PDA

View Full Version : Divizia A 2005-2006

Pages : 1 2 3 [4] 5 6

gianni
28-04-2006, 01:25 PM
Sa crezi tu ca se va intampla acest lucru! :P Steaua o sa castige derbyul, fiindca Rapidul nu este cine stie ce echipa! S-a vazut si-n meciul cu Petrolul! ;)

Ratonu
28-04-2006, 01:35 PM
Principalele diferente dintre Steaua si Juve sunt 2:
1. Steaua, in general, joaca fotbal.
2. Steaua nu are prea multi arbitri de partea ei.
Cine iese mai castigat pana la urma... e discutabil.

JohnnyUSA
28-04-2006, 01:36 PM
niggathe best , sa nu fi dezamagit...mesaj pentru tine.

gianni
28-04-2006, 02:15 PM
Steaua isi va spala pacatele in meciul cu Rapidul! Adevaratii suporteri sunt alaturi de echipa favorita! :P
P.S. Rusine acelor suporteri ai altor echipe care n-au fost romani aseara! :nashpa:

nigga_thebest
28-04-2006, 02:34 PM
Mai ii dreptul meu sa nu tin cu Steaua.Adica daca tin cu Rapid tin cu Rapid si atat nu cred ca aveam ceva de castigat daca se califica Steaua :P

gianni
28-04-2006, 02:37 PM
Nu crezi totusi ca avea de castigat Romania? Nu avea de castigat si Rapidul, daca Steaua aducea acel punct necesar? Sau alte echipe?
Pana la urma nu te condamn, dar am gandit-o din punctul meu de vedere: eu am sustinut toate echipele romanesti in meciurile internationale! ;)

Ratonu
28-04-2006, 02:57 PM
Ii inteleg cat de cat pe cei care nu s-ar fi bucurat la o calificare a Stelei, dar sunt destui al caror comportament intrece orice limite ale "prostescului". Astazi (pentru a cata oara) am resimtit frustrarea generata de faptul ca nu am cu cine sa discut despre fotbal, despre acest sport la care tuturor (romanilor) ne place sa credem ca ne pricepem. Cel mai "interesant" a fost un coleg rapidist, care, orice i-as fi spus, ar fi raspuns cu "*** Steaua", "Steaua e de cacat" sau alte remarci la fel de inteligente. Ma doare mai ales pentru ca in situatii ca acestea ma simt singura persoana de varsta mea pe care o cunosc capabila sa-si argumenteze afirmatiile.
Hm, cred ca postul asta ar fi mers mai bine in topicul "tara de tampiti".

stefan
28-04-2006, 03:01 PM
mda, in finala UCL suporterii lui Chelsea o sa tina cu Arsenal si cei ai Realului cu Barcelona? Nu cred. Dar la noi daca o echipa mai reuseste cineva prin Europa, gata, trebuie sa tina toata tara cu echipa respectiva, pentru ca noi ne multumim cu putin. Nu inteleg cu ce au ajutat pe Steaua disperatii care isi aruncau aseara televizoarele pe geam. Daca ar fi mers Rapidul mai departe nu cred ca mai erati asa Romani aseara.

gianni
28-04-2006, 03:02 PM
Ar trebui sa fim mandri ca atat Steaua, cat si Rapidul au reprezentat Romania cu succes in fata marilor echipe ale Europei! Poate ca pe viitor echipele noastre vor invata din propriile greseli si vom putea spera la mai mult anul urmator!
Sa vedem acum ce se va intampla in derbyul de duminica! ;)

nigga_thebest
28-04-2006, 04:01 PM
Originally posted by gianni@Apr 28 2006, 02:37 PM
Nu crezi totusi ca avea de castigat Romania? Nu avea de castigat si Rapidul, daca Steaua aducea acel punct necesar? Sau alte echipe?
Pana la urma nu te condamn, dar am gandit-o din punctul meu de vedere: eu am sustinut toate echipele romanesti in meciurile internationale! ;)
78669

Nu m-ar ajuta cu nimic adica daca am fi avut 6 echipe in Europa nu am fi avut nimic de castigat .zi-mi si mie 6 echipe cat de cat bune care sa nu se faca de rusine :P Mai mult ne-ar deranja pt. ca eventualele puncte obtinute de Steaua , Rapid sau Dinamo :) nu s-ar mai imparti la 3-4 echipe cate o sa avem ci la 6 .Ar fi o pierdere mare :P

Tuby
29-04-2006, 08:33 AM
Mai multe echipe in europa, mai multe sanse de a acumula mai multe puncte, mai multe sanse de a ridica valoarea campionatului intern, si ar mai fii ( punctele nu se impart la cate echipe participa, ci se aduna).
Unde e violet blood sa-mi povesteasca de galeria lui Poli atat de moderna si laudata, au iesit in strada si au sarbatorit infrangerea. Dar asta nu se compara cu 2 suporteri stelisti care au ars steagul dupa meci, aia nu sunt suporteri, aia sunt cretini.

nigga_thebest
29-04-2006, 08:36 AM
Ba da se impart :P

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/d.../ccoef2006.html (http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/ccoef2006.html)

JohnnyUSA
29-04-2006, 03:19 PM
Tuby, am inteles ca s-a intamplat chestia cu cei 2 in Pitesti .. eu oare ma intreb .. sigur erau suporter stelisti ?

yahoo
29-04-2006, 06:59 PM
Vom termina pe locul 2 sau 3!Spania va fi prima cat despre englezi e clar ca nu au sanse in finale!

Cat despre rivalitate pot zice ca sunt normale!Am ajuns la un nivel la care nu trebuie sa tinem toti cu Steaua!Eu am tinut cu Steaua pt ca vroiam sa vad o finala romaneasca insa in general e normal sa te "bucuri" de insuccessul altora!Nu mai e ca acu 2-3 ani cand deabia ajungeam in turul 3 din UCL si mai departe in Uefa nexam!

Ratonu
29-04-2006, 07:25 PM
Intr-un meci putin suspect, Farul a amintit astazi in unele momente de echipa incantatoare a Constantei de pana acum cateva luni. In schimb, Nationalul a parut a veni din alta lume, una in care nu s-a prea auzit de fotbal. Victorie cu 4-0 meritata (sau nu?) de Farul.

bullzeye
29-04-2006, 07:39 PM
Spania va fi prima cat despre englezi e clar ca nu au sanse in finale!

Sper sa nu afle englezii ca nu le dai tu nici o sansa, ca atunci probabil nici nu o sa se mai prezinte in finale :P . Sa fim seriosi, orice e posibil, niciodata nu poti sa zici ca cineva anume nu are absolut nici o sansa la ceva. Cat despre Cupa UEFA, daca Sevilla inscrie 3 goluri in primele 30 de minute, atunci Boro sigur o sa ia trofeul :D .

SSORIN
29-04-2006, 08:13 PM
Sportul conduce cu 3-0 pe dinamo, sper sa castige ! Am modificat postul in mai putin de un minut :crazyboy: Incredibil mazilu, ce jucator ! Cred ca daca sportul castiga si cu steaua si cu rapid(si acest meci) are sanse la titlu.

pikciu
29-04-2006, 08:15 PM
joaca incredibil mazilu si Sportul in general. cred ca merita sa se dea 2-3 milioane pe el.

p.s. tocmai sportul a dat golul de 3-0 :P umilinta totala pentru dinamo. hat-trick mazilu :fotbal:

JohnnyUSA
29-04-2006, 08:22 PM
Mdeah, din marea ura ce le-o port, momentan nu traiesc decat un sentiment de mila vis-a-vis de dinamu ... o mila d'aia crancena :-) FORZA BORCEA!

nigga_thebest
29-04-2006, 08:23 PM
Originally posted by yahoo@Apr 29 2006, 06:59 PM
Vom termina pe locul 2 sau 3!Spania va fi prima cat despre englezi e clar ca nu au sanse in finale!

78722

Nu cred ca ne mai poate intrece cineva in clasamentu ala din cate stiu eu :)

Ratonu
29-04-2006, 08:23 PM
Inviorator.

pikciu
29-04-2006, 09:19 PM
incredibil meci... si sportul a revenit, surprinzator. comentatori foarte slabi, e baleanu ala sub orice critica........... :injur:

Tuby
29-04-2006, 09:29 PM
Super meci, de obicei nu ma uit la meciurile de pe national sau antena din cauza comentatorilor dar astazi l-am urmarit si nu pot decat sa ma bucur. Speram la un rezultat pozitiv pentru sportul dar in nici un caz la o astfel de desfasurare, normal la 4-4 ori ramanea asa, ori mai dadea dinamo o boaba dar iata ca nimic nu mai e normal in campionatul nostru :)

nigga_thebest
29-04-2006, 09:30 PM
De ce nu ma mira ca nimeni nu a ghicit rezultatul :)) adica era de asteptat 4-5 :-"

Ratonu
29-04-2006, 09:30 PM
Fotbalul romantic al Sportului a adus o noua victorie pentru Gigi Multescu. O victorie meritata, la un scor care nu reflecta intocmai ce s-a intamplat pe teren. Jocul lui Dinamo a fost din nou patetic. Sper ca Sportul sa prinda un loc in Cupa UEFA, chiar daca pentru asta ar fi nevoie ca Rapidul sa castige Cupa Romaniei.

yahoo
29-04-2006, 11:04 PM
Umilinta pt dinamo!Un club care in retur nu joaca nimic!Chiar patetic si hilar jocul lui dinamo!Sportul in ultimele 15 minute a facut aceeasi greseala ca si Steaua si s-a vazut cat de mult au avut de suferit,insa voleul lui Varga a rezolvat soarta meciului!
Si mi-as dori un loc de Uefa pt aceasta echipa spectaculoasa si cu siguranta il va obtine pt ca Rapid va castiga cupa!

Jokes
30-04-2006, 10:36 AM
Cred ca cel mai tare meci Dinamo, nu e prima oara cand mananca bataie la scoruri de genul acestuia mai tineti minte meciul cu Foresta numai ca atunci conduceau cainii

Ady
30-04-2006, 10:48 AM
Yahoo , tu de ce tipi la fiecare post?
la Dinamo trebuie sa se schimbe totul

JohnnyUSA
30-04-2006, 11:10 AM
incepand cu suporterii Ady :-))

nigga_thebest
30-04-2006, 11:29 AM
Originally posted by yahoo@Apr 29 2006, 11:04 PM
Si mi-as dori un loc de Uefa pt aceasta echipa spectaculoasa si cu siguranta il va obtine pt ca Rapid va castiga cupa!
78743

Eu nu a vrea sa mearga in cupa Uefa pentru ca inca mai sper la campionat . Diseara va fi momentul 0 al campionatului ! May the force be with us >:)>:)

Ady
30-04-2006, 11:54 AM
Originally posted by JohnnyUSA@Apr 30 2006, 01:10 PM
incepand cu suporterii Ady :-))
78761

si cu suporterii , sa dispara aia manelisti si nepasatori cum aveti voi cei mai multi :D

bullzeye
30-04-2006, 12:33 PM
Hmm, o chestie curioasa, postul lui Ady m-a facut sa ma gandesc la ceva, si anume ca intr-adevar eu nu am vazut in viata mea un tigan care sa tina cu alta echipa decat Steaua (nici ca am vazut pre multi, pentru ca ei ma dezgusta si astfel evit sa socializez cue ei), acuma probabil ca sunt si minoritati neglijabile, dar presupun ca marea masa a etniei lor sun stelisti, e curios. Cel putin in unele zone ale Pitestiului unde colcaie cu tigani, am auzit si eu de la altii, pe acolo nu esti tigan pana nu ti cu Steaua. Acuma probabil ca ei nu sunt stelisti adevarati, sau nici suporteri de altfel, si la cat ii duce mintea tin cu Steaua doar ca ii vad ceva mai breji :P . Cert e ca ei nu imbunatatesc absolut deloc imaginea suporterilor stelisti, motivele fiind clare.

andreiutzu
30-04-2006, 12:42 PM
Da ,de la o anumita vreme, se crede ca suporteri Stelei sunt numai tigani,si asta ne defaimeaza! :angry: :taci:

Ratonu
30-04-2006, 12:59 PM
In general suporterii romani nu imbunatatesc imaginile echipelor, fie ei stelisti, rapidisti, polisti etc.
Fara indoiala, disparitia fenomenului ultras ar face fotbalul nostru sa arate ceva mai bine. Factiunile de cacanari care se bat intre ei la peluza a II-a de pe Steaua, occidentala si hiperdezvoltata (mai e nevoie sa pun ghilimelele?) Commando Viola si alte grupari de acest gen ar ajuta mai mult echipele preferate prin nefiinta lor.
Cat despre comunitatea rroma... Treaba lor cu cine tin. Pentru mine nu a contat niciodata prea mult in aprecierea unei echipe calitatea "suporterilor" acesteia (ca dovada, echipa mea preferata din Italia este Inter, ce are niste fani de tot cacatul pe langa cei ai lui Milan). Nu stiu daca cei mai multi stelisti sunt stelisti pentru ca Steaua a luat Cupa Campionilor sau pentru ca se pricep la fotbal sau pentru ca Armatra Ultra are cele mai frumoase coregrafii si nici nu ma intereseaza. Eu stiu ceea ce stiu si sunt multumit de asta.

stefan
30-04-2006, 06:03 PM
Pai asta e adevaru ca multi stelisti sunt stelisti pentru ca Steaua a luat CCE, cunoscu specimene care nu stiu lotul, istoria, sau reguli de genul la fault in postura de ultim aparator se da rosu, dar ei recunosc ca tin cu steaua pentru ca au AUZIT ca a luat CCE si au AUZIT ca are mai multe titluri si pentru asta se considera "stelisti pana la moarte", desi daca ii intrebi de Steaua sau de fizica nucleara raspunsul e cam acelasi. Asta ca sa nu mai spun de acei "stelisti pana la moarte" care inca nu au vazut pe Steaua live, indiferent ca ei sunt din provincie sau chiar din Bucuresti.

Ady
30-04-2006, 06:14 PM
am pe unul in clasa care tine cu steluta pentru ca trebuia sa tina si el cu o echipa (asta mi-a zis el)
dar daca il intreb 5 jucatori nu stie

pikciu
30-04-2006, 08:05 PM
ce-a patit dinamo aseara cu sportul cred ca o sa pateasca steaua acum cu rapidul. deja e 0-2 si jocul stelei nu merge, iar carlos este iar intr-o zi perfecta :P

Jokes
30-04-2006, 09:25 PM
Deci pana la urma Rapid este cea mai buna echipa din Romania la ora actuala

yahoo
30-04-2006, 09:29 PM
Steaua - Rapid 0-2!Un scor care reflecta realitatea de pe teren!Cu un moral si tonus scazut dupa infrangerea din Anglia,Steaua nu prea a jucat in aceasta seara!Cam atat ar fi de zis!
Dupa acest meci Steaua ramane cu prima sansa la titlu insa batalia se incinge!

