PDA

View Full Version : Divizia A 2005-2006

Pages : 1 2 3 4 5 [6]

stefan
07-06-2006, 05:48 PM
Johnny, eu in locul tau nu m-as mai lauda atata cu titlul asta, nu cred ca dintr-o data Rapidul a avut chef sa bata cativa jucatori ai Jiului si au renuntat la titlu, dar cand un arbitru de 2 lei iti elimina 2 jucatori pentru ca Daniel Niculae a ridicat piciorul mai sus desi nu la atins pe jucatorul Jiului, ce puteau sa mai faca? Stadionul din petrosani impanzit cu stelisti, un reprezentant al Stelei cu geanta cu bagi pregatita la stadion, atmosfera de sarbatoare la sosirea stelei in vaslui, meciul extrem de slab facut de FC Vaslui cu greseli copilaresti, declaratiile lui Jiji, toate astea duc la un titlu castigat extrem de corect in mintea unui stelist, nu? Nu e nevoie sa-mi raspunzi, stiu ca iar incepi ca noi nu contam si aberatii din astea de ale tale.

Jokes
07-06-2006, 05:49 PM
Dupa atatea eliminari cam greu sa dai atatea nume de jucatori
Nu cred ca mai este cazul sa ne contrazicem aiurea,orice ar fi fost nu se mai poate da inapoi

JohnnyUSA
07-06-2006, 05:49 PM
stefan, ma bucur pentru ca SUNTEM CAMPIONI! este simplu :-)

Nu inteleg care-i problema ta ca avem fani peste tot in tara :-))

Jokes
07-06-2006, 05:51 PM
N-ar fi o problema dar ce cauta la meciul Jiul Petrosani - Rapid,locu llor era acasa in fotolii sa vada meciul cu steaua

JohnnyUSA
07-06-2006, 05:52 PM
Este alegerea lor Jokes. Nu suntem noi de vina ca Steaua Bucuresti este cea mai iubita echipa din Romania :-)

Aberatii sunt pentru voi astia cu "raca" pe Steaua tocmai de aceea nu ma atac :D

Jokes
07-06-2006, 05:53 PM
Bine bine oricu mmi se pare aiurea,cum ar fi ca eu sa tin cu stiinta dar sunt din Bucuresti

Alex
07-06-2006, 05:53 PM
Pai asta e mentalitatea ta si a lui Gigi Becali, de COMUNISTI. Va bucurati pentru un mareee blat! Chiar nu vreau sa imi raspunzi, ca nu ma intereseaza! BRAVO STEAUA!

JohnnyUSA
07-06-2006, 05:54 PM
Jokes, stii prea bine ca tii cu o echipa pentru ca tii. Nu te obliga nimeni sa tii cu echipa din orasul tau. Ce nu intelegi? Nu toti gandesc ca tine, si nu-i poti obliga sa tina neaparat cu echipele din orasul lor.. it's simple.

kellerman, baiatule, mai comunisti sunteti tu si rapidul tau, cauta prin analele istoriei si vezi ce si cum.

pikciu
07-06-2006, 05:59 PM
altceva mai bun n-aveti de facut? vine vacanta ma copii, iesiti la o bere, la un suc, cu prietenii, gata, s-a terminat balciul :P

Jokes
07-06-2006, 05:59 PM
Mai bine ar inchide topicul asta,campionatul sa terminat

stefan
07-06-2006, 06:01 PM
Johnny, in primul rand e imoral, in al doilea rand daca tii stai dracului acasa la televizor, nu vii la un meci in care joaca 2 echipe si nici una din ele nu e Steaua si nu te apuci sa injuri jucatorii echipei oaspete pentru ca sunt rivalii stelei, ii injuri daca sunt rivalii tai. In iasi a cam disparut atitudinea astea prosteaua, a cam devenit o rusine sa fii stelist/dinamovist/rapidist, din pacate mai sunt unii tarani incurabili dar scapam incet incet si de aia. Bine, stiu ca tu nu poti sa intelegi asta, nu stiu care e atitudinea la voi in oras dar ai grija, am auzit ca o sa se investeasca in FC Arges si cine stie cand te trezesti cu o piatra in cap pentru ca nu tii cu echipa cu care ar trebui sa tii.

pikciu
07-06-2006, 06:02 PM
Originally posted by stefan@Jun 7 2006, 07:01 PM
am auzit ca o sa se investeasca in FC Arges si cine stie cand te trezesti cu o piatra in cap pentru ca nu tii cu echipa cu care ar trebui sa tii.
81585

deja sunt cu ochii pe el :P

yahoo
07-06-2006, 06:03 PM
Ce sa zic? Un cacat de arbitru care a dat niste decizii de tot rahatu!
Rusine? De ce? Ca a fost delegat un arbitru idiot de Divizia C. Un prost si sunt mandru de faptul ca am pierdut cu 3-0. Inca odata repet, un prost plin de rahat! Ma mai repet odata, daca nu erau acea decizie cu Nico scorul era altul, insa un cacat ca Helesteanu nu are ce cauta!

Johny, ai grija ce scoti pe gura ca imi pari ca un ultras dintrala imputit care indiferent de situatie injura echipele rivale! Vezi-ti de echipa ta si nu ne baga in rahat ca nici voi nu sunteti mai viteji.

JohnnyUSA
07-06-2006, 06:04 PM
N-am cum sa ma trezesc cu pietre in cap :), in galeria Argesului sunt mai multi stelisti decat iti inchipui tu. Bine, mai sunt gruparile astea de copilasi, ce se autointituleaza grupari ULTRAS, dar ei nu au nici o treaba cu fenomenul in care se autoinclud.

Ca o intrebare pentru tine: Cine esti sa-i judeci pe acei oameni care au venit la stadion si au injurat rapidisti sau au strigat sloganuri pro-Steaua ? Imi tot vorbesti de o moralitate careia eu nu-i vad rostul aici, mi se pare putin aberant.

pikciu: ne intalnim cand vrei tu nene, sa-mi dai piatra aia in cap.
yahoo: daca noua nu ne futea un meci, un arbitru de rahat, cum il faci tu pe asta de la meciul vostru, deja nu mai discutam acum de nebunii, eram campioni demult. Sunt prea bine-dispus astazi ca sa te jignesc, pun acele vorbe ce le-ai scos, pe baza supararii.

Ratonu
07-06-2006, 06:09 PM
Permiteti-mi sa va transmit: HA HA HA! :P
Din meciul de la Petrosani, nu am vazut decat ultima faza... si pana vad un rezumat parerea mea e ca titlul Stelei e pe deplin meritat.
Ma mananca in cur de ce fac alti suporteri.

yahoo
07-06-2006, 06:10 PM
Si vrei sa spui ca anul asta steaua n-a castigat campionatu cu arbitrii? Ceva de genu: Singuri impotriva tuturor. Ce sa mai zic, delegari de rahat si un cacat de cel mai mare fel!

stefan
pai asta pot sa intreb si eu cine esti tu ca sa spui ca in afara de Steaua nici o echipa nu conteaza...Tie orice e antisteaua ti se pare aberant. Vad acuma imagini cu suporterii stelei in Vaslui, asa echipa, asa suporteri, ce mai pot sa zic, oricat de mult as ura pe FC Vaslui, dar stelistii au intrecut orice masura.

JohnnyUSA
Nu ar trebui sa te manance nicaieri Ratonu, ar trebui sa fii indiferent :)

stefane, faci o mare greseala confundandu-ne pe noi cu acei suporteri care, pentru cultura ta generala, sunt prezenti la aproape orice echipa mai importanta din Romania. Aici excludem Sportul sau National pentru ca ei nu prea au suporteri.

yahoo: DA, Steaua nu a castigat campionatul cu arbitrii, uite, am spus-o.

Ratonu
07-06-2006, 06:12 PM
OK, am vazut toate eliminarile de la Petrosani. La Daniel Niculae a fost cam usor acordat cartonasul rosu, celelalte au fost corecte.

Ciocu' mic.

r5m
07-06-2006, 06:12 PM
Ar trebui inchis topicul asta... Presimt ca o sa se lase cu certuri si bla bla...

Oricum, campionatul s-a terminat...

stefan
07-06-2006, 06:13 PM
Titlu rusinos, suporteri de 2 lei

TOPIC CLOSED

Nu ma mai futeti voi la cap ca sunt frustrat si nushce, vad ca voi sunteti acuzati de rasism, voi va imbatati prin baruri si dupa asta va pisati pe statui, si dupa asta toti voi sunteti aia sfinti si corecti, si peste toate mai vine si Johnny sa ne spuna ca suntem de cacat si ca nu contam ca vezi doamne el se pricepe la fotbal pentru ca isi vede echipa favorita din fotoliu, nu de pe stadion. Deci sa ma scuteasca si Ratonu si Johnny daca ei nu se pot uita si in curtea lor sa vada ca suporteri are echipa lor favorita, si le-as recomanda sa mai treaca pe la stadion (Steaua, nu Nicolae Dobrin sau fotoliul din fata televizorului) pentru ca la TV nu se vede chiar totul.

Tuby
07-06-2006, 06:20 PM
Nu generaliza pentru ca nimeni nu a trecut la jigniri. Cine are chef de schimburi de amabilitati zboara de aici.

topicul ramane momentan inchis

mns
07-06-2006, 06:51 PM
Daca se intampla la Vaslui ce s-a intamplat la Petrosani nici nu vreau sa ma ggandesc ce tragedie nationala era. Mai ineti minte meciul ala in care un arbitru a dezavantajat steaua?

Ratonu
07-06-2006, 07:01 PM
Daca se intampla asa, eu eram in stare sa recunosc ca avem echipa labila psihic.
Ciudat, totusi, Rapidul parea sa domine mental aceste ultime etape, dar iata ca in final a cedat. Pacat pentru ei, pana la urma, puteau sa termine campionatul mai frumos.

Stefan, nu te supara, tu cat faci cu metroul si apoi cu troleibuzul pana la stadion? Si cat costa biletul la voi? Si, cum am mai zis, imi place Steaua pentru ceea ce joaca si nu ma intereseaza suporterii buclucasi; sa fie ei sanctionati, batuti, omorati, treaba lor.

Imi pare rau ca lumea nu vrea sa vada fotbalul si se ajunge la astfel de discutii.

mns
07-06-2006, 10:27 PM
Am deschis topicul, incercati sa va comportati frumos.

