View Full Version : Divizia A 2005-2006
ultras_violet
19-05-2006, 09:37 AM
Daca Poli TM pierde si cu Otelul , atunci ma supar, sa vedem ce o sa se schimbe in vara, oricum o rocada zenga-hagi nu vrem! azi ma duc sa-mi iau bilet!
nigga_thebest
19-05-2006, 09:58 AM
Mai acum ati facut orice ca sa gasiti un motiv pentru a spune ceva rau de rapid.behaiturile nu cred ca au deranjat cu nimic poate doar pe Jiji si iarasi Stelistii ne injura pe unde apuca fac tot felu de cantece alaturi de ceva manelisti care sa exprime "respectul" lor fata de Rapid.Si meciul de la Bacau nu era nevoie sa il vezi ca sa iti dai seama ca va fi blat :-l
little_foot
19-05-2006, 10:25 AM
Originally posted by nigga_thebest@May 19 2006, 10:58 AM
Mai acum ati facut orice ca sa gasiti un motiv pentru a spune ceva rau de rapid.behaiturile nu cred ca au deranjat cu nimic poate doar pe Jiji si iarasi Stelistii* ne injura pe unde apuca fac tot felu de cantece alaturi de ceva manelisti care sa exprime "respectul" lor fata de Rapid.Si meciul de la Bacau nu era nevoie sa il vezi ca sa iti dai seama ca va fi blat :-l
80080
Inseamna ca e clar ca nici tu nu ai vazut meciul. Bacau-Steaua a fost blat dar Rapid-Gloria nu a fost nu? Nu mai cauta tu blaturi in curtea Stelei ca si Rapidul a facut, face si va face in continuare blaturi. Nimeni nu e curat.
nigga_thebest
19-05-2006, 10:40 AM
Rapid e printre putinele echipe care nu face blaturiin Divizia A .Asta se intampla in mare masura din cauza lui Lucescu si Dinu Gheorghe.Si cred ca si Steaua se numara printre aceste echipe dar ca meciul cu Bacau nu avea cum sa se desfasoare corect.De ce Bacau nu s-a bagat cu fundu in poarta cum a facut cu Rapid si cu Steaua pentru ca aveau mai mari sanse sa obtina ceva .
yahoo
19-05-2006, 10:45 AM
Noi eram sa facem egal cu Gloria asa ca se exclude posibilitatea unui blat!
little_foot
19-05-2006, 10:59 AM
Si Bacaul putea sa conduca pe Steaua, asa ca se exclude posibilitatea blatului si acolo. SI sa fim seriosi cu Rapidul nu face blaturi...ati uitat meciul cu Bistrita de anul trecut parca cand au laut aia niste goluri de te durea capul? Cand nu au jucat nu stiu ce jucatori si explicatia a fost ca unul dintre ei era accindentat si celalalt nu poate sa joace fara el...
JohnnyUSA
19-05-2006, 11:24 AM
nigga_thebest, nu cautam orice motiv sa ne luam de Rapid, din contra, eu chiar credeam ca ei pot fi altfel, tocmai de aceea am spus ca pana la urma toti sunt o apa si-un pamant. Nu ma asteptam la asemenea chestii, stelistii ( cel putin jucatorii si antrenorul ) nu au strigat dupa acel meci din UEFA *** RAPID, si multe alte chestii... Pe mine m-a dezamagit enorm Razvan Lucescu, asta am vrut sa evidentiez in primul rand.
"Si cred ca si Steaua se numara printre aceste echipe dar ca meciul cu Bacau nu avea cum sa se desfasoare corect."
- adica tu vrei sa spui ca 10 etape bacaul nu a batut pe nimeni, si batea tocmai pe Steaua, nu ? Nu-ti dai seama cat de penibili sunteti cand afirmati asa ceva?
Jokes
19-05-2006, 11:35 AM
Dar poti sa recunosti ca jiji a dat tonul la ironii,era normal ca rapidul sa raspunda cu aceeasi moneda
JohnnyUSA
19-05-2006, 12:23 PM
nene, poti citi mai sus. Eu am zis doar ca Razvan Lucescu mi se parea altfel, si el vroia sa para altfel.. dar nu este deosebit fata de nimeni chit ca se chinuie s-o arate. De tac'su nu mai vorbesc ca intotdeauna s-a plans de arbitri cand a pierdut.. intotdeauna vorbeste de blaturile altora insa ceea ce face el nu se vede.
nigga_thebest
19-05-2006, 12:44 PM
Bun am mai zis de nu stiu cate ori ....Ca Steaua poate bate pe Bacau...Probabil ca din 10 meciuri ei au fi castigat 9 dar mai exista acel singur meci care a fost anulat de relatiile dintre conduceri.Un blat nu se recunoaste dupa cum se joaca in teren pentru ca nimeni nu e asa prost sa faca in asa fel incat o echipa sa se predea deliberat.
Ratonu
19-05-2006, 12:56 PM
Uite cine s-a gasit sa atace din nou blaturile din Divizia A, domnul Mircea Lucescu! Sunt uluit, asa ceva nici nu merita comentat.
nigga_thebest, FCM Bacau - Steaua nu a fost blat si atat timp cat nu ai vazut meciul nu ai ce comenta.
JohnnyUSA
19-05-2006, 01:01 PM
bai nene, voi deja ma plictisiti si iara imi sar dracii. Bacau - Steaua a fost blat si Rapid - Gloria nu a fost? de ce? ca asa vreti voi ? Nu va este rusine?
Asta cu blatul de la Bacau e chiar tampita faza, daca ar fii jucat taurii sau boii sau ucm si-or spune cum au facut-o in acest meci erau de multi salvati sau ma rog aveau mari sanse. Desi nu am vazut meciul Rapid-Gloria inclin sa cred ca nu a fost blat deorece Gloria a jucat cu vana, au avut ocazii iar Rapid a castigat greu, norocos chiar.
gianni
20-05-2006, 09:19 AM
Blat-neblat, pana una-alta, Steaua este pe primul loc, iar meciurile de duminica pot hotari intr-o oarecare masura campioana! Spun acest lucru, deoarece Vasluiul nu este salvata de la retrogradare si o sa faca Stelei zile negre! Cfr-ul poate scoate un egal, daca joaca cum a jucat cu Steaua! Important ar fi sa bata Steaua pe Sportul, fiindca numai asa putem fi siguri ca avem titlul de campiona!
P.S. Din cate am inteles din presa, Hagi a refuzat oferta unui club turc. Sa inteleg ca ramane la Poli?
nigga_thebest
20-05-2006, 10:16 AM
Pentru el ar fi bine sa plece acolo in Turcia.Pentru ca acolo se joaca un fotbal mai slab ca la noi :D si probabil ca acel fotbal e inteles si de Hagi;))
poate va sufla titlul Vaslui in ultima etapa ca mor de ras :)
nigga_thebest
20-05-2006, 10:39 AM
Mai Ady nu cred ca tu ai avea de ce sa mori de ras.Totusi Dinamo ii pe ..... :D
JohnnyUSA
20-05-2006, 11:20 AM
dragul meu ady .. daca Steaua pierde titlul voi iara va uitati un an de zile la televizor la meciurile din Europa. Asa ca pune-te si construieste-ti altar si roaga-te ca Steaua sa ia titlul, mai respirati si voi aer european, chiar daca pentru o scurta perioada, cum ne-ati obisnuit an de an.
nigga_thebest
20-05-2006, 11:40 AM
Oricum Dinamo nu va ajunge in Europa pentru ca mai mult ca sigur Sportul sau Rapid vor termina pe 3 in caz ca castiga Steaua campionatul :P totusi sper ca Nationalul sa mearga in UEFA >:)
yahoo
20-05-2006, 11:59 AM
Dinamo se va uita la televizor la meciurile europene pt mai mult ca sigur Sportul va termina pe 3!
nigga_thebest
20-05-2006, 12:56 PM
Se pare ca Rednic are mari sanse sa vina antrenor la Dinamo.Probabil ca e cel mai potrivit antrenor pentru Dinamo in acest moment.Rednic e unul din cei care stiu sa faca o echipa si ar fi un castig enorm pentru echipa din Soseaua Stefan cel Mare
SSORIN
20-05-2006, 05:47 PM
Poli e aproape de inca o infrangere(0-2 in min 88). Nu prea arata hagi a antrenor...
yahoo
20-05-2006, 06:38 PM
Inca o infrangere rusinoasa pt Poli care arata mai degraba a o echipa de mijlocul inferior al clasamentului, iar Hagi demisioneaza din nou. Nu are fata deloc de antrenor. Mai bine se calmeaza o vreme.
LE: Scuze,ma gandeam la Otelul! :P
SSORIN
20-05-2006, 07:07 PM
Originally posted by yahoo@May 20 2006, 08:38 PM
Inca o victorie rusinoasa pt Poli care arata mai degraba a o echipa de mijlocul inferior al clasamentului, iar Hagi demisioneaza din nou. Nu are fata deloc de antrenor. Mai bine se calmeaza o vreme.
80168
yahoo poli a pierdut !!! si acum nu cred ca mai conteaza cine e antrnor la poli pentru ca nici nu au jucatori valorosi(in afara de torje)
Ratonu
20-05-2006, 07:23 PM
Cum am mai spus, problema cea mai mare a lui Hagi este atitudinea sa fata de jucatori. El este un om care vede fotbal si stie fotbal, dar e incapabil sa transmita jucatorilor ce gandeste el si probabil ca are si pretentii mult prea mari de la unii dintre ei. Spunea Regele intr-un interviu acum vreo doua zile ca echipei ii lipseste increderea in fortele proprii, ei bine tocmai el este principalul vinovat pentru asta. E pacat, pentru ca priceperea lui nu e tocmai de colo.
ultras_violet
20-05-2006, 07:25 PM
Hagi( No. 1) si-a dat demisia! Din pacate nu este un antrenor la fel de bun ca jucator! Asta e! :pimp:
Sa vina Panduru :fotbal: ! :dansing:
Poli ar fi meritat sa castige!
Nu ne-a acordat un penalty ,etc.
Asa se intampla in romania :nashpa: !
Tot timpul steaua si dinamo sunt avantajate iar PoliTM , Rapid , Vaslui , Pandurii sunt dezavantajate!
yahoo
20-05-2006, 07:54 PM
Inca o victorie norocoasa pentru dinamo. 2 greseli de arbitraj foarte mari care au influentat negativ jocul. La golul lui Danciulescu a fost off-side, iar lui FC Arges i-a fost refuzat un penalty clar. Pacat ca atunci cand se fac presiuni arbitrii avantajeaza echipele "care tipa"!
Johnny si Jigga the Nigga - eu chiar nu vreau ca Dinamo sa se duca in Europa sezonul urmator , vreau sa stea un sezon acasa sa-si faca echipa si apoi sa joace in Europa
nigga_thebest
21-05-2006, 01:36 PM
Bine frate daca tu nu vrei ca Dinamo sa mearga in UEFA iti spun eu ca esti un suporter cam ciudat. si inca ceva "Jigga the Nigga" :blink: :blink: Cred ca ai baut prea multa apa de la robinet :D
presupun ca asculti hip-hop din moment ce ti-ai pus nickul cu Nigga
Jigga vine de la Jay-Z :)
nu vreau sa mearga Dinamo in Uefa ca iar se face de ras si mai bine stam un an acasa , ne facem echipa si apoi cucerim europa :D
Jokes
21-05-2006, 03:59 PM
MM este sigur ca Rapid o sa fac blat cu CFR Cluj,cel putin asta a fost ultima lui declaratie,el e sfantul iar ceilalti dracii :scaun:
andreiutzu
21-05-2006, 05:51 PM
Steaua a batut pe Sportul cu 2-1
JohnnyUSA
21-05-2006, 05:51 PM
O victorie muncita din minutul 78 incolo. Pana in minutul 78 nu a existat decat o echipa pe teren, Steaua Bucuresti. Ratarile fenomenale si o noua gafa impardonabila a portarului Carlos, ne-au facut sa stam cu emotii pana la finalul jocului.
Rapidului ii vad un meci greu cu Sportul insa pot bate deoarece au un jucator fenomenal ca "batranelul" Viorel Moldovan. Este foarte posibil ca, campionatul sa se decida in ultima etapa.
andreiutzu
21-05-2006, 06:11 PM
Exact ca anul trecut
Jokes
21-05-2006, 06:12 PM
Eu cred ca Steaua este campioana,nu cred ca FC Vaslui se poate impune,daca nu a facut-o Sportul Studentesc,nu vad cum ar putea cei de la FC Vaslui sa putea sa probleme Stelei.
Ratonu
21-05-2006, 06:14 PM
A fost un meci frumos, in care Steaua a meritat victoria, insa multa vreme a parut ca o forta supranaturala nu vrea ca ros-albastrii sa castige astazi. Sportul nu a jucat deloc rau, dar a fost, parca, ceva mai timid decat in ultima vreme. Nu stiu cate i se pot reprosa lui Carlos; mie Dica mi s-a parut principalul vinovat la golul studentilor. Altfel, Dica a facut un joc foarte bun, cu decizii excelente si pase impecabile. Este, probabil, cel mai inteligent jucator din Divizia A in acest moment.
yahoo
21-05-2006, 06:16 PM
Eh uite ca eu cred ca Vasluiul poate smulge o victorie,si chiar ma rog sa ii bata ca sa mai fie si alta echipa campioana,nu intotdeauna cei "care tipa" trebuie sa castige!In fine,un meci frumos,o victorie la limita insa un joc care nu m-a impresionat.Pacat!
Pai noi am "behait" la Becali si Mm! 2 Prosti care nu au ce face si cred prea mult in Dumnezeu!
JohnnyUSA
21-05-2006, 06:17 PM
Ratonu, Carlos nu este un portar care sa dea siguranta, a comis-o numai in momente cheie, trebuie neaparat sa achizitionam un alt portar.. Carlos are mari probleme.
