PDA

View Full Version : deci...o combinatie

el_paco
06-07-2005, 10:29 PM
So me noob din punct de vedere online play...DEci daca vreau sa joc cu X pa net inseamna ca tre sa am neaparat cont la ea online ? nu pot juca pe Direct IP ?
Yo am ip real adik pot sa fac jocu , ca de jucat am mai jucat de exemolu du unu de la mine din santier :) da ma intreb daca pot juca cu X care e din bucuresti prin Direct Ip .... kiar daca s-ar misca ca o cizma ...presupun ....

stefanm14
06-07-2005, 11:55 PM
X ala insemana ori nu , incearca sa vb si u mai pe romaneste...ca noi pe aci suntem mai inceti in gandire :unsure:

nu treb sa ai cont, pe direct ip sau lan poti juca fara probleme....se misca f bine, bine depinde si de conexiune (da de ex io cu RDS , 256 kbps - una dintre cele mai proaste conexiuni cred...si se misca bine - adik rezonabil poti sa joci fara probleme in 99 % din cazuri )....

el_paco
07-07-2005, 02:39 AM
X ala inseamna tu sau ala care ia bataie :D aha deci mere...da stiu ca mere bene, adic yo tot cu rds si preetenu meu tot cu rds la vreo 300 m distanta pe 800 rezolutie se misca perfect...thx :D

ps - lasa-ti si voi niste ip-uri si niste id de msg poate bagam o fifa in retea :mishto: