View Full Version : Divizia A 2005-2006
sisu_stelistul
07-03-2006, 10:53 AM
oriocum prin ianuarie si deembrie se mai puteau juca etape, dar pauza asta de iarna e pusa...
gianni
07-03-2006, 12:55 PM
Imi pare rau ca s-a amanat inceperea returului, dar, avand in vedere vremea schimbatoare, poate ca a afost o decizie inteleapata! Sper sa nu se amane si meciurile din Cupa Uefa!
SSORIN
11-03-2006, 11:22 PM
A explodat prima bomba a returului : DINAMO - OTELUL 0-3 ... Sa vedem ce surprize ne mai rezerva etapa asta.
Ratonu
11-03-2006, 11:44 PM
Foarte frumos si precis a fost jocul Otelului. Cred ca Petre Grigoras este cel mai bun antrenor din Divizia A. Ma bucur si pentru revenirea lui Marius Baciu, nu il mai vazusem jucand de multi ani.
hohoho ce a luat-o dinamo :D bv lor sa o tina tot asa
pikciu
12-03-2006, 07:47 AM
Originally posted by SSORIN@Mar 11 2006, 11:22 PM
A explodat prima bomba a returului : DINAMO - OTELUL* 0-3 ... Sa vedem ce surprize ne mai rezerva etapa asta.
75452
o sa vezi diseara surpriza :D
Sa dea Domnu pikciu. Ar fi perfect pt RAPID. Oricum Dinamo e la pamant!
SSORIN
12-03-2006, 12:34 PM
o sa vezi diseara surpriza Nu prea cred :P
nigga_thebest
12-03-2006, 01:20 PM
La ce surpriza va referiti ? ca o sa piarda Steaua sau ca o sa piarda Rapid ? Oricum, eu unu cred ca Rapidu isi va reveni si are dupa mine o sansa la titlu mai ales daca continua sa joace la fel de bine ca si in cupa uefa.
Steaua face egal cu Arges! Sper!
violet_blood
12-03-2006, 03:05 PM
Poli Iasi - Poli Timisoara 0-1
Se putea mai bine pentru Timisoara da e greu sa joci contra o echipa care doreste 0-0 si care faulteaza! Meciul Dinamo-Otelu 0-3, nu e devina antrenorul!
stefan
12-03-2006, 03:47 PM
Se vede ca nu ai nici o treaba cu fotbalul, daca si Poli Iasi a vrut 0-0 atunci Steaua a vrut sa piarda cu Betis. Dar ce sa-i faci, e greu sa joci impotriva unei echipe bogate care vine si cu arbitrii pentru ca are jucatori prea slabi pentru a lua titlul in mod corect. Alexandru Deaconu a fost varza si e pentru a treia oara in acest sezon cand dazavantajeaza Iasul, pai Plesan trebuia eliminat, a refuzat iesenilor multe lovituri libere din preajma careului de 16m, a dat si multe lovituri libere gratuite timisorenilor cand panarama aia de Plesan cadea pe jos chiar daca nu il atingea nimeni.
Deaconu are valoare de Divizia C acolo unde e si adevarata Poli Timisoara, cea care a castigat 2 Cupe :P
nigga_thebest
12-03-2006, 04:36 PM
Deaconu a strcat meciul de la iasi . Poli Iasi a jucat mai bine dacat Timisoara . Trebuia un rosu la Plesan care putea fi acordat de 2 ori :blink: si inca cateva greseli de divizia C. Si Dinamo putea sa ia si mai mult pt. ca cel putin o faza a fost cand Stan a scapat singur si a fost oprit eronat din ofside .Odata a si marcat numa ca o fost anulat golul :romania: . Sper ca Rapidu sa-si confirme forma diseara :romania:
:D Olaroiu incepe sa isi arate valoarea la Steaua. Pe ce loc credeti ca va fi Steaua cand Olaroiu o sa isi dea demisia? Eu zis 6. :P
Eu nu inteleg ce face omul ala jucatorilor de le pica forma in halul asta.
Au facut egal cu Betis pentru ca au fost aia incisivi si nu i-au lasat sa le faca jocul. Ok, sa zicem ca am inteles.
Argesul chiar a venit pentru un 0-0 si i-a lasat sa faca ce au vrut, cred ca au avut 65-70% posesie si tot nu au fost in stare sa bage mingea in poarta. Daca si atunci cand esti lasat sa construiesti, esti lasat sa fii la conducerea jocului nu inscrii, atunci ai o problema.
Nu o sa inscriem la Betis acasa, probabil o sa avem aceeasi soarta ca cu Villareal la Bucuresti.
yahoo
13-03-2006, 10:40 AM
Eu zic ca Steaua inscrie dar o sa primeasca si mai multe goluri sau poate nu ca e Carlos in poarta!
gianni
13-03-2006, 12:02 PM
Este clar: incepem sa avem un campionat echilibrat! "Granzii" au dat-o-n bara! Steaua se chinuie de cand joaca pe 'Lia Manoliu", Rapid a facut-o de oaie, la fel cum a facut-o si Steaua in iarna, iar Dinamo, nu mai are rost sa discutam despre situatia de acolo! Poli Timisoara a castigat greu si intra-n lupta pentru titlu! ;)
In ansamblu, cam aiurea inceputul acestui retur! :P
violet_blood
13-03-2006, 12:28 PM
Potea ar fi trebuit sa primeasca rosu( plesan) dar si Iasi-ul ne faulta incontinuu( mai ales in ultimele 20 min.)si cei de la poli nu simulau faulturi. si noi nu am venit cu arbitru!(Credeti ce vreti!)
nigga_thebest
13-03-2006, 03:39 PM
Poate ca nu ati venit cu albitri da nu asta conteaza. Tu ai zis ca putea fi si mai bine si ca iasu so bagat la un 0-0 . Daca Plesan era eliminat alta era soarta partidei.
gianni
13-03-2006, 03:43 PM
Pana la urma tot ceea ce conteaza este ca Poli Timisoara, indiferent de jocul prestat a castigat! Si a fost singura dintre echipele cu sanse de castigare a campionatului care a facut acest lucru! Poate ca a trecut acele timpuri in care castigarea campionatului era decisa intre 2,3 echipe! Important ar fi ca nu prea mai exista favoriti si invinsi dinainte!
nigga_thebest
13-03-2006, 06:57 PM
Poli Timisoara nu are nicio sansa la campionat dupa parerea mea pt ca nu are mentalitatea unei castigatoare si Hagi fara suparare mi se pare un fel de Olaroiu 2 adica e cu nasul pe sus si atat .A fost un mare fotbalist dar ca antrenor mai putin......... poate in viitor sa ma contrazica. :P :P
gianni
15-03-2006, 09:18 AM
Ai dreptate! Nu toti marii jucatori sunt si antrenori la fel de buni! Probabil ca de aceea marele Pele a refuzat sa fie antrenor!
nigga_thebest
16-03-2006, 07:18 PM
Sunt mici sanse dar eu inca mai sper ca Rapidul va triumfa :fotbal: :romania: . Oricum daca nu va castiga Rapidul macar sa castige Steaua pt.ca daca dinamo castiga iara nu vom avea echipa in CHAMPIONS LEAGUE macar cu steaua putem spera. :romania:
gianni
17-03-2006, 03:52 PM
Dupa ceea ce a aratat prin meciurile din campania amicalelor si din primul meci al returului, Dinamo nu prea mai este o echipa! Au adunat toti "fostii" crezand ca vor reusi sa aduca titlul! Steaua, Rapid, Poli sunt echipele care avea ceva de spus!
Desii la inceput am crezut ca Poli va lua titlul si asta am si vrut f mult acum vazand valoarea atat a Rapidului si a Stelei as dorii ca una dintre aceste echipe sa ia titlul pt binele colectiv al fotbalului de la noi. Poli e adevaratul Real Madrid al Romaniei o gramada de staruri, bani, multi suporteri dar din pacate nu prea au relatii de joc plus un antrenor cam slabut si nu cred ca ar face fata in Europa.
pikciu
19-03-2006, 05:35 PM
ce pacat! a egalat mosulica ala in prelungiri. una peste alta, argesul a jucat bine, m-a surprins daouda cat de precis a fost. sunt mandru ca sunt pitestean :mishto:
Pacat de Rapid ca tot pierde puncte. Wow 5-1 pentru Jiul ??!!!?? Bv ortaciilor, sunt sigur ca se vor salva daca mai fac inca vreo 2-3 meciuri ca asta.
nigga_thebest
19-03-2006, 07:25 PM
Nici nu stiu ce sa mai cred de Rapid :blink: :injur: :injur: :scaun
pikciu
19-03-2006, 07:36 PM
Originally posted by Blue@Mar 19 2006, 06:03 PM
Pacat de Rapid ca tot pierde puncte. Wow 5-1 pentru Jiul ??!!!?? Bv ortaciilor, sunt sigur ca se vor salva daca mai fac inca vreo 2-3 meciuri ca asta.
75967
acum a castigat un punct, nu a pierdut doua :P
cat despre cfr cluj, aici si-a demonstrat valoarea. le-a dat peste nas celor care o anuntau ca posibila castigatoare a capionatului :P
yahoo
19-03-2006, 08:01 PM
Pacat de meci,Rapidu merita sa castige,a fost echipa mai buna dar asa cum a facut si la Bucuresti,Argesul s-a bagat cu curu in poarta!
SSORIN
20-03-2006, 12:33 AM
Argesul nu e singura echipa care "se baga cu curu" in poarta. :P ex : nationalul
gianni
20-03-2006, 08:33 AM
Singurele care merg bine dintre pretendentele la castigarea campionatului sunt Poli Timisoara si Dinamo. Pana acum! Steaua, desi nu marcheaza, macat nu primeste gol! Din pacate, pentru Steaua, Victoras Iacob s-a accidentat destul de grav!
Rapid, daca nu foloseste jucatorii cedeta, nu prea se descurca! Dinamo, bine ca a invins ca era de rau! Poli, imi pare pana acum, singura echipa care joaca cat de cat mai legat si isi urmareste cu brio interesele!
Un minus mare pentru Cfr Cluj!
Mi-a placut si evolutia Sportului Studentesc si mai ales evolutia lui Mazilu! Ar trebui achizitionat de o echipa mai mare care sa-l lanseze mai departe!
De cand cu reusitele stelei si rapidului in uefa divizia noastra a devenit una in care chiar se joaca. E frustrant pentru un stelist ca mine sa vad cum echipa pierde 4 puncte in 2 meciuri dar nu am cum sa nu laud prestatia adversarelor, care mai mult sau mai putin spectaculos si-au indeplinit obiectivele.
E frustrant pentru ca dupa un sezon ca acesta, cu o echipa probabil destul de putin schimbata, niste grupe CL nu sunt chiar atat de indepartate iar daca anul acesta nu luam titlul, o sa fie nasol.
little_foot
20-03-2006, 01:07 PM
Mie meciul de la Tg-Jiu mi s-a parut ca a semanat cu altceva si nu cu un meci "live". Steaua merge in acelasi ritm,adica nu joaca mai nimic. Si pentru toti care sunteti atat de suparati ca se baga adversarele cu fundul in poarta, pot sa-i puna si pe toti 11 pe linia portii si sa-i lase pe stelisti/repidisti sa traga 90 de minute. Atata timp cat nu esti in stare sa-i bati nu poti acuza: ar trebui sa poti da gol in orice situatie ca de-asta te bati pentru titlu si pentru Liga Campionilor. Cat despre Mazilu depinde: si Gigel Bucur era mare jucator,si cand a ajuns la Poli ce a facut?
pikciu
20-03-2006, 01:53 PM
fotbalul nu consta numai in suturi pe poarta. in primul rand trebuie sa sti sa te aperi. cat despre bagatul cu fundul in poarta, nu cred ca argesul s-a bagat ieri, ci doar a vrut sa conserve acel rezultat. ce voiati sa faca, sa atace cu 5 oameni? felicitari national.
gianni
20-03-2006, 02:41 PM
Lasati-ma cu felicitarile adresate Nationalului! Gandeste-te ca meciul acela a aratat mai mult cu o batalie! 4 accidentati, dintre care vreo doi destul de grav!
Sa va spun can-canuri de dupa meci ( sursa directa) : Bergoldi a luat o cearta serioasa de la unul dintre sponsori , fiindca trebuia sa bata la diferenta de 4 goluri!!!! :P
pikciu
20-03-2006, 02:59 PM
am felicitat-o pentru modul in care au reusit sa reziste. dar au jucat mult prea dur: iacob a terminat-o sezonul asta, lui paraschiv i-au rupt urechea, lui oprita i-au dat pe unde l-au prins... oare scopul scuza mijloacele intotdeauna? :huh:
gianni
20-03-2006, 03:09 PM
N-as prea crede! Oricat de mult apreciezi un meci jucat la sacrificiu, nu trebuie sa uitam ca ne luptam in sensul propriu al termenului! Din pacate, Stelei i s-a refuzat niste penaltiuri clare! Atunci acesta mai este fotbal!? ;)
pikciu
20-03-2006, 03:31 PM
nu cred ca steaua trebuie sa se bazeze pe niste penaltyuri. eu sincer n-am vazut nici unul clar. daca intr-adevar avea valoare, steaua ar fi castigat fara probleme. aici s-a vazut si incapacitatea lui olaroiu, care trebuia sa scoata un fundas si sa bage un varf sau un om de atac, pentru ca nationalul chiar nu a avut ce cauta.
Originally posted by mns@Mar 17 2006, 12:30 AM
Parca il si vad pe Olaroiu in pazua: "Incercati sa jucati cum va spunea nea' Protasov" :P
75780
mare dreptate ai avut...
gianni
20-03-2006, 03:41 PM
Probabil ca Olaroiu nu are calmul si clarviziunea lui Protasov, nu are cum sa-l egaleze pe acesta! Totusi Steaua sub comanda lui Olaroiu a facut si ceva jocuri bune! Nu ca-i tin partea! ;)
Care jocuri bune. In afara ca au luat bataie cu Herenveen in fata a 50000 de spectatori, au facut egal cu Betis tot in fata a 50000 de spectatori si 2 egaluri cu FC Arges si National in care nu au avut mai mult de 4 ocazii in ambele meciuri! Meciul cu Betis era altfel daca nu era eliminat Joaquin.
Ratonu
20-03-2006, 07:58 PM
In primul rand, Joaquin a fost eliminat cand Steaua conducea deja. In al treilea rand, nu ai de unde sa stii ce s-ar fi intamplat daca Joaquin ramanea pe teren. Si nu in ultimul rand, ASTA E JOCUL. Joaquin a fost eliminat corect si nu are nimeni de ce sa se planga.
Si ca sa revin la subiect... Se pare ca Iacob va lipsi tot restul sezonului cu o fractura la clavicula. Se vede ca Burca a trecut si pe la Dinamo. Este o pierdere grea pentru Steaua, pentru ca in echipa nu se afla nici un alt finalizator de calitate. Speram in continuare la revenirea lui Oprita si a lui Cristea...
JohnnyUSA
20-03-2006, 08:09 PM
pikciu, nene, mai uita-te si tu pe la televizor ce se discuta. Si o sa vezi ca din doua penalty-uri, unul a fost CLAR!
Mai lasa-ti-ma in plm cu nationalul asta.. nu aveam nimic impotriva sa conserve rezultatul jucand fotbal, dar nu lupte nene, sa ne zobim .. pi..-m-as pe divizia a si fotbalul de rahat din ea.
sisu_stelistul
20-03-2006, 08:38 PM
la minutul 91 au spus ca ambele penaltiuri au fost clare, iar albitrul a tinut pe fata cu ei, au fost si faulturi si offsideuri si cornerul ala pe care nu l-a acordat. Asta e hotie.
pikciu
20-03-2006, 10:00 PM
de acord cu voi. d-asta n-ati castigat, ca v-a furat "albitrul"
cu argesul ati dat vina pe noi, ca ne-am bagat cu autocarul in poarta; cu nationalul ca v-a furat arbitrul. cu timisoara cand o sa va bata pe ce o sa mai dati vina?
p.s. johnny, care penalty e ala clar, nene?
JohnnyUSA
20-03-2006, 10:15 PM
mosule, argesul a jucat cu noi 1-9-1 mai lasa-ma in durerea mea, cu rapidul la fel au jucat, au scapat, au dat golul ala si gata, s-au retras, nationalul a practicat aceeasi tactica+brutatilati mai rau ca la Bastia.
Cat despre penalty... mai uita-te si tu la televizor la emisiunile de specialitate..
Vrei sa-ti traduc ce inseamna VICIERE DE REZULTAT? daca da, da-mi un pm si-ti voi trimite raspunsul + o varianta academica.
pikciu
20-03-2006, 10:21 PM
hai ca nu ma impresionezi cu viciere de rezultat si alte chestii. asa e suporterul roman, daca nu castiga cauta tot felul de scuze. cat despre "emisiunile de specialitate", nu ma uit pentru ca acolo sunt numai stelisti si dinamovisti, care vor sa para neutrii.
JohnnyUSA
20-03-2006, 10:54 PM
atunci nu mai afirma prostii aici daca nici cand ti se aduc argumente nu vrei sa recunosti ceva ce este evident. Sunt curios daca asta se intampla argesului tau ce faceai ? te duceai si impuscai arbitrul tu, nu ?... aaa uitasem voi sunteti o echipa fara pretentii .. la voi se calculeaza punctajul din clasament pe baza reciprocitatilor din campionat.
Deci, in concluzie, ma repet.. daca esti incapacitat atat vizual cat si psihic ca observi ceea ce este evident, nu te mai lansa in afirmatii , risti sa devii penibil.
pikciu
20-03-2006, 11:28 PM
te rog sa te abtii de la astfel de afirmatii, nu e prima oara la tine. daca esti atat de arogant nu mai intra in discutii cu cei din jurul tau.
afirmatii nefondate... n-ai zis care e penaltyul ala clar ca lumina zilei :P
JohnnyUSA
20-03-2006, 11:34 PM
Ti-am zis sa te uiti la TV, eu nu sunt televiziune sa tin inregistrarile video ale meciurilor in arhiva si sa le predau publicului larg pentru a proba pentru cei ce, oamenii cu o mai inalta calificare in fotbal decat mine, sunt 0 barat.
In prima repriza a fost o tragere de mana clara in careu. Procedeu caruia i-a cazut victima Victoras Iacob.
PS: dragul meu , ma bag in discutii pentru ca pute a ignoranta si falsitate si prostie si nu sunt obligat sa vad asa ceva. Nu doresti sa avem o discutie de genul asta, nu mai lansa tot felul de prostii aici. O sa ajung sa inteleg ca Steaua si Dinamo sunt favorizate de arbitri, televiziuni, trusturi de presa, UEFA.. pe cand adevaratele valori sunteti voi. Voi faceti performanta, voi sunteti cei mai curati si lipsiti de pacate ... UND SO WEITER.
yahoo
21-03-2006, 01:09 AM
Hai ma gata,acu sa nu certam sau sa intram in polemici!Eu m-am uitat duminica pe A1 la Recursul Etapei si am vazut acolo analizele unor faze.Ce pot zice,pai Steaua a avut un penalty iar dupa exemplul unor alte echipe din Div A,s-au bagat cu curu in poarta!
Pe mine in Romania asta ma deranjeaza,mentalitatea de a te retrage cu toti jucatori doar asa sa iei si tu un punct sau 3!Si aici ma refer la meciul Rapidului care m-a enervat la culme cat de penibili jucau (si unii si altii)!Argesul se apara dar ineficient iar Nico rateaza din 3 metri!
Poate o sa invete si echipele mici sa iasa la joc,nu sa se baricadeze in propria jumatate si sa astepte trecerea timpului!
JohnnyUSA
21-03-2006, 02:11 AM
Edited by ME.
Ce au facut fotbalistii Nationalului a fost marsavie clara. Probabil motivul e altercatia de la pauza care l-a avut in centru pe Radoi si mai mult ca sigur bancarii au vrut sa-si plateasca politele. Dar nu sa rupi oasele jucatorilor, cel mai mult ma enerveaza ca Iacob incepuse sa revina la forma din toamna.
Cat despre arbitru, daca intr-adevar se va dovedi ca a tras cu oricine altcineva decat Steaua nu mai are ce cauta in arbitraj.
JohnnyUSA
21-03-2006, 11:02 AM
http://www.gsp.ro/index.php?a=37779&shift=1 cititi aici ce scriu oamenii de presa ca s-a intamplat la respectivul meci si nu mai carcotiti aiurea.
Luati si poza asta sa vedeti ce departe de minge a fost jucatorul bancar la acel sut in figura lui Iacob: http://www.gsp.ro/images/content/edition/edition.pdf
sisu_stelistul
21-03-2006, 02:10 PM
oricum au zis la min. 91. in minutele 20 si 40 au fost penaltiuri.
gianni
21-03-2006, 02:17 PM
Avand in vedere ca sunt stelist, ma puteti acuza de subiectivism, dar vred ca meciul cu Nationalul nu a fost decat o reglare de conturi intre jucatori! Din pacate, s-a ajuns la o tampenie mai mare: Victoras Iacob rateaza restul sezonului si alti vreo 3 stelisti au luat-o destul de bine! Din pacate pentru noi toti romanii, vom avea dificultati mai departe-n Cupa Uefa!
Asa o fi fotbalul, dar acel meci numai de fotbal n-a fost!
nigga_thebest
21-03-2006, 08:00 PM
Care e zice la fel ca mine? Becali exagereaza din nou.Gata un penalty si ii fura albitri si nu o sa mai poata castiga si blaturi si chestii din astea .Si MM stoica zici ca era finala Champions League si s-a anulat un gol clar in ultima faza cu ajutorul careia ar fi castigat CL :blink: :blink: Si Rapidul si Poli au fost furate de albitri si nu s-a facut atata tam-tam <_<
Ratonu
21-03-2006, 08:54 PM
Pentru ca la Steaua au fost abateri grave de la regulament si in numar destul de mare. Au fost 3 penalty-uri (bine, hai, 2 clare) neacordate stelei, iar Sapunaru, Burca si iar Sapunaru trebuiau eliminati. Haideti sa radem de Steaua pentru ca Nationalul s-a bagat cu curul in poarta si a recurs la violenta pentru a conserva rezultatul!
stefan
21-03-2006, 09:10 PM
Bla bla bla, nu a primit Steaua un penalty, sa se mai arbitreze 40 de ani de acum inainte impotriva lor si se compenseaza cu titlurile obtinute inainte de revolutie :P Totusi de ce nu zice nimeni de incidentele de dupa meci si de jucatorii Stelei care ar trebui suspendati?
Oricum, nu pot sa neg faptul ca jegul de Deaconu e cel mai slab arbitru vazut de mine vreodata, Serea mai face si meciuri acceptabile, dar asta e varza.
pikciu
21-03-2006, 09:22 PM
bravo stefan, cu asta sper sa se incheie analiza etapei. :P acum gigi a propus sa plateasca el arbitrii straini pentru toate meciurile campionatului, care l-ar costa cam 1 milion $. :huh: totusi avem si noi niste arbitrii bunicei...
JohnnyUSA
21-03-2006, 09:47 PM
stefane, fara rezultatele lor .. ale astora ce spui ca 40 de ani au tot furat, voi restul ati fi inexistenti nene.. nu ca nu sunteti deja..puii mei.
Mda ce sa zic cand Steaua e furata e inadmisibil cand alte echipe sunt furate sau cand altor echipe nu li se acorda un penalty impotriva Stelei intervine scopul care scuza mijloacele.
Ratonu
21-03-2006, 11:11 PM
Si cand, ma rog, s-a gresit grav de cel putin 5 ori intr-un meci in favoarea Stelei?
Nu spun ca arbitrul a fost platit (oricum l-am mai vazut pe Deaconu la lucru si stiu de ceva vreme ca nu e arbitru de Divizia A), dar el a influentat clar rezultatul final al partidei in mod negativ. Nu sunt genul care sa conteste vehement arbitrajele, dar asta a fost prea de tot.
Ei bine asa va dati si voi seama cum e sa fii dezavanjat de fluierici.
Vad ca pentru meciul cu Timisoara e delegat Serea, alta chestiune care si-a batut joc de National in cupa anul trecut. Noroc ca Poli nu e o echipa care sa joace la rezultat.
gianni
22-03-2006, 08:41 AM
Sper ca meciul dintre Steaua si Poli Timisoara sa fie cu adevarat un derby! Sper sa vad ceea ce n-am mai vazut demult in campionat: un meci cu goluri si faze cursive, specatcol! In fine, tot tacamul! ;)
Dar, cred ca deja cer prea mult! ;) Poate o sa reuseasca Steaua sa inscrie!!!
stefan
22-03-2006, 12:28 PM
mda, dupa un meci in care a dezavantajat Steaua Deaconu a fost trimis sa arbitreze in C, dar dupa ce a dezavantajat pe Poli Iasi in 3 meciuri numai sezonul asta nu a patit nimic :ph34r:
gianni
23-03-2006, 09:40 AM
Aici a fost clar viciere de rezultat, iar masura pronuntata impotriva arbitrilor nu mi se pare atat de drastica! Sincer, nu prea difera Divizia A de cea din C! Numai ca acolo, daca viciezi rezultatul te judeca spectatorii direct si fara mila! :P
andrei09
24-03-2006, 02:27 PM
nu stiu unde sa intreb asa ca spun aici ca sa nu mai deschid un topic nou :D
nu mai puneti pronosticurile pentru etapa a XVIII-a?...ca la 15:30 incep primele meciuri ale etapei
pikciu
24-03-2006, 02:58 PM
Originally posted by andrei09@Mar 24 2006, 02:27 PM
nu stiu unde sa intreb asa ca spun aici ca sa nu mai deschid un topic nou :D
nu mai puneti pronosticurile pentru etapa a XVIII-a?...ca la 15:30 incep primele meciuri ale etapei
76217
asta voiam si eu sa intreb.
yahoo
25-03-2006, 10:40 PM
Incredibil cat noroc poate avea dinamo desi joaca un fotbal dezorganizat!Pacat pt constanteni care aveau sansa sa scoata un rezultat mare!Cea mai urata echipa dinamo!
Ratonu
25-03-2006, 10:47 PM
Nu e chiar cea mai urata. Mai sunt in Divizia A si Bacaul si Pandurii.
Si a fost hent la golul lui Zicu.
little_foot
25-03-2006, 10:51 PM
Eu chiar am avut impresia ca nu a fost off-side la golul constantenilor. Mi s-a parut ca in momentul pasei unul ditnre jucatorii dinamovisti fugea spre centrul careului si ca erau pe linie. Meciul nu l-am vazut asa ca nu ma pot pronunta daca au meritat sau nu victoria.
yahoo
25-03-2006, 10:59 PM
+ bataiile penibilei galeriei al lui dinamo!Numai derbede in galeria aia!Asta merita,bataie!!
Ratonu
25-03-2006, 11:33 PM
Da, sincer, eu am izbucnit in ras cand am vazut imaginile. Fara indoiala ca marea majoritate a patitilor merita asta. Sper sa puna videoclipul si pe Prosport la download, ca la Gazeta e aiurea cum au acum.
bullzeye
25-03-2006, 11:41 PM
Rămasă singură pe stadion, galeria Farului porcăieşte echipa lui Dinamo şi pe antrenorii acesteia. Marine, Marine, să-ţi dăm la m... C?ini spurcaţi, de p... să ne luaţi... Dinule, să-ţi dăm la m...
Sonor, sistematic şi fără perdea, spiritul sportiv este terfelit la Constanţa! Arbitrul, observatorul şi jandarmii nu fac nimic!
Sursa www.gsp.ro
Ziceati de galeria lui Dinamo, dar de ce nu comentati si comportamentul suporterilor constanteni? Plus ca ziceti ca sunt numai derbede in galeria dinamovistilor, cum naiba vine asta cand si stelistii, rapidistii si restul sunt tot romani la fel ca dinamovistii!? Toti suporterii romani au aceiasi mentaliate, astfel ca niciunii nu sunt superiori celorlalti din punctul acesta de vedere. Asa ca terminati cu astfel de ineptii, cum ca membrii galeriei unei echipe anume ar fi mai necivilizati decat membrii altei galerii.
SSORIN
26-03-2006, 12:10 AM
Ai dreptate, dar galeria lui dinamo a intrecut orice masura ... (ceva de genul asta s-a intamplat si la pitesti in ultima etapa din sezonul trecut)
Ce bataie au dinamovistii lol am ras putin cel putin primul individ e dea dreptul amuzant dar nu stiu daca e de ras sau nu pt ca indivizi nevinovati pot manca bataie din cauza unora. Am inteles ca i-au dat afara pt ca a explodat o petarda ?!?!
yahoo hai ca nici cu giulestenii tai nu imi e rusine in deplasarea de la Mioveni si nici cu ai mei nu mie rusine nu am auzit ca au facut ceva la Caracal dar am asa o presimtire...
pikciu
26-03-2006, 08:41 AM
ce are farul, aia nu e galerie... au fost de-a dreptul penibili aseara. in loc sa incurajeze echipa, stateau si injurau pe dinamo, pe zicu, pe sapaliga si pe mai multi. dar nici o masura, prietenii stiu de ce :ph34r:
yahoo
26-03-2006, 10:16 AM
Da mai Blue,asta e adevarat,nici la noi nu sunt prea cuminti,insa dinamovistii la fiecare meci au ceva de disputat cu jandarmii,de parca fortele de ordine ar vrea sa le faca un rau!
Asta merita dinamo,pt aroganta lor si pt oftica ca ei nu sunt in cupele europene!Asta merita,aveau nevoie de o lectie buna ca dupaia li se urca la cap!
Sa manance cacat ultrasii lu dracu, aruncau cu scaune, au rupt scaune au provocat si apoi plang saracutii. Aualeu cata ipocrizie la noi, cand aud gunoaiele alea cu anti-jandarmerie, anti-forte de dezordine cica, pe toti i-as bate sa le scot ultrasu din cap. Ei au voie sa bata pe oricine, sa distruga vieti, sa distruga orice, au voie sa incalce legea, dar cand cineva se ridica impotriva lor imediat sa facem plangere la guvern, la strasbourg la curtea pentru drepturile omului.
Cautati in dictionar dupa cuvantul ipocrit
pikciu
26-03-2006, 11:33 AM
Originally posted by mns@Mar 26 2006, 11:53 AM
Cautati in dictionar dupa cuvantul ipocrit
76299
ipocrit: (persoana) care se arata altfel de cum este; (om) prefacut, fatarnic.
astia cred ca daca sunt violenti, sunt cei mai adevarati. galeria lui dinamo este frumoasa, dar sunt acesti paduchi care sug sangele celorlalti. pacat...
Nu vad o bataie zdravana i-ar impiedica sa "li se urce la cap" e adevarat ca nu i-au batut gaborii ca li se punea praful pe pulane si trebuiau sa-l stearga cumva dar totusi acleasi tratament ar fii trebuit sa primeasca si marinarii. Membrii de la galerie ale oricarei echipe care intradevar are o galerie si nu 50 de usti si o toba sunt aceasi apa si-un pamant dar e pacat ca sufera oameni care dau bani sa-si vada echipe in deplasare. Alta tampenie ultrasii lui U s-au enervat ca au pus aia la statie Maria...am si eu aceasta piesa pe hard pe undeva inseamnca ca sunt stelist? Sau cand ghinionistul ala a trecut pe langa masa de suporteri rapidisti si i-a sunat cell-u avnd sonerie Maria si a trebuit sa treaca strada printre masini ca sa nu o i-a pe coaja.
DarkComy
26-03-2006, 04:43 PM
Acum vreau sa vad MINIM o etapa disputata cu portile inchise de catre Dinamo ( eu le-as da 2 etape)
pikciu
26-03-2006, 06:24 PM
pai de ce sa supspende terenul lui dinamo? :huh:
asa a fost si la rapid-steaua... aiurea. de ce sa sufere un club pentru niste alcoolici?
yahoo
26-03-2006, 07:55 PM
Ba sa sufere,sa nu mai vina lumea la stadion la meciul cu Steaua!Foarte bine le face!
sisu_stelistul
26-03-2006, 08:01 PM
Steaua zdrobeste timisoara cu tot cu antrenorul ei "de locurile 3-4"
Intradevar 2-1 e un scor umilitor
Tare blue :D
Se vede treaba ca steaua trebuie sa invete sa joace si cu echipele care trag 90 de minute de un egal.
Meciul de azi a fost foarte bun, faze, ritm, individualitati, tot ce trebuie. E bine ca ramanem aproape de dinamovisti care iata ca reusesc sa castige si cand nu joaca cine stie ce, lucru de asemenea laudabil mai ales in fata unei echipe incomode ca Farul care de asemenea nu adopta principiul "hai frate poate o punem de un 0-0"
Ratonu
26-03-2006, 09:41 PM
Da, dragut meciul. Nu mi-a placut, insa, deloc reactia suporterilor la prestatia lui Oprita. Ar trebui ceva mai multa rabdare, este greu cand te accidentezi atunci cand esti pe val si apoi nu prea mai apuci sa joci. Si in plus Oprita nici nu a jucat rau.
JohnnyUSA
26-03-2006, 10:16 PM
pai dragut vere comparativ cu cel al cainilor.. normal ca e dragut pentru ca se joaca pe bune.
DarkComy
26-03-2006, 10:20 PM
Hmm , acum se vede ce rezerve are Steaua . Dupa ce a facut Oli cele 3 schimbari au ramas nume "GRELE" pe banca de rezerve :lol: Cam subtirel lotul si vai de poponetul lor daca o sa aiba vreo 2-3 jucatori indisponibili pentru un meci
Ratonu
26-03-2006, 10:49 PM
Originally posted by DarkComy@Mar 26 2006, 11:20 PM
Hmm , acum se vede ce rezerve are Steaua . Dupa ce a facut Oli cele 3 schimbari* au ramas nume* "GRELE" pe banca de rezerve* :lol:* Cam subtirel lotul* si vai de poponetul lor daca o sa aiba vreo 2-3 jucatori indisponibili pentru un meci
76338
Nu prea cred... Astazi chiar au avut 3 jucatori indisponibili: pe Goian, pe Bostina si pe Iacob. :P Nu-l pun si pe Sorin Paraschiv, el e oricum cea mai mare problema din primul 11 al Stelei (Lovin si Cristocea mi se par solutii mai bune si probabil ca daca Protasov ar fi ramas la Steaua ex-constanteanul ar fi titular regular). Mai e problema cu varful de atac si aici cred ar trebui sa li se dea ceva incredere lui Litu si lui Simion. Oprita si Cristea sunt jucatori cel putin respectabili, dar nu sunt genurile care ar putea prelua intocmai sarcinile lui Iacob. Oricum, lotul Stelei este unul destul de solid si nu e putin lucru ca elevii lui Olaroiu au reusit sa invinga Timisoara fara 5 dintre titularii din meciul de la Sevilla.
Nu te lua dupa prestatia lui Lovin de aseara :) Intr-adevar a jucat foarte bine dar a fost cam prima data in multa vreme. Cristocea trebuie sa joace mai multe minute sa bage mingea in plasa si de acolo pana la titularizare o sa fie usor.
Cat despre Litu si Simion, tu ai avea curajul sa-i bagi pe final de meci cand e vital sa iei 3 puncte si la un corner sa i-o dea adversarului sau mai stiu eu ce greseala fatala sa comita din cauza emotiilor..
gianni
27-03-2006, 10:14 AM
Baieti am anticipat bine! Steaua a facut un meci bun cu Poli Timisoara, dar nici Poli n-a jucat rau! Despre restul etapei: Dinamo reuseste sa castige, dar nu prea arata ca joaca fotbal! Daca aceasta echipa castiga titlul si ajunge in Liga campionilor, avem vreo sansa? Sportul evolueaza frumos, iar Mazilu joaca bine! Rapidul are noroc si invinge! Razvan Lucescu este unul dintre cei mai buni antrenori si ceea ce-i mai important este unul tanar!
Dinamo a primit 2 etape de suspendare pentru "prestatia" suporterilor! Dar despre comportamentul acestora imi voi spune parerea in topicul "Galerii"!
In rest, imi pare bine ca Steaua a spart gheata! Pregatim meciul cu Rapidul! ;)
Ratonu
27-03-2006, 09:34 PM
S-ar putea, pana la urma, sa nu fie doua etape, ci una singura. Sa fie atmosfera Derby-ului mai importanta decat regulamentul si decat bunul simt?
DarkComy
27-03-2006, 09:43 PM
Sa fie mai importante pilele lui Dinamo?? :angry: :angry:
Da, atmosfera e mai importanta. Nu vad de ce stelistii trebuie sa sufere din cauza suporterilor dinamovisti, si pana la urma ce vina are clubul dinamo ca fanii care au facut deplasarea sunt violenti. Nu stiu daca se poata deja in tara sa interzici anumitor indivizi sa intre pe stadion dar in orice caz e imposibil sa le interzici sa faca deplasareape un stadion strain. Daca ei ar fii fost gazda atunci DA, merita sa fie suspendati pentru ca gazdele trebuie sa asigure paza si protectia spectatoriilor, sa controleze oamenii la intrarea pe teren si sa confiste sticle, petarde s.a.m.d. lucru ce nu a fost facut la C-ta. Daca dinamovistii sunt suspendati acelasi lucru trebuie sa pateasca si Farul pt ca nici marinarii nu au avut un comportament mai civilziat , aruncand cu pietre, sticle sau orice le cadea la indemana, si dupa cate intelelg, ei au dat tonul scandariilor triviale si tot ei au injurat echipa,antrenori, jucatori, etc pe toata durata meciului. Fie ca au fost vinovati sau nu alb rosii pentru ce s-a petrecut pe fost Gheorghe Hagi jandarmii dupa parerea mea au reactional cu mult excess de zel si pulane. Da-i afara de pe stadion, da-le amenzi daca baietii au bani si nu stiu cum sa scape de ei dar nu ii bate cu bestialitate mai ales cand in grup se aflau si femei sau copii. Nu e prima oara cand dinamovistii creaza conflicte de genul asta dar in nici un caz nu e prima oara cand jardarmii bat fara mila tot ce le iese in cale.
Ratonu
27-03-2006, 10:38 PM
Daca ar arunca un putoi cu un scaun in tine nu l-ai bate?
Probabil ar avea si un motiv ca sa-l arunce. N-am fost pe toate stadioanele din tara care au scaune dar unde am fost am gasit acele scaune mici din plastic, inconfortabile si cred ca sunt foarte usoare. Dupa cum era imbracati gaborii sut sigur ca un scaun primit chiar si in casca nu ar fii durat atat de mult incat sa te faca sa imparti pulane fara mila.
gianni
28-03-2006, 10:19 AM
Si astfel ajungem sa se pazeasca stadioanele mai rau decat inchisorile! O sa se ajunga sa se puna grilaje metalice electrificate! :D Pe bune, oamenii care vin pe stadioane vin ca sa se descarce verbal si de celel mai multe ori si fizic! Nimeni nu zice ca trebuie sa stai ca la dentist, dar nici sa pleci acasa pe targa ca asa le vine unora sa-ti dea in cap cu ceva! Pana la urma asta tine de mentalitatea oamenilor, iar la noi nici acei 20 de ani ai lui Brucan nu ne vor fi de ajuns sa ne schimbam!
JohnnyUSA
28-03-2006, 12:48 PM
Din partea mea sa-i inchida pe toti cei turbulenti, indiferent ca sunt ei stelisti, rapidisti, dinamovisti, olteni & stuff.. mi-e scarba de ei, numai indivizi frustrati de viata cotidiana ce se dezlantuie pe stadion.
DarkComy
28-03-2006, 09:48 PM
Recunoc ca pe stadion doar injur nu ma si bat , injur de nervi la ratari in rest stau cuminte si vizionez meciul ca un om normal
gianni
30-03-2006, 11:58 AM
Pana la urma tot 2 etape fara spectatori a primit Dinamo? Ar fi nasol un derby Steaua-Dinamo fara spectatori, dar mai important este sa fie un minim de respect pe stadion! ;)
JohnnyUSA
30-03-2006, 12:47 PM
Nu uita ca si Steaua si Rapid s-au fript cu cate 2 etape .. eu nu inteleg de ce se simt asa "vanati" dinamovistii .. sau nu sunt obisnuiti sa se ia lumea si de ei ?
gianni
30-03-2006, 02:26 PM
Nu prea sunt vazuti bine in ultima vreme dinamovistii! Ma refer aici la formatia Dinamo, mai ales in partea superioara a conducerii! :P
pikciu
01-04-2006, 03:29 PM
sunt scarbit de arbitrajul lui helesteanu si al asistentilor... avem un arbitraj de cacao
Time2Chill
01-04-2006, 09:33 PM
Dinamo facu egal cu Iasul, nici macar nu ma asteptam la o asemenea bucurie!!!
yahoo
01-04-2006, 09:56 PM
Dinamo e o farsa de echipa,niste hahalere la conducerea acelui club!Isi merita soarta!
Ratonu
01-04-2006, 10:01 PM
A fost un meci slabut. Dinamo a avut mari dificultati in a-si crea ocazii (noroc ca l-au prins, totusi, pe Bordeanu intr-o zi proasta si astfel au reusit sa se mai apropie de careul iesean). Poli a fost destul de ofensiva in a doua repriza, dar tot fazele cu mingi lungi le-au iesit cel mai bine. Nu am vazut nimic spectaculos in afara (oarecum) de golul lui Rednic.
Trebuie s-o spun, jocul lui Dinamo este infect. Echipa are doi oameni muncitori si cu idei bune, Grigorie si Florentin Petre, dar de multe ori ideile lor sunt imposibil de pus in aplicare, ori datorita limitelor tehnice ale lor, ori datorita limitelor psihice ale colegilor.
JohnnyUSA
01-04-2006, 10:30 PM
Nu uitati. Indiferent de rezultatul meciului Stelei de maine, dinamo tot pe primul loc ramane.
La dinamo li s-a cam infundat :D Nu prea mai vor echipele lui netz (sunt cocalar de mirc)oiu sa le dea meciuri :D Vad ca recurg la arbitrii, cumpara pe arbitrii... In fine, ma bucur mult de tot de punctu scos de Iasi :D
Ratonu
02-04-2006, 05:58 PM
Otelul s-a schimbat mult in bine in retur. Grigoras este un antrenor spectaculos si eficient. Din pacate pentru ei, astazi au avut de intalnit Steaua. Meciul a fost destul de antrenant (peste media Divizia A, oricum), cu Otelul avand destule perioade in care au fost mai ofensivi decat campionii. Ma bucur pentru Balan si Cristea, care nu mai facusera demult meciuri asa de bune. Foarte urata a fost atitudinea unora dintre suporterii galateni, care la 0-2 paraseau deja stadionul. Nu se face asa ceva cand echipa ta joaca impotriva Stelei, mai ales ca o face chiar placut.
2 meciuri frumoase azi la Otelul si la Timisoara, au avut ritm, spectacol, cam tot ce trebuie. Meritate amandoua victoriile desi speram la un pas gresit al Rapidului in vederea moralului pentru joi :)
pikciu
02-04-2006, 09:46 PM
timisoara e numai cu lauda. s-a vazut ca nu se poate bate cu granzii (rapid si steaua), si nici cu dinamo nu cred. asa ca sa lase ciocu mai mic si sa nu se mai dea asa rotunzi.
nu mi-a placut deloc reactia publicului aluia "civilizat" la iesirea lui moldovan.
Ratonu
02-04-2006, 09:51 PM
Desi in perspectiva campionatului ar fi fost mai convenabil un egal sau o victorie a Rapidului, am sperat sa bata Timisoara. Si in vederea moralului de joi, dar mai ales pentru ca mi-e greu sa nu tin cu Regele. Victorie totusi meritata pentru Rapid, care au avut mai putin jucatori adormiti in ultima ora de joc.
gianni
03-04-2006, 07:38 AM
Steaua a jucat bine, chiar daca si-a menajat unii dintre jucatori! Este bine ca si-a revenit Cristea si sper sa-l tina cat mai mult aceasta revenire! Despre Carlos se poate spune ca este imprevizibil!
Victoria Rapidului m-a lasat masca! Sincer ma asteptam ca Poli sa joace mult mai bine! Iesirea nervoasa a lui Hagi denota faptul ca inca nu este un antrenor atat de bun pe cat se crede!
Prin urmare, gandindu-ne in perspectiva, se pare ca joi seara vom avea un meci placut!
A, despre prestatia celor de la Dinamo, nu cred ca mai are rost sa comentez! Oricum evolutia lor este fara comentarii! ;)
JohnnyUSA
03-04-2006, 12:26 PM
Gianni .. sa nu dam verdicte asa de devreme despre Cristea. Sa mai faca cateva meciuri bune si abia atunci putem spune ca si-a revenit. Cat despre Poli, se pare ca a fost un fas care cu timpul se pierde in aer. Pacat de Hagi pentru ca nu are pe cine antrena.
gianni
03-04-2006, 02:14 PM
Faptul ca a inceput sa prinda prima echipa si sa nu mai stearga banca de rezerve este un prim pas. Totusi este bine ca Steaua are cateva rezerve care pot suplini, cat de cat, titularii obisnuiti.
Ramane sa vedem ce vor face in continuare! Parca Olaroiu remarcase, in meciurile de pregatire, pe Ochi-Rosii! Ce se mai aude despre el?
pikciu
03-04-2006, 02:28 PM
dinamo schimba antrenorii ca pe chiloti :P
gianni
03-04-2006, 02:37 PM
L-au schimbat pe "Sapaleague"? De ce? Pai la Dinamo nu antrenorul este de vina, ci jucatorii, "vedetele", care numai de fotbal se preocupa-n ultima vreme!
Si cine este noul antrenor?
P.S. Vor ajunge sa aiba antrenori numai pentru o etapa la cum joaca echipa!
Ratonu
03-04-2006, 02:44 PM
Cred ca vor ajunge sa schimbe antrenorul la fiecare repriza.
Se pare ca Florin Marin este noul antrenor.
gianni
03-04-2006, 02:45 PM
Pai, atunci n-au schimbat antrenorul!!! Au schimbat doar prenumele antrenorului!
:P
little_foot
03-04-2006, 03:13 PM
Dinamo seamana cu Universitatea din sezonul trecut: schimba antrenori, aduc jucatori care de ceva timp nu mai au nici o taina cu fotbalul...imi place de ei...sper sa urmeze calea Craiovei pana la capat :P
gianni
03-04-2006, 03:15 PM
Da, dar Craiova mai are o sansa sa revina-n B! Dinamo nu va putea suporta acest lucru, fiind invatata sa joace numai in partea superioara! ;)
Dinamo se duce baieti, acolo unde merita, se duce incetu cu incetu, stati calmi :D
nigga_thebest
03-04-2006, 04:26 PM
Sa fim seriosi ,Dinamo are o cadere da nu cred sa ajunga la valoarea* Craiovei.Nu cred ca au sanse la campionat, mai degraba Rapid decat Dinamo dar totusi cred ca Steaua este foarte aproape de primul loc. Hai Rapid :mishto:
JohnnyUSA
03-04-2006, 06:41 PM
Originally posted by nigga_thebest@Apr 3 2006, 05:26 PM
Sa fim seriosi ,Dinamo are o cadere da nu cred sa ajunga la valoarea* Craiovei.Nu cred ca au sanse la campionat, mai degraba Rapid decat Dinamo dar totusi cred ca Steaua este foarte aproape de primul loc.* * * * * Hai Rapid :mishto:
76820
Dpdv al punctelor, Steaua este chiar pe primul loc :P
Doar golaverajul mai slab o face sa nu fie trecuta in clasamente cu "1." in fata.
gianni
04-04-2006, 07:39 AM
Ce mai conteaza! Duminica se va face si aceasta schimbare!
Doar daca pierde dinamo cu bacaul maine, ceea ce-mi doresc din tot sufletul :D I hate dinamo ! :D
habbib
04-04-2006, 02:19 PM
Nu prea cred ca au sa piarda cu bacaul pentru ca aia sunt varza rau, posibil sa fie una din echipele retrogradate anul asta. Oricum nu se stie, intotdeauna bacaul a jucat cu incrancenare impotriva lui dinamo. dinamo prea mult nu mai rezista pe primul loc si sincer cred ca o sa piarda si podiumul, nu ca mi-as dori neaparat asta dar dinamo nu are fata de cupele europene si sincer chiar daca tin cu Rapid, cred ca Steaua va lua campionatul, Rapidul pe 2 iar pe 3 nu se stie. S-a vazut si zilele astea ce situatie jenanta e la Dinamo, mai bine spus ce situatie e de ani buni incoace. Andone parca a fost singurul care a facut ceva cu echipa asta, dar a fost indepartat, mare prostie din partea lor :) De un lucru mai sunt curios, dupa aceasta aventura europeana a Rapidului si a Stelei, sunt curios ce vanzari si cumparari de jucatori au sa se faca cele doua echipe.
pikciu
04-04-2006, 02:36 PM
gsp.ro: Marian Iancu arestat
Azi, s-a dispus arestarea preventivă a lui Marian Iancu pentru 30 de zile. Patronul lui Poli Timişoara a lipsit de la audieri. Mandatul intră ?n vigoare imediat. Iancu trebuiesă se prezinte la Inspectoratul Poliţiei Capitalei Direcţia de Cercetări Penale! ?Este o decizie abuzivă. S?nt nevinovat?, a declarat Iancu pentru Realitatea TV.
i s-a cam infundat.
S-a cam dus cu Timisoara. Cred ca nici jucatorii nu sunt prea bucurosi!
Is curios cine le mai da atatia bani jucatorilor si zdrentei aleia de Craciunescu :D
Iancu a spus acum putine zile la "om la om" ca in caz ca el pleaca pentru o vreme, are cine sa bage banii acolo. Probabil stia ca va fi arestat in curand.
Si asa dinamo mai castiga 3 puncte, pacat ca jucatorul ala de la Bacau a ratat 2 ocazii monumentale.
Mie unul mi-ar fii rusine sa castig 3 puncte in minutul 92 la echipa cu cel mai dezastruos adevar, bacaul e chiar sub Vasluiul aici.
Cum noi nu jucam etapa asta iar o sa se prelungeasca suspansul chiar si dupa intalnirea directa.
gianni
06-04-2006, 07:21 AM
Dinamo n-are fata de campioana! La cum au jucat, trebuia sa sa bata Bacaul, dar asa este in fotbal, castiga cine nu merita! De fapt, daca ma gandesc mai bine, tot Steaua a castigat pentru Dinamo, deoarece Curt a marcat din pasa lui Catalin Munteanu, ambii fosti stelisti!
Poli Timisoara, de asemenea, nu are fata de campiona! Degeaba se tot bate cu pumnul in piept Hagi! Pe teren sunt varza! Ce se intampla cu reveletia turneelor de pregatire, Simek, pentru ca am vazut ca nu este utilizat pe teren!?
In momentul de fata singurele echupe care mai arata ceva sunt Steaua si Rapid!
Simek are ruptura de ligamente.
Deci cum sa ai asa bulan !? Sa dai gol in minutul 92 de la o amarata de centrare... :D
Dinamo e adevarat, nu are fata de campioana, poate doar de echipa de pluton... De timisoara ce sa zic, vorba lui Moldovan : "Poate daca aduc inca un vagon de jucatori o sa castige campionatul". Atata timp cat la timisoara ajung rezerve de la echipele bucurestene, si panarame ca si Plesan, nimic nu o sa iasa...A, si sa nu uit, antrenor ca Hagi...
pikciu
06-04-2006, 05:29 PM
un "update" la clasamentul general provizoriu la pronosticuri cand se face? daca vreti va ajut.
imi cer scuze, am considerat ca e mai bine sa postez aici, decat sa deschid un topic.
gianni
07-04-2006, 08:00 AM
Astept cu nerabdare derbyul Dinmo-Steaua! Sper sa castige Steaua!
Jokes
07-04-2006, 09:45 AM
Sper sa faca 0-0.
JohnnyUSA
07-04-2006, 09:50 AM
la cum joaca dinamo acum, Steaua ar trebui sa-i bata fara probleme.
SSORIN
07-04-2006, 10:38 AM
Ii va bate fara probleme !
bullzeye
07-04-2006, 11:59 AM
Eu zic ca o sa-i bata la cel putin doua goluri diferenta, probabil ca va fi 2-0 pentru Steaua. Insa sper foarte mult sa isi revina si Dinamo, in momentul acesta am avea mare nevoie de inca o echipa de talie europeana, ca daca o sa ramana asa situatia o sa ajungem exact la fel ca scotienii, care au doar doua echipe mari cu rezultate in Europa (Celtic si Rangers), iar in rest niciuna din campionatul lor nu prea are ce cauta intr-o competitie europeana.
