View Full Version : Divizia B 2005-2006
little_foot
20-05-2006, 04:20 PM
Pana la urma performanta ramane...cu o asa echipa sa promovezi cand toti ne vedeau in c e ceva :P
http://gsp.ro/index.php?a=44184&shift=1
ultras_violet
28-05-2006, 03:45 PM
incredibil! uta a pierdut ultima sansa de a se salva de la retrogradare! ultimul meci il are cu corvinul dar indiferent de rezultat uta se va duce in Divizia C! :betie:
Poate aveti noroc si cad Aradenii cu voi in serie , mai jucati si voi un derby :P
sisu_stelistul
29-05-2006, 01:52 PM
am citit prin ziar ca uta s-ar putea sa putea sa fuzioneze cu poli iasi II pt. a juca in B.
gianni
29-05-2006, 05:26 PM
Imi pare foarte rau pentru retrogradarea Utei Arad! Ma bucur ca va reveni Craiova in A, dar, sper, totodata, ca nu o sa-si fixeze niste obiective fantastice, greu de indeplinit, fiindca la anu` vor avea aceaiasi soarta! Oricum, lotul actual trebuie intarit ca sa poata rezista in Divizia A!
stefan
29-05-2006, 05:56 PM
totusi daca UTA fuzioneaza cu Poli II Iasi, asta inseamna ca UTA devine satelitul lui Poli Iasi? :lol: Din cate stiu eu e vorba de cumpararea locului in B pentru ca Iasul abia tine echipa mare in A, echipa a doua in B ar insemna cheltuieli de vreo 300.000$. Totusi ar fi pacat de jucatorii de la Poli II, media de varsta a echipei e sub 20 de ani, si chiar imi place cum joaca ca am mai fost si pe la meciurile lor.
Ratonu
29-05-2006, 07:18 PM
Pana la urma, nu e prea corect ce se intampla cu Stiinta. Cei de la Astra insista ca meciul sa le fie acordat la masa verde si comisia tot amana hotararea. Cat de antipatica imi e Universitatea Craiova, ma gandesc, totusi, ca pustii aia aveau 5-0 la pauza si ca ei nu au nici o vina pentru ce s-a intamplat. E normal sa fie sanctionat clubul, dar ce s-a intamplat atunci nu e un motiv pentru depunctare (si mai sunt si alte reguli care prevad, in mod nejustificat, depunctarea).
Na ca am zis-o si pe asta. :blink:
Daca nu se vor acorda acele 3 puncte echipei care le-a castigat sa mor daca ma mai intereseaza ceva de fotbalul de pe la noi. Observatorul a lasat partida sa continue deci cu asta basta, e totusi si vina baietiilor ca s-au culcat pe o ureche dar ar fii ceva total absurd ca pacalicii aia de la astra sa primeasca 3 pncte gratuite. Cand pierzi cu 5-0 la pauza bagi capul in pamant si speri ca toti sa uite cat mai rapid de meciul asta nu vii cu memorii.
DarkComy
30-05-2006, 06:44 PM
Pana la urma punctele au ramas in posesia celor care le merita , U Craiova . S-a facut dreptate.
Conducatorii Astrei vor sa ne arate cat de penibili sunt inaintand un alt recurs care va fi analizat de Comisia de recurs federală pīnă vineri .
Ca si Marius Mitran , le urez celor de la Astra : retrogradare usoara !
Ratonu
03-06-2006, 11:02 AM
Incredibil, Dunarea Giurgiu are 3-0 la pauza cu Petrolul si Unirea Urziceni e ca si promovata (4-0 cu Minerul Motru). Mi-au placut cativa jucatori de la Petrolul si jocul gandit de Rachita in general, insa organizarea in defensiva este jalnica si nici finalizarea nu straluceste. Dunarenii nu au jucat cine stie ce, dar au fost mai pragmatici si au reusit niste goluri dragute.