Corect, trebuie sa fie campioni cei care "behaie". Uite ca nu o sa se intample asta. Pentru ca voi aveti un meci infinit mai greu cu Sportul decat noi cu Jiul.. concluzionand .. s-ar putea sa se decida chiar in penultima etapa campioana desi este greu sa se intample asta.
Ratonu
21-05-2006, 06:34 PM
Originally posted by yahoo@May 21 2006, 07:16 PM
Eh uite ca eu cred ca Vasluiul poate smulge o victorie,si chiar ma rog sa ii bata ca sa mai fie si alta echipa campioana,nu intotdeauna cei "care tipa" trebuie sa castige!
80229
Nu... Corect e sa castige echipa care joaca fotbal mai de calitate.
Ionut cel Intelept
21-05-2006, 08:04 PM
Trbuie definit si fotbalul asta de calitate. Poate fi de doua feluri:
1. Fotbal pragmatic cu victorii multe dar de multe ori nu foatre spectaculoase.
2. Fotbal spectaculos , cam ca al rapidului dar care nu ta ajuta atat timp cat nu reusesti sa marchezi.
Ratonu
21-05-2006, 08:54 PM
Am mai zis cum e cu fotbalul de calitate (sau cum il vad eu)... Si, dupa mine, ai cam incurcat borcanele.
Cel mai mult imi place sa vad la o echipa joc cursiv, dintr-o bucata si combinatii in viteza. Asta am vazut la Steaua mai mult si mai bine ca niciodata sezonul asta. Apoi executiile individuale de finete. Dica, Oprita, Bostina, Ogararu sunt aproape mereu capabili de asa ceva.
Rapidul impresioneaza prin jocul foarte bun fara minge la picior si prin rezistenta (atat fizica, cat si mentala). Aici, calitatile lui Razvan Lucescu sunt incontestabile. Spectacol, totusi, nu prea e, lovitul mingii cauzeaza probleme nu de putine ori, se mai intampla sa joace si Burdujan si atunci cursivitatea jocului devine 0 (zero). Presingul este, insa, bine sustinut si e aproape imposibil sa nu se gaseasca, pana la urma, cineva care s-o bage in plasa.
Jokes
21-05-2006, 09:00 PM
Vom vedea ce se va intampla.yahoo parerea mea este sa nu te grabesti,si eu si tu suntem rapidisti dar trebuie sa fim realisti,Steaua este campioana,cum am spus si mai sus ,Sportul Studentesc era singura care putea smulge macar un egal,daca ei nu au facut-o nu vad cu mar putea Vasluliul.Cat despre Rapid,Johnny are dreptate avem un meci greu,nu se stie niciodata,chiar daca au luat bataie de la Steaua,poate a fost doar o zi mai neagra a studentilor,cine stie cu Rapid cum joaca, doar stii si tu ca de obicei toate echipele joaca cu mai multa ambitie in fata Rapidului.
omaciu
21-05-2006, 09:14 PM
Ce ma va asteptati sa faceti echipa s-a rupeti Divizia A din jucatori adusi de citeva luni? Hagi este si va fi antrenor bun dar trebuie rabdare si organizare buna din partea clubului. Uitati-va la sucesele fotbalui romanesc de astazi: Steaua joaca de vreu 5 ani impreuna, Rapid si sportul cam lafel. Imi pare rau pentru poli pentru ca n-au rabdare, sunt sigur ca osa va dati si voi seama de asta. Pacat, puteati s-a invatati de la javre ca schimband echipa la fiecare mercato nu faceti nimica!
Jokes
21-05-2006, 09:37 PM
omaciu cred ca visezi,unde vezi tu ca ,,Hagi a fost si este un antrenor bun".A fost si selectionerul Romaniei,antrenor la Galatasaray,Poli si nu si-a putut demostra valoarea.Hagi a fost un mare jucator dar ca antrenor nu promite nimic deocamdata,daca era asa ilustru ar fi avut ceva rezultate,dar nimic, si nu ma refer la numa la victorii ci si la felul jocului care il abordeaza si a tacticii.
Edit:Asa este si jucatorii Stelei si jucatorii Rapidului se cunosc si joaca impreuna de multa vreme,dar cum spuneam Hagi a fost si la alte echipe si tot la fel a facut.
Ratonu
21-05-2006, 10:15 PM
Au continuat, bineinteles, acuzatiile de blat si dupa incheierea partidelor. Surprinzator, totusi, numai din partea Stelei. Muste pe caciula, anyone?
Am vazut, in total, cam 10-15 minute din prima repriza de la Dej. Am remarcat golul luat usor de Turcas si jocul mizerabil al lui Tilinca. Din repriza a doua am vazut ceva mai putin, dar am prins in direct golul lui Buga. La acea faza mi s-a parut ca fundasii clujeni din jurul lui nu se hotarau daca sa-l faulteze sau sa-l lase sa traga.
La meciul din Regie ar fi doua lucruri suspecte, accidentarea lui Mazilu si iesirea lui Stancioiu la faza penalty-ului.
In timp ce la Sportul - Steaua nu cred ca se poate pune problema unui blat (pana la urma, era normal ca studentii sa fie usor depasiti de miza partidei si sa nu-si faca jocul la fel de ofensiv cum au obisnuit anul asta), din CFR Cluj - Rapid am vazut cam putin ca sa ma pot pronunta. Vreau, totusi, sa cred ca s-a jucat corect.
DarkComy
21-05-2006, 11:40 PM
Cretin e MM asta , ma enerveaza ironiile lui , se crede mare presedinte de club si el este un huligan
Sa inceteze odata cu acuzatiile de blat si ironiile la adresa meciului de la Dej si sa isi vada de propria echipa .
JohnnyUSA
21-05-2006, 11:46 PM
Dark, MM este cretin ca ironizeaza rapidul... dar "behaitorii" nu sunt cretini prin incercarile lor de a ironiza Steaua continuu de la eliminarea din cupa UEFA ?
ultras_violet
22-05-2006, 09:19 AM
Sportul St.- steaua =blat
becali a platit , jucatorii sportului sa piarda
si arbitruul sa-i dezavantajeze pe Sportul pentru orice eventualitate , in caz ca jucatorii Sportului St. se razgandesc!
bravo gigi! tot asa!
yahoo
22-05-2006, 09:29 AM
V-am ironizat pt ca avem dreptate!Nu s-a vazut diferenta de valoare intre cele 2 echipe. Iar asta o spun cele 2 rezultate de egalitate! Pt a mia oara ma repet: Noi nu i-am "behait" pe jucatori,ci pe acei conducatori de la voi umflati in pene! Ce o sa ma bucur eu cand Steaua o sa fie eliminata din Turul 3 in UCL!
JohnnyUSA
22-05-2006, 10:56 AM
ultras_violat, abtine-te de la comentarii si vezi-ti de europulile voastre.
yahoo, vezi sa nu plangi daca dintr-o greseala vor intra in grupe.
Ratonu
22-05-2006, 11:14 AM
Hei, usurel...
Si va rog sa argumentati ce spuneti de acum incolo. Nu mai aruncati cuvinte aiurea.
Jokes
22-05-2006, 12:09 PM
Conducatorii Stelei chiar merita ironizatii,numai cand te uiti la MM iti vine sa razi de el,cum se dadea la jurnalistii aia saracii care au insinuat intr-o intrebare ca Steaua ar fi facut blat. :D
nigga_thebest
22-05-2006, 12:52 PM
Care s-a uitat aseara la recurs ?MM a incetat sa mai acuze.si tot o tinea pe asta ;ca el nu a zis ca a fost blat si ca nu stiu ce .Eu unul cred ca totul a fost un circ tipic pentru stelisti.Ce credeti ca Radoi se uita la 50 mil daca era sa-i piarda chiar daca Rapidul era clar favorita.Si de ce nu zice cine i-a zis ca ar fi fost blat :-w.Cat despre campionat eu unul cred foarte mult ca Rednic ne va aduce titlul.In caz ca castiga Steaua campionatul atunci nu ar castiga cea mai buna echipa probabil cea mai constanta .
pikciu
22-05-2006, 02:24 PM
ce chestie... ba aia merita, ba aia nu merita. pentru voi nimeni nu merita? ce daca steaua ia campionatul? desi nu prea-i mai suport, au o echipa foarte buna. daca rapid castiga, de unde stiti ca va face mare chestie in Europa? poate nici Steaua nu se va califica daca Doamne-fereste pica cu vreo echipa de genul Liverpool, Valencia sau mai stiu eu care. Dar daca o echipa castiga campionatul, normal este cea care merita. Cat despre blaturi, abtine-ti-va, ca nu face nici steaua, nici rapid si nici dinamo.
iata ce spun astia pe gazeta:
Considerati ca meciurile jucate de Steaua si Rapid au fost partide strategice ?
Ambele meciuri au fost blaturi 19.24% 3453
Doar meciul Rapidului a fost blat 50.1% 8989
Doar meciul Stelei a fost blat 14.19% 2547
Ambele partide au fost corecte 16.46% 2954
ce mentalitate au romanii. cum e vreun meci mai important, cum e blat... trezirea
Ba baieti ma uimiti. O sa raspund fiecarui contestator al meciului Sportul - Steaua.
In primul rand sper ca v-ati uitat la meci, un meci nu se caracterizeaza dupa razboiul din presa de dintainte sau de dupa ci pur si simplu DIN CE SE JOACA ! Daca ati facut lucrul asta inseamna ca ati si vazut sumedenia de ocazii ale Stelei care a r atat din nou senin si am avut noroc ca nu am platit lucrul asta.
Al doilea rand probabil probabil contestati accidentarea lui Mazilu. Daca v-ati uitat aseara la proces probabil l-ati auzit pe Multescu spunand ca Mazilu a facut intinedrea inca de la meciul cu Bacau, aceasta fiind o recidiva.
Din pacate nu am vazut meciul de la Dej si nu am stat aseara la proces decat la capitolul Steaua. Asadar prefer sa nu comentez ce s-a intamplat acolo desi am auzit multe si as putea FOARTE USOR sa reproduc ce am auzit ca s-a intamplat acolo dar nu o fac pentru ca am cunostinta de cauza.
Sper ca din punctul asta am terminat cu insinuarile si isi vede toata lumea de echipa lui in liniste si decenta.
nigga_thebest
22-05-2006, 07:41 PM
Tuby , Sportul - Steaua n-a fost blat dar nu pentru ca Steaua a avut ocazii si ca a dominat ci pentru ca pur si simplu studentii isi jucau sansa.Si tin sa te anunt ca Rapid a avut mai multe ocazii cu CFR decat Steaua cu Sportul.Si Tudor s-a lovit la umar :P.Toata suspiciunea asta de blat sau neblat a fost trezita de MM .
Toate fazele astea cu blaturi sunt niste tampenii, parerea mea. Da se poate spune ca nu a fost bagat Tudor ca "sora" CFR ar fii trebuit sa se aplece in fata Rapidului s.a.m.d. se poate spune si ca Sportul a jucat slab si fara vlaga fata de cum a jucat toate celelalte meciuri, ca Mazilu s-a dat accidentat si alte idiotenii de genul asta. Atata timp cat Cfr a condus pe Rapid si cat Sportul a egalat nu se poate pun problema blatului.
gianni
23-05-2006, 03:13 PM
Steaua a facut un meci bun si a meritat victoria! Rapidul ajucat astfel incat sa termine meciul castigatoare!
Pana una-alta, mai sunt doua etape si se pot intampla surprize! Sper ca Steaua sa ne confirme valoarea!
Hagi si-a dat demisia, fiindca nu se poate exprima pe teren, asa cum a facut-o ca jucator!
Se pare ca Ogararu a fost transferat la Ajax pentru 3 milioane de Euro! Asta da, bomba!
Steaua isi demonstreaza valoarea si se pregateste de transferuri bomba! Nu stiu daca vine Daniel Niculae la Steaua, dar trebuie sa ne intarim lotul!
Ratonu
23-05-2006, 03:59 PM
Ar fi culmea sa vina Niculae la Steaua tocmai acum, dupa ce a fost slab in acest retur de campionat. Iar clauza de reziliere este, oricum, mult prea mare. Mai bine s-ar insista pe aducerea lui Cocis sau a lui Mazilu. Probabil, totusi, ca Becali nu vorbeste serios.
Pentru Ogararu e bun si Ajax, desi preferam sa plece la Marseille.
Astept cu nerabdare informatii noi si despre aducerea lui Cernat, care a fost in tribune la ultimele doua meciuri ale Stelei.
MuRaZoR
23-05-2006, 05:57 PM
am auzit ca Cernat va veni la Steaua la schimb cu Paraschiv .... mai rapidisti frustrati vorbiti de ironia si aroganta lui MM Stoica dar voi cand behaiati(cum a zis si Johnny) sau cand cantati "I love you Boro" ??? ma redusilor ati ajuns si voi odata in istoria voastra amarata intr-un sfert de cupa europeana si sunteti cu nasul pe sus ??
Jokes
23-05-2006, 07:45 PM
Nu stiu unde vezi tu nas pe sus,va laudati cu o performanta,daca erati asa de tari de ce este pentru prima oara cand ajungeti in simifinala dupa atatia ani
Ratonu
23-05-2006, 08:02 PM
MuRaZoR, usurel, nu e nevoie sa numim pe nimeni "redus" dintre cei care posteaza aici.
Originally posted by Jokes@May 23 2006, 08:45 PM
daca erati asa de tari de ce este pentru prima oara cand ajungeti in simifinala dupa atatia ani
80337
Ei, asta chiar n-a fost cea mai buna replica. :dansing: De apreciat, totusi, ca n-ai raspuns cu o jignire.
