PDA

View Full Version : Divizia B 2005-2006

Pages : [1] 2

DarkComy
24-06-2005, 10:10 AM
Tragedie ?n fotbalul craiovean

Fostul junior al Universităţii, Irinel Ionuţ Onea, ?n v?rstă de 18 ani, a murit marţi ?necat. Acesta se alătură listei lungi de jucători sau foşti jucători ai Universităţii care au păşit ?n ultimii ani ?n lumea celor drepţi. ?n anul ?n care echipa-fanion a Olteniei ar fi ?mplinit 50 de ani de c?nd a promovat pe prima scenă fotbalistică a ţării aceasta a retrogradat, stema de pe sediul clubului de pe Unirii 86 a fost smulsă de v?nt cu c?teva luni ?n urmă, iar azi Oltenia fotbalistică ?şi ?nmorm?ntează un copil. Dumnezeu să-l odihnească ?n pace!

DarkComy
28-06-2005, 01:24 PM
Universitatea Craiova a fost repartizata de Federatia Rom?na de Fotbal in seria a doua a Diviziei B, pentru campionatul 2005/2006. In aceasta serie vor evolua patru echipe promovate din Divizia C, in timp ce in B1 vor juca doar trei astfel de echipe, iar in B3 numai doua.
Iata componenta seriei B2: Universitatea Craiova (retrogradata din Divizia A), CSM Vilcea, Dunarea Giurgiu, Poiana Cimpina, Minerul Lupeni (promovate din Divizia C), Minerul Motru, FCM Tirgoviste, Dinamo II Bucuresti, Inter Gaz Bucuresti, Petrolul Ploiesti, International Pitesti, FC Caracal, Juventus Bucuresti, Dacia Mioveni, Rapid II Bucuresti, CS Otopeni.

Galeria ?n doliu
Se pare că ghinioanele Universităţii Craiova nu mai contenesc. La c?teva zile după decesul juniorului Irinel Ionuţ Onea, a venit r?ndul, din păcate, unui suporter al echipei din Bănie, Dan Jianu, de 21 de ani, să-şi piardă viaţa ?necat. Dumnezeu să-l odihnească!

little_foot
05-07-2005, 05:54 PM
nu am mai postat de ceva timp pe forum... <_< stie cineva de prin craiova care e de fapt faza cu stadionul?o sa mai joace pana la urma craiova pe ion oblemenco?sau mergem la caracal k si asha am vazut k mititelu in loc sa bage bani in craiova cumpara pe caracal... :scaun:

stefanm14
06-07-2005, 01:09 PM
bah...scrieti bah la divizia a despre craiova, ca nu sunt obisnuit sa citesc si divizia B :D

stefan
06-07-2005, 01:32 PM
obisnuieste-te, cine stie, poate la anu tre sa facem topic cu divizia C :unsure:

stefanm14
06-07-2005, 01:59 PM
:angry: nici in gluma sa nu mai zici asta dj_mozart

DarkComy
06-07-2005, 02:30 PM
stiu nici mie nu-mi place topicul asta , dar asta e realitatea

little_foot:
1. Craiova va juca pe Ion Oblemenco
2.Mititelu s-a miscat bine pana acum n-am ce sa-i reprosez , de unde vrei super jucatori??? suntem in Divizia B :( si in plus imi place ca nu mai avem contract cu Errea , acum avem cu Nike :)

Ratonu
06-07-2005, 02:39 PM
Ooh nice, se inmultesc se pare echipele Nike in Romania (sezonul trecut li se mai adaugasera Jiul si Gloria)... Din pacate, lipsesc in continuare adidas, Puma si Kappa.
stefanm14> Sa stii ca pare totusi destul de plauzibil ce-a zis dj_mozart...

DarkComy
06-07-2005, 02:46 PM
hmmm Ratonu , stefanm14 i-a atras atentia lui dj_mozart , eu ti-o atrag tie "nici in gluma sa nu mai zici asta " ;)

stefanm14
06-07-2005, 02:51 PM
nu, nici o sansa totusi , ce naiba..

dar sa fiu obiectiv, sansele sunt urmatoarele : 65 % - sa ramanem in B, 35 % - sa promovam.....totusi 0 % sa retrogradam , ce naiba...... :P

mns
06-07-2005, 02:59 PM
pai cu lotul ala ce vreti sa faceti...sa va rugati sa aiba mititelu bani de blaturi :D ... lasa ca nu sunteti singuri pe aici ... mai sunt si altii :P

Blue
06-07-2005, 03:45 PM
Lasa frate ce te ambalezi asa, nu e nici o sansa sa picam, si daca picam...se adevereste blestemul tigancii aleia cu semintele , Omblemenco e in pamant noi trebuie sa mai ajungem in C... e bine ca sunt multi tineri in echipa le mai trebuie si niste jucatori cu experienta si meciuri in piciore.

DarkComy
06-07-2005, 04:37 PM
E bine ca macar tinerii o sa capete meciuri in divizia B poate o sa prinda mai mult curaj . Si nu cred ca o sa picam in C , e imposibil !!!!!!!
Pandurii au inceput sa faca niste lucruri nasoale impotriva Universitatii si asta imi da de gandit , ce fel de oameni sunt in conducerea lor :angry:

Ady
06-07-2005, 04:54 PM
era imposibil sa picati in B :P
abia astept sa va rupa Dinamo II (derbiuri) :D

stefan
06-07-2005, 04:56 PM
Originally posted by Ratonu@Jul 6 2005, 03:39 PM
Ooh nice, se inmultesc se pare echipele Nike in Romania (sezonul trecut li se mai adaugasera Jiul si Gloria)...
:offtopic: si ce te bucuri asa? daca is mai iau vreo 2 echipe nike deja ajunge la fel de enervant ca lotto... si cel putin echipamentele astea nike de le vad la noi parca is contrafacute pe la o fabrica supecta care face chiloti de aia tetra :D, parca nu e aceiasi calitate si nu arata al fel de bine ca ce vezi in strainatate....

stefanm14
06-07-2005, 04:58 PM
mns, in legatura cu lotu, e el cam necunoscut, da uite-te pe loturile celorlalte divizionare B, vezi tu vreounu numai cu nume cunoscute :mellow:

stefan
06-07-2005, 05:04 PM
depinde ce intelegi tu prin nume cunoscute, pt mine florin anghel, pancovici, decebal curumi, remus marta, cristian dicu, is nume destul de cunoscute pentru Divizia B....

DarkComy
06-07-2005, 05:18 PM
Ady nu stiu sigur dar s-au repartizat echipele in Divizia B? :huh: ca atunci vedem daca picam cu Dinamo si Rapid II :P

Ratonu
06-07-2005, 05:35 PM
Originally posted by dj_mozart+Jul 6 2005, 04:56 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (dj_mozart @ Jul 6 2005, 04:56 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Ratonu@Jul 6 2005, 03:39 PM
Ooh nice, se inmultesc se pare echipele Nike in Romania (sezonul trecut li se mai adaugasera Jiul si Gloria)...
:offtopic: si ce te bucuri asa? daca is mai iau vreo 2 echipe nike deja ajunge la fel de enervant ca lotto... si cel putin echipamentele astea nike de le vad la noi parca is contrafacute pe la o fabrica supecta care face chiloti de aia tetra :D, parca nu e aceiasi calitate si nu arata al fel de bine ca ce vezi in strainatate.... [/b][/quote]
Mh, totusi alea ale Stelei, ala alb al Jiului si unu albastru al Gloriei (modele 2004-2005) arata chiar bine... Ce se gaseste prin magazine (+ tricourile de campioni ale stelistilor) e mai dubios...

stefan
06-07-2005, 05:54 PM
:offtopic: ala rosu a stelei mi se pare jalnic :P

Ratonu
06-07-2005, 06:08 PM
Originally posted by dj_mozart@Jul 6 2005, 05:54 PM
:offtopic: ala rosu a stelei mi se pare jalnic :P
:offtopic: Da ma rog, io stiu, in comparatie cu ala rosu de la Poli Iasi... poate ai dreptate :dansing: .

little_foot
06-07-2005, 08:17 PM
dark nu neg faptul k mititelu a adus jucatori valorosi pt nivelul diviziei b..de fapt a adus cam tot ce era bun pe-acolo.dar totusi ar trebui sa se concentreze numai pe echipa.pt k planurile noastre nu sunt pe cativa ani in divizia b...si pt divizia a lotul asta e cam subtire :huh:
mozart si restul lasati previziunile astea k nu picam in c...doar dk ne desfiinteaza :P

stefan
06-07-2005, 08:38 PM
asa ati zis si cand erati in A :P eu nu vreau sa picati si mai jos, da nu va vad prea bine...

poate ne zice si noua cineva lotu asta a craiovei.... ca in afara de portaru golgheter bornescu sau cum masa il chmea nu mai stiu pe nimeni...parca o venit si nanu al voi?

DarkComy
06-07-2005, 09:08 PM
La antrenamentul de marţi au participat următorii jucători:
Mircea Bornescu
Nicuşor Bănică
Silviu Lung jr.

Cătălin Crăciunescu
Cătălin V?rlan
George Feleagă
Mădălin Ciucă
Paul Curteanu
Adrian Cagnea
Mihnea Ivan

Ovidiu Dănănae
Valerian G?rlă
Robert Săceanu
Daniel Mihai
George Ciobanu
Claudiu Tudor
Augustin Tudor
Andrei Ionescu
Mihai Dina
Cătălin Beldeanu
Dragoş Stăvaru
Gabriel Velcovici
Marius Argintaru
Georgel Stemat
Ionuţ Troacă
Lucian P?rvu
Ionuţ Luţu
Augustin Călin

Ovidiu Stoianof
Lorin Stroescu
Alexandru Piţurcă
Ovidiu Pătraşcu

Tuby
06-07-2005, 09:48 PM
Voi acum la Craiova aveti nevoie de un antrenor care sa stie sa omogenizeze lotul acesta si de rabdare...sa vedem daca Stanga va stii sa faca acest lucru si daca conducerea va avea rabdare..

Ratonu
07-07-2005, 12:32 AM
lol, te duce cu gandul un pic la HT lotul ala... :D
3 jucatori stiu de acolo, in rest... :dansing:

mns
07-07-2005, 12:54 AM
Nu stiu de ce am impresia ca la craiova vor fi vreo 4 antrenori pe parcursul sezonului...eu zic ca stanga sta maxim 6 etape...

hac :P parerea mea

DarkComy
07-07-2005, 08:05 AM
bine ca sunteti voi destepti :P necredinciosilor . Lasa ca va aratam noi , macar patronul nostru nu cocheteaza cu haina cu dungi negre verticale :lol:

stefanm14
07-07-2005, 09:49 AM
pai arata-ti mi mie o divizionara B cu un lot nemaipomenit :mellow:

Ady
07-07-2005, 11:38 AM
Originally posted by DarkComy@Jul 6 2005, 05:18 PM
Ady nu stiu sigur dar s-au repartizat echipele in Divizia B? :huh: ca atunci vedem daca picam cu Dinamo si Rapid II :P
lol
pai chiar tu ai pus echipele din seria B2 :lol:
oricum CS Otopeni castiga anul asta seria :D

mns
07-07-2005, 01:11 PM
Originally posted by DarkComy@Jul 7 2005, 09:05 AM
bine ca sunteti voi destepti :P necredinciosilor . Lasa ca va aratam noi , macar patronul nostru nu cocheteaza cu haina cu dungi negre verticale :lol:
putin imi pasa daca steaua retrogradeaza sau daca ducele oilor intra la puscarie :P

sa-l bage si pe el si pe celalalt becali...

oricum in divizia b e jale...sa vedeti numai ce blaturi o sa fie...eu unu zic ca nu va promova craiova anul asta...ganditi-va si la alte mari echipe ce s-au destramat tot asa...cand pici asa de rau e greu sa te ridici...si un analfabet pe post de presedinte nu cred ca ajuta cu prea mult...

stefan
07-07-2005, 02:18 PM
a ajuns si Timisoara in C, de ce nu ar ajunge si Craiova, mai ales la ce jucatori a adus....