Edit
-----
Si mai incredibil, Petrolul a reusit egalarea, dar partida s-a incheiat cu victoria gazdelor, 4-3. Felicitari celor doua echipe! Din pacate, multi dintre suporterii Petrolului si-au manifestat nemultumirea in mod violent si au parasit stadionul in bataia pulanelor, insa nu inainte de a avea grija ca in tribuna dunareana sa nu mai ramana nici un scaun.
pikciu
03-06-2006, 12:30 PM
Seria B1: Ceahlăul a promovat direct, Forex merge la baraj
Seria B2: U Craiova a promovat direct, Unirea Urziceni merge la baraj
Seria B3: Liberty Salonta a promovat direct, FC Bihor merge la baraj
Jokes
03-06-2006, 01:03 PM
De abia astept sa joace Liberty Salonta,nu stiu dar cred ca o sa faca o figura frumoasa in Divizia A
stefan
03-06-2006, 01:09 PM
Liberty Salonta nu are licenta pentru Divizia A pentru ca stadionul nu poate fi omologat si din cate stiu eu investitia va fi foarte mare pentru a omologa stadionul. Din cate se pare vor fuziona cu UTA si vor juca la Arad, dar pe lista mai sunt U Cluj, FCM Bacau, FC Brasov.
Ma bucur ca Forexul a prins barajul, desi este o echipa infiintata dupa 2000, a reusit performanta ca in primul sezon in B sa termine pe 2 in fata unor echipa ca FC Brasov retrogradata din A, Dacia Unirea Braila care se bate pentru promovare de vreo cativa ani sau chiar Cetatea Suceava sau FC Botosani care au facut o figura frumoasa.
yahoo
03-06-2006, 01:13 PM
Aceste echipe nu prea vor rezista in A. Si aici ma refer la Liberty, Unirea Urziceni sau FC Bihor! Nivelul in Div A a crescut iar aceste echipe vor avea nevoie de mare investitii pt a spera la salvare!
Ceahlaul si Craiova vor vi echipa de mijloc (locurile 10-12) insa cu siguranta nu mai mult!
sisu_stelistul
03-06-2006, 01:25 PM
ceahlaul, craiova vor face o figura frumoasa in A, despre liberty sper sa nu vanda locul, oricum din cate am inteles o sa fuzioneze cu cineva ca sa poata juca in A, s-ar putea chiar cu fc bihor daca pierde barajul. La baraj tin cu forex deoarece au 90% juc. brasoveni, cred ca e singura echipa care face asa, dar si unirea urziceni are o baza foarte frumoasa.
little_foot
03-06-2006, 06:31 PM
Incidentele din aceasta etapa petrecute la Dinamo II-Craiova si Dunarea Giurgiu-Petrolul m-au frapat. In primul caz avem de a face cu o ignoranta totala din partea jandarmeriei care a asistat fara sa intervina la atacul planuit al dinamovistilor asupra galeriei oltene(motivand unul dintre ei citez: "Oricum imi iau banii, de ce sa ma bag?"), iar in al doilea la excesul de zel al jandarmeriei(nu iau apararea ultrasilor ploiesteni)care am vazut in niste imagini cum isi descarcau naduful pe niste suporteri care erau cazuti la pamant paralizati fiind de spray-urile folosite de "oamenii legii"...pur si simplu omul era cazut la pamant nu mai misca si vreo 2 jandarmi dadeau cu bastoanele in el probabil sa vada daca au tinta, apoi au inceput sa-l tarasca si sa dea in continuare in el :blink: . Chiar m-au revoltat imaginile alea. Nu sunt in stare sa asigure ordinea pe stadion si se razbuna pe unii incapabili macar sa tina mainile sus. Iar la primul meci sa trimit doar 3 jandarmi stiindu-se rivalitatea dintre cele doua echipe mi se pare un act premeditat.
Una peste alta promovare meritata pentru Ceahlaul si Craiova, surprinzatoare pentru Salonta si un baraj care se anunta extrem de incins. Personal as vrea sa castige Bihorul, insa pentru figura frumoasa pe care au facut-o in acest sezon Forexul.
Ratonu
03-06-2006, 06:52 PM
Originally posted by little_foot@Jun 3 2006, 07:31 PM
pur si simplu omul era cazut la pamant nu mai misca si vreo 2 jandarmi dadeau cu bastoanele in el probabil sa vada daca au tinta, apoi au inceput sa-l tarasca si sa dea in continuare in el :blink: .
81126
L-am vazut si eu in direct, tipul sarise la bataie mai devreme si merita loviturile primite.
little_foot
03-06-2006, 06:56 PM
Nu ala erau doi care mergeau linistiti cu jandarmii in spatele lor. La un moment dat unul a dat cu spray si ala a cazut. Uita-te la filmuletul de pe prosport si o sa vezi ca ala era spre iesire nu avea nici o traba cu scandalul.
