PDA

View Full Version : Divizia A 2005-2006

Pages : [1] 2 3 4 5 6

micutzu
30-06-2005, 09:15 PM
"Faliment?

Gigi Becali a fost ieri la preşedintele ANAF, Sebastian Bodu, şi a fost avertizat că dacă nu-şi plăteşte datoriile la stat va fi sesizat Oficiul pentru combaterea spălării banilor

?n ciuda afirmaţiilor pompoase ale lui Gigi Becali, că Steaua nu are probleme financiare şi că echipa va avea cel mai mare buget din Divizia A, prin conturile grupării din Ghencea bate v?ntul. Jucătorii nu şi-au primit banii de obiectiv iar transferurile se fac ?n Ghencea doar dacă cei vizaţi s?nt liberi de contract şi nu costă bani. Acestea ?n timp ce patronul se ?mprumută de bani la foşti prieteni.

Bugetul de austeritate impus de Becali e rezultatul presiunii la care patronul Stelei e supus de autorităţi pentru a-şi plăti datoriile către stat. Chiar ieri dimineaţă, Gigi i-a făcut o vizită preşedintelui Agenţiei Naţionale a Administraţiei Fiscale, Sebastian Bodu. Acesta i-a dat un ultimatum boss-ului din Ghencea să-şi achite datoria de aproape 400 de miliarde de lei pe care o are, ?n caz contrar va sesiza Oficiul pentru combaterea spălării banilor.

ARGUMENTE CĂ GIGI NU MAI ARE BANI
S-a ?mprumutat la Piţurcă
?n luna mai, Gigi Becali a rămas fără nici un dolar şi i-a telefonat lui Victor Piţurcă: "Nu mai am bani. Te rog, ?mprumută-mă cu 100.000 de dolari". Actualul selecţioner şi-a ajutat fostul patron, Becali susţin?nd că i-a ?napoiat suma ?n urmă cu c?teva săptăm?ni, lucru pe care Piţi nu l-a confirmat."

Fratilor poate da Domnul si scapam de jiji.Ori faliment ori la racoare?

Si s-a tras la sorti programul diviziei A:
Steaua - Dinamo ?n etapa a 6-a
Dinamo - Rapid ?n etapa a 7-a
Rapid - Steaua ?n etapa a 10-a

stefan
04-07-2005, 11:25 AM
mai nou am auzit ca oierul asta a vostru s-ar putea sa piarda stadionu....parca vad ca jucati meciurile din Shampion Lig pe la Glina :)

Tuby
04-07-2005, 11:39 AM
Pai oricum stadionul este inchiriat...asa ca oricand armata poate face o surpriza..
Imi place ca toate echipele se intaresc..Dinamo si Poli cu precadere iar noi nu facem un transfer notabil...numai liberi de contracta, tinere sperante si vechii renegati..

stefan
04-07-2005, 11:47 AM
pai contractu cica expira prin toamna si nu mai vrea aramata sa-l prelungeasca pentru ca nu au fost respectate clauzele din el, in principal aia cu refacerea gazonului....

si Poli Iasi a facut ami multe transferuri decat voi :lol:

mns
04-07-2005, 06:26 PM
am spart ultimele mesaje de dupa 1 iulie intr-un topic nou despre divizia a....

nu am inceput cu vesti bune pentru jiji :D

stefanm14
04-07-2005, 11:32 PM
bah...lasati-ma ca nu mai pot de ras ;) .................

mare transfer , mare la steaua...andrei enescu park il cheama (nu george enescu , stati calmi )....de la ghiciti, BUILDING VANJU MARE ....(park astia au retrogradat in C, nu ? :D )

dak o tine tot asa jiji, nu term in primele 3 anu asta :lol:

stefan
04-07-2005, 11:42 PM
lasa ma ca l-a luat gratis, e o superafacere ;)

Time2Chill
05-07-2005, 12:51 PM
era la reducere cu toti jucatorii liberi de contract... stati asa k urmeaza sa dea bomba cu mijlocasul central roman... super bun da nu vor sa zik cine-i :huh: parca vvad k-l aduc si pe Alin Stoica

Ady
05-07-2005, 04:31 PM
il cheama Adelin Enescu nu Andrei

faboulos84
05-07-2005, 04:55 PM
Yo zic ca'l aduce p'ala de la Sportul Tiberiu Balan parca ...

stefan
05-07-2005, 05:01 PM
eu zic ca nu aduce pe nimeni si de data asta le ia Poli Iasi 6 puncte, nu 4 :D

Time2Chill
05-07-2005, 09:19 PM
dream on dream on :P
si cu lotul actual putem face ceva, chiar dak e cam de vis... dar sincer in romania nu prea sunt jucatori buni.... vezi cazu Dinamo :D care a inceput cu bine 0-2 cu tiraspolul... si au pretentii europene :lol: :lol:

Ady in gsp e dat tot ca andrei nu adelin

Tuby
05-07-2005, 10:30 PM
Pentru Dinamo eu zic ca e foarte bun rezultatul...nu de alta dar acum stiu ce modificari trebuiesc facute si stiu ca un lot valoros nu te duce catre victorii in lant...ci mai trebuie sa fie si omogen...cat mai multe meciuri jucate si se vor vedea si rezultatele...
Iar la Steaua nu ma intereseaza daca face vreun transfer sau nu...m-am obisnuit sa-l detest pe domnul Becali care se pare ca nu mai il lasa mana sa bage bani in echipa...ba mai are si pretentia absolut ridicola de a lua 2 milioane pe Dica...crede ca nemtii sunt neam de tampiti..
Atata timp ca Protasov se descurca cu lotul actual si avem norocul sa ajungem si in grupe nu are rost sa ne cramponam de faptul ca majoritatea echipelor au facut mai multe trasferuri decat Steaua..

mns
05-07-2005, 11:58 PM
meciul de azi a demonstrat ce echipe de cacat avem in divizia a...pai uitati-va ce jucatori simpli au aia, ce stadion si ce baza au ... si sunt in moldova...pai la noi nu vom vedea asa ceva nici in 100 de ani...la noi ma uitam si toti fotbalistii erau cu fite si figuri in cap...ca sa nu mai zic de gel...numai floricele si fluturasi pe teren

cat despre baza celor de la tiraspol, poate unii o sa zica...eee...pai stai nene ca doar o echipa are asa ceva si la ei...dar la noi nici o echipa nu are un asemenea stadion si o asemenea baza sportiva....la noi numai bufoni si chitibusari si bisnitari is la cluburi...

pai numai uitati-va cine conduce si ce se intampla la cele mai importante 4 echipe de la noi

dinamo - jiovani becali, borcea si mai stiu eu ce mafioti...care se mandresc cu cea mai moderna pista de atletism pe care se incalzesc rezervele de 2 bani

la rapid 2 handicapati...vama si copos...care nu mai stiu cum sa fenteze jucatorii si cluburile la transferuri

steaua unde il avem pe prostu satului in frunte si papusa lui gonflabila de meme...ma intreb la cine lasa steaua jiji dupa ce il baga astia la puscarie

la poli iar ... mafioti de-ai petrolului...dar astia sunt mai est europeni totusi ca nu ies asa in fata si...

asta ii supuneam si la mozarto...la noi in conduceri avem mafioti de duzina care vor bani din fotbal...in ucraina, rusia si moldova si alte tari avem mafioti adevarati care baga bani in fotbal...

stefan
06-07-2005, 12:14 AM
Chiar daca eu sunt fan Zimbru Chisinau, chiar imi place ceea ce se petrece la Tiraspol...a venit ala hotarat sa investeasca, a facut o baza cum in romania nu o sa vedem in urmatorii 50 de ani, si-a tras 3 echipe in prima divizie (FC Tiraspol e satelitul lui Sheriff, si Tiligul Tirspol e si ala un fel de satelit) si a investit destul de mult in jucatori tineri, punand accentul chiar pe jucatorii din propria pepiniera (la noi numai Sportul are curajul sa faca asa ceva) Si Romanii aia care s-au dus la ei nu au apucat sa joace in Divizia A, sa-shi toarne un borcan cu gel in cap si sa-si ia masini de 50000$ din care sa se auda numai manele (Cocis si Florescu au venit direct de la Cluj din B, Hutan de la UTA tot din B, si acum sunt titulari in nationala de tineret)

Si cand ne gandim ca majoritatea echipelor din A au stadioanele inchiriate... :unsure:

Blue
06-07-2005, 03:30 AM
Iauzi pe jiji il cauta baietii de la liga zale si dungi, daca ne-a aratat prin presa si pe sticla cum behaie oaia sper sa demontreze si cum sta capra de dupa zabrele...cat mai rapid.

Ady
06-07-2005, 10:15 AM
Florescu nu e la tineret
aia de la gsp s-au prostit in ultima vreme
e cam greu sa joci primul meci in fata unei echipe care e pregatita la maxim ca saptamana viitoare joaca in ucl fata de una care abia a jucat primul amical cu 4 jucatori noi in prima echipa si cu sistem nou , e cam greu nu?
cel putin noi n-am luat bataie ca Rapidul de Yverdon care abia a promovat

stefan
06-07-2005, 10:42 AM
nu mai cautati atatea scuze :P

DarkComy
06-07-2005, 12:42 PM
sper ca toti jucatori veniti de la Craiova la Dinamo in sezonul asta sa joace prost ( mai putin in Uefa) Blestemul Craiovei :D (Guso a cam luat 2 boabe care zic eu ca se puteau apara ...... Blestemullll :lol: )

stefanm14
06-07-2005, 12:57 PM
dupa parerea mea, in aceasta pauza singura care s-a intarit clar este poli. in rest steaua, numai maciucasi din astia, la rapid un expirat , mara, si ala pe care l-au dat afara ca nu mai avea copos maruntis, la dinamo bratu tot un expirat, si kulmea kulmilor, de la craiova (pai cum pot sa zici mah ca te intaresti cu 5 jucatori de la o echipa care a retrogradat clar :o ). hai sa zicem mai iei 1-2 jucatori care sunt buni , da nu au avut cum sa salveze doar ei o echipa, da sa iei jumatate din echipa de pe locu 16 si sa ai obiectiv cupa, campionatu, gr cupei uefa cam deplasat...

APROPO, cik jucam meciurile in nocturna..........ca sa ii orbim pe aia de la vanju mare sa nu mai vada mingea (ups, astia au retrogradat :P )

faboulos84
06-07-2005, 01:13 PM
I'auzi :D sanse mari ca cei doi veri Becali sa imparta acelasi pat in puscarie ...
Impresarul l-a lovit cu o masina de teren pe Toma Savulescu, un adolescent de 14 ani. Politia ?l acuza pe Becali de "vatamare corporala" ?i "parasirea locului accidentului". Accidentul s-a petrecut ?n fata magazinului Billa de pe soseaua Barbu V?c?rescu, ?n apropierea clubului Dinamo. Victima, Toma Savulescu, a fost internat? de p?rin?i la Spitalul Grigore Alexandrescu, la doua ore dupa accident. Politia i-a ridicat carnetul lui Ioan Becali, care a primit ?n schimb o dovada, astfel ?nc?t poate conduce p?na la finalizarea cazului :mishto:

stefanm14
06-07-2005, 01:21 PM
dap, ii baga in aceeasi celula, ca sa discute transferurile interne... :lol: :mishto:

mns
06-07-2005, 03:09 PM
Sa vedeti numa cum o sa ajunga bacali de la dinamo la o intelegere cu familia copilului...daca nu probabil o sa-i faca o oferta ce nu o va putea refuza ;) nu o sa pateasca mai nimic ... ca doar e bashtan

despre jiji...cred ca se duce la fund...o sa-l vedem cum se ia de manutza cu sechelariu si o sa joace carti...dar de data asta nu pe jucatori sau piste de karting ci pe sapun sau pe tigari :D

micutzu
06-07-2005, 03:14 PM
Sfat pt jiji vezi daca o sa ajungi la racoare ai grija la sapun! :P
Ce tare ar fi un trio sechelariu,jiji si giovani la jilava.

DarkComy
06-07-2005, 03:17 PM
pai cum giovanii e mare impresar ii transfera pe jiji si pe seche la el in celula :lol: :lol:

faboulos84
06-07-2005, 05:36 PM
Lasa ba, macar asa sa se impace si aia, la mititica :D

stefan
06-07-2005, 11:15 PM
Steaua 2 - 1 ND Gorica 0-1 la pauza si golul victoriei dat de Dinita in penultimul minut
Poli Timisoara 7-1 ND Gorica :lol:

Ratonu
07-07-2005, 12:29 AM
Uh-uh... Poli, din cate stiu eu, a jucat cu ND Gorica II...

stefanm14
07-07-2005, 09:52 AM
chiar sunt curios sa vad dak pateste ceva jiji.........ieri la 0 TV era cam negru la fatza.....nu s-o mai fi spalat, s-o pregati pt jilava :lol:

Ady
07-07-2005, 11:44 AM
Originally posted by Ratonu@Jul 7 2005, 12:29 AM
Uh-uh... Poli, din cate stiu eu, a jucat cu ND Gorica II...
pai chiar cu echipa a doua a jucat

mns
07-07-2005, 01:13 PM
sa joace cu oricine, steaua nu cred ca ar fi dat 7 goluri nici la echipa a treia a lu hit gorika aia...dinamo nici la echipa de tineret sperante :P :D si rapidul ar fi facut un egal cu divizia coreeana a hit gorika :P

eu unu sper sa castige poli aek campionatul...chiar daca sunt aradea...ca-mi sunt simpatici :P

Time2Chill
07-07-2005, 05:28 PM
:P n-ai de unde sa stii ce ar fi facut cu juniorii :P
acu decat dinamo, sau rapid, mai bine ia poli campu :D , asta dak nu-l ia steaua :mishto:

mns
07-07-2005, 09:02 PM
steaua oricum nu mai are sanse sa-l ia...cu cine..cu radoi drogat si suspendat...cu jiji in puscarie de saptamana viitoare?

abia astept sa-l vad cu catuse in duba... sa vedem atunci ce crize mai face...

si decat sa ia mafiotii din bucuresti campionatul, mai bine poli...