Oricum, s-a tras linie, steaua a castigat campionatul. Eu zic ca meritat, nu a fost frumos cum s-a terminat, dar asta e, per total au fost cei mai buni anul asta si nimeni nu poate sa nege acest lucru.

Ratonu
07-06-2006, 10:37 PM
Bun.
Am revazut de vreo 3 ori fiecare faza importanta de la Petrosani si mi-am schimbat parerea: era de rosu clar si intrarea lui Niculae. Nu l-a atins, dar a fost intentie si, daca jucatorul echipei gazda nu ar fi reactionat instantaneu, s-ar fi putut accidenta grav (acum vreo 2 ani, intr-un amical, Ionel Ganea a nenorocit un scotian cu o intrare asemanatoare) si, in plus, rapidistul a continuat cu gesturile urate si dupa consumarea fazei. Marius Constantin, care a dat o declaratie de toata jena dupa meci, croseu dupa ceafa, rosu indiscutabil. Daniel Coman, talpa in figura, afara cu el. Vasile Maftei, fault in toate modurile posibile cu jucatorul Jiului scapat spre poarta, rosu. Romeo Stancu, care a vrut doar sa incheie meciul, ce sa mai zic (putea, macar, sa injure arbitrul de morti de cateva ori, nu sa-l loveasca pe bietul petrosenean)...

Jokes
07-06-2006, 10:40 PM
Cum discutati declaratia lui Mircea Rednic?

DarkComy
07-06-2006, 10:40 PM
Felicitari Stelei pentru campionatul castigat , cel mai disputat din ultimii ani , pacat ca s-a stricat pe final . Despre Rapid pot sa spun ca m-a dezgustat ultimul meci , nu credeam ca sunt capabili de asa ceva si prin asta au aratat ca nu stiu sa piarda.

Ratonu
07-06-2006, 10:43 PM
Originally posted by Jokes@Jun 7 2006, 11:40 PM
Cum discutati declaratia lui Mircea Rednic?
81640

Voi acuzati, voi sa aduceti argumentele. Zici despre ce e vorba, comentezi si iti raspund. :)

Jokes
07-06-2006, 10:46 PM
A scuze am crezut ca stiti.
El a spus ca unul din jucatorii titulari de astazi a fost contactat de un intermediar al stelei.Jucatorul nu a negat nimic din toate acestea.

Ratonu
07-06-2006, 11:03 PM
Da, stiu despre ce e vorba.
Din pacate, nu avem si nu vom avea nimic concludent aici. La telefon putea fi oricine.
Important e, totusi, ca s-a jucat decent. Nu a "murit" nimeni pe teren, dar nici nu a parut ca vreun jucator sa traga pentru adversar. Daca asta a fost sau nu o consecinta a refuzului jucatorului contactat, probabil ca nu vom sti niciodata.

yahoo
08-06-2006, 12:07 AM
Titlul a fost castigat acu multe etape. Cu cele 2 puncte din meciul cu Farul, Rapidul era campioana, insa se pare ca n a fost sa fie. Cat despre cartonasele rosii date de acel idiot: 2 au motivatie, 2 nu! Dani Coman nu s-a uitat la adversar ci la minge iar la Nico a fost clar ca nu l-a atins! Poate a fost intentie, insa NU L-A ATINS!!! Cine afirma contrariul e subiectiv si probabil a vazut alt meci. Ma mult nu zic pt ca ma aleg si cu ceva critici.
La Vaslui ce sa mai zic, era clar de la inceput ca va fi blat. Asa cum s-a intamplat si cu Sportu, steaua a defilat. Ce bine ar fi fost daca Vasluiul inca se lupta pt evitarea retrogadarii. Atunci sa vezi meci.

Ratonu
08-06-2006, 12:34 AM
Tu esti cel subiectiv sau poate ca nu cunosti regulamentul. Nu conteaza ca nu l-a atins, intrarea a fost foarte dura si intentionata. Iar la Daniel Coman explicatia ta e chiar puerila.
Cat despre meciul de la Vaslui, inca nu a venit nimeni cu argumente clare. Cum am mai spus, in prima repriza mi s-a parut putin suspect atacantul care a sutat in minge cand aceasta se afla in bratele lui Carlos si mai tarziu l-a impins pe lusitan. A fost, apoi, in repriza a doua, superficialitatea cu care a fost tratata faza de la golul lui Dica. Dar si asta e oarecum explicabila, la 3-0 pentru Steaua... In rest au fost greseli obisnuite, ca sa zic asa, mai ales pentru o echipa care nu avea nimic de castigat sau pierdut. Oricum, pana nu apar dovezi clare, tind sa cred ca jucatorii Vasluiului care au cam dormit pe teren au facut-o din lipsa de interes.

yahoo
08-06-2006, 01:41 AM
Argumente: Declaratiile Ciobanului/oierului/incultului de becali, prestatia jucatorilor, interesul lui Rednic, 3 titulari care nu au jucat.
Poate nu cunosc eu regulamentul insa intetia nu se pedepseste. Daca si intrarea lui Coman e de rosu cand ala se baga in gheata lui, atunci eu ma las de fotbal. Ce vroia? Sa se spele cu Cocolino sa fie mai pufos si asa sa nu-l doara, sau sa nu sara la minge! In rest s-a vazut clar ca a fost totu planificat din timp. Mai avem de asteptat pana un campionat se va decide numai si numai in teren, nu pe baza unor declaratii date de idioti sau arbitrii de divizia C. Niste adunaturi de oameni care nu au nimic in comun cu arbitrajul si care nu au in vocabular cuvantul "diplomatie" sau "atentionare"!
Eu sunt mandru de ce a realizat Rapidul acest sezon in care nu a pierdut vrun meci cu "marea" campionana.

JohnnyUSA
08-06-2006, 01:48 AM
Nu a pierdut vreun meci cu marea Campioana, insa a pierdut o calificare in SEMI-FINALELE cupei UEFA. Meci jucat tocmai impotriva marii Campioane. Totodata yahoo, ar trebui sa-ti fie putin rusinica de repetatele iesiri "in decor" ale jucatorilor/conducatorilor/antrenorilor/suporterilor vostri la adresa Stelei, mai ales, ar trebui sa-ti fie putin rusinica de sarada asta gen :" Imi iau jucariile si plec ", sarada ce ati facut-o voi la Petrosani.

O tot **** atat. Subiectul este fumat. Steaua este campioana Romaniei, in curand incepe un nou sezon. Let's close this topic and start a fresh one, named, Divizia A 2006-2007.

yahoo
08-06-2006, 01:59 AM
Pai la Petrosani nu am facut-o noi ci arbitrul, oricum, voi nu o sa intelegeti vrodata.

Iesirile sunt logice si foarte corecte intr-o tara in care fotbalul este pe primul plan. Oricum Razvan si Dinu Vama sunt un cuplu mult mai bun si mai destept decat berbecali/mm/oli!
De asta exista rivalitate. M-am saturat sa tot tin cu steaua desi e singura din cupele europene, de parca am fi in comunis cand eram "obligati" sa tine cu steaua si orice alta echipa era data la o parte. Nu mai e demult steaua echipa fanion a tarii.

Blue
08-06-2006, 04:53 AM
Rapid a jucat cu o echipa nu cu niste pacalici care gresesc ca niste inceptori, Rapid a jucat impotriva unui public care i-a inurat non stop nu "impotriva" unor tarani care cred tot ce-i iese lui jj din gurita, Rapid a jucat impotriva unui onanist cu cartonse in buzunar care il scoate pe el rosu pt o nimica toata. Deci mai usor cu rusinica Rapid, chiar s-au comportat agreabil tinand cont cele de mai sus si alte eu in locul lor as fii impartit corsee cum imparte jj bani sinistratiilor.

yahoo
08-06-2006, 09:12 AM
Rapidul a jucat impotriva unor SCLAVI care au jucat pt banii lui jiji. Niste SCLAVI care vor retrograda la anu, sa mai tina din aia 100 ca sa aiba ce manca. Am terminat meciu onorabil in fata unei echipa care si in 11 contra 8 nu a atacat! La cum au jucat minerii aia si la cum a arbitrat idiotul ala sa zica mersi ca nu au ajun si la spital.

Ratonu
08-06-2006, 09:15 AM
O nimica toata? Vorbim de fotbal, nu de thai box!
Ar trebui sa se ia masuri dure impotriva lui Marius Constantin si a lui Romeo Stancu si poate chiar si impotriva lui Daniel Niculae, care a continuat cu un spectacol grotesc dupa ce a iesit de pe teren. Copiii aia nu sunt sanatosi si nici cine le aproba gesturile nu e in deplinatatea facultatilor mintale.

MuRaZoR
08-06-2006, 09:47 AM
rapidistii si-au iesit din fire cand pe stadionul din Petrosani s-a anuntat ca Steaua conduce cu 2 - 0 ... si cum plm spuneti voi ca Dani Coman nu a vrut sal- loveasca pe Dragan cand s-a vazut clar ca se uita la el si a intins intentionat picorul cand l-a lovit .... iar la Nico nu conteaza ca nu l-a atins se sanctioneaza si intentia .... dar voi fiind niste rapidisti frustrati nu recunoasteti nimica indiferent ca au fost zeci si zeci de reluari

CHIAR ASA MULT DOARE CA STEAUA E PESTE TOT ACASA :lol: ... am vazut mai sus cum niste omuleti se ofticau ca cei de la petrosani tineau cu Steaua ... pai e democratie ma baieti pot sa tina si cu Avantu Prabusinta

JohnnyUSA
08-06-2006, 09:54 AM
yahoo, tin sa te anunt, momentan tot Steaua Bucuresti este echipa fanion a Romaniei, statisticile o spun. Doar pentru ca ati scos si voi odata capul afara mai serios, nu va face echipa fanion decat in capsoarele voastre infierbantate de durerea pierderee unui nou titlu si unei calificari in semifinalele unei cupe europene, ghici in fata cui ? in fata echipei fanion a Romaniei.

MuRaZoR
08-06-2006, 10:01 AM
acum sunt curios daca rapidistii vor cere depunctarea cu 6 pcte a Stelei .... pana acu se multumeau cu 3 acu la trebuie 6 :lol: .... penibili

Time2Chill
08-06-2006, 10:23 AM
In primul rand felicitari stelei pentru victorie. Mie mi-a placut jocul si steaua merita sa castige, iar diferenta de scor nu a fost mare daca avem in vedere ca a jucat Semifinalista Uefa cu o echipa care abia s-a salvat de la retrogradare.