Oricum anu asta stiam ca pica mai multe din B ca tot trebuie sa treaca la sistemul cu 2 serii...si daca anu asta nu promovati, dupa aia o sa fie si mai greu.

DarkComy
07-07-2005, 02:50 PM
pai se pare ca locul de unde am luat informatia aia era unul prost . Adika , ziaristul a mintit

Ady
07-07-2005, 04:05 PM
am mai citit pe undeva si tot cam la fel era seria B2

B2: Universitatea Craiova (retrogradata din Divizia A), CSM Vilcea, Dunarea Giurgiu, Poiana Cimpina, Minerul Lupeni (promovate din Divizia C), Minerul Motru, FCM Tirgoviste, Dinamo II Bucuresti, Inter Gaz Bucuresti, Petrolul Ploiesti, International Pitesti, FC Caracal, Juventus Bucuresti, Dacia Mioveni, Rapid II Bucuresti, CS Otopeni.

B1: FC Brasov (retrogradata din Divizia A), Cetate Suceava, Portul Constanta, Forex Brasov (promovate din Divizia C), Laminorul Roman, Altay Constanta, FC Botosani, Petrolul Moinesti, Dunarea Galati, Dacia Unirea Braila, Precizia Sacele, Ceahlaul Piatra Neamt, Callatis Mangalia, Midia Navodari, Unirea Urziceni, Gloria Buzau.

B3 : Apulum Alba Iulia (retrogradata din Divizia A), CFR Timisoara, Gloria II Bistrita (promovate din Divizia C), FC Sibiu, Liberty Salonta, Universitatea Cluj, FC Bihor, IS Cimpia Turzii, Unirea Siniculau Mare, Armatura Zalau, Tricotaje Ineu, Olimpia Satu Mare, UT Arad, Unirea Dej, Gaz Metan Medias, CS Deva.

stefan
07-07-2005, 04:10 PM
in afara de echipele promovate singura schimbare majora care o vad e ca FCM Tirgoviste sa dus in B2 si Unirea Urziceni a venit in B1....

Si cica Tricotaje Ineu vinde locu sau fuzioneaza cu Prazul II si apare din nou FCM (CSM) Resita

Ady
07-07-2005, 06:35 PM
pai a aparut FCM Resita ca am vazut la sport :P
o sa aiba acelasi echipament ca CSM etc

mns
07-07-2005, 08:59 PM
tricotaje a devenit csm resita si echipa din ineu s-a desfiintat practic...si acum se va infinta in divizia c fc ineu...pacat...eera o echipa bunicica ineu ... si putea sa ramana multi ani de acum inainte in divizia b...dar asta e ... aconteaza influenta si mafiotii azi...echipele mici si corecte nu pot rezista

stefan
07-07-2005, 10:41 PM
mda, imi pare rau pt Tricotaje, anu trecut a fost ceva asemanator cu CSM Medgidia care a fuzionat cu o echipa din oradea si a iesit Libert Salonta in B3 si CS Medgidia in C... vad ca echipele dispar pe zi ce trece, la suceava orice echipa care ajunge in A sau B se desfiinteaza dupa vreo 3-4 ani (mai intai foresta, dupa aia Bucovina Suceava...) FC Onesti, Corvinul Hunedoara si Unirea focsani s-au desfiintat si ele :(

"Săndoi e un om mort!"
După ce doi jucători doriţi de Ştiinţa, Disney Armel şi Dorel Stoica, au preferat să plece ?n cantonament cu Pandurii, Adrian Mititelu l-a atacat extrem de dur pe antrenorul gorjenilor, Emil Săndoi. "Nu-l credeam pe Săndoi ?n stare de aşa ceva! Tocmai el, care era o emblemă a Universităţii, a ajuns să distrugă această echipă. E un caracter zero, e duşmanul Craiovei! Pentru mine, e un om mort!", a spus patronul clubului din Bănie. Aflat ?n Italia, Săndoi a replicat: "Nu mă pun la mintea lui Mititelu, aşa că nu intru ?n polemică. Vreau doar să-i transmit că eu mi-am rupt picioarele, la propriu, pentru Ştiinţa, ?n vreme ce alţii dau doar din gură".

Mititelu asta e la fel de tampit ca staicu, adica nu poate omu sashia duca jucatori al echipa lui ca mareatza craiova care a ajuns in B cu numa vreo 2 jucatori in lot are nevoie de ei...totusi e si normal, cine dracu se mai duce al universiatea cand e condusa numa de mafioti analfabeti :P

Blue
08-07-2005, 12:37 AM
Stoica o sa vina la U pt ca inca are contract cu paul valuta pe nu stiu cati ani, se poate duce si la pandurii daca vrea...pe stadion. Am avut 2 ciori cu fitze pe cap , nu avem nevoie de al 3lea. Cat despre mititelu.. cum plm poate sa-i spune asta lui Sandoi, e adevarat ca e cam de kkt ce a facut cu Stoica ala dar ma rog omu' vre sa-si faca echipa.

stefanm14
08-07-2005, 09:45 AM
pe mine 1 lucru ma avantajeaza cu retrogradarea craiovei ...nu o sa ma mai uit la meciurile din campionat, la toate jigodiile astea...la toata mocirla diviziei a...
poate o sa mai ascult la radio la 11 desi nu se stie dak ma scol atunci :P ....si cand am pofta de picnic ma mai duc si la stadion... :lol:

P.S : Ati vazut ca de cand e craiova in B sunt mai multe mesaje la div B decat la A
:romania:

little_foot
08-07-2005, 12:11 PM
referitor la lotul craiovei mie unul imi este super arhicunoscut pt k jucatorii caracalului ii stiu de sezonul trecut..i-am urmarit pe viu in cel putin 20 de etape plus meciurile amicale pe care le-au jucat anul trecut inainte de inceperea campionatului.chiar batusera intr-un amical pe pandurii cu 3-0 park si stiu k se vorbea de promovare :D
l-au avut in probe si pe disney ala..mie sincer mi-a placut de el a dat un gol misto cu padurii si era si un jucator foarte bataios.nu stiu de ce nu l-au oprit ;)
si revenind la retrogradare eu zic k e mai bine sa spunem asta cand ne referim la steaua dinamo rapid si toate echipele din a care sunt inglobate in datorii si ai caror jucatori vor fi scosi la licitatie :lol:

DarkComy
08-07-2005, 02:06 PM
Originally posted by stefanm14@Jul 8 2005, 09:45 AM
P.S : Ati vazut ca de cand e craiova in B sunt mai multe mesaje la div B decat la A
:romania:
exact asta vroiam sa punctez si eu :mishto:

Blue
08-07-2005, 04:19 PM
Sunt cativa jucatoi in lotul ala care au jucat si in A iar restu' sunt juniori promitatori dintre care o parte sunt la loturile nationale. Eu zic ca vom promova , desii as vrea sa stam 2 ani in B pt a se inchega lotul. E mai bine asa decat sa vina toti figuranti saraci lipiti bogati peste noapte dintr-un contract gras , uriti deveniti modele peste noapte doritzi de toate pizdele ca vezi doame sunt fotbalisti in A . Copii astia n-au fitze , majoritatea dintre ei sunt OLTENI si nu mananca kkt atunci cand spun ca tin cu U de-o viata cum au facut alte mari vedete.

Ady
08-07-2005, 06:30 PM
super buni , ce sa mai
aveti noroc daca iesiti in primele 5 sau 6 :rolleyes:

In prima repriza a meciului Universitatea - CSS Craiova
Alb-albastrii au fost tinuti in sah de niste juniori
Alexandru VIRTOSU
Amicalul care a avut loc miercuri seara, pe terenul secund al complexului sportiv ?Ion Oblemenco?, a opus trei echipe (doua ale Universitatii) impotriva grupei de juniori pregatiti de Gheorghe Vlad, CSS Universitatea, ?sperante? care au dovedit ca se pot lua de piept oricind cu proaspata divizionara B.

Cei aproximativ 150 de suporteri prezenti la primul test mai serios al elevilor lui Ovidiu Stinga au fost partasi la doua reprize diferite, prima extrem de disputata, in care ?scolarii? au surprins placut prin ambitie si daruire, in timp ce partea secunda a intilnirii a fost controlata in totalitate de Universitatea, pe fondul caderii fizice al adversarei. Primul unsprezece utilizat de Stinga nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, putinele ocazii clare de a marca fiind irosite, pe fondul relaxarii, de Alexandru Piturca, protagonistul unicului gol al primei parti ('31), dupa o pasa excelenta a lui Velcovici, de altfel cel mai bun jucator al intilnirii. Cu plus, putem nota si evolutiile lui Saceanu si Ciuca, in timp ce restul nu au reusit sa convinga, raminind la stadiul de promisiuni.

Dupa pauza, Stinga a inlocuit intreaga formula de joc si, pe fondul prospetimii, Universitatea a reusit sa ofere publicului un adevarat spectacol, recitalul de goluri apartinind lui Beldeanu ('60, '81), Dina ('70) si Stroescu ('72). In cea de-a doua formula de joc s-au remarcat Feleaga, D. Mihai, Dina si, bineinteles, Claudiu Tudor, ale carui pase au contribuit in mod evident la stabilirea rezultatului final.

Universitatea a obtinut o victorie de moral, insa, tinind cont de faptul ca au ?batut? niste copii, ramine de vazut daca pot face spectacol si cu un adversar matur, cum este Dacia Mioveni sau alta divizionara B. Numai atunci vom putea spune daca jucatorii au sau nu valoare de Universitatea Craiova.

Universitatea a jucat in urmatoarele formule: Bornescu - Troaca, Craciunescu, Ciuca, Ivan - Girla, Saceanu, Velcovici, A. Tudor - A. Ionescu, Piturca (in prima repriza); Banica - Dananae, Cagnea, Feleaga, Curteanu - Stoianof, Cl. Tudor, D. Mihai, Beldeanu - Dina, Stroescu (in repriza a II-a).

Blue
08-07-2005, 06:52 PM
Stai linistit frate e doar un amical, voi ce ati facut cu sholdovenii aia , noroc cu loviturile libere ca altfel nu aveati vreun sut pe poarta :P

Ady
08-07-2005, 11:21 PM
care lovituri libere ca doar una a atins plasa laterala ;)
am zis in celalalt topic motivele infrangerii :D :P

mns
09-07-2005, 06:56 PM
Degeaba tot veniti si in divizia b cu texte...castigam noi seria...bla bla...si anul trecut parca trebuia sa luati campionatul ...sa va bucurati numai daca terminati in primele 6 echipe...

si nu nu ma luati cu ce a facut steaua sau uta...ca ma doare la buci de ele...sa pice amandoua una in b si cealalta in c...