Blue
08-07-2005, 12:39 AM
Asa sa fie ! :D Daca nu cumva intra si aia ai lui Poli la rece..sau ma rog raman acolo nu o sa mai mearga titlu in bwukhale dc o perioda buna de timp.

stefanm14
08-07-2005, 09:37 AM
anu asta timisoara ia titlu in A, si noi in B !!! :D

faboulos84
08-07-2005, 10:01 AM
Yo zic ca va grabitzi cu declaratziile astea , Steaua ramane intotdeauna cea mai mare favorita la castigarea titlului, si la capitolul transferuri or sa stea si ei bine, mai este timp ... oricum Poli este o surpriza f placuta , dar sa nu uitam de Farul ... :D

micutzu
08-07-2005, 11:51 AM
Clasament cam fantezist dar de ce nu :o :
1.Poli Tim
2.National
3.Farul

Chiar vreau sa ia titlul o echipa din provincie si singura care ar avea forta necesara este Poli.Sunt foarte curios daca Steaua va intra in grupele C.L.,eu zic ca nu.Si jiji nu prea se mai gandeste acum la fotbal ca-l asteapta dupa colt puscaria asa ca gata transferurile la steaua.

habbib
08-07-2005, 12:41 PM
stati ma linistit, nu va mai stresati atata, ca jocurile oricum sunt facute pentru o echipa din capitala..poa sa aduca poli si pe karambeu si pe zagorakis :D ca tot nu o sa fie lasata sa castige campionatu(parerea mea)..sa vedeti voi ce shugubetii o sa faca giovanni ;) ..oricum se anunta un campionat al naibii de interesant :mishto: ..si eu as vrea sa castige poli campionatul, dar cam greu..e echipa cea mai frumoasa,cu cea mai frumoasa galerie si cel mai bun lot de jucatori, insa lotul asta cat de bun o fie el, nu stiu inca cat de omogen e...

Blue
08-07-2005, 04:06 PM
Wooooooooow mare sarbatoare in tara si-a tuns Mutu pletele si le-a dat alora 400 de euroi!! Iesiti in strazi fratilor , ecrane uriase sunt puse pe stadioane unde puteti vizioana in reluare "Taierea pletelor" cum se numeste filmul care se pare ca va fii inscris la Cannes! O noua zi importanta pt romanii de pretutindeni , Mutu se in sora , eveniment mai mediatizat ca nunta printului Charles.

Marea favorita la titlu nu e nici Poli si nici un caz stelutza. dinamo are prima sansa , au facut o gramada de transferuri plus pncte luate din meciuri cu Gloria si asmd. Oricum Poli va lua campionatu' pt ca sunt o echipa serioasa cu un antrenor serios si sunt singura echipa "europeana" de la noi . Faru' ??? O sa fe o nuca tare dar e imposibil de crezut ca se vor clasa macar in primele 3.

mns
08-07-2005, 05:21 PM
O sa imi para rau de farul...ar merita un loc pe podium...steaua probabil se va prabusi odata cu arestarea lu jiji...iar la dinamo se vor face niste blaturi...parerea mea...de cand cu mafiotu ala ordinar la conducerea clubului...daca o sa aibe poli 4 puncte avans in ultima etapa or sa schimbe astia regulamentul fotbalului sa dea la dinamo un punct in plu pentru cel mai frumos gazon sau cea mai frumoasa masina a golgheterului campionatului :wako:

Blue
08-07-2005, 05:39 PM
Poli e in acest moment cea mai buna echipa din camp, singura echipa care este apraope este dinamo , dar totusi cred ca daca ai valoare castigi indiferent de ce obstacole ai in fata si Poli poate face asta.

stefanm14
08-07-2005, 05:53 PM
dinamo a adus numai parasute... :mishto: io zic ca rapidu are prima sansa la titlu... :mellow:

Tuby
08-07-2005, 07:10 PM
Lasa-ma frate cu Mutu...eu nu mai suport..Protv parca are contract de publicitate cu el...NU EXISTA ZI in stirile sportive in care sa nu apara bliliantul prafului alb...si nu vine singur..vine cu invazia de manelisti care alearga dupa un loc la nunta lui...evenimentul anului...sa fim seriosi..

stefanm14
08-07-2005, 07:15 PM
pai va pun io sa va uitati la PRO TV....mai bine dau la animal planet :lol:

Ratonu
08-07-2005, 07:20 PM
Eu urmaresc stirile sportive pe TVR1 de ceva vreme... Nu ca astia ar fi prea seriosi, dar totusi mi se par cei mai seriosi de la noi in momentul de fata... pe cand ProTV-ul sunt de o superficialitate crunta...

Blue
09-07-2005, 04:34 AM
Plm parca ar fii Becks Mutulcia asta al nostru, si pe ala il cronometreaza cand se pizha , e un jucator de fotbal si atat , nue nici unul ff bun macar..

stefanm14
09-07-2005, 09:27 AM
da mah frate cand vad atata tam-tam cu beckham imi vine sa mor.....la japonezi, la americani ...si cand colo el pe teren s-a ratat aproape de tot... :angry:

Tuby
09-07-2005, 10:44 AM
Beckham daca nu arata bine nu punea el mana pe atatia bani si atata faima..probabil acelasi caz si pentru domnul Mutu...

faboulos84
09-07-2005, 06:44 PM
Asa e , dar si beckam ca si mutu a avut o perioada de glorie fotbalistica inainte de toate astea ... beckam la man u ... iar mutu la parma ...

mns
09-07-2005, 06:53 PM
Da, si amandoi au fost distrusi de presa...si la fel se va intampla cu multi jucatori de acum inainte...nu e vina in mare a lor...ei sunt niste oameni prosti...asta e ca daca erau destepti erau acuma doctori sau ingineri sau arhitecti nu fotbalisti...da presa ii distruge pe multi...daca ii lasau sa oace fotbal...alta era situatia acum in cazul ambilor

faboulos84
10-07-2005, 10:16 AM
Asa e mns si asta e un punct de vedere ... dar si ziarele trebuie sa se vanda ...

mns
10-07-2005, 11:49 AM
sa vanda, dar nu distrugand oameni...si ce vand ziarele de sport sau stirile de sport...numai sport nu vand...vin cu aberatii ca freza lu mutu, logodnica lu zenga, c***a lu mitea si masina lu marica...

micutzu
10-07-2005, 04:31 PM
Fanii Stelei protestează contra lui Gigi Becali
Suporterii stelişti au realizat un site ?n care ?şi exprimă dezaprobarea faţă de patronul echipei, Gigi Becali,www.afaradinghencea.ro (http://www.afaradinghencea.ro/)

Si bravo CFR Cluj :bere: La mai mare :mishto:

Tuby
10-07-2005, 07:06 PM
Gigi Becali a incheiat oficial perioada de transferuri...din pacate nici nu a inceput-o..e atat de tipic romanesc..
Voi credeti ca un site ca acela il va "misca" in vreun fel pe necioplit ? aiurea...parca mai bine ii face..ii place sa fie bagat in seama...

stefan
11-07-2005, 10:29 AM
eu totusi astept ziua aia cand o sal scoata politzia din duba, o sa fie cu sacou lui de mafiot tras pe cap si dupa aia no sa mai vada lumina zilei mult timp :naughty:

mns
11-07-2005, 12:20 PM
poate chiar azi :D :naughty:

Ratonu
11-07-2005, 01:27 PM
Deocamdata o amenda de 8.000 de dolari si o suspendare de 10 luni de la Federatie...

micutzu
11-07-2005, 01:34 PM
Zornae catusele...Ti-au pregatit un pat la ei in celula,nea jiji :naughty:
Sper sa scapam de cioban cat de curand,oricum deja ii pregatesc procurorii un mandat de arestare.Intrebarea mea e Steaua va ramane nepotilor lui jiji? :mellow:

Time2Chill
11-07-2005, 02:43 PM
Originally posted by Tuby@Jul 10 2005, 07:06 PM
Gigi Becali a incheiat oficial perioada de transferuri...din pacate nici nu a inceput-o..e atat de tipic romanesc..
Voi credeti ca un site ca acela il va "misca" in vreun fel pe necioplit ? aiurea...parca mai bine ii face..ii place sa fie bagat in seama...
nu l-a afectat prea mult a zis k niste securisto-comunist0-dinamovisti au facut site-u ala si k aia nu-s fanii stelei :lol: :lol:

Ratonu
12-07-2005, 01:46 AM
Dumnezeule http://www.gsp.ro/files/public/video/becaly.mp3 :o

Tuby
12-07-2005, 09:13 AM
Am ascultat si eu aseara...e incredibil...chiar nu se poate face nimic impotriva acestui exemplu de badaranie si nesimtire.
.

stefan
12-07-2005, 09:35 AM
nush daca pe vreun album Parazitii sau BUG apare de atatea ori cuvantu "p**a" :unsure:

faboulos84
12-07-2005, 10:09 AM
Asa e , ciobanul tot cioban ramane, ce sa;i faci AFARA DIN GHENCEAAAA :D

Time2Chill
12-07-2005, 05:31 PM
adevaru e k in nici o melodie de rap nu cred k am auzit de atatea ori cuvantul P**a..... ii cam prost si face steaua de ras :nashpa:

Ratonu
13-07-2005, 05:51 PM
Sondaj pe gsp.ro: Credeti ca Gigi Becali ar trebui sa plece de la Steaua?
In acest moment:
Da 80% 535
Nu 20% 131
Total voturi: 666

faboulos84
13-07-2005, 08:55 PM
Aoleuuu sa intru si yo sa votez cu DA :scaun:

Ratonu
13-07-2005, 09:17 PM
Da cam mult 20%... :unsure:

Time2Chill
14-07-2005, 11:03 AM
Da 77% 4445

Nu 23% 1306

au mai crescut, a votat tot calnu lu' jiji :lol: :lol: si a mai luat 3% :D kred k astea sunt ale 3% pe care le-a luat el si la parlamentare :lol: :lol:

DarkComy
14-07-2005, 11:14 AM
am numarat eu de cate ori a zis cuvantul p**a , de 43 de ori :lol: (sper sa nu fi ratat nici unul )
Azi a declarat ca inregistrarea este o facatura securisto-comunista :lol: :lol:

Ady
14-07-2005, 12:13 PM
lol
in gsp scria ca de 37 de ori zice cuvantul ala
a aratat acolo si dialogul :lol:

DeadHope
14-07-2005, 11:03 PM
Originally posted by DarkComy@Jul 14 2005, 11:14 AM
am numarat eu de cate ori a zis cuvantul p**a , de 43 de ori :lol: (sper sa nu fi ratat nici unul )
Azi a declarat ca inregistrarea este o facatura securisto-comunista :lol: :lol:
PESEDISTO-securisto-comuniste....

Idiot om.....

faboulos84
15-07-2005, 11:46 AM
LOL , aceleasi cuvinte ... altceva numai stie ...

Time2Chill
27-07-2005, 08:47 AM
claudiu raducanu a revenit in tara? k am prins ceva pe la radio, cat am fost plecat dar n-am inteles bine.....

Ratonu
27-07-2005, 09:18 AM
Da, e la FC Vaslui... Il am intr-unul din loturi la Echipa Fantastica.

Tuby
27-07-2005, 09:24 AM
Alta echipa chiar nu si-a gasit ? Pai ce poate sa confirme acolo...oricum putin imi pasa..nu mi-a placut niciodata de el..doar cand i-a egalat pe Liverpool :P

Ady
27-07-2005, 10:07 AM
tu n-ai auzit declaratia lu' bloc-notes?
el vrea sa duca echipa pana in cupa Uefa :lol:

micutzu
27-07-2005, 03:57 PM
Cica miercurea viitoare poli tim va juca un meci amical acasa cu juventus.Klumea sper ca la anu vor juca tot cu juventus dar in vreo cupa europeana :mishto:

faboulos84
28-07-2005, 09:44 AM
Ar fi super treaba sa vina, Tiimisoara e pe val ... bv lor :)

little_foot
28-07-2005, 11:15 AM
ati auzit ce mai debiteaza jiji?cica vrea sa cumpere avion de 10 mil de euro sa se plimbe steaua cu el :lol: si alta si mai tare:vrea sa puna o cruce pe stema stelei ca sa nu se mai ia uefa de el :crazyboy: .

micutzu
28-07-2005, 02:32 PM
Vreau sa o vad si pe asta: crucea pe stema si avion special pt steaua.Jiji nu le-a platit la jucatori primele din campionatul trecut si a cumparat numai jucatori ieftini anu asta si acu vrea avion :lol: Mai bine si-ar plati datoriile la stat si apoi sa se mai gandeasca la avioane si cruci :crazyboy: Stelei ii trebuie acu avion de 10 mil $.Auzi la el vrea sa demonstreze ca nu e falit si de aia ia avion.El de aia si-a luat 'Meibecul' ca sa demonstreza ca are bani.Pai daca tot are bani sa-i investeasca in gazon si in jucatori nu sa-si ia avionul sa se plimbe cu el toti nepotii,verisorii si tot neamul lui. ;) Si faza cu crucea <_< ..........Pai el e mare crestin, el care a putut scoate pe gura niste porcarii pe care nici in vreo melodie de-a parazitilor nu le gasesti.
Si eu zic ca la bucuresti vor face 1-1 si bye,bye CL....

yahoo
28-07-2005, 08:21 PM
Si unde sa-si plimbe echipa?Poate in tara ca in alta parte n-are unde!Sau in insulele Cayman unde sa joace amicale de importanta natioanala!Iar vaza cu crucea mi se pare o aberatie gicantica!Latifundiarul e prea credincios si se crede un inlocuitor al lui Dumnezeu!

Time2Chill
28-07-2005, 10:08 PM
ma acu se exagereaza.... k pe vremea lu' block notes, intr-adevar si ala era prost, da multe din povestile spuse... erau doar povesti pt a mai vinde ziare.... sau pt putin raiting la stirile sportive(nu va zic decat sa va ganditi la Totti, despre el circula o tona de bancuri.....)
acu gigi n-are cum sa dea 10 ml pe avion k n are atatia bani(are un sac cu bani de dat jucatorilor plus inca un sac la stat pe taxe s.a.m.d.)... cat despre aia cu crucea LOL acu stiu k pe la cs steaua umbla o vorba si un zvon, sa-i ia lui gigi steaua, adica numele, stema, si trofeele(d.p.m.d.v. astea reprezinta un club nu jucatorii care se afla la club in momentu acesta), k stadionu oricum nu-i al lui...

yahoo poate sa-si plimbe echipa prin toata europa, k steaua le mai are cu competiile europene...si dak ar sta vreo 10 ani la steaua, s-ar putea sa-si amortizeze cheltuielile, pt k transporutile cu avionu sunt destul de costisitoare...

little_foot
29-07-2005, 07:50 AM
time2chill astea nu sunt inventii de-alea ziarelor.a spsu-o el cand erau la aeroport cand sa plece in irlanda.si la faza cu crucea pe stema tot asha se certa cu memel k nu-l lasa uefa si jiji ii zicea k se duce sa o controleze nu stiu unde pana mea si k nu are uefa ce sa-i faca. :crazyboy:

tobo
29-07-2005, 09:32 AM
Jiji saracu nu stie cum sa se faca bagat iara in seama... Dupa ce s-a facut de ras in fata poporului, cu candidatura lui la presedentie :blink: , a dovedit ca e un incult, ca a injurat ca la usa cortului pe astia de la Antena 1(ii dau dreptate), acuma, vrea el sa fie cel mai cel... Oricum, intrece masura, mai bine si-ar vedea de datorii...

Swat
30-07-2005, 08:03 PM
Ce multa vreme a trecut de cand nu am mai postat aici, nu am putut sa mai vorbesc mult timp cu preferatii mei craiovenii, ce va spuneam ma baieti acum cativa ani ca locul vostru e in B, uite ca acolo ati ajuns.

The one and only NEO :cooool: :pimp:

Tuby
31-07-2005, 10:13 PM
Cam neinspirate schimbarile lui Protasov, Baciu enervant de slab...mi-e frica de moralul scazut pe care-l vor avea cu shelbourne..

tobo
31-07-2005, 10:23 PM
Eu zic ca "piesa" slaba a fost Keca, care, dupa parerea mea, nu stiu de pe ce planeta a aterizat pe stadionul din Cotroceni... Oricum, nu imi fac probleme, Steaua nu a pus accent pe acest meci, in prima repriza, am vazut o Steaua solida, si pot sa zic ca relaxarea din repriza a 2a a fost fireasca, din motive de menajare... Oricum, sper ca miercuri, un meci mult mai important, Steaua sa nu aiba probleme mari... :D

stefan
31-07-2005, 11:18 PM
hmmm, in irlanda o facut 0-0 ca erau aia prea duri, acu o luat bataie ca cica nui interesa supercupa (de asta erau si asa de suparati la final), probabil ca miercuri daca nu se califica o sa dati vina pe apa bauta in cotroceni, in fotbal mai sunt si infrangeri, si in general in viatza, asa ca obisnuiti-va cu ele :P

DeadHope
01-08-2005, 12:33 AM
Originally posted by Tuby@Jul 31 2005, 10:13 PM
Cam neinspirate schimbarile lui Protasov
Ai perfecta dreptate....
Sa faci toate schimbarile atat de repede, total aiurea....

N-am inteles de ce l-a bagat p Simion....cat despre Keca....no comment.... paralel baiatu`....

Hm...inca astept ceva bun de la Protasov, dar nush cand o sa apara....

Ratonu
01-08-2005, 01:33 AM
Normal ca nu s-a vorbit serios cand s-a spus ca meciul nu e interesant...
Din pacate, echipa (nu cu mult) mai buna a pierdut ieri, intr-un meci totusi placut.

Time2Chill
01-08-2005, 10:34 AM
totusi, dak privim per ansamblu poate faptul k s-a zis k nu-i importanta super cupa, are si un efect semi-pozitiv asupra jucatorilor, ne fiind bagati in sedinta si luati la p**a de gigi.
E normal sa fie suparati, pt k-s sportivi... ar trebui sa invinga in fiecare meci... sa mai iei bataie si de la dinamo.... sincer eu zic k steaua nu ar fi pierdut dak nu ar fi ramas in 10(aici e vina lui Protasov 100%, desi jucatorii trebuie odihniti pt meciul de miercuri...)

Floyd
01-08-2005, 11:04 AM
Salutare bajetzi! Chiar daca nu am mai intrat de multa vreme, nu v-am uitat! :)
Senzatia pe care mi-a lasat-o meciul de aseara e ca a fost o partida menita sa regleze angrenajul ambelor echipe. Si eu sunt de parere ca Steaua nu ar fi putut pierde meciul daca nu s-ar fi intamplat acele evenimente insa consider ca Protasov nu este vinovat. A fost doar ghinion. Rar se intampla sa ti se accidenteze doi jucatori pe final de partida. Nu a gandit chiar rau schimbarile. Intr-adevar, a dorit sa-i menajeze pe cei doi atacanti si din cauza asta a facut cele doua schimbari. Nu-si putea permite nici sa nu-i bage deloc pt ca era totusi un meci cu o anumita incarcatura, intre doua vesnice rivale. A crezut doar ca in conditii normale, poate mentine acel avantaj de un gol. Daca s-ar fi accidentat doar un singur jucator, ar fi fost acoperit de ultima schimbare permisa. Riscul nu l-am vazut in asta, ci in introducerea pe teren a lui Keca, un jucator care nici nu stiu din ce motiv se mai afla in lotul Stelei. Din cate imi amintesc, Ghionea s-a format ca fundas lateral stanga, asadar ar fi putut sa-i ia locul in acel compartiment lui Nesu, iar ca fundas central putea sa joace fara probleme Goian.
Aici cred ca a fost greseala. Dar sa speram ca tot raul e spre bine si ca Protasov va ajunge sa cunoasca foarte curand cat mai bine posibilitatile fiecarui jucator in parte.
Asa cum i-am aratat clementa lui Zenga la inceput, desi stiam ce tip strategie va imprima echipei, nu vad de ce nu as cantari cu aceasi unitate de masura si in cazul fostului atacant ucrainean.
Sa ne reantalnim cu vesti bune miercuri seara! :da:

Ady
01-08-2005, 12:08 PM
Goian si Curt erau accidentati , nu inteleg cum poti zice ca putea intra aseara Goian :huh:

Floyd
01-08-2005, 06:52 PM
De Curt stiam ca e accidentat, dar de Goian, nu.

Time2Chill
03-08-2005, 11:13 AM
in cateva zile incepe divizia A, se mai fac pronosticuri, ca in alti ani? k anu trecut a ramas k-n tren, pt k n-a mai vrut nimeni sa se ocupe de calcule?
se ofera cineva? eu m-as baga, dar sa fiu sigur k ma mai ajuta cineva... pana in octombrie, nu ar trebui sa am probl, dar dupa nuj ce voi face k ma mut la buc, si nuj dak unde stau... voi avea conditii pt PC si net

jerry_people
03-08-2005, 11:27 AM
Uite pronosticuri :))
Etapa a 1- a

Pandurii Tg. Jiu - Farul X
Oţelul - Dinamo 2
Poli Timişoara - Poli Iaşi 1
FC Naţional - FCM Bacău 1
FC Argeş - Steaua 2
FC Vaslui - Rapid X
Jiul - Gloria 1
Sportul - CFR Cluj X

TuDoE`
03-08-2005, 01:38 PM
Poli ia campionatu ! ATAT ! :P :lol: (sec de murfatlar pt unul sec ...) :lol:

jerry_people
03-08-2005, 01:43 PM
bravo tudoe spera in continuare.. dar nu cred.. .. aj vrea dar nu cred.. e greu f greu

TuDoE`
03-08-2005, 01:45 PM
AVEM ECHIPA...AVEM VALOARE..AVEM si BANI CA ALTII N-ARE (steaua) :P :lol:

jerry_people
03-08-2005, 02:05 PM
tudoe si ceilalti hai facem postam pronosticuri.. pentru prima etapa din div a .. sa vedem daca este vreunu care sa-i intre toate :)) vreti ?! :fotbal:

TuDoE`
03-08-2005, 02:42 PM
ok jerry..

Pandurii Tg. Jiu - Farul 2
Oţelul - Dinamo X
Poli Timişoara - Poli Iaşi 1
FC Naţional - FCM Bacău 1
FC Argeş - Steaua 2
FC Vaslui - Rapid 2
Jiul - Gloria X
Sportul - CFR Cluj X2

faboulos84
03-08-2005, 03:26 PM
Pandurii Tg. Jiu - Farul 2
Otelul - Dinamo x2
Poli Timitoara - Poli Iasi 1
FC National - FCM Bacau 1
FC Arges - Steaua x2
FC Vaslui - Rapid 1x2
Jiul - Gloria 1
Sportul - CFR Cluj 1

rampiro
03-08-2005, 03:47 PM
Pandurii Tg. Jiu - Farul X
Otelul - Dinamo 2
Poli Timitoara - Poli Iasi 1
FC National - FCM Bacau 1
FC Arges - Steaua 2
FC Vaslui - Rapid X
Jiul - Gloria X
Sportul - CFR Cluj 1

Tuby
03-08-2005, 04:21 PM
Daca tot va surade ideea de pronosticuri nu tenteaza pe nimeni dintre voi sa se ocupe serios de lucrul acesta ? adica urmarit rezultatele, calculat puncte si tot ce tine de acest lucru ? Sa nu uitati un lucru insa..sezonul e lung..daca va apucati va respectati angajamentul..
Pentru a va face o idee mai clara aruncati-va ochii pe aici http://fifaromania.computergames.ro/forums...hp?showforum=31 (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showforum=31)

Time2Chill
03-08-2005, 05:30 PM
Originally posted by Tuby@Aug 3 2005, 04:21 PM
Daca tot va surade ideea de pronosticuri nu tenteaza pe nimeni dintre voi sa se ocupe serios de lucrul acesta ? adica urmarit rezultatele, calculat puncte si tot ce tine de acest lucru ? Sa nu uitati un lucru insa..sezonul e lung..daca va apucati va respectati angajamentul..
Pentru a va face o idee mai clara aruncati-va ochii pe aici http://fifaromania.computergames.ro/forums...hp?showforum=31 (http://fifaromania.computergames.ro/forums/index.php?showforum=31)
asta ziceam si eu, se baga cineva?

tobo
04-08-2005, 07:51 PM
Pai, careva dintre admini sau moderatori sa se ocupe de chestia asta...

Time2Chill
06-08-2005, 08:50 PM
steaua a batut azi cu 1-0, in Trivale. Am fost la meci... si in afara de gol, si niste tentative din partea Argesului si intreruperea meciului de Augustus Constantin... nu a fost nimik notabil...deci cei care n-aveti telesport, n-ati pierdut nimik

JohnnyUSA
07-08-2005, 10:02 AM
Unde draq ai fost la meci mai ? .. ca am fost si eu .. si-n minutul 20 am plecat .. pana la portile stadionului m-a facut varza ploaia. :(

Time2Chill
07-08-2005, 11:28 AM
am fost la tribuna 0 :P si s-au strans toti aia de la t0 sub bucata aia acoperita, da nu-ti fie k am ajuns acasa cu tricoul bata de apa

tobo
07-08-2005, 01:53 PM
Asta ii problema principala la noi rromani, vine ploaia, si stadioane neacoperite. Asa ciuda mii pe aia de la FC National, ploua cu galeata, si mosii de la Tribuna 1 nu aveau treaba... La Jiul is 2 tribune acoperite, cam putin pt 16 echipe...

mns
07-08-2005, 05:41 PM
Originally posted by tobo@Aug 4 2005, 08:51 PM
Pai, careva dintre admini sau moderatori sa se ocupe de chestia asta...
da...sigur...eu nu am chef de asta...si nici ceilalti nu cred ca sunt pasionati sa numere punctele...sa se ofere cineva...

Bogdan_MC
07-08-2005, 06:57 PM
Azi ora 20:15 (peste 15 min) Poli Timisoara vs Poli Iasi . As fi incredibil de multumit daca Iasul ar scoate un egal :rolleyes: , cu toate ca e aproape imposibil :unsure: . Vom vedea .

faboulos84
07-08-2005, 10:04 PM
Pandurii vs Farul 1-2 ... they are simply the best !!! :mishto:

Bogdan_MC
08-08-2005, 07:39 AM
Poli Timisoara 3 - 0 Poli Iasi un scor zic eu .. prea mare, iasul a avut 2-3 ocazii importante la 1-0 pentru timisoara. <_< Asta e, oricum se pare ca sunt pusi pe fotbal sezonul asta. :rolleyes:

tobo
08-08-2005, 09:29 AM
Ba ce boala am pe timisorenii aia :lol: :lol:
Oricum, eu ma asteptam la un asa scor, Poli Iasi a decazut mult, timisoara si-a ciordit jucatori buni, si uite asa, zic eu, se vor bate la titlu, dar nu-l va castiga.
PS: Si Farul la fel, se vor bate si ei la titlu...

Bogdan_MC
08-08-2005, 04:16 PM
Poli Iasi a parut in meciu de aseara o echipa mai bine montata decat in sezonul trecut. E adevarat ca sunt probleme la fazele fixe (cele 2 cornere) dar dupa cum au jucat promit un sezon cat de cat bun.

Time2Chill
20-08-2005, 07:31 PM
peste 30 min incepe poli-steaua.... chiar sunt curios sa vad ce va fi, pt k pana acu poli nu prea a aratat a echipa care se bate la titlu.....

rapidu vad k a pierdut, si merge din bine in mai bine... :mishto: tare-mi e ca si anu asta lupta pt titlu va fi intre steaua si national.... adica sapt trecuta steaua a cam zdrobit nationalu cu 4-0, si acu rapidistii s-au impiedicat de ei.... n-au fata de capioni.....

stefanm14
20-08-2005, 08:04 PM
daca mai sta mult lucescu..nu prind uefa... :lol:

Ratonu
20-08-2005, 10:02 PM
Un meci bun si o lupta apriga, fara goluri, insa. Este imbucurator pentru Steaua in perspectiva meciului de la Trondheim ca apararea a stat bine (iar marti va si reveni Radoi) si ca jocul echipei in general se leaga foarte bine. Cea mai mare problema ramane finalizarea.

faboulos84
20-08-2005, 11:23 PM
Maine toata Constantza va invada capitala AGAIN la meciul Dinamo - Farul ...