Transferul lui Ogararu la Ajax e, de astazi, cat se poate de oficial, ca sa zic asa. http://www.ajax.nl/show/id=1322/contentid=47295
Jokes
23-05-2006, 09:56 PM
Am scris la nervi acea replica.
Tare transferul dar nu spune cu cat l-au cumparat,ma mir ca Becali a fost de acord cu acest transfer,de obicei el si-a tinut jucatorii,mai ales pe Mirel Radoi
JohnnyUSA
24-05-2006, 12:02 AM
Pentru Cernat nu cred ca sunt inca bani, nimic nu este sigur. Mai sigur este Neaga , trasferul acestuia costand un jucator de la Steaua + diferenta in bani.
Jokes, Ogararu si-a facut datoria la Steaua, mie mi se pare corect sa fie lasat sa plece.
yahoo
24-05-2006, 01:38 AM
@Muiazor: Sti ce inseamna rivalitate?Trebuie sa tinem toti cu steaua sau ce?Vezi-ti tu de site-ul tau "mare"! Cat despre cei 2 sunt niste prosti!
Acu citind pe gsp.ro am vazut si eu cate interese sunt la mijloc in meciul Steaua-Vaslui. M-am crucit cand am vazut ce ipoteze se lanseaza! Dinamovistii in loc sa-si vada de meciul lor cu Poli, se intereseaza mai mult de meciul de la Vaslui. Doamne cata prostie in capul dinamovistilor!
Ratonu
24-05-2006, 06:03 AM
Din cate stiu eu, Dynamo Kyev cam vrea sa scape de Cernat, asa ca ar putea accepta cedarea lui in schimbul lui Paraschiv, pe care si-l doresc de ceva timp.
little_foot
24-05-2006, 07:50 AM
Mi se par aiurea si venirile lui cernat si a lui Neaga. Neaga nu cred ca mai stie fotbal la cat a jucat numai pentru bani(vezi si cazul Danciulescu), iar Cernat s-a cam vazut la nationala ca mare lucru nu mai face. Mai bine s-ar da banii pe Cocis un jucator cu adevarat de perspectiva. Cu Mazilu mi-e frica sa nu fie la fel cum a fost cu Gigel Bucur:a plecat de la Sportul si s-a stins pe plaiurile banatene. Cat despre faza cu Daniel Niculae.... 8) nu ar fi acceptat niciodata sa vina la Steaua iar Becali s-a facut de ras prin aceasta declaratie. Prea crede ca toti jucatorii sunt niste mercenari care pentru bani accepta sa-si tradeze prima iubire...si Niculae e prea tanar care sa faca lucrul acesta.
JohnnyUSA
24-05-2006, 09:01 AM
little_foot, eu zic ca Neaga ar fi o solutie.. Steaua sincer sa fiu nu prea are varfuri eficiente.. el poate schimba asta, SPER.
yahoo, lasa-i sa se intereseze de Vaslui, trag sperante ca pot prinde Cupa UEFA. Totodata venirea lui Daniel Niculae ( ipotetica venire, mai mult ca sigur nu va veni la Steaua ) nu o pot saluta din simplul fapt ca omul s-a declarat clar anti-stelist, indiferent de ce abereaza Gigi. Nu ar fi primit bine de public, ar fi tratat mai rau ca Danciulescu la revenirea la Dinamo. Cel mai bine pentru el ar fi sa plece in Germania sau daca nu, sa ramana la rapid.
Cat de respectivele ipoteze din GSP, dupa parerea mea este simplu deja:
Steaua campioana, Rapid pe 2, Sportul pe 3, pe Dinamo nu-i vad mai sus de 4 si ar face mai bine sa ramana acolo pana-si vor face un lot competitiv si -si vor rezolva problemele interne.
nigga_thebest
24-05-2006, 03:33 PM
Sun de acord cu Johnny doar cu o exceptie;Dinamo intrece pe Sportul :( si astfel meciul de la Vaslui are sanse sa nu se joace corect.Toti o sa sariti acum pe mine dar e foarte normal sa cred acest lucru :)
JohnnyUSA
24-05-2006, 03:54 PM
Mie imi este indiferent, oricum Steaua este 100% campioana. Daca voi nu reusiti sa bateti Sportul ,noi avem un meci mult mai usor cu Jiul si puteam sta linistiti cu Vaslui.
Ratonu
25-05-2006, 08:18 AM
Se pare ca rapidistii sunt chiar disperati si au depus la FRF un memoriu prin care cer sanctionarea Stelei pentru asa-zisele scandari rasiste.
Domne, nu sunt de acord cu scandarile triviale de nici un fel pe stadioane, dar atat timp cat toti suporterii le fac, de ce sa fie sanctionata Steaua!? Pana la urma, scandarile suporterilor stelisti nu sunt asa diferite de celelalte. Se spune despre "tigani"... Rromi sunt si in galeria Stelei si in echipa Stelei. E evident ca nu poate fi vorba de rasism. Asta e "porecla" rapidistilor si... asta e. E exact acelasi lucru ca numirea stelistilor "aurolaci" de catre ceilalti. Luand astea in considerare, ma gandesc ca daca au depus acel memoriu, inseamna ca ei chiar se simt. Probabil ca, daca nu va fi depunctata Steaua, vor cere azil, ca sunt persecutati.
La Dinamo, in schimb, e vorba de rasism si trebuiau luate demult masuri in cazul Daouda.
little_foot
25-05-2006, 08:32 AM
Asta e disperare si daca Steaua va fi depunctata si Rapidul va castiga astfel campionatul va fi una dintre cele mai rusinoase decizii care s-ar putea lua. In locul rapidisitilor as inceta cu circul asta, ca se umplu de penibil.
ultras_violet
25-05-2006, 08:37 AM
mm, ciudat!
credeti ca va fi mai bine cu 18 echipe in Liga I?
cate echipe ati vrea sa fie in prima liga romaneasca?
eu sunt de acord cu 18! :romania:
senzational :
?i lasă să folosească Divizia A
Patronul firmei care foloseşte actuala denumire a campionatelor naţionale de fotbal nu are pretenţii financiare. FRF nu l-a contactat ?n legătură cu această problemă
Dănuţ LUNGU
(Galaţi)
Gălăţeanul Petrică Herăscu (foto), al patrulea producător de p?ine din ţară, ne-a declarat, ieri, că a ?nregistrat marca ?Divizia A? ?ncă de anul trecut.
Sub această denumire, va scoate pe piaţă produse nutritive. Petrică Herăscu este numele lui ?Mitică Dragomir de Galaţi?, cu toate că şeful adevăratei mărci ?Divizia A? nu se consideră omologul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. L-am ?ntrebat dacă intenţionează să organizeze un campionat de fotbal, ?n paralel cu cel tradiţional, şi a ?nceput să r?dă.
?Mă uit şi eu la fotbal, dar nu sunt mai microbist dec?t alţii, aşa că am alte treburi. Divizia A va fi marca unor produse nutritive, suplimente alimentare pentru sportivi. De pildă, noi vom face glucoză, batoane energizante, ?nsă aceste produse vor apărea abia de anul viitor?, afirmă Herăscu, individ cunoscut ?n Galaţi ca patron al firmei ?Galmopan?. Gălăţeanul susţine că ?i va lăsa pe cei de la FRF să folosească numele Divizia A, fără a avea pretenţii financiare.
?Nu ştiu de unde a apărut acest zvon, n-am vorbit cu nimeni de la FRF, dar nu mă deranjează dacă fotbalul rom?nesc ar activa ?n continuare sub actuala titulatură, Divizia A. Dimpotrivă, mi-ar aduce notorietate?, a declarat el. Mircea Sandu afirmase ?n urmă cu două zile că va schimba numele Diviziei A, B şi C cu Liga I, II şi III.
Şi ?Liga I? este marcă ?nregistrată
Adevăratul şef al ?Diviziei A? crede că FRF şi LPF nu vor putea să treacă nici la varianta cu Ligile. ??Liga? este marcă ?nregistrată a concernului Danone, este o prăjitură, aşa că vor avea din nou probleme?, adaugă, z?mbitor, Petrică Herăscu. Rugat să le sugereze capilor fotbalului rom?nesc o siglă pentru campionatul intern, a exclamat: ?Să-i zică Divizia Fantastică! A, dar şi asta e a ProSportului!?.
nigga_thebest
25-05-2006, 03:57 PM
Steaua nu va fi depunctata chiar daca intr-un fel ar trebui .Daca ar fi sa fie depunctata ar fi mai bine din sezonul urmator.
gianni
25-05-2006, 03:58 PM
Ce aberatie! Sa lesin cand am vazut titlurile prin ziare! Si din cauza caldurii! ;)
Nu este posibil asa ceva! Nu cred si sper ca Steaua sa nu fie depunctata! Oare nu se poate astepta sfarsitul campionatului ca sa se vada cine va castiga? Chiar trebuie sa balacarim sfarsitul acesta de campionat? Aud numai despre blaturi, despre jocuri de culise, despre tot felul de aranjamente! Steaua nu este campioana! Mai sunt 2 etape! Orice meci este diferit de altul! Ce este atat de greu de inteles!? Da, Steaua pare a avea meciuri mai usoare, dar nu sunt deja castigate! Daca Steaua castiga campionatul (si o va face) va fi rezultatul muncii, si nu a aranjamentelor!
JohnnyUSA
25-05-2006, 04:09 PM
Mi-e sila de suferinta jalnica a partii rapidiste. Rabufnirea frustrarilor tiganesti nu are limite. Ei sunt incapabili sa perceapa faptul ca Steaua este pe primul loc, Steaua a trecut peste ei in drumul spre semifinale. Sunt ca intr-un vis urat din care spera sa se trezeasca si sa realizeze ca defapt au luat UEFA si au 20 de pct fata de locul 2 din campionat. Se simt jigniti, se tot baga "in fata" faptul ca suporterii ca suporterii dar de ce si jucatorii Stelei au proferat injurii la adresa lor, eu ii intreb pe distinsii fani rapidisti de aici de pe forum, sau de oriunde ar fi: lezatilor, oare cand voi behaiati dupa fiecare meci si va strigati neputiinta si frustrarea datorata sutului in fund ce l-ati primit de la Steaua pe teritoriul european si nu numai, NOI nu ar trebui sa ne simtim lezati ? Noi nu ar trebui sa traim un sentiment de scarba fata de mentalitatea "tiganeasca" ce va inconjoara?
PS: Steaua Bucuresti nu va fi depunctata din cauza unor frustrati ce si-au dat seama ACUM ca se simt lezati si discriminati cand li se atribuie epitetic, atributul "tigani". Noi nu ar trebui sa ne simtim lezati cand ne faceti aurolaci, ciori, sau, dinamovistii nu ar trebuii sa se simta lezati cand ii faceti javre & shit. Numai voi aveti acest drept, nu ? De cand lumea si pamantul s-au folosit aceste atribute batjocoritoare : javra, autolac( mai nou oaie ) si tigan. V-ati trezit acum din simt civic sa va simtiti lezati. RUSINE, sunteti penibili. In curand o sa ajungeti sa va plangeti la familii ca Steaua sau Dinamo au tupeul si nesimtirea sa strige din tot sufletul un sincer ... Rapid.
PS2: Persoanele de pe forum ( suporteri rapidisti ) care dau dovada de simt cerebral nu ar trebui sa se simta lezate de cele spuse de mine mai sus, nu sunt dedicate lor ci celorlalti.
PS3: Si ca sa inchei si cu vesnicile povesti comuniste pe care ni le baga pe gat mereu rapizii:
Voi ati facut propaganda bolsevica, nu noi!
Voi ati purtat soarele bolsevic pe tricouri, nu noi!
Cu voi se lupta patronul lui Carmen, Mociornita, din punct de vedere politic, nu cu noi!
... asa ca, luati-va clubul comunist si nu mai umblati cu el vopsit... Contemplati bine la chestia asta.
gianni
25-05-2006, 04:35 PM
Steaua a demonstrat in Europa ca este o echipa mare! Rapidul a demonstrat ca este o echipa foarte buna, ajungand pana acolo in Cupa Uefa! Dar Steaua a mers mai departe, fiindca a stiut sa fie mai buna! Chiar daca Rapidul a invins in campionat Steaua, prin ceea ce face acum demonstreaza ca nu sunt capabili sa fie la fel de buni ca mai inainte!
Chiar daca Johnny este vehement, a spus bine ceea ce a spus! Oare, noi, suporterii stelisti, n-ar trebui sa ne simtim lezati de injectivele folosite de ceilalti suporteri!?
Iar daca Nicolita a strigat "cioara", "tigan" demonstreaza ca este rasist? Negrii, prin Sua sau pe unde sunt, nu se apealeaza cu "negrule', "cioara"!? Dar sunt frati! Asa ca, in schimbul "behaiturilor" jucatorilor rapidisti, noi v-am apelat frateste, cu apelativul "ciori"! Oare nu este pace si dreptate in regnul nostru animal!?
Atat timp cat suntem cu toti niste animale, sa fim tratati asemenea animalelor! Fara diferentiere! Atunci cand vor fi pedepsiti "behaitorii", sa fie pedepsite si "ciorile"!
JohnnyUSA
25-05-2006, 04:39 PM
Din contra gianni, Nicolita a dat dovada de caracter, Nicolita dupa meciul cu Timisoara unde "distinsii" si "rafinatii" si totodata "europenizatii" suporteri timisoreni l-au tot trimis in originile sale nomade, s-a facut ca ploua, nu s-a plans de discriminari & shit.
nigga_thebest
25-05-2006, 04:42 PM
Cred ca suna mai bine "niggaz" decat ciori lol.In rest si eu cred ca sunt doar niste gesturi disperate.Nu cred ca daca ar fi vorba de rasism ei ar trebui sa acuze.Pentru ca nu le pica deloc bine :)
JohnnyUSA
25-05-2006, 04:43 PM
Ar suna cam ciudat "niggaz" in scandari, nu crezi ?:-))
nigga_thebest
25-05-2006, 04:47 PM
Ar fi un mod de a inceta scandarile despre tigani :)
nigga_thebest
25-05-2006, 05:04 PM
Scuzati-ma va rog .L-am lasat pe varu-meo la calc si a postat fara sa stiu eu . :nebun: :oops: Sorry
yahoo
25-05-2006, 06:58 PM
Pe mine sincer nu ma intereseaza ce se va intampla acu cu acesta scandal! E prea de tot pentru mine. Nu cred ca Steaua va fi depunctata pt asta. In fine,ce va fi va si chiar nu ma intereseaza!