Toti suporterii rapidului si oficialii clubului au zis ca acesta a fost cel mai urat campionat, aceeasi, care, in urma cu vreo 2 saptamani afirmau ca e cel mai frumos. Nu e ceva aiurea aici? Daca rapidul lua campionatul atunci ar fi fost tot cel mai urat?

Eliminarile au fost corecte, toate, din punctul meu de vedere: la Nicolae a fost o intrare criminala, daca-i lua piciorul putea sa-i incheie cariera de fotbalist, amintit-va de faulturile lui Alexa(dar ar fi putut sa-i dea doar galben), dupa urmatoarele rosii au fost clar justificate, la dani coman(singurul jucator pe care eu il respect de la rapid) era de rosu, ce conteaza ca s-a uitat sau nu l-a el, i-a bagat crampoanele in fata... asta conteaza...
Din punctul meu de vedere, rapidul nu a terminat cu fruntea sus, unul din cele mai bune sezoane, daca nu cel mai bun, din istoria lor, tocmai pentru ca nu a stiut sa piarda.
Moldovan-> marele jucator, sau mai bine zis marele nimic(in ochii mei) este un exemplu clar al celul care nu stie sa piarda, el trebuia suspendat pentru ceea ce i-a facut lui Balan, dar aia de la comisie i-au dat posibilitatea de a se retrage printr-un meci frumos n-a fost asa...

Despre acuzele de Blat-> eu n-am vazut nimic suspect, cum nici rapidistii n-au vazut nimic suspect la meciul cu CFR-ul. IN gsp zice ca a fost hutan contactat, ok dar sa zica de catre cine, ca tot amenintau cu mari dezvaluiri azi, eu nu le vad!
Porumboiu si Rednic s plang la fiecare infrangere ca a fost blat,sau ca a fost furat de arbitrii, iar la victorii meciurile au fost corecte...
Nimeni nu a facut scandal cand vasluiul a luat-o de la sportu cu 3-0 si in tur si in retur, cand i-a batut si cluju, tot cu 3-0. Steaua a dovedit ca este peste cluj si sportu in campionatul asta...

Stefan-> si eu sunt tot din Pitesti, si chiar astept sa bage bani Penescu in echipa, dar ma indoiesc ca se va intampla asa, ca o justificare a ceea ce am spus, uite pe cat a terminat argesu (12) si unde era cand a venit Penescu...

ultras_violet
08-06-2006, 11:50 AM
steaua a castigat inca un titlu "meritat"! comentarii: 30 etape , arbitrii ,etc.
poli tm a remizat cu dinamo , comentarii: corpodean, cca 4 rezerve la poli.

gianni
08-06-2006, 12:51 PM
Steaua a castigat campionatul! Rapidul a terminat pe locul 2! Dinamo pe 3!
Ordinea in clasamnet continua cu Sportul, pe 4! Pe primele patru locuri echipe din Bucuresti!
Nu vreau sa comentez meciurile de sfarsit de campionat, fiindca ati facut-o voi si pentru mine! Vreau doar sa spun ca, indiferent de rezultatul de la vaslui, Rapidul trebuia sa joace, nu sa presteze full-contact!
Nu conta meciul de la Vaslui, fiindca rapidistii, in cor, au sustinut corectitudinea lui Porumboiu, pentru ei conta doar meciul de la Petrosani!
Asa ca asta trebuia sa faca echipa Rapid! Sa joace fotbal! Ceea ce n-au facut ei!

sisu_stelistul
08-06-2006, 01:01 PM
Rapidistii au facut de ras o intreaga romanie la Petrosani, cum ar fi sa vezi o echipa care participa pana in sferturile unei cupe europene sa isi provoace singuri o eliminare si restul de 4 cu o rautate iesita din comun. De ex. o echipa din Spania sau din Anglia nu ar fi facut asa ceva. Ma intreb oare ce sanctiuni vor primi cei de la Rapid, nu prea s-a dicutat despre asta dar cred ca uni jucatorii vor lua multe etape de suspendare, poate vor incepe chiar si cu o depunctare sezonul viitor. ORICUM, SPER CA RAPIDISTII SA PRIMEASCA CEEA CE MERITA!!!

stefan
08-06-2006, 01:23 PM
mda, bine, daca steaua era in locul rapidului probabil la o eliminare cum a fost cea a lui Niculae, Gigi ala pe care il pupi tu in cur l-ar fi luat la bataie pe Helesteanu, toti stelistii din tara ar fi iesit in strada si ar fi devastat magazinele, ar fi dat foc la masini, si asa au dat dovada de un comportament de tarani primitivi la vaslui, chiar si la Petrosani unde stadionul era plin de stelisti. Nu am auzit nicaieri ca o echipa sa fie depunctata pentru ca ramane in 6 oameni, s-a intamplat parca si intr-un meci FCM Bacau - FC Oradea in sezonul 2003-2004, in schimb am auzit de sanctiuni pentru huliganism si rasism. Poate vrei sa spui ca Gigi ala al vostru face de rusine o tara intreaga prin declaratiile lui (mai si declara ca si-au atins scopul, au oprit Rapidul la Petrosani) si Meme prin comportament

gianni
08-06-2006, 01:30 PM
Ceea ce au facut suporterii stelisti inainte de meci este ceva specific animalelor, asa ca trebuie tratati ca atare! Sunt eu suporter al echipei Steaua, dar, da-o .... incolo de treaba, gesturile lor sunt foarte deplasate!
Bun, cam toti ultrasii diferitelor galerii fac chestii de genul acesta!
Oricum, Steaua a castigat campionatul! Pana la urma au meritat!
Hai s-o lasam si noi mai moale cu atatea rabufniri, ca, pana la urma suntem baieti mari si faze de genul discutiilor de mai sus sunt de toata jena!

Blue
08-06-2006, 05:05 PM
Ce usor uitati de episodul Bistrita! Iacob s-a faut ca-l calca pe ala pe cap tot intentie e si nimic nu i s-a intamplat. Bine ca-i vedeti pe altii dar voi cand faceti cerva de genul asta e nedreptate, e o tragedie nationala. Ati castigat titlul bv voua sarbatoriti faceti ce plm vreti dar lasatii ehipe corecte in pace si nu ii mai admonestati atata pt ca nu sunteti in nici o pozitie de o face.

yahoo
08-06-2006, 05:18 PM
S-a facut tot posibilul ca steaua sa fie echipa care va invinge in acest sezon desi nu era cea mai buna. Si asta prin delegari, instructiuni, declaratiile unor tampiti gen mm si gg care au daunat Fair Play-ului.

Tin sa aduc aminte faptul ca in meciul de la Bistrita, Serea a fost trimis in C iar atunci cand Helesteanu nu a dat 3 penalty-uri pt Rapid in meciul cu Farul nu a primit nici o etapa suspendare. Asa ca lasati voi ifosele de mari campioni pt ca nu sunteti, ati castigat doar un titlu si nimic mai mult. N-ati fost in stare sa bateti Rapidu in acest sezon.
Desigur, daca titlul se juca in teren si nu in afara prin declaratii, atunci alta era campioana.

Las ca in UCL nu il mai iarta nimeni pe gg, ca doar nu se duce la ucrainean sau slovac sa-i zica ca nu mai vorbeste cu el daca echipa adversa bate.

Astept sanctiunile pe care le vor primii Sclavii pt faptul ca ne-au facut tigani si ne-au injurat in toate felurile + trimiterea lui Helesteanu in C! Dar desigur ca acest lucru nu se va intampla!

ultras_violet
08-06-2006, 05:19 PM
Originally posted by gianni@Jun 8 2006, 02:30 PM
Ceea ce au facut suporterii stelisti inainte de meci este ceva specific animalelor, asa ca trebuie tratati ca atare! Sunt eu suporter al echipei Steaua, dar, da-o .... incolo de treaba, gesturile lor sunt foarte deplasate!
Bun, cam toti ultrasii diferitelor galerii fac chestii de genul acesta!
Oricum, Steaua a castigat campionatul! Pana la urma au meritat!
Hai s-o lasam si noi mai moale cu atatea rabufniri, ca, pana la urma suntem baieti mari si faze de genul discutiilor de mai sus sunt de toata jena!
81711

mai grav:- au lovit o femeie batrana de au bagato in spital
-au urinat pe statuia lu' Stefan Cel Mare

Cine a stat in poarta in locu lu' Coman? ca , au zis ca au cautat 10 min portar!
Sper ca POLI TM sa joace si sezonul urmator , cum a jucat ieri!

Ratonu
08-06-2006, 05:46 PM
La Iacob nu a fost intentia de a calca celalalt jucator pe cap. Daca era intentie, il calca. Niculae, in schimb, a mers pana la capat, ca sa zic asa, si chiar exista riscul unei accidentari grave a jucatorului de la Jiul. Asadar, cele doua faze nu au mare lucru in comun. Nu contest, totusi, faptul ca se putea acorda cartonas pentru gestul lui Iacob.
Acum sa va zic ce uitati voi. Uitati sa argumentati de ce Rapid e mai buna. Asa o vedeti voi, bun... Dar de fapt cum o vedeti? Detaliati. Ce vi se pare frumos la un meci de fotbal? Sunt si eu curios... si nu imi plac afirmatiile lipsite de fond. Mai uitati ca Steaua a fost pretendenta la titlu cel mai mult dezavantajata de arbitraj in acest sezon (exista si o statistica intr-o Gazeta destul de recenta). Uitati ca Steaua a ajuns in semifinalele Cupei UEFA (blat?), iar in cele 4 meciuri din grupe a jucat mai frumos (eu am spus acum cateva saptamani cum vad cele doua echipe si ce e "frumos" in fotbal pentru mine) decat a facut-o oricare echipa din Romania in ultimii (cel putin) 8 ani.
P.S. Incercati sa mai urmariti o data sau de doua ori fazele eliminarilor. Pentru Dumnezeu, pana si Buzarin spune ca arbitrajul lui Helesteanu a fost bun!

JohnnyUSA
08-06-2006, 06:01 PM
Pe mine deja ma plictisiti in incercarile voastre penibile prin care vreti sa demonstrati ca Steaua Bucuresti nu merita sa ia titlul... pentru cultura voastra generala, Steaua Bucuresti a luat TITLUL, al 23-lea. Pentru cultura ta generala yahoo, Voi n-ati fost in stare sa ne intreceti in doua situatii "istorice" pentru echipa cu 3 titluri luate in istorie. Vrei sa-ti reamintesc care ? Semifinalele Cupei UEFA, si "Eventul" sezonului 2005-2006. Doare rau, din partea mea nu aveti decat sa plangeti de ciuda si sa emigrati toti spre Africa, nu va va simti nimeni lipsa.

Ambele echipe au avut meciuri cel putin ciudate ( Steaua, Rapid ).. Marea majoritate a echipelor fac meciuri cel putin ciudate..asa ca n-o mai frecati atat cu Steaua ca toti sunteti o apa si-un pamant.

Steaua Bucuresti a meritat acest titlu datorita valorii, datorita constantei si mai ales datorita parcursurilor europene ce nu le veti egala niciodata. Ii absolv de aproape orice merit pe Jiji, Meme si pe acei suporteri ce se pisa pe statui & stuff.. desi suporteri ca acestia au toate echipele doar ca voi nu vreti sa recunoastem.. sau cum mi-a zis Stefan ieri, "Ceilalti nu se lasa filmati".

Ca o concluzie, NU MAI SUFERITI ATAT aici, s-a terminat si nu mai puteti face nimic. Putem discuta in schimb despre sezonul ce va sa vina.

MuRaZoR
08-06-2006, 06:19 PM
un adevar Johnny .. un mare adevar ai postat tu mai sus :mellow:

yahoo
08-06-2006, 06:22 PM
Pai putem vorbi despre noul campionat: Cat de tare vor "tipa" meme si gg, cat de mult va avantaja DD pe stelisti, cat de idiot o sa fie porcea, cat de mult va mai investi Iancu la Timisoara, cu cate puncte vor fi depunctate steaua, rapid si dinamo pt rasism.
Hai sa-i dam drumu!

MuRaZoR
08-06-2006, 06:23 PM
da cat de oftic esti tu putem vorbi te rog te rooog :saliveaza:

Alex
08-06-2006, 06:31 PM
Pai are dreptate yahoo, nu vad ce a zis de ii spui "ofticat". Sa le luam pe rand:
1. Pai vor tipa! Parca il vad pe Gigi Becali spunand, dupa 2 goluri ale lui Banel impotriva Barcei, ca l-a sunat Abramovich si ca i-a spus ca ii da 30 mil pe Nicolita, dar nu vrea ciobanu sa il dea!
2. Iar va spune Borcea, ca idiotu` "Lasati-ne sa ne pregatim pentru Sampion Lig :P".
3. Iancu va investi din nou cateva milioane de $ aducand 10-15 jucatori care nu vor confirma in Divizia A si il vor lasa,ca si anu asta pe Iancu cu buza umflata!
4. Pai la ce suporteri de cacat au majoritatea echipelor din A nu ma mir daca vor fi depunctate, sa se invete minte!

P.S.: Ce am gresit din ce am scris mai sus?

JohnnyUSA
08-06-2006, 06:36 PM
Bai nene, dar voi in gradina aia a voastra umpluta cu frustrare si mere stricate nu va uitati? "Imaculatilor"....

Cum am mai spus , emigrati daca nu va convine ca sunteti incapabili sa faceti performanta. Daca voi, astia de la rapid sunteti asa zei, de ce nu ati castigat totul de la un capat la altul ?.. ipocritilor.

O sa-mi veniti cu scuze labile, gen: "arbitrii", lasa nene ca nu sunteti singurii lasati in offside de ei.. mai sunt si altii.. asa ca nu mai tipati atat de tare si sus inainte de a va uita in propria gradinita.

Ca sa continui pe directia lansata de tine. Sa fie depunctate vere, dar sa fie depunctate intr-un mod echidistant. Cateva exemple: Steaua, Rapid au primit cate 2 etape suspendare pentru actele de vitejie ale suporterilor, Dinamo, in urma razboiului de la Constanta, au primit 2 etape initial, iara apoi s-a redus la o singura etapa. Mai nou, noi suntem huliti ca strigam "tiganii" & stuff si se cere depunctarea echipei, ok.. voi saracutii dupa acel "insucces istoric" din cupa UEFA ne-ati jignit meci de meci, v-ati luat de echipa, de suporteri, de conducatori, de antrenori.. voua nu v-a cerut nimeni depunctarea, nimeni nu s-a autosesizat, voi aveti acest drept, voi sunteti zeii, nu?
Ca o mica paranteza vis-a-vis de strigarile ce contineau invariabil cuvantul "tigan", nene, voi strigati acum ceva timp ceva de genul " cupa este cioroi " si "cupa este la tigani".. oare nu este un atac la adresa etniei rroma? oare voi nu puteti fi acuzati de rasism?

Cugetati la ceea ce am spus. Over & out.

Blue
08-06-2006, 09:48 PM
Meritat sau nu titlul ramane la voi deci nu are rost sa ne certam pt asta in schimb nu sunteti intr-o pozitie de ai critica sau de ai arata cu degetul pe cei de la Rapid, nu sunteti mai breji. Cat despre suporteri...no comment- ce e mult si prost strica.

JohnnyUSA
08-06-2006, 10:11 PM
vericule, dar ei sunt in acea pozitie?

Jokes
08-06-2006, 10:38 PM
Este simplu nici voi nici noi

yahoo
08-06-2006, 10:38 PM
Tu faci de faci si te iei de echipa! Am acuzat eu jucatorii vostrii de ceva? Da domne, aveti un lot mai omogen ca al nostru insa nu aveti cei mai valorosi oameni. Sunteti pe aceiasi linie ca si noi.
Eu nu l-am vazut pe Dinu Vama sau pe Razvan sa faca ceea ce gg si mm au facut. Da, au dat declaratii, ca orice alti conducatori, insa nu s-au apucat sa injure sau sa tipe, au raspuns frumos si la subiect.
Titlul ramane la voi si cu asta am terminat!

Blue
08-06-2006, 10:58 PM
"amicul" meu cu cap captrat ascutit in colturi bv voua ca ati luat acest titlu. Du-te si sarbatoreste fa ce vrei tu dar nu blama Rapidul pt ca nu sunteti mai presus decat ei in cadrul bunelor maniere. De ce crezi ca jucatoi cu nervi de otel au clacat la un meci cu Jiul (maare echipa nu gluma) dar au reusit meciuri perfect in cupele europene in compania unor echipa puternice, meciuri in care au avut o presiune imensa exercitata asupra lor?

JohnnyUSA
08-06-2006, 11:05 PM
Mosule, in primul rand invata sa nu-ti mai bati joc de limba romana. In al doilea rand am impresia ca esti cam prostut.. nu prea intelegi despre ce este vorba pe aici. Eu zic ceva, tu zici altceva.. probabil ca pe acolo pe la tine prin zona nu prea s-a auzit de coerenta in comunicare.

De acum incolo stai flexat si nu mai raspunde replicilor mele.. spui numai prostii, limiteaza-te la a-ti afisa trairile tale interioare intr-un loc unde nu vei "zgaria" vizual oamenii participanti la o discutie forumistica.

yahoo, ma iau frate de echipa pentru ca si echipa a avut un comportament deviant.. este simplu. Sunt de acord cu tine, Razvan si Dinu, cel putin dpdv al vocabularului, sunt cu mult peste Jiji. Insa, asta nu le da dreptul sa profereze injurii si semne obscene.. nu cred ca l-am vazut pe jiji pana acum aratand M..e unor suporteri ( Razvanel a facut-o ), nu cred ca l-am vazut pe MM aprinzand focuri de tabara si strigand la portavoce impreuna cu intreg lotul Stelei : "Tiganiiiii.. Tiganiiiii" ( Dinu al vostru a facut-o, mai grav este ca-i instiga si pe ceilalti sa cante mizeriile ce le scotea el pe gura ).. deci, dupa cum vezi , nici ai vostri nu sunt mai breji decat alde jiji sau mm. Singura diferenta este ca ai vostri s-au plans non-stop si au incercat sa creeze o atmosfera nu tocmai propice disputarii ultimelor meciuri din Divizia A sperand ca se poate intampla vreun miracol, iara cand acel miracol nu s-a intamplat, s-au umplut de penibil si ridicol actionand in genul fazelor pe care le faceau unii nemultumiti in copilarie: "Nu ma mai joc, imi iau jucariile si plec".

mns
08-06-2006, 11:17 PM
Calm baieti, stiti bancul ala cu scaunul?

Jokes
08-06-2006, 11:35 PM
Va certati pe prostii,mai bine beti o cafea cu rom sa va linistiti.Postati numai aberatii si lucruri auzite pe la televizor,ziar.
Nu va e clar si steua si rapid au avut meci si de fotbal dar si de cuvinte si intepaturi

Ratonu
08-06-2006, 11:46 PM
Originally posted by yahoo@Jun 8 2006, 11:38 PM
Tu faci de faci si te iei de echipa! Am acuzat eu jucatorii vostrii de ceva?
81859

Irelevant. Imi pare rau, dar asta e o remarca de gradinita. Ce naiba, ideea e sa comentam ce se intampla in Divizia A, iar faptul ca unii jucatori ai Rapidului au avut probleme la cap miercuri e, pur si simplu, un adevar legat de subiect.

Cat despre conduceri, nu m-as mandri cu a niciuneia dintre echipe. Deja imi vine sa borasc cand il vad pe Vama la TV. Tipul e de o aroganta si de o ipocrizie dezgustatoare. A ajuns sa-l rivalizeze serios pe Gigi aici si nici macar nu e amuzant precum acesta din urma.

yahoo
09-06-2006, 12:32 AM
Cand un dobitoc iti face probleme la minte prin deciziile pe care le ia, logic ca reactionezi ca atare. Dupa mine puteau sa intre si mai dur la sclavii aia care n-au facut altceva decat sa astepte banii altui nebun.
Daca eram in locul lui Maftei, la eliminare eu ma duceam si ii trageam un pumn idiotului ala de arbitru. Sa se duca acolo unde ii este locul. Si le aratam si degetul din mijloc suporterilor!