Time2Chill
21-08-2005, 01:36 PM
vedeti ce faceti, sa-i incurcati pe caini, k dak bat isi iau lumea-n cap k au 9p din 9 posibile :P

Meciul cu Poli, mi-a placut in cea mai mare parte, a fost in meci frumos si echilibrat, dar m-a enervat Coman... a fost cam tigan... si-a dorit victoria putin cam mult, si a fost la un pas de a strica frumusetea meciului

Ady
21-08-2005, 05:52 PM
daca noi ne luam lumea in cap daca batem diseara , voi daca va calificati in liga ce faceti? :lol:

Time2Chill
21-08-2005, 08:54 PM
ce etapa frumoasa.... rapidu si-a luat-o-n Cotroceni, cainii acasa.... mie imi place mult echipa asta facuta de Andone... mai ales de baiatu ala ....plesan.... cel care a reusit sa bage craiova-n B, ma intreb la anu dinamo se va intarii cu jucatori de la Pandurii k Tibi Lung :D

Ady
22-08-2005, 12:22 AM
dc a bagat Plesan echipa in B?
se chema echipa FC Plesan Craiova cumva?
esti al doilea pe ziua de azi care zice asta

tobo
22-08-2005, 09:57 AM
mda, cum prevedeam, Dinamo este o echipa care s-a facut din jucatori care au retrogradat... Clar si la obiect, dinamo ii praf si pulbere, si zic eu, daca joaca la fel, nu va trece de Omonia... :lol:

Time2Chill
22-08-2005, 01:07 PM
Originally posted by Ady@Aug 22 2005, 12:22 AM
dc a bagat Plesan echipa in B?
se chema echipa FC Plesan Craiova cumva?
esti al doilea pe ziua de azi care zice asta
avand in vedere k plesan era capitanul oltenilor, mi s-a parea normal k el, fiind liderul echipei sa fie principalul vinovat pt retrogradarea craiovei, asta dupa antrenor, dinel n-a jucat el.... chiar dak si-a batut joc de echipa....
in plus plesan fiind un mijlocas cu profil ofensiv ar fi trebuit sa dea goluri, pase de gol, sa creeze oportunitati pt colegii din atac.... dar n-a reusit... deci e unul din principaliii vinovati pt retrogradarea Craiovei.... dak ar fi jucat fotbal, si nu s-ar fi crezut vedeta.... poate altfel ar fi aratat divizia A acu.............. Moti, Dauda si Guso au fost pilonii unei aparari de kkt, asta adaugata la o aparare frumoasa, pe care o avea dinamo dinainte si iti da rezultatul de ieri :mishto: :mishto:

faboulos84
22-08-2005, 03:48 PM
Farul Cta ekipa care tace dar face .... :P

Ady
22-08-2005, 05:02 PM
din cate stiu Plesan a dat 8 goluri si a fost golgheterul Craiovei

Bogdan_MC
23-08-2005, 12:04 AM
Originally posted by faboulos84@Aug 22 2005, 03:48 PM
Fab, oricum, noroc au avut cu cei de la Dinamo, dar rezultatul ma multumeste, tinand cont ca eu sunt Rapidist. :crazyboy:

little_foot
23-08-2005, 07:58 AM
Originally posted by Time2Chill@Aug 22 2005, 01:07 PM

Moti, Dauda si Guso au fost pilonii unei aparari de kkt, asta adaugata la o aparare frumoasa, pe care o avea dinamo dinainte si iti da rezultatul de ieri :mishto: :mishto: [/quote]
de-asta umbla jiji si dupa ei si dupa plesan k sunt jucatori de kkt?e adevarat k plesan a jucat execrabil cam tot campionatul dar asta in primul rand pt k nu a fost cu adevarat profesionist si nu a facut fata presiunii din vara trecuta cand cu transferul la steaua.si dinel ne-a bagat in b pt k a vrut sa se razbune pe craiova k nu la-u ales nush ce pana mea cand au fost alegeri...pt k la inceput antrenor aveam echipa cu nume aveam si dk scotea dinel bani din buzunar si lua ce jucatori a vrut rednic alta era treaba acum..k rednic nu i-a vrut pe jovanovici n'koy sau alte bombe..astia au venit k nu a vrut dinel sa dea banii pe pascovici..ma rog am deviat de la subiectul divizia A 2005-2006 :oops:

faboulos84
23-08-2005, 09:24 AM
Originally posted by Bogdan_MC+Aug 23 2005, 12:04 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Bogdan_MC @ Aug 23 2005, 12:04 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-faboulos84@Aug 22 2005, 03:48 PM
Fab, oricum, noroc au avut cu cei de la Dinamo, dar rezultatul ma multumeste, tinand cont ca eu sunt Rapidist. :crazyboy: [/b][/quote]
LOL Bobo recunosc au avut sansa, dar au jucat mai pragmatic mai matur, cum zicea si Pitzi, dar acum vine intrebarea mea, ai vazut finala cupei romaniei anu' trecut? a meritat Dinamo sa castige? , yo zic ca nu si a castigat tot cu 1-0 , acolo sus e Cineva , nu doarme sa stii ... :P :cooool:

Time2Chill
28-08-2005, 08:53 PM
la pauza steaua conduce otelul cu 2-0, goluri paraschiv si dica

mama lui de telesport.........

yahoo
28-08-2005, 11:33 PM
Etapa asta s-a consemnat si o mare dezamagire pt mine:Faptul ca Poli Iasi n-a reusit sa invinga pe dinamo intr-un meci echilibrat dar cu mult ratari!Cat despre derbyul etapei,Rapid-Poli Timisoara,nu am ce zice!Poli s-a aparat si s-a multumit cu rezultatul de egalitate iar Rapidu a incercat dar n-a reusit!Oricum bravo stelei pt k practica cel mai fumos fotbal,un fotbal de nivel inalt pt Divizia A!

Tuby
28-08-2005, 11:48 PM
Si eu m-am ofticat ca nu prin telesportul, totusi daca tot o tin asa ar trebui ca macar meciurile echipelor care conteaza sa fie transmise de posturi de televiziune care conteaza.
Degeaba ar practica Steaua aun fotbal de nivel inalt aici daca in europa nu reuseste sa scoata macar discret capul afara.

tobo
29-08-2005, 08:28 AM
Nu reuseste ca a pierdut pe mana lor, si ca 2 piese au lipsit, dorinel munteanu, care, din pacate o plecat de la steaua, si dica, suspendat. A, si prostia lui Protasov de a face experiente cu asezarea in teren...

stefanm14
29-08-2005, 09:54 AM
Daca rapidu si timisoara o tin tot asa...se pare ca anu asta va fi o lupta in 2 (steaua + dinamo)...si poate se mai baga discret farul si nationalu...in rest...cre ca 6-7 echipe ar merita sa retrogradeze :scaun:

Tuby
29-08-2005, 11:49 AM
Eu nu va inteleg..si Steaua a facut egal cu Timisoara..mie meciul de ieri din Giulesti chiar mi-a placut. A fost un meci tactic in care echipele nu au riscat.
Si daca Dinamo nu-si revine mai repede pentru ca este evident ca e intr-o continua scadere de forma nici ea nu are nici o sansa la titlu.

Time2Chill
29-08-2005, 01:41 PM
dupa cum ziceti voi, steaua e aproape campioana, dinamo nu, rapid nu, poli nu... :P :P :D

acu serios
mie imi pare bine, intr-un fel, k poli nu prea face mare branza, adica nu e pe podium, k la cati bani s-au bagat acolo, ar cam trebui sa fie.... Se face mare tam-tam k poli face, poli drege... am vazut k au scris si-o carte... si era ceva de genu k legenda continua.... Reality check Poli asta n-are nici o legatura cu Politehnica timisoara aia de demult(aia joaca prin divizia C(parca), pe undeva prin bucuresti) deci nu are ce sa contiune... k ei o iau de la 0!!!!!!!

Pe de alta parte, Farul are o echipa buna, eu zic k este peste cea din Timisoara, locul din clasament arata ceea ce scriu eu, dar despre faru lumea nu prea vorbeste, la stiri la sport nu prea apar, decat pe final, intr-o stire de 30sec, sau intr-un colt al unei pagini de ziar..........

habbib
29-08-2005, 09:24 PM
pentru Farul,jos palaria,tace si face..la Poli eu unul ma asteptam sa fie asa,un campionat se castiga de catre o echipa,nu de individualitati,in primul rand trebuie sa devina o echipa,si asta nu se face asa cum bati din degete,trebuie timp,prea s-au avantat in declaratii..Olaroiu intotdeauna a subliniat lucrul asta,dar unii s-au entuziasmat prea tare,o echipa nu se face doar cu banii multi,se face cu rabdare,cu calm si cu cap..

stefan
29-08-2005, 09:35 PM
asa isi face si porumboiu "echipa" cu claudiu raducanu si momentan e cam cel mai varza jucator al lor :P

Tuby
29-08-2005, 09:49 PM
Pai am fost pe stadion acum pe sportul si omul a atins mingea de maxim 5 ori in toate cele 90 minute. A avut o ocazie la inceput in rest nimic. Mai bine ramanea prin Spania in vreo divizie secundara.

stefanm14
30-08-2005, 08:18 AM
Tuby..vezi ca meciu rapid- poli tm a fost pe tvr 1 ... :P .....ce m-a uimit a fost reactia galeriei rapidului..au cerut demisia lu dinu gheorghe si razvan lucescu.......un lucru corect zic eu...da oricum de ce drq cand a vrut copos sa-l aduca pe rednic l-au amenintat cu moarteaa etc etc...(dupa ce rednic era cel mai titrat antrenor din istoria clubului)...si atunci il pupau in cur pe razvan lucescu..si acu... :scaun: ........doamne ce dobiitoci .. :scaun: :scaun: :scaun: :scaun: :scaun:

Time2Chill
30-08-2005, 02:53 PM
aia nu erau galeria aia care i-au cerut inapoi, erau uniii....... sau o parte... dak si aia erau la hotelu' lu copos sapt trecuta ..... atunci rusine pt suporteri......... si se adevereste zicala aia cu tiganu e tot tigan :D

ReKo
30-08-2005, 11:33 PM
Personal, nu mi-a placut deloc meciul de la Iasi. Cam dubios.
Cat despre Claudiu Raducanu, hehe, asta n-a fost niciodata jucator. La Steaua era obisnuit sa primeasca mingea in fata portii si dasta marca asa mult. Acum e altceva...

Time2Chill
03-09-2005, 01:53 PM
Targu jiu a inceput sa se intareasca cu foste glorii ale diviziei A gen Cursaru, Falemi si Nita, iar din iarna mai vin si simion, balan si litu de la steaua, pt o juma de an.

stefan
03-09-2005, 03:06 PM
meciu de la Iasi numai blat nu a fost, echipa mai varza a avut noroc si atat :P cat despre pandurii, s-a mai vazut si prin alte parti ca fostele glorii nu mai is in stare de nimic, inclusiv la Poli Iasi unde au jucat Tinel Petre, Ionut Parvu si altii

tobo
05-09-2005, 09:09 AM
Acuma Pandurii se descurca si ei cum pot, ca bani nu prea is, daca aduc moshii sa joace fotbal...Pandurii sa se pregateasca de Divizia B...

Ratonu
05-09-2005, 03:39 PM
Totusi dintre cei 6 nou-sositi la Targu Jiu doar Falemi are peste 27 de ani... iar Simion si Litu nici 20 nu au. Sa vedem ce vor reusi cei 6 ex-stelisti, care nu sunt, in nici un caz, de neglijat.

DarkComy
05-09-2005, 08:14 PM
Le tin pumnii stransi celor de la Pandurii ca sa se duca la vale ........................ spre Divizia B :D :P

stefan
05-09-2005, 09:45 PM
Originally posted by Ratonu@Sep 5 2005, 04:39 PM
Totusi dintre cei 6 nou-sositi la Targu Jiu doar Falemi are peste 27 de ani... iar Simion si Litu nici 20 nu au. Sa vedem ce vor reusi cei 6 ex-stelisti, care nu sunt, in nici un caz, de neglijat.
pe falemi nu l-a vrut nici iashiul, si cum aia sunt jucatori de la Steaua e clar ca Pandurii se duc in B. totusi nush ce au craiovenii cu ei, tinand cont ca ei sunt in A au tot dreptuls a ia jucatori de unde vor sa-si faca echipa, chiar daca ii iau de la mareata Stiinta care e data peste tot ca lider in clasament cu 9 puncte si la sfarsit apare mentiunea ca au o penalizare de 2 puncte, alea oare cand se scad din clasament? si tinand cont ca pandurii nu au nici o legatura cu istorioa universitatii si nici nu sunt din Craiova, nu vad de ce ar trebui sa priveasca meciu cu dinamo ca pe un mare derby :P m-am cam saturat de echipele astea de provincie care la meciurile lor cu dinamo tzipa numai m**e dinamo si forza steaua si cand joaca cu steaua toti is in rosu si nici nu vad ca echipa locala a intrat pe teren

DarkComy
06-09-2005, 06:08 PM
Originally posted by stefan+Sep 5 2005, 09:45 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (stefan @ Sep 5 2005, 09:45 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Ratonu@Sep 5 2005, 04:39 PM
m-am cam saturat de echipele astea de provincie care la meciurile lor cu dinamo tzipa numai m**e dinamo si forza steaua si cand joaca cu steaua toti is in rosu si nici nu vad ca echipa locala a intrat pe teren*
[/b][/quote]
si a-i vazut fenomenul asta si pe Ion Oblemenco ??? :huh:

HerrDoktor
06-09-2005, 07:13 PM
nu cred ca ekipele sunt slabe ci e o problema de mentalitate si maturitate. aspiratia lor era de a promova in A si odata implinit visul lea disparut motivatia. antrenorii nu au fost nici ei in stare de a reface moralul.e intrun fel aceeasi problema ca si la poli unde nu toti jucatorii sunt obisnuiti in a lupta pentru titlu. kiar daca jucatorii adusi nu sunt sclipitori, sunt mai buni si au o mentalitate de divizia A iar antrenorul poate disciplina ekipa si a reusi salvarea. mai sunt destule etape, in fiecare an noile ekipe pornesc greu si anul trecut nimeni nu se gandea ca bistrita, brasov si craiova se vor bate la retrogradare ci noile promovate erau vazute corabii in deriva
eu zic sa asteptam si deabia la finalul turului va fi clara situatia

Tuby
10-09-2005, 02:09 AM
Cred ca pana la urma presa joaca rolul cel mai important in fitzosenia jucatorilor.
Exemplul cel mai recent, Cocis, despre care zbarnaie toate ziarele si stirile de gen. Pai cum sa nu inceapa omul sa-si dea aere cand dupa UN MECI foarte bun deja vad ca scrie prin ziare despre Cocis "vedeta", Cocis "celebrul" si cat de greu se va adapta el la aceasta "celebritate". Sa fim seriosi, daca toate publicatiile sportive din lumea asta ar dedica zeci de articole si ar "hiperboliza" fiecare jucator dupa un meci foarte bun ar fi jale. Bine insa ca pana acum pustiul e cu capul pe umeri si nu se arunca in declaratii prostesti, sa speram ca va ramane asa.
In alta ordine de idei se pare ca Uefa s-a gandit mai bine si a decis ca amenda data Stelei ca urmare a scandarilor rasiste este o palmuta prea subtire si cum noi suntem obisnuiti cu alt gen de palme am primit ceea ce am meritat : in meciul cel mai important din acest inceput de toamna jucam prin Moldova sau Dobrogea. Daca doamne fereste nu ne calificam in grupe va fi prapad si cum e in firea romanului, singurul vinovat de posibila eliminare va fi, bineinteles Uefa. Sper insa ca baietii sa nu fie afectati de aceasta decizie si sa joace totul acolo pe teren pentru ca avem mare nevoie de aceasta calificare.

