vazut pentru a nu stiu cata oara Matrix si am mai inteles putin :D
Abia astept Reloaded si Revolutions. Spuneti-va si voi parerea despre acesta trilogie si dezvaluti ce mai stiti interesant despre ea!

mns
18-05-2003, 09:55 PM
prima parte a fost mishto fiindca a adus ceva nou in domeniu, nu stiu de ce am impresia ca urmatoarele2 parti ne vor dezamagi :blink:

sanshine
19-05-2003, 12:14 PM
Originally posted by Sirius Black@May 18 2003, 09:29 PM
De curand am vazut pentru a nu stiu cata oara Matrix
Pe ProTV, nu? Ai vazut dupa aia Animatrix? Mi s-a parut mishto, chiar daca negru parca era clonat din "Final Fantesy: The Spirits Within"
De acord ca impactul nu o sa mai fie atat de mare pentru Matrix 2, acma nu mai e o idee originala, dar tot are potentialul unui film excelent.

stefan
19-05-2003, 05:32 PM
tre (sunt cocalar de mirc) sa imi aduca cineva sapt asta matrix reloaded, asa ca o sa va spun eu cum, sper sa fie mishto :mishto:

tudosebogdan
19-05-2003, 06:01 PM
norocosu' naibii ... cu un ochi te uiti pentru tine si cu celalalt pentru noi ... OK? ... altfel ... :scaun:
ce au dat astia de la ProTV dupa Matrix gasiti pe site-ul www.TheAnimatrix.com (http://www.theanimatrix.com) :o

sanshine
19-05-2003, 06:05 PM
si eu am vazut la cineva de saptamina trecuta Matrix 2, dar era filmat din sala cu luneta de la sniper, probabil, ca se vedea pixelu' cat roata. Am zis ca mai bine mai astept, dacat sa-mi stric ochii cu ala ;)

Neo
19-05-2003, 07:43 PM
si cum e ca vreau sa ma vad in film ce sa fac????????? :cooool:

Sirbu Mihail Bogdan
21-05-2003, 08:31 PM
ma l-am vazut la cinema,e misto de tot,merita vazut

Sirius
22-05-2003, 09:10 PM
Enter the Maxtrix l-ati jucat? Eu l-am jucat la cineva si ie super. Daca ati vazut Animatrix, aflati ca jocul continua aceasta poveste. Trebuie sa iei caseta care a lasat-o tipa in posta si sa te duci in Sion cu ea. Esti urmarit de agenti, te lupti ca-n Max Payne si alte chestii bestiale! Reloaded inca nu l-am vazut, dar saptamana viitoare vine si in Brasov si ma duc la el!

mns
24-05-2003, 07:36 PM
daca nu aveam azi examen, mergeam de ieri la premiera, dar ma duc marti, puteam sa il vad pe computer la cineva dar nu vreau sa stirc feelingul :wacko: :D

sanshine
27-05-2003, 05:45 PM
am mers, am vazut, mai vreau! :cooool:
super filmul, l-am vazut la cinema sambata, poate ca nu mai e asa original ca primul (normal, e continuare ;) ), dar compenseaza la ACTIUNE! Uite-asa le face Neo la agenti: :boxeaza: :scaun:
am facut rost si de Animatrix, pe CD, si de Enter the Matrix, pe 4 CD-uri (dar nu pot sa-l instalez, chiar nu am 4,5 GB liberi! :(

mns
28-05-2003, 09:14 AM
bah ce a fost asa misto la film, 2 ore si 15 minute din care 1 ora si 30 de minute sunt de umplutura

poate pe plan filosofic filmu e mai profund si finalul e mai mishto, dar in rest frate, e PLICTISITOR, ce naiba baga petrecerea lu aia de pe Zio sau ce naiba baga faza cu bataia de 14 MINUTE

Matrix 2 dupa parerea mea e cu mult sub primul, muzica e plictisitoare la fel, in primul era ceva mishto Rob D, Prodigy, M. Manson, Rage Against the Machine, Propelarheads (sau cum le spune la aia) si altii dar acum nimic impresionant, iar la efecte speciale nu aduce NIMIC nou

Neo lasa impresia unui prost cu puteri, si cam asta e tot

:nebun:

Sirius
29-05-2003, 09:30 PM
Ma duc si eu duminica la film. La urma urmei si cu LOTR2 a fost la fel:mai multa actiune decat gandire :D Totusi a fost un film foarte bun. Asa ca o sa ma pronunt dupa vederea ''produsului''!

Neo
30-05-2003, 07:05 PM
eu ma duc maine si am auzit ca e f bun

Sirius
01-06-2003, 09:02 PM
Deci am fost astazi la film si va pot spune si parerea me. Poate ca filmul a cam exagerat cu bataia, dar din punct de vedere psihologic e super. Toate intorsaturile alea de situatie sunt excelent plasate, iar eu nici acum nu le-am inteles pe deplin.
Totusi mns are dreptate, nu prea avea ce cauta petrecerea de pe Zion intr-un asemenea film.
Revolutions cica o sa apara prin august-septembrie, ceea ce nu poate insemna decat o mare bucurie pentru noi. Sper ca atunci sa capatam toate raspunsurile la intrebarile noastre...despre Matrix bineinteles! :D

mns
01-06-2003, 09:16 PM
sunt unele faza mult prea trase de par, petrecera, faza cu mozolu dintre neo si monica beluci (care chiar nu am inteles-o) keymakjerul ala parca era dintr-o parodie si muzica jenibila fata de primul

da unele chestii au fost interesante si iti puneau creierul in miscare

mie mi-a placut faza aia cand el a oprit santinelele alea sau cum le spune cand NU era in matrix ... ce asa fie oare matrix in matrix ???

haideti sa ne dam cu parerea de acum incolo si sa comentam filmul... :bere:

Sirius
01-06-2003, 09:32 PM
Ati inteles faza cu Oracolul? Pana la urma ce era? Dupa ce a spus ''Arhitectul'' parea a fi un antivirus sau cam asa ceva...

mns
01-06-2003, 09:37 PM
ea zicea parca ca e un program good gone bad?!?!

ar fi ceva ca si neo sa fie tot un program...sau asta chiar e, pentru ca el e facut de matrix sau cel putin se foloseste de el

sanshine
17-11-2003, 05:52 PM
ati vazut matrix 3?

ReKo
17-11-2003, 06:21 PM
am auzit ca naspa...
l-a vazut mns si a zis ca e naspa....
o sa ma uit si eu in curand la el (cand am timp <_< ) sa vad cat de naspa e

sanshine
17-11-2003, 06:27 PM
e nashpa comparat cu celelate Matrix-uri. L-am vazut la cinema sambata trecuta, si, ca film, sigur nu e nashpa. Daca nu te uiti la film cu idei preconcepute ("asta o sa fie cel mai tare","o capodopera" etc.), e chiar un film bun, cu cateva faze memorabile. Altfel risti sa fii dezamagit.

RaPiDuTz
17-11-2003, 07:06 PM
Am vazut matrix 3 si vreau sa spun ca mi sa parut f bun !
Un clasament al meu la matrix-uri ar fi cam asta :
1.Matrix 3 Revolutions
2.The Matrix
3.Matrix 2 Reloaded

Cea ce mi-a placut in matrix 3 este actiunea care este mult mai multa decat in celelalte matrix-uri, ma bucur ca l-am vazut :cooool:

sanshine
19-11-2003, 01:18 PM
mie al 3-lea mi s-a parut slab comparat cu celelalte. nu imi pare rau ca l-am vazut, dar parca mi-a lasat un gust amar finalul. speram sa se termine totul, sa se rezolve toate problemele si gata cu matrix-ul! dar producatorii au prins gustul banilor si au lasat loc de continuari. o gramada de chestii din 2 au ramas nerezolvate. dar scenele de lupta :cooool: , cum era si de asteptat.