Johny,eu nu m-am simtit lezat pt ca nu sunt ultras!
Ratonu
25-05-2006, 07:38 PM
Din pacate, se pare ca nu voi putea sarbatori titlul pe "23 August" la meciul cu Jiul, Steaua si Dinamo fiind obligate sa joace un meci acasa fara spectatori si penalizate cu 30.000 de franci elvetieni.
Sau, cel putin, asa spun cei de la Gazeta Sporturilor deocamdata.
Jokes
25-05-2006, 08:03 PM
Zota a declarat ca Rapidul nu vrea sa ia titlul in urma depunctarii Stelei,asa ca nu suntem asa disperati sa luam titlul
Ratonu
25-05-2006, 08:15 PM
Tu chiar crezi asta? E o declaratie dintre cele mai ridicole de care am auzit in ultima vreme.
Altfel, se pare ca varianta Rednic nu prea mai e valabila pentru Dinamo. "Puriul" ar vrea sa scape de Cristi Munteanu, Alexa si Grigorie odata ajuns pe banca alb-rosilor, ceea ce nu le convine actionarilor. Cred si eu ca ar fi cam stupid sa renunte la Grigorie si Cristi Munteanu
Jokes
25-05-2006, 09:00 PM
Normal,Rednic are jucatorii lui.Si la Vaslui a vrut sa-l aduca pe Zyati
JohnnyUSA
26-05-2006, 01:02 AM
problema este ca apar conflictele de interese, se stie ca fiecare este cu jucatorii lui.
Yahoo, nu trebuie sa fii ultras sa te simti jignit.
gianni
26-05-2006, 07:38 AM
Da, Steaua a fost pedepsita doar cu o etapa suspendare si plata a 30.000 franci elvetieni! Daca Rapidul nu bate pe Sportul si Steaua invinge Jiul vom sarbatori titlul in afara stadionului!
Becali a declarat ca de Nicolita se intereseaza cei de la Chelsea, desi nu prea cred ca poate prinde echipa acolo! Oricum, se pare ca Steaua se va intari, daca o sa castige campionatul!
La Dinamo este haos! Rednic nu este dorit de o parte dintre actionari! Oare ce antrenor vor aduce cei de la Dinamo!?
JohnnyUSA
26-05-2006, 09:04 AM
Pe mine nu ma intereseaza asta gianni, pe mine ma intereseaza ca rrapizii ne jignesc meci de meci, si nu numai suporterii, daca erau numai ei, nu era nici o problema. Pe ei oare nimeni nu-i vede? Oricum pe Jiul o sa-i jucam in picioare si titlul 23 va fi al nostru :-)
gianni
26-05-2006, 09:35 AM
Pai asta ziceam si eu! Dar ei trebuie sa fie mai cu mot! Au dreptul sa jigneasca, fara a fi jigniti!
Oricum le vom demonstra valoarea prin castigarea campionatului!
Important ar fi ca jucatorii Stelei sunt din ce in ce mai cautati si acest lucru reflecta valoarea lotului nostru!
Imi aduc aminte ca la finalul sfertului din uefa rapidistii au inceput sa arunce cu sticle si chiar si cu scaune desi se stia ca Uefa era cu ochii pe noi, asadar la momentul acela i-a durut de regulamentul european, acum brusc se simt lezati. Dar Radoi cum s-o simti cand un sfert de meci iese numai numele lui din gura suporterilor rivali.
In concluzie, de depunctare nu se pune problema, tot ce auziti sunt bullshiturile presei care nu se mai satura sa faca din tantar armasar
MuRaZoR
26-05-2006, 03:14 PM
www.fcsteaua.ro pe forum sa vedeti acolo dovezi stranse impotriva rrapidistilor de fanii Stelei ..... conform unei modificare facute in regulament si jignirile la adresa unor echipe sunt sanctionate cu 3/6 puncte sau retrogradarea
Ratonu
26-05-2006, 03:16 PM
Cineva, oricum, vrea sa faca situatia sa para foarte grava, in timp ce, in mod normal, ea aproape ca n-ar trebui bagata in seama. Au fost informati si cei de la FARE (Football Against Racism in Europe) despre ce s-a intamplat duminica in Regie si, pe langa scandarile "rasiste" <_< , li s-a atras atentia si asupra unor... saluturi fasciste! Nu va suparati, dar asta chiar e tiganie.
Asta e tampenie se baga toti distrusii unde nu le fierbe oala. au trait ei intre tigani sa vada ce conduita inalta au aceste creaturi? F bine ca exista astfel de scandari sunt si intemeiate nu ii displacem asa degeaba. Nu este legat de rasism deloc caci nu ii uram din cauza culorii pielii lor, daca asta ar fii motivul nu ar mai merge lumea la bronzat caci ar fii o injosire sa ai aceasi culoare de piele, pt ceva timp, ca un tigan. Totul tine de comportamentul lor si de toate lucrurile astea bune, drepte si frumoase pe care le fac. "Salutul fascist" este pe stadionele noastre de ani de bine, numai acum l-au vazut oare? Pe scandinavi nu ii vad? Tocmai acolo unde sunt intredevar probleme de genul asta, unde grupuri de neo-nazi ataca indivizi de culoare, in ochii peace-makerilor astora totul pare ok.
JohnnyUSA
26-05-2006, 05:21 PM
Nu este neaparat tiganie, este suferinta acuta, dorinta de afirmare, rabufniri ale neputiintei. Acum toti rrapizii declara ca daca ar fi fost depunctata Steaua, pentru ei acest titlu ce probabil si-l puteau adjudeca, nu conta cu adevarat. IPOCRITI sunteti cei care afirmati asta.
Ratonu
26-05-2006, 05:28 PM
Da, si ca dovada, Rapidul a facut apel la decizia comisiei... Sa le fie rusine.
sisu_stelistul
26-05-2006, 06:37 PM
Jucatorii si conducerea ar fi putut sa strige orice,daca cei la care s-au referit nu s-au simtit lezati. Amenda primita de Steaua e prea mare.
gianni
27-05-2006, 09:08 AM
Da, Rapidul a facut apel la decizia luata impotriva Stelei, cerand in mod expres DEPUNCTAREA echipei! Da, nu vor titlul deloc! Imi vine sa rad! Daca vor titlul sa lupte pentru el, sa joace si sa castige! Nu pomana!
sisu_stelistul
27-05-2006, 11:15 AM
se pare ca si rapidisti au facut scandari gen "m...e steaua"(am cenzurat singur), sunt si imagini. Articolul este pe http://www.stelisti.ro/index/Suporterii_St...retrograda.html (http://www.stelisti.ro/index/Suporterii_Stelei_cer_retrograda.html)
JohnnyUSA
27-05-2006, 11:29 AM
Este vorba de bani, este vorba de UCL, de aceea atata disperare pe ei. Oricum nu vor rezolva nimic, au reusit sa demonstreze doar ca sunt patetici si demni de mila.
PS: UEFA au spus clar ca nu se baga deoarece divizia A nu tine de competitiile organizate de ei.
MuRaZoR
28-05-2006, 05:17 PM
toata tiganie asta e pentru a face lumea sa uite de blatul de la Dej cu CFR Cluj ... si le-a iesit
gianni
29-05-2006, 07:36 AM
Jucatorii din campionatul intern au avut o evolutie foarte buna in meciurile din State! Si chiar mi-a placut cum s-au inteles intre ei "rivalii" din campionat! Se cunoaste ca a crescut valoarea campionatului intern!
yahoo
29-05-2006, 10:51 AM
Originally posted by MuRaZoR@May 28 2006, 06:17 PM
toata tiganie asta e pentru a face lumea sa uite de blatul de la Dej cu CFR Cluj ... si le-a iesit
80648
Ai grija ce acuzatii faci pt ca sunt sigur ca daca e sa luam la puricat meciu Stelei cu Sportul vom vedea ca si acolo au fost lucruri necurate!
Si oricum nu stiu ce va ambalati atata pe meciul acela, doar era logic sa castige Rapidu!
little_foot
29-05-2006, 11:06 AM
Mda...de fapt si la Dinamo-Steaua a fost asa un blat...sa egaleze Steaua tocmai in prelungiri. Ar trebui depunctate ambele echipe, retrogradate chiar, si sa li se suspende terenurile, sa le fie luate toate titlurile si cupele castigata pana acum si oferite Rapidului drept recunostinta pentru fair-play-ul de care au dat dovada in tot acest timp, pentru corectitudine, pentru ca este o victima, pentru ca nu jignesc. Hai ca e penibil ce afirmati: blat la Bacau-Steaua, Sportul-Steaua in schimb Cfr Cluj-Rapid a fost dovada de corectitudine. La meciul ala verisorul meu care are 5 ani intreba la primul gol: "Tati de ce nenea ala in rosu se fereste de minge?" Nu da de gandit asa ceva? Sau voi nu vedeti decat gunoiul din ochiul altora?
Pot spune rapidistii la fel de bine ca voi ca meciul vostru a fost un blat. S-ar putea aducea chiar mai multe argumente decat la meciul cu CFR. Modul in are a fost abordat meciul , nu rau adica fara rautate, de Sportul care mai ieri jucau cu aceasi lejeritate fie ca mergeau sa desfaca o aparare cur-in-portista sau jucau contra unei echipe ofensive.
O accidentare ciudata la Mazilu si altele. Asa ca nu va puteti acuza nici unii de nimic, pentru ca deasupra ambelor meciuri exista suspiciuni. Meciurile s-au jucat, punctle s-au luat. atat si nimic mai mult. Depunctarea pt "rasism" nu se va produce pentru ca e nefondata si total absurda si oare unde erau acesti carnati cand muistii astia de bozgori aveau banere cu "tiganii" si bc e wc-ul nostru, unde erau cand a amarut acea caricatura , haioasa e drept, a lui modamed. Bine ca ne-au gasit pe noi rasisti nevoie mare , noi astia saracii care ori pe unde mergem in Europa ne arata lumea cu degetul din cauza acestor creaturi grotesti numite rromi. Ar trebuii sa faca apel cei suspendati dar nu au cohones.
MuRaZoR
29-05-2006, 03:02 PM
adevarul este ca dinamo si Steaua fac blaturi la orice meci iar rrapid joaca toate meciurile pe teren .... uhhh oare eu cred ce spun :bere: .... nu inteleg de ce toti rrapidisti sunt asa frustrati de pozitia in clasament a Stelei , de istoria sa , de faptul ca au fost eliminati in sferturile Cupei Uefa ... :greata:
Ratonu
29-05-2006, 03:11 PM
Pana la urma, Rapidul a jucat sezonul asta mult mai bine decat a facut-o orice alta echipa in afara de Steaua in ultimele sezoane. Totusi, asta nu scuza nesimtirea rapidistilor. Frustrarea lor e de inteles pana la un punct.
P.S. Incercati sa nu mai folositi "porecle" rautacioase (gen "rrapid", "tiganii", "javrele", "aurolacii" etc.) cand va referiti la echipe sau la suporteri.
gianni
29-05-2006, 05:03 PM
Pana la urma "hotul neprins, negustor cinstit"! Tot ceea ce conteaza este clasamentul! Eu nu le-as spune blaturi, ci mai degraba, "mici prietenii"! Fiecare echipa mare si are cativa "sateliti" cu care se ajuta din cand in cand! Asa este in fotbal!
Asa ca nu este nevoie sa va acuzati aiurea! Ce se intampla in campionatul nostru nu este mai presus decat in alte campionate, as putea spune ca la altii este cu mult mai rau decat la noi!
JohnnyUSA
29-05-2006, 06:20 PM
bai nene, meciurile cfr - rapid si sportul - Steaua au trecut.. eu nu inteleg ce tot bateti moneda pe ele. De actualitate au fost pana acum incercarile rapidistilor de a-i fura Stelei 3 puncte intr-un mod penibil..dupa raspunsul UEFA, se pare ca s-au lins pe bot si deja nu mai viseaza la asa ceva. Totodata sunt curios ce urmari va avea memoriul Stelei. That's it.
PS: Ratonu, nu cumva ne acuzi de rasism sau discriminare prin interzicerea acelor "porecle"? :-)
gianni
29-05-2006, 06:24 PM
Johnny, pun pariu ca de cate ori vrei sa zici rapidisti, iti scapa degetul pe rr,nu?
Nu cred ca Ratonu` s-a gandit la rasism sau discriminare, ci mai degraba incearca sa tempereze avantul celor ce folosesc aceste cuvinte "care ne doare"! :lol:
JohnnyUSA
29-05-2006, 06:31 PM
da, tasta R nu prea functioneaza calumea, se incarca buffer-ul, puii mei.
Noi, suporterii Rapidului de pe acest forum, nu am porrrrreclit niciodata echipa Steaua, asa ca as dori, daca se poate, sa va abtineti de la cuvinte de acest gen, ce par a indica ca nu aveti mai mult de 4-5 clase. Eu unul nu am vazut pe aici vreun suporter rapidist care sa faca echipa Steaua "oieri", "ciobani" sau mai stiu eu cum. Deci va rog sa incercam sa ne respectam reciproc.