Time2Chill
10-09-2005, 11:05 AM
Au fost bulangii astia de la uefa cu suspendare, pe site scria k au facut suporterii sunete de maimuta, sa fim seriosi, n-am nici o treaba dar astia nu ne mai vor in competitii(pe est-europeni)...................

Time2Chill
11-09-2005, 02:24 PM
Ieri Rapidul a facut egal la Galati. Pe zi ce trece eu ma indoiesc de calitatile de tehnician ale lui Lucescu jr., sau daca nu e el vinovatul, atunci jucatorii aia nu merita statutul de jucatori profesionisti. In mod normal la 3-0 meciul este incheiat, nu ai cum sa mai iei bataie, sau sa fii egalat, dar la rapid se pare ca este ceva obisnuit. Din punctul meu de vedere Rapidul nu se va lupta pentru titlu, se ve lupta pentru locul 4-5

Blue
11-09-2005, 03:40 PM
Ce plm il doare pe tiganul ala imputit ce fac fanii ROMANI pe stadioane. Crede oare ca poate schimba o mentalite de-o viata cu o simpla suspendare de teren. Eu unul sunt rasist si voi fii pana in ultima zi, nu vad ce e asa mare lucru, vai doamne esti rasist parca ai fii nu stiu ce plm de criminal psihopat. Traim sau ar trebuii sa traim intr-o democratie in care cica am aveam un drept la o exprimare. Culmea cam toate din mesajele alea la care se refera ei sunt ale lui dinamo si pana la urma cam toate galerii de la noi au zvastica pe insemne sau crucea celtica. Antonescu a fost un erou al neamului si ar fii trebuit respectat cu atare. Sunt si portrete cu marele Maresal si sunt si zvastici legionare la meciuri dar de portrete cu Hitler n-am auzit.

stefan
11-09-2005, 05:16 PM
Poli Iasi - Farul Cosntanta 3-1, Miclea a inscris de 3 ori, oricum sa nu se bucure stelistii ca la pandurii e 1-1, ar fi mishto sa sio ia si steaua ca prea interesanta o fost etapa :D

DarkComy
11-09-2005, 07:26 PM
Si eu recunosc ca sunt RASIST , URASC TIGANII!!!!!!!! :angry: , sunt fericit de ce a facut Antonescu si as fi dorit sa fie asa tot timpul

Ca sa nu fiu OFF TOPIC
Mama ce GOL a dat Miclea de la Poli Iasi !!!!!!! (ultimul gol ) :o :o :o :o :o

faboulos84
11-09-2005, 07:57 PM
Ia sarit prea bine din gazon :rolleyes:
P.S. Si yo urasc tiganii :greata:

stefan
11-09-2005, 08:03 PM
apai ce vreti, voi nu l-ati vreut anu trecut la craiova, a fost golgheteru nostru, acu o batut de unu singurpe faru, asta e voi ati retrogradat cu Plesan, noi stam in A cu Miclea

Time2Chill
11-09-2005, 08:46 PM
Originally posted by stefan@Sep 11 2005, 05:16 PM
oricum sa nu se bucure stelistii ca la pandurii e 1-1, ar fi mishto sa sio ia si steaua ca prea interesanta o fost etapa :D
Mai sus ziceam de rapidisti ca au probleme, dar si steaua daca joaca asa nu cred ca va trece de valerenaga.
N-a fost chiar asa de surprinzatoare etapa. :D

DarkComy
12-09-2005, 09:11 AM
stefan eu unu nu l-am vrut pe Miclea :lol: Dinel il vroia . Mie mi-a placut al treilea gol ;) atat

yahoo
12-09-2005, 10:53 AM
@T2T: Poate a avut Rapidu un inceput mai prost dar va reveni!Eu unul il consider pe Lucescu jr. un bun antrenor!Chiar si daca tactica echipei scartaie mult!Mai e mult de lucrat la faza defensiva desi in defensiva sunt 3 jucatori cu valoare (Flavius Moldovan,Maftei,Constantin)!

Cat despre Poli Iasi pot zice ca m-am bucurat enorm de mult pt sucesul cu Farul!Dar am observat faptul ca iesenii nu reusesc sa se concentreze destul de mult si pierd multe mingi!

Blue
13-09-2005, 03:25 AM
Revening la suspendarea primita de steaua, se pare ca avem in sange mentalitatea asta de supus , de sclav. Faniii lui Lazio aveau steaguri Naziste la meciuri si nimeni n-a zis nimic, oare cum ar fii fost la Lazio la joace eu stiu la Milano sau..Palermo? Noi am acceptat suspendarea si multe alte chestii prea repede. De cate ori scoatem capu'-n Europa asta ( in care culmea trebuie sa intram , ciudat noi suntem fix in centrul acestei "Europe" si tot noi , miezul sunt pe afara) suntem alintati cu speudonimul de "tigan/i" . Oare "europenii" astia de la uefa nu vad , nu aud? Desii nu sunt un fan al teoriilor de conspiratii and shit , mi se pare ca numai noi "est" europenii platim. Nu suntem doriti? f bine plecam , ne facem cupa balcanica si trebuie sa mai lingem in cur pe acesti "europeni" .

Time2Chill
13-09-2005, 10:46 AM
Blue, steaua nu prea avea ce sa faca, deoarece dupa prima judecata steaua primise vreo 15k fr elvetieni, iar steaua a vrut sa depuna constestatie, pana sa depuna steaua, a depus UEFA, deci nu avea nici un sens sa mai mearga si la Loussane. Lazio a jucat cu portile inchise niste meciuri, sau unu, nu stiu exact, pentru scandari, dar MM a zis ca e mai bine sa joace la 250km decat sa joace pe ghencea cu poritle inchise......

DarkComy
13-09-2005, 10:49 PM
Nu prea avea rost , sa faca Steaua scandal ca dupa iesea si mai nasol pentru noi , cine stie de ce era in stare Lenart Johansen :D

Asta e trebuie sa suportam situatia .

BTW. Pe langa tigani URASC si UNGURIIII :angry: deci SUNT RASIST !!!!!!!! :P

faboulos84
18-09-2005, 09:20 PM
Aoleu Gooffy iar ai gafato ... mama mama sare baltoi ala mai sus decat Gooffy ahahahahah ... ce meci infect :greata:

Sirius
18-09-2005, 09:22 PM
In primul rand, rasismul este interzis pe forum. Doar asa, ca sa stiti...
In al doilea rand, s-a mai terminat un Steaua-Dinamo. 2-2 a fost scorul final. Ce sa zic, eu parca am simtit ca asa o sa fie cand a ratat la 2-0 Iacob singur cu portaru'. Oricum mie imi era indiferent cine castiga dintre astea doua, dar m-am uitat sa vad cum joaca echipele despre care se zice ca sunt cele mai bune din Romania. Si nu am fost prea impresionat, in afara catorva faze care indicau ca jucatorii mai si gandeau pe teren. In rest, faze destul de tipice pentru Romania. Mai e de lucrat, dar parca-parca ceva a mai evoluat...

Ratonu
18-09-2005, 09:38 PM
Intr-adevar un meci infect in privinta rezultatului. S-a jucat un fotbal bun, mult peste ce vedem de obicei in Divizia A. Din pacate, Steaua nu a reusit sa-si concretizeze dominarea (clara, spun eu). Imi pare enorm de rau pentru ratarea lui Iacob din prima repriza, fusese o faza superba, foarte mare pacat ca nu s-a concretizat, Steaua merita, cu siguranta, sa inscrie atunci.
Dar ce se intampla cu Khomutovsky?

Time2Chill
18-09-2005, 09:46 PM
Meciu mi-a placut, a fost frumoasa prima repriza, dar la 2-0 steaua a inceput sa trateze meciul superficial :( si asta s-a vazut. Cat despre Khamu : cred ca ii e dor de Martin Tudor, sau pur si simplu a avut o zi mai proasta :(

JohnnyUSA
18-09-2005, 10:12 PM
Inca odata se dovedeste ca fotbalul este nedrept. Dinamo nu merita acest rezultat. Pe de alta parte Steaua a meritat ce s-a intamplat , d'acum incolo sa nu mai rateze cu atata seninatate. Inca o chestie .. primele 30 minute dinamo nu a miscat in front .. totul a iesit ca la carte Stelei.. apoi conditia de jucator de fotbal roman si-a spus cuvantul, echipa a cazut fizic si de aici nu a mai fost decat un pas pana la rezultatul cu care s-a incheiat meciul.

P.S.: inca odata repet.. UN REZULTAT MINCINOS! ( dar s-au implinit 16 ani de cand catelusii de la dinamo nu au mai invins in Ghencea intr-un meci de CAMPIONAT ) :))

yahoo
19-09-2005, 10:29 AM
Un rezultat echitabil dupa parerea mea!Steaua a dominat repriza intai iar dinamo pe a doua!Era clar ca dinamo va egala la ce joc haotic a avut steaua in repriza a doua!

JohnnyUSA
19-09-2005, 04:34 PM
yahoo probabil ca tu te-ai uitat la alt meci sau ... ai vazut ceea ce ai vrut tu sa vezi. Steaua a dominat intr-un mod impresionant prima repriza.. iara a doua a fost echilibrata, nu stiu unde ai vazut tu a doua repriza dominata de javre. Oameni buni uitati-va la fotbal, nu mai spuneti prostii pe aici. <_<

Blue
19-09-2005, 04:48 PM
Eu unu' zic sa-i multutimi lui Iacob si memburului gypsie kings pt ratari. Daca erau cei 2 mai lucizi acum ingropati capul in pamant in loc sa-l tineti sus fara motiv. Sa nu va doara gatu' .... ;)

mpdanyel
19-09-2005, 05:26 PM
Sincer cred ca lipsa de concentrare si-a spus cuvantul in privinta Stelei!! Cat despre Dinamo: acelasi joc care porneste greu dar termina bine meciul!!
:romania:

yahoo
19-09-2005, 08:06 PM
Desigur un fan stelist ce poate zice in afara ca Steaua a jucat super bine si ca rezultatul nu e drept!Bre daca meciul mai continua 10-20 de minute rezultatul era ceva de genu 2-3 pt Dinamo!Steaua nu se concentreaza!La 3-0 meciul era terminat dar la 2-0 vorba acelei zicale: 2-0 e cel mai periculos scor!

Johny e adevarat steaua a dominat dar ce mai conteaza dominarea atunci cand se termina 2-2! ;)

Ratonu
19-09-2005, 08:34 PM
Lasa asta cu "daca se mai juca 10 minute...", fotbalul se joaca atat cat se joaca. Si chiar daca Dinamo a dominat in unele momente (si oricum mai putin de jumatate din meci), tot s-a vazut clar cine a jucat un FOTBAL mai bun.

DarkComy
19-09-2005, 08:45 PM
Din pacate asta e fotbalul . Aseara am tinut cu Steaua , deoarece Dinamo e rivala de moarte . Daca Iacob sau Nicolita marcau , jocul era incheiat , dar pe baza unei relaxari , a unor grave greseli in aparare si a norocului Dinamo a egalat si chiar cred ca putea castiga pe final .Hamu nu inteleg ce cauta la prima bara cand ala era la marginea terenului si nu avea cum sa suteze decat sa centreze

Btw. Plesan , Moti si compania care au venit de la Craiova le urez multa " BAFTA " in viata <_< . Mi s-a facut scarba cand l-am vazut pe Plesan ca striga ca Dinamo bate pe Steaua (acu ceva vreme scanda impotriva lui Dinamo si acu face orice ca sa se puna bine cu galeria) , iar Moti se vede ca e un mercenar , parca toata viata lui a trait , a mancat si a respirat dinamo , da niste declaratii de .......... mai bne tine gura inchisa ca incepe sa puta <_< :angry:

stefan
19-09-2005, 08:52 PM
daca era stiaua echipa asa de buna cum sustineti voi castiga meciu cu 2-0, 3-0 sau cu cat aveau chef, nu terminau 2-2 dupa ce o condus cu 2-0 :P

Blue
19-09-2005, 11:58 PM
Din pacate juvatorii nostri sunt profesionalisti doar cu trupul nu si cu mentalitatea. In orice campionat apropiat valoric de al nostru , Belgia, Austria, Ukraina jucatorii ar fii marcat pt 3-0 sau chiar 4-0. Dar asta e mentalitatea jucatorului roman daca e 1-0 pt noi , gata meciul e castigat hai la scaritze, loburi si driblinguri spectaculoase. Cat despre moti si compania...spalati-va cu ei pe cap, nu de alta dar vad ca curatza totu' .