@ Ady: Eu nu tip la fiecare post,ci spun exact ceea ce se intampla la dinamo!Joaca penibil,se apuca Porcea sa gaseasca fel de fel de motive!Asta ma enerveaza,Porcea nu vrea sa recunosca ca trebuie o schimbare la nivelul conducerii!Ca oricum nici pe teren nu joaca cine stie ce!Si atata timp cat nu exista o puternica comunitate de dinamovisti pe forum,imi permit sa fac comentarii mai tendentioase!

stefan
30-04-2006, 09:36 PM
Steaua a primit o lectie in seara asta: cum aperi un 2-0. In legatura cu cele 2 restante ale Stelei, stie cineva cand sunt programate? Ca daca sunt prin iunie cand Bacaul va fi in B oficial, cred ca ori nu se prezinta ori vor juca cu multi jucatori de la echipa a doua, pentru ca probabil multi vor pleca de la echipa. ar fi frumos sa ne faca Sportul o surpriza, sa bata si pe Steaua si pe Rapid si sa ia ei titlul.

Ratonu
30-04-2006, 09:38 PM
O Stea obosita, plictisita si cazuta psihic a intalnit astazi un Rapid foarte motivat.
Gazdele au parut a incepe destul de bine, dar s-au stins treptat. Si au primit doua goluri pe care puteau foarte bine sa nu le primeasca. Nici Rapidul nu a impresionat, dar a reusit sa profite de greselile Stelei si a gestionat bine avantajul.
Cum s-a intamplat si joi, astazi s-a vazut in ultima ora de joc ca Steaua nu are antrenor. Organizarea tot mai slaba, superbele combinatii in viteza tot mai rare si pierdute pe parcurs intr-o proportie tot mai mare.
Si asta e... :unsure:

Blue
30-04-2006, 10:13 PM
S-ar putea sa gresesc si sa te confund dar nu esti tu bullzeye cel care ma apostrofa ca sunt sunt rasist?

Rapid a castigat azi cum era de asteptat si e pe primul loc, totusi sansele ca ei sa ramana acolo sunt destul de mici avand in vedere restantele Stelei, intr-un fel ar fii mai bine nu i-a Rapid titlul anul asta pt ca ar baga-o pe Farul direct in cupa Uefa si nu cred ca e o optiune prea grozava. Sincer daca as fii in locul lui Siman as lasa de o parte paltoanele si ce le mai da el studentiilor, as accept orice sponsor fie ca mi-ar da 100 000 $ ca sa aiba numele inscriptionat pe tricou, banii astia i-as folosii sa platesc jucatorii si sa ii motivez pentru a lua titlul plus le-as promite ca as impartii toti banii castigati daca echipa ar intra in liga urmand sa castig eu bani din transferuri.

JohnnyUSA
30-04-2006, 11:13 PM
Felicitari Rapidului. Totodata felicitari lui Carloş Fernandeş, fara el am fi pierduti.

bullzeye
30-04-2006, 11:45 PM
S-ar putea sa gresesc si sa te confund dar nu esti tu bullzeye cel care ma apostrofa ca sunt sunt rasist?
Nu gresesti :P !

Eu te apostrofam atunci pentru ca totusi nu sunt de acord cu manifestarile unilor europeni impotriva jucatorilor africani, insa aici nu vreau sa includ si rromi, deoarece am ajuns la concluzia ca rromi sunt scursura intregii populatii, spre deosibire de acei jucatori africani fata de care nu am absolut nimic. Ce e drept e ca atunci am luat si apararea rromilor cu gandul ca probabil nu sunt chiar toti la fel, dar atunci ma amageam degeaba, asa ca in ceea ce-i privea pe ei aveai dreptate, dar in ceea ce priveste africanii nu sunt deloc de acord cu manifestarile rasiste, deoarece stau si ma gandesc ca sunt afro-americani sau africani stabiliti in tari din occidentul europei (cum ar fi Marea Britanie sau Franta), care au un stil de viata si un comartament identic cu cel al compatriotilor lor albi, asa ca nu putem sa-i comparam cu tiganii nostrii. Deci daca am ce am cu rromii dar nu am absolut nimic cu africanii presupun ca nu sunt in totalitate rasist ;) .

Ady
30-04-2006, 11:58 PM
Originally posted by yahoo@Apr 30 2006, 11:29 PM
@ Ady: Eu nu tip la fiecare post,ci spun exact ceea ce se intampla la dinamo!Joaca penibil,se apuca Porcea sa gaseasca fel de fel de motive!Asta ma enerveaza,Porcea nu vrea sa recunosca ca trebuie o schimbare la nivelul conducerii!Ca oricum nici pe teren nu joaca cine stie ce!Si atata timp cat nu exista o puternica comunitate de dinamovisti pe forum,imi permit sa fac comentarii mai tendentioase!
78811

nu te-ai prins , tu la fiecare propozitie sau semi-propozitie pui " ! "
wtf is with that?

in seara asta s-a vazut valoarea adevarata a stelutei :D

JohnnyUSA
01-05-2006, 12:14 AM
ady, din cauza unor suporteri ca tine dragul meu sunteti voi urati si injurati pe unde sunteti prinsi.. vezi-ti vere de trista voastra existenta . Am impresia ca nu vedeti paiul din ochiul vostru de paiele din ochii altora.

Intotdeauna zic ca nu ma mai iau de nimeni, ca nu mai fac, ca nu mai dreg, dar cand vad penibili de genul tau , iau foc.

Tuby
01-05-2006, 12:38 AM
Rapidul merita felicitari, au demostrat simplu, matur si eficient cum poti pastra rezultatul stand sus, in presing si incontinuu exercitand presiune.
Intr-adevar, tactica bine gandita de Lucescu si forma scazuta pe care o arata stelistii au facut ca lupta la titlu sa se incinga.
Am auzit zilele trecute la antena am impresia ca echipa campioana de anul asta va disputa tot 2 tururi preliminare in CL, nicidecum unul si acela in postura de cap de serie. Vroiam sa stiu daca antena se abereaza sau chiar asa este.

Blue
01-05-2006, 12:38 AM
Nu cred ca exista pe jumatate rasist cum nu poti spune ca esti pe jumate indragostit, pe jumate enervat sau ca esti suparat asa pe jumatate. Daca unu' moare in somn linistit sau il taie altu' bucati tot mort e nu?

Sincer nu prea vad ce ar avea de zis cainii cand echipa lor e pe un loc decent doar pt ca avea un antrenor in tur si pentru ca au strans pncte.

yahoo
01-05-2006, 01:03 AM
@Tuby: Din cate am auzit la comentatorii mai multor posturi tv,si anul acest tot 2 tururi vor fi.Abia din sezonul viitor vom (putea) avea o echipa direct in UCL.
@ Ady: Uite asa imi place mie sa scriu si "sa tip"!

nigga_thebest
01-05-2006, 08:13 AM
In turul 2 probabil ca vor fi doar echipe de mana a 2-a cel putin daca castiga campionatul Rapid sau Steaua .Steaua ar avea mari sanse sa fie cap de serie chiar si in turul 3 poate si Rapid . Oricum Rapid va lua campionatul si Steaua pe 2 si atat :)

gianni
01-05-2006, 10:20 AM
Felicitari Sportului! Anul acesta merita sa castige campionatul! Steaua a cazut psihic dupa meciul cu Boro! Rapid este o echipa buna, iar Lucescu este cel mai bun antrenor la ora actuala de la noi!
P.S. Ma intreb ce facea Protasov in meciurile cu Boro si Rapid!?

Ratonu
02-05-2006, 02:24 PM
Ma ingrijoreaza, dintre cele 4 candidate la titlu, Steaua are cel mai usor program (daca nu luam in considerare faptul ca are de jucat mai multe meciuri) si, dintre cele 7 meciuri, absolut toate pot fi aranjate fara probleme. Sper ca nu se va intampla asa; oricum, Steaua nu are nevoie de blaturi ca sa castige campionatul (asta daca nici celelalte echipe nu recurg la astfel de magarii).

nigga_thebest
02-05-2006, 03:28 PM
Steaua nu va face blat doar in meciul cu Bacau .In rest nu cred ca se pune problema :) Cel putin asa sper :)

gianni
03-05-2006, 07:43 AM
Steaua este o echipa imprevizibila si atunci cand te astepti sa invinga ori face egal ori pierde, asa ca niciunul dintre meciurile care urmeaza nu este castigat! Insa exclud varaianta blaturilor, fiindca Steaua a fost genul de echipa care nu a facut atat de multe blaturi dupa `89.

Blue
03-05-2006, 03:31 PM
Blat cu FCM? aia saracii de ii lasi singuri pe teren isi dau gol atat de buni sunt, mai degraba cu o echipa care ar putea pune probleme Stelei, caci cu Bacau se pune doar problema scorului. Cred totusi ca s-a terminat cu blaturile si titlul se va castiga pe teren.

JohnnyUSA
03-05-2006, 04:17 PM
sa speram ca se va juca pe teren. Chiar daca Steaua este posibil sa piarda titlul.

Totodata dezaprob total behaiturile "profesionistilor" de la Rapid. Insa, il respect pe Razvan Lucescu.

nigga_thebest
03-05-2006, 04:45 PM
Mda.....vreau sa cred ca behaiturile alea au fost adresate numa lui Jiji nu jucatorilor altfel nu-i inteleg :-??

Ratonu
03-05-2006, 09:24 PM
Steaua a invins cu 1-0 pe modesta Pandurii Targu-Jiu intr-un meci acceptabil, in care, insa, oaspetii nu au facut mai deloc eforturi ofensive, cel mai periculos jucator al lor, Disney, absentand din joc. Stelistii au inceput meciul foarte ofensiv si de data asta au reusit sa mentina ritmul pana la final. Oltenii s-au inchis, in general, bine, dar au fost surprinsi spre final de cornerul scurt al lui Nicolita si Bostina a reusit sa centreze perfect pentru autogolul lui Naicu. Steaua revine pe primul loc in Divizia A si mai are o restanta de jucat.

pikciu
03-05-2006, 09:27 PM
finalul asta de sezon (jocul stelei) imi aduce aminte de anul trecut. la fel, steaua e disperata sa adune toate punctele, desi jocul ei e clar ca e haotic. poate ca va pleca si olaroiu cu trei etape inainte :P

JohnnyUSA
03-05-2006, 11:20 PM
mosule, tu cum vrei sa joci impotriva unei echipe ce se apara cu toti jucatorii ?

gianni
04-05-2006, 07:29 AM
Importanta este victoria si tot ceea ce conteaza sunt cele 3 puncte castigate!
Totusi, constat o usoara descrestere de forma a Stelei si o apropiere iminenta de jocul de altadata, acel joc care nu placea deloc, acel joc mediocru!
Poate se vor trezi baietii si astfel vor intelege ca un titlu nu se castiga doar fiind pe teren! Mai trebuie sa lupti pentru aceasta!

Ady
04-05-2006, 01:48 PM
Originally posted by JohnnyUSA@May 4 2006, 01:20 AM
mosule, tu cum vrei sa joci impotriva unei echipe ce se apara cu toti jucatorii ?
78986

totusi , Boro a reusit sa joace asa

Alex
04-05-2006, 01:54 PM
Originally posted by JohnnyUSA@May 4 2006, 01:20 AM
78986

Cum a jucat Middlesbrough cu Steaua!

Ratonu
04-05-2006, 02:06 PM
Totusi, Targu Jiu a jucat mult mai bine aseara decat a facut-o Steaua dupa ce a marcat golurile la Middlesbrough.

JohnnyUSA
04-05-2006, 03:47 PM
Steaua a incercat sa se apere .. insa s-a dovedit ca nu se poate .. + ca sunt alte chestii care au intervenit in acel meci, asa ca nu-l mai dati ca exemplu pentru ca nu se aplica situatiei de fata.

Din moment ce Steaua nu a trecut de Boro, inseamna ca nu se compara cu forta acesteia de atac , nu ?.. so let's cut the shit...

pikciu
04-05-2006, 06:35 PM
noua conducere a argesului l-a demis pe sorin cartu... ma intreb daca aia au ceva in cap :scaun:

yahoo
04-05-2006, 06:55 PM
Inca odata conducatorii lui dinamo dovedesc ca sunt niste escroci!Se bucura de infrangerea lui Omonia din cupa pt ca Ando poate reveni in acest caz la dinamo!Niste porci toti cu o gandire tipic taraneasca!

Jokes
04-05-2006, 07:00 PM
Sau romaneasca depinde din ce unghi privesti

Ratonu
04-05-2006, 08:06 PM
Dap, conducerea Argesului a gresit concediindu-l pe Cartu. Pana la urma echipa nu e in cine stie ce pericol, iar principalii vinovati pentru rezultatele slabe din retur sunt jucatorii.

JohnnyUSA
04-05-2006, 09:06 PM
tare mi-e .. ca , Cartu va ajunge la Dinamo :-)

nigga_thebest
04-05-2006, 09:17 PM
Nu mey ,eu sunt aproape sigur ca vine andone la dinamo .Si Cartu cred ca e printre cei mai buni antrenori din tara probabil ca e antrenor de locurile"1-4" .Argesul nu are jucatori nu e deloc vina lui Cartu :)

pikciu
04-05-2006, 09:29 PM
bine ca are rapid numai super jucatori, super vedete. Noua conducere (cornel penescu) a anuntat ca sorin cartu nu face parte din politica de viitor a clubului. asta e... au fost concediati antrenori mai mari decat cartu

nigga_thebest
04-05-2006, 09:56 PM
Pai are jucatori mai buni ,poate deaia e mai sus in clasament :-" Si stiu ca mai is si naspaturi in lotul rapidului nu poate fi totul perfect :)

DarkComy
04-05-2006, 10:18 PM
Originally posted by JohnnyUSA@May 4 2006, 10:06 PM
tare mi-e .. ca , Cartu va ajunge la Dinamo :-)
79057

NU spune asa ceva :taci: Da-ti una peste gura :P

gianni
05-05-2006, 07:16 AM
Cea mai buna solutie pentru Dinamo acum pare sa fie Andone! Cunoaste jucatorii, este agreat de suporteri si de o mare parte a actionarilor! Eu sunt sigur ca vrea sa vina la Dinamo, dar vrea sa o faca in conditiile lui! Si mi se pare normal, daca nu vrea sa aiba surprize neplacute, asa cum s-a intamplat dupa turul campionatului!
In alta ordine de idei, se pare ca Anaf-ul si-a pus din nou tirul pe echipele rau platnice din campionat! Borcea era suparat foc ieri! Iar Nea Ciobanu` Becali o sa treaca pe la DNA sa-si lase autograful! :P

Blue
05-05-2006, 03:15 PM
Chestia asta cu intrarea direct in liga e probabil cel mai bun lucru ce s-a intamplat diviziei noastre in ultimele decenii. Actionari baga adanc mana in buzunar sa plateasca contracte si nu mai vand jucatorii pe sume modice. O sa plece multi la anul dar macar vor pleca pe bani grei.