Ratonu
07-04-2006, 12:06 PM
Heh, sa zici mersi, pana acum nici ca scotienii nu eram. :)
bullzeye
07-04-2006, 12:40 PM
Mda, asa e :) , si oricum sunt incantat de situatia actuala, si macar sa ne rugam noi sa continue la fel in viitoarele sezoane. Dar de ce sa nu speram si la mai bine in viitor, cat timp stim ca ar fi posibil?
pikciu
08-04-2006, 07:06 PM
In sfarsit a batut si Argesul pe cineva :P S-a simtit lipsa lui Tanasa in primele etape. Astept cu nerabdare derbyul de maine.
apropo, se pare ca avem prima retrogradata, dupa macelul de la iasi?? felcitari poli. :)
Andrey95
08-04-2006, 07:55 PM
Sper sa ia bataie Dinamo de la Steaua!
Ratonu
08-04-2006, 09:28 PM
A fost o zi cu meciuri deloc rele in Divizia A, culminand cu Poli Timisoara - CFR Cluj, 2-2. Ma gandeam mai devreme cat de mult a crescut nivelul mediu al meciurilor din prima divizie romaneasca de la adoptarea sistemului cu 16 echipe si la ce greseala s-a facut cand s-a decis revenirea la cel cu 18. Avem in Divizia A 3 echipe jalnice (Bacau, Pandurii si Vaslui), dintre care una o sa ramana si o sa aiba alte 4 alaturi. Mare pacat.
JohnnyUSA
08-04-2006, 09:34 PM
a fost tare, tare meciul lui Poli cu Cluj. Chestia cu 18 echipe este "necurata", parerea mea.
pikciu
08-04-2006, 10:16 PM
Ati auzit ca a demisionat Hagi? nu e un bun antrenor, daca renunta in momentele delicate pentru echipa...
Serios??? Marele antrenor nu suporta presiunea!
E cel mai bine pt Poli, a fost un mare jucator si e un om cu un caracter deosebit dar cu antrenoratul sta mai prost..sunt curios cine o sa vina in locul lui. Sper sa pice Vaslului si Bacaul, iar dupa cum se pare vor intra in A Ceahlaul, U si Medias si sper eu CSM. U va rezista cu siguranta desii va fii un an greu si pot spune acelasi lucru despre celelalte echipe. Pana la urma cine credea ca o nou promovata ca CFR va juca asa de bine in campionat si Intertoto?
JohnnyUSA
09-04-2006, 09:05 AM
Mdeah , vor reveni echipele "Cooperativei", Ceahlaul.
Eu stiam ca in urmatorii ani se vroia ca in toata europa sa intre sistemul de 16 echipe. Acum daca suntem aliniati deja, la ce dracu ne mai schimbam.
yahoo
09-04-2006, 11:22 AM
Din cate am inteles eu de la Mitica aceasta regula vroia sa fie aplicata in tarile mici unde exista campionate de 18 echipe!Acuma,el asa a zis insa in comunicatul UEFA de atunci scria clar pt toate campionatele din Europa!
Andrey95
09-04-2006, 12:53 PM
Ce meci a fost intre Poli Timisoara si CFR Cluj! Cred ca e mai bine pentru Timisoara ca a demisionat Hagi!
DarkComy
09-04-2006, 01:41 PM
Hagi s-a razgandit si va ramane la echipa dar i-a exclus din lot pe Caramarin si pe Alin Stoica :huh:
Nu vad ce drept are Uefa de a forta tari sa aiba campionate cu numai 16 echipe. La noi e ok dar Anglia, Franta, Spania ce fac? La fel si cu masurile astea extrem de exagerate impotriva rasismului. Sa stea pe curul lor, ei guverneaza intrecerile internationale , campionatele sunt guvernate de cei din acea tara de asta exista ligi si federatii.
nigga_thebest
09-04-2006, 03:46 PM
Nu ii forteaza e doar o recomandare si se pleaza de la ideea ca se joaca prea mult fotbal intr-un an si jucatorii sunt prea obositi .Nu is de acord cu asta pentru ca deaia s-au facut fotbalisti sa joace fotbal <_<
Andrey95
09-04-2006, 03:56 PM
Originally posted by DarkComy@Apr 9 2006, 03:41 PM
Hagi s-a razgandit si va ramane la echipa dar i-a exclus din lot pe Caramarin si pe Alin Stoica* :huh:
77274
Acum am aflat! Hagi s-a intors la Poli Timisoara! Caramarin si Alin Stoica joaca ceva fotbal din 3 in 3 luni, iar pentru o echipa cu pretentii la podium... <_<
bullzeye
09-04-2006, 06:25 PM
La fel si cu masurile astea extrem de exagerate impotriva rasismului
Cred ca nu vad bine. Adica tu vrei sa zici ca toti idiotii care incap sa scandeze impotriva jucatorilor de culoare doar pentru ca acestia inscriu goluri impotriva echipei lor preferate sau pentru fac un meci bun?! Dupa parerea mea aceia sunt niste scursuri de oameni si nici o pedeapsa nu ar fi indeajuns de severa pentru ei, din punctul meu de vedere pot sa-i inchida dierct si sa-i scoata afara doar dupa ce le-au scos rasismul din cap. Ce drepturi au acei oameni sa-i judece pe altii doar dupa culoarea pielii, cand probabil ei sunt zero barat din punctul de vedere al caracterului pe langa acele persoane de culoare?
Ratonu
09-04-2006, 09:36 PM
Astazi am vazut doua meciuri de nivel mediocru, Pandurii - Rapid si Dinamo - Steaua. Atat Rapidul cat si Steaua au avut mult de suferit de pe urma eforturilor din Cupa UEFA si au jucat la un randament scazut. Cele doua egaluri sunt rezultate echitabile.
bullzeye
09-04-2006, 10:16 PM
Echitabile e foarte bine zis, cel putin la meciul Dinamo - Steaua cu siguranta ca a fost cel mai echitabil rezultat, in ciuda unui cartonas rosu in tabara dinamovista pe care doar arbitrul l-a vazut :P . Eu zic ca le-a venit cat se poate de bine golul in minutele de prelungire, dupa ce s-a inatmplat la constanta sa li se mai intample si lor si sa vada cum e, poate ca acum le-or veni si lor mintile incap si incep sa joace si ei fotbal. In fine, pe de-o parte imi vine sa rad si pe alta sa plang, dar asta e fotbalul. Macar au jucat de la egal la egal cu o semifinalista a Cupei UEFA :P .
El clasico un poco mediocro (sau cum s-o scrie) dinamo, imi pare rau ca spun asta, merita sa castige, au jucat cu rautate si au avut un gol superb. Steaua a egalat dintr-o mare gafa a lui Babicu' si a apararii dinamoviste si nu a aratat mai nimic inafara acestei faze exceptand acea ratare incredibila a lui Dica. Daca o tin tot asa cu Boro nu ii vad bine deloc. E bine totusi ca sunt din ce in ce mai multe femei la meci si atmosfera a fost frumoasa, totusi cam putin fotbal.
bullzeye: sincer mi-ar convenii sa ma numeasca suporterii un alb imputit decat sa ma injure de mama, nu esti de acord? rasism NU EXISTA in tara pot spune fara a gresii pt ca daca ar exista am vedea zilnic batai intre Romani si ciori, ciori omorate, expulzate s.a.m.d. Ahh ca sunt destui, prea putini din pacate, care nu suporta tiganii e altceva, ceva normal nu anormal. Nu suntem nebuni , nu ii uram ca suntem plictisiti si cautam un hobby. Sunt curios daca cativa colorati te-ar astepta la capat de pod si ti-ar usura buzunarele cat de libertin ai fii. Printre magami-as si trimiteri la origini nu si-ar face loc un comentariu la adresa etniei infractoriilor?Hai sa fim seriosi si sa lasam ipocrizia deoparte.
PS: data viitore cand mai aduce vreun destept de presedinte arbistrii straini sa le dea cateva prezervative, nu de alta dar daca vor sa futa meciul sa stiim ca sunt curati. O mare albastra, rosie si mai ales galbena.
JohnnyUSA
09-04-2006, 11:35 PM
Un meci extraordinar de urat..defapt cam asa au fost ultimele meciuri din "groapa". Dinamo atat a putut, Steaua se pare ca este sleita de puteri dupa parcursul european de pana acum , cu parere de rau o spun ca la Steaua lipseste omul de gol, adevaratul golgheter. Nu ma bucura acest egal din prisma punctelor cat ma bucura ca s-a dat golul in prelungiri, asta ca sa vada si ei cum este sa fi egalat / invins dupa minutul 90.
Blue, Dinamo inafara de golul ala nu au mai avut nimic. Steaua a dominat teritorial dar a fost o dominatie sterila.
Deja sunt ingrijorat pentru dubla cu Boro, dar .. vom vedea ce va fi atunci.
bullzeye
09-04-2006, 11:49 PM
Blue, presupun ca zici bine ca noua ca albi ne-ar durea undeva daca cei de culoare ar fi rasisti fata de noi, insa eu nu am vazut niocodata un fotbalist care sa vrea sa plece de pe teren pentru ca l-au injurat suporteri de mama, in schimb au fost atatea cazuri cand unii fotbalisti de culoare au vrut sa paraseasca terenul cu demnitatea la pamant in urma manifestarilor rasiste, si aici ma refer la oameni nevinovati cum s-a intamplat la meciul acela al Barcelonei in care Eto'o era sa paraseasca terenul cu lacrimi in ochi si la sfarsitul careia Ronaldinho a declarat ca ar fi trebuit sa paraseasca si el stadionul impreuna cu Eto'o in loc sa-l convinga sa continue meciul. Insa noi ca albi nu putem nici sa ne imaginam ce simtea el atunci. Cat despre partea cu tiganii care ne usureaza la buzunare ai dreptate ca ar trebui dispretiuiti, insa cu nimic mai mult decat albii care procedeaza la fel doar pentru ca ei sunt de culoare, pentru ca te asigur ca sunt si o groaza de albi care mi-ar da imediat una in cap pentru ce as avea in buzunare, asa ca sa nu generalizam si sa spunemi (sunt agramat) (sunt agramat) (sunt agramat) (sunt agramat) ca toti tiganii sunt la fel, ca examplu ar fi Nicolita de la Steaua care a demostrat de atatea ori ce caracter are. Eu asta am vrut sa spun mai sus, iar daca tu ma crezi ipocrit pentru asta presupun ca trebuie sa ma impac cu ideea asta, insa daca vrei tu poti sa o ti pe a ta in continuare cu privire la rasism.
Blue, Dinamo inafara de golul ala nu au mai avut nimic. Steaua a dominat teritorial dar a fost o dominatie sterila.