Time2Chill
21-09-2005, 06:28 PM
Steaua, dupa cum ne asteptam, nu a trecut mai departe in cupa. Ma asteptam la asa ceva, dar m-a enervat ca s-a pierdut la penaltiuri. Criestea, Oprita si Dumitru au fost niste mair bombe, ma asteptam la mai mult din partea lor. Ce echipament deplorabil............ ce-i ala......... inteleg k barca, man utd, si-au facut niste kituri aiurea, dar ce mm fac astia in galben-negru :injur: :injur:

A marcat Claudiu Analfabetu' golul victoriei pentru Vaslui :D

Ratonu
21-09-2005, 07:36 PM
Mie mi s-au parut interesante echipamentele, mai ales cu acea sigla "adaptata"... Pacat ca nu sunt model nou. Si care-i problema ca e galben-negru? E bine sa avem un echipament de rezerva.
Cat despre jocul echipei, acesta a dezamagit profund si este de ingrijorat faptul ca Florentin Dumitru, Oprita si Andrei Cristea nu si-au revenit inca.

stefan
21-09-2005, 07:42 PM
pt cei ce nu stiu culorile de rezerva trebuie sa fie difeite de culorile obisnuite ale echipe (combinatii de tricouri si shorturi nu se cheama echipamente de rezerva :P) sunt folosite si in strainatate echiapmente de genul asta si la noi in divizia A (gloria are rosu, rapidu negru, iashu galben-albastru, pandurii rosu, argesul portocaliu, etc)

Oricum ma bucur ca a iesit Steaua din Cupa :D poate dupa ce i-a scos echipa de pe 15 in B2 o s-o lase mai moale cu real madridu romaniei sisuporterii lor o sa revina cu picioarele pe pamant ca prea incrzuti erau, oricum mie Steaua mie cea mai antipatica echipa, dupa ce a castigat nushcate campionate cu Ceasca in spate :P

yahoo
21-09-2005, 11:08 PM
Bravo stelei pt rezultatul obtinut!Unul foarte mare!
Pai acu sa fim seriosi nici o echipa din Divizia A nu a tras tare in cupa!Cupa Romaniei e un obiectiv prea mic pentru granzii Bucurestiului si ai provinciei!Cupa e pentru echipe in paragina care deabia o duc in divizia B! :P

Blue
22-09-2005, 12:01 AM
Ce ironii fine lanseaza domnul yahoo, si ce explicatii rationale si pline de dau peste capac de lucide si cerebrale ce sunt. BV copile ai ajuns la incredibila performnta de a fii la fel de priceput in ale fotbalului ca si marele Flooriiiiiiiiin Caaaaaliiineeeeeeescuuu. Un adevarat Silviu Brucan al fotbalului romanesc, o persoana care a trait un deceniu si ceva mancand numai fotbal pe paine. Un Nostradatmus , ca tot e in top pe forum , al sportului cu balonul rotund care presara profetii intelepte si pline de har despre cei 3 mari regi de la rasarit, care sunt dezinteresati fiind de lupta pt o mica parcela de pamant , din care se poate extrage doat cat de-o cupa de aur , buna de baut vin acidulat.
Du-te baiete si "da-te Cousteau la ICAB" cum zicea o vechie piesa autohtona. Esti un geniu al momentului , cu adevarat creierul din cutia craniala.

Tuby
22-09-2005, 04:58 AM
Am urmarit si eu meciul de ieri si normal nu pot sa fiu decat dezamagit de jocul extrem de slab prestat de stelisti. L-au tratat cu superficialitate, apoi, cand si-au dat seama ca s-ar putea sa fie eliminati, au fost incapabili de a pune in pericol poarta adversa.
Cristea trebuie neaparat sa inscrie un gol pentru a-si intra din nou in mana altfel il vad imprumutat cine stie pe unde. Oprita isi revine mai greu decat o bunica din accidentare iar despre Nesu, eu intotdeauna am avut boala pe el, mi se pare foarte antipatic.
Rezultat slab, rusinos, dar nu e nici o surpriza

MaPaX
22-09-2005, 07:43 AM
RAPID II cea mai tare echipa :mishto:

GIGEL ENE SUPER PLAYMAKER

NICOLAE GRIGORE super tare

FORZA RAPID!

:nashpa: steaua :scaun: :greata:

yahoo
22-09-2005, 09:20 AM
Bre Blue ce ai mei?Te-ai suparat pe mine ca m-am luat mai de mult de Craiova!Am dreptu sa fac astfel de ironii cand Steaua joaca astfel de prost!
Si adevarul este ca echipele mari nu prea sunt interesate de Cupa Romaniei!
Si mie chiar imi place de Florin Calinescu si stilul lui!Si vorba lui: "Tara asta din Ianuarie merge in jos rau de tot!"

DarkComy
22-09-2005, 11:01 AM
1. Echipamentul galben al Stelei mi s-a parut misto , mai ales faza cu sigla . Pe spate era mishto daca treceau dunga neagra la nume ( cum are la echipamentul normal )

2. Joc foarte slab al Stelei , foarte slab

3. Mi-a placut cum a jucat Craiova ( cel putin pana la careul de 16 m :lol: ) , pase si lansari in adancime destul de precise , combinatii neasteptate , pacat de finalizare . Super gol al lui Andrei Ionescu HAI CRAIOVA!!!!!!! :bere:

Time2Chill
22-09-2005, 01:24 PM
Golul Craiovei a fost misto, nu ma asteptam sa treaca de CFR.

Cat despre echipamentul stelei: ok sa aiba un 3rd kit, dar de ce sl foloseasca daca nu este cazul? Sefane, tricoul portocaliu al lui FC Arges nu era al 3lea, ci era tricoul pentru deplasari!(daca nu ma insel)

Ratonu
22-09-2005, 01:25 PM
FC Arges au tricou mov acasa si alb in deplasare (sau invers) :crazyboy: ...

Blue
22-09-2005, 08:58 PM
Ala portocaliu este cel de anul trecut daca nu ma insel. Argesul are echipamente Mouscron sau cum se numeste firma aia, aceasi firma care ii sponsoriza pe cei de la Bologna.

yahoo nu m-am suparat pe tine, cum ai tu, ma rog toti il avem, drepul de a spune orice asa il am si yo.

Btw cand se trag la sorti meciuri pt 8-timi?

gianni
23-09-2005, 07:14 AM
Adevarul este, ca oricat de stelist am fost, sunt si voi fi, Steaua a jucat groaznic... La fel si Dinamo, care s-a chinuit sa castige cu 1-0, chiar daca a avut prima garnitura... cel mai bine a jucat Craiova si sincer ma bucur pt. ei, fiindca joaca bine si-n Divizia B... Oricum un mare minus pt. echipele din Div. A...a, si nici Poli n-a prea stralucit, este prea departe de ceea ce se doreste a fi...

[K4]RedDog17
25-09-2005, 02:27 PM
nici nu ai cum sa joci bine pe terenurile alea...oricum anu asta tot dinamo ia cupa...si poate reuseste eventul!!! :naughty:

Blue
25-09-2005, 04:04 PM
Bah sincer puteti sa luati poze cu trofeul , e ok, pozele se duc la developat, cupa ramane la noi.

yahoo
25-09-2005, 09:42 PM
Dinamo - Rapid.....un meci pe seama caruia nu prea am ce comenta!Un meci in care ocaziile au fost aproape egale insa finalizarile si-au spus vorba!E de rau!Atat pot sa zic!

Blue
26-09-2005, 02:24 AM
Se pare ca taranul de popa tine neaparat sa-si dea in petec, poate chiar are nevoie de unul , poate i s-au rupt in cur pantalonii de stofa pe care ii poarta etapa de etapa acompaniati de un adidasi ultra moderni, ca doar are bani baiatu'.

stefan
26-09-2005, 06:44 AM
si ce te deranjeaza ma? ca s-a luat de mult prea iubita stiaua? bravo lui, bine a mai facut. mai bine te-ai lua de mm stoica care dadea declaratii de genul "popa a intors un stadion intreg impotriva noastra". bravo lui, anu trecut cand a jucat steaua la iasi toti ii aplaudau, nici nush cati au observat ca mai e si poli iasi pe teren, acu bine au mai afcut toti ca i-au huiduit.

oricum revenind la meci penal hentul lui balba, parca juca volei in careu asa a sarit, fara penaltyu ala aveam sanse chiar sa-i batem DIN NOU :D steaua e varza

yahoo
26-09-2005, 09:14 AM
Popa a dat declaratiile alea ca sa ii motiveveze pe jucatori si fosrte bine a facut!Asa ca nu mai faceti acuzatii dintrastea nefondate!Altii sunt taranii romaniei care se tot lauda ca fac si dreg!

DarkComy
26-09-2005, 09:22 AM
Si pe mine ma enerveaza Popa asta , prea se baga el in seama cu toti , da el pronosticuri si mai stiu eu altele si dupa le intoarce ca vezi Doamne nu m-ati inteles bine
Mai bine sa stea in banca lui

Time2Chill
26-09-2005, 10:12 AM
Originally posted by yahoo@Sep 26 2005, 09:14 AM
Popa a dat declaratiile alea ca sa ii motiveveze pe jucatori si fosrte bine a facut!Asa ca nu mai faceti acuzatii dintrastea nefondate!Altii sunt taranii romaniei care se tot lauda ca fac si dreg!
Popa ala a vorbit la figurat, ok, dar tot l-a figurat i-a bagat pe nesu si ogararu pe unde a stiut el tot meciu?
Si in plus cand esti antrenor intr-un oras plin de tarani, nu trebuie sa faci declaratii la figurat, pentru ca suporterii ie prosti si nu poate sa faca diferenta intre sensul denotativ si conotativ al unor cuvinte.

MM la un pas de a fi linşat

Dan Udrea (Iaşi)

Imediat după fluierul de final al meciului, mai mulţi suporteri ieşeni au venit să-l aştepte pe preşedintele executiv al Stelei, MM Stoica (foto), ?n faţa tribunei oficiale. "Ieşi afară, golanule, să vezi ce bătaie ?ţi iei! Ai venit cu Zmărăndescu ca să ne iei la pumni?", i-au strigat fanii. MM, ?ncadrat de bodyguarzii lui Gigi Becali, n-a mai avut curajul să iasă, oficialii Stelei nefiind ?nsoţiţi de nici un jandarm care să-i protejeze.

Argăseală a apucat să iasă afară, moment ?n care un fan al gazdelor i-a pus m?na ?n g?t. Imediat a intrat ?napoi şi, alături de MM, asculta ?ngrozit ameninţările suporterilor. "Nu mai ieşiţi vii de aici, nenorociţilor! S?nteţi plini de bani şi aţi venit să ne faceţi cu arbitrii!", urlau suporterii. ?n cele din urmă, c?ţiva oameni de ordine i-au luat pe oficialii Stelei şi i-au dus ?napoi ?n tribuna oficială, după care roş-albaştrii au fost scoşi din stadion pe teren pentru a scăpa de furia dezlănţuită a publicului.

Asta scrie in Gazeta, nu stiu cat de adevarata e pentru ca MM a fost aseara la realitatea si a apreciat modul in care s-a comportat publicul. Dar daca e adevarat ar cam trebui sa joace cu portile inchise putin si Iasul...

stefan
26-09-2005, 10:26 AM
Originally posted by Time2Chill@Sep 26 2005, 11:12 AM
Si in plus cand esti antrenor intr-un oras plin de tarani, nu trebuie sa faci declaratii la figurat, pentru ca suporterii ie prosti si nu poate sa faca diferenta intre sensul denotativ si conotativ al unor cuvinte.
totusi Iasiul e un oras cu peste 300mii locuitori, nu cred ca poti vorbi chiar asa.

si dupa aia mai bine v-ati uita in ograda voastra, unde conducatorii bat si injura suporterii, gelria injura tot meciul, presedintele e un badaran cu 4 clase, etc. La ce se astepta meme? sa il pupe toti in cur, jucatorii politehnicii sa se duca toti in tribune si stelistii sa joace singur (oricum nu dadeau gol) ? Popa a venit la Iasi, a luat o echipa cu 2 puncte in 7 etape care juca chiar mai prost ca fc vaslui si a dus-o pana pe locul 9 cu un lot format din foste glorii si jucatorii car nu mai aveau loc in echipele de top si trebuie respectat pentru asta. Un antrenor trebuie sa isi motiveze jucatorii. vad ca oltenii nu prea il suporta... voi cati antrenori ati avut ma? tot in B ati ajuns... si cu jucatori de nationala pe deasupra ep care acum ii injurati ca s-au dus al dinamo. fotbalul a mai evoluat in ultimii 20 de ani si din pacate se joaca pe bani, deci jucatorii se duc unde castiga mai bine si unde se pot face vazuti. Si cristea a plecat la Dinamo unde rar prinde banca si la Iasi era titular incontestabil, si la meciul cu Dinamo a fost aplaudat cand a iesit la incalzire, si cu alti jucatori am facut al fel si unii mai zic ca suntem tzarani...

yahoo
26-09-2005, 12:13 PM
Originally posted by Time2Chill@Sep 26 2005, 10:12 AM
Sa sti ca Iasu` nu e un oras de taranii ci mintea ta e una plina de prostii!
Si ce sa mai zic eu de steaua!Acum chiar imi pare bine ca i-a fost suspendat terenu!"mare galerie" a stelei care in loc sa fie una civilizata e un rahat care ii injura pe toti si afiseaza mesaje rasiste!
Eu il admir enorm de mult pe Popa pt ce a facut la Poli!