Blue
09-07-2005, 07:11 PM
Rezultatele vor vb ;)

little_foot
10-07-2005, 08:49 AM
pai mns voi la uta sunteti la un pas de desfiintare asha k c-ul este pentru voi solutia fericita.da lasa k poate in divizia onoare o sa bateti echipele alea de tarani :P
si nu va mai ambalati asa cu craiova..nici roma nu a fost construita intr-o zi.e normal sa joace asa.sunt jucatori de divizia b.e practic echipa caracalului care va amintiti k la sfarsitul turului era pe ultimul loc in seria b2.o sa stam cat o sa fie nevoie in b.si atletico madrid a stat 2 ani in segunda si fiorentina a ajund in serie c.daca atat putem atata facem asta e :da:

mns
10-07-2005, 11:47 AM
ce p**a mea ma luati cu uta, ce naiba am zis...sa se desfinteze si sa le derame stadionu sa faca ceva util in locu lui...am zis ca nu dau 2 bani nici pe uta nici pe steaua...

vedeti numa ca ati luat-o cu 2-1 de la ceva echipa paralitica din divizia b....asa ca nu stiu pentru cine e mai aproape divizia c...

stefan
10-07-2005, 12:38 PM
dupa vreo 3 etape si 2 infrangeri cred ca o sa inceapa iar scandalurile la Craiova, si dac anu e liniste la echipa o sa stati mult si bine in B sau C

Andrey95
20-08-2005, 07:22 PM
Rezultat de egalitate pe stadionul UTA: UTA - ISCT 1-1
puteam sa si batem dar......... :fotbal:

Time2Chill
20-08-2005, 07:27 PM
norocu vostru a fost tusiera aia, kreia i-a intrat o fanta de lumina in ochi si a anulat golul alora.......

in alta ordine de idei :
oltenii au inceput cu dreptu.... sau ma rog... partial, k din victorie au cumulat doar 1p, celelalte 2 fiind oprite de liga, pt k nu a facut baremu anu trecut :lol: :lol: , mie imi pare bine, k Orac joaca bine, k-i al Stelei si dak e ceva de capul lui... la anu vine in ghencea :mishto:

stefanm14
20-08-2005, 08:02 PM
vine in ghencea...da in calitate de atacant al craiovei... :D :mishto:

tobo
22-08-2005, 10:02 AM
deci, arbitrii asa de aiuriti si prosti ca la UTA - ISCT nu am mai vazut, niste idioti si jumatate. p***a aia o scapat fanionu, olteanu ala prost numa aiurea semnaliza, si centralu, se lua dupa ei.. :angry:

P.S: aici nu bag scuza, UTA mai are de lucrat mult, insa, arbitrii au fost total || (paraleli)

little_foot
22-08-2005, 11:15 AM
andrey95>puteau sa va bata dar.....s-a ridicat fanionul aiurea :rolleyes:
despre craiova nu stiuc e sa zic.nu am vazut nici meciul nici imagini nimic...doar ce am citit prin ziare k s-au miscat binisor in prima repriza(cand am dat si golul)k bornescu a scos de vreo 2 ori niste mingi destul de grele si k am avut noroc cu transferul asta de ultim moment:orac.in rest o victorie cat un egal :huh: .o sa fie muuuuuuuuuuuuuult de munca.sper sa promoveze dar...taaaaaaaaaaaare greu va fi. :(

Time2Chill
22-08-2005, 12:55 PM
Daca am inteles bine, Craiova e in grupa cu Ceahlaul si cu Brasovul... si sincer cred k s-ar putea sa mai astepte un an in B pana va putea reveni

little_foot
22-08-2005, 04:33 PM
time2chill>nu ai inteles bine :D fiecare echipa care a retrogradat a fost repartizata in cate o serie.pe noi ne va incurca petrolul,sibiul,otopeniul alte de-astea :rolleyes:

tobo
23-08-2005, 08:59 AM
Pe voi va incurca non valorile de la echipa, acuma fara suparare, dar din ce vad, Craiova nu va promova anu` asta, asta e... pentru o promovare iti trebuie cel putin 2-3 ani de munca, asta, bineinteles, daca vrei sa te mentii in primul esalon, si sa nu retrogradezi imediat...

stefan
23-08-2005, 09:56 PM
eu am vazut meciu craiovei, cam varza, nu prea cred ca promovati....si nu prea inteleg de ce va considerati superiori Otopeniului, Sibiului sau Petrolului? Otopeniul a ratat promovarea pt ca a vandut cateva meciuri, si asta o stiu de la un junior de-al lor, nu ca asa zicea Prosportu. Si din cate am vazut a mai aparut si Astra Ploiesti in locul lui Inter Pitesti, si nu cred ca o sa joace doar de forma :P

little_foot
24-08-2005, 08:30 AM
stefan mai citeste o data postul meu si arata-mi unde am zis k suntem superiori petrolului sibiului otopeniului :huh: am zis k pe noi ne incurca echipele astea si nu brasovul sau ceahlaul cum zicea time2chill 8) si totusi nu este imposibil sa promovam anul asta.daca sunt lasati aia sa joace si invata sa joace k o echipa nu vad dc nu ar promova :D oricum eu nu am k obiectiv pt craiova promovarea anul acesta asa k ma lasa rece dk raman inca un an in b :zzzz:

stefan
24-08-2005, 09:10 AM
nu am zis ca tu zici asta, da asa in general cand vorbiti voi despre seria asta lasati impresia ca restu is echipe de 2 bani care nu merita bagate in seama. cred ca pentru voi ar fi mai bine sa nu promovati, mai stati un an pe acolo pana faceti o echipa care sa nu aiba probleme la promovare, poate se mai linistesc lucrurile si dupa aia mai vedeti voi, ca pandurii aia.... is ceva in genul UMT-ului

tobo
25-08-2005, 09:42 AM
pandurii din intamplare au promovat, ca au vandut otopenii aia meciuri, cum zicea careva mai sus... Pandurii nu va avea nici o sansa sa se mentina in prima divizie cu "Buia betivvuuuuu" si alti jucatori de genu...

little_foot
25-08-2005, 10:47 AM
pandurii nu sunt in genul umt-ului si nici nu au o echipa numai de betivi.s-au batut 3 ani pt promovare..au ratat de fiecare data in ultima etapa promovarea si acum au reusit.dk pica iar in b asta e.e prea mare diferenta dintre o echipa nou promovata si una care are deja un lot cat de cat bun si mai are si relatii.ce uta n-a picat din nou in b imediat ce promovase?o data ajuns in b e greu sa te mai ridici.si ma refer si la craiova.

stefanm14
25-08-2005, 02:36 PM
maine mare meci mare cu caracalu, si apoi marti cu corabia in cupa .... :D poate ne elimina aia din cupa (au batut si pe craiova II anu asta in cupa )...cred ca o sa ma duc la meci ca de acolo sunt bunicii... :mishto: si maine cu caracalu sa fie stadionu plin :D :mishto:

DarkComy
25-08-2005, 11:26 PM
O sa ma rog pentru binele lui Pandurii <_< ( sa retrogradeze firar ei naibii )
Hai sa zicem ca am trecut peste faza ,ca ne-au furat niste jucatori care trebuiau sa semneze cu Stiinta. Dar cand am auzit inaintea meciului cu Dinamo ca au zis ca pentru ei nu este un meci special ci unu oarecare , ca Dinamo este complexul Universitatii si fanilor ei atunci chiar ca m-am saturat <_< :angry: grrrrrr Sa pice B-ul ,B-ul , B-ul

ReKo
30-08-2005, 11:35 PM
Pun pariu ca o sa promoveze Universitatea. Modul in care o s-o faca e altceva. Oricum, m-as bucura sa promoveze...

ps. frumoasa semnatura DarkComy ;)

DarkComy
31-08-2005, 12:13 AM
1. ms ReKo
2. sper sa promoveze cat se poate de LEGAL ;) :lol:

Time2Chill
31-08-2005, 11:36 AM
Dark-> Sper sa nu te superi pe mine, dar cu jucatori pe care ii are in lot, craiova nu prea are fata de divizia A. Vreau sa spun ca pot promova, si m-as bucura sa revina in A, ca e prea multa liniste fara ei :P , dar daca promoveaza nu cred ca se vor putea mentine.

little_foot
31-08-2005, 12:57 PM
pai daca promoveaza normal ca nu o sa-si pastreze acest lot si o sa faca unele transferuri.oricum poate este o parere subiectiva dar au in lot cativa jucatori de perspectiva ;) .si nu e liniste fara ei,sunt destui care intretin"buna dispozitie"(scandalurile de la dinamo,rapid,steaua;iesirile "neprogramate" ale lui panduru:P)

DarkComy
31-08-2005, 03:27 PM
T2C , v-am zis ca o sa fie prea liniste fara CRAIOVA!!!!Stiu si eu ca nu avem sanse sa ne mentim in divizia A cu lotul actual . Eu sincer sper ca dupa promovare sa mai vina cineva cu bani pe langa echipa . Deah nimeni nu vrea sa bage bani acum cat timp e in B , dar eu sper ca dupa ce vom ajunge in A , fanii , suporterii si cei care iubesc aceasta echipa sa vina si sa o sprijine . Acum un singur lucru ma gandesc : meciul decisiv pentru promovare si sa vad 30 000 de oameni in tribune . 30.000 pt divizia B sa demonstram ca aceasta echipa este cea mai iubita din tara

Eu probabil o sa dau mai multe mailuri primariei din Craiova , prin care sa faca o ordonanta in care fiecarui cetatean sa ii se retina 10.000 - 20.000 din salariu sau pensie pe luna (si sa vede-ti ce se strang bani pt echipa)

Dau si eu bani , trimit prin posta daca e , dar sa stiu ca ajung la echipa nu in buzunarul cuiva :angry:

tobo
01-09-2005, 10:21 AM
Bai, da tu crezi ca o sa accepte moshii si babele sa dea 20 de mii ??? du-te ma, ca rad aia de tine daca le zici asa ceva...

stefan
01-09-2005, 10:54 AM
in Iasi exista taxa pentru sport. si mai exista si o asociatie Fotbal Iasi care are in administrare spatiile din Iasi si le inchiriaza la diverse firma iar banii ajung in conturile echipei.

DarkComy
01-09-2005, 12:37 PM
tobo sa vezi tu ca mosii si babele ar fi de accord , aia mai tineri nu ar fi :angry:

stefanm14
01-09-2005, 01:07 PM
pai si mi se pare corect...ce atata kkt cu fotbalu asta...romania are milioane de alte lucruri de facut in afara de asta...unii mor de foame si noi dam bani la fotbal.... <_<

DarkComy
01-09-2005, 05:24 PM
mda , sunt si alte lucruri mai importante : TIGARLE , ALCOOLUL <_< .Il doare pe om daca da 10.000pe luna . Sa facem un calcul cat consuma un om pe tigari intr-o luna . <_<

Asta e mentalitate de ROMAN, sa nu dai nici un ban dar sa vrei performanta si cand aia nu vine , hai sa injuram si sa scuipam .Eu sunt bucuros ca macar avem investitor , fie el si sarac , cand altii nu vor sa dea 10-20000 pe luna ca sa ajute echipa pe care o iubesc .