JohnnyUSA
29-05-2006, 11:04 PM
kellerman, este bine ca "par" ;-)
O sa caut prin posturi cuvinte ca "oieri", "ciobani" si daca nu o sa gasesc, o sa-ti respect rugamintea.. dar sincer chiar am probleme cu tasta Rrrr.
Am auzit si eu de scandalul asta cu scandari/suporteri rasisti, pai aici chiar mi se pare aberanta o eventuala depunctare, in ceva meci al Barcelonei cand nu stiu ce suporteri tot il huiduiau si injurau pe Eto'o, nu s-a luat nici o decizie.
yahoo
30-05-2006, 12:30 AM
Pana la urma o fi o aberatie insa e dreptul fiecaruia sa depuna memoriu sau nu. In final tot acea comisie ia deciziile asa ca nu vad ceva asa de urat! Oricum eu sunt impotriva suspendarii, faptul ca au primit amenda si suspendat terenul este destul. Cat despre joc pot spune ca prostia noastra a fost ca ne-am revenit prea tarziu. Pacat, meritam mai mult!
Jokes
30-05-2006, 11:44 AM
Lasa ma sa fim noi sanatosi cao sa mai fie si alte editii de campionat,atata tamtam pentru un titlu amarat care nu deosebeste pe nimeni cu nimic.Sunt penibili si rapidistii si stelistii la un loc,se dau atat de importanti de parca ar fi castiga Liga Campionilor,rapidu sunt plini de acuzatii care-i depasesc si pe ei iar steaua isi jignesc unul din jucatorii lor si stit la cine ma refer.Mai bine ar juca pe teren aceste ultime doua etape si gata,sa fie ei sanatosi si la punga grosi,nu cred ca vine Pancu,Nicolita sa-mi spele mie masina si sa-mi faca curat in apartament numai zic de platitul intretinerii,asa ca nu cred ca este cazul sa ne dam cu capul de pereti pentru ei.
Ratonu
30-05-2006, 12:20 PM
Intre timp, a mai aparut ceva care nu ne face cinste: Liga a cedat presiunilor posturilor TV si a programat meciurile ultimelor 2 etape in in modul deja obisnuit. E inadmisibil, cred ca avem singurul campionat din Europa in care nu se joaca in acelasi timp meciurile in ultimele 2 etape. In Franta, Germania, Anglia se baga sute de milioane de euro pentru drepturile TV si nu comenteaza nimeni nimic.
gianni
30-05-2006, 01:35 PM
Are dreptate Jokes! Chiar nu ne ajuta cu nimic cearta aceasta!
Ratonule, ultimele doua etape prezinta o foarte mare importanta, fiindca pot aprea surprize, asa ca responsabilii de la posturile Tv s-au gandit sa mai scoata si ei ceva bani din aceste meciuri!
MuRaZoR
30-05-2006, 02:23 PM
Originally posted by Jokes@May 30 2006, 01:44 PM
Lasa ma sa fim noi sanatosi cao sa mai fie si alte editii de campionat,atata tamtam pentru un titlu amarat care nu deosebeste pe nimeni cu nimic.Sunt penibili si rapidistii si stelistii la un loc,se dau atat de importanti de parca ar fi castiga Liga Campionilor,rapidu sunt plini de acuzatii care-i depasesc si pe ei iar steaua isi jignesc unul din jucatorii lor si stit la cine ma refer.Mai bine ar juca pe teren aceste ultime doua etape si gata,sa fie ei sanatosi si la punga grosi,nu cred ca vine Pancu,Nicolita sa-mi spele mie masina si sa-mi faca curat in apartament numai zic de platitul intretinerii,asa ca nu cred ca este cazul sa ne dam cu capul de pereti pentru ei.
80761
cuvantul "tigan" nu se referea la Rromi ci la faptul ca rapidistii sunt numiti tigani nu doar de suporterii echipelor rivale ci chiar isi spuneau singuri tigani Ex : in 98 cand a castigat rapid cupa jucatorii si echipa cantau " a venit cupa la tigani " .... alt ex : injuratura adresata lui Radoi(nu aia cu morti) ... "Mirel Radoi sa s ...... p ......... la cioroi"
Time2Chill
30-05-2006, 04:20 PM
treaba ca meciurile din ultimele etape nu se mai desfasoara concomitent mi se pare aberanta... tin minte ca in campionatele din urma se desfasurau concomitent... dar deh, banii vb!!
Acuzele intre steaua si rapid, secondate de memorii s.a. sunt deja exagerate, dar vinovati sunt si cei din presa care tot mediatizeaza!!
Cate etape mai sunt si cand se vor juca?
pikciu
30-05-2006, 07:50 PM
pai mai sunt doua etape, weekendul asta si celalalt
nigga_thebest
30-05-2006, 08:16 PM
defapt weekendul asta si miercurea viitoare cel putin asa stiu eu.In fine sa vedeti ca Steaua nu va castiga cu Jiul si ce taraboi se va face ca s-a pus presiune pe jucatori si asa mai departe.Cu depunctarea nu sunt nici eu de acord . Suspendarea terenului e cea mai buna decizie care se putea lua.Nu e corect ca din cauza fanilor sa plateasca echipele.
Si faza cu etapele e super enervanta foamea asta nebuna dupa bani face ca ultimele 2 etape sa nu se mai traiasca in acelasi suspans ca pana acum.Cu siguranta se vor creea noi tensiuni care vor isca din nou certe printre noi.
JohnnyUSA
31-05-2006, 09:32 AM
Daca este sa fim corecti dragul meu, suspendare ar trebui sa aveti si voi. Cel putin dupa meciul din sferturile de finala tot ne muscati de fund constant. Ce zici de asta?
gianni
31-05-2006, 10:37 AM
Pai, nu stiu de ce va agitati iarasi cu pronosticuri de genul acesta! Hai sa asteptam desfasurarea etapelor si la final sa concluzionam: mai are rost sa ne certam sau nu?
Ce ziceti: se va concretiza transferul lui Filipescu la Steaua sau nu?
little_foot
31-05-2006, 11:08 AM
Sper sa nu. Nu are fata de Steaua. Sper sa nu inceapa Gigi sa aduca toate rebuturile cum a facut Dinamo ca la banii pe care ii are ar trebui sa faca transferuri de marca gen Cocis.
gianni
31-05-2006, 12:20 PM
Am inteles ca se doreste aducerea la Steaua a 5 jucatori de valoare, Cocis fiind unul dintre obiectivele echipei steliste!
Asa cum zicea si Johnny ne mai trebuie un portar de valoare, fiindca uneori Carlos este mai mult demon, decat inger pazitor!
habbib
31-05-2006, 01:17 PM
In legatura cu Filipescu, sincer eu consider ca acest jucator cam a expirat cu multi ani in urma, mai precis spre sfarsitul contractului sau la Betis. Genul asta de transferuri pe care vor sa le faca unii acum, aducand jucatori ca Munteanu Catalin (sa evit cacofonia), mai demult Dennis Serban, Bogdan Mara, exemple sunt multe, mi se pare cam aiurea. Jucatori de felul asta plecati "vedete" din tara pentru a deveni lustruitori profesionisti de banci de rezerve, ca patron sau antrenor eu nu prea i-as aduce.
gianni
01-06-2006, 10:04 AM
Steaua doreste aducerea unui inlocuitor pentru postul pe care evolua George Ogararu! Am inteles ca este vorba de un francez, Tony nu stiu cum! Si este ieftin baiatu`, doar 500.000 de euro! Este tanar, are perspective! Hai ca-mi place! Sa vedeti ce echipa o sa-si faca Steaua!
Din cate am inteles, Cocis nu doreste revenirea in tara, ci vrea la o echipa puternica!
Ce ieftin a scapat Rapidul; l-au amendat doar pe Vama si atat! Este corect!?
Jokes
01-06-2006, 10:52 AM
Este foarte corect,nu puteau sa retrogradeze Rapidul,totusi am participat si noi anul asta la o mica performanta ar fi fost chiar nedrept,si ce legatura are Vama cu numele Rapid,el este azi la club maine poate este altul
bullzeye
01-06-2006, 10:56 AM
Eu nu vad ce jucator tanar si de perspectiva ar putea fi transferat pentru doar 500.000 Euro, daca ar fi fost vorba de macar 1.000.000 Euro as fi privit transferul cu ceva mai multa incredere. Gianni, jucator tanar si de perspectiva a fost Rooney cand s-a transferat la Manchester pentru 60.000.000 $, dar cum aici e vorba de numai 500.000 Euro probabil ca francezul este doar un jucator de duzina. Macar evolueaza in prima liga franceza :P?
habbib
01-06-2006, 11:39 AM
Are 25 de ani este nascut pe 20 Decembrie 1980 si este jucatorul lui CF Estrela da Amadora, echipa care a terminat pe locul 9 acest sezon.
MuRaZoR
01-06-2006, 12:10 PM
intra pe stelisti.ro sa vezi niste filmulete cu el .... ce tehnica are baiatul ala te sperii ... ce viteza .... un plasament f bun ... sper sa vina
PS : numele lui este Anthony Da Silva are 1,79 si 71 de kg
Ratonu
01-06-2006, 03:20 PM
Si mie mi-a placut pustiul. E la fel de tehnic ca Ogararu si are ceva mai multa viteza. Nu am vazut, insa, cum arunca de la margine ;) si nici nu prea au fost imagini cu el pe aparare.
Intre timp, conducerea Rapidului continua demonstratiile de penibilism si nerusinare.
Time2Chill
01-06-2006, 05:13 PM
Originally posted by bullzeye@Jun 1 2006, 11:56 AM
Eu nu vad ce jucator tanar si de perspectiva ar putea fi transferat pentru doar 500.000 Euro, daca ar fi fost vorba de macar 1.000.000 Euro as fi privit transferul cu ceva mai multa incredere. Gianni, jucator tanar si de perspectiva a fost Rooney cand s-a transferat la Manchester pentru 60.000.000 $, dar cum aici e vorba de numai 500.000 Euro probabil ca francezul este doar un jucator de duzina. Macar evolueaza in prima liga franceza :P?
80946
Stai asa, ca nu inteleg, pentru tine perspectiva, inseamna sa valoreze cel putin 1mil E?... nu prea-ti inteleg logica... ce Cocis, n-a fost de perspectiva cand a plecat cu 500.000E la pachet cu inca un jucator?
Despre jucatorii ce vor veni la steaua, cred ca Anthony va veni, iar pe postul de coordonator va veni cernat... nu stiu daca e bine sau nu, dar cred ca el va veni...
nigga_thebest
01-06-2006, 06:39 PM
Pentru Romania poate fi considerat jucator de perspectiva.Si ce Cocis joaca la Sherif Tiraspol si nu am auzit de oferte de la echipe puternice pentru el :P
MuRaZoR
01-06-2006, 06:57 PM
cica ar putea veni si contra .... bag picioarele ........
bullzeye
01-06-2006, 08:11 PM
Stai asa, ca nu inteleg, pentru tine perspectiva, inseamna sa valoreze cel putin 1mil E?... nu prea-ti inteleg logica... ce Cocis, n-a fost de perspectiva cand a plecat cu 500.000E la pachet cu inca un jucator?
Dupa cum vezi nici Cocis nu e un mare nume in Europa! Pentru echipele mari el e cel mult un jucator mediocru, pe care nici nu s-ar obosi sa-l transfere chiar daca ar fi moca :P , si aici ma refer la echipele cu adevarat mari. Si ceea ce am spus mai sus are cat se poate de multa logica. Adica ce mare jucator crezi tu ca poti transfera cu doar 500.000 Euro?! Asa ca daca vrei sa vezi si tu jucatori de perspectiva uita-te la Power Generation pe Eurosport, si te asigur toti cei de acolo valoreaza mult mai mult de 500.000 Euro.
Nu ma intelegeti gresit, e un transfer destul de bun pentru Steaua, dar nu cu astfel de jucatori o sa le dam ochii peste cap marilor echipe in Europa, eu raman la parerea ca e un jucator de duzina. Eu cred ca Steaua ar fi putea transfera un jucatori mult mai promitator, dar probabil ca Jiji s-a zgarcit :P .
Ratonu
01-06-2006, 09:06 PM
M-am mai uitat o data la el si imi pare OK pentru 25 de ani si 500.000 de dolari. In orice caz, e mai bine decat Olah sau Stelian Stancu pe 1 milion.
JohnnyUSA
02-06-2006, 12:35 AM
dribleaza bine, este ofensiv, paseaza bine. Din filmuletele alea, pare OK pentru Steaua. Totusi avem nevoie de un coordonator, avem nevoie de cineva care sa gandeasca bine jocul la mijloc.
btw.. FARA FILIPESCU la Steaua !
gianni
02-06-2006, 07:01 AM
Daca se va integra in echipe, eu consider ca poate sa faca mai multe! Ganditi-va la Banel Nicolita, care la inceput era vai de el, iar acum joaca foarte bine si mai si marcheaza! Iar, in plus, nu cred ca la noi in campionat pot fi transferati jucatori care sa coste mai mult de 1.500.000 Euro, fiindca sunt prea multi patroni zgarciti! Daca vrei sa faci bani, trebuie sa investesti!
Se pare ca Rapidul nu se lasa si doreste sa mearga mai departe la Fifa, cu "protestu" lor de doi lei! Disperatii!
little_foot
02-06-2006, 07:39 AM
Originally posted by bullzeye@Jun 1 2006, 09:11 PM
Dupa cum vezi nici Cocis nu e un mare nume in Europa! Pentru echipele mari el e cel mult un jucator mediocru, pe care nici nu s-ar obosi sa-l transfere chiar daca ar fi moca* :P , si aici ma refer la echipele cu adevarat mari. Si ceea ce am spus mai sus are cat se poate de multa logica. Adica ce mare jucator crezi tu ca poti transfera cu doar 500.000 Euro?! Asa ca daca vrei sa vezi si tu jucatori de perspectiva uita-te la Power Generation pe Eurosport, si te asigur toti cei de acolo valoreaza mult mai mult de 500.000 Euro.