DarkComy
03-06-2006, 07:27 PM
Sunt revoltat de ce s-a intamplat la meciul Craiovei de azi . Din punctul meu de vedere Dinamo ar trebui sa primeasca o amenda foarte mare pentru lipsa de organizare . Pai cum la un meci cu risc maxim tu aduci 10 jandarmi. Acum ma gandesc daca nu cumva a fost intetionata faza ca si asa Jandarmeria apartine Ministerului de Interne .Bine ca au retrogradat.
Despre ce s-a intamplat la Giurgiu pot sa spun ca unii suporteri ai lui Petrolul au meritat corectia ca nu faceau decat sa provoace si sa loveasca Jandarmi dar au fost si foarte multi suporteri care nu au avut nici o vina si au fost batuti crunt chiar si daca erau intinsi pe jos din cauza gazelor lacrimogene . S-a facut exces de zel .
Pe ploiesteni nu ii plang caci tot se dau mari si tari, au primit ce au meritat la fel ca si echipa lor. Cat despre meciul cu dinamo II, si ai nostri si ai lor sunt de vina tot isi transmit amenintari, asta au cautat asta au gasit. Oricum nu mai conteaza a treut si meciul asta si am trecut peste un an oribil in namlul diviziei B. Unirea nu are ce cauta in a, un oras de 30 000 de locuitori nu poate sustine echipa in primul esalon si nu e normal pana la urma chit ca au stadion bun. Forex vreau sa promoveze pt ca e echipa Cobrei si pare o echipa tanara, cu van
stefan
03-06-2006, 10:34 PM
Eu zic ca suporterii Petrolului au cam meritat bataia, pai eia au distrus jumatate din tribuna alora, adica un sfers din capacitatea stadionului ca din cate am vazut au numai 2 tribune :D
Nici Urziceniul si nici Salonta nu au ce cauta in Divizia A, nu sunt de acord nici cu promovarea altor echipa prin fuziune, dar pana cand cele 2 echipe au promovat in B nici nu am auzit de orasele respective. In plus Salonta a promovat prin fuziunea cu CSM Medgidia in urma cu 2 ani si au mai fost si niste meciuri suspecte din cate am auzit, la meciul cu CFR Timisoara antrenorul ceferistilor isi facea cumparaturile acasa in Moldova in timpul mecului...Si parca Unirea Urziceni era sa se retraga din campionat in pauza competitionala.
Jokes
03-06-2006, 11:14 PM
Ce pacat, macar de-ar pastra numele ca imi place
A vazut-o cineva cum joaca aceasta echipa? :fotbal:
DarkComy
03-06-2006, 11:45 PM
Fanii Universitati din Bucuresti nu s-au prezentat la meci cand au auzit ca macelul era pregatit de vreo 2-3 zile de catre Borcea si Netoiu , da-o dracu pui 10 jandarmi la un meci .
Lasa ca vine meciul de la Craiova in Liga I .........
stefan
03-06-2006, 11:56 PM
Originally posted by Jokes@Jun 4 2006, 12:14 AM
Ce pacat, macar de-ar pastra numele ca imi place
A vazut-o cineva cum joaca aceasta echipa?* :fotbal:
81153
Da, i-a vazut mns la Arad si a crezut ca Libety e o echipa care se lupta sa scape de retrogradare pana s-a uitat pe clasament. Mi-e scarba ca niste sate gen Salonta au ajuns sa promoveze in A si pentru ca au stadion de 1000 de locuri nici nu pot juca, mai nou si Pandurii vor sa fuzioneze cu ei pentru a juca in A, alt sat ajuns din intamplare in prima divizie. Si mai ziceti ca a crescut valoarea campionatului, parca ne-am intros in timp cu 5-6 ani cand Bacaul a retrogradat si a promovat a doua zi. Da lasa ca o sa promoveze si Stejarul Dobrovat odata si odata :lol:
P.S. Regulamentul interzice vinderea locurilor, de asta acum e moda fuziunilor.
Ratonu
04-06-2006, 12:12 AM
Originally posted by stefan@Jun 4 2006, 12:56 AM
Si mai ziceti ca a crescut valoarea campionatului, parca ne-am intros in timp cu 5-6 ani cand Bacaul a retrogradat si a promovat a doua zi.
81155
Calitatea jocurilor chiar a crescut. Ce tine de conduceri si primarii e alta poveste.
Sper, totusi, sa nu se intample astfel de fuziuni.
yahoo
04-06-2006, 12:52 AM
Eu sincer pana mai azi nu stiam nici unde e Salonta :P Acu sincer cand am auzit de ei primul lucru l-a care m-am uitat a fost fundul clasamentului!