:da: :shakeit: :tocilar: :pokey:

JohnnyUSA
09-06-2006, 12:38 AM
:rolleyes: :mishto: ... :naughty:

Blue
09-06-2006, 05:29 AM
pai deh ma nene eu n-am fost privilegiat ca tine sa dorm printre paginile DEX-ului am avut alte locuri/persoane de vizitat.

pai si ce ai rezolva frate daca le-ai arata mineriilor ***? orice om are dreptul sa tina cu ce echipa vrea el si are dreptul sa o sustina acasa sau in deplasare. voua ar trebuii sa va arate Polistii degete mijlocii pt ca sustineti Rapidul cand vine in orasul lor?

recunosc ca am gresit, poate impulsionat de faptul ca stelistii s-au pisat pe statuia lui Stefan. nici unii nu sunt diferiti, aceasi "ultrasi" aceasi idioti care ataca persoane diferite pt motive cunoscute doar de ei

gianni
09-06-2006, 01:03 PM
Asa cum ati subliniat: Steaua este campioana!Pana nu se face probarea acuzatiilor de blat, nu putem spune altceva!
Cat despre gesturile rapidistilor, ce sa mai zic: intentii clare de lovire a adversarilor, fapt intarit si de diagnosticul medicului! In momentul acela, cand jucatorii au auzit care este scorul la Vaslui, a avut loc descatusarea nervilor! Rabufnirea lor a dus la un meci de toata jena! Moldovan a dat un comunicat prin care-si cere scuze pentru ceel spuse miercuri seara! Prea tarziu!
Imi pare rau ca unii suporteri stelisti sunt niste nesimtiti, niste animale, prin ceea ce au facut, dar sa retinem ca nu toti sunt asemenea lor! Si eu sunt suporter stelist, de cand ma stiu, dar atunci cand vad cat de urat se comporta suporterii nostri nu pot accepta acest lucru!
Toata tampenia a fost influentata si de declaratiile lui Jiji, care, desi a incercat sa demonstreze ca la Vaslui nu se va pune problema blatului, mai mult a confirmat! Nu stiu cat blat a fost la Vaslui, dar in niciun caz nu se poate spune ca Steaua nu a castigat meritat! Rapidul, daca tot juca, trebuia sa joace pana la capat! Asa era sportiv!
Prin ceea ce au facut jucatorii rapidisti la Vaslui,au demonstrat ca meciul acela este demn de Divizia D sau Onoare sau Promotie! Ca sa nu mai zic de declaratia lui Niculaie:"il rup pe Helesteanu daca se intalneste cu mine vreodata!"
Hai ca nici rapidistii nu-s departe de stelisti!

Alex
09-06-2006, 03:51 PM
Originally posted by gianni@Jun 9 2006, 03:03 PM

Prin ceea ce au facut jucatorii rapidisti la Vaslui
81946

La Petrosani, nu la Vaslui!:p. Da, e adevarat ca au avut o cadere nervoasa, dar Helesteanu putea opri acest lucru, calmand situatia, dar nu a fost in stare! Nici el nu e un arbitru de A!

sisu_stelistul
09-06-2006, 05:52 PM
STEAUA E CAMPIOANA, peste 5 ani, o sa mai tina minta careva fustrarile catorva rapidisti, sau doar performanta externa a stelei si tilul castigat de ea?

Ratonu
09-06-2006, 06:54 PM
Helesteanu e, intr-adevar, printre arbitrii mai slabi din Divizia A, dar la Petrosani a luat deciziile corecte. Ma intreb si eu daca ati vazut fazele macar de doua ori.

Alex
09-06-2006, 06:59 PM
Am vazut fazele de mai multe ori si nu zic ca nu a dat corect cartonasele, dar a scapat de sub control meciul dupa eliminarea lui Marius Constantin, nu a stiut sa ii calmeze cat de cat pe rapidisti!

yahoo
09-06-2006, 07:29 PM
Nu a stiut sa ia deciziile corecte, putea da un galben si o ultima avertizare lui Nico, nu eliminare direct!

ultras_violet
10-06-2006, 06:26 PM
Cand se trag la sorti meciurile sezonului 2006-2007?

stefan
10-06-2006, 06:40 PM
prin iulie inainte sa inceapa sezonul, ce meciuri vrei sa se traga la sorti cand mai trebuia aflata si a patra echipa promovata :P

sisu_stelistul
10-06-2006, 07:17 PM
A batut Forex 2-0, a jucat destul de frumos, sper sa promoveze.

gianni
12-06-2006, 01:35 PM
Steaua a recrutat noi "razboinici": Panait, Badea si Drida!
Jucatori tineri si poate de perspectiva! Se pare ca Dica n-a fost lasat de catre Becali sa se transfere! Se incearca aducerea lui Neaga la Steaua in schimbul lui Andrei Cristea! Oricum, Steaua are nevoie de cativa atacanti! In afara lui Victoras Iacob nu prea mai avem varfuri autentice! Cristea si Oprita nu sunt de Steaua!
Inca nu s-a stabilit nimic in ceea ce il priveste pe Razvan Lucescu, dar, se pare ca se doreste aducerea lui Hagi la Rapid! Ar fi interesant schimbul Hagi-Lucescu! Sa vedeti ce "bine" o sa fie de Rapid!

stefan
12-06-2006, 03:16 PM
Dintre aia 3 doar Vali Badea cred ca o sa mai miste ceva, si poate si Drida, Panait e cam praf. Cum zicea Ratonu, a cazut Bacaul in B si si-a gasit Jiji alti moldoveni.

MuRaZoR
12-06-2006, 05:03 PM
cred ca si de la Bacau il va lua pe Mardare

JohnnyUSA
12-06-2006, 05:34 PM
mdeah .. praf !.. in loc sa ia in puii mei jucatori de valoare, jucatori cu experienta pentru Liga aia la care tot viseaza el de 5 ani de zile ... NO COMMENT

sisu_stelistul
12-06-2006, 08:17 PM
Panait unde juca, nu am mai auzit de jucatorul asta, oricum trasnferurile astea sunt facute mai mult pt. oli care vrea sa aiba dubluri pt. fiecare post.

stefan
12-06-2006, 08:19 PM
la FC Vaslui, si daca vroia dubluri putea gasi altele mult mai bune

Ratonu
12-06-2006, 08:38 PM
Mai bine il lua pe Mardare ala de la Bacau, mi s-a parut destul de bun contra Stelei si e si foarte tanar.
Pana una alta, MM si Oli insista pentru fotbalisti straini de mana a doua, iar GG pentru fotbalisti romani de evitare a retrogradarii.
Macar sa nu plece Dica.

yahoo
13-06-2006, 12:35 AM
Nici Badea si nici Drida nu vor avea loc in dispozitivul stelei. Doar Badea e mai bun ca in rest Drida si Panait sunt praf rau!

gianni
13-06-2006, 07:31 AM
Din cate am inteles, pentru cei trei jucatori s-a platit suma de 1,5 mil. euro! Da, Jiji vrea jucatori romani in echipa, numai ca nu prea sunt multi care sa aiba valoare! De asemenea, a nominalizat lista indispensabililor de la Steaua; Radoi si Nicolita, Goian si Ghionea! Pentru Dica vrea 4 milioane, iar pentru Iacob vreo 3 milioane!
Rednic a semnat cu Dinamo!

sisu_stelistul
13-06-2006, 08:17 AM
Poate or fi niste talente necunoscute, dar sa platesti 1,5 mil. pt. cei 3 e cam mult. Oricum, nici Iacob nu era asa bun pana sa vina la Steaua sau nu se vorbea asa mult de el.

Jokes
13-06-2006, 09:21 AM
Nu era bun deloc,nu juca nimic intre timp a evoluat

gianni
13-06-2006, 11:08 AM
L-a ajutat si faptul ca a avut un colectiv omogen in spate, dar si faptul ca nu prea a avut concurenta pe post! :D
Ganditi-va la Claudiu Raducanu, care marca gol dupa gol, dar care, la Vaslui n-a mai fost bun de nimic! Conteaza colectivul, modul in care te integrezi, placerea de a juca! Protasov a facut minuni in ceea ce priveste acest lucru si cred ca acest titlu ii este opozabil si lui!

sisu_stelistul
13-06-2006, 02:14 PM
http://www.stelisti.ro/index/Cooperativa_i...iva_Stelei.html (http://www.stelisti.ro/index/Cooperativa_impotriva_Stelei.html) Cea mai mare tampenie pe care am auzit-o si daca ar fi adevarat inseamna ca romania a ajuns rau de tot.

pikciu
13-06-2006, 02:45 PM
asta e o inventie a astora de la gsp (stelisti.ro) sigur n-o sa mai dea niciun jucator :P

Ratonu
13-06-2006, 02:59 PM
Informatia e preluata de la Fanatik... asa ca sunt sanse mari sa fie inventie. Oricum ar fi, disperarea unor oameni a ajuns prea departe.

JohnnyUSA
13-06-2006, 04:47 PM
Daca este adevarat, desi ma indoiesc, inseamna ca suntem PUTERNICI!

Tuby
13-06-2006, 06:51 PM
Exact, daca este adevarat vorbeste frustrarea, chiar asa greu de inteles e faptul ca editia 2005/2006 a fost castigata de Steaua? Rapidul si-a jucat sansa pana in ultima etapa, tot respectul, dar Dinamo? Care s-a bucurat ca a prins Uefa ca si cum ar fii castigat titlul ?

Nu antrenorul si nu jucatorii sunt problema la Dinamo, si culmea, nici numarul de actionari pentru ca vreo 7 are si Rapidul. Ci dorinta acestora de a-si impune punctul de vedere.

Time2Chill
13-06-2006, 08:34 PM
Maine aia din gazeta zic ca vor publica un material in care jucatori de la cluj recunosc ca au primit 75mil de caciula ca sa piarda cu rapidu, nu stiu daca e adevarat, sau nu... vedem maine...

MuRaZoR
13-06-2006, 08:40 PM
probabil ca sa faca lumea sa cumpere ziarul :lol:

gianni
14-06-2006, 07:26 AM
Artificii ale presei! Nu cred ca am ajuns atat de rau, incat sa se coalizeze echipe care sunt rivale, pentru "suprimarea" unei echipe mai bune!
Pana la urma, ramane sau nu ramane Razvan Lucescu la Rapid? Intr-un ziar citesc ca ramane, in altul ca pleaca la Poli!

JohnnyUSA
14-06-2006, 09:10 AM
"E un ordin!"
Valentin Şchiopu

Meciul dintre CFR şi Rapid (1-3) s-a jucat cu cīteva zile īnainte de data oficială.

Preşedintele Iuliu Mureşan a intrat n vestiar şi le-a promis fotbaliştilor cīte 50 de milioane de lei vechi pentru a fi gentili cu oaspeţii.

Jucătorii lui CFR au refuzat. ?Domn? preşedinte, e puţin! Mai mulţi bani luăm de la Steaua dacă batem pe Rapid. Plus că, dacă īnvingem, urcăm īn lasament şi īncasăm bani īn plus de la club!?. Varianta este susţinută de mai multe surse. Mărturiile lor sīnt practic identice şi pot reconstitui tabloul.

Mureşan s-a gīndit. Argumentele stăteau īn picioare. Gigi Becali oferise 120.000 $ clujenilor ca să īncurce Rapidul. Plus că echipa avea şanse să obţină locul 4, care le-ar fi adus mai mulţi bani īn conturi conform Regulamentului de Ordine Interioară. ?E un ordin, nu se comentează!?, a forjat Mureşan, care totuşi a ridicat ştacheta la 70 de milioane de lei vechi.

Cu o zi īnaintea ultimei runde, Mureşan a oferit jucătorilor cīte 110 milioane de lei vechi. 40 de milioane a fost recompensa pentru succesul cu Bistriţa (2-1), iar restul de 70 au venit īn urma meciului cu Rapid. ?Am luat 110 milioane. Nu ştiu de unde vin banii, nu mă interesează?, a confirmat unul dintre titularii lui Dorinel.

Miza: stadionul
Conform unor informaţii neoficiale, feroviarilor le-a fost concesionat terenul pe care se află stadionul din Gruia pentru o perioadă de 49 de ani. Stadionul, proprietate a Regionalei CFR Cluj, era folosit de "vişinii" īn virtutea unui contract de īnchiriere reīnnoit la fiecare doi ani. Patronul Rapidului, George Copos, ar fi avut un cuvīnt important de spus īn concesionarea pe termen lung.

Spovedania lui Dorinel
După meci, pe drumul spre Cluj, aflat īn autocar, Dorinel a īncercat să-şi descarce sufletul. El a avut o discuţie cu duhovnicul său, Teodor Crişan, stareţul Mănăstirii Dumbrava. "Toată munca mea de 10 luni s-a dus pentru un meci ca acesta. Ce să fac?!", l-ar fi īntrebat tehnicianul pe părinte.

Surdu a făcut pe nebunul"
Startul partidei de la Dej a lăsat senzaţia că echipa lui Dorinel va zdrobi Rapidul. Golul lui Surdu a provocat īnsă o bucurie palidă īn rīndul jucătorilor clujeni. "Surdu a făcut pe nebunul! A vrut el să iasă īn evidenţă. Aşa, greul a căzut pe cei din apărare care au făcut greşeli mari pentru a facilita victoria Rapidului", a povestit una dintre sursele Gazetei.

Tudor amendat
Goalkeeperul Martin Tudor s-a accidentat la īncălzirea dinaintea jocului cu Rapid. Apropiaţi ai jucătorului au mărturisit că ex-stelistul a simulat accidentarea pentru a nu participa la blatul cu Rapid. Mai mult, Tudor a părăsit banca de rezerve īn minutul 75 şi a plecat la Cluj, fără să mai aştepte restul echipei. Dorinel l-a amendat cu 2.000 de dolari. "E un jucător cu personalitate. A plecat fiindcă era supărat că s-a accidentat şi nu a jucat", a explicat Munti gestul elevului său.

MM Stoica a acuzat
Stelistul MM Stoica a declarat chiar īn ziua meciului că partida de la Dej e aranjată. "Am īncercat să motivăm echipa clujeană, dar am fost refuzat. Un jucător de la CFR mi-a spus să nu mă mai stresez că jocul este aranjat", a spus Stoica. Fotbalistul vizat este fostul stelist Martin Tudor.

If it's true ... NO COMMENT :blink:

mns
14-06-2006, 09:15 AM
La cat de credibila e presa din Romania nici nu stii ce sa mai crezi, dar la ce oameni se afla in fotbalul romanesc, iar nu ai de unde sa stii daca e adevarat sau nu. Rusine in ambele cazuri.

gianni
14-06-2006, 09:41 AM
Stii cum se spune: "Adevarul este dincolo de noi..." ;)

JohnnyUSA
14-06-2006, 09:55 AM
exact mns.. stim cum este presa.. stim cum sunt si conducatorii nostri .. bine spus gianni :)

gianni
14-06-2006, 10:00 AM
Oare de ce recurge Jiji la cumpararea unor jucatori de duzina si nu se orienteaza spre jucatori mai buni!? Romani de-ai nostri: Tibi Balan, Ionut Mazilu, Prepelita, Lazar! Jucatori buni, care au valoare!

JohnnyUSA
14-06-2006, 10:03 AM
pentru ca sunt mult prea scumpi .. si jiji chiar nu are bani.

gianni
14-06-2006, 10:07 AM
Da, Johnny, dar anul acesta vrem in grupele CL, iar acolo nu putem ajunge cu alde Drida, Panait sau Badea! Gandeste-te, si cred ca tu stii la fel de bine, ca avem nevoie de jucatori buni, de jucatori pe care ne putem baza! Stiu ca Jiji nu are atati bani pe cat se lauda, dar, totusi...

Jokes
14-06-2006, 11:35 AM
Pei nu sunt decat 2 variante:jucatori romania s-au jucatori straini de mana a doua gen Carlos

JohnnyUSA
14-06-2006, 11:46 AM
Pai eu sunt constient. Dar cum spune si Jokes, mai mult de atat nu se poate. Jiji are el gura mare, dar nu-l vad dand macar 3 milioane de $ pe un jucator.

Jokes
14-06-2006, 12:59 PM
Se mai stie ceva de Erik Lincar,mai joaca fotbal, pe unde este?!

sisu_stelistul
15-06-2006, 08:21 AM
acum joaca la FC Amkar Perm, dupa ce a trecut pe la panathinaikos si akratitos si steaua.

SSORIN
16-06-2006, 07:36 PM
Ar fi bine daca jiji ar cumpara macar 2 jucatori buni (nu de "mana a doua") de banii pe care i-a luat de pe radoi.

sisu_stelistul
16-06-2006, 07:48 PM
o sa cumpere, dar sper ca radoi a fost ultimul trasnfer, poate pleaca si carlos, dar atata.

Tuby
17-06-2006, 11:11 AM
Se pare ca Lucescu se va duce la Timisoara, bravo lui, acum are si echipa si conducere pertinenta.

Jokes
17-06-2006, 11:39 AM
O decizie ciudata dar ma intreb cum a fost Lucescu senior de acord care dorea sa-l ia in strainatate cu el

JohnnyUSA
17-06-2006, 12:38 PM
daca pleaca lucescu, rapidul s-a dus in jos pe copca...

SSORIN
17-06-2006, 03:16 PM
Ma dar de ce ziceti toti "daca pleaca lucescu rapid nu mai face nimic" ? A jucat cumva lucescu ? E adevarat ca a plecat niculae, dar au ramas majoritatea jucatorilor, deci orice e posibil cu un antrnor care stie ii aseze in teren.
Sa vedem ce va face lucescu la timisoara daca este un antrenor bun.

Tuby
17-06-2006, 03:19 PM
Imi permit sa-l completez un pic pe Johnny...daca pleaca Lucescu si vine Hagi, atunci chiar ca v-ati dus in jos pe copca :P

Jokes
17-06-2006, 03:22 PM
Originally posted by Tuby@Jun 17 2006, 04:19 PM
Imi permit sa-l completez un pic pe Johnny...daca pleaca Lucescu si vine Hagi, atunci chiar ca v-ati dus in jos pe copca :P
83072

Tuby nu ne mai cobi,mai ales la cat dorm Copos si Vama,si pana sa trezesc sa-l puna pe liber pe Hagi Rapid retrogradeaza si osa se spuna din nou ca regele a fost tradat de jucatori si conducere

yahoo
17-06-2006, 06:14 PM
Ma *** pe regele lor, ma doare undeva de hagi si de tacticile lui de 2 lei. Mai bine ar veni Sabau.

ahui_ahile.kosmin
17-06-2006, 06:19 PM
sau vladoiu ca o facut treaba buna la ''straini de fotbal'' :D

Jokes
17-06-2006, 06:20 PM
Da Sabau s-ar potrivi manusa pentru Rapid

JohnnyUSA
17-06-2006, 06:28 PM
m-am lamurit, cat timp va fi copos acolo, rapidul o s-o tot comita .. plm .. pe ala il intereseaza numai banii.

sisu_stelistul
17-06-2006, 08:11 PM
acum cica o sa vina si porumboiu.

Blue
17-06-2006, 08:22 PM
domn arbitru cica vrea sa conduca nu sa fie condus sa vedem ce o sa se intample, btw cand joaca Farul in intertoto?

sisu_stelistul
17-06-2006, 08:39 PM
nu mai stiu, dar stiu ca au avut o vacanta foarte scurta ca s-au intors pt. pregatiri de intertoto, oricum cica au 2 tururi destul de simple de care sper sa treaca si apoi cu auxere.

sisu_stelistul
18-06-2006, 05:42 PM
azi de la 19 va juca farul. Unirea Urziceni a promovat in A.

gianni
19-06-2006, 06:39 PM
Voi ce credeti de asa-zisul transfer al lui Radoi pe 11 milioane de euro? O sa se concretizeze sau nu? Daca pleaca Radoi, Carlos si Dica o sa cam trebuiasca sa bage bani Jiji ca sa avem din nou o echipa competitiva!
Bravo lui Razvan Lucescu! La Poli are posibilitatea sa demonstreze ca este unul dintre cei mai buni tehnicieni romani!
Iar daca vine Hagi la Rapid... mai bine sa vina Sabau, fiindca este mult mai bun decat Hagi!

yahoo
19-06-2006, 07:00 PM
Pacat, Lucescu Jr a facut un pas in urma in cariera lui, iar la finalul campionatului va regreta. Mare greseala.
Cat despre Radoi, pt steaua va fi cea mai mare pierdere de pana acu. Se vor umple de bani insa nu e cel mai bun lucru pt el daca se duce la Pompy.

gianni
19-06-2006, 07:03 PM
Radoi este coloana vertebrala a Stelei! Nimeni nu poate contesta acest lucru! Numai ca acum are ocazia sa faca ceva si pentru viitorul lui financiar, dar si pentru afirmarea profesionala!
Imi pare rau ca a plecat Razvan de la Rapid, fiindca sub bagheta lui, Rapidul a avut un an fotbalistic extraordinar, numai ca nu prea se mai intelegea cu Copos! Iar Razvan nu este genul de om care sa rabde prea mult!

sisu_stelistul
19-06-2006, 07:06 PM
Radoi si Carlos o sa plece si este bine dar cine vine, pana cum nimeni, deci sa inceapa trasnferurile

gianni
19-06-2006, 07:08 PM
Ce parere aveti de initiativa suporterilor rapidisti de a boicota Supercupa Romaniei?
Acestia considera ca prin acceptarea jucarii acestei partide, se accepta recunoasterea castigarii prin frauda a titlului de campioana de catre Steaua!

sisu_stelistul
19-06-2006, 07:10 PM
tu chiar crezi ca o sa ii asculte rapidistii?

Jokes
19-06-2006, 07:13 PM
Eu nu sunt de acord cred ca le este frica deoarece din pacate Rapidul are o situatie incerta in acest moment iar cu unu precum Copos nu se rezolva asa repede

sisu_stelistul
19-06-2006, 07:15 PM
cu porumbuio faceti mai bine, retrogradati :D

Jokes
19-06-2006, 07:21 PM
Nu joaca Porumboiu in teren ,poate este un pic mai normal decat Copos si Valvis

sisu_stelistul
19-06-2006, 07:34 PM
Valvis nu e asa rau, copos a stricat rapidul.

Danzielman
20-06-2006, 12:56 AM
Daca Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe nu pleaca nu e nimic stricat! Lucrul la care ar trebui sa ne referim este caracterul lui Copos! Si felul in care trateaza oamenii, asa cum a fost si cu Rednic... Si aici intervine alt om... Ioan Becali care a distrus si Dinamo si Rapid in sezoanele in care a fost conducator la aceste cluburi!

pikciu
20-06-2006, 07:56 AM
e sigur! Lucescu la Poli. Acum cand a plecat Razvan, Copos i-a luat pe Sapunaru si Griffiths cu 3,2 milioane $. :blink:

Tuby
20-06-2006, 08:56 AM
Pleaca amandoi la Timisoara si cred ca sezonul urmator o sa vedem intr-adevar o Poli care sa se bata la titlu.

Ratonu
20-06-2006, 11:58 AM
Cam ciudat transferul facut de Rapid, nu cred ca merita cei doi atatia bani.
Altfel, Copos va mai scoate din buzunar ceva bani, se pare, din cauza modului fraudulos in care s-a efectuat transferul lui Edel.

Jokes
20-06-2006, 02:46 PM
Nu inteleg de ce la mai luat si pe Edel, nu cred ca isi avea rostul acest transfer,nici macar nu a fost folosit cand danut Coman a lipsit,cat despre cei 2 ca merita,oricum sunt banii luati pe Daniel Niculae

sisu_stelistul
20-06-2006, 06:00 PM
n-a fost folosit pt. ca era suspendat din cauza modului fraudulos in care a fost transferat, s-ar putea ca lucescu jr. sa nu faca nimic la poli si sa-si termine cariera, slaba alegerea facut desi lucescu sr. l-a sfatuit altceva, cei 2 juc. nu meritau asa mult, lui copos ii va parea rau, cred ca noul antrenor al rapidului este bergodi daca s-au facut aceste trasnferuri.

nigga_thebest
20-06-2006, 06:33 PM
Deci... Faza cu Radoi ..nu sunt asa sigur ca se va concretiza acest transfer .din cate am auzit prin lume tot circula tot felu de agenti care se dau angajatii unor cluburi.Dar antrenorul lui Pourtsmouth a zis ca la transferuri va negocia cu clubul nu fel si fel de "agenti".Daca ar fi dupa mine ,Radoi nu merita chiar atat...E un jucator foarte bun si merita o suma mare dar 11 mil ..:|.. .Lucescu :(((( inca nu-mi vine sa cred ,inca mai sper ca se va intampla ceva minune si va ramane la Rapid.Cred ca o contributie importanta in mutarea lui lucescu o are Dinu Vama:-L.

sisu_stelistul
20-06-2006, 06:39 PM
Poate vine Hagi la Rapid :D

gianni
21-06-2006, 09:27 AM
Chiar vrei sa-i nenoroceasca si pe rapidisti? Daca este sprijinit in ceea ce vrea sa faca, Lucescu o sa faca treaba buna la Poli!
In ceea ce priveste transferul lui Radoi, nu se stie nimic! In plus, sunt zvonuri ca ar pleca si Carlos! Cine sa-l mai creada pe Becali?

nigga_thebest
21-06-2006, 10:16 AM
Zvonurile cu privire la plecarea lui Carlos nu ii apartin ciobanului.Nu stiu ce cotidian portughez a anuntat asta.Si sa nu mai cobiti cu hagi....Asta ne omoara pe toti rapidistii.Nu cred ca Hagi ar mai incerca vreo echipa din romania ,cred ca si lui ii este rusine de ceea ce a facut pana acum.

gianni
21-06-2006, 11:25 AM
As vrea sa vina la Rapid un antrenor bun, astfel incat sa avem iarasi un campionat disputat! Creau sa vad fotbal de calitate, macar intre granzi! Hagi mai are multe de invatat ca sa fie un antrenor bun!

sisu_stelistul
21-06-2006, 12:10 PM
Daca ar veni hagi la rapid, am avea mult noroc.

Jokes
21-06-2006, 12:12 PM
Despre Cristiano Bergodi ce parere aveti,este pe lista lui Copos?!

sisu_stelistul
21-06-2006, 12:13 PM
se pare ca el va fi noul antrenor daca au venit si cei de la fc national.

gianni
21-06-2006, 12:14 PM
Nu-mi plac titlurile castigate usor! :D Oricum Sabau este noul antrenor al Rapidului! Asa ca mai trebuie sa asteptam pana vine Hagi! :lol:

Jokes
21-06-2006, 12:19 PM
Dar ce sa caute Hagi la Rapid,nu va inteleg nu are nici o treaba si nici macar nu a fost mentionat numele lui

sisu_stelistul
21-06-2006, 12:25 PM
de unde stii ca vine sabau?

yahoo
21-06-2006, 12:33 PM
Sabau si Bergodi ar fi cei mai potriviti antrenori pentru Rapid. Sabau pentru ca a avut rezultate bune cu Gloria iar Bergodi pentru ca este italian si mie mi-a placut stilul lui.
Razvan are sansa sa demonstreze faptul ca este un antrenor mare si ca poate face o echipa mare si din jucatori noi. Imi pare extrem de rau, pentru el este un pas inapoi, avand posibilitatea sa confirme inca un an in Uefa, dar a ales calea grea si probabil calea banilor! Sunt sigur ca odata se va reintoarce la Rapid!

Jokes
21-06-2006, 12:37 PM
Ciudat este ca Rapid a facut o oferta indentica cu a lui Iancu acumin ultimile zile dar Razvan a ales Poli,probabil chiar a fost deranjat de comportamentul lui Copos.
Si ca o completare a evenimentelor Mircea Lucescu a spus despre Razvan ca a plecat la Poli sa faca el ce n-au facut altii,cu toate ca Lucescu sr a spus ca nu a facut bine ca aplecat de la Rapid

sisu_stelistul
21-06-2006, 12:41 PM
Lucescu o sa-si termine cariera la POLI 100%.

gianni
21-06-2006, 01:36 PM
Razvan Lucescu a mentionat ca a ales Poli nu datorita banilor... intelegeti si singuri ce a vrut sa spuna! Sabau se pare ca a fost confirmat ca antrenor al Rapidului! Cel putin asa se vorbea pe la pranz! Mie imi place Sabau! Poate sa continue ceea ce a inceput Razvan!

Jokes
21-06-2006, 01:46 PM
Si eu tot pe Sabau am mers de la inceput sper sa se descurce mai ales ce are jucatori mai buni decat la Gloria

gianni
21-06-2006, 01:54 PM
Cred ca este cea mai buna solutie pentru Rapid! Mai era si Rednic, dar deja a semnat cu Dinamo! Bergodi nu mi se pare a fi o solutie viabila pentru Rapid! In ceea ce-l priveste pe Sabau, se pare ca Padureanu nu este de acord sa plece la Rapid!

yahoo
21-06-2006, 05:48 PM
In locul lui Carlos il propun pe acest Joao Ricardo, portarul Angolei, un portar care a prins un moment perfect la aceasta Cupa Modiala si are sansa sa ajunga la o echipa mare din Europa.
Eu sunt multumit de Sabau si sunt sigur ca va face o treaba buna.

nigga_thebest
21-06-2006, 05:58 PM
zvonurile cu privire la venirealui Hagi au aparut pentru ca se stie clar admiratialui Copos fata de Hagi .Doamne cat il urasc pe Copos asta .Tot zic eu de Bekaly ca-i cioban si ca ii ..... dar macar ala baga bani cand e nevoie si nu are un comportament asa ciudat fata de antrenor .cand a luat decizia sa plece de la Rapid cred ca a contat in proportie de 80% comportamentul lui Copos .Cred ca l-a inervat foarte mult cand a zis ca se alinta .Nici mie nu mi-ar placea sa zica cineva asta despre mine si cred ca as face orice sa dovedesc ca nu e asa si exact asta a facut si Razvan :)

sisu_stelistul
21-06-2006, 06:45 PM
Portarul Joau Ricardo si Ajwa(sau ceva de genul) erau in vizorul lui dinamo.
BErgodi zic eu ca este un antrenor destul de bun.

nigga_thebest
21-06-2006, 07:28 PM
cred ca e Akwa daca e vorba de angolezul ala..... Au jucat naspa si portarul si akwa asta.Am auzit ca portarul e batran si nu are echipa de cateva luni:))

sisu_stelistul
21-06-2006, 08:27 PM
de un an nu are echipa sa antrenat singur dupa un program al antrenorului.

Tuby
22-06-2006, 09:42 AM
Se pare ca pana la urma Uta vine in A, mie mi se pare o gandire proasta, decat sa fii ciuca batailor in A mai bine stai frumos in diviziile secundare si-ti construiesti echipa.

sisu_stelistul
22-06-2006, 11:14 AM
poate baga oameni bani in echipa si va face o fata frumoasa in A, desi nu cred asta.

Jokes
22-06-2006, 11:19 AM
De unde sa bage oameni buni in echipa,bani sigur n-au suficienti,si cine vine la UTA,cand poti sa joci la CFR s-au Gloria :cooool:

sisu_stelistul
22-06-2006, 11:33 AM
In the sun scrie ca Radoi a plecat la Portsmouth.

Jokes
22-06-2006, 12:05 PM
Pana nu este oficial nu cred nimic,in Romania se spune ca numai pleaca iar bineinteles la ei ca semneaza cu Portsmouth

JohnnyUSA
22-06-2006, 12:58 PM
Eu zic ca este un bluf chestia cu Radoi. Prea o frecam in sus si-n jos .. ba pleaca, ba ramane .. numai asa o tin presa si jiji.

gianni
22-06-2006, 12:59 PM
NU se stie nimic sigur! Oricum, presa a lansat tot felul de zvonuri! Se pare ca nici Razvan Lucescu nu a semnat inca cu Poli si ca mai negociaza cu Copos! Ce sa mai credem atunci?

Ratonu
22-06-2006, 01:49 PM
Cam asta ar fi ultima stire despre telenovela Radoi: http://www.realitatea.net/?stire=10658. Bucura-ne-am, deci!

Jokes
22-06-2006, 01:56 PM
Asa a zis si aseara ca numai pleaca,iar apoi apare jiji care spune ca Radoi pleaca si de data asta numai scade nici un leu din pretul lui

gianni
22-06-2006, 03:00 PM
Chiar ca-i telenovela curata! Ba-i de ras, ba-i de plans!

sisu_stelistul
22-06-2006, 03:17 PM
Lucescu ramane la Rapid, asa am auzit la prima in promoul dinaintea stirilor, si dinu ramane cu el. BRAVO LUI!!!

gianni
22-06-2006, 03:28 PM
Era de asteptat! Am impresia ca este la moda "telenovela" si in fotbalul autohton! A se vedea cazurile: Radoi, Lucescu Jr. si telenovela dinamovista!

Ratonu
22-06-2006, 03:31 PM
Originally posted by Jokes@Jun 22 2006, 02:56 PM
Asa a zis si aseara ca numai pleaca
83753

Vrei sa spui ca "nu mai pleaca".

sisu_stelistul
23-06-2006, 11:26 AM
ce se mai aude de vaslui si jiul, citisem mai demult in ziar ca ele si cu liberty nu pot participa in sezonul viitor ca nu au bani, iar liberty nu are stadion, cu liberty s-a rezolvat, dar jiul si vasluiul, cica ambi finantatori nu vor mai finanta echipele sezoanul viitor. Porumboiu dupa ce s-a intamplat in finalul sezonului, iar simota din cauza ca n-are sprijinul autoritatilor locale.

gianni
23-06-2006, 11:40 AM
Se pare ca a picat transferul lui Radoi! Sau poate a fost doar o diversiune becaliana!
Si nici despre plecarea lui Lucescu la Poli nu se stie nimic sigur! Doar traim in Romania!

sisu_stelistul
23-06-2006, 11:43 AM
razvan sigur nu mai pleaca, am gasit o stire interesanta.

LUCESCU CERCETAT DE POLIŢIŞTI
Antrenorul Mircea Lucescu şi alţi trei membri ai familiei sale, ale căror nume pānă īn prezent nu au fost făcute publice, sunt cercetaţi penal pentru īnşelăciune, dezvăluie Ziua. Oamenii legii īl acuză pe Mircea Lucescu că ar fi majorat capitalul social al firmei de asigurări care īi aparţine pentru a beneficia de limite mai mari de asigurări. Mai exact, antrenorul Mircea Lucescu ar fi evaluat un imobil la o valoare dublă faţă de cea reală. Alături de Lucescu şi cei trei membri ai familiei sale, īn acelaşi dosar mai sunt cercetaţi şi un īnalt funcţionar din cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, precum şi un fost director din cadrul Ministerului Finanţelor Publice.

gianni
23-06-2006, 11:45 AM
Vezi ca mai era una si despre al nostru Jiji! Cica are datorii la Marriott de vreo 250.000 dolari! Si a mai facut si pagube!

sisu_stelistul
23-06-2006, 11:47 AM
da, asta am citit eu in gazeta de azi, dar asta am gasit pe net. Cica faceau gratar bodyguarzi lui pe holul hotelului si cand au plecat au lasat prizele smulse etc.

gianni
23-06-2006, 11:50 AM
Ma astept la asa ceva din partea lu` Nea Jiji! Da` de faza cu Drida ai citit? A venit omul sa semneze si nu l-a asteptat nimeni! :lol:

sisu_stelistul
23-06-2006, 12:45 PM
am inteles ca drida va fi prezent la reunirea lotului si la vizita medicala.

gianni
23-06-2006, 01:01 PM
Nasoala "primire"! N-o fi omu` un jucator stralucit, dar nici sa-l tratezi astfel!

mns
24-06-2006, 11:14 AM
Am citit ultima pagina de aici si am ramas socat de ce vad ca se intampla la Steaua. :lol:

sisu_stelistul
24-06-2006, 01:13 PM
Oricum am castigat dupa mult timp doua campionate consecutive, asta nu s-a mai intamplat de mult si daca nu ma inseala memoria ultima oara tot steaua a reusit aceasta performanta.

gianni
26-06-2006, 01:56 PM
Mai pleaca sau nu Radoi?

sisu_stelistul
26-06-2006, 07:09 PM
NUUU, sa speram. :D

gianni
28-06-2006, 02:10 PM
Steaua l-a achizitionat pe Klemi Saban pe postul lui Ogararu! Este adevarata informatia? Stie cineva mai multe!?

sisu_stelistul
28-06-2006, 03:00 PM
99% este al stelei.Originally posted by gsp
Cine este Klemi Saban

Nascut pe 17 februarie 1980 in Netanya, Israel, Saban a mai activat la Hapoel Petah Tikva si s-a alaturat lui Maccabi Haifa in 2005. A participat cu echipa nationala a Israelului la calificarile pentru Campionatul Mondial din Germania, 2006. A adunat 12 prezente in tricoul echipei nationale a Israelului.

Date biografice:
Inaltime: 1,73 metri
Greutate: 68 kg

Jokes
28-06-2006, 04:09 PM
Cred ca este o achizite buna pentru Steaua,acum totul depinde de el daca o sa confirme s-au nu

Ratonu
28-06-2006, 05:08 PM
Ha? :mellow:

Jokes
28-06-2006, 05:20 PM
Este jucator tanar ce-ar putea sa aiba chiar asa de neinspirat putea sa fie Oli?

nigga_thebest
28-06-2006, 05:37 PM
Eu unul nu cred ca e ceva jucator de clasa adica e din Israel (:| da nu e nimic ca nici Ogararu nu era mai bun ;))

Tuby
28-06-2006, 06:05 PM
Pana nu-l vad in tricoul stelei nu cred nimic, m-am saturat de balivernele presei, niste falsi care alearga dupa un numar cat mai mare de cititori sau clickaituri.

Ratonu
28-06-2006, 06:07 PM
Sa fim seriosi... Israel? 12 selectii la 26 de ani? In conditiile in care doar un eventual copil-minune al fotbalului israelian ar avea valoare de Steaua... Da-o-ncolo de treaba! Nu sunt genul care sa se grabeasca in a (dez)aprecia ceva legat de fotbal, dar asta chiar nu suna bine deloc.

sisu_stelistul
28-06-2006, 06:56 PM
O sa vezi ca o sa faca bine, nu e copil minune, dar va creste la Steaua si va deveni liderul actualei generatii.

Jokes
28-06-2006, 07:11 PM
Eu cred ca pentru campionatul romanesc este bun s nu cred ca numarul selectiilor la nationala conteaza sunt si jucatori care joaca bine numai la echipa de club iar la nationala nu,sunt multe cazuri si in Romania

Time2Chill
28-06-2006, 07:55 PM
Ogararu are mai putine selectii ca ala, la aceeasi varsta, nu cred ca este neaparat un factor al valorii, pe mine ma ingrijoreaza mai mult ca are 1.73, n-as vrea sa revenim iarasi la o medie a echipei la 1.80...

Jokes
28-06-2006, 08:11 PM
Da asta asa este ,mic rau la 1.73 macar de-ar avea viteza lui Fl. Petre

yahoo
28-06-2006, 08:24 PM
Cica mai nou ar veni Bālbă la Rapid. :lol: Nu stiu ce sa zic insa ma amuza, poate o sa ajunga un viitor Pancu :P Chiar ma face sa rad chestia asta cu transferul lui, desi e un jucator bun (gen Drida la Steaua).

Jokes
28-06-2006, 08:45 PM
Bālbă chiar tare transferul,cu toate ca numai imi cum joaca exact sper sa se descurce

Ratonu
28-06-2006, 08:54 PM
Ce sa mai creasca la 26 de ani? Deja nu mai e mult pana isi atinge varful abilitatilor sportive. Mai tineti minte debutul lui Radoi la Steaua? La 19-20 ani, luat de la Extensiv, direct titular. Adversarii (Bacaul, daca imi aduc bine aminte) au inscris pe o greseala a lui. Cateva minute mai tarziu, tot Radoi a egalat pentru Steaua, iar in restul meciului a fost impecabil. Ganditi-va putin la asta.
Time2Chill> Inaltimea nu prea conteaza la postul pe care il ocupa. Conteaza sa fie rapid, sa deposedeze bine, sa centreze bine si sa controleze bine mingea, in ordinea asta.
Totusi... noi vrem in grupele Champions' League cu un israelian care nici macar nu e printre cei mai buni din tara lui?

sisu_stelistul
29-06-2006, 04:51 PM
1,5 mil $ pt grifits, din partea rapidului, nu se stie sigur. Cam mult pt. Griffits.

Jokes
29-06-2006, 04:58 PM
Originally posted by ProSport
Griffiths este al Rapidului!!!
Fostul atacant al lui FC National a fost anuntat de presedintele "bancarilor", Constantin Iacov, ca jucator transferat la Rapid. "Situatia lui Ryan Griffiths este deja clarificata. Am reusit sa iau de la George Copos 1.400.000 de euro pe el, nu doar 1.100.000 de euro cum pretindeau actionarii, care ziceau ca nu sunt un manager bun. Sapunaru este inca la FC National".
84829

Asta a scris ProSport,deci incertitudinea este doar in privinta lui Sapunaru

sisu_stelistul
29-06-2006, 05:24 PM
Da, dar Iacov nu este actionarul , majoritar si am inteles ca a fost inlaturat.

Jokes
30-06-2006, 01:00 PM
Chiar a fost transferat,Griffiths,este oficial al Rapidului,cititi aici (http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=118180)

nigga_thebest
30-06-2006, 01:13 PM
Un jucator bun care a explodat acum pe final si vedem ce va fi >:) . Si sapunaru 1 mil $..tot asa ;ramane de vazut daca a meritat transferul :)

Jokes
30-06-2006, 01:15 PM
A deci pana la umra vine si Sapunaru,asera la stiri nu a spus nimic concret de el ,chiar credeam ca numai vine mai ales ca el parca avea si o oferta de afara ori am inteles eu gresit