Daca nu ati observat in tara asta batuta de toate ghinioanele , furata de toti oameni si sa nu uitam saraca , sportul este singurul lucru care mai poate ridica moralul oamenilor exemplu : NATIONALA , in vremea cand scotea oamenii in strada

FUMATI MAA , BETII !!!! e sanatatea voastra !!!!

Time2Chill
01-09-2005, 07:41 PM
Fata de ce zicea dark pe pagina trecuta. Exista unii care nu tin cu craiova si altii care nu-s interesati de fotbal. dar cel mai elocvent mod de a demonstra ca sunteti o echipa iubita, cotati tata U Craiova la bursa(nu suporterii, patronu, sa nu se inteleaga gresit) si atunci vedm cat de iubita e craiova :P

DarkComy
01-09-2005, 10:51 PM
A mai fost o tentativa la bursa si a esuat ,sau vandut cam vreo 10-15% din actiuni

little_foot
03-09-2005, 11:59 AM
s-a mai incheiat o etapa din divizia B.3-0 la astra care batuse etapa trecuta pe rapid II cu 6-1. :mishto: si culmea ca nu numai rezultatul a fost multumitor ci si jocul echipei.chiar daca se vad lacune mari la combinatii se vede ca incearca si ca isi doresc cu adevarat.de mult nu am mai vazut asta la craiova.ma obisnuisem cu vedetele care jucau pur si simplu din obisnuinta.suntem pe drumul cel bun daca o tinem tot asa :da: .
pacat pentru uta care a pierdut acasa cu 2-0 in fata mediasului. :( sincer imi pare rau.sper sa nu pice.ar fi pacat ca niste echipe formate de cativa ani sa joace in b si uta care este o echipa cu traditie sa ajunga in c.ca si la craiova nu exista interes.pacat.

tobo
05-09-2005, 09:15 AM
UTA nu retrogradeaza, echipa chiar incepe sa joace, dar asta e... atata se poate, am avut 13 absenti, suspendati(dupa ciomageala de la meciul cu ISCT) si accidentati, si am jucat cu niste jucatori de 17-18 ani... Asta e, sa vedem, oricum, am facut un joc destul de bun in compania unei candidate la promovare, am luat 2 goluri pe contratac(penaltyul dintr-un contraatac), asta e... Decat sa ne trezim cu un hibrid in divizia A, mai bine ne respectam demnintatea....

mns
05-09-2005, 10:23 AM
Daca o sa coninue cu actualii jucatori (cei tineri) plus cei cativa cu experienta, se poate ca in 2 sau 3 sezoane sa se formeze o echipa buna cu putini bani. Acuma trebuie sa si tina de jucatori astia si sa nu retrogradeze.

little_foot
05-09-2005, 11:46 AM
citeam azi intr-un ziar referitor la meciul astra-craiova ca meciul a fost castigat dubios de usor de catre echipa olteana :huh: .astia au baut apa cainelui?de fiecare data cand castigam vreun meci e blat.am inteles ca au existat suspiciuni dupa meciul cu f.c. caracal...dar si cu astra? :blink:

Blue
09-09-2005, 11:57 AM
:scaun: :naughty: Asta asa ca o palma dara baietilor veseli si bine voitori care vedeau Stiinta retrogrand sezonul asta. Imaginati-va un baiat cu un fular albastru la gat si cu un sul de hartie igienica in mana, dand o replica putin modificata a lui Dinescu dupa revolutie "Stergeti-va la gura domnilor!"

Andrey95
11-09-2005, 08:34 AM
FC Bihor - UTA 1-2!!! Bravo, baieti!!! Haide UTA!!! Tot asa!!!

Nu mi-a venit sa cred ca i-au batut pe bihoreni in deplasare! Extraordinar!

Blue
11-09-2005, 03:29 PM
Cine e pe primul loc? VILCEA eeeee! wow nu m-as fii asteptat ca CSM sa bata pe Petrolul acasa, credeam ca azi sau ma rog ieri ca fii ultima zi in care vom fii pe primul loc, dar uite ca gluma se ingroasa :D . Nu cred ca CSM va rezista pana la sfarsit dar totusi i-au ajutat si ii vor ajuta pe Juveti.

little_foot
17-09-2005, 01:38 PM
o noua victorie la pas a craiovei fara gol primit.al 5 meci castigat la 0 si in sfarsit primul loc in clasament.sa vedem ce va fi mai departe insa eu am mare incredere ca nu vor avea prea multe sincope :mishto:

Gorghette
17-09-2005, 02:10 PM
suntem pe primul loc cu 13 pct la egalitate cu Ramnicu Valcea, ca facu 1-1 cu Otopeni, dar avem golaveraj bun ( fara gol primit )

Andrey95
17-09-2005, 07:39 PM
UTA - FCM Resita 2-2 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

HerrDoktor
26-09-2005, 08:24 AM
Oltenii au mai obtinut o victorie

1-0 cu Dunarea Giurgiu , se pare ca sunt pe val ;)

DarkComy
26-09-2005, 08:33 AM
OLTENII SUNT PE VAL!!!!!!!!!!!!!!

6 victorii din tot atatea meciuri , suntem pe primul loc , nici un gol primit , jocul din ce in ce mai bun

U CRAIOVA 1-0 Dunarea Giurgiu

Saceanu min. 3

Ma bucur ca a marcat Saceanu , imi place cum joaca , pune suflet si golul asta e rasplata jocurilor bune de pana acum

FORZA CRAIOVA!!!!!!!!!!!!

Blue
26-09-2005, 10:13 PM
pronosticul meu e ca vom avea 13 daca nu chiar 14 victorii la sfarsitul turului.

Andrey95
30-09-2005, 08:51 PM
UTA joaca maine cu Unirea Dej.

Haide UTA!!!!!

DarkComy
09-10-2005, 03:19 PM
Din pacate a venit si prima infrangere in acest campionat . :( U Craiova - Unirea Urziceni 0-1 :( Salih Jaber a ratat 4 ocazii mari de gol dintre care vreo 2 singur cu portarul :angry: . Marcatorul golului a jucat si pe la Electroputere si in urma cu 2 ani a dat probe la U Craiova

Sper ca aceasta infrangere sa fi fost un dus rece pentru jucatori
Urmatorul meci cu Petrolul Ploiesti

Andrey95
14-10-2005, 02:41 PM
UTA - Sannicolau Mare :fotbal:

Gorghette
14-10-2005, 03:11 PM
m-as fi dus si eu la meci, dar am facut entorsa la glezna dreapta, si nu mai ies din casa ca nu mai pot sa merg :(

Andrey95
14-10-2005, 07:31 PM
UTA - Sannicolau Mare :fotbal:

Haideti mai, baieti!

habbib
14-10-2005, 07:42 PM
sincer sa iti spun ma doare fix in cot de uta in ultimul timp,cu asa jucatori batuti in cap care habar n-au sa joace fotbal da sa se bata cu pumnii si picioarele sunt pe primul loc,ma cam lasa moale subiectul uta..probabil ca o sa o ia si maine la sanicolau cu vreo 2 goluri diferenta si anu asta reusim si performanta sa picam din B, vezi Doamne ca suntem singura echipa din vest care nu a picat ince..mare lucru,si craiova pana anul asta a fost printre putinele echipe care nu a picat a,asa ca nu o sa mire pe nimeni daca la anu o sa jucam meciurile vineri si prin toate satele si ulitele mioritice..

little_foot
15-10-2005, 07:21 AM
yeah man we are the best :mishto: .i-am calarit pe ploiesteni pana si daca o tinem tot asa(in privinta rezultatelor :D )suntem promovati 100%.
Andrey95>lasa ca va faceti voi mari si ii bateti pe toti atunci :consolare:

DarkComy
15-10-2005, 12:19 PM
Ohooo OLTENII fac legea in B2 STIINTA e la egalitate pe primul loc cu CSM Ram. Valcea
CSM a batut azi cu 3-0 pe Juventus Bucuresti !!!!!

Blue
15-10-2005, 05:53 PM
As fii cel mai fericit daca ar promova amandoua, nu conteaza cine d p ce loc, ar fii chiar tare am avea 2 echipe oltenesti in A, desigur sperand ca pandurii vor retrograda.

DarkComy
25-10-2005, 08:58 PM
www.fcuniversitatea-craiova.ro noul site oficial al U Craiova. E destul de marfa

Scuze pt OFF TOPIC!!

Ratonu
25-10-2005, 09:17 PM
Vai de mine iti dai seama ce semn rau pentru echipa de HT :o, sa-i lansez site-ul in aceeasi zi cu Stiinta :o. :crazyboy:
Site-ul e bine facut, printre cele mai bune ale echipelor de fotbal din Romania... Lipseste, totusi, un magazin online. :)

mpdanyel
25-10-2005, 09:52 PM
Yo zic ca promovarea se joaca in B2 in continuare si oricand pot aparea rezultate surpriza de tipul celui de la Campina

DarkComy
25-10-2005, 10:22 PM
Ratonu , pe site scria ca inca mai vor sa adauge cate ceva pe la site ( deci in concluzie si un magazin online), mie imi place foarte mult site-ul si sper sa fie actualizat zilnic

Blue
26-10-2005, 12:16 AM
Sper sa mai adauge ceva poze, structura e f buna dar nu vad poze pt fiecare jcuatori si nici prea multe poze cu galeria sau imagini din timpul meciurilor.

stefan
26-10-2005, 01:50 PM
da, asta am observat si eu ca lipseste de pe site

Emil Sandoi
26-10-2005, 03:34 PM
Am iesit din Cupa : Craiova-National 3-4 dupa lovituri de la 11 m ....

N-ar' nimic,capu sus baietzi... :romania:

little_foot
26-10-2005, 03:42 PM
era de asteptat ca nu o sa reziste presiunii la 11 metri.pacat.ar fi fost frumos sa mergem mai departe.acum trebuie sa ne concentram pe promovare. :mishto:

Emil Sandoi
26-10-2005, 03:53 PM
Eu nu inteleg de ce s-a ambitionat Ovidiu sa-l tina in teren pe Jaber pana spre final...??

