View Full Version : box
Sirbu Mihail Bogdan
14-05-2003, 11:14 PM
Ce ziceti castiga mosu' meciul cu Spadafora?Sper sa il faca k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana).O dupa cum l-au tratat americanii.Ziarele il dau deja invins.Ala face ca Balbi,atata se lauda si il lauda toti si dupa aia o ia.
sanshine
15-05-2003, 09:11 AM
dar Balbi n-a boxat in Argentina, cu arbitrii argentinieni ;)
Moshu' trebuie sa-l puna la podea repede pe ala, sau macar sa-l toace clar, pentru ca daca meciul e strans, castiga Spadafora :(
o sa fie o lupta grea, dar sper ca Doroftei sa castige. El nu a avut ceva probleme cu mana sau asa ceva in urma cu ceva vreme? sper sa nu il afecteze chestia asta
Sirbu Mihail Bogdan
18-05-2003, 09:03 PM
ce furt penal,sper sa se joace rematchul la bucuresti,sa le aratam ce inseamna sa fure romani.Cum dracu au vazut ei egal cand arata clar ca Dorotei conducea.Bine ca nu m-am dus ca ma umpleam de nervi.
Sirius
18-05-2003, 09:32 PM
Doroftei ar fi trebuit sa castige, sunt 100% sigur.
Stia el ceva cand a cerut schimbarea arbitrilor!
tudosebogdan
19-05-2003, 06:24 PM
desi stiam rezultatul am votat da. impuscati-i pe arbitri! :angry: :injur:
doroftei ar fii trebuit sai boxeze putin si pe albitri.
tudosebogdan
25-05-2003, 06:52 AM
din pacate nu avem ce sa le facem ca nu ii avem nitelus aici in Romania dar daca revansa va fi aici sunt sigur ca il va bate mar Doroftei pe puscariasu ala .... :scaun: :nebun: :injur:
Revine... !
Doroftei va luapta la 21 februarie.... nu se stie cu cine ... !
Revin cu detalii ! ;)
Pe 26 Iunie, cica va boxa cu Arturo Gati ! (nu stiu daca am scris bine)
ar fi frumos...
sa mai vedem si noi box adevarat... ! ;)
RaPiDuTz
27-12-2003, 04:36 PM
:saliveaza: Oho..marfa dar cam tarziu... <_<
Sper sa il faca K.O inca din prima runda :lol:
Nu e nimik concret... !
Astea sunt doar suspiciuni ale presei..... ! ;)
Sa speram ca o sa fie bataie ... si o sa se intample cum ai zis tu ! :)
danutz_andrey
20-03-2004, 07:16 PM
Pana la meciu cu Gatti,azi de la ora 22 pe Romania 1 Doroftei boxeaza cu Chuky-T.Oricum nu cred ca asta Chuky-T va rezista mai mult de 2 runde !
KYssY
21-03-2004, 12:27 PM
a rezistat 4!!
da al treilea roman de ieri l-a macelarit pe negru' ala, n-a rezistat decat o runda!!
Sirius
22-03-2004, 10:10 PM
Eu sper sa-l faca KO pe Gati in ultima runda, dupa ce-l macina bine tot meciu'. Dar n-am auzit de ala, ce stiti despre el?
KYssY
02-04-2004, 01:28 PM
cand e (a fost??) meciu' cu gatti??
am uitat complet de el!!!
danutz_andrey
02-04-2004, 05:00 PM
Meciul cu Gatti va fi in iunie!
KYssY
02-04-2004, 06:56 PM
iunie!!!!!!!!
haolea!!!
mai e ceva, bre!!!
poate-l vad, daca nu-s beat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sirius
25-07-2004, 06:27 AM
Asadar fuse si meciul cu Gatti si toata tara a privit cum Dorftei al nostru si-a luat un KO de toata frumusetea in runda a doua.
Dar cum eu nu fac parte din toata tara, am dormit ca un bustean ce se respecta si am furat rezultatele de pe internet. :D
Cronica meciului este la
http://www.boxinginsider.com/article.html?...&SMContentSet=0 (http://www.boxinginsider.com/article.html?SMContentIndex=0&SMContentSet=0)
Floyd
25-07-2004, 06:59 AM
Eu am dormit doar doua ore iar la ora 3.30 eram deja in picioare, astfel incat am putut sa urmaresc si rezumatul meciului lui Lucian Bute, care a deschis gala. Lucian a castigat cel de-al 5-lea sau meci la profesionism cu un K.O. Dealtfel toate meciurile sale au fost castigate la fel.