Tuby
05-05-2006, 03:32 PM
Andone ar face o greseala daca revine la Dinamo, ce dracu n-are un pic de mandrie in el. Omu` a fost dat afara cand echipa era pe 1 si juca si acum vor sa-i scoata ochii cu niste bani in plus. Mai bine sta acolo intr-un fotbal mai putin valoric dar macar mai corect.
Referitor la demiterea lui Cartu, cred ca starea sanatatii sale a fost principalul motiv pentru care a fost dat afara.

gianni
06-05-2006, 09:23 AM
Clujul a invins Bacaul cu 4-0! Bacaul a demonstrat ca-si merita locul in divizia B!
Fanii dinamovisti au ajuns la capatul rabdarii! Au vopsit si zgariat masinile a trei jucatori dinamovisti! Barcauan era terminat!
Sper sa invinga Steaua pe Gloria, dar tare imi este teama ca o sa joace iarasi slab!

Tuby
06-05-2006, 06:51 PM
Incredbil, steaua isi bate joc de munca unui sezon intreg , nu pot sa cred ca o echipa de calibrul ei nu este in stare sa isi revina psihic, e clar ca Olaroiu nu reuseste sa-i faca sa-si bage mintile in cap, chiar nu exista un psiholog al echipei care s-o faca sau e nevoie de un nou soc a la sezonul 2004/2005.

JohnnyUSA
06-05-2006, 07:03 PM
nu este numai asta Tuby, Steaua asta a avut 3 dusmani mari: moralul scazut, ratarile incredibile si arbitrul ce ne-a privat de cel putin un gol. RUSINE!

PS: la iacob trebuia din prima faza ROSU.

pikciu
06-05-2006, 07:03 PM
exact cum mi-am imaginat. steaua parca nu mai e aceeasi care invingea pe lens cu 4-0, care batea pe betis cu 3-0. parca sunt alti jucatori...

cat despre serea... nu mai zic nimic, doar ca habar n-are despre arbitraj

Ratonu
06-05-2006, 07:13 PM
Subscriu la ce au zis Tuby si Johnny.
Ce a facut vizionarea meciului si mai enervanta a fost comentariul. Baietii de la National TV ar trebui sa se rezume la a spune cine este la minge si ce decizii ia arbitrul. Nu ma intereseaza pe mine parerile lor stupide argumentate stupid sau deloc.

Intre timp, Dinamo a invins cu 3-1 intr-un meci pe care Jiul l-a dominat de la cap la coada. Oficialii gazdelor au acuzat dur arbitrajul, dar nu asta a fost problema, pana la urma, ci finalizarile. Chiar si asa, totusi, nu se poate spune ca Dinamo a meritat victoria.

JohnnyUSA
06-05-2006, 07:16 PM
corect, de comentariu am uitat sa spun... deja mi-e scarba de "impartialitatea" unora.

Ratonu
06-05-2006, 07:30 PM
Ceva destul de socant: http://www.stelisti.ro/index/Cum_arata_Iac...alul_meciu.html (http://www.stelisti.ro/index/Cum_arata_Iacob_la_finalul_meciu.html) . Nu am remarcat asta in timpul meciului. Iacob a fost foarte nervos si a lovit un geam.

yahoo
06-05-2006, 08:25 PM
Saracu Iacob,dupa ce ca rateaza ocazii monumentale,primeste rosu,acu ar fi culmea sa nu mai joace din cauza taieturiilor!Steaua a ratat in prostie!Per total un meci in care victoria Bistritei a fost una meritata!Poate gandul ca vor rata titlul il vor trezii pe Oli!
Cat despre dinamo,au castigat inca un meci datorita unei executii frumoase!
Ma bucura si victoria Vasluiului in meciul cu pandurii!Pandurii si Bacaul sigur vor rata si sper ca echipa lui Rednic sa mai urce o pozitie!

DarkComy
06-05-2006, 08:29 PM
Mare dobitoc Iacob asta . Dupa ce ca trebuia sa primeasca rosu la faza cu portarul , nu inteleg ce a vrut el sa arate la faza aia cand a calcat langa capul jucatorului bistritean si prostia e dovedita de poza de la finalul jocului cu mana plina de sange.

Dar Radoi ce a patit ca si ala avea mana plina de sange ( era bandajata dar se vedea sangele pe degete) ??si asta s-a crezut razboinic si a dat cu pumnul intr-un geam?? :huh:

yahoo
06-05-2006, 09:30 PM
Deh,amandoi s-au crezut "vitejii lui Becali"!

DarkComy
06-05-2006, 09:47 PM
Dupa ce ca Iacob si Ghionea au luat rosu , Radoi a considerat ca e in binele echipei sa se raneasca la mana si sa nu se stie daca joaca in urmatoarea etapa .

Jokes
06-05-2006, 09:55 PM
Imi pare rau ca nu am vazut meciul,cum sa ranit radoi?

Ratonu
06-05-2006, 10:03 PM
I-a aratat unui geam cine-i sefu'.

Blue
06-05-2006, 10:06 PM
Inca o dovada ca avem un campionat corect, lupta se duce pana la sfarsit si este greu de spus cine pe ce loc va iesii. O tampenie asta cu datul cu pumnu' in geam, ce a dovedit Victoras de la oras cu asta?

pikciu
06-05-2006, 10:07 PM
ca stelistii nu stiu sa piarda, ca romanii inca sunt la coada Europei...

Jokes
06-05-2006, 10:12 PM
stelistii de cand ma stiu eu pe Pamantul asta nu au stiut sa piarda,tot timpul au avut un motiv

JohnnyUSA
07-05-2006, 02:43 AM
mdeah, inseamna ca voi vedeti alte meciuri.. *** obiectivism la voi. Fiti mandri de ceea ce sunteti , suporterilor.

Ratonu
07-05-2006, 09:33 AM
Aici e din nou frustrare... Frustrare pentru ca stelistii au intotdeauna ARGUMENTE in disputele lor.

nigga_thebest
07-05-2006, 11:27 AM
Ce argumente ma ? in afara de faza cand a scapat Dica si s-a dat ofsaid nu a mai fost ceva care sa defavorizeze Steaua chiar din contra multe faulturi care pareau banale s-au dat unde nu trebuia <_< Si cu 11m la Nicolita cred ca numai la noi in tara se poate vorbi de asa ceva la faza aceea. Si faptul ca Steaua a dominat nu conteaza .Nu numai steaua a patit asa ceva <_<

Alex
07-05-2006, 11:49 AM
Ceva e sigur. Steaua a luat bataie cu 1-0. Cele 3 puncte se duc la Gloria, iar ocaziile Stelei nu conteaza in clasament. Daca Rapid invinge in seara asta pe Farul, devine favorita la castigarea campionatului. Cat despre faza cu Radoi si Iacob, nu e deloc normal sa ai o asemenea reactie la pierderea unui meci. Insa am auzit o magarie si mai mare din partea marelui conducator MM Stoica, in care am auzit ca l-a luat de gat pe seful jandarmilor si a spus ca isi doreste sa il vada mort pe Jean Padureanu.

stefan
07-05-2006, 11:56 AM
Nu e primul meci in care se greseste, dar cum Serea a defavorizat pe Steaua probabil va fi trimis la Divizia Judeteana, daca gresea in detrimentul gloriei probabil nu se intampla nimic. Asa s-a intamplat si cu Deaconu, a gresit de cel putin 3 ori sezonul asta numai impotriva Politehnicii Iasi, dar nu a patit nimic, cand a gresit impotriva stelei s-au luat masuri. Daca Steaua e asa de buna, nu ar trebui sa se incurce cu echipe mici chiar daca acele echipe joaca in 12. Cat despre jucatori, ce sa mai zic, sa o tina tot asa, e mai frumos in spital decat la antrenamente.

Alex
07-05-2006, 12:06 PM
Daca dadea Steaua 3 goluri, nu mai zicea nimeni nimic de vreun penalty sau mai stiu eu ce. Asa ca decat sa sparga geamuri si sa injure mai bine invata sa dea goluri si nu mai are nimeni nimic cu ei!

Tuby
07-05-2006, 12:25 PM
Din cauza ca "nebunii astia care nu stiu sa piarda" s-au chinuit sa dea cat mai mult in uefa, la anul aveti sansa sa intrati direct in grupe.
Eu unul vad logice manifestarile si consider mass-media o ***** incredibila. Cat au avut prestatii incredibile umpleau ziarele cu laude si mai stiu eu ce, acum ca se clatina ii mai lovesc si ei cum pot. Comenteaza domne` prestatia din meci si poate arunca niste randuri despre ce s-a imntamplat in final, dar nu umple 2 pagini de ziar si juma de ora de stire sportiva ca au dat cu pumnul in final intr-un geam.

mns
07-05-2006, 12:25 PM
Intotdeauna este mult mai simplu sa vezi greselile altora decat greselile tale. Poate ar trebui sa le dea de gandit la unii de ce Steaua a pierdut 3 meciuri din 4 in ultima vreme. Sunt sigur ca arbitrul, geamul si sticla de gatorade de pe banca de rezerve au fost vinovati.

CUm spunea si stefan, e ciudat cum un arbitru daca defavorizeaza o echipa in x meciuri, sau chiar mai multe echipe, nu se intampla nimic, dar daca defavorizeaza o echipa mare, imediat e executat.

E oarecum ciudat sa ii vad pe cei de la Dinamo si Steaua sa acuze arbitrajul, tocmai ei. In locul lor as face ciocu mic si mi-as vedea de meciuri. Probabil fiind obisnuiti ca zeci de meciuri arbitrii sa nu zica nimic, sa ajute cateodata echipele, si acum deodata se comit cateva greseli si incep sa strige hotii.

La Steaua ce poti sa mai ceri, cu un antrenor ce vrea sa para mare smecher cu accentul lui de culegator de masline italian, un patron nebun si un presedinte iesit din benzile desenate...

[edit]

Tuby, arata-mi un jucator/oficial strain care face ceea ce fac cei de la Steaua. Arata-mi un conducator ca Becali, un presedinte ca MM Stoica si jucatori ca cei de la Steaua. Cat timp te comporti ca ultimul om al pesterilor poti sa si castigi Liga Campionilor pentru ca tot o nulitate esti.

Acum ce vreti? Ca Steaua a ajuns unde a ajuns in UEFA sa se traga toate echipele din calea lor, lasa-i maica sa castige macar campionatul? Sa dea arbitrii cartonase rosii daca adversarul ii strica freza la Radoi? Si sa nu uit de regula celor "trei". La 3 cornere pentru Steaua/Dinamo, arbitrul sa dea penalti. :D

Tuby
07-05-2006, 12:45 PM
Am spus si mai devreme, daca Steaua pierde titlul, o pierde pe mana lor.

Eu nu am contestat arbitrajul pentru ca la cateva faze de mijloc unde Oprita si Bostina s-au complicat, au cazut ca impuscati si au primit fault. Serea nu a gresit atat cat a gresit tusierul din repriza a II.
Eu doar am cerut putin respect din partea celorlalte candidate la titlu, nu behaieli si ironii fine alimentate excesiv de presa. Olaroiu nu e cel mai tare antrenor pe care-l putea avea Steaua, dar macar e OM, nu l-am vazut o data sa faca gura in fata camerei, dupa sferturi a fost in vestiarul rapidului si i-a felicitat, nu a dat tonul la "Zdob si Zdub - Tiganii".

Se face prea mult tam-tam, cine dracu nu da cu picioru in scaunul din vestiar dupa ce pierde? Asa au facut si ei, ala s-a spart si mass-media a dat BOMBA.

Este clar ca am evoluat din puct de vedere al valorii fotbalului, dar ca si mentalitate nu. De ce nu se manifesta cei din fotbalul mare ca noi? pentru ca ei au 20 de ani de fotbal in fata noastra, cum Nemtii au 100 de ani de infrastructura in fata noastra si Americanii de civilizatie.

Blue
07-05-2006, 04:12 PM
Bine spus cand se greseste impotriva unei echipe mici toti se fac ca ploua, ca stiti dom'le arbitrii astia sunt si ei oameni nu pot vedea totul, mai si gresesc ca oricare dintre noi. De cate ori au "gresit" arbitrii in favoarea Stelei in camp asta si nimeni n-a zis pas. Dar gata! arbitrul greseste in defavoarea lor e capat de de tara. Aduce-ti sabiile si pe ei. Radoi si Iacob au vrut sa arate cat de stelisti sunt probabil, bv lor primul fraier vad ca o sa stea 3 sapt iar al doilea habar n-am. Si ce sa mai zic de kkt-ul ala de il presidente. Probabil si Fidel avea maniere mai bune. Meme dute-n mm la una din stanele lui becalli, te-ai integra perfect. Steaua nu merita sa castige titlut, asta e clar ca buna ziua. Probabil asteapta sa se dea toti din fata lor pt ca au facut o mare favoare Romaniei. Au tras pentru ei si indirect pentru tara. Cand nu le merge dau vine pe tot ce zboara, ei nu poarta nici o culpa. Cu asa jucatori flegmatici, cu asa un presedinte cu tactici de divizia D si cu un patron care pe viitor va fiii mandru ca unitatea de masura a prostiei ii va purta numele, anume becalul, nu merita nici un titlu. Sa-l castige cine poate si cine nu va vina pe OZN-uri cand nu i-au cele 3 puncte.

yahoo
07-05-2006, 05:01 PM
Dupa mine,sunt sigur de victoria Rapidului la final!Inca nu ma bucur,insa in momentul de fata,Rapidul are cel mai frumos joc si pe de alta parte noi avem si calmul unui loc de cupa europeana!
Steaua nu se regaseste si nici nu se va regasi!Au avut 2 meciuri usoare,cu echipe slabe,dar Steaua tot n-a jucat ceva!

sisu_stelistul
07-05-2006, 07:53 PM
Steaua a fost furata pe fata, Sportul e impinsa de la spate, Rapidul a prins cateva meciuri bune, Dinamo... . Pana la urma tot Steaua iese campioana, insa tare mi-e frica ca Sportul va castiga campionatul si va iesi din turul 2 in UCL, macar Steaua ar fi cap de serie si in turul 3

DarkComy
07-05-2006, 08:01 PM
Originally posted by sisu_stelistul@May 7 2006, 08:53 PM
Steaua a fost furata pe fata, Sportul e impinsa de la spate, Rapidul a prins cateva meciuri bune, Dinamo...* . Pana la urma tot Steaua iese campioana, insa tare mi-e frica ca Sportul va castiga campionatul si va iesi din turul 2 in UCL, macar Steaua ar fi cap de serie si in turul 3
79294

Mda , in alte meciuri cand sunteti avantajati nu ziceti nimic .