Nu ma intelegeti gresit, e un transfer destul de bun pentru Steaua, dar nu cu astfel de jucatori o sa le dam ochii peste cap marilor echipe in Europa, eu raman la parerea ca e un jucator de duzina. Eu cred ca Steaua ar fi putea transfera un jucatori mult mai promitator, dar probabil ca Jiji s-a zgarcit* :P .
80991
De-asta a ajuns Arsenal in finala ca a avut numai nume mari in echipa, numai jucatori de 30.000.000 bucata. Daca omul o fi bun si se integreaza in jocul Stelei nu vad care e problema ca nu costa decat 500.000. Plus ca eu chiar nu inteleg ce jucatori ati vrea voi: (ca vad ca pe Cocis il vedeti mediocru)Ronaldinho nu vine va zic eu sigur, si nici Adriano, Terry, Lampard sau Gerrard. Asa ca eu zic sa ne trezim la realitate si sa realizam ca in loc de a aduce un jucator de la Bacau, Alba-Iulia etc. jucatorii din afara sunt oricand mai buni. Pentru asta avem bani asta cumparam.
gianni
02-06-2006, 07:51 AM
Ai dreptate, Little! Avem si noi jucatori buni in campionatul intern, dar parca, daca se transfera la echipe din campionatul nostru, nu mai sunt la fel de buni ( a se vedea cazul lui Gigel Bucur ). Asa ca nu vad de ce jucatorii straini n-ar fi buni! Si ce este mai important este ca nu de vedete avem nevoie, ci de oameni care sa traga tare la antrenamente si sa doreasca sa joace! Iar, din cate am inteles, Anthony Da Silva este un jucator bunicel, care joaca foarte bine si constant la echipa de club! Un astfel de jucator merita sa joace la Steaua!
Jokes
02-06-2006, 11:05 AM
Dar de unde stiti ca el nu este peste jucatorii de aici,daca la el acolo in Franta era mediocru,aici poate e peste
bullzeye
02-06-2006, 11:38 AM
Little, nu prea ai ales un exemplu bun cu Arsenal. Adica poate ca nu toti valoreaza 30.000.000, dar cu siguranta toti titularii valoreaza peste 10.000.000, mult mai mult decat 500.000 E, ca sa nu mai spun ca mai au si jucatori ca Henry care valoreaza clar peste 40.000.000-50.000.000 E. Asa ca, daca ceva, tu nu ai facut decat sa-mi dai dreptate prin a oferi drept exemplu pe Arsenal.
E clar ca jucatori ca el sunt mai mult decat de ajuns pentru a castiga campionatul, dar coborati cu picioarele pe pamant si recunuoasteti ca nu sunt de ajuns si pentru a redevenii forta care era Steaua in Europa.
Ratonu
02-06-2006, 01:16 PM
Din pacate, in fotbalul zilelor noastre, diferenta dintre un jucator bun si unul foarte bun este, din punct de vedere financiar, imensa. Asa ca deocamdata nu putem decat sa ne multumim cu ce avem.
nigga_thebest
02-06-2006, 04:10 PM
E mare dar e perfect justificata .Si diferenta dintre un jucator foarte bun si un jucator bun e mare . Si daca vrem jucatori foarte buni nu trebuie sa ne gandim sa-i cumparam ci sa-i crestem :P
little_foot
02-06-2006, 11:48 PM
Originally posted by bullzeye@Jun 2 2006, 12:38 PM
Little, nu prea ai ales un exemplu bun cu Arsenal. Adica poate ca nu toti valoreaza 30.000.000, dar cu siguranta toti titularii valoreaza peste 10.000.000, mult mai mult decat 500.000 E, ca sa nu mai spun ca mai au si jucatori ca Henry care valoreaza clar peste 40.000.000-50.000.000 E. Asa ca, daca ceva, tu nu ai facut decat sa-mi dai dreptate prin a oferi drept exemplu pe Arsenal.
E clar ca jucatori ca el sunt mai mult decat de ajuns pentru a castiga campionatul, dar coborati cu picioarele pe pamant si recunuoasteti ca nu sunt de ajuns si pentru a redevenii forta care era Steaua in Europa.
81025
Nu ma refer nici la Henry nici la Lehman ci la jucatori al caror nume iti era greu sa-l pronunti cand le-ai auzit prima oara in meciul cu Real. Nu ti-am dat dreptate cu nimic te incapatanezi tu sa crezi cu tarie ceea ce ai afirmat si care pana la urma este o aberatie. Sunt campionate mai puternice decat ale noastre unde sunt mai multi bani si care totusi nu il au in componenta lor pe Ronaldinho, Rooney etc. Asta pentru ca orice jucator nu se naste vedeta si tarile mai sarace cauta acest gen de jucatori pentru a obtine un profit mare din vanzarea lor.
bullzeye
03-06-2006, 02:20 PM
Acuma spui ca nu vroiai sa te legi de jucatori gen Henry sau Lehman, dar gandeste-te si tu omule ca fara astfel de jucatori nu ar fi ajuns niciodata in finala. Adica spune-mi tu cum ar fi reusit Arsenal performanta asta daca nu ar fi fost Lehman care sa nu primeasca niciun gol timp de 'spe meciuri in UCL, ca sa nu mai vorbesc de Henry. Iar ceilalti jucatori care nu prea aveau nume sunt foarte tineri si au destul timp sa devina si ei super jucatori la fel ca si coechipierii lor, spre deosebire de tipul asta Anthony blabla, deoarece la 25-26 deja te apropi de apogeul carierei ne mai putand se te afirimi cu mult mai mult decat ai facut-o deja, desi mai sunt si cateva exceptii foarte rare. Asa ca degeaba spui chestii de genul orice jucator nu se naste vedeta si tarile mai sarace cauta acest gen de jucatori pentru a obtine un profit mare din vanzarea lor.
De fapt, eu nici nu stiu ce vrei de fapt sa spui, ca doar nu vrei sa zici ca daca Steaua are astfel de jucatori poate ajunge in finala UCL cat timp e foarte clar ca nu poate nici macar sa treaca de grupe. Deci las-o moarta cu lucruri de genul cum ca eu spun aberatii, ca spun foarte bine ceea ce spun, iar cate despre aberatii din puntul meu de vedere lucrurile stau cu totul invers.
JohnnyUSA
03-06-2006, 04:13 PM
bullzeye, de unde stii ca nu trecem de grupe ? eu fac pariu ca putem castiga si Champions League :P
bullzeye
03-06-2006, 04:18 PM
Daca zici tu te cred :crazyboy: .
Ratonu
03-06-2006, 05:51 PM
Investitiile uriase nu iti garanteaza succesul. Tocmai de aceea se vorbeste de acea competitie a cluburilor din G-14. Putem ajunge departe si in Champions' League. Vezi FC Porto si AS Monaco fata de Real Madrid, Man United si altele in 2004.
ultras_violet
03-06-2006, 07:31 PM
INCREDIBIL!
Poli Timisoara a pierdut in fata pandurilor!
erau zvonuri cum ca poli nu se va chinui si va folosi multe rezerve pt antrenament! majoritatea agentiilor de pariuri nu au pus in oferta meciul pandurii-poli deoarece , unii pariau peste 50 milioane!
oricum Poli se pregateste pt derby-ul cu dinamo!
stefan
03-06-2006, 07:40 PM
Era de asteptat ca timisoara sa piarda si meciul asta cand singurul care joaca fotbal acolo e un pusti de 17 ani, restul numai "vedete".
Ratonu
03-06-2006, 08:30 PM
Mai e si Balace, singurul dintre jucatorii importanti de acum veniti inaintea lui Iancu.
Se pare ca totul a fost doar un vis frumos pentru timisoreni.
JohnnyUSA
04-06-2006, 05:29 AM
Chiar m-a impresionat pustiul ala de 17 ani, l-am vazut in cateva meciuri, tare mi-e teama ca nu sta prea mult la timisoara.
Cat despre timisoara - dinamo, intotdeauna s-au pregatit si mai mereu s-au fript, asa ca sa fim seriosi.
Ca o mentiune, Steaua - Jiul 1:0, inca un pas spre titlu, daca Rapidul se impiedica cu Sportul, s-a terminat, 23-ul este al nostru.
nigga_thebest
04-06-2006, 10:30 AM
Mda... ce trist .Totusi mai am sperante.May the force be with usO:-)
MuRaZoR
04-06-2006, 01:40 PM
foarte bun baiatul ala de 17 ani Torja sau Torje(nu stiu exact) ... meritul cel mai mare il are Hagi pentru ca la promovat
Torje, mai sunt si altii tineri talentati de aceasi varsta Daminuta si inca 2 cu nume de sarbi.
nigga_thebest
04-06-2006, 04:52 PM
Daniel Niculae a semnat un contract pe 4 ani cu Auxerre :((((( Very sad dar era de asteptat. http://www.aja.fr/
Macar am inceput si noi sa vindem in Europa :(
Ratonu
04-06-2006, 05:16 PM
Nu stiu cata nevoie are Auxerre de inca un ratangiu, dar pentru Niculae e bine. :)
Asteptam sa "afle" Gazeta salariul si suma de transfer.
sisu_stelistul
04-06-2006, 06:11 PM
inca un jucator care va pierde nationala, se duce acolo sa fie rezerva. mai este si tanar, macar ogararu e mai batran si nu prea e titular in nationala.
nigga_thebest
04-06-2006, 06:52 PM
Mah tu nici nu sti ce vorbesti.Nico va juca.Auxerre e in constructie asa ca.... Si si Ogararu are sanse mari sa joace .4 mil ne este ceva.:P
Ratonu
04-06-2006, 07:07 PM
Nu stiu daca ar fi titular la cum se prezinta lotul Auxerre in momentul asta, dar o plecare a lui Pieroni sau a lui Kanga Akale (deloc exclusa) l-ar aduce aproape sigur pe Niculae in primul 11.
Oricum, va dati seama ca nici un club care se respecta nu ar da atatia bani (banuiesc ca si aici e vorba de cel putin 2 milioane de euro) in Romania pentru un lustruitor de banci de rezerve.
Mai nou jucatorii joaca in functie de varsta?
Cred ca e o mare greseala a plecat AJ, la HSV ar fii avut un salariu de ce putin 2 ori mai mare si ar fii jucat la o echipa cu pretentii in Europa.
Jokes
04-06-2006, 09:03 PM
Nu stiu daca Nico este asa ratangiu.Doar pentru ca a prins cateva meciuri slabe nu insemana ca nu este un jucator demn de Auxerre
Mda, ratangiu, dar ce gol a dat in seara asta dovedeste exact contrariul.
Ratonu
04-06-2006, 10:05 PM
Golul ala (unul frumos, de altfel) nu dovedeste contrariul a ceea ce a facut un retur intreg. :)
N-a fost un meci rau Rapid - Sportul. Studentii au inceput bine, dar, din pacate, Nae s-a pierdut la 2 ocazii mari. Mai mult, oaspetii au cedat initiativa dupa vreo 30 de minute si un prim gol rapidist a fost inevitabil. Titlul se joaca, inca.
yahoo
04-06-2006, 10:24 PM
Frumos meci, o victorie meritata si inca ne mentinem in lupta pt titlu. Sper ca Vasluiul sa aiba puterea de a incurca Steaua si sunt destul de increzator.
JohnnyUSA
04-06-2006, 11:09 PM
"Multumim Nico", eu nu inteleg aceasta reactie a celor 2 comentatori, intradevar, golul a fost frumos, insa nu stiam ca "marele Nico" este un fel de Hagi aflat la ultimul meci al carierei sale, o cariera dealtfel glorioasa... cel putin penibila aceasta reactie, in rest, o victorie meritata a Rapidului.
Danzielman
05-06-2006, 01:32 AM
A ratat si meciul asta cateva... Dar felul cum alearga tot meciul si ca vrea sa incerce tot timpul executii surprinzatoare e placut si in afara de acest gol au fost si altele spectaculuase! I-am facut si o fata pentru joc (am un preview pe un site)! :) Dar nu trebuie sa uitam de restul echipei... Care cap coada este una formidabila si merita campionatul! Asa ca hai Vali Badea ca nu ti-am facut fata si tie pe degeaba! :D
Scuzati dar nu mai pot sa bag poze direct pe site!
gianni
05-06-2006, 09:46 AM
Steaua a invins si este mai aproape de titlu! Miercuri vom afla cine este castigatoarea campionatului! Rapidul a jucat bine si a castigat meritat in fata Sportului, care a aratat ca mai are multe de invatat! Din cate am inteles, Niculaie s-a transferat pentru 3,3 mil. Euro si va avea un salariu de 500.000 Euro! Contractul este pe 4 ani!
Revenind la lupta pentru titlu, Steaua i-a pierdut pe Radoi si Paraschiv care s-au accidentat sambata!
MuRaZoR
05-06-2006, 02:29 PM
avand in vedere scorul ( 3 - 0 ) se poate spune ca e o victorie meritata dar sa nu uitati ca moldovan trebuia eliminat in minutul 8 .... in 10 oameni nu cred ca rapidul mai castiga
eu citisem de 800 000 cea e nu poate fii adevarat in L1 mi ales la Auxerre.
gianni
05-06-2006, 02:48 PM
O fi Niculaie bun, da` nu cred ca-i da nimeni 800.000 Euro pe sezon. Sa nu uitam ca pleaca din campionatul Romaniei, unde avea in jur de 100.000 de euro, cred!
In general, jucatori care pot obtine sume mari de transfer si salarii bune sunt cam putini prin campionatul nostru! Cred ca Radoi este unul dintre ei!
Ratonu
05-06-2006, 02:49 PM
Si Rada mai trebuia eliminat; baiatul ala e la fel de sanatos ca Alexa.
Sper ca sistemul de arbitraj de la Mondiale sa fie introdus si in celelalte competitii. Pana acum, greselile arbitrilor doar "faceau parte din joc", dar nu ar strica deloc ca asa ceva sa nu se mai intample.
gianni
05-06-2006, 02:57 PM
Rapidul trebuia sa invinga, altfel pieredea orice speranta! Astfel se explica de ce in a doua repriza au marcat 3 goluri! A fost ca o descatusare!
Consider ca Rapidul este o echipa buna, a demonstrat-o, dar titlul trebuie sa merarga-n Ghencea! Steaua este cea mai buna!
Se pare ca din toamna o sa am si eu ce posta pe aici. Se pare ca e oficial, UTA revine in A prin fuziunea cu Liberty Salonta.
Ratonu
05-06-2006, 09:58 PM
Se pare ca asa e, din pacate. Se pare ca nu putem avea o Divizie A cinstita cu 18 echipe.
UTA a fost mereu una din prezentele placute in campionat, dar metoda asta de a promova e de-a dreptul rusinoasa.
bullzeye
05-06-2006, 10:12 PM
Eu chiar sper ca UTA sa reuseasca sa se mentina in Divizia A in acest prim sezon, dupa care cine stie, poate ar deveni una dintre echipele romanesti care chiar practica un fotbal frumos.
Originally posted by Ratonu@Jun 5 2006, 10:58 PM
Se pare ca asa e, din pacate. Se pare ca nu putem avea o Divizie A cinstita cu 18 echipe.
UTA a fost mereu una din prezentele placute in campionat, dar metoda asta de a promova e de-a dreptul rusinoasa.
81321
Rusinos? De ce sa fie rusions? Deja ma dispera toti astia cu onoarea, rusine si alte aberatii. Toata lumea vorbeste de onoare si rusine intre doua injuraturi si o samanta.
Pai daca ramaneau in divizia c acolo mureau, crezi ca investeste cineva intr-o echipa din c? Sa fim seriosi, nu suntem in championship manager aici, trebuie bani, UTA in situatia actuala ramanea in C un an sau doi si apoi murea acolo.
Ratonu
05-06-2006, 10:59 PM
E rusinos, pentru ca rezultatele (acum nu stiu cat de mult reflecta rezultatele valoarea si jocul echipei, dar asta e alta treaba) au facut ca UTA sa fie destul de clar printre ultimele echipe in Divizia B... si in loc sa se duca in C, se duc in A! Din cate stiu, regulamentul prevede ca, in caz ca un club nu poate indeplini cerintele din divizia in care se afla, locul ii va fi luat de prima clasata dintre cele care nu au promovat normal. E normal ca o echipa de Divizia C sa ia locul acelei echipe?
bullzeye
06-06-2006, 12:11 AM
Indiferent de mijloacele prin care au ajuns aradenii in A, cred ca e mult mai bine ca o echipa cu traditie cum e UTA sa joce in prima divizie decat alte tentative de echipe, gen Liberty Salonta. Cum am zis si mai sus, sper ca UTA sa supravietuiasca sezonul urmator in A, dupa care si-ar putea gasi un loc constant in prima liga.
Si Stiinta a picat in B, ce trebuia sa ne ofere Pandurii locul lor in semn de respect? joaca cine promoveaza sa vedem cat va rezista UTA in A caci nu poti crea o echipa peste noapte mai ales daca nu ai bani multi. Acum nu ii mai pot arata cu degetul aradenii pe timisoreni ca au ajuns in A printr-o fuziune.
Craiova a picat si a promovat, nu a stat 2 sau 3 ani in B si apoi in C. Era nevoie de un soc, acum vor veni investitori, vor veni bani si poate astfel echipa va merge mai departe. Unii spun ca planul asta e destul de vechi si de aceea UTA a jucat asa slab campionatul asta, pentru ca a jucat Liberty pentru ei.
ultras_violet
06-06-2006, 11:08 AM
intr-un interviu , spunea unu cum ca stadionu utei e intr-o stare jalnica si ca nu indeplineste conditiile pt. divizia a! din curiozitate am cautat niste poze si avea dreptate!
frumos jocul rapidului!
moldovan nu este vinovat ca jucatorul sportului a intrat puternica , iar moldovan la calcat din greseala incercand sa-si mentina echilibrul!
gianni
06-06-2006, 11:16 AM
Uta este o echipa de traditie si cred ca ar merita sa joace in divizia A, doar daca vor fi investiti bani si se va dori performanta! Au mai fost si alte echipe care au retrogradat si si-su cumparat loc in Divizia A, de aceea cred ca, atat timp cat se poate face acest lucru, nu vad de ce n-ar fi posibila si revenirea Utei in A!
Nu cred ca, daca era posibil, Universitatea Craiova n-ar fi cumparat un loc in A!
Sincer, cred ca daca Mititelu va continua sa abereze cu clasarea in primele 3, va juca iarasi in B!
La Craiova trebuie multa munca si multi bani, ca sa redevina acea formatie frumoasa!
Din cate am inteles Betis este interesata de achizitionarea lui Carlos, iar Gigi cere pe el 1, 5 milioane! Din cate stiam, jucatorul este detinut in coproprietate, nu?
Originally posted by ultras_violet@Jun 6 2006, 12:08 PM
intr-un interviu , spunea unu cum ca stadionu utei e intr-o stare jalnica si ca nu indeplineste conditiile pt. divizia a!
81356
Nu e intr-o stare mai proasta decat 80% din stadioanele din divizia a.
gianni
06-06-2006, 11:57 AM
Da, dar cu ceva bani se poate reface stadionul! Din ceea ce citeam prin presa am observat ca multa lume regreta retrogradarea Utei in Divizia C!
Pai una e sa pica Avantul Clabucet in C si alta e sa pice echipa cu cele mai multe titluri din afara Bucurestiului. Oricum, mai bine derby-uri Arad - Timisoara decat Pandurii - Jiul sau mai stiu eu ce echipa fantoma.
habbib
06-06-2006, 02:08 PM
Stadionul utei nu e in paragina si nici nu se afla intr-o stare jalnica, mai trebuie investit, asta e clar, mai ales in vestiare, terenuri de antranament si wc-uri (poate ati vazut acum o saptamana la stiri pisoarele din stadionul Bocai Juniors :lol: ). Cum a spus si mns, nu e deloc mai prejos decat mai mult de jumatate din stadioanele diviziei A si in plus gazonul era si el unul bunicel (nu stiu in momentul de fata cum se prezinta). Sunt foarte curios sa vad ce va fi in urmatoarea perioada vis-a-vis de acest subiect, a carui desfasurare pe mine ma surprins foarte mult.
Ratonu
06-06-2006, 04:21 PM
Se pare ca Steaua a pus ochii pe Dusan Basta, un fundas dreapta tanar, talentat si foarte ofensiv de la Steaua Rosie Belgrad. Din cate am vazut, pustiul are viteza, are tehnica, centreaza foarte bine si are un joc foarte inteligent pentru un balcanic de nici 22 de ani. Cred ca aducerea lui ar fi de bun augur pentru Steaua. Il puteti vedea aici (http://www.bastadusan.com/video.html), daca aveti rabdare sau net bun.
P.S. Baiatul imi aduce aminte de Tiberiu Ghioane in perioada lui buna. Probabil ca s-ar descurca bine pe aproape orice post.
Jiul echipa fantoma? au mai multe sezoane in A decat jumate de echipe din divizia A, au si o baza f frumoasa printre primele din tara. Mititelu nu a umparat loc pt ca nu e prost stia ca nu va rezista in A cu o echipa incropita in graba.
Ratonu
06-06-2006, 05:41 PM
Fantoma sau nu, acele echipe au muncit pentru locul in Divizia A mai mult decat a facut-o UTA.
Mai bine promova U Cluj, care a batut clar toate echipele de pe primele locuri in B3.
Ce sa zic, tare mult au muncit, ca jumate din ele sunt pe locurile care sunt prin blaturi, oricum promovarea din divizia B numai pe teren nu se joaca, asa ca nu mai conteaza. Daca UTA va fi in A, numai de bine, mai bine UTA, echipa cu 6 campionate si 2 cupe decat Jiul, Vaslui, Bacau sau Pandurii.
stefan
06-06-2006, 07:18 PM
Tare mi-e frica ca dupa un sezon UTA va fi abandonata din nou de toti, iar o sa schimbe 4 antrenori si zeci de jucatori intr-un sezon si se vor intoarce inapoi in C
Napoli n-are istoric? Si totusi stau acolo intr-o divizie poate mai curata decat Serie A
Daca nu ai reusit sa promovezi de ce ai face-o, si asta nu e cazul Ute-i care, din contra, chiar a retrogradat in C. Cu ce echipa vor sa se tina in A, nu mi se pare corect, indiferent de circumstante.
Ratonu
06-06-2006, 09:33 PM
Si Napoli a retrogradat destul de recent, pentru un blat... Alt exemplu, poate mai clar, este Nottingham Forest, fosta foarte mare echipa, care de cativa ani domina mijlocul Division 1.
In orice caz, pot fi numite vreo 50 de echipe romanesti care au fost mai bune decat UTA in sezonul 2005-2006 si cred ca motivul asta e suficient sa consideram promovarea aradenilor injusta.
Ghinion, viata nu e tot timpul corecta, asta e, UTA va juca in Divizia A iar alte 32 de echipe mai bune, nu. Oricum, UTA nu va juca cu echipa cu care a picat in C, vin jucatorii de la Liberty care au promovat plus altii.
Si ce daca are Uta 6 titluri frate Ripensia unde e acum? Mai nou echipele merita un loc in prima divizie in functie de cupe/camp castigate? Jiul, Pandruii si Vaslui au ajuns in A prin forte proprii cu blaturi sau fara. Pun pariu cu tine ca mai mult de un sezon nu reistati, conteaza asa de mult sa ai inca un sezon de A in palmares? Mai bine cumparati un loc de B si va refaceati echipa. Imi pare rau de U Cluj au demonstrat in mai multe randuri ca sunt echipa mai buna din seria 3, din pacate le-a pus bozgorul ala bete-n roate.
Jokes
06-06-2006, 11:11 PM
Liberty are lot bun,o sa se descurge UTA,parerea mea
Stie cineva ce antrenor o sa aiba?
Originally posted by gsp.ro@Jun 6 2006
Liberty Salonta a fuzionat cu echipa arădeană UTA
Echipa de fotbal fanion a Aradului, UTA, va juca în prima ligă din sezonul următor după ce autorităţile locale au ajuns la o înţelegere cu patronul echipei Liberty Salonta, informează corespondentul AMOS News.
Potrivit primarului municipiului Arad, Gheorghe Falcă înţelegerea dintre cele două echipe a fost parafată la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. „Am semnat documentele prin care UTA va juca în Liga I. În următoarele zile se va definitiva partea juridică, urmând sa finalizăm ultimele amănunte pentru reuşita proiectului“, a declarat Gheorghe Falcă.
Acesta a mai precizat că principalul investitor al noii echipe UTA va fi compania „Frigorifer“, căreia i se va alătura SC PAB - România şi firma italiană de echipament sportiv „Errea“. Acestora ar putea să li se alăture şi alţi oameni de afaceri. Echipa a doua ar urma să joace în Liga III.
La rândul său, patronul echipei Liberty Salonta, Marius Vizer a precizat că în virtutea bunelor relaţii de prietenie cu fostul preşedinte al UTA-ei, Sandu Ion, cel care conduce şi SC PAB-România, a acceptat ca cele două grupări să fuzioneze şi să evolueze pe scena primei ligi. Tot Vizer a adăugat că mai sunt de pus la punct câteva detalii, dar că oraşul Arad se poate pregăti de Liga I.
sunt scarbit in modul in care e prezentat Petrosaniul in gsp. Culmea cat de prost sa fii sa nu gasesti un restaurant sau un club intr-un oras cu 2 strazi principale.
gianni
07-06-2006, 07:42 AM
In aceasta seara vom afla castigatoarea campionatului! Sa fie Steaua, sa fie Rapid?
Gigi Becali se incurca in declaratii! Incearca sa arate ca Vasluiul este imun la mita si la balt, ca meciul se va juca pe teren, dar din declaratiile lui reiese ca ar fi incercat cumva ceva?
little_foot
07-06-2006, 09:17 AM
Astazi la serviciu numai de munca nu o sa ne arda noua. Jumatate dintre noi vor rade cealalta va plange...deja unii rapidisti si unii stelisti au spus deja ca nu mai dau pe la munca daca vor pierde titlul. O sa fie o zi tare interesanta :naughty:
Parerea mea proprie si personala este ca Steaua o sa fie campioana si de aici o sa inceapa un mare scandal, pentru ca Becali chiar nu poate sa taca din gura si chiar daca nu face blaturi din declaratiile sale asta reiese.
SSORIN
07-06-2006, 11:02 AM
Oricum lotul stelei nu se poate compara cu al celor de la vaslui asa ca nu vad de ce ar iesi scandal, asta e valabil si in cazul rapidului.
Jokes
07-06-2006, 11:49 AM
Nu se compara dar pun probleme sunt echipe incomode
yahoo
07-06-2006, 12:21 PM
Parca vad ca daca castiga Steaua, meme si gigi o sa trimita tot felul de acuzatii asupra Rapidului. Dar pe mine putin ma intereseaza ce spun 2 oameni fara minte.
gianni
07-06-2006, 12:29 PM
Sincer, ar cam trebui sa nu-ti pese, sau ma rog, tuturor rapidistilor! Daca ar fi dupa statistici si experienta, clar Steaua este favorita! La fel si Rapid! Numai ca meciurile se joaca pe teren! Este posibil sa piarda amandoua, nu?