Si pe de alta parte craiovenii sunt suparati pe el pt ca a dat atunci acele declarati despre stiinta!Pai chiar avea dreptate!Prea sa facea atata tam-tam pe seama unei echipe care oricum retrogada!

micutzu
26-09-2005, 12:50 PM
Originally posted by Time2Chill+Sep 26 2005, 10:12 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Time2Chill @ Sep 26 2005, 10:12 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-yahoo@Sep 26 2005, 09:14 AM
Popa ala a vorbit la figurat, ok, dar tot l-a figurat i-a bagat pe nesu si ogararu pe unde a stiut el tot meciu?

MM la un pas de a fi linşat

Dan Udrea (Iaşi)

Imediat după fluierul de final al meciului, mai mulţi suporteri ieşeni au venit să-l aştepte pe preşedintele executiv al Stelei, MM Stoica (foto), ?n faţa tribunei oficiale. "Ieşi afară, golanule, să vezi ce bătaie ?ţi iei! Ai venit cu Zmărăndescu ca să ne iei la pumni?", i-au strigat fanii. MM, ?ncadrat de bodyguarzii lui Gigi Becali, n-a mai avut curajul să iasă, oficialii Stelei nefiind ?nsoţiţi de nici un jandarm care să-i protejeze.

Argăseală a apucat să iasă afară, moment ?n care un fan al gazdelor i-a pus m?na ?n g?t. Imediat a intrat ?napoi şi, alături de MM, asculta ?ngrozit ameninţările suporterilor. "Nu mai ieşiţi vii de aici, nenorociţilor! S?nteţi plini de bani şi aţi venit să ne faceţi cu arbitrii!", urlau suporterii. ?n cele din urmă, c?ţiva oameni de ordine i-au luat pe oficialii Stelei şi i-au dus ?napoi ?n tribuna oficială, după care roş-albaştrii au fost scoşi din stadion pe teren pentru a scăpa de furia dezlănţuită a publicului.

Asta scrie in Gazeta, nu stiu cat de adevarata e pentru ca MM a fost aseara la realitatea si a apreciat modul in care s-a comportat publicul. Dar daca e adevarat ar cam trebui sa joace cu portile inchise putin si Iasul... [/b][/quote]
Cum naiba poti sa jignesti iesenii in halul asta, ii faci tu prosti doar pt ca stelistii au fost huiduiti si cam nimeni nu a mai tinut cu ea.Sa stii ca asta a fost la toate meciurile cu "echipele mari" din bucuresti.Ne faci tu tarani, cred ca nu ai auzit de mm presedintele care a batut un suporter doar pt ca asa avea el chef, nu ai auzit de fecali ciobanul care are 2 clase mai mult decat trenul?Ce sa mai spun despre fanii stelei care se bat ca prostii cu "marii lor rivali" de raman unii desfigurati fara vina,de mesajele rasiste ale galeriei voastre.De ce dracul vrei sa ne suspende ternenul pt ca tot stadionul a fost anti-stelist si i-au huiduit, de asta vrei?Poate nu ai vazut "marele derby" steaua-dinamo.Pt incidentele de atunci steaua ar fi meritat sa-i fie suspendat terenul dar ce sa-i faci steaua e steaua si nu se poate.Tu vrei sa ne suspende stadionul doar pt ca nu v-am facut pe plac si v-am huiduit.Halal suporteri mai are si steaua, au vazut ca toti ii huiduie si au inceput sa arunce in suporterii ieseni cu ce gaseau la indemana brichete,monezi chiar si mere.Huliganii!
Inteleg ca voi v-ati obisnuit ca Steaua sa fie pupata in cur tot timpul, ca de altfel toate "marile echipe " din bucuresti sunt obisnuite, dar uite ca mai da-ti de un oras ca Iasul sau Timisoara cand lumea nu da doi bani pe echipele voastre din capitala.
Despre faza cu asteptare lu mm dupa meci eu chiar nu stiu numic si nu cred ca i-a pus careva mana in gat lu argaseala, sa fim seriosi, asa ca nu mai cititi tot felul de prostii scrise de gsp ca de multe ori astia nici macar nu-si trimit reporterii pe stadion.
Inca o data iti zic ca nu cred ca stii ce vorbesti, auzi sa faci iasiul oras de tarani, sa-ti fie rusine!As mai spune eu multe lucruri despre capitala voastra dar ma abtin ca nu vreau sa jignesc oameni aiurea.

[K4]RedDog17
26-09-2005, 02:23 PM
stiti ce i-a zis coman lui andone dupa meci???????

give me 5 !!! :D :D :D :D :saliveaza:

5-2 5-2 5-2 5-2 5-2 5-2 5-2 5-2 5-2 5-2 5-2 5-2 5-2 5-2 5-2 5-2 5-2
:mishto: :mishto: :mishto: :saliveaza: :saliveaza: :fotbal: :romania: :saliveaza: :mishto: :mishto: :mishto:
oh yeeeeeeeeeeeeeeeeah !!!!!!

CINE VINE IN GROAPA, FARA 5 NU SCAPA!!!

habbib
26-09-2005, 02:28 PM
si eu sunt deacord cu stefan si micutzu,avand in vedere ca popa e aradean de-al meu,ma simt si eu nevoit sa ii iau apararea,poate nu numai lui ci chiar si iesenilor,care spre deosebire de restul moldovei sau alte zone sunt un oras cu oameni culti si destepti si a zice ca sunt tzarani nu e prea frumos..pana la urma tzarani sunt peste tot..adevarata tzaranime e acolo in loja stelei,chiar voi ar trebui sa taceti mai bine sa va vedeti de jocul echipei nu de cine ce zice si ce face..pe popa il stiu de foarte mult timp si cand era cu uta in B tot cu declaratii din astea se hazarda,asa e felul lui si Iasul ii datoreaza foarte mult,pentru ca a facut o echipa din ei..nu a jignit pe nimeni pur si simplu asa a crezut el ca isi poate motiva jucatorii..si inca ceva T2C sa stii ca toti suporterii "e prosti" nu numai aia,daca s-ar face o statistica si s-ar merge pe la toate stadioanele din tara cred ca rezultatul ar fi unul care sa confirme ce am spus..popa e un om care intotdeauna spune ce gandeste si pentru asta e de admirat,mai rar asa oameni..sezonul trecut a facut un lucru admirabil la Iasi,nimeni nu cred ca se mai astepta dupa venirea lui ca echipa sa scape de la retrogradare..se poate vedea si schimbarea in foarte bine a jocului echipei dupa venirea lui..gata nu mai zic nimic,sa nu se inteleaga ca sunt de partea cuiva,nu sunt de partea nimanui,nu tin nici cu Steaua nici cu Iasul nici cu nimeni,mi-am spus si eu simpla parere si cu asta basta..

DarkComy
26-09-2005, 03:26 PM
Eu unu n-am nimic cu ieseni , tipele de acolo sunt chiar .... hmmm ;)

Sa ne intoarcem la fotbal :)

yahoo sincer il intelege-am pe Popa la faza cu declaratiile impotriva Stiintei numai daca era intrebat despre subiect. Dar el a facut acele acuzatii la conferinta de presa a unei alte partide
Eu nu inteleg ce il frige pe el ca Stiinta retrograda sau nu
Si sa nu ne mai vrajeasca pe noi ca astea sunt metodele prin care el isi motiveaza jucatorii , e un antrenor de mana a doua :angry:

Tuby
26-09-2005, 04:10 PM
Popa nu e antrenor de mana a doua altfel nu reusea sezonul trecut sa tina Iasi-ul in A si sezonul asta sa faca niste rezultate zic eu decente. Greseala lui a fost ca a vorbit cam mult si multi l-au taxat, inclusiv Protasov care este singura pata de buna crestere de la Steaua.
Cat despre razboaiele galeriilor eu zic ca sunt perfect normale avand in vederea mica ascensiune a fotbalului nostru de club. Sigur, am sta mai linistiti daca suporterii vor fi la randul lor mai linistiti si nu vor fi atat de patimasi si porniti impotriva celor de-o seama. Sper ca ei au inteles asta de la suspendarea impusa de Uefa si de amenzile date.

Time2Chill
26-09-2005, 04:42 PM
Originally posted by stefan@Sep 5 2005, 09:45 PM
m-am cam saturat de echipele astea de provincie care la meciurile lor cu dinamo tzipa numai m**e dinamo si forza steaua si cand joaca cu steaua toti is in rosu si nici nu vad ca echipa locala a intrat pe teren
Cand Stefan a zis asta nu s-a referit si la Iasi, nu cred ca a vizitat un numar prea mare de stadioane ca sa vada ce se intampla acolo? Toti din provincie urasc echipele din capitala, si la toate meciurile fac ceea ce spune el; si la pitesti este la fel. Nu vad ce va deranjeaza ca i-am facut pe suporteri tarani, DACA STAI LA ORAS NU INSEAMNA NEAPARAT CA NU ESTI TARAN(inca ceva in la meciurile cu steaua stadioanele sunt full peste tot si sa nu-mi spuneti ca au fost oameni numai din iasi, au fost si din comunele limitrofe Iasului, deci erau tarani).

Ce tot faceti comparatii Popa-MM sau Gigi, daca vorbiti de Popa, omologul lui de la Steaua este Protasov! Eu am zis de modul in care s-a comportat Popa, asa ca daca vreti sa dati un exemplu de la Steaua, ziceti si voi de Protasov. Nu am vorbit nici de patronul Iesean si nici de presedintele clubului.(Mie personal nu imi place de nici de MM(de cand s-a trezit smardoi), iar Gigi e slab de inger.) Din punctul de vedere al modului in care se comporta, Protasov, este un model de urmat. Eu nu am auzit prin Europa ca antrenorul sa injure fotbalistii adversi. In apararea sa, Popa a zis ca nu el a injurat jucatorii stelei, ci jucatorii pe el(daca se oprea aici, ar fi putut fi crezut), dar a continuat spunand ca Mirel Radoi si-a cerut scuze pentru comportamentul stelistilor. Daca Mirel Radoi nu i-a cerut scuze lui Piturca, poate cineva crede ca i-ar cere scuze lui Popa? sa fim seriosi. Pe mine cel mai mult m-a deranjat atitudinea lui Popa, nu zic despre el ca este un antrenor porst, care n-a avut rezultate, dar nu-mi place de el.

N-am nimic personal cu nici unul din voi, dar asta este parerea mea!!!

Blue
26-09-2005, 10:11 PM
Defapt cine plm mea e popa? Ce ultra performante are? Pe unde a jucat si ce echipe notabile are in palmaresul lui de antrenor. popa e un taran in tot sensul cuvantului ,daca nu ma insel chiar sa nascut intr-un sat, sau ma rog o fii vreunu deasta " crescut langa porc la bloc" . Are trasaturi de taran, injura ca la usa cortului , vb numai idiotenii sustinute de el insusi asta asa ca sa il vada lumea pe sticla, chiar si vb ca unul adica rapid si tare. Asa sunt si taranii veritabili, le place sa se dea mari. Faptul ca a schimbat treninigul si teneshii pe costum si pantofi nu-l face un mare domn si cu atat mai putin nu-l face un mare antrenor. Daca si Protasov, care e un tip fff linistit si-a iesit din pepeni cu acest paesano autohton e clar ca nu eu sunt singurul care sustine ca popa e un om de nimic. Probabil il doare ca multi nu-l baga in seama si se vrea remarcat, il enerveaza faptu' ca dupa ce Stiinta a picat a fost ca si dupa moartea Papei, documentare , oameni tristi and shit iar daca echipa lui ar fii retrogradat in locul nostru ar fii fost doar o trestie smulsa de vant. Asa ca stati pe curu' vostru baieti, in cativa ani ve veti intoarce de unde ati plecat si veti ramane acolo.

PS: locul vostru e la stirile de la ora 5 nu in A, acolo vad ca aveti cele mai tari scoruri, sunteti unici si inegalabili.

yahoo
26-09-2005, 10:24 PM
Hai hai!Mai lasa-ne cu aberatii de genul asta!Poli nu va mai reveni in B pt cel putin 5 ani de acum in colo!Asta o garantez eu pt ca e Popa care sa o tina in A!Craiova poate o sa reintre in A si o sa stea un timp....bun poate insa cu un TARAN ca Mititelu nu aveti nici o sansa!

Si ce sa mai spun despre taranii mari de tot din craiova!Chiar imi este rusine ca sunt roman cand vad la televizor tot felul de aberatii despre marea performanta a stiintei care desi are un lot de tot rahatu,este pe primu loc in seria ei din B!"Ma doare in cot" ce face craiova!Ca oricum veniti voi in A dar nici mult nu o sa rezistati!Gura mica si vedeti-va de B-ul vostru!

DarkComy
26-09-2005, 11:05 PM
yahoo din cate am eu impresia ce a facut Popa este un fel de instigare la violenta , chiar daca el asa isi motiveaza jucatorii si fanii
Deci amendarea si suspendarea lui Popa ( deja a fost amendat de club sa vedem daca il va suspenda cineva)

yahoo
26-09-2005, 11:11 PM
Dark sincer sa fiu poate o fi si o parte instigare dar omul nu a vrut sa instige si doar sa-si motiveze jucatorii!A fost amendat pt ca au fost amendati jucatori lui Poli si din cate am inteles in contractul lui Popa era o clauza cum ca plateste si el n% din amenda jucatorilor!

DarkComy
26-09-2005, 11:46 PM
Daca eu dau cu masina peste cineva si spun ca nu a fost intentonat dar tot ajung la puscarie ca l-am omorat , cam asa e si faza cu instigarea , nu a vrut dar asta a facut si trebuie amendat si suspendat

Blue
27-09-2005, 02:41 AM
Mah baiatule totul se rezumata la urmatoarea faza si daca noi jom juca in diviza x si y ( ca tot iti place Coldplay) lumea ne va respecta mai mult ca pe Poli. Ca esti tu complexat si nu acepti asta, plm fa ce vrei, du-te int-run colt si plangi daca te ajuta.

stefan
27-09-2005, 05:34 PM
Popa plateste si el 50% din amenzile totale platite de jucatori. Pe Popa nu l-a chemat nimeni sa il suspende, in schimb l-a chemat din nou pe MM Stoica :P

Pt olteni: totusi ce va roade? ca Popa v-a dat peste cap planurile de cumparat meciuri cand a zis ca Universitatea o sa incerce salvarea pe cai neortodoxe?