Johnny, sincer ma indoiesc ca asta s-a datorat faptului ca Dinamo nu a putut mai mult, ci datorita faptului ca ei au incercat sa apare avantajul de un gol in loc sa continue ofensiva, decizie ce i-a costat scump pana la urma. Eu tocmai din motivul acesta am spus ca rezultatul a fost echitabil, daca Florin Marin a fost indeajuns de fraier incat sa incerce sa apere un avantaj minim in fata Stelei atunci si-a meritat soarta de a fi egalat.
gianni
12-04-2006, 08:43 AM
Dinamo-Steaua a fost un derby ratat, in mare parte datorita oboselii echipei Steaua, dar si faptului ca Dinamo nu prea mai arata nimic in ultima vreme!
Poli-Cfr a fost un adevarat derby si imi pare rau ca nu a invins Cfr-ul! Merita!
Astazi este etapa! S-a vazut aseara ca Poli Timisoara nu are echipa de primul loc, iar Hagi isi poate da demisia de 10 ori si sa revina asupra deciziei pentru ca nu este un antrenor adevarat! Au fost varza aseara, iar Sportul este, dupa parerea mea o echipa bunicica!
Sper ca diseara Rapidul sa invinga pe Dinamo, chiar daca cu Pandurii n-au facut un meci prea bun si le mai si lipseste cativa jucatori de baza!
Si, bineinteles, sper sa invinga Steaua pe Poli!
Jokes
12-04-2006, 08:13 PM
Ce ziceti de meciul din seara asta?
JohnnyUSA
12-04-2006, 10:08 PM
Zic ca Steaua Bucuresti a atacat non-stop, iara Poli Iasi s-a multumit sa se apere 90 de minute si sa spere la vreun contra-atac norocos.
little_foot
12-04-2006, 10:24 PM
Deocamdata este 3-0 pentru Rapid si dinamovistii nu par sa aiba sanse la campionat la cum se prezinta in ultimele meciuri: multe scandaluri, jucatori cu fite care nu arata nimic, jucatori care fac echipa, jucatori trecuti care au fost adusi degeaba. Cam asa este Dinamo in returul asta.
Off-topic: Gianni te-am prins cu greseala :D
"Sper ca diseara Rapidul sa invinga pe Dinamo, chiar daca cu Pandurii n-au facut un meci prea bun si le mai si lipsesc cativa jucatori de baza!"
yahoo
12-04-2006, 10:46 PM
O victorie meritata a Rapidului pe fondul unui joc dominat in totalitate de baietii lui Razvan!La cum incepuse meciul eram sigur ca va fi o victorie Rapidista!Asa cum au zis si comentatorii,au lipsit pasele decisive la dinamovisti!Cu aceasta victorie putem spune ca reintram in lupta pt titlu si acel loc 2 de UCL!Dinamo,nu cred ca vor termina in primele 2 echipe din Romania in acest sezon!Bv baieti,un meci superb!
LE: Da,greseala mea Dark! :iamwithstupid:
DarkComy
12-04-2006, 11:37 PM
Originally posted by yahoo@Apr 12 2006, 11:46 PM
O victorie meritata a Rapidului pe fondul unui joc dominat in totalitate de baietii lui Razvan!La cum incepuse meciul eram sigur ca va fi o victorie Rapidista!Asa cum au zis si comentatorii,au lipsit pasele decisive la dinamovisti!Cu aceasta victorie putem spune ca reintram in lupta pt titlu si acel loc 2 de UCL!Dinamo,nu cred ca vor termina in primele 2 echipe din Romania in acest sezon!Bv baieti,un meci superb!
77500
Ce al doilea loc de UCL ? :huh: Vom avea 2 locuri de UCL daca depasim Rusia si asta se aplica din campionatul 07-08 !
JohnnyUSA
13-04-2006, 12:23 AM
ca o rectificare Dark, se va aplica din sezonul 2006-2007, pentru ca noi acum ne aflam in sezonul 2005-2006.
DarkComy
13-04-2006, 12:57 AM
Eu parca stiam ca din 2007-2008 :huh: , nu conteaza la cat de obosit sunt probabil ca am incurcat informatile. In 48 de ore am dormit 5 ore :crazyboy:
stefan
13-04-2006, 07:14 AM
Nu stiu cand ai vazut tu ca Steaua a atacat non-stop, poate il ultiele minute dupa eliminarea extrem de usoara a lui Toma, ca in rest nu prea s-a vazut.
Ratonu
13-04-2006, 07:25 AM
Si totusi Poli Iasi mi s-a parut mai putin interesata de atac decat in meciul cu Dinamo. Sau, mai degraba, mai putin capabila. Eliminarea lui Toma a fost corecta, la faza cu Oprita orice arbitru profesionist ar fi dat penalty si cartonas galben, iar la al doilea galben a fost o intrare prin alunecare cu picioarele foarte sus.
stefan
13-04-2006, 07:35 AM
Piciorele nu erau mai sus de genunchiu lu stelistu ala pe care nici nu prea l-a atins toma si ala a stat putin si s-a asezat jos :mellow:
JohnnyUSA
13-04-2006, 09:50 AM
Nici mie nu prea mi s-a parut de galben intrarea aia...
habbib
13-04-2006, 11:53 AM
Din cate stiu si eu, romania va avea 2 locuri pentru preliminariile UCL din 2007-2008, si lucrul asta e sigur inca din optimi parca..daca mai face Steaua 4 puncte anul asta atunci o sa avem dupa cum spuneau aia de la TV (acum nu stiu daca au dreptate) 6 echipe in cupele europene (2 liga, din care una direct si 4 in cupa uefa)..oricum stati linistiti ca in 2006-2007 tot la fel va fi ca si sezonul actual, doar ca daca steaua castiga campionatul va fi cap de serie in turul 3 preliminar, deci Dark avea dreptate oricat de adormit era :D
Am vazut ieri o parte din meciul Rapid - Dinamo si sincer sa fiu mi-a venit sa rad cand am vazut ce penibil joaca Dinamo si mai ales ca jucatorii par foarte afectati, poate un pic si resemnati, tare cred ca in stilul asta nu au sa termine in primele 3-4..Steaua daca o tine tot asa o sa iasa campiona, oricum in momentul asta posibila contra-candidata e Rapidul.
gianni
13-04-2006, 01:39 PM
Un meci fara comentarii: Rapid-Dinamo! Steaua s-a chinuit cu Poli Iasi, dar a meritat victoria! Poate ca Radoi este motorul echipei!
OFF TOPIC: Little_foot, mersi pentru corectura! Mai greseste omu`! :D Sper ca nu prea mult!
nigga_thebest
13-04-2006, 02:45 PM
Iara ne-o salvat mosucu' :lol: Hai Rapid !!!
Pacat de Sportul ca nu are bani, mare pacat caci cu un patron potent ar putea fii o mare echipa in tara si in afara. Sper sa fie una din cele 2 echipe ce ne vor reprezenta anul asta in cupa Uefa.
Ratonu
15-04-2006, 06:02 PM
Ce meci trebuie sa fi fost! Pacat ca a fost transmis de Telesport. Otelul si Sportul, doua echipe superbe in acest retur, 2-3.
Ce-am fost si ce-am ajuns sau ma rog ce credem noi ca eram. saracii catei sunt speriati de moarte de fanii lor. Mesajele au fost bune totusi mai ales "Cum o vreti, cu sau fara alifie?" :)
Ratonu
15-04-2006, 09:39 PM
Ma asteptam ca, dupa victoria de etapa trecuta cu Pandurii (4-0, probabil blat), Gloria sa-i dea meciul lui Dinamo in seara asta. Nu stiu daca s-a intamplat asa; in prima repriza, cel putin, nu am vazut nimic suspect. A fost, insa, golul ciudat venit cu cateva secunde inainte de pauza care a transat meciul, dupa parerea mea.
Dinamo continua sa nu joace mare lucru.
sisu_stelistul
15-04-2006, 09:49 PM
cand se face un update la pronosticuri?
gianni
17-04-2006, 07:31 AM
Rapidul este in mare revenire! Moldovan si-a reintrat in forma si se vede in jocul echipei! Cred ca Rapidul are o echipa buna, fapt demonstrat nu numai in Cupa Uefa, si ca merita sa urce in clasament! Imi place cum joaca si Clujul, dar este inexplicabil cum poate pierde atat de mult acasa! Poli Timisoara este doar un mare fas!
Dinamo castiga doar daca face blat, iar reactia suporterilor este indreptatita! Dinamo nu prea arata a echipa campioana! ;)
daca face blat ?
ce blat , ia zii ?
gianni
17-04-2006, 11:41 AM
Cu Gloria Bistrita! :P Oricum, Dinamo nu are fata de CL, in cazul in care ar castiga campionatul! Fara suparare! Jocul pe care-l practica Dinamo este fara gust, fara spectacol, fara sare si piper! Iar suporterii au taxat si ei evolutiile slabe ale dinamovistilor! Si faptul ca la nivelul conducerii conflictele s-au tinut lant denota atmosfera de la club! Nu poti schimba 3 antrenori in cateva luni!
Jokes
17-04-2006, 12:07 PM
gianni iti dau dreptate si cei vinovati sunt cei de la conducere,Borcea Borcitu,Cohn mai bine Con si asa zis-ul oltean Gigi Netoiu.
gianni
17-04-2006, 12:24 PM
Sincer, chiar daca sunt suporter stelist, imi pare rau pentru Florentin Petre, care reprezinta simbolul gruparii din "Groapa"! El era singurul care nu merita tratat astfel de catre suporteri! In rest, da, conducerea este aiurea in tot ceea ce face! Pacat, fiindca sub comanda lui Andone parca echipa mergea mai bine! Nu trebuia schimbat Andone!
Jokes
17-04-2006, 12:36 PM
Da pacat de Fl. Petre au tarat propriul simbol in noroi. :nashpa:
nigga_thebest
17-04-2006, 01:51 PM
Sa fim seriosi , Rapid nu a jucat nu stiu ce cu Poli; a fost un fel de Otelul - Steaua .Probabil ca Rapid a meritat sa castige dar cred ca 4-1 e prea mult . Oricum e bine ca Rapid si-a facut rost de un atacant care sa nu mai rateze asa mult si care stie sa profite de orice situatie ( stiti voi cine :P ) Sper sa se intample asa in toate meciurile pana la final inclusiv cu Steaua :dansing: :dansing:
Jokes
17-04-2006, 02:30 PM
Important este ca au castigat,ce conteaza ca a fost 4-1 pentru Rapid,Poli a facut greseli in aparare,ce daca au avut nu stiu cate ocazii, daca vor sa castige trebuie sa mearga toata echipa bine. :fotbal:
gianni
18-04-2006, 07:26 AM
Sa vedem ce se va intampla daca pleaca Razvan Lucescu la anu` de la Rapid, dupa cum se vehicula prin presa! La Dinamo se pregateste din vara o revolutie menita sa aduca echipei ceea ce-i lipseste acum: stabilitate si un joc frumos! Vor sa aduca numai jucatori tineri, nu ratangii, asa cum au adus pana acum!
sisu_stelistul
18-04-2006, 09:47 AM
La dinamo, nu va fi niciodata revolutie, toti conducatori vor numai bani. Ioan Becali a incercat sa-i schimbe, dar a adus niste juc. expirati. Alexa, Florea, Barcauan, Danciulescu= umbre ale marilor juc. de acum cativa ani.