Asa ca pana una-alta, dragi stelisti si rapidisti, ar fi bine sa ne asezam cuminti si sa asteptam desfasurarea ostilitatilor!
Mai sunt 3 ore si jumatate pana incepe ultima etapa!
Stress cat mai placut! :lol:
Ratonu
07-06-2006, 01:09 PM
Am visat azi dimineata ca Steaua a pierdut cu 2-1 si Rapid cu 1-0. Probabil ca subconstientul meu isi doreste mai mult decat orice ca meciurile sa fie corecte. :)
In orice caz, daca va castiga Steaua, bucuria va fi, pentru mine, cam la fel de mare ca sezonul trecut. Adica nu foarte mare. Scarbele astea din conducerile cluburilor, ale ligii si ale federatiei au reusit inca o data sa-mi taie entuziasmul, putin cate putin. Daca, insa, Steaua va pierde, va fi un lucru la fel de greu de acceptat ca ratarea calificarii in finala Cupei UEFA, pentru ca sunt convins ca Steaua merita clar acest titlu.
gianni
07-06-2006, 01:15 PM
Adica in niciunul dintre cazuri nu o sa fi fericit! Si nici macar foarte bucuros!
Las` ca o sa vezi tu ca o sa te bucuri! Pana la urma, Steaua a muncit foarte mult pentru acest titlu si a patimit mult prea mult! As putea spune ca Steaua a platit acest titlu cu sangele lui Radoi si al lui Victoras Iacob!
Azi, in drumul spre scoala, auzeam la radio 2 declaratii ale lui Gigi Becali:
1. Spunea ca ar fi platit oricat si oricui pentru a fi sigur de victoria de la Vaslui.
2. Spunea ca atunci cand el va fi presedintele tarii (sper ca niciodata, ca ma mut din tara) Steaua va fi cea mai avantajata echipa de fotbal din tara.
Concluzie: Are o gandire inapoiata, de cioban,taran si comunist! El incearca sa para mai mare ca Ceausescu, chiar daca spune ca uraste UTC-istii si comunistii! Dumnezeu sa-l ierte ca nu stie ce zice! <_<
Ratonu
07-06-2006, 02:09 PM
A fost si aseara la OTV si a declarat astea. A precizat ca Steaua va fi avantajata pentru a recupera, practic, pentru cat a fost furata in ultimii 3 ani. A mai zis ca la Vaslui va fi un meci corect, dar ca nu vede de ce moldovenii nu s-ar da la o parte si ar juca "cu dusmanie".
Sincer, mi se pare prost, dar nu mai prost decat jumatate dintre romani. Ar fi un presedinte ca ne-ar reprezenta poporul perfect.
sisu_stelistul
07-06-2006, 02:28 PM
Azi Steaua va castiga campionatul fara probleme, pana laurma stirile nu prea neau informat, ce lot va avea noua echipa, se va numi uta si va avea lotul lui liberty cu imbunatatiri sau va fi un lot facut de la 0, iar din liberty nu va ramane practic nimic?
Pai ce te mira, stirile nu fac nimic altceva decat sa reia vorbele incultilor si patimasilor, daca se poate sa le mai coaca un pic pana se fac mai mari si rotofeie si patrund adanc in mintea taranului subdezvoltat ce vede in jiji presedintele perfect.
Ca sa nu mai vorbim de subiectivism, doar tvr si-a pastrat obiectivismul.
MuRaZoR
07-06-2006, 02:51 PM
inca o ora si 10 min pana la inceperea meciurilor :huh: ...... hai Steaua please :mellow:
gianni
07-06-2006, 02:52 PM
Pai, Becali a vazut ca este al doilea in sondajele de popularitate si ii da inainte cu aberatiile lui! Partea proasta este ca sunt multe persoane care gandesc asemenea lui!
Dar lasandu-l pe Becali cu treburile lui, constat ca astfel de declaratii ar putea incrimina Steaua! Bine, daca ar fi probate!
stefan
07-06-2006, 03:11 PM
Tare mi-e frica ca Jiji si PNG vor intra in parlament la viitoarele alegeri, deoarece tara e plina de prosti. Nu cred ca va ajunge presedinte vreodata, ca daca ar ajunge probabil culorile drapelului ar deveni rosu si albastru, cu chipul lui pe post de stema, la Biserica s-ar face slujbe pentru Steaua si preotii ar fi imbracati in rosu si albastru, am avea cultul oii si tot asa, deja suntem vai de capul nostru, atata ne-ar mai trebui, Jiji presedinte. Vasluiul nu cred ca se va preda, in acest retur au facut egal cu Rapidul si au batut pe Dinamo si FC National, in ultima etapa a turului au reusit un egal chiar in Ghencea. Jiji are intr-adevar inclinatii comuniste, el crede ca e inainte de 89 cand toata lumea stia ca daca joci cu Steaua sau Dinamo trebuie sa te dai la o parte, altfel suporti consecintele. Si oricum Porumboiu e un om mult mai influent ca oierul in cauza.
gianni
07-06-2006, 03:24 PM
Nu cred ca ar ajunge vreodata Becali presedinte! In Parlament am avut tot felul de reprezentanti, asa ca Becali n-ar fi departe de acestia!
Pe mine ma deranjeaza atitudinea lui, modul in care declaratiile lui aduc atingere clubului Steaua! Hai sa fim seriosi, Steaua este mai buna decat Vasluiul, dar oricand sunt posibile surprize! Asa cum a fost si in tur!
javrele au demonstrat inca o data ca sunt niste pizde, bine ca pot ataca grupuri de copii dar nu pot sa dea ochii cu barbati de varsta lor. imi pare rau ca spun asta dar steaua va castiga titlul, va fii un meci greu si s-ar putea sa conduca vaslui chiar dar nu vor rezista presiunii.
gianni
07-06-2006, 03:48 PM
Blue, detaliaza ca n-am inteles nimic! :blink:
andrei09
07-06-2006, 04:28 PM
deja minutul 20 si steaua are 2-0 cu vaslui (primul gol, dintr-un penalty destul de usor acordat zic eu), iar rapidul are 2 oameni eliminati...si cica la noi nu se mai fac blaturi...
stefan
07-06-2006, 04:31 PM
Interesele sunt prea mari pentru a se juca corect, Vasluiul care a facut un retur foarte bun ia 2 goluri in 4 minute de la Seaua. Oricum rusine suporterilor din cele 2 orase, la Vaslui doar galeria tine cu FC si la Petrosani parca se joaca Steaua-Rapid, nu Jiul-Rapid.
JohnnyUSA
07-06-2006, 05:00 PM
2<span style=\'color:blue\'>3</span>
FC Vaslui - Steaua Bucuresti 0:3
Al 3-lea gol mi s-a parut a fi offside.
Jiul - Rapid 0:0
Nu stiu cum s-au luat cartonasele rosii, voi comenta cand vor prezenta la TV ceva.
Ratonu
07-06-2006, 05:01 PM
Meci mai bun decat ma asteptam in prima repriza la Vaslui. Au fost doua goluri frumoase inscrise de Dica, al doilea suspect de ofsaid. Penalty a fost: fundasul vasluian se pregatea sa degajeze, nu a fost atent, i-a suflat mingea Iacob si stelistul a fost lovit involuntar. Nici vorba de ofsaid la al doilea gol. Cat despre corectitudinea cu care Vasluiul isi apara sansa, nu cred ca sunt probleme, doar baiatul care l-a suparat pe Carlos de doua ori mi s-a parut putin suspect.
Jokes
07-06-2006, 05:11 PM
Macel la Petrosani,3 cartonase rosii.Nu-mi vine sa cred cati stelisti sunt la acolo
Felicitari Steaua
stefan
07-06-2006, 05:19 PM
Mda, cel mai urat final de campionat din ultimii ani, dupa meciul extrem de slab de etapa trecuta cu o echipa si mai slaba ca Vasluiul, e cam suspect ce se intampla acuma acolo, si mai sunt si declaratiile lui Jiji. Chiar acum am vazut reluarea golului 4 si nici la Divizia B nu am vazut o greseala asa de mare in aparare. Nu inteleg de ce a fost delegat Helesteanu la Petrosani, e un arbitru prea slab pentru un meci atat de important.
4 jucatori eliminati la Rapid! :o
Jokes
07-06-2006, 05:27 PM
Fluiera greu de tot,de repetate ori dupa un fault jucatorul pornea actiunea si apoi se trezea si el sa fluiere.cat despre meciul dintre Steaua si Vaslui numai are nici un rost de discutii oricum sunt stelisti peste tot.Ce ma deranjeaza cel mai tare la asa zisii suporteri ai jiului(de fapt ai stelei) ca l-au injurat pe Viorel Moldovan in nenumarate randuri,nu cred ca merita asa ceva chiar da ca joaca la Rapid
JohnnyUSA
07-06-2006, 05:28 PM
rusine Rapid pentru ceea ce fac la Jiul .. cel putin din ce vad eu acum. Daca ma insel o sa-mi cer scuze mai tarziu dupa ce voi vedea tot meciul.
..insa prima impresie este de SCARBA si MILA totala pentru rapid.
Jokes cat despre injuraturi la adresa lui Moldovan, ai vostrii profereaza meci de meci injurii la adresa lui Radoi...
Si ca o observatie generala. SUNTEM PESTE TOT!
Jokes
07-06-2006, 05:30 PM
Am fost la ultimele 3 meciuri in Giulesti si n-am auzit nimic,oare sunt eu surd.Ce spui tu este poveste mai de de mult.
Deci nu se poate asa ceva, voi ascultati ce zice Baleanu de la antena ? Omu isi pune problema ca Dani Coman nu avea cum sa se fereasca pt ca era in saritura si din unghiul ala nu se vede daca jucatorul jiului e impins. Mi-e scarba de astffel de personaje.
Cat despre meciuri, nu stiu ce sa zic, cred ca penalty-ul de la Vaslui a fost acordat usor si acolo s-a rupt. Asta nu scuza ce s-a intamplat la Tg Jiu.
Bravo Helesteanu, bravo Coltescu, bravo Steaua, bravo GIGI BECALI. Impreuna ati reusit cel mai urat final de campionat din cate exista!
JohnnyUSA
07-06-2006, 05:34 PM
Tuby, indiferent de rezultatul de la Vaslui, ceea ce se intampla la Jiul numai atitudine profesionista nu este, a unor sfert-finalisti de Cupa UEFA.
Cat despre Baleanu si ai lui .. imi pot permite sa spun ca sunt.. si ma exprim cat de "dulce" pot, SUNT PENIBILI.
La Jiul meciul s-a terminat, rapid s-a facut de rusine.
KELLERMAN: ce vina are jiji ca voi sunteti niste amatori ?
Jokes
07-06-2006, 05:34 PM
Parerea mea ca Helesteanu stie ce face.Omu asa este programat sa raspunda la comenzi
Dar nu este vina jucatorilor,ai spus ca n-ai vazut tot meciul,nici una din eliminari nu au fost juste si corecte,hai sa zic poate cea alui Daniel Niculae
stefan
07-06-2006, 05:35 PM
Mi-e si scarba cand ii aud pe suporterii jiului, ai stelei sau ai cui or fi cand striga "rusine sa va fie" in primul rand sa le fie lor rusine pentru ca sunt niste curve ordinare, in priuml rand vii la un meci daca tii cu echipa gazda sau vii si stai in galeria oaspetilor daca esti o persoana de 2 bani, in nici un caz nu vii sa sustii o echipa care joaca la 500km distanta. In al doilea rand Viorel Moldovan nu merita injurat, a facut destule pentru Romania. Cred ca Jiul ar trebui reclamata pentru atitudinea suporterilor.
Meciul s-a terminat cu 3-0 dupa ce Rapidul a ramas in 6 jucatori.
pikciu
07-06-2006, 05:35 PM
5 rosii intr-un meci... bine ca s-a terminat circul asta care se numeste fotbal intern. Mi-e lehamite :P
Jokes
07-06-2006, 05:37 PM
Hai ma gata,repede se prinde coaja.Am terminat cu fruntea sus si cu asta basta daca voi numiti corectitudine asta,inseamna ca nu vedeti nimic din ce se intampla
JohnnyUSA
07-06-2006, 05:39 PM
Jokes, eu vad cat de profesionisti sunteti voi. Asta vad :-)
Din contra pot spune, n-ati terminat cu fruntea sus, ci v-ati facut de rahat. No offence.
Pacat pentru Rapid, aveam impresia ca sunt cei mai inchegati ca si echipa, singurul cu probleme era Constantin.
Mi se pare logic acum sa veniti cu afirmatii de blat de la Vaslui, pe mine ma doare fix in hop de suporteri si de comportamentul lor, eu tin cu ce inseamna Steaua cu adevarat.
Jokes
07-06-2006, 05:41 PM
Ma nene unde ne-am facut de rahat cand toti jucatorii au fost aiurea eliminati.Coman nu trebuia eliminat.Am facut si noi pomana de 3 puncte ce se mai,daca tu numesti arbitraj ce a facut Helesteanu?!
pikciu
07-06-2006, 05:42 PM
“Principele” Giannini a venit în România pentru a semna cu echipa din Trivale
Italianul va urmări partida de azi cu FCM Bacău pentru a-şi face o primă impresie despre jucătorii piteşteni
Fosta mare glorie a Romei, Giuseppe Giannini a sosit azi la Bucureşti pentru a parafa o înţelegere cu echipa argeşeană, valabilă din sezonul viitor.
“Principele” se află la a doua încercare de a antrena în România, în urmă cu şase luni acesta refuzând oferta venită de la FC Naţional. “Dacă mi-au fost respectate toate condiţiile, voi semna azi”, a spus Giannini. Acesta a mai explicat şi de ce a declinat propunerea celor din Parcul cu Platani.
“Suma de bani nu era importantă, însă condiţiile pe care le-am c