Poate asa a vrut Dumnezeu :P

andreiutzu
07-05-2006, 08:18 PM
Daca castiga Sportul campionatul................................cred ca nici in cupa UEFA nu continua(de UCL......vise)

Ratonu
07-05-2006, 08:20 PM
Si cand am fost avantajati evident?
Oricum, cred ca arbitrajul de ieri a fost pur si simplu prost; nu cred ca se pune problema sa fi fost furata Steaua, desi deciziile luate impotriva ei au fost mai numeroase si mai importante.

stefan
07-05-2006, 08:30 PM
Eu nu inteleg de unde stiti voi ca Sportul nu ar face nimic in UCL sau in UEFA, pai daca bate si pe Rapid si pe Steaua si castiga campionatul, il castiga pe merit, fara bani si fara ajutorul arbitrilor. Ar fi o lovitura pentru celelalte echipe cu bani din Bucuresti si pentru Poli Timisoara in care s-au bagat atatea milioane de dolari. Etapa viitoare Steaua va avea un meci extrem de greu cu CFR pentru ca nu joaca mai nimic si le lipsesc si vreo 3 jucatori importanti, si daca pierde si meciul asta adio titlu.

Tuby
07-05-2006, 08:46 PM
Poate in formatia actuala da, dar daca Varga, Curelea si Mazilu pleaca nu stiu ce mare lucru vor putea face.
Cat despre Timisoara, cred ca Hagi a reusit sa strice si ce era construit acolo, e o dovata certa ca omul mai are multe de invatat in meseria asta, sincer ma bucur ca nu a ajuns la Steaua, am fi pierdut enorm.

yahoo
07-05-2006, 09:52 PM
Dao ma incolo cum se gasesc toti sa joace bine impotriva Rapidului!Curca azi a facut un meci mare si a facut ca scorul sa fie alb!Pacat de ratarile imense insa ca joc Rapidul merita titlul!Mare pacat insa asta e!

Ratonu
07-05-2006, 09:56 PM
Rapid 0-0 Farul, un meci in care Vukotic ar fi meritat infrangerea, insa elevii sai au indeplinit cu bine ce li s-a cerut - Curca, Barbu si Schiopu se completeaza excelent. Jucatorii Rapidului au mentinut o presiune buna pana la final, insa au alternat fazele destul de bune cu executii neconvingatoare.

JohnnyUSA
07-05-2006, 11:38 PM
SI la Steaua cu Gloria cum a fost? Ati sarit toti de cur pe aici ca nu stim noi sa pierdem dar vad ca nici voua nu va pica bine cand baga unii "autocarul" in poarta, va plangeti....NO COMMENT.

Blue
08-05-2006, 04:41 AM
Oare de ce nu au bagat curul in poarta si cu Steaua?

gianni
08-05-2006, 08:38 AM
Este clar: nu se stie cine va iesi campioana! Personal, imi doresc sa castige Steaua, dar deja mi-e lehamite de evolutiile din ultima vreme si de comportamentul jucatorilor si conducatorilor! Si-au batut joc de aniversarea ADEVARATILOR CAMPIONI, castigatorii CCe din `86!
Nu stiu de ce, dupa ce pierzi meciul mai faci ceea ce-au facut Radoi si Iacob! Astia sunt jucatori profesionisti!? Daca te umpli de sange dupa ce pierzi meciul, in loc sa "mori" pe teren cand trebuie, mai rezolvi ceva!?
Faptul ca Rapidul a terminat la egalitate aseara dovedeste ca nicio echipa nu este campioana pana cand nu se termina campionatul!
Imi place foarte mult cum evolueaza Sportul Studentesc, dovedesc ca sunt niste jucatori adevarati!

JohnnyUSA
08-05-2006, 10:38 AM
ai rabdare dragul meu sa vedem gloria -rapid, apoi o sa -ti pun si eu aceeasi intrebare.

mns
08-05-2006, 11:26 AM
Daca Rapidul o sa bata pe Gloria rezulta ca e blat si totul a fost o mare conspiratie impotriva Stelei? Nu conteaza ca Rapidul a batut pe Steaua cu 2-0 sau cat a fost si Rapidul in momentul de fata poate e o echipa mai buna decat Steaua?

Asa poate orice rapidist sa spuna ca Farul - Steaua a fost blat si Farul s-a mobilizat la meciul cu Rapid. Dar nu, doar noi avem dreptate.

Poate si din cauza asta am renuntat sa mai ma uit la fotbal si sa mai sustin pe Steaua. Toata lumea vede conspiratii peste tot, cine nu e de acord cu tine e prost, taran. cand echipa favorita pierde, toata lumea e de vina mai putin echipa.

Jokes
08-05-2006, 11:34 AM
Farul a jucat cu ambitie pt. ca a fost platita de Becali cu 2.000 de euro,nu-i de mirare ca au jucat asa pe cand in meciul cu Steaua nu au fost motivati deoarece la cat de zgarcit este Copos. . . . . . .

gianni
08-05-2006, 12:03 PM
Johnny, imi doresc din tot sufletul sa castige Steaua campionatul! Dar nu-mi place gestul lui Radoi care si-a periclitat viata ( s-a speriat si el cand a vaut ce a facut) si evolutia in cadrul echipei! Daca lipseste vreo 2-3 saptamani cum isi mai poate ajuta echipa sa castige campionatul!? La fel si Victoras Iacob care va lipsi si el! Ghionea care va lipsi!
Oameni de baza, oameni care dadeau siguranta echipei!
Asta ma doare! Daca ar invinge Gloria Rapidul as fi bucuros, numai cala Gloria nu vor evolua vreo 5 jucatori de baza in meciul cu Rapidul!
Nu ca s-ar face blat, dar nu cred ca Rapidul poate pierde in fata Gloriei! Gloria nu-i Farul!
Si nu cred ca 2000 euro i-a influentat atat de mult!
Oricum, dupa cum arata clasamnetul daca invingem in partidele ramase si batem Bacaul suntem campioni!

Tuby
08-05-2006, 12:35 PM
Am vazut aseara Procesul pe antena integral si am ramas uimit de prestatia lui Marian Iancu, a vorbit putin dar bine si de fiecare data uimitor de obiectiv.(mici exceptii cand a facut echipa din 86 o rusine dar pe undeva are destul de multa dreptate :))
Padureanu cred ca era beat cand l-au sunat pentru ca a recunoscut fara jena ca a facut blaturi incontinuu.
Radoi se pare ca sigur nu va juca cu CFR, posibil sa revina peste 2 etape, impreuna cu Ghionea.

JohnnyUSA
08-05-2006, 12:53 PM
gianni, am spus si mai sus pe acest thread, au fost multi factori care au dus la descarcarile alea nervoase: neputiinta, ratarile enorme, arbitrajul mincinos, tragerile idioate de timp ale gloriei incepand din minutul 65..conducerea stelei, presiunea pusa asupra jucatorilor, esecul in fata celor de la middlesborough...etc

"Asa poate orice rapidist sa spuna ca Farul - Steaua a fost blat si Farul s-a mobilizat la meciul cu Rapid. Dar nu, doar noi avem dreptate."

chiar asa s-a spus dragul meu.

din partea mea, daca nu castiga titlul Steaua, vreau sa-l castige Sportul, macar aia joaca de placere si sunt curati in ochii altora.

Blue
08-05-2006, 02:24 PM
Mi-e frica sa nu castige dinamo titlul au cel mai lejer program si au jucat deja cu Sportul.

gianni
08-05-2006, 04:11 PM
M-am uitat si eu pe programul candidatelor la titlu si Steaua imi pare ca are cel mai greu parcurs!
Da, Sportul este o echipa "nebuna"!

nigga_thebest
08-05-2006, 05:43 PM
In primul rand am vazut aseara la minutul 91 cu "marele specialist" Dan Lazarescu care a scos din 3 faze mai tari in careul gloriei trei 11m.11m la iacob cand se impinge portarul putin in el si Iacob cade? sau la goian care da cu capu , da bara si apoi sa zica ca e 11m? Si la Nicolita unde dupa cum am mai spus numai la noi in tara s-ar fi putut da 11m.Si acum sa nu ziceti ca sunt subiectiv o sa spun ca si cartonasul rosu al lui Ghionea a fost nemeritat !!! Ceea ce ma deranjeaza mai mult e ca la Rapid -Farul s-a gresit mult mai clar si acolo nu se zice nimic.Au fost 3 decizii clar gresite care au schimbat soarta partidei:rosu la nu stiu care si inca 2 penaltiuri.Si faptul ca nu se vorbeste de aceste greseli nu este rau;rau este ca la Gloria - Steaua s-au scos din 3 sferturi de penalti 3 lovituri de la 11m :angry: :angry: Si asta cu mobilizarea nu e adevarata .Rapid a jucat mai bine decat a jucat Steaua cu farul doar ca n-a reusit s-o bage in poarta:)

pikciu
08-05-2006, 06:10 PM
da, si argesu a fost clar dezavantajata de arbitru si d-asta a pierdut cu 5-0 :lol: aveti macar taria sa recunoasteti ca nu s-a putut, nu că ala si ala si ala... :huh:

stefan
08-05-2006, 07:08 PM
hmmm, daca mai analizeaza putin meciu probabil mai descopera vreo 10 penaltyuri, am vazut eu faze mult mai clare decat cele la care stelistii au cerut penalty, si nu s-a dat nimic, asa ca mai terminati odata cu aberatiile ca daca mai pierdeti un meci o sa cereti penalty si la contactul cu mingea.

Serea nu este un hot cum voi spuneti, este pur si simplu un arbitru extrem de slab si asta s-a vazut si in meciu de sambata cand mai toate fazele le fluiera aiurea. A fost huiduit chiar si la Focsani, la meciul de cupa Poli Iasi - Rapid 0-1 cand a anulat un gol valabil iesenilor, la Iasi era sa fie luat la bataie cand intr-un meci Poli - CFR Anca l-a lovit cu pumnul in gura pe Onut, si Serea l-a eliminat pe... Onut care era tot plin de sange. Asta pur si simplu nu are ce cauta in Divizia A, dar pana nu dezavantajeaza pe Steaua, nu vede nimeni acest lucru.

Suspendarea lui MM e cam mica desi nu e la prima abatere, dar ce poti sa ceri de la un fost sef de galerie. Acum probabil v-ati dat seama de ce il iubeste Jiji asa de mult pe Radoi. Pentru ca e la fel de prost. :lol:

Cat despre meciul Rapidului, Farul s-a aparat 89 de minute si a atacat cam un minut in total, cel putin in ultima jumatate de ora stateau toti in careu, Curca a prins o zi mare, dar totusi se putea marca pe niste iesiri gresite alea acestuia, dar suturile rapidistilor mi-au adus aminte de niste meciuri amuzante din Divizia B

Jokes
08-05-2006, 07:22 PM
Dai in colo de aici au avut de 2 ori poarta goala si nu au dat gol.Niculae mai avea putin si dadea in out iar Burdujan a lovit exact ca la rugby,direct in tribuna

JohnnyUSA
08-05-2006, 07:25 PM
Sa inteleg ca toti cei de la Antena 1 au fost stelisti aseara? voi nu vedeti cat de aberanti sunteti ? .. duceti-va verii mei la un doctor si cautati-va, in curand nu o sa va mai suportati nici pe voi, deja pe altii vad ca nu-i suportati si asta va impiedica in a fi obiectivi.. o tot dati cu " Daca nu era Steaua .. nu mai zicea nimeni nimic "... uite ca a FOST Steaua BUCURESTI .. nu o echipa de nimic ca cele pe care le sustineti voi cu atata aplomb .. echipe care va multumesc cu performante numai in somnul vostru de dupa 00.00.

Terminati in a fi asa penibili pentru ca incepeti sa-mi provocati din ce mai multe sentimente "de bine" pentru voi, sentimente ce nu ar trebui sa le nutresc.

DarkComy
08-05-2006, 07:26 PM
MM trebuia sa ia minim 1 an ( avand in considerare ca e recidivist) , are atatea fumuri de mare presedinte cand el e un nimic.Chiar era nevoie ca Jiji si cu MM sa se duca aseara la toate posturile de TV posibile ca sa se dea in spectacol ??Mai bine ar invata sa piarda si sa lase scandalul , in subsolul clasamentului pot sa se faca toate greselile si sa nu le vada nimeni dar cand Steaua , Dinamo , Rapid sunt furati trebuie sa se intocmeasca comisie de urgenta la LPF sau mai stiu eu unde.La Nicolita , recunosc se putea da penalti dar in celalalte doua cazuri ......

Sper din tot sufletul sa castige Sportul campionatul sa dea o palma la toti granzii din Bucuresti si celor din Timisoara .

JohnnyUSA
08-05-2006, 07:30 PM
de cand timisoara au devenit "granzi" Dark ? sunt nuli .. la fel ca si mentalitatea aia a lor pe care o lauda atat.

"Mai bine ar invata sa piarda si sa lase scandalul " sunt de acord insa, in cazul de fata nu se aplica.. Steaua a fost furata grosolan si nimeni nu poate infirma aceasta certitudine.

DarkComy
08-05-2006, 07:32 PM
M-am referit granzi din punct de vedere financiar . :rolleyes:

stefan
08-05-2006, 07:46 PM
Johnny, incearca se te obisnuiesti cu ideea ca nu toata lumea tine cu echipa aia pe care tot o lauzi tu, si nu mai arunca cu rahat in cei care nu sunt de acord cu tine pentru ca deja incepi sa fii penibil, dupa fiecare infrangere a stelei vad ca tot iti expui frustrarile aici. da, imi permit sa folosesc cuvantul, pentru ca te reprezinta foarte bine, daca nu erai asa nu trebuia sa mai cauti scuze si motive dupa fiecare meci. Asa ca las-o mai moale cu jignirile astea aruncate in toate partile si vezi sa nu faultezi vreun geam.