Salonta e un oras mineresc parca, ceva in genul Petrosanului dar mai mic, oricum NU AU CE CAUTA astfel de echipe in divizia A. Ca e meritul lor e adevarat dar nu au cum sa reziste in A, ocupa un loc degeaba si pica peste maxim 2 sezoane.
Liberty Arad nu suna rau :P totusi sper sa isi schimbe numele e penal rau de tot.
Cat despre javre...o sa ii astepte Oltenii la Craiova si sper pt binele lor sa nu se prezinte. Oricum e si greseala juvetiilor, ori mergi in grup mare de cateva sute ori nu mai mergi deloc mai ales cand te iei in gura cu alte galerii.
little_foot
05-06-2006, 09:04 AM
Se pareca cei de UTA (de fapt Sandu Ion care a mai finantat Aradul in trecut) s-ar fi inteles cu cei de la Salonta pentru o fuziune, costul acestei afaceri fiind undeva la 500.000 de euro. Sa vedem daca va ramane definitiva aceasta fuziune pentru ca in joc mai sunt Pandurii si Alba-Iulia.
Si o sa pice in B ca si data trecuta cand au promovat. Nu ai cum sa-ti faci echipa asa peste noapate mai ales and jucatorii tai au retrogradat in C, au sanse doar daca investesc masiv in jucatori.
Ratonu
10-06-2006, 11:14 AM
Conform Sport Total (http://www.spt.ro/?section=1&subsection=21&articol=9383), UTA renunta, deocamdata, la planurile pentru Liga I si va incerca achizitionarea unui loc in II. Urmatorii la coada pentru fuziunea cu Liberty sunt Pandurii Tg. Jiu.
Dar Liberty e ultimul tren catre A pentru cei care n-au fost in stare sa-si tina fundurile in prima divizie? Federatia sa lase sa intre pe cei care merita
sisu_stelistul
10-06-2006, 09:04 PM
eu as vrea sa intre in A cei de la liberty asa cum sunt, vizer are bani, iar cjc oradean ar trebui sa le dea stadion celor de la liberty
andreiutzu
11-06-2006, 07:48 PM
Pandurii Tg-Jiu fuziune cu Liberty....nu prea cred...da sortii vor decide...
sisu_stelistul
11-06-2006, 08:14 PM
poate o sa fie la anul o divzie A cu 17 echipe, mai e o luna si un pic pana incepe sezonul.
stefan
13-06-2006, 11:14 AM
Pana la urma Liberty va juca in A pe stadionul din Arad fara nici o fuziune.
ionut_blue_lion
13-06-2006, 12:04 PM
Mutati mai baieti discutiile despre craiova la divizia A!!!!
sisu_stelistul
13-06-2006, 02:09 PM
De unde stii asta stefane?
stefan
13-06-2006, 02:13 PM
Am citit intr-un ziar din Iasi ca a obtinut licenta si pot folosit gratis stadionul din Arad pe o perioada de un an.
Deci cine promoveaza? Mi-e lene sa caut :P
sisu_stelistul
13-06-2006, 07:39 PM
libery, ceahlaul, u craiova, si cine va castiga barajul aflam sambata, eu tin cu forex.
alecs
14-06-2006, 09:14 AM
si eu , dar cred ca le va fi greu cu urziceniul! Parerea mea!
sisu_stelistul
15-06-2006, 08:40 AM
Da, urziceniul a jucat mai bine, dar si fc bihor a jucat mai prost, s-ar putea sa promoveze urziceniul, oricum sa vedem meciul de sambata?
stefan
21-06-2006, 09:58 AM
In 2 saptamani Uta a retrogradat in C, apoi a promovat in A pentru cateva zile, s-a intors in C si acum a promovat din nou in Divizia A
Aseară, la Arad, nou-promovata Liberty Salonta şi-a cesionat locul īn Divizia A echipei UTA, grupare retrogradată īn Divizia C, urmānd ca azi, īn şedinţa Comitetului Executiv al FRF, decizia celor două cluburi să fie supusă aprobării. Dacă votul va fi favorabil, UTA va reveni după trei ani īn primul eşalon, urmānd să-i aibă pe bancă pe Aurel Şunda (principal) şi Remus Steop (secund). Arădenii se vor reuni luni, cānd vor merge īn cantonament la Herculane.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.