Si asta in conditiile cand ii avea pe banca si pe Dina si pe Orac... :(

Gruppo-Maxima (http://www.gruppo-maxima.ro)

DarkComy
31-10-2005, 11:42 PM
Se pare ca U Craiova a revenit pe primul loc in serie dupa o victorie pe teren propriu cu Otopeni-ul (gol marcat de A Ionescu) , un meci destul de greu , din cauza ca nu am avut publicul alaturi

little_foot
01-11-2005, 09:51 AM
da insa ma ingrijoarea urziceniul.au cam inceput sa se faca jocurile pentru ca universitatea si valcea sa nu termine pe primele 2 locuri.probabil pe netoiu il deranjeaza craiova in a.am auzit ca si la meciul lui rapid II au fost ceva erori de arbitraj care au avantajat sora mai mica a giulestenilor.asta e cand esti mic slabe sanse sa poti face ceva :(

DarkComy
01-11-2005, 12:49 PM
Rapid II nu are nici o treaba ca astia nu au voie sa promoveze ca sunt satelit ( poate pica Rapidul din A si promoveaza Rapid II :lol: :lol: :lol: ) Urziceniul ma cam sperie si pe mine , tare mie ca se baga pe jocuri de culise

little_foot
01-11-2005, 03:39 PM
stiu ca nu au voie sa promoveze <_< .ma refeream la faptul ca sunt ajutati sa ramana in divizia b.cat despre urziceni netoiu are afaceri cu presedintele urziceniului so... :rolleyes:

DarkComy
01-11-2005, 03:51 PM
ma doare undeva ce face Rapid II , atat timp cat nu se baga in treaba noastra(adika sa ne incurce sa promovam) sa faca ce vor ei ;)

Andrey95
08-11-2005, 08:27 AM
Sambata 12.11.2005, Stadionul UTA, ora 11.00

UTA - Minerul Lupeni 2-0 :fotbal:

little_foot
16-11-2005, 09:29 AM
Datori v?nduţi către CSM Reşiţa

Oltenii sunt obligaţi să achite 206.800 de euro grupării din Banat.

Comisia de Recurs Federală a FRF a respins recursul Universităţii ?n cazul Chivu, oltenii fiind obligaţi să achite 206.800 de euro clubului CSM Reşiţa, bani reprezent?nd indemnizaţia de solidaritate pentru transferul acestuia la AS Roma.
Universitatea are termen 30 de zile pentru a plăti aceşti bani, ?nsă patronul Adrian Mititelu a declarat ieri că va face apel la Tribunalul Internaţional Sportiv de la Lausanne din Elveţia. ?C?nd au venit aceşti bani, FRF a aprobat ca indemnizaţia pentru CSM Reşiţa să revină ?n contul Craiovei, deoarece clubul bănăţean fusese absorbit de Universitatea. Sunt convins că orice tribunal sportiv din altă ţară ne-ar da dreptate, iar pentru asta am făcut apel la Lausanne. Am angajat astăzi (n.r. - ieri) un avocat elveţian care să ne reprezinte ?n acest caz şi sunt sigur că se va face dreptate?, a spus Mititelu. (sursa pro sport)
mergeau prea bine treburile la echipa.trebuia sa se intample ceva... <_<

Ratonu
16-11-2005, 10:06 AM
Cum, nici acum n-a fost platita datoria aia? :blink: Asta e chiar nesimtire, se vorbea demult de ea, sa ziceti mersi ca nu s-a luat nici o masura pana acum. :crazyboy:

little_foot
16-11-2005, 10:11 AM
pai daca au stat numai cu recursuri :P.mie imi cam termura inima cu treaba asta...sper ca stie mititelu ce face.dar gandind altfel sa mor de nu e la fel ca in cazul lui jiji.chestia asta a fost pe timpul lui staicu.staicu si-a insusit banii nu mititelu.sa-l bage pe el la zdup ca oricum vrea sa vina din iarna la caracal sa-mi ingroape si echipa din orasul natal. :alida:

Ratonu
16-11-2005, 10:14 AM
La ce drecu sa faca recurs, e o simpla clauza contractuala care trebuia respectata, cat de jegosi pot fi unii...

little_foot
16-11-2005, 10:18 AM
pai da dar pe timpul lui staicu cand au venit banii resita a fost transformata in craiovaII.si banii practic au revenit tot lui staicu.acum cand si-a facut iar resita echipa isi vor banii.dar pe baza actului ala banii au fost deja dati...smecherii de-ale lui staicu.si mititelu a luat teapa..ca de fiecare data :P

stefanm14
16-11-2005, 10:42 AM
mah ratoane nu stii despre ce e vorba ...deci datoria era catre CSM RESITA ...acest club care a devenit univeristatea II ....iar acum la resita este FCM RESITA, club care n-are nici o legatura ...e ca si cum as face eu acum ripensia timisoara si as cere datoriile ... :blink:

Ratonu
16-11-2005, 10:49 AM
De datoria asta se vorbea cu mult inainte ca CSM Resita sa devina Universitatea II, trebuiau luate masuri pana atunci...

little_foot
16-11-2005, 02:26 PM
aiurea.banii au venit cand era resita univII.ca stiu ca nu voia dinel sa accepte un amical cu unii din italia ca nu aveam banii de la roma pe chivu :mellow:

Blue
19-11-2005, 06:39 AM
Incep sa-i dau dreptate lui Cata, Mititelu e prost, prost rau nu asa , probabil a fost chiar printre pasagerii carutzei ce s-a rasturnat la Caracal. Ziuarul ala scrie la comanda lui si in diferite articole scrise de diferiti autori se gaseste aceasi idee " nu esti cu noi esti impotriva noastra" . In primul rand meciul de maine este unul intre 2 echipe Oltenesti, unul in care ar trebuii sa iasa scantei doar pe teren (pt ca asa suntem noi mai orgoliosi nu acceptam sa ne bata altii si cu tat mai putin ai nostri) si nu in tribune. Am traim destui ani in Rimnic ca sa stiu ca mai toti dp acolo sunt sustinatori ai Craiovei. Am vazut chiar pe unu' de vreo 17-18 ani care fusese leu cand era mai mic si dupaia satul de insuccesele Stiintei s-a facut stelist, si baiatu' asta fost pus sa semneze o foaie de care alti baieti si suporteri mai batrnani ai Stiintei cand i s-a facut ssangele albastru si a decis sa revina la prima iubire. Se pune o presiune prea mare pe acest meci, o presiune pe spectatori care nu e deloc benefica. Si asta din cauza idiotului de Mititelu caruia i -sa pus pata pe Furnica pt ca omu' deh vrea sa faca cea ce e platit sa faca, sa castige. Au fost o gramda de articole absolut penale in ziarul lui si din aceasta cauza o sa tin cu CSM maine, sau ma rog azi. Tin minte ca acum 2-3 m-am enervat cand yahoo a spus ceva legat de faptul ca U joaca in B, eh bine are dreptate prea ne adica isi da aere "domn patron" si uita ca intradevar jucam pe mocirlele de la Motru, Caracal si plm si nu pe Cam nou sau pe parc des princes. Daca tineti minte ra o melodie mai vechie a Raclei- Buckwale si era o faza de genul " Te uiti in oglinda acum esti unul dintre cei ce i-ai urat" , ma dezgusta faptu' ca oficialii craioveni vad intalnirea din Zavoi ca pe un simplu meci si nu ca pe ce este de fapt , un derby pt promovare. Asta ma enerva la culme la marile noastre echipe steau si dinamo cand ingamfati incat sa dea peste considerau diferite derbyuri doar simple meciuri. Treziti-va fratilor si mai vedeti-va de propiul nas, urmati sfatul ce i la-ti trimis lui Furnica. Imi e tare frica ca o sa se lase cu bataie in Vilcea desii ii cunosc pe majoritatea membriilor Brigazii Zavoi, dar sunt niste copii care au facut un nou grup Fazione Ultra sau ceva d egenul asta, care cam toti tin cu dinamo si vor scanda numele acestei echipe ca sa-i enerveze pe craioveni. Totusi am inteles ca sunt doar vreo 7-8 persoane in grupul asta si sper sa nu se gaseasca alti Che Guevara ai secolului 21 in stadion ca sa nu se lase cu sange. Un egal ar fii cel mai bun rezultat pt ambele echipe. Eu sper ca clasamentul sa arate la fel ca si acum in etapa 30. Hai CSM!

DarkComy
19-11-2005, 03:56 PM
Blue , dorinta ta e ordin pentru noi :D , iata ca meciul s-a terminat 0-0 , cum sperai tu :P!!! si clasamentul ramane neschimbat ,desi Unirea Urziceni este la 1 pct de CSM si 3 de Craiova acum

little_foot
19-11-2005, 05:48 PM
0-0 asa e...asta a fost si pronosticul meu...un rezultat bun pentru ambele echipe cu toate ca din ce am vazut(doar prima repriza am urmarit-o apoi a trebuit sa merg in carrefour)craiova a cam dominat...e sigur ca vom termina pe primul loc turul si vom avea si un inceput lejer,astfel ca primele 3 meciuri ar tebui sa ne aduca 9p.
blue>nu am citit editie speciala dar din prosport am inteles ca furnica ar fi inceput cu declaratiile.sincer si pe mine m-au deranjat dar ai dreptate e exagerata reactia lui mititelu dar eu unul il apreciez pentru ce a facut pentru craiova.daca ramaneam ai primariei tot condusi de un prost eram cu diferenta ca ala nu s-ar fi ocupat prea mult de noi si ar fi adus jucatori care au cam terminat-o cu fotbalul:nanu,prunea etc.de fapt se vede si la stanga ca nu prea mai poate duce meciul.compenseaza insa foarte bine cu sclipirile de mare jucator pe care le are.
ca o concluzie a finalului de tur eu zic ca e destul de bine.la ce rezultate aveau in amicale tare ma temeam ca ne bateam la retrogradare :P.numai bine :bere:

Blue
19-11-2005, 06:29 PM
Omu' a declarat ca a fost la Sibiu si dupa ce a vazut poate sa bata Stiinta, si intradevar in meciul ala am jucat f prost. Din pacate a nins si aplouat inaintea partidei si asta s-a vazut in jocul echipelor. CSM a jucat cum joaca de obicei un 4-5-1 dar parca prea au stat cu curu-n poarta. Era si normal U are jucatori mai buni absenta lui Costea a fost important pt CSM. Un rezultat bun zic eu, Stiinta putea sa inscrie in 2 randuri si vilcenii au fost periculosi doar la cornere.

Blue
25-11-2005, 04:01 AM
Sa fie oare coincidenta? U a jucat cu 1860 Munchen si Ferencvaros inainte de pica in B, in acelasi sezon si nemtii au luat drumul diviziei B iar ungurii au avut un sezon destul de slab, si au unul si mai slab acum fiind pe ultimele locuri si au fost eliminati de o echipa fantoma din Uefa, Minks nu stiu cum.