JohnnyUSA
08-05-2006, 07:54 PM
Stai linistit ca nu am obiceiul practicilor "sado-maso". Sunt constient de faptul ca nu toti tin cu Steaua Bucuresti si mi se pare normal ca fiecare sa tina cu cine doreste. Imi spui mie ca sunt frustrat, acum chiar sunt, cand pierzi un meci de genul asta ajungi la frustrare vere .. nu se poate asa ceva. Ma acuzi ca de fiecare data am avut iesiri tipice unui om frustrat .. te intreb eu pe tine, dupa meciul cu boro am avut iesiri de om frustrat? dupa meciul cu rapid care l-am pierdut categoric am avut iesiri de om frustrat ? Sa-mi dai adresa sa -ti trimit prin posta un DEX sa citesti acolo sensul cuvantului frustrat si momentele in care el se aplica. Normal ca ma fortati sa va jignesc desi nu-mi doresc asta. Sunteti lipsiti de obiectivism .. VOI sunteti aceia frustrati, deoarece "marile voastre iubiri" dpdv fotbalistic nu trec de izlazul de la marginea satului dpdv al performantelor.

De cate ori m-ai vazut pe mine comentant prestatiile altor echipe gen Poli Iasi & shit .. nu le comentez pentru ca pur si simplu nu ma intereseaza. Eu nu sunt "admirator" sunt "suporter" vere .. si ma doare cand suntem furati ca-n codru de un nenorocit. Si mai veniti si voi si spuneti ca n-a fost nimic .. totul este in imaginatia noastra. Cand mass-media se ia de Steaua, totul este in regula, cand mass-media tipa ca am fost furati.. sunt Stelisti toti .. & stuff. Suntem o tara de tarfe frustrate si m-am lamurit de chestia asta.

Ca ps: m..e jiji.. m..e meme si iesirile lor total de kkt in public. ( cu exceptia meciului cu gloria unde chiar sunt de acord cu asemenea iesiri. Nu se poate asa ceva. )

pikciu
08-05-2006, 08:01 PM
johnny, nu crezi ca e mai bine sa ne lasi cu chestii d-astea cu "poli iasi & shit". bine ca noi tinem cu echipa locala, nu cu echipe de care am auzit in copilarie ca sunt bune. admirator... da, se poate. dar mai bine "admirator" decat suporter in fata televizorului.

JohnnyUSA
08-05-2006, 08:03 PM
bai copil nesatisfacut, de unde sti tu in ce fel si cum am inceput eu sa tin cu Steaua Bucuresti ?

Eu zic sa te abtii in a mi te adresa mie, nu ai varsta si nici competenta atat dpdv fotbalistic cat si dpdv al intelectului.

stefan
08-05-2006, 08:11 PM
Da, ai avut si dupa meciu cu Boro reactii de om frustrat, ca intai ai zis tu ca Steaua e echipa de cacat si nu mai stiu ce, si cand a mai zis mns ca steaua e varza repede te-ai luat de el ca numai tu ai dreptul sa comentezi prestatiile stelei. Zici ca echipele cu care tinem noi nu au performante...pai grija asta o ai tu? Poate nu toti stiam de mici cate titluri are steaua si am zis sa tinem cu echipele din orasul nostru :P Cel putin pe mine nu ma intereseaza ca Steaua are 22 de titluri si Poli Iasi nu are nici unul, poate e mai bine ca daca luam vreun titlu inainte de 89 ne desfiintati si acum trebuia sa tinem cu Steaua. Daca tot va fura toti si sunteti suparati pe toti ca au tupeul sa va dea si goluri desi ziceti ca s-au aparat tot meciul, pai de ce nu va faceti voi un campionat separat in care sa joace in fiecare saptamana Steaua cu.... Steaua II, si sa ne lasati pe noi astialalti fara performante sa jucam in Divizia A.

pikciu
08-05-2006, 08:13 PM
nu cred ca eu te-am jignit pe tine, de unde stii ca sunt nesatisfacut? :P vad ca ai chef de cearta, dar de-acum o sa te ignor, pentru ca nu poti sa discuti cu un om ca tine. o seara buna.

JohnnyUSA
08-05-2006, 08:19 PM
"Da, ai avut si dupa meciu cu Boro reactii de om frustrat"

Nu vere, acelea au fost reactii ale unui om suparat de maniera in care s-a pierdut acel joc. Chiar vorbesc serios sa-mi dai adresa sa-ti trimit un exemplat din DEX deja confunzi frustrarea cu alti termeni. O tot dati cu '89 cand ramaneti fara argumente.. iara sunteti penibili.. suntem in 2006 .. si tot acolo SUS se afla Steaua Bucuresti.. si acolo sus s-a mentinut si dupa '89.. si din cate-mi amintesc .. dupa '89 nu a mai existat comunism sau Ceausescu, nu ?
Vad ca extragi din context numai ce-ti convine tie. NU SUNTEM suparati ca ne dau altii goluri .. suntem suparati ca suntem IMPIEDICATI sa dam noi goluri. Daca ne-am face campionat separat cum sugerezi tu acolo, v-ati face de ras rau de tot la fiecare iesire in Europa. Asa ca bucurati-va ca ne aveti pe noi , Steaua Bucuresti, care am avut an de an rezultate in cupele Europene.

pikciu, mai bine, cum am zis, esti prea mic sa porti un dialog cu mine. Sa nu intelegi gresit, nu neaparat mic din cazua varstei ;)

stefan
08-05-2006, 08:29 PM
mda, nu stiu cand am negat eu performantele stelei de DUPA 89. Totusi Rapidul nu s-a facut de ras anul acesta in UEFA, si din cate vad eu voi aveti sanse sa nu mai prindeti nici un loc in cupele europene.

JohnnyUSA
08-05-2006, 08:32 PM
Daca am fi lasati sa jucam si nu sa fim furati am juca in cupele europene ca si castigatori ai Diviziei A. Cum , dupa cat se pare, unii vor neaparat sa nu se intample asta .. o sa jucam probabil in cupele europene de pe locul 2 al diviziei A.. sper din tot sufletul, daca nu castigam noi titlul, sa-l ia Sportul.. Rapidul sa "behaie", cum le place lor prin alte parti.

DarkComy
08-05-2006, 09:05 PM
Deja sunteti OFF TOPIC! :offtopic:

JohnnyUSA
08-05-2006, 10:19 PM
Scuze Dark, dar mor cand ii vad asa "impartiali" simt nevoia sa-i mai "scutur" putin :-)

Blue
09-05-2006, 12:10 AM
Johnica eu ti-as recomanda sa mai lasi din impresiile astea pe care ti le-ai insusit inspirat de la mai marii vostrii. pt tine toti sunt mici, netrebnici, neimportanti si degeaba. Nu stiu omule poate gresesc, dar din cate stiu eu n-ai scris nici o carte sau o lucrare filizofica sau macar o publicatie in domeniul fotbalului pe care te bati cu zidul nu cu caramida in piept ca-l stii pe derost. Esti, dupa spusele tale desigur, un Dumnezeu al fotbalului Atotstiior si Atotputernic. Tu le stii pe toate, inca o data dupa spusele tale, nu ai gresit si nici nu vei gresii niciodata. Pentru tine si defapt pentru noi toti (ar trebuii ca) stelutz (sunt cocalar de mirc)a sa fie unicul motiv pentru a traii, toti sa tina cu ea si cine nu e de acord cu cea mai mica debitare iditoata a ta sau a lui BERBECali e un netrebnic, un nimeni, un inamic al stalului stelist roman. Sa fure comisii alte echipe e bine dar cand fura pe steaua gata s-a taiat filmul. Sa acorde penaltyuri pe banda rulanta stelei ca daca nu .... e de rau. Toti sunt mizerii doar atunci cand sunt impotriva stelei, mai nou nici impartial nu e bine ca sa fii parte din aceasta rasa suprema a fotbalului trrebuie sa fii neaparat de un alb imaculat, blond, inalt, sa ai ochi albastri si sa fii stelist. Sau macar ultima conditie sa fie indeplinita ca daca ar fii aplicate la sange regurile astea ati ramane cu o mana de fani. Sincer cu mana pe inima spun ca ma doare fix in ce-mi atarna daca am sau nu respectul tau sau al altuia ca tine. Nu ai realizat nimic cu adevarat important in viata a sa ma sinchisesc sa-ti castig respectul. Vrei sa-ti spun ce esti? (direct ca sa nu mai fac risipa de cuvinta ca mai sus) un increzut care stie doar un drum in viata, o poteca strampta fabricata de propriile ganduri inchise. Esti un comunist modern nene, probabil si de asta esti un fan asa de infocat al stelei, cine nu e cu tine e impotriva ta. Sper sa nu te simpti atacat caci tot ce-am scris mai sus nu e o insulta ci adevarul si sunt destul de sigur ca nu sunt singurul ce are o astefel de parere ca sa nu zici ca am asa ceva cu tine de nebun.

PS: te intrebi oare de ce multi nu numai ca nu tin cu steau dar urasc cu o pasiune echipa asta? raspunsul: din cauzat faniilor ca tine. Ai vazut pe cineva ca a hulit Rapidul sau ca au dorit ca ei sa piarda in UEFA? desigur sunt cativa dar toti sunt fani ai stelei. Ei s-au abtinut sa dea declaratii gen " Noi suntem cei mai buni restul sunt degeaba" s.a.m.d. si mai stii ceva? De ce sunt destui care au dorit ca Rapid sa se califice in detrimentul stelei? Nu neaparat pt ca ei ar fii batut pe Boro cu siguranta pentru ca sunt o echipa mai buna ci pt ca voi nu merita aceasta performanta, sunteti un grup care nu numai ca nu stie sa piarda dar nu stie sa castige.

Punct si de la capat.

yahoo
09-05-2006, 12:11 AM
Mie chiar mi-a placut "Behaiala"!Ce e interzis?Foarte frumos!

Cat despre furaciuni NO COMMENT!Tata,pe voi toti va fura,insa cand becali plateste cu miile echipele adverse ca sa se bage cu curu in poarta cum e?Cea mai de cacat practica!I-a dat Wenger vro lira lui Alan Pardew ca a facut West Ham egal cu Totenham?Un cacat!
Da,a luat decizii impotriva stelei dar se intampla!

LE: Si nu uitati ca Rapidul nu a fost cu nimic mai prejos stelei iar acest lucru l-am dovedit si in campionat!

JohnnyUSA
09-05-2006, 12:41 AM
Dragul meu iubitor al plaiurilor oltenesti unde drept simbol aveti acea planta mioritica numita "praz", eu zic sa-ti vezi de propriile tale trairi launtrice si sa nu te chinui in zadar sa ma caracterizezi pe mine pentru ca nu ai cum, nu ai stiinta necesara a ma putea caracteriza. Nu vreau sa cladesti sau mai bine zis sa claditi un piedestal echipei Steaua Bucuresti. Vreau doar sa recunoasteti ce este evident. Vreau doar sa renuntati la a invoca anii de comunism ca ultim refugiu al impotentei voastra in a argumenta ceva. Am cerut doar impartialitate.. impartialitate ce se pare ca este aproape imposibila. Sunt constient de faptul ca cei gen jiji si mm au stricat enorm de mult imaginea Stelei, noi suporterii nu avem ce face din acest punct de vedere.. Niciodata nu am pretins sa le stiu pe toate dragul meu prieten oltean.. insa cand vine vorba de Steaua chiar le stiu si nimeni nu ma poate contrazice.

O tot dai la psihologii inverse cu arieni & stuff, vericule, cu mine nu tine asa ceva .. asta s-o faci cu pustii ce-i ai prin fata blocului. Nu am pretins niciodata ca suporterii stelisti sunt o rasa superioara. Am dorit doar impartialitate .. impartialitate care cand vine vorba de Steaua .. este cam lipsa aici. Nu-mi trebuie sa-mi castigi mie respectul pentru ca esti un nimeni vere, esti un nickname pe un forum pentru mine ( tinand cont de antecedentele din trecut ).. astfel nu poate fi vorba de respect intre noi doi. Ca sunt increzut, recunosc, chiar arogant pot spune.. insa voi, mai precis cei ca tine .. si altii de pe aici ma fac sa fiu asa.

"sunteti un grup care nu numai ca nu stie sa piarda", sa inteleg ca voi din cauza faptului ca ati stiut sa pierdeti sunteti in B acum ? Nu stim vere sa pierdem pentru ca suntem nascuti invingatori. Steaua Bucuresti intotdeauna a fost echipa fanion a Romaniei, indiferent ca va convine voua sau nu.

"Sa fure comisii alte echipe e bine dar cand fura pe steaua gata s-a taiat filmul. Sa acorde penaltyuri pe banda rulanta stelei ca daca nu .... e de rau"

..esti de NO COMMENT, dar o sa duc totul pana la capat pentru ca nu-mi place sa raman dator la replici. Eu nu am treaba cu alte echipe.. dar, totusi, de cate ori au fost furate alte echipe am atras atentia. Este si normal sa se taie filmul vere pentru ca noi suntem in lupta pentru titlu .. titlul cu numarul 23 .. voi de acolo din B stiti sa numarati macar pana la 10 ?.. nu. Nu am cerut penalty-uri pe banda rulanta .. am cerut exact ceea ce meritam si nu ni s-a dat. Daca acest meci era pe la jumatatea campionatului nu iesea un asemenea taraboi.. dar acest meci s-a jucat intr-o perioada decisiva pentru stabilirea castigatoarei titlului.. si dupa cum stim, Gloria si al ei parinte , nea Jenel, nu sunt prea curati dpdv spiritual.

La final.. ca suntem urati de o parte a unor suporteri, ma bucura chestia asta, de ce ? simplu .. pentru ca -mi place sa-i vad suferind si visand la insuccesele noastre, uitand practic de echipele lor penibile ce se zbat in mediocritate.

Pt yahoo, Rapidul a fost mai prejos Stelei exact cand a trebuit. In sferturile Cupei Uefa.

gianni
09-05-2006, 08:01 AM
Baieti, mai usurel cu "lupta de clasa"! Fara jigniri gratuite ca nu suntem pe stadion! O.k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana). si eu sunt stelist, dar nu sunt atat de vehement! Ca Steaua a fost furata, asta este clar! Au recunoscut-o toti, asa ca nu este nevoie sa ducem aici lupte pentru recunoasterea acestui fapt! Si pana la urma orice echipa are dreptul sa joace cum vrea,nu? ( asta pentru meciul dintre Rapid si Farul )!
P.S. Johnny iti dau dreptate in parte, in ceea ce priveste anumite afirmatii ale tale, dar cu exprimarea ta si ironiile tale subtile nu sunt de acord! Poate ca nu meritam respectul tau, dar n-ai de unde sa stii lucrul acesta!
Si, acum, gata! Fara :offtopic: ! Parerea mea! ;)

Ady
09-05-2006, 10:54 AM
Originally posted by yahoo@May 9 2006, 02:11 AM
I-a dat Wenger vro lira lui Alan Pardew ca a facut West Ham egal cu Totenham?Un cacat!
79393

West Ham a batut pe Tottenham!!!!!!!