Trecem la meciul lui Leonard Dorin Doroftei. Mi-a fost tare teama de acest meci pentru ca citisem multe lucruri despre Gatti, iar teama s-a am plificat urmarind cateva inregistrari cu el din meciurile precedente.
Meciul a inceput fara schimburi violente de lovituri. Desi Gatti incepe in forta aproape fiecare meci, de data aceasta nu s-a avantat.
Cei doi au dus o lupta egala in prima runda fiecare reusind cateva lovituri la figura.
In repriza a doua "Mosu'" incepe sa inainteze tot mai mult catre adversarul sau si incearca sa-l loveasca ori de cate ori i se iveste ocazia. Ceea ce nu prea am inteles, eu personal, a fost faptul ca Dorin l-a lasat pe adversarul sau sa incerce in doua randuri serii de cate 3-4 lovituri consecutive, blocandu-si foarte bine capul dar ramanand pe loc si neancercand sa iasa. Tot in urma unui asemenea eveniment, cand mai erau 17 secunde pana la finalul rundei a doua, Dorin receptioneaza in blocaj patru lovituri consecutive si uita sa-si protejeze si zona ficatului unde o primeste pe a cincea, care "intra" nesperat de bine pentru Gatti. Trec doua secunde si fata "Mosului" nostru se crispeaza, pune incet jos genunchiul drept si totul se sfarseste.
Gatti s-a bucurat si tot staff-ul lui s-au bucurat de parca atunci ar fi castigat primul sau titlu mondial, lucru care denota faptul ca se temea de Dorin iar dupa cum evoluasera lucrurile in ring pana atunci nu credea deloc ca-i va fi usor.
Pacat! Unii spun ca a fost o lovitura norocoasa. Poate chiar asa si e. Dar daca ea nu ar fi venit "Mosu'" si-ar fi facut treaba asa cum stie el.
La meci dormeam ca busteanu, dar la aflarea vestii m-am intristat. Chiar nu credeam ca Doroftei poate pierde prin K.O. Nu comentez mai mult pana nu vad si imagini de la meci...
DarkComy
25-07-2004, 05:59 PM
frate ce rau mi-a parut, la ora 5 dimineata m-a sculat fratemiu la meci si cand am vazut ca i-a dat pumnul ala si a cazut am zis prima data ca i-a dat sub centura dar cand am vazut exact ca i-a dat la ficat mi s-a facut mila :alida: am stat un pic si am discutat cu fratemiu si taicamiu iar dupa m-am dus sa ma culc :alida:
Pacat pt Doroftei merita sa se retraga cu o victorie :alida:
Ete, cica merita, e boxer, a pierdut asta e, ce-l pupa toti atat in cur...deja si m-am saturat de el, a fost transformat intr-un hopa-mitica in ultima vreme...e penibil
DarkComy
25-07-2004, 09:20 PM
mns tu ai vazut meciul ?? deci sincer era chiar trist sa vezi cum a cazut dupa lovitura aia si in in plus daca tu ai fi avut un meci de retragere nu ai fi vrut sa fie o victorie ??
am vazut meciul...ce sa-i faci, asta e valoarea lui...oricum orice urma de respect pentru el am pierdut-o cand a fost prea inconstient sa se antreneze pentru meciul ala la care s-a facut de kakat ca nu avea greutatea regulamentara...
DarkComy
25-07-2004, 09:29 PM
da atunci a fost de KAKAO TOTAL :angry:
Time2Chill
25-07-2004, 10:00 PM
Vremea lui Doroftei a trecut
"S-a terminat,
S-a sbulberat,
Cafeaua asta a ajuns la zatz."
Toata lumea vorbeste de Doroftei k si-a luat-o-n "freza", da nimeni nu zice numik de Bute, care a castigat. Cred k e timpu sa vorbim si despre altii.
danutz_andrey
25-07-2004, 10:09 PM
Aai sa vb de Bute,care azi noapte a facut un meci foarte bun,chiar dak adversarul a fost mult mai experimentat si mai este inca un boxer bun zic eu Deaconu numai ca nu l-am mai vzut de mult boxand.
RaPiDuTz
26-07-2004, 02:37 AM
parca se zvonea ceva de revansa pentru doroftei... :)
Dorftei, Doroftei... E deja batran, ar trebui sa se lase, sa termine si cu revansele sale, ca nu are nici un rost, oricum o ia in "freza"...