DarkComy
25-11-2005, 12:18 PM
atunci sa ne rugam la D-zeu ca 1860 Munchen sa castige campionatul , ca vom lua si noi atunci !!! :P

little_foot
26-11-2005, 12:38 PM
victorieeee :mishto: .am batut rivala de moarte dinamo(este adevarat satelitul dar nu mai spuneti la nimeni :P )si dupa atatia ani de asteptare am trait bucuria de a fi "campioni de toamna" :lol: .a fost un meci jucat pe o vreme criminala.cand am vazut ca nu mai transmit astia repriza a doua nu mai stiam pe cine sa sun si pe unde sa mai intru sa vad o relatare live. :P.am gasit pana la urma :rolleyes:

DarkComy
26-11-2005, 03:39 PM
unde ai gasit??? :huh:

little_foot
26-11-2005, 03:55 PM
pe gruppo-maxima.transmit live meciul faza cu faza.mai amanuntit decat prosport sau gsp. :mishto:

DarkComy
26-11-2005, 04:08 PM
aaa credeam ca te referai la transmisie VIDEO!! :P

Gorghette
26-11-2005, 05:20 PM
dap, e o bucurie sa fi campion :D (de toamna) sper sa fim campioni si la sf returului :D

little_foot
08-12-2005, 07:17 PM
andrei ionescu se antreneaza cu psv.sunt poze pe site-ul olandezilor cu el de la antrenament. :(

piciu@@13
08-12-2005, 07:24 PM
FORTZA DINAMO

DarkComy
08-12-2005, 08:31 PM
stai linistit , oricat il vor cei de la PSV INAPOI!!! ( ca deh l-au avut in curtea lor si .... )
nu o sa il dea Mititelu ( asta imi place la Mititelu , nu e gen Staicu sa ii luceasca ochii cand aude de un transfer )

De abia astept sa se reuneasca lotul si sa vedem primul amical cu australienii ( am vazut imaginile video cu ei si pot spune ca fundasul m-a impresionat , atacantul mai putin )

EDIT!!!

piciu ce rost are post-ul tau ?? :huh: ,ce te-ai plictisit de topicul Divizia A si vrei pe Dinamo in B ?? :lol:

alecs
08-12-2005, 09:03 PM
Voi numa despre Craiova se vorbeste pe tot forumul.Alte echipenu mai stiti?(fara cele din bucuresti)
FORZA POIL TIM ,FCM RESITA,SP STUDENTESC

alecs
08-12-2005, 09:04 PM
SCUZE PT GRESILIE GRAMATICALE!

alecs
08-12-2005, 09:05 PM
SCUZE PT GRESILIE GRAMATICALE!

Blue
08-12-2005, 10:05 PM
Sportu' si Poli joaca in B mai nou,nu?

yahoo
08-12-2005, 10:12 PM
Mai nou exista "Poil" Timisioara,interesant!
Baiete s-a inventat BUTONUL EDIT

little_foot
09-12-2005, 09:50 AM
alecs si ce nu poti tu trai ca vb noi de universitatea? :huh: si plus ca nu cred ca se vb numai de craiova.daca ai citi cu atentie toate topicurile ai vedea ca se vb si despre timisoara si despre alte echipe.fiecare are cate o echipa preferata si vb despre ea.nu ti se pare normal? :mellow:

DarkComy
09-12-2005, 03:14 PM
Si de ce ma rog sa vorbim despre POLI TIMISOARA , SPORTUL etc. in topicul asta in care probabil ai postat fara macar sa citesti numele lui .Altfel ai fi vazut ca e topicul Diviziei B

alecs
09-12-2005, 07:42 PM
Alea sunt echipele cu care tin eu.Despre echipele din b nu se vb decat de craiova si de uta.Si eu nu prea sunt expert ca voi in info.Si RESITA e in b!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:scaun:

Blue
09-12-2005, 10:39 PM
O fii probabil pt ca UTA si U i-au buzuranit pe comunisti de cateva cupe&campionate.

DarkComy
09-12-2005, 11:51 PM
da , e si Resita dar daca nu sunt suporteri de ai ei pe forum nu avem cu cine sa schimbam opinii .

alecs
11-12-2005, 12:35 PM
Eu zic sa vb despre aproape toate echipele din b

piciu@@13
11-12-2005, 01:23 PM
steaua du-te in B

razvy_badboy
16-12-2005, 01:50 PM
echipa mea favorita din divizia B e gloria 2!!!si sa stiti k e o echipa foarte tanara care joaca frumos de exemplu a batuto pe uta la ea acasa :P!!!

alecs
17-12-2005, 05:44 PM
uta e o "fosila",o echipa care si-a trait vremea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

Andrei_C
21-12-2005, 06:30 PM
Originally posted by piciu@@13@Dec 11 2005, 01:23 PM
steaua du-te in B
:offtopic:
ceva probleme ?

didi
25-12-2005, 10:32 PM
FORTZA "U" CLUJ...F.O.R.T....PRO-MO-VAM-BA-GA-MI-AS!!!

NUMAI "U"!!!

Tuby
26-12-2005, 10:34 AM
Da-ta vi-i-toa-re vei a-vea warn, pas-trea-za-ti tri-vi-a-li-ta-ti-le in gand :P

little_foot
18-01-2006, 06:20 PM
craiova a inceput sa faca ordine pe la echipa.deocamdata craciunescu exclus,jaber se pare ca isi pregateste si el bagajele,orac reprofilat mijlocas de banda dreapta si asta e doar inceputul.plus ca mititelu ar vrea sa schimbe emblema clubului cu una care sa semene cu cea de cand a castigat craiova primul titlu.deocamdata a zis ca va tine cont de parerea suporterilor si primele sondaje arata ca suporterii nu sunt de acord.sa vedem ce va urma :P

Blue
18-01-2006, 07:20 PM
Nu sunt deacord sa schimbe stema, leul e simbolul Craiovei, simbolul fortei si al luptei. Craciunescu nu imi mai aduc aminte cand chiar a jucat un meci la Craiova sau la o alta formatie, pe und e a fost a semnat accidentat si a luat banii degeaba, plus ca nu e un super fundas. Jaber s-a intors si am citit ca a fost printre primii la antrenamentul fizic, cea ce e bine. Nu are rost sa plece, e un jcuator bun si e atacant, aatacantii mai prind si pase proaste.

little_foot
18-01-2006, 07:41 PM
daca nu-l i-a stanga in turneul din cipru vrea sa plece.plus ca mititelu nu vrea sa-i plateasca niste rate din contract.jaber dupa parerea mea are ceva din toanele lui n'jock :)

alecs
07-03-2006, 08:18 PM
Micuta echipa FCM Resita a facut niste transferuri importante:
Romulus Buia;
Aurelian Dumitru;
si alti cativa dar nu mai stiu care.
Sper ca echipa sa se salveze de la retrogadare( deocamdata e pe 7-9 , numai stiu exact) si ca jucatorii tineri(aproape toata echipa e tanara) sa joace bine , iar vedeta echipe, nigerianul Gideon Ejbetini , sa joace la fel de bine ca in tur!

andreiutzu
07-03-2006, 09:34 PM
E vreun fan FCM Targoviste pe aici?(hai FCM Targoviste!!!!!!!!!!!)

little_foot
11-03-2006, 01:49 PM
am inceput returul diviziei b cu o victorie la scor in fata echipei a doua a rapidului.meciul a fost destul de echilibrat in prima parte si nu am reusit sa ne apropiem prea mult de poarta lor.in partea a doua insa dupa vreo 10 minute au cazut fizic si jucatorii nostri condusi excelent in teren de stanga si cu un andrei ionescu in zi destul de buna au reusit sa se impuna.toata echipa mi-a placut cum a jucat insa cu minusuri la jocul colectiv de multe ori.profitand si de semiesecurile csm-ului si ale urziceniului am reusit sa luam iarasi avans in fruntea clasamentului si daca nu ne baem joc nu cred ca o sa avem probleme la promovare. :mishto:

Alex
11-03-2006, 01:58 PM
La fel si Ceahlaul a debutat cu dreptul chiar daca a facut doar un egal cu FC Brasov. In proportie de 80% Ceahlaul e promovata in Divizia A!

stefan
11-03-2006, 02:52 PM
A fost destul de frumos meciul FC Brasov - Ceahlaul, mie mi-a placut mai mult decat Steaua - Betis. Ivasca a jucat destul de bine, pacat ca Poli Iasi l-a pierdut foarte usor pentru ca el era imprumutat de la Iasi la Botosani si avea o clauza ca poate pleca la orice echipa care ofera o suma mica de bani :angry: :(

pikciu
11-03-2006, 05:43 PM
si dacia mioveni a batut pe juventus cu 4-3 :mishto:

alecs
11-03-2006, 07:39 PM
FCM RESITA A reusit surpriza in B3:
1-0 cu U Cluj , pretendenta la promovare!

sisu_stelistul
12-03-2006, 07:58 PM
Originally posted by alecs@Mar 11 2006, 08:39 PM
FCM RESITA A reusit surpriza in B3:
1-0 cu U Cluj , pretendenta la promovare!
75428

Nu e o surpriza, csm are sanse la promovare si are niste jucatori foarte buni, daca nu anu astal anu promoveaza

Andrey95
12-03-2006, 09:01 PM
ISCT - UTA 0-0
Se pare ca UTA a reusit sa reziste impotriva ISCT.

nigga_thebest
13-03-2006, 04:00 PM
ce o ajuns UTA :D :lol: sa se bucure pentru un egal cu ISCT :lol:

DarkComy
23-03-2006, 10:04 PM
Maine isi inaugureaza Ceahlaul nocturna ( si-au pus nocturna si pe terenul de antrenament)

Alex
24-03-2006, 01:58 PM
Abia astept sa merg la meci. Forza Gheorghe Stefan :P

little_foot
25-03-2006, 10:49 PM
O noua victorie si defilam spre Divizia A. :mishto:

r5m
27-03-2006, 05:26 PM
daca ajungeti in A, sa nu defilati inapoi in B :P
mai bine ar fii sa stea 2 sezoane craiova in B, si pe urma sa vina, si sa ramana in A... :)

pikciu
27-03-2006, 07:43 PM
hai ma r5m, lasa-i sa promoveze...
parca divizia a nu are farmec fara u. mi-a parut bine ca a retrogradat, dar acum imi pare si mai bine ca au promovat. sunt cele mai frumoase deplasarile in banie :)

Blue
27-03-2006, 09:20 PM
Lasa ca ramanem in A fara probleme ;) sa promoveze si CSM-ul si sa ramana si Pandurii in A si vom avea o enclava olteneasca.

stefan
31-03-2006, 12:43 PM
Stiu ca nu are legatura cu subiectul, dar ma uitam azi peste niste clasamente vechi la Divizia C si am vazut 2 blaturi de zile mari:

Primele 2 locuri in clasamentul final:

1.Minerul Gura-Humorului 30 19 4 7 67-25 42p
2.CFR Paşcani 30 19 4 7 62-25 42p

Si relultatele din ultima runda: Minerul Gura-Humorului - Cristalul Dorohoi 9-1 si Cetatea T?rgu-Neamţ - CFR Paşcani 0-14. Toate cele 4 echipe au pierdut in acea etapa cu 3-0 la masa verde. Asta se intampla in C1 in 1982. Daca se tinea cont de acele rezultate Pascaniul ar fi promovat in B cu golaveraj 76-25 in dauna Minerului care ar fi avut golaveraj 76-26 :lol:

little_foot
31-03-2006, 01:12 PM
Asa a pierdut si Caracalul o promovare in B acum cateva sezoane(inainte sa fuzioneze cu Craiova). In ultimul minut au dat ceilalti gol si i-au luat la golaveraj. Deci blaturi inca se fac numai ca acum nu prea se mai i-a vreo masura.

stefan
31-03-2006, 06:55 PM
lol, s-a stins nocturna la Craiova cand Universitatea conducea pe Astra cu 5-0, ar fi culmea sa nu mai porneasca si sa castige astra la masa verde cu 3-0

Ratonu
31-03-2006, 07:20 PM
N-o sa avem noi parte de satisfactia asta... :(

yahoo
31-03-2006, 08:19 PM
Dap,din pacat nu voi avea aceasta satisfactie!Noi romanii suntem mai indulgenti!Cand a jucat Rapid cu PSG nocturna s-a stins si atunci nimeni nu a asteptat 60 de minute!O porcarie!