Alex
09-05-2006, 02:48 PM
Originally posted by JohnnyUSA@May 9 2006, 02:41 AM
Dragul meu iubitor al plaiurilor oltenesti unde drept simbol aveti acea planta mioritica numita "praz", eu zic sa-ti vezi de propriile tale trairi launtrice si sa nu te chinui in zadar sa ma caracterizezi pe mine pentru ca nu ai cum, nu ai stiinta necesara a ma putea caracteriza.* Nu vreau sa cladesti sau mai bine zis sa claditi un piedestal echipei Steaua Bucuresti. Vreau doar sa recunoasteti ce este evident. Vreau doar sa renuntati la a invoca anii de comunism ca ultim refugiu al impotentei voastra in a argumenta ceva. Am cerut doar impartialitate.. impartialitate ce se pare ca este aproape imposibila. Sunt constient de faptul ca cei gen jiji si mm au stricat enorm de mult imaginea Stelei, noi suporterii nu avem ce face din acest punct de vedere.. Niciodata nu am pretins sa le stiu pe toate dragul meu prieten oltean.. insa cand vine vorba de Steaua chiar le stiu si nimeni nu ma poate contrazice.

O tot dai la psihologii inverse cu arieni & stuff, vericule, cu mine nu tine asa ceva .. asta s-o faci cu pustii ce-i ai prin fata blocului. Nu am pretins niciodata ca suporterii stelisti sunt o rasa superioara. Am dorit doar impartialitate .. impartialitate care cand vine vorba de Steaua .. este cam lipsa aici. Nu-mi trebuie sa-mi castigi mie respectul pentru ca esti un nimeni vere, esti un nickname pe un forum pentru mine ( tinand cont de antecedentele din trecut ).. astfel nu poate fi vorba de respect intre noi doi. Ca sunt increzut, recunosc, chiar arogant pot spune.. insa voi, mai precis cei ca tine .. si altii de pe aici ma fac sa fiu asa.

"sunteti un grup care nu numai ca nu stie sa piarda", sa inteleg ca voi din cauza faptului ca ati stiut sa pierdeti sunteti in B acum ? Nu stim vere sa pierdem pentru ca suntem nascuti invingatori. Steaua Bucuresti intotdeauna a fost echipa fanion a Romaniei, indiferent ca va convine voua sau nu.

"Sa fure comisii alte echipe e bine dar cand fura pe steaua gata s-a taiat filmul. Sa acorde penaltyuri pe banda rulanta stelei ca daca nu .... e de rau"

..esti de NO COMMENT, dar o sa duc totul pana la capat pentru ca nu-mi place sa raman dator la replici. Eu nu am treaba cu alte echipe.. dar, totusi, de cate ori au fost furate alte echipe am atras atentia. Este si normal sa se taie filmul vere pentru ca noi suntem in lupta pentru titlu .. titlul cu numarul 23 .. voi de acolo din B stiti sa numarati macar pana la 10 ?.. nu. Nu am cerut penalty-uri pe banda rulanta .. am cerut exact ceea ce meritam si nu ni s-a dat. Daca acest meci era pe la jumatatea campionatului nu iesea un asemenea taraboi.. dar acest meci s-a jucat intr-o perioada decisiva pentru stabilirea castigatoarei titlului.. si dupa cum stim, Gloria si al ei parinte , nea Jenel, nu sunt prea curati dpdv spiritual.

La final.. ca suntem urati de o parte a unor suporteri, ma bucura chestia asta, de ce ? simplu .. pentru ca -mi place sa-i vad suferind si visand la insuccesele noastre, uitand practic de echipele lor penibile ce se zbat in mediocritate.

Pt yahoo, Rapidul a fost mai prejos Stelei exact cand a trebuit. In sferturile Cupei Uefa.
79396

1. Cand a fost Rapid mai prejos Stelei. In Cupa Uefa a fost 1-1 si 0-0 iar in campionat a fost 2-0 pentru RAPID. Daca Steaua s-a calificat e alta problema si s-a vazut ca a "meritat" pe deplin calificarea.
2. Nimeni nu are nimic cu tine dar replici cum ar fi "nu ai tu capacitatea intelectuala sa mi te adresezi" sau "nu ai varsta necesara" sunt total penibile avand in vedere ca nu esti tu vreun conducator al acestui forum.
3. Pentru noi si tu esti doar un nickname. Incearca sa lasi "ciocu`" mai jos ca nu te ajuta cu nimic.
4. Blue a avut dreptate in ce a scris in proportie de peste 90% si te-a caracterizat chiar bine.
5. Sunt sigur ca acum o sa imi spui ca eu am doar 16 ani si tu ai mai multi ca mine si ca nu am dreptu sa te acuz si alte chestii total neinteresante pt mine. Nu uita ca pe acest forum si tu esti doar un membru cu un + in fata, dar asta nu iti da dreptul sa arunci cu noroi asupra celorlalti membri.
6. Adevarata fata a Stelei s-a vazut in meciul cu Bistrita in care au fost incapabili sa inscrie din multele ocazii pe care le-au avut. Daca dadeau 3 goluri nu mai conta pentru nimeni ca nu s-a dat penalty sau ca nu a fost offsaid, toata lumea era fericita si nimeni nu dadea cu pumnu` ca disperatu in nici un geam. Dar daca Steaua nu invinge CFR Cluj e foarte probabil ca Radoi si cu Becali sa se uite la televizor la Champions League cum joaca Sportul sau Rapid.
7. Si ce daca au behait jucatorii Rapidului dupa meci. Si stelistii s-au dus dupa returul cupei Uefa si le-au aratat suporterilor rapidisti multe degete mijlocii.

Atat am avut de spus iar daca vrei cumva sa ma jignesti sau sa ma insulti ti-as recomanda sa nu te obosesti ca ma doare in "ceatarna" de insultele tale.
"Punct si de la capat".

JohnnyUSA
09-05-2006, 02:59 PM
Nu ma obosesc vere sa-ti raspund. Pentru ca nu am la ce sa-ti raspund, nu vi cu nimic nou, doar ma citezi si incerci a-mi da o replica penibila in proportie de 100%.

Ratonu
09-05-2006, 03:06 PM
Originally posted by kellerman@May 9 2006, 03:48 PM
1. Cand a fost Rapid mai prejos Stelei. In Cupa Uefa a fost 1-1 si 0-0 iar in campionat a fost 2-0 pentru RAPID. Daca Steaua s-a calificat e alta problema si s-a vazut ca a "meritat" pe deplin calificarea.

6. Adevarata fata a Stelei s-a vazut* in meciul cu Bistrita in care au fost incapabili sa inscrie din multele ocazii pe care le-au avut. Daca dadeau 3 goluri nu mai conta pentru nimeni ca nu s-a dat penalty sau ca nu a fost offsaid, toata lumea era fericita si nimeni nu dadea cu pumnu` ca disperatu in nici un geam. Dar daca Steaua nu invinge CFR Cluj e foarte probabil ca Radoi si cu Becali sa se uite la televizor la Champions League cum joaca Sportul sau Rapid.

1. Intamplator, Steaua chiar a meritat calificarea, iar rezultatul din campionat este, oricum, irelevant in problema sferturilor de finala din UEFA.

6. Da, adevaratele fete ale echipelor se vad in meciurile in care sunt dezavantajate de arbitri contra unor echipe modeste la sfarsitul unui sezon obositor. Fii serios. Sa inteleg ca Steaua a facut blat cu Lens, Sampdoria, Hertha etc.?

P.S. Ar fi bine s-o lasam, totusi, mai moale cu discutia asta. Va zic eu ca sa nu va zica Stefan mai apoi. :D

Alex
09-05-2006, 03:11 PM
sa inteleg ca Steaua a fost mai buna decat Rapid in cele 180 minute din Sferturile Cupei Uefa. De asta era sa faca infarct Becali? Vorbiti de impartialitate dar voi sunteti cei care nu recunosc un meci foarte slab al echipei favorite si credeti ca numai echipa aia e buna , restu sunt niste echipe mediocre? Nu vorbiti de impartialitate daca nu stiti ce inseamna!

Ratonu
09-05-2006, 04:02 PM
Originally posted by kellerman@May 9 2006, 04:11 PM
sa inteleg ca Steaua a fost mai buna decat Rapid in cele 180 minute din Sferturile Cupei Uefa.
79421

Da...

Si cine n-a recunoscut meciurile slabe? Si inca o chestie, cu ce a fost mai slaba Steaua in fata Gloriei decat Rapidul in fata Farului?

gianni
09-05-2006, 04:18 PM
Se pare ca Sabau are cele mai mari sanse sa vina antrenor la Rapid! Oare pleaca Razvan Lucescu? Se pare ca nu este atat de agreat in Giulesti, desi este unul dintre cei mai buni antrenori din Divizia A!
Apropos, stie cineva cand are Steaua restanta cu Bacaul?

Ratonu
09-05-2006, 04:48 PM
Miercurea viitoare, pe 17.
Probabil ca pretentiile financiare ale lui Lucescu jr. sunt prea mari pentru Copos.

Jokes
09-05-2006, 05:54 PM
Copos este un tampit el vrea performanta pe bani putini,insa asa ceva nu se poate decat in visul lui,dupa mine el si Valvis ar trebui sa lase Rapidul pe man aaltcuiva mai priceput si mai deschis la buzunar

JohnnyUSA
09-05-2006, 06:01 PM
Ar fi o greseala sa se renunte la Razvan, mi se pare cel mai bun antrenor la ora actuala... dar cum spui si tu Jokes, Copos e un idiot si un hapsan.

Si ca o adaugire, in toata chestia asta, dupa parerea mea, Copos poarta toata vina, nu Valvis.

Jokes
09-05-2006, 06:07 PM
Da cam asa e dar si Valvis e un pic cam dus a zis la un moment dat ca plateste el primele iar apoi a dat-o la intors,sa mai contribuie si altii

nigga_thebest
09-05-2006, 07:17 PM
Da cine a zis ca pleaca Lucescu:| Din cate am auzit e chiar obligat sa ramana cel putin un an.Normal ca ii va fi marit salariul pentru ca 70mii de euro e cam....... defapt nici nu e:P .Valvis e un om destept care vrea binele Rapidului dar ii vrea pe banii lui Copos :)

Jokes
09-05-2006, 07:22 PM
Pei parca au zis ca-i renegociaza contractul pentru inca 3 ani

JohnnyUSA
09-05-2006, 08:21 PM
Lucescu mai are 1 an contract cu Rapid. Copos doreste sa prelungeasca pe inca 3 ani acest contract.

Blue
10-05-2006, 12:08 AM
Niciodata nu mi-a placut sa raman dator.

1. nu vad ce este asa de rau ca "la noi creste prazul", probabil in restul tarii cresc bananieri si maslini dupa tine, nu? E o planta normala, chiar sanatoasa si sunt sigur ca i-ai simptit gustul macar o data in viata.

2. eu cred ca te cunosc destul de bine, nu personal desigur pt ca nu am avut onoarea asta grandioasa ci iti cunosc caracterul. Deci poti sa-ti fac un scurt profil phisihologic. Sa nu se inteleaga gresit nu ma dau un cunoscator perfect ca altii dar se pot face si astfel de practici asa ca amator.

3. Nu ma refeream la trecut stelei ci doar la faptul ca esti un comunist modern. Toti care nu sunt cu tine sunt impotriva ta si trebuie sa te dispensezi de ei.

4. Din felul in care te exprimi si in care te exprimi altor membrii reiese ca tu cel putin crezi ca le stii pe toate. Nu numai ca esti un intelept dar dupa spusele tale , zici ca ai avea 100 de ani. Nu esti pt ca nu cred ca ai mai mult de 30 de ani dar te porti ca un mos sclerozat pt tine exista doar o cale corecta, calea ta, si trebuie sa nu fii deacord cu altii.

5. Din cele spuse de tine reiese ca exista o rasa superioara caci echipele gen "Poli and shit" sunt degeaba si nici fanii lor nu sunt mai presus.

6. Increzut esti. Sunt destui si tu si eu si altii. Dar ca sa fii arogant trebuie sa fii realizat ceva maret sau sa ai un inalt statut cu care sa te poti mandrii si cu care sa te poti lauda ca ai ceva in plus fata de altii.

7. Daca sunteti LOOL "nascuti invingatori" de ce nu sunteti nene pe primul loc cu maximum de puncte de ce ati luat bataie de la niste echipe care de kkt (Rosenborg) sau care se zbat in mediocritate in propiile campioane (Boro, Bistrita) ? De ce ati iesit de ceva timp din cupa Romaniei? Nu sunteti lasati? Cine e 101% penibil oare?

8. Citeam ieri in Gazeta despre alte erori de arbitraz ale lui Serea. prima pe lista era una grava la un meci Petrolul-steaua (1-1), 2 rosii neacordate pt cei invingatori inca din scutece. Sunt sigur ca atunci nu ai mai sarit ars de cur in sus ci ai fost fericit ca ai tai au luat un punct chinuit si ai uitat temporar de injustitii. Lasa bah ca e pt ai nostrii.

9. Impartialitate. Ati avut asa ceva din partea celor ce nu tin cu echipa lui mm&becalli odata. Asta se intampla cand nu erati asa de figuranti si cand nu erati "singura echipa ce joaca fotbal din tara" restul probabil joaca pingpong dar oamenii vad ca le sta bine in tricouri mulate si in ghete.

10. Nu confunda ura cu invidia. Sunt doua sentimente foarte diferite si doar unul il port stelei. Ghici care?

Faceti-va nene un campionat separat daca sunteti asa de buni, bagati pe Steaua Mizil, CS Otopeni si ...Farul si poate asa o sa luati an de an titlul. Avem alte echipe care sa ne reprezinte in Europa, mult mai bune chiar. Lasa-ti sau mai bine spus lasa figurile astea ieftine de grandomanie, steau e o echipa care o ia de la Gloria azi si care da vina pe orice numai nu pe propriile neputinte. Pacat de ceilalti fani ai stelei de pe aici, oameni cu capul pe umar si nu cu el ridicat la 140 de grade de zici ca ar fii in Exorcistul. Pacat de Tuby, Gianni, Ratonu si altii ale caror nume imi scapa.

Pana pe maine inca o data mai lasa din impresiile astea "nascut invingator" si ia-o mai usor cu alti membri precum r5m, pikciu s.a.m.d. Nu e nimeni frate muncitor la zi pe latifundia ta si nu esti mai presus decat nimeni pe altcineva de pe forumul asta cu ceva.