Tot atata ii dati cu instigarea, ce sa zic, la voi la Craiova cand un cretin intra pe teren e pus in functie de conducere, parca vad ca si aia de l-au batut pe stelistu ala la meciu cu Corabia au intrarea gratuita pentru tot restul vietii. tot atata va cacati pe voi de parca ar fi murit cineva la meciu ala, pana la urma iesenii i-au huiduit pe Stelisti si i-a facut hoti pe aia din conducere, jucatorii s-au ciondanit putin si gata, voi chiar credeti aberatiile alea ca Popa i-a injurat pe jucatori, pai acolo mai este si un arbitru asistent, oare ala e surd sau ce dracu? De ce nu v-ati luat de Panduru cand a intrat ca tzaranu pe teren sa isi pocneasca jucatorii? sau de secundul rapidului cand l-a scuipat pe Moldovan? Eu am impresia ca voi sunteti aia complexati ca ati ajuns in B, si se aude ca cumparati meciuri si pe acolo. Vedeti ca aveti un topic special pentru divizia voastra. si nu va mai laudati atata ca sunteti respectati ca pe voi va respecta doar craiovenii din cate se pare :P (da, stiu, si pe noi doar iesenii, da noi nu ne propunem campionatul si termina pe 16)

yahoo
27-09-2005, 08:36 PM
@Blue: Craiova A FOST respectata!Acu mai e respectata doar de oamenii expirati care nu vad ca e dus rau de tot!Si pana la urma voi sunteti complexati rau de tot!De exemplu daca maine vine Becali la Poli si investeste 1 milion de $ nimeni nu cred ca il va mai huidui dar daca vine Giga Popescu toata lumea o sa-l injure chiar si daca ar vrea sa bage bani!Asa s-a intamplat anu trecut cand a vrut sa vina Popescu!Mai conteaza ca a venit de la dinamo sau ca a jucat acolo?!Important era ca vroia sa bage bani in craiova si sa-i faca un bine!Oricum nu ma mai iau de craiova pt ca dupaia imi sare o natiune in cap!Si nu mai stati atata cu gandul la A ca dupaia uitati ca sunteti in B si va treziti la sfarsitul anului pe 2 sau 3 in seria voastra!

JohnnyUSA
27-09-2005, 09:14 PM
Craiova este in B .. asta este .. va reveni in A dar cu Mititelu la conducere sincer nu prea cred. Insa revenind la personajul dubios Popa .. vb lui Blue .. cine puii mei este respectivul de se deda la asemenea iesiri de "malul santului" ? Este doar un parvenit fara nimik in palmares si care-si striga frustrarile in momente nepotrivite. MM a fost iara amendat ( nu sunt un simpatizant al pupincuristului ).. dar respectivul Popa ? el cum de scapa... oare pentru oamenii "slabi" la creier nu se aplica aceleasi reguli ? <_<

yahoo
27-09-2005, 09:20 PM
Si Popa de ce sa fie suspendat?Ce a facut el?L-a injurat pe Meme??Poate...dar sa scoata meme probele!Pana atunci stam linistiti!

stefanm14
27-09-2005, 10:22 PM
yahoo...schimbi subiectu "despre craiova " cand nu mai ai argumente pentru a iti sustine pozitia fata de ce se vorbea in momentul respectiv ... da .. craiova promoveaza si cu un taran ca mititelu , cum si celelalte echipe nu au la conducere intelectuali ....... fata de ce se vorbea e clar ca e deplasata aceasta atitudine a marelui antrenor popa..."isi motiva jucatorii " :lol: ... bine ca nu le zicea : " baietii, vedeti ca trebuiea sa dati gol :lol: " s-a ajuns deja la prea mult in legatura cu fotbalu (de exemplu expresia "au dat dovada de caracter "..duamne cand o aud ..iti dai seama ce caracter trebuie sa ai sa dai cu picioru in minge :lol: ) .....

P.S : yahoo daca as fi rautacios as zice sa-ti vezi de rapid ... dar cum nu sunt :lol:

yahoo
27-09-2005, 10:54 PM
Eu nu am vrut sa fiu rautacios cu craiova insa pur si simplu ce tot spuneau mari intelectuali de la craiova de pe acel timp,cum ca,craiova mai are sanse de salvare (desi mai avea de jucat cu steaua,rapid si dinamo) m-a exasperat!Craiova era picata in B de la mijlocul returului!Si dupa cum a zis si stefan,schimb subiectul pt ca aici se vorbeste despre divizia A si echipele din A!Craiova e in B si atunci daca vreau sa ma cert ma duc la topicul despre Divizia B punct

Pai bre omul si-a motivat jucatorii intr-un mod mai ciudat!Fiecare antrenor cu nebuniile lui!Serse Cosmi si-a motivat jucatorii printr-un film porno!E dreptul lui Popa sa-si motiveze cum vrea el jucatorii!Putea sa-i puna sa strige si M*** steaua la finalul meciului daca vroia!Asa ca nu va mai luati de om!
Din partea mea tot respectul pentru Popa si Poli Iasi!Mie la Iasi mi se pare cel mai civilizat si mai frumos public din Romania!Sincer sa fiu nu i-am auzit pe ieseni injurand cum se face pe celelalte stadioane!

PS: Mie chiar imi place cum suna: "Borcea si Becali homosexualii"

DarkComy
27-09-2005, 11:59 PM
Originally posted by yahoo@Sep 27 2005, 09:20 PM
Si Popa de ce sa fie suspendat?Ce a facut el?L-a injurat pe Meme??Poate...dar sa scoata meme probele!Pana atunci stam linistiti!
Stefane , cum a zis si yahoo , PROBELE !!!
1. Stii tu sigur ca Postasu' are functie in club s-au ai spus ce ai citit din ziare ( parca in ziare scrie numai aberatii ;) )
2. de ce zici ca Panduru a intrat pe teren sa isi pocneasca jucatorii , a intrat ca s ail certe pe ala , ai vazut tu ca l-a pocnit ?? PROBELE te rog
3. Stiu ca avem topicul de divizia B pt Craiova , dar aici noi vorbim despre subiectul POPA in ultimul timp
4. Imagineaza-ti si tu daca Protasov care e un om PASNIC l-au apucat dracii la sfarsitul meciului , iti dai seama ce a facut Popa
5.Cum am onservat ca CNA-ul a anulat reclama la noul LOGAN DIESEL pt ca in reclama masina trece pe rosu si incurajeaza comportamentul imoral si nesiguranta , uite asa a incurajat la violenta si Popa prin declaratiile facute

yahoo:
1.ce daca la mijlocul returului tu nu mai vedeai sanse de scapare pt Craiova , asta insemna ca nu mai avem voie sa speram?? La meciurile nationalei cum speram toti pana in ultimul moment ca o sa obtinem rezultatul mult dorit?
2. De unde stii ca nu injura ai fost la Iasi pe stadion?? Daca nu te rog nu afirma asta PROBELE te rog
3. Tu parca tine-ai cu Rapid , cum ai devenit peste noapte aparatorul Iasi-ului si al lui Popa? <_<

JohnnyUSA:

Ce are Mititelu?? Macar el a ajutat echipa la nevoie cand altii au refuzat ( G.P. )
Rapid ce a reusit sezonul asta si uite ce conducere are(Copos hiena). Steaua la fel (JiJi ciobanul si MM Tyson) .

yahoo
28-09-2005, 12:33 AM
Dark,a doua echipa de suflet a mea este Poli Iasi!Dc?Simplu,pt ca acolo e a doua mea casa iar mie Iasul mi se pare de "n" ori mai frumos si mai civilizat decat bucurestiul!Eu am fost anu trecut la debutul Iasului in A cand a jucat cu Rapid!Sincer eu nu am auzit publicul iesean strigand rahaturi dintrastea bucurestene!Mai erau unii care tipau m*** dar astea sunt cazuri izolate!Va dadea dreptu sa sperati dar trebuia sa fiti si realisti!

Eu pana la urma nu stiu ce aveti voi cu Popa!Omu e un antrenor bun poate un caracter mai ciudat!Tot respectul pt Popa si declaratiile lui!Si inca un lucru:De ce toti sar la gatul lui dupa meciul cu steaua dar nu au sarit atunci cand a declarat acele lucruri!
Bravo Popa,tine-o tot asa!Dai dracu pe adversarii tai!

Blue
28-09-2005, 02:31 AM
Da frate ce sa zic ca spus terminatul ala ca vom cumpara meciuri dinel si tovarashii lui s-au kkt pe ei de frica si n-au cumparat pncte. Stefane confunzi Craiova cu dinamo , noi nu facem blaturi ca sa ne iasa noua bine, jucam pe teren meciurile. Din pacate a fost dat sa pierdem meciurile pt cu o echipa comousa din vedtea care au fost puse sa piarda. Nu ti se pare putin dubious ca dinamo a cumparat aproape intreaga linie defensiva a Craiovei dupa ce acestia au temrinat pe ultimul loc? De ce oare nu s-au inghesuit si altii oare?
Noi nu-l suportam, sau ma rog eu nu-l suport, pe Baci pt ca e o c***a de om. Nu ma intereseaza unde a jucat, ci ma dispera faptul ca dupa ce s-a retras ( putea sa se retraga la U , doar avea bani nu murea pt 100-2 de mii in contract, si iti garantez si daca ar fii dat 5 auto goluri pe meci tot stadionul i-ar fii scandat numele) a devenit c***a lui becalli. Stii si tu ce fel de om este acest becalli si ce fel de om poate sa-i fie sub comanda. Popescu nu va fii patron la U pt ca noi avem acel ceva numit orgiliu, acea chestie numita demnitate- nu o sa facem ca voi suporterii unei echipe mici- sa pupa in p**a orice individ care prin binevointa doreste sa ajute clubul. Stefane te rog nu mai vb tampenii, tu chiar crezi ca noi facem blaturi? Daca suntem clubul care sa faca blaturi de ce nu cumparat meciuri cand eram in A? Astea sunt simple acuze nefondate, asa pot sa spun ca si voi ati cumparat meciuri so ati ramas in A. Noi suntem compelxati? Nu vad ce te fute pe tine grija ce zice unul sau altul din clubul nostru. Poate sa vrea si luna d p cer, asta nu inseamna ca o va si lua.
Asa ca "in closing" mai lasati figurile astea de prost gust si incercati sa va obisnuiti cu faptul cert ca si daca vom juca in divizia onoare tot vom fii mai respectari ca voi, ca un meci U vs orice echipa din B aduce mai multi suportri decat aduce la voi un derby si ca orice ati face voi , o echipa mica din Moldova ( puteti sa castigati 3 titluri la rand) nu va veti compara vreodata cu unica Universitatea din Craiova. Aveti un public ultra civilizat, nu se injura nu se scuipa seminte, sunt multe femei pe stadion...poate conjunzi mica Poli cu surata ei mai mare din Banat. Vad ca moldavii vostri sunt civilizati pe stadion dar prezinta un pericol in societate cand ies pe portile acestuia.

yahoo
28-09-2005, 10:02 AM
Foarte bine ca aveti orgoliu!Insa in zilele noastre fotbalul se joaca pe bani!De multa vreme e asa!Si anu asta cand a venit Becali la Dinamo toata lumea il huiduia,dua cateva etapa cand au vazut ca echipa merge bine nimeni nu mai indraznea sa zica ceva!Pana la urma mai bine venea Popescu la voi,va tinea in A su dupaia il dadeati afara!Intelegeti ca multe echipe au orgoliu insa cand un om vine cu milioanele de dolari sa investeasca intr-o echipa trebuie sa lasam capu jos!
Pai craiova e respectata pt ca a stat "n" sezoane in A unde a invins toate echipele din Romania!Pt Poli e deabia al 2-lea sezon in A dupa nush cati ani de stat in B!

Blue
29-09-2005, 04:11 AM
Nu m-as fii opus daca ar fii venit sa faca ceva pt U , dar imi pun capul pe butuc ca daca ar fii fost el marele salvator al Stiintei ar fii venit cu interese. Ne tinea in A cu jucatorii lui netoiu si lua "marile" valori guso , plesan si restu'. Faza asta cu " vin oamenii aia cu banii" e una mincinoasa, nu spun ca tu minti , ci iti spun ca te minti singur, cum faceam si eu pana nu demult. Daca am invatat ceva despre Romania, e ca nimeni nu face ceva daca nu are ceva de castigat. Singurii patroni din fotbalul care chiat pot spune ca BAGA bani in echipa suunt cei de la Poli . Oamenii aia cumpara pe cine vrea OLi cand vrea OLi si nu pe orice sume. becalli care se bate cu caramida in piept ca are averi intinse cat campurile pe care le poseda, si ca el face orice pt steaua , de ce oare nu l-a luat pe Mackian pe care vruia sa-l ia de ceva timp? Omu' asta care se lauda ca are bani la infinit de ce oare vinde jucatori cheie? Pt el steaua e un motiv de lauda, tii minte cand au vrut sa-l ia aia de la BKP pe radoi ce a zis becalli? Ca nu il da nu pt ca ar fii un jucator important la steaua si ca echipa nu se poate debarasa de servicii lui, ci ca " Cum sa-l ia Poli pe radoi, pai are BKP-u mai multi bani ca gg becalli? " Si pana la urma de unde au facut atatia bani astia de la BKP? prin mijloace coreste? nu prea cred. Nici un patron de club de la noi nu este un om care poate spune cu mana pe Biblie ca el a facut avere faca sa incalce o lege. Toti patronii de la noi sunt la fel de la copos la bocica pana la Simota, om pe care il cunosc si cunosc cum a facut banii pe care ii are si ce alte lucrusoare a mai facut el cu banii aia. Asa ca noi ne certam degeaba ,cei care conduc fothbalul sunt toti o apa si-un pamant. De ce crezi oare ca oare ca oamenii seriosi de la noi din tara se feresc de fotbal ca dracu' de tamaie? De ce oare adevaratii oameni cu bani nu cocalarii astia cu cateva zeci de mil $ care conduc masini caror numle nu le pot pronunta corect , de ce oamenii bogati ,si cinsitit stau departe de fotbal? Pt ca fotbalul e