Blue
31-03-2006, 09:34 PM
Meciul cu PSG a fost jucat in cupa Uefa unde sunt alte reguli , Rapid trebuie sa asigure iluminatul indfependent al stadionului. La liga dupa este o regula care spune ca echipa gazda poate pierde meciul la masa verde numai daca trece o ora, fapt ce nu s-a petrecut. Vedeti-va de treaba si nu va mai kkti atata pe voi alte echipe chiar au incalcat reguli si nu s-a mai intamplat nimic.

Gorghette
31-03-2006, 09:50 PM
Am fost pe stadion, la pauza nu-mi venea sa cred :P am stat pe la stadion cam 55 de min, dupa am plecat, m-am suit in autobuz cu unu, si cand am vazut ca s-au aprins, i-am zis la sofer sa opreasca, si m-am dus inapoi pe stadion :P din pacate am primit 2 goluri, pentru ca l-a bagat la Silviu Lung Jr. , in loc sa il lase pe Bornescu :(( ca le mai dadeam 2 :P !!!

stefan
31-03-2006, 10:04 PM
pe prosport scrie ca ar fi durat 70 de minute

little_foot
01-04-2006, 11:58 AM
Ah ce aversiune pentru Craiova. :D Cu atat mai mare va fi placerea cand va promova. Pana la urma conteaza doar ca Universitatea a castigat si ca marsaluieste spre Divizia A. :mishto:

C.Ronaldo_7
01-04-2006, 06:25 PM
ce parere aveti de GAZ METAN MEDIAS?echipa buna nu?se pare ca ei o sa promoveze anul asta din B3...

Andrey95
02-04-2006, 08:40 AM
FC Petrolul Ploiesti - FC Sibiu 2-1 :mishto:

tobo
02-04-2006, 09:01 AM
Conform regulamentului trebuie sa treaca 60 de min ca sa se piarda meciul...

DarkComy
02-04-2006, 01:57 PM
Originally posted by Andrey95@Apr 2 2006, 09:40 AM
FC Petrolul Ploiesti - FC Sibiu 2-1* :mishto:
P.S. Craiova... Hai, mai, chiar asa, sa se stinga nocturna! Dupa un sfert de ora trebuia sa piarda meciul! Nu sa stam o ora dupa toti prostii. Nu am vrut sa ofensez pe nimeni, imi pare rau daca v-am jignit!
76707

daca regulamentul de la federatie zice 1 ora , ce faceti atata scandal ca dupa 15 minute trebuia sa sa pierdem meciul :P

Andrey95
02-04-2006, 03:33 PM
Pai regulamentul e cam tampit, dar in fine...

stefan
02-04-2006, 03:55 PM
Din cate am inteles intreruperea ar fi durat 68 de minute si Petrolul a facut reclamatie

Andrey95
02-04-2006, 04:43 PM
Craiova zice 47min, iar Astra 68

DarkComy
02-04-2006, 06:51 PM
Cum a zis si observatorul jocului ,cele 68 de minute de care zice Petrolul includ si minutele de pauza adica 15 minute care nu se pun la socoteala. Vom vedea care e raspunsul la apelul facut de Petrolul

Blue
02-04-2006, 06:56 PM
Ce drept are petrolul sa faca apel? Nu au jucat ei pe teren daca astralii vor sa reclame Stiinta da f bine, e dreptul lor dar petrolul e in plus. Poate sau plictisit de atatia ani in B dar cu 3 puncte sau fara tot NOI vom promova.

DarkComy
02-04-2006, 11:18 PM
Petrolul , Astra , ne-am cam incurcat aicea :lol:

Andrey95
03-04-2006, 02:42 PM
Originally posted by DarkComy@Apr 2 2006, 08:51 PM
Cum a zis si observatorul jocului ,cele 68 de minute de care zice Petrolul includ si minutele de pauza adica 15 minute care nu se pun la socoteala. Vom vedea care e raspunsul la apelul facut de Petrolul
76745

De ce naiba sa nu se puna la socoteala?! Asa e normal?! In pauza sa se stinga nocturna?!

gianni
03-04-2006, 02:48 PM
Dar in pauza se joaca? Sau nu s-au putut incalzi rezervele?
Oricum, la cum joaca, Craiova nu este de Divizia B!

Alex
03-04-2006, 03:05 PM
Originally posted by gianni@Apr 3 2006, 04:48 PM
Dar in pauza se joaca? s-au nu s-au putut incalzi rezervele?
Oricum, la cum joaca, Craiova nu este de Divizia B!
76792

Primul "s-au" se scrie "sau". Cred ca e prima data cand te prind.

little_foot
03-04-2006, 03:07 PM
Originally posted by Andrey95@Apr 3 2006, 03:42 PM
De ce naiba sa nu se puna la socoteala?! Asa e normal?! In pauza sa se stinga nocturna?!
76789

Si ca s-a rugat arbitrul de ei sa intre pe teren dupa ce s-a aprins nocturna nu se pune? Ei asta au vrut sa stea cat mai mult si sa castige meciul la "masa verde". Si meciul cat dureaza? Nu 90 de minute? Se pun cumva cele 15 minute de pauza aici?

gianni
03-04-2006, 03:13 PM
OFF TOPIC:Kellerman, scriu in fuga! Poate ai vazut ca ma corectez si daca uit sa pun virgula!Fac la batranete ce nu faceam la tinerete ;) ! ( Multumesc! )
ON TOPIC: Nu cunosc regulamentul FRF, dar pauza nu se considera a fi parte din partida! ;) Ma rog, nu parte jucabila!

pikciu
03-04-2006, 03:17 PM
ce-a fost a fost. nu mai cautati sa gasiti toate chestiile ca sa iasa scandal, craiova merita promovarea.

Ratonu
03-04-2006, 03:22 PM
E normal sa se puna la socoteala si cele 15 minute de pauza. Datorita incalzirii rezervelor si nu numai. Cum ar fi ca la fiecare meci sa se opreasca nocturna in pauza, pentru economie?

tobo
03-04-2006, 03:31 PM
S-ar fura din buzunare :D Ma refer la spectatori :D

Andrey95
03-04-2006, 08:24 PM
Poate ca merita Craiova promovarea, dar cum naiba sa nu se puna la socoteala cele 15 minute?! Regulamentul FRF, daca asa scrie in el, e tampit rau de tot!

Blue
03-04-2006, 08:31 PM
Dar de ce sa se puna? 15 min fac parte din pauza dintre reprize in care dupa cate stiu eu nu se joaca. Atunci de ce sa fie luate in considerare 15 min care nu fac parte din meci.

stefan
03-04-2006, 08:48 PM
Greseala a fost ca arbitrul a fluierat sfarsitul primei reprize cu 2-3 minute (cu tot cu prelungiri) inainte ca aceasta sa se termine, ar fi trebuit oprit jocul in minutul 43 sau 44 cat era si reluat daca nocturna era reparata intr-o ora din acel minut. asa mi se pare logic. Nu numai ca rezelvele nu s-au putut incalzi in pauza, dar si dupa cele 68 de minute s-a vazut ca jucatorii nu mai erau incalziti si se miscau ca niste babe.

DarkComy
03-04-2006, 09:37 PM
Ultimele 2-3 minute din prima repriza s-au jucat si alea dar fara lumina nocturnei , observatorul a notat ca se vedea de la o poarta la alta si atunci a zis sa se joace si cele 2-3 minute

Blue
04-04-2006, 01:41 AM
E si greseala lui Mititelu daca nu e in stare sa intretina nocturna sa joace la matineu. Teoria complotului e inca o aberatie tipice omului care dupa opinia lui ne va duce in Liga.

DarkComy
04-04-2006, 10:09 AM
Pai aici situatia e asemanatoare cu a lui Jiji . Stadionul nu e al nostru ci al primariei asa ca nu are voie sa bage bani (Solomon asta e un cretin )

gianni
04-04-2006, 10:18 AM
Pana la urma cine ar fi avut interesul sa se opreasca nocturna? Mititelu? Din cate am auzit Craiova a castigat cu 5-2! Nu cred ca Astra avea vreun interes! Vreun posibil tert?
Psihoza-n masa sau fenomene paranormale? Cel mai bine ar trebui sa fie respectat rezultatul, fiindca, totusi, Craiova nu-i o echipa de Divizia B si nu cred ca si-ar fi dat cineva, in mod intentionat, cu stangul in dreptu`!

little_foot
04-04-2006, 08:28 PM
Originally posted by Andrey95@Apr 3 2006, 09:24 PM
Poate ca merita Craiova promovarea, dar cum naiba sa nu se puna la socoteala cele 15 minute?! Regulamentul FRF, daca asa scrie in el, e tampit rau de tot!
76864

Repet intrebarea: cat dureaza un meci? Nu are 90 de minute? Unde sunt alea 15 minute in astea 90. Plus ca la ora la care s-a terminat prima repriza se putea juca. S-a si vazut la televizor ca se vedea. Si apoi desi se daduse drumul la nocturna cei de la Astra nu au vrut sa intre pe teren 4-5 minute. Pe ei nu i-a interesat sa intre sa remonteze dezavantajul ci sa castige la "masa verde"....si asta nu mai e fotbal.

tobo
05-04-2006, 02:05 PM
Si daca ai fi fost fotbalist la Astra, tu ai fi intrat pe teren ? Pune-te si tu putin in situatia lor, si mai gandeste-te :D

Andrey95
05-04-2006, 02:14 PM
Doamne! Ce tampenie! Cum naiba sa nu se puna la socoteala cele 15 min de pauza?! Vai de Craiova!

Alex
05-04-2006, 02:21 PM
Bai desteptule dar tu cand te duci la scoala, inveti si in pauza. Asa si la fotbal, jucatorii nu joaca in pauza, deci cele 15 min nu se iau in calcul!

ionut_blue_lion
05-04-2006, 08:08 PM
Craiova e promovata sigur ,mai sunt doar 8 meciuri :lol: :romania: :fotbal:

Andrey95
07-04-2006, 07:27 PM
Originally posted by kellerman@Apr 5 2006, 04:21 PM
Bai desteptule dar tu cand te duci la scoala, inveti si in pauza. Asa si la fotbal, jucatorii nu joaca in pauza, deci cele 15 min nu se iau in calcul!
76973

Ba desteptule, da' spectatorii stau pe intuneric in pauza???!!!

P.S. Bravo Craiovei! Mai dati ma si la Arad la noi niste praz! :D

Alex
07-04-2006, 07:32 PM
Dar joaca spectatorii???

Blue
07-04-2006, 10:03 PM
Dute-n....piata mestere poti gasii destul praz acolo ;)

Jokes
07-04-2006, 11:05 PM
Deci sa inteleg ca se intorc furiile albastre.