JohnnyUSA
10-05-2006, 12:23 AM
Vericule, eu zic ca nu ma cunosti pe mine deloc. Si sincer sa fiu nici nu mi-as dori sa ma cunosti, nu doresc a face cunostiinta cu oameni de teapa ta, m-as "murdari" atat intelectual cat si dpdv al statutului social.

"echipele gen "Poli and shit" sunt degeaba si nici fanii lor nu sunt mai presus.".. atunci cand vor realiza ceva cu adevarat notabil, cand vor conta cu adevarat si cand nu se vor mai bucura atat de insuccesele altora, poate o sa-mi schimb perceptia despre ele. Pana atunci , imi mentin parerea ca sunt niste echipe de nimic, cu niste suporteri ce-si permit a visa la performante numai in timpul somnului, ziua trezindu-se la realitate plini de frustrari si amaraciuni.

Am fost infranti de Rosemborg pentru ca asa a fost sa fie, am fost infranti de Boro pentru ca au fost mai buni ca noi in meciul ala, am fost infranti de Bistrita din cauza ilustrului arbitru ce a condus acel meci. Asta nu inseamna ca nu am fi nascuti invingatori. Pentru tine si cei ca tine expresia asta este o himera deoarece voi nu ati ajuns niciodata unde NOI am ajuns. Voi cu VISELE de promovare in A ( in cazul tau ), noi cu REALIZARILE.

Pentru restul nu ma obosesc sa-ti mai dau un raspuns. O singura mentiune mai am, invata nene sa te corectezi ca faultezi dur si constant limba romana.

PS: putem continua asa la infinit, alegerea ta monsher.

sisu_stelistul
10-05-2006, 08:51 AM
lui lucescu nu-i vor mari salariu ca sunt scartari, doar la anul poate. anul asta il vor tine cu acelasi contract

gianni
10-05-2006, 11:10 AM
Din cate am auzit se pare ca Andone revine la Dinamo! Din pacate gesturile suporterilor dinamovisti sunt din ce in ce mai deplasate! Amenintarile la adresa sotiei lui Alexa imi par a fi aberante! Nu numai Dinamo a jucat slab in unele meciuri! Sunt atat de multe echipe mari! Pacat! Acestia nu sunt suporteri adevarati, sunt fanatici!
P.S. Baieti, mai usor cu "intepaturile"! Stefan a fost o.k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana), ca nu v-a aratat un cartonas galben, dar nu cred ca se poate tolera asa ceva! Totusi sunteti unii dintre membrii marcanti ai acestui forum! Va respect, dar in ultimele discutii...! ;)

JohnnyUSA
10-05-2006, 12:46 PM
gianni, suntem pe blat cu arbitrii ( Stefan si mns ) :-))

Si ca sa revin on-topic.. nu am citit ce spui tu, dar, daca s-a ajung la asa ceva ... deja este prea mult.. deja iesim din sfera sportului si o dam in alte nebunii. Cei care au facut asta, sunt caracterizati de tine ca fiind drept fanatici.. dupa mine, respectivii sunt mai mult decat fanatici.. sunt niste elemente antisociale , suporterii dinamovisti au tot dreptul sa fie suparati pe echipa, asta nu scuza totusi aceste iesiri total neavenite. Ei ar trebui mai intai sa se gandeasca ca principala vina este a conducerii, si abia apoi pot da vina pe jucatori.

gianni
10-05-2006, 02:57 PM
Johnny, si noi, stelistii, am avut in ultima vreme motive de suparare pe echipa favorita, dar n-am reactionat astfel! Esti de acord?
Din cate am inteles se pregateste debarcarea lui Stancioiu la Steaua din vara! De asemenea am inteles ca si Curca este dornic sa apere buturile Stelei!
Saracu` Carlos! ;)

JohnnyUSA
10-05-2006, 03:09 PM
Nu sunt de acord cu tine. La noi a fost liniste pana acum pentru ca am avut rezultate.. practic pana acum am fost multumiti de echipa. Gandeste-te ca "padure fara uscaturi nu exista", in concluzie, si noi putem avea asemenea golani. Cat despre Carlos .. nu-l mai "saraci" atat , el a facut golul cu Rapid din sferturi, el a "facut" cel putin 3 goluri in meciul cu Boro din retur. Nu zic ca nu a avut si interventii salvatoare .. meciuri gen Otelul, Betis.. dar din asta reiese ca era un portar inconstant, un asemenea portar nu-i bun pentru Steaua. Totodata sunt de acord ca-n ultimele meciuri l-a cam lasat si apararea descoperit...dar... am avut dubiile mele de la inceput despre el, acum dubiile s-au transformat in certitudini.

gianni
10-05-2006, 03:15 PM
Carlos a avut cateva interventii extraordinare in unele partide! Sa nu-l punem la zid! Am pierdut finala si din cauza lui, dar n-a jucat singur pe teren! Steaua are nevoie de un varf autentic, de un marcator! Victoras Iacob este masiv, dar n-are mobiltatea necesara! Toti asteptam minuni de la Nicolita, dar este si el om! Din fericire Steaua are un lot valoros, dar mai trebuie ceva jucatori!

JohnnyUSA
10-05-2006, 03:34 PM
Daca ar fi toti la Steaua cum este Banel, am fi departe acum.
Momentan Steaua are un lot sleit atat din pct de vedere fizic cat si din pct de vedere psihic.

mns
10-05-2006, 03:36 PM
Originally posted by JohnnyUSA@May 10 2006, 01:23 AM
am fost infranti de Bistrita din cauza ilustrului arbitru ce a condus acel meci. Asta nu inseamna ca nu am fi nascuti invingatori.
79472

Va rog scuzati-mi mesajul ce urmeaza, postez in calitate de fost microbist si suporter al echipei Steaua Bucuresti.

Mesajul tau din care am scos citatul cred ca e perla care vine sa inchida lantul slabiciunilor. Pai hai sa vedem, tu ne bati la cap sa uitam ce s-a intamplat pe parcursul a 45 de ani (ca oricum 45 de ani nu au absolut nici o influenta in prezent) si sa observam cum Steaua dupa revolutie straluceste la fel de puternic ca in epoca de aur. Lumea trebuie sa uite insa o perioada (repet) de 45 in care s-a facut tot posibilul ca echipele rosii sa castige tot ce se putea. Sa uitam 45 de ani in care echipe cu renume au fost distruse, perioada in care 2 echipe au fost pompate intentionat. pai scuza-ma, mai vneau investitori la Steaua ca acum daca nu avea zeci de trofee castigate cat se poate de corect in trecut? La fel si la Dinamo. Pai daca ai bani, vrei sa bagi bani i nechipele care impreuna au aproape toate campionatele care s-au jucat in ultimul secol.

Tu ne ceri sa uitam asa, ca nu e atat de important, in schimb sari si tu si altii ca muscati de cur cand un arbitru care in cel putin un caz a dezavantajat adversarul Stelei in alt meci intr-un mod grosolan. Aia nu puteti sa vedeti, acum ca a gresit la un meci al Stelei (ca a mai gresit si la alti amarasteni neimportanti) trebuie spanzurat. A, echipele astea in care arunci cu atat de mult cacat, daca nu ar fi existat, de unde il mai luau pe Nicolita, pe Radoi, pe Bostina, pe Iacob, probabil din pepiniera impresionanta a celor de la Steaua.

Cat de ipocriti si aroganti puteti sa fiti, nu exista nici o alta cale decat cea a razboinicului luminii, nu? pai daca e o asa echipa de invingatori, ce naiba nu au acum maximul de puncte, de ce se vaicaresc dupa un meci cu Gloria Bistrita, cu Arges. Pai la ce zmei sunt in echipa trebuia sa bata toate echipele astea de cacat din Romania. Sunt sigur ca asta e o conspiratie a lui Dan Voiculescu si a lui Tariceanu.

Pana una alta enumar aici echipele astea, a caror suporteri nu viseaza nici in cele mai umede vise sa ajunga unde a ajuns Steaua in cupele europene, care au facut egal sau au batut Steaua in actualul campionat:

Poli Timisoara (egal)
Dinamo (egal)
Rapid (egal)
Gloria Bistrita (victorie)
CFR Cluj (victorie)
FC Vaslui (egal)
FC ARges (egal)
FC National (egal)
Dinamo (egal)
Rapid (victorie)
Gloria (victorie)

[edit] Si Rapidul a jucat la fel de multe meciuri, dar asta nu i-a impiedicat sa faca 2 egaluri si apoi sa bata cu 2-0. Sau ei nu erau atat de sleiti de putere.

Ratonu
10-05-2006, 03:45 PM
As fi extrem de bucuros daca George Curca ar fi adus la Steaua. E un portar constant si cu reflexe foarte bune. Stancioiu e si el OK, dar se intampla nu foarte rar sa prinda si evolutii slabe. Cum amandoi au 25 de ani, Curca ar fi solutia ideala pentru Steaua.

JohnnyUSA
10-05-2006, 04:16 PM
"(ca a mai gresit si la alti amarasteni neimportanti)", respectivii amarasteni nu se bat pentru castigarea titlului, nu ? sau cumva ma insel eu si s-au operat modificari de ultim moment in Divizia A unde toate echipele se bat pentru titlu. Respectivii amarasteni se multumesc cu jumatatea clasamentului, sau .. mai "fericit" cu evitarea retrogradarii.. respectivii amarasteni isi fac plinul si sunt multumiti adunand puncte de la unii si impartindu-le apoi intre ele.. doar trebuie "sa traim si noi" , nu ?

O tot dai cu lista ta de meciuri si rezultate mai putin bune ale Stelei.. dar nu cumva ai uitat sa pui la unele dintre ele si retururile ?

O tot dai ca Rapidul a avut acelasi numar de meciuri ca si Steaua. Corect .. insa Steaua a avut dublul meciurilor lui Rapid in 2 ani de zile. Cupe Europene si Campionat. Nefiind obisnuiti cu asa ceva este normal la un momend dat sa pici fizic, asta nu inseamna ca nu trebuie sa fi lasat sa joci, furandu-te pe fata, vezi cazul "Bistrita". Ipocriti nu suntem , suntem aroganti pentru ca avem de ce, avem REALIZARI.

Am tot batut "apa-n piua" pe aici sa nu mai cadeti in ridicol invocand mereu perioada "rosie" ca ultim refugiu al neputiintei voastre de a gasi argumente. Se pare ca nu puteti face asta.. unii dintre voi traiesc in trecut si oricat m-am chinuit sa le explic ca acum suntem in 2006 .. comunismul a disparut de prin 1989...observ cu durere in suflet ca nu vor sa inteleaga.

Spui ca ai fost suporter stelist. Dragul meu, cand vine vb de o echipa de fotbal.. nu exista AM FOST& stuff.. TII cu o echipa de cand te nasti si pana mori.. nu poti schimba macazul, indiferent ca echipa merge bine sau rau.. nu te lasa inima sa faci asta. Stelist te nasti, Stelist mori, samd pentru suporterii dinamovisti, rapidisti. De aceea tu nu te poti numi suporter .. nici atunci nu ai fost. Ai fost un simplu admirator.

Stai linistit dragul meu, nu sunt un fan al oierului si nici un admirator al sclavului nr.1 de la Steaua. De multe ori i-am hulit, dar trebuie sa recunoastem ca uneori chiar au dreptate.

LE: "a te naste invingator" inseamna a-ti dori mereu sa castigi, a-ti dori mereu sa fi nr1. Noi am fost mereu acolo sus, NOI am reprezentat Romania mereu in Europa.. ce deduceti voi dragii mei din chestia asta?

mns
10-05-2006, 04:31 PM
Am fost stelist pentru ca mi-a placut de Lacatus*, nu mai sunt suporter pentru ca nu mai ma intereseaza fotbalul, nu ma ajuta cu nimic, e timp pierdut organizat. Nu vreau sa mai ma cert pe forumuri pentru niste analfabeti.

La vremea aia orice pusti era stelist si il vedea pe Lacatus ca un mare fotbalist, ete ca mie mi-a trecut. Cand eram mic chiar credeam ca echipa nationala e formata din 11 jucatori de la Steaua si 11 de la Dinamo si e imposibil ca altcineva sa castige campionatul in afara de cele 2. Asta credeam eu copil fiind inainte de revolutie.

JohnnyUSA
10-05-2006, 04:37 PM
Mdeah .. nu inteleg cum dintr-o data ai avut o revelatie, o aparitie divina care ti-a transmis mesajul ca fotbalul este timp pierdut.. in fine , este ceea ce crezi tu.

Cat despre chestia cu Lacatus tin sa te contrazic.. nu orice pusti era stelist pentru ca era Lacatus.. MULTI SUNT stelisti pentru ca asa s-au nascut si nimeni nu poate schimba asta. Ma refer la suporteri , nu la admiratorii de ocazie.

Sunt de acord cu tine, acest hobby numit fotbal creeaza polemici intense pe forumuri, uneori si certuri.

stefan
10-05-2006, 06:32 PM
Johnny, daca restul echipelor nu conteaza, sa mai caute Steaua prin judeteana niste echipe cu conducatori la fel de prosti ca Jiji & MM, ca jucatorii oricum sunt analfabeti peste toti, sa va faceti voi cu amaratele alea de echipe Divizia A Becali, si mai lasati-ne pe noi sa visam noaptea. Si vezi poate il convingi pe Jiji ca Steaua sa joace in acel campionat separat pe vreo campie mai aproape de Pitesti, asa poate ii mai vezi si tu mai des si nu mai trebuie sa stai in galeria stelei cand joaca cu FC Arges sau sa ne dai noua lectii de fotbal din postura de suporter de canapea.

Tot zici ca nu putem invoca partea cu comunismul...uite ca putem, cine ai fi tu sa ne interzici? Asta face parte din istoria echipei pe care o lauzi tu atat de mult, o echipa infiintata la ordin in 1947 direct in Divizia A, din cauza careia a trebuit desfiintata Carmen Bucuresti, echipa clasata pe 2 in sezonul 1946/1947. Nu mai nega partea asta din trecutul stelei cand anul infiintarii e 1947 si nu 1989. Spre deosebire de replicile tale de 2 lei gen "si ce daca a dezavantajat pe altii, restul nu conteaza, acum si-a batut joc de Steaua" partea aia chiar e adevarata :P

Dar cand ti se dau exemple concrete nu iti place, il calci in picioare pe cel care a avut tupeul sa spuna un adevar si dupa asta ne informezi ca nu stiu care portar nu are fata de Steaua, ca or fi si astia extraterestii ca Barca de acum.