DarkComy
26-07-2004, 09:14 AM
exact ca niste adevarati romani va comportati . Pariez ca daca batea il laudati si ziceati sa mai boxeze 10 ani dar cum ati vazut ca a fost batut ati inceput ca e prea batran ca e aia bla bla bla parca suntet niste babe <_<
Floyd
26-07-2004, 10:48 AM
Trebuie sa recunoastem ca Leonard Dorin Doroftei este un adevarat simbol al sportului romanesc si de ce nu , al Romaniei!
A luptat din greu si a castigat glorie si respect pentru toti romanii. E usor sa dai suturi in cur atunci cand altcineva este la ananghie dar nu trebuie sa uitam faptul ca fiecare om face greseli in viata, fiecare om are urcusuri si coborasuri. Sunt de acord ca trebuia sa se retraga inainte sa programeze meciul cu Callist. Dar numai el cunoaste ceea ce s-a intamplat cu adevarat (si poate nici el nu stie tot) inaintea acelui meci. De acolo a plecat totul. Pentru mine omul acesta are tot respectul si toata admiratia chiar si dupa meciul de Duminica dimineata.
Si cred ca nu se va retrage inca si va mai boxa cel putin un meci!
vali16_84
26-07-2004, 12:07 PM
si yo zic ca trebuia sa se retraga mai devreme, daca nu se retrage acum, cred ca faca o mare greseala, nu mai e in forma, a imbatrinit, oricum el va ramane in continuare in inimile romanilor, trebuie sa-l felicititam pentru performantele lui de pana acum...
Doroftei e un om deosebit. Este un om simpul, dar cu o inima mare, a incercat ori de cate ori sa faca numele Romaniei cunoscut si respectat, chiar daca asta a inseamnat pierderea unor sume de bani. Respct Mosule' !!! Nu are rost sa te lasi, cu totii avem zile proaste...
Time2Chill
26-07-2004, 05:10 PM
A fost un om deosebit a facut multe pt boxul si pt boxerii din Romania. Dar in moentul in care a simtit ca nu mai poate nu s-a lasat a incercat tot felul de artificii, care nu au reusit, numai si numai pt bani.
danutz_andrey
26-07-2004, 06:20 PM
Pe mine ma enerva tot timpul ca zicea vca el nu se bate pe o suma de nimik,are dreptate da nu trebuia sa zica asta la fiecare interviu pe care il dadea.....iar revansa ar fi frumos dak s-ar organiza in romania.
Pai gandeste-te ca el boxeaza pe cateva sute de mii $ si latii pe cateva milioane, asta fiind la aceasi categorie. L-au pacalit impresarii..oricum are destui bani ca sa duca o viata buna in Canada.
DarkComy
27-07-2004, 02:25 PM
mai ales daca ii investeste in ceva bun isi va creste averea :mishto:
danutz_andrey
30-08-2004, 02:19 PM
Am auzit ca Mosu ar vrea sa boxeze din nou.Asta e o veste excelenta,cred ca de-aia mai face cate un meci,mai are nevoie de bani :D
sisu_stelistul
20-10-2007, 10:32 PM
Ce parere aveti de victoria lui Bute? A reusit sa castige titlul mondial prin KO in runda a 11-a in versiunea IBF la categoria supermijlocie. Este bine ca se mai ridica inca un boxeur roman, sper sa-si mentina titlul.
stephen
21-10-2007, 12:31 PM
Jos palaria pentru Lucian.Super-boxer...vad ca numai prin KO stie sa bata.E campion mondial baiatu',ce mai e de spus.L-am si auzit vorbind si e destul de stilat in cuvinte...Bravo lui!
Real_Madrid
21-10-2007, 04:52 PM
De acord cu tine,Bute e un sportiv foarte serios si care munceste si se straduieste mult.
*InCePaToRuL*
21-10-2007, 09:31 PM
Romānia se mai māndreşte cu un campion mondial.
Bravo lui, este un adevărat profesionist.
Hai Romānia!:romania:
poli tm in fifa
22-10-2007, 01:27 PM
Bravo,Bute !!! Speram sa isi mentina centura cat mai mult timp !!!
poli tm in fifa
09-12-2007, 08:32 AM
S-a uitat cineva la meci azi-noapte ?? Daca da,cine a castigat ?:D
boggy
09-12-2007, 10:43 AM
a castigat mayweather ... n-am vazut meciul da cica l-a tinut numai in pumni pe hatton ... eu vroiam sa castige hatton (prea ingamfat e mayweather):(
mda... am vazut meciul a gastigat mayweather din pacat si eu vroiam sa castige tot Ricky asta e...