Andrey95
08-04-2006, 07:17 AM
1. kellerman, nu vreau sa ne certam, dar intr-un meci normal, se stinge nocturna in pauza?! Oricum mai da-o naibii de nocturna, ca ne certam pentru o prostie. S-a stins, s-a stins! :nowar:

2. Blue, din pacat la Arad nu prea mai gasesti! :alida:

andreiutzu
08-04-2006, 08:37 AM
Care credeti ca sunt principalele candidate la retrogradare in Divizia B,serile I,II,III ??????????????(FCM TARGOVISTE, te mananca C-ul!!!!!!!!!!) :wacko: :crazyboy:

alecs
09-04-2006, 06:33 PM
UTA bineinteles!la cum joaca! a mai zis unu ca UTA a ajuns atat de jos incat sa se bucure de un egal cu ISCT!

andreiutzu
09-04-2006, 06:49 PM
Eu cred ca Midia Navodari e deja in C :crazyboy: :crazyboy: :crazyboy:

stefan
09-04-2006, 07:00 PM
Midia Navodari s-a retrs dupa incheierea turului (pacat, in ultimii ani au avut clasari bune, intre primele 5 echipe).

UTA din cate am inteles eu joaca bine acum numai ca nu marcheaza, eu zic ca are sanse sa se salveze.

Echipele care retrogradeaza aparoape sigur sunt: Laminorul, FCM Targoviste, Dinamo II, Juventus Bucuresti, FC Sibiu, Apulum, Unirea Sanicolau Mare.

andreiutzu
09-04-2006, 07:07 PM
Laminorul nu cred ca retrogradeaza sigur(cred ca mai are sanse)si cand te gandesti ca FC Sibiu era sa promoveze in A sezonul trecut. :crazyboy:

Blue
11-04-2006, 02:49 AM
"O gaşcă de rromi cu mult tupeu a pătruns duminică seara pe gazonul stadionului ?Ion Oblemenco? din Craiova şi, după ce indivizii l-au ameninţat pe paznicul de serviciu cu cuţitele, au ?ncins o miuţă pe cinste, ca pe maidan, chiar pe terenul principal. " Bagami-as ***-n rasa lor de inaripati, astia sunt oamenii aia "decenti si uneori mai decenti decat noi" pe care-i aparati. La lagare cu ei cu Banel cu tot, un om cu un caracter deosebit nu absoarbe nici 1% din tampeniile pe care le fac ciorile. Sau cine stie am fost eu plecat de prea mult timp din tara si s-au schimbat cu totii in bine, nu mai fura, nu mai rapesc fete si le obliga sa se prostitueze si atatea si atatea. Am mai vazut si un bronzat de asta la tv delcarandu-se nemultumit ca "oameni" din etnia lui nu ajung in pozitii inalte, ca nu va vedea vreodata un tigan presedinte. Asta ne mai lipsea.

mns
11-04-2006, 12:16 PM
Hai ca asta a fost tare, ce sa le faci daca vroiau si picioarele lor sa dea in minge pe un gazon legendar :crazyboy:

Blue
11-04-2006, 08:44 PM
Au avut noroc ca nu erau cei din galerie in preajma ca altfel s-ar fii gasit 40 de aripi in Jiul ziua urmatoare.

andreiutzu
14-04-2006, 10:08 AM
O mare surpriza a etapei XX in b,seria I,FCM Targoviste-Ceahlaul Piatra Neamt 3-0

stefan
14-04-2006, 10:13 AM
Poate 0-1 ca pe teren asa s-a terminat

andreiutzu
15-04-2006, 11:29 AM
Oooooooops,scuzati-ma va rog,nu am vazut bine :oops:

sisu_stelistul
18-04-2006, 09:51 AM
Forex sau Fc Brasov, cine credeti ca va prinde barajul. Eu sper sa prinda forex, in celalate serii vor prinde barajul Valcea, si salonta sau gaz metanul(primele 2 sau distanta cam la 6 puncte)

little_foot
18-04-2006, 12:28 PM
Sper sa prinda Valcea insa in ultimul timp Petrolul a jucat mai bine si tare mi-e teama ca ei vor fi cei care vor juca barajul. In celelalte serii nu stiu care e situatia :P

DarkComy
18-04-2006, 12:32 PM
eu sper sa ajunga la baraj , Forex.
in ce priveste valcea , nu prea cred ca o sa mai prinda barajul , echipa numai merge ca in tur iar Petrolul se misca binisor

Blue
18-04-2006, 05:02 PM
CSM o sa mearga sunt sigur, Petrolul mai are de jucat meciuri destul de grele printre care cu Stiinta, iar CSM joaca in penultima etapa parca cu U si cred ca Mititelu ii va prefera pe vilceni in detrimentul celor din Ploiesti. Plus Costica Vilcea nu a uitat de unde a plecat. E cam tampit Furnica cum plm sa incepi un meci pe teren propriu cu un singur atacant, l-au luat pe Pena il tine de "speranta" si pe atacantul ala masiv de la National il baga mijlocas. O fii ajuns el cu CSM pe 2, respect dar daca e sa prindem barajul trebuie sa-i dam cu Raid sau sa-l urecheze putin Gutau si sa-i spuna ca un atacant inalt si greoi cred eu nu se pune mijlocas, nu se joaca cu un unic varf si ala retras acasa si nu dai 7000$ ca sa inchiriezi pe Pena pana-n vara ca sa-l tii de speranta.

omaciu
13-05-2006, 02:00 AM
Mai avem nevoie de o victorie si sa terminat chinu. Pana la urma..nu am cazut in C cum au zis uni p'aci si am promovat destul de confortabil....S-a vedeti ce valuri facem in Divizia A la anu.

FORZA STIIINTA!!!!! :fotbal: :fotbal: :fotbal: :fotbal:

nigga_thebest
13-05-2006, 08:51 AM
Ce valuri o sa faceti ma? O sa terminati pe 9-10 si apoi o sa ziceti ca o sa aveti obiectiv titlul ;))

DarkComy
13-05-2006, 01:36 PM
omaciu mai bine te abti de la astfel de declaratii cand ne mai chinuim din cand in cand cu echipe din B ( cum a fost azi cu Otopeni-ul)

little_foot
14-05-2006, 09:04 AM
Originally posted by nigga_thebest@May 13 2006, 09:51 AM
Ce valuri o sa faceti ma? O sa terminati pe* 9-10 si apoi o sa ziceti ca o sa aveti obiectiv titlul ;))
79640

Nu ar fi deloc rau daca am termina pe 9-10. Important pentru noi sezonul urmator este sa ne mentinem in prima divizie si sa ne imbunatatim jocul. Nu sunt dintre cei care vad Craiova cel putin in primele 3 la finalul sezonului urmator. :crazyboy:

andreiutzu
14-05-2006, 09:21 AM
Ce bataie a mancat Petrolul Moinesti de la Forex Brasov! 7-1!!!!!!!!Ce scor!!!!!

nigga_thebest
15-05-2006, 06:08 PM
Pai Mititelu a zisca vrea sa duca Craiova in primele 3 si apoi sa castige campionatul .Sa fim seriosi....N-a reusit Poli cu ce stiu ce buget si va reusi Craiova cu aceste "tinere sperante"

omaciu
17-05-2006, 02:57 AM
auzi sa nu compari tu poli cu stiinta. Stiinta are jucatori tineri si seriosi nu betivani si "mega-vedete" cum are poli. Am vazut de dese ori ca bugetu nu inseamna nimic!
See sportul :P

ultras_violet
17-05-2006, 08:01 AM
nu prea ii vreau pe craiova in a( Liga I) deoarece au facut blaturi , sau lasat batuti , etc.!UTA in A! se zvoneste cum ca UTA va face o fuziune cu Libery Salonta, deoarece Salonta nu are public si stadion de Liga I dar UTA are! :mishto:

stefan
17-05-2006, 12:18 PM
diferenta e ca jucatorii sportului joaca impreuna de cand se stiu, si cei ai craiovei de un an. Si in legatura cu jucatorii tineri si serios: nu de la voi au fost exclusi din lot vreo catva prin vara dupa ce au venit beti la antrenament?

Uta daca o sa vina asa in A va fi un fel de Poli AEKK, probabil ca jucatorii vor fi huiduiti chiar si de aradeni. Mai auzisem si ca vor sa cumpere locul de la Poli II Iasi care e aproape promovata in B, sincer eu prefer o echipa care a promovat pe drept in B numai cu jucatori tineri, majoritatea din Iasi, decat pe UTA chiar daca imi place echipa asta, pacat ca primarul lor nu iubeste fotbalul.

Blue
17-05-2006, 02:27 PM
Bai nene eu zic sa lasi acuzatiile catre Stiinta, tu asta care are echipa in A pentru ca erau prea multe divizionare A in bc. Ne-am lasat batuti de voi amice, ca sa mai ramaneti un an in A. Spune mersi macar fara alea 3 pcte erati in B si nu mai venea Iancu la voi.

Apetrei mare preot al lui Bachus si Dina parca au fost cei 2 faptasi. Liberty oricum se va muta din Salonta fie la Oradea fie altundeva. Daca va pleca la Arad vom mai avea intr-o echipa care poarta numele altei echipe celebre si alti patroni care vor incerca sa cumpere palmaresul de la o divizionara C.

DarkComy
17-05-2006, 04:04 PM
Originally posted by ultras_violet@May 17 2006, 09:01 AM
nu prea ii vreau pe craiova in a( Liga I) deoarece au facut* blaturi , sau lasat batuti , etc.!UTA in A! se zvoneste cum ca UTA va face o fuziune cu Libery Salonta, deoarece Salonta nu are public si stadion de Liga I dar UTA are! :mishto:
79905

Shhh ciocu' mic ca nu sunteti usa de biserica.Vorba lui Blue , ai uitat cand v-am dat meciul ??? atunci a fost bine ca a fost blat nu???

Daca ar fi cum zici tu atunci AFARA din LIGA I cu : Steaua , Dinamo , Gloria , Poli T, FCM Bacau , FC Arges

pikciu
19-05-2006, 06:57 PM
craiova a batut cu 2-0 si a promovat

Blue
19-05-2006, 08:53 PM
Era de asteptat. Mi-am propus sa nu ma agit pana nu revenim unde ne este locul, si iata-ne inapoi. Acum sa vedem ce face idiotul asta de Mititelu, ce fotbalisti aduce si ce declaratii tampite mai da.

Ratonu
19-05-2006, 09:23 PM
Da, pana la urma Stiinta s-a impus categoric in seria sa cu o echipa tanara si practic reinventata, ceea ce nu poate fi decat foarte bine pentru club si pentru suporteri.
In Divizia A e greu de pronosticat cum se vor descurca. Mai e pana atunci.

nigga_thebest
20-05-2006, 10:19 AM
Pentru Craiova mi-e teama sa nu vina careva in fata si sa se laude cu nimicul pe care l-au realizat si chestii din astea pentru ca daca se va intampla asa ceva Craiova nu va sta mult in A :P

Tuby
20-05-2006, 10:44 AM
Atata timp cat nu isi vor propune obiectiv pentru sezonul urmator titlul cred ca totul va fii ok. Daca vor construi frumos pe echipa asta vor mai retrograda dupa atat timp cat au retrogradat anul trecut. Mititelu ala mie insa nu-mi inspira incredere.

nigga_thebest
20-05-2006, 11:42 AM
Da nici mie .Probabil ca dupa 1 victorie 2 o sa inebuneasca si o sa faca fel si fel de declaratii ;))

DarkComy
20-05-2006, 12:50 PM
Atata timp cat nu vin ziaristii pentru interviuri sau mai stiu eu ce o sa fie bine , sa nu li se urce la cap baietilor ca sunt mari vedete.