JohnnyUSA
10-05-2006, 07:06 PM
Lectii de fotbal pot sa va dau oricand si din orice ipostaza posibila. Sa fi sigur de asta. Nu neg anii de comunism , am spus doar ca sunteti penibili .. si persistati in penibilitate amintind mereu de acei ani. Va deranjeaza asta? ar trebui asta a fost si intentia.

Cumva m-am inselat vis-a-vis de carlos?.. nu inteleg unde bati. Da, pentru voi Steaua chiar sunt ca si extraterestii Barcei

PS: Visare placuta in continuare, odata si-odata o sa va treziti.

Jokes
10-05-2006, 07:36 PM
Bai acum sincer daca nu era Valentin Ceausescu Steaua nu ar mai fi castigat nimic

stefan
10-05-2006, 07:36 PM
pentru mine Steaua e o echipa de 2 lei la fel ca si replicile tale cu penibilul, probabil ca ai ramas fara argumente solide si de 3 zile numai asta ne spui, tie totusi nu ti se pare ca ai ramas singurul de pe forum in lupta ta cu "ateii"? Probabil tu esti singurul om normal si noi restul "aia care nu contam" avem probleme cu capul. Dar stii cum e ala care se crede normal e cel mai nebun. Eu am spus tot ce aveam de spus despre Steaua, daca ia bataie de la CFR si iar o sa aiba un comportament de judeteana o sa mai spun, in schimb tu de cateva saptamani spui numai ca suntem penibil si ca nu contam, asa ca eu consider discutia asta incheiata, pentru ca defapt e un monolog al "necredinciosilor" si pe fundal se aude un pick-up stricat.

gianni
11-05-2006, 07:47 AM
Ionica Serea este deprimat din cauza meciului Gloria-Steaua! Nu-l mai iubeste nimeni! S-a certat cu toata lumea! Este tragedie nationala!
Sunt atat de multe lucruri grave in lumea aceasta, incat imi venea sa-i dau doi pumni in cap prin televizor!
Oricum, Steaua are meciuri grele in urmatoarele etape si daca nu se concentreaza poate pierde titlul! De altfel, vad in toate cele 4 aspirante la castigarea campionatului un posibil campion! Dupa parerea mea, meciurile sunt deschise oricaror rezultate!
Sa castige cel mai bun!
P.S. Ce parere aveti de Poli Timisoara, echipa in care au fost investiti foarte multi bani?
Mie imi pare dezamagirea returului!

JohnnyUSA
11-05-2006, 09:26 AM
Mdeah, chiar am incercat o lacrima cand am vazut aseara la stiri reportajul cu "nefericitul" Serea. Ceva de genul asta a facut si anul trecut dupa Dinamo - National de ne induiosase pe toti. Acum ma lasa rece, este penibil, sa stea in C ca acolo-i de el.

SSORIN
11-05-2006, 09:29 AM
Nu cred ca poli putea sa obtina cine stie ce performante cu atatia jucatori noi.Poate vedem o alta poli sezonul viitor, mai buna si mai ambitioasa.

gianni
11-05-2006, 01:38 PM
Hagi a fost un mare jucator, dar ca antrenor mai are multe de invatat! Foarte multe!
Ca sa fii antrenor, mai trebuie si ceva minte!
Am citit ca de la Steaua vor pleca oarece jucatori ( Radoi, Ogararu, Paraschiv, Cristea, Balan, Carlos, Bostina ), unii pe bani, altii pe degeaba sau la schimb! Iar ca noutati se incearca aducerea lui Cocis, Mazilu, Cernat, Caramarin, Curca, australienii de la National!

nigga_thebest
11-05-2006, 01:55 PM
Poli nu va face nimic in urmatorii 2-3 ani pentru ca la fiecare jumatate de sezon sa schimbe echipa.Iar Steaua nu va vinde asa groslan da nici nu va cumpara jucatorii aia.Cocis poate ca vine dar in rest numai zvonuri.DE exemplu despre Curca s-a zis ca vine la Steaua numai pentru ca el a zis ca i-ar placea sa joace la Steaua:)

gianni
11-05-2006, 02:01 PM
Totusi este clar ca Steaua are nevoie de cativa jucatori, dintre care un portar bun, un jucator de creatie si unul, doi atacanti de valoare! Din cate am inteles eu Ogararu sigur pleaca din vara, iar Radoi va fi dorind el sa ramana in Ghencea, dar nu cred ca Jiji poate refuza 5 milioane de euro! Bostina este in scadere de forma, Cristea este terminat, Paraschiv poate pleca la schimb cu Cernat, iar Carlos pare a nu mai fi agreat de conducere!

habbib
11-05-2006, 02:07 PM
Hagi este un antrenor mediocru si asta s-a cam vazut pe la fiecare echipa pe la care a trecut, sincer nu prea cred ca o sa fie cine stie ce antrenor nici in urmatorii ani..Daca era baiet destept, incepea si el de jos, cu o echipa slaba, chiar divizia B, nu e nicio rusine, sunt multe exemple si nu o sa stau sa le enumar acum pentru ca le stiti bine. Are si un caracter care parerea mea ca nu se potriveste pentru un antrenor de la mediocru in sus, pana acum a ajuns antrenor pe unde a ajuns doar datorita numelui insa de la retragerea sa si pana acum nu prea a realizat mare lucru, in afara de cupa aia a Turciei pot sa spun ca nu prea a facut nimic. Parcursul jenant din ultimul timp al lui Poli Timisoara i se datoreaza si lui, nu doar jucatorilor.

Am vazut mai devreme o stire care mi s-a parut cam aiurea, si anume ca Lucescu Jr. si Dinu Gheorghe s-ar indrepta spre Dinamo, sincer nu prea cred.

gianni
11-05-2006, 02:08 PM
Eu stiam de ceva si mai si: Mircea Lucescu si Juniorul vor veni la Dinamo, unul in calitate de director tehnic, celalalt in calitate de antrenor!

Blue
11-05-2006, 02:21 PM
Nu se stie a pus f multa inima la Rapid Razvan dar daca toti de i-au de prost cum se intampla de obicei daca ai rabdare si nu-ti ceri vehement dreptul, uiti de toata iubirea pt club sau jucatori.

Ratonu
11-05-2006, 02:23 PM
Pai sa vedem: Paraschiv poate sa plece, Carlos si el (are salariul prea mare), Ogararu poate sa plece atat timp cat o face pe o suma mare si la un club important (pe 1,5 mil. euro la Marseille, cum s-a vehiculat, ar fi excelent) si daca ramane Balan; n-as vrea, in schimb, sa plece Bostina (asta daca-si rezolva, cat de cat, problemele cu alcoolul), Cristea (cred, inca, ca poate creste) si Balan, care nu cred, oricum, ca va pleca (n-ar fi deloc logic, chiar si dupa mintea lui Gigi). Mirel Radoi... Un jucator de 25 de ani de valoarea lui n-are ce cauta in Divizia A. Sper sa joace la un club mare din sezonul viitor. Ar fi de bun augur venirile lui Curca, Cernat, Cocis si Mazilu, iar australienii de la National ar solidifica lotul, dar cred ca de Caramarin ne putem lipsi (ar fi fost o solutie buna acum un an si jumatate, dar de atunci s-a mai stins).

gianni
11-05-2006, 03:33 PM
Cred ca Steaua, daca castiga campionatul si-si intareste lotul, poate face o figura frumoasa in CL, macar in grupe! Sau, cel putin daca are un parcurs cum a avut anul acesta, poate ajunge in finala Cupei Uefa! Eu cred ca Steaua poate sa faca mai mult decat a facut pana acum, daca se vor aduce jucatori de valoare!
Am vazut ca stadionul din Ghencea este aproape gata, asa ca din sezonul urmator vom reveni acasa!

yahoo
11-05-2006, 09:34 PM
Sunt sigur ca Razvan se respecta si nu va pleca de la Rapid cel putin nu la dinamo!Ii doresc tot binele lui Razvan,insa daca ar face un schimb Rapid-dinamo,pt mine va fi ca un nepasator!A facut multe la Rapid si asta s-a vazut in evolutia echipei.Este pacat ca la noi nu prea exista investitori cu dare de mana,numai egoisti cum e Copos si Valvis!
Am aceiasi parere ca si Habbib cand vine vorba de Hagi.Ca jucator a realizat multe,insa ca antrenor este un esec.Se vede ca are vointa,dorinta de victorie dar din pacate pt el aceste lucruri nu se concretizeaza in rezultate pozitive.
Cat despre Steaua,pana nu-si revine nu o mai laud pt ca nu merita!

bullzeye
11-05-2006, 09:44 PM
Eu nu m-as mira chiar asa de tare daca Razvan ar ajunge pe la Dinamo impreuna cu seniorul, asta avand in vedere faptul ca Mircea si-a petrecut cariera la Dinamo, echipa avand un loc special in inima lui, iar in cazul in care si-ar dori sa se reintoarca la Dinamo, probabil ca nu i-ar fi deloc greu sa-l convinga pe fiul sau sa i se alature si sa formeze o afacere de familie, chiar ar fi frumos sa vedem o colaborare tata - fiu :lol: .

Jokes
11-05-2006, 09:57 PM
Dar mai bine la Rapid,nu la Dinamo,nu cred ca Razvan o sa faca asa ceva

bullzeye
11-05-2006, 10:08 PM
Mda, la ce conducere are Dinamo, mi-ar fi mila de amandoi. Dar om trai si om vedea, poate ca nu ar fi o miscare prea rea pentru ei daca se vor face cateva modificari la nivel de conducere la Dinamo.

nigga_thebest
12-05-2006, 04:23 PM
Nu va pleca Razvan si gata !!! Si Hagi nu este un antrenor bun pentru ca el cere de la jucatori ceea ce facea el pe teren astfel jucatorii in crestere sunt fortati sa joace ceea ce nu stiu :)

bullzeye
12-05-2006, 06:49 PM
Nu va pleca Razvan si gata !!!
De cand esti tu omul cu decizia la Rapid :P ? La cat de zgarcit e Copos, sigur nu o sa-i ofere un salariu catusi da cat decent incat sa-i prelungeasca contractul, si sa nu uitam de episodul in care Copos la dat afara de la Rapid pe Razvan pentr o noapte. Iti spun asta ca sa nu fi surprins in cazul in care veti ramane fara el, fie ca va ajunge la Dinamo, fie la o echipa din strainatate.

Ratonu
12-05-2006, 09:27 PM
Mda, un meci care a decurs, in mare, asa cum ma asteptam. Jocul a fost in media Diviziei A, apararea Gloriei a fost deplorabila si, la o faza aparuta de nicaieri, a venit un gol de portar. Nu ma asteptam, totusi, ca golul sa fie dat din ofsaid. Felicitari Rapid.

Alex
12-05-2006, 09:42 PM
Niculae a dat pasa, dar pana sa ajunga la Pancu a fost deviata de un jucator al Bistritei! Si nici Pancu nu cred ca a fost in ofsaid! Inca o data doi comentatori jalnici!

Ratonu
12-05-2006, 10:06 PM
Originally posted by kellerman@May 12 2006, 10:42 PM
Niculae a dat pasa, dar pana sa ajunga la Pancu a fost deviata de un jucator al Bistritei!
79631

Tot ofsaid e.

yahoo
12-05-2006, 10:36 PM
Asa cum ma asteptam,Gloria a stat 89 de minute in terenul propriu!Au plecat clar cu gandul la un egal!Jocul Rapidului este unul bun insa ma ingrijoreaza ratarile dese ale lui Nico!

nigga_thebest
13-05-2006, 08:46 AM
Originally posted by bullzeye@May 12 2006, 06:49 PM
De cand esti tu omul cu decizia la Rapid* :P ? La cat de zgarcit e Copos, sigur nu o sa-i ofere un salariu catusi da cat decent incat sa-i prelungeasca contractul, si sa nu uitam de episodul in care Copos la dat afara de la Rapid pe Razvan pentr o noapte. Iti spun asta ca sa nu fi surprins in cazul in care veti ramane fara el, fie ca va ajunge la Dinamo, fie la o echipa din strainatate.
79623

Mey da Lucescu mai are un an de contract cu Rapid si am inchis discutia.Ofsaid nu a fost la Pancu si daca ziceti ca meciul de aseara a fost blat eu unul nu va mai inteleg.Adica nu e normal ca Rapid sa bata acasa pe Gloria ?

Ratonu
13-05-2006, 09:15 AM
A fost blat doar la fundasi si la portar, la fel ca si cu Dinamo.

Ratonu
13-05-2006, 09:27 PM
Dinamo continua sa joace destul de slab pentru pretentiile lor. 1-2 cu FC Vaslui, rezultat foarte bun pentru Steaua, care ii poate prinde pe moldoveni deja salvati in ultima etapa. Cred ca a cam gresit Baleanu cand a zis ca a fost un meci peste media Diviziei A. S-a jucat, totusi, destul de "taraneste", cu destule greseli, poate doar fazele golurilor (inclusiv cea a celui anulat) fiind placute. Bine, daca e sa vorbim de media din ultimii 3-4 ani, de acord cu el, dar daca ne uitam la ultimul sezon si chiar la cel dinainte nu cred ca meciul din seara asta iese in evidenta (dar stati linistiti ca de sezonul viitor intra lucrurile in normal si vom putea fi supermultumiti si cu atat).

Tuby
14-05-2006, 07:30 PM
Da, nu pot sa nu ma bucur de insuccesul dinamovistilor, un motiv in plus pentru Steaua de a se mobiliza.
In sfarsit Cristocea e titular, e o sansa mare de a prinde constant primul 11 pentru ca pana acum a evoluat destul de bine pentru minutele jucate.

Ratonu
14-05-2006, 09:28 PM
Un meci destul de bun Steaua - CFR Cluj, incheiat cu un scor corect, 2-0. Stelistii aveau mare nevoie de o astfel de victorie, care, impreuna cu picnicul de la Bacau, ii va face finalul de campionat mai putin chinuitor.
Arbitrajul nu a fost tocmai OK, dar asta nu a influentat prea mult desfasurarea partidei.

stefan
14-05-2006, 09:43 PM
Nu, nu a influentat prea mult, ce mai conteaza ca nu s-a dat un penalty Clujului, sa vedem daca acum va fi trimis Augustus Constantin in C :ph34r:

Tuby
14-05-2006, 09:47 PM
Da, arbitrajul a avut cateva greseli care ne-au avantajat, penalty-ul lor neacordat e mai aproape de adevar decat al nostru. Paraschiv merita si el un galben si poate Goian.
Meciul a fost unul frumos, placut, victoria zic eu meritata, Steaua a avut majoritatea ocaziilor. Meciul de la Bacau nu cred ca va fii chiar un picnic, Rapidul a fost la 30 de secunde de a se