Mayweather a fost clar peste Hatton si merita victoria
champion
09-12-2007, 12:28 PM
L-a cam dominat pe Hatton, se stie ca Mayweather e tare. Bravo lui!
boggy
09-12-2007, 01:59 PM
acum am vazut si eu ultimele momente din meciul de azi dimineata ;)) si ce se mai taraia hatton prin ring ....
cristiano_ronaldo
11-12-2007, 03:22 PM
a castigat mayweather ... n-am vazut meciul da cica l-a tinut numai in pumni pe hatton ... eu vroiam sa castige hatton (prea ingamfat e mayweather):(E drept ca baiatu' stie box..dar nu trebuie sa fi asa de ingamfat si fitzos si sa o tii numai in arfe..Tot o sa isi ia el si bataie si o sa ii iasa fitzele alea din cap!
PS: De la Hoya trebuia sa il faca muci pe Floyd Maiweather in vara..dar asta a fost..!
xdevil
11-12-2007, 07:24 PM
asta a fost ultimu' meci a lu mayweather ? de la cine sa mai ia bataie ? de la sotie eventual, daca fac ceva mai hardcore :D
champion
10-02-2008, 12:13 AM
Morosanu vs. turcul ala, uitati-va acuma pe pro tv :D
LE: defapt e K1, dar totuna. :-j
shinoda
10-02-2008, 12:38 PM
A castigat Morosanu. Nu am apucat decat ultimele 2 reprize in care din pacate cei 2 erau termianti din punct de vedere fizic. Din ce am vazut, mi s-a parut mai bun romanul nostru.
champion
10-02-2008, 12:47 PM
Parca era obosit, cum a zis si comentatorul. Pana la urma a castigat si se duce la K1 Amsterdam. :)
champion
01-03-2008, 10:25 AM
Bute tot campion IBF :coco:
Rezumatul meciului (http://www.youtube.com/watch?v=wf1VZ1-C3kE)
vlad89
01-03-2008, 01:28 PM
bravo Lucian Bute...campionule...
sisu_stelistul
02-03-2008, 12:37 AM
Sper sa reuseasca sa unifice centurile cat mai rapid...
stephen
02-03-2008, 12:42 PM
Inca un sportiv roman care ar merita mai multa atentie si nu prea primeste...in schimb ne dam de trei ori peste cap pentru Dica si Danciulescu... :|
boggy
02-03-2008, 01:08 PM
Inca un sportiv roman care ar merita mai multa atentie si nu prea primeste...in schimb de dam de trei ori peste cap pentru Dica si Danciulescu... :|
Mda ... multe succese de astea non-fotbalistice trec foarte usor .O sa ajunga Bute sa fie pretuit mai mult in Canada decat la noi .
champion
19-04-2008, 11:10 PM
A vazut careva gala de la Bucuresti? Ce meciuri interesante au fost :), mai ales ca Diaconu e nou campion WBC la semi-grea. A fost un meci foarte frumos, chiar mi-a placut, cu toate ca nu ma uit asa mult la box.
Rezumat (http://www.sport.ro/stiri/33183/RECHINUL-DIACONU-ESTE-CAMPIONUL-MONDIAL-WBC-LA-SEMI-GREA.html)
C.RoNaLdO7
19-04-2008, 11:49 PM
A vazut careva gala de la Bucuresti? Ce meciuri interesante au fost :), mai ales ca Diaconu e nou campion WBC la semi-grea. A fost un meci foarte frumos, chiar mi-a placut, cu toate ca nu ma uit asa mult la box.
Rezumat (http://www.sport.ro/stiri/33183/RECHINUL-DIACONU-ESTE-CAMPIONUL-MONDIAL-WBC-LA-SEMI-GREA.html)
Eu am vazut , au fost meciuri foarte interesante , mai ales meciul lui Diaconu cu Henry . In primele 7 runde Diaconu a avut niste lovituri foarte bune. Ultimele 3 runde au creat multe emotii pentru ca Henry a avut o rezistenta mai buna ca a lui Diaconu , dar se pare ca a reusit sa reziste loviturilor si a castigat , 115 - 113 parca a fost scorul la puncte .:)
sisu_stelistul
20-04-2008, 12:09 AM
Ma bucur ca a castigat Diaconu, sper sa devina campion mondial.
vlad89
21-04-2008, 02:02 PM
foarte bun meciul de box, bv Diaconu... te tinea intr-o tensiune, era marfa un K.O.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.