Tot steaua e cea mai buna.
gianni
18-04-2006, 10:07 AM
Bineinteles ca Steaua este cea mai buna! Oricat de "nebun" este Nea Jiji, macar a stiut sa-si tina jucatorii si sa nu-i transfere! Acum sa vedeti ce valoare vor avea baietii lui Olaroiu! Daca ne calificam in finala vor curge ofertele de transfer! Cam asa ceva se vrea si la Dinamo din vara! :P
little_foot
18-04-2006, 12:30 PM
La Dinamo se aude de mult chestia asta cu jucatori de valoare. Insa faza e ca nu-si permit sa i-a niste jucatori pe care sa-i creasca(cum a facut Steaua). Ei vor rezultate imediate si asta e cam greu. De-asta apeleaza la vechii jucatori in speranta ca ei le vor aduce titlul si altii vor creste pe langa ei. Insa dupa cum se vede mare greseala :D
ionut_blue_lion
18-04-2006, 10:56 PM
De ce trebuia sa aduceti vorba de dinamo ...... cand puteam sta linistiti si fara a ne periclita buna dispozitie!!!!! :angry:
Jokes
18-04-2006, 11:03 PM
:cooool: Frumos ar fi sa castige Steaua trofeul si Rapid cupa si campionatul. :D
SSORIN
18-04-2006, 11:36 PM
Rapid cupa si campionatul...foarte greu. Daca Steaua trece de boro castiga trofeul, dar vor fi foarte grele meciurile cu englezii.
Jokes
18-04-2006, 11:48 PM
Nu neaparat, poate sa castige mai ales daca Steaua trece de Middlesbrough cred ca in campionat ar face fata mai greu,Dinamo e decazuta total,ce mai joaca Sportul Studentesc in rest prafu si pulberea.
gianni
19-04-2006, 07:24 AM
Faptul ca Steaua evolueaza si in Cupa Uefa, aduce un plus de oboseala acesteia! Poate asa sa castige Dinamo campionatul! Sa vedem ce vor face insa cu Cfr Cluj!
Da, ai dreptate, Sportul joaca foarte bine, iar Mazilu chiae este un jucator de perspectiva!
Hahaha Poli in Intertoto dupa sperante de titlu sau minim ocuparea unui loc pe podium vor in Intertoto...ramane de vazut trebuie sa termine peste National.
gianni
20-04-2006, 07:38 AM
Rapidul a spulberat Galatiul aseara! 4-0! Fara comentarii! Si astfel au ajuns pe podium si au reintrat in carti pentru castigarea titlului!
Bomba! Florentin Petre, simbolul formatiei Dinamo paraseste echipe si se transfera la TSKA Sofia! Iar suporterii regreta! ;)
habbib
20-04-2006, 09:25 AM
Sper ca Rapidul sa obtina cel putin locul 2 sezonul acesta, oricum ca joc si valoare sunt peste Dinamo. Sincer nu mi-as dori ca Dinamo sa ne reprezinte in cupele europene sezonul viitor..
gianni
20-04-2006, 09:30 AM
Aceasta este parerea multora dintre noi! Dinamo s-a transformat intr-o echipa de "batrani" , de foste vedete, care au numai fumuri in cap! Da, Rapid este o echipa care-mi place si poate creste in valoare, dar trebuie sa-si conserve lotul actual si sa aduca jucatori tineri, de perspectiva!
Adevarul este ca dupa traseul european al Stelei si Rapidului cred ca vom ramane fara cativa dintre jucatorii de baza!
nigga_thebest
20-04-2006, 10:49 AM
Rapid joaca exceptional .Dar cred ca daca nu bate pe steaua pe lia manoliu titlul este foarte aproape de Steaua .Ar fi tare ca dinamo sa nu prinda vreo cupa europeana dar cred ca mai bine dinamo decat sportul sau farul . Moldovan e jucatorul care a adus la Rapid siguranta in atac in sensul ca nu le mai trebuie 10 ocazii ca sa dea un gol si profita aproape de toate ocaziile.Si inca ceva nu cred ca Rapidul joaca mai bine decat pana acum doar ca fructifica mai des ocaziile create.!! FORZA RAPID >:)
Ratonu
20-04-2006, 12:06 PM
Da, Rapidul a ajuns sa fie eficient si in campionat, ceea ce era si normal.
Burdujan, insa, mi se pare cel mai slab jucator care a jucat un sfert de finala de cupa europeana anul acesta. Este dezastruos in luarea deciziilor, tine mingea aiurea, nu vede continuari evidente la multe faze, are de multe ori executii penibile. Nu stiu ce cauta in echipa de baza a Rapidului.
nigga_thebest
20-04-2006, 06:29 PM
:blink: :blink: Mie imi place ca ii in stare sa ia o decizie chiar daca e gresita si are tupeu .Oricum ii tanar nu cred ca are mai mult de 23 ani
Ratonu
20-04-2006, 11:05 PM
Sincer, si eu, daca as avea conditia fizica ceva mai buna, as fi un fotbalist mai bun decat Burdujan.
gianni
21-04-2006, 07:23 AM
Important este ca Rapidul a castigat ceva experienta dupa aventura europeana! Pancu urmeaza "reteta" jucatorilor intorsi acasa: nu prea arata nimic!
Lupta pentru titlu este foarte stransa si deocamdata nu se stie cine va fi campiona! Steaua are si parcursul european, deci este obosita, Dinamo nu are valoare ( de ce niciun suporter dinamovist nu mai spune nimic? ), iar Rapidul are de recuperat !
bullzeye
21-04-2006, 11:58 AM
Uite ca vrea gianni sa vorbim despre Dinamo, iar eu nu pot sa-l refuz :P . Pai din cate am inteles, la Dinamo s-ar dori o revenire a lui Andone, iara acesta a declarat ca ar fi si el dornic sa se reintoarca in "Stefan cel Mare" si ca in contractul sau ar fi o clauza de reziliere care sa ii permita lucrul acesta. Poate ca el ar putea sa readuca echipe in forma de anul trecut cand dadea in medie 3 sau 4 goluri pe meci si invingea Rapidul cu 5 - 2 sau pe Everton cu 5 - 1, ca adevarul este ca in momentul de fata echipa este LA PAMANT. Pacat ca s-a gasit un dobitoc care sa vina la Dinamo si sa puna o presiune continua pe el cu scopul de a-l indeparta de la club.
Sper ca ti-am indeplinit nevoia de a citi despre Dinamo :) .
Jokes
21-04-2006, 12:00 PM
Eu zic ca Andone este fraier daca se intoarce,s-au purtat urat cu el.
bullzeye
21-04-2006, 12:17 PM
Pai de fapt singurul care s-a purtat urat cu el a fost Giovanni Becali (dobitocul de care vorbeam mai sus), iar tocmai din cauza ca a plecat el, Andone doreste sa se reintoarca la club. Cat despre suporteri, nici nu se pune problema sa se fi purtat urat cu el, numele lui fiind scandat practic la fiecare meci diputat de catre Dinamo in momentul de fata.
Jokes
21-04-2006, 01:19 PM
Nu si eu tot la conducerea clublui m-am referit
nigga_thebest
21-04-2006, 04:07 PM
Nu stiu daca " e vina lui Andone " ca dinamo juca bine atunci " pur si simplu au prins asa mai slaba si s-au invatat .Daca ai un moral foarte bun poti sa bati pe oricine .Tot andone a fost si cand dinamo a pierdut 7 meciuri consecutive si acum la sfarsitul turului Dinamo a jucat naspa :nashpa: Acuma nea'Ando tot zice ca ii vina lui Vigo .Eu nu cred asta; Probabil ca daca ramanea Vigo ,Dinamo nu se mai afla in situatia asta .Ma gandesc ca totusi Vigo asta o fi avut ceva planuri nu ??!! :blink:
pikciu
21-04-2006, 04:10 PM
nu :P oricum andone ar face o mare greseala daca s-ar intoarce la dinamo. ii merge bine unde e, are tot sprijinul, pe care la dinamo nu-l va gasi niciodata, pentru ca sunt mari interese in conducere, sunt prea multi actionari...
bullzeye
21-04-2006, 04:17 PM
Eu unul niciodata nu am avut mare incredere in Vigo, si nici nu am regretat prea mult cand l-au dat afara :P . Cat despre Andone, eu mai degraba as prefera sa-l vad pe el la conducerea tehnica a echipei decat pe cei care au ocupat functie in ultimul timp. Iar echipa ar cam avea nevoie de disciplina pe care o implementa el la club, ca de cand a plecat jucatorii au inceput sa o cam ia razna, doar de fotbal ne mai pasandu-le.
Jokes
21-04-2006, 04:23 PM
Da ase este disciplina intai de toate.Din cate am observat Dinamo nu are nici macar o tactica de baza cu care sa abordeze un meci,ei joaca ca-n curtea scolii haotic iar Fl. Petre din pacate nu se mai impune ca un conducator de joc,cam de asta are nevoie Dinamo de un jucator cheie care sa despleticeasca picioarele jucatorilor,dinamovisti
nigga_thebest
21-04-2006, 05:54 PM
Problema cu coordonatorul de joc exista la aproape toate echipele .Nici la Steaua nu am vazut ; la Rapid e Maldarasanu dar e accidentat :D :-";apropo la multi ani Malda !!!
Ratonu
21-04-2006, 06:04 PM
O echipa nu trebuie neaparat sa aiba un "coordonator". Depinde de ce joaca fiecare.
Steaua l-a avut pe Dorinel Munteanu si acum rolul lui ar putea fi indeplinit de Bostina, Dica sau Radoi, dar de la venirea lui Protasov jocul Stelei nu mai are neaparat nevoie de un jucator intr-un astfel de rol.
Si nici la Rapid nu exista coordonator si nici in cazul lor nu e o problema.
nigga_thebest
21-04-2006, 06:18 PM
La Rapid nu exista pentru ca e accidentat .:D
Vad ca Sportul defileaza in divizie, deja are 3-0 la pauza. Din cate stiu mai are de jucat cu toate 3 echipele care spera la titlu asa s-ar putea ca viitoarea campioana a romaniei sa fie cea care evolueaza cel mai bine in fata sportului :)
Ratonu
22-04-2006, 03:56 PM
Am vazut ceva mai devreme un meci deloc rau pentru Divizia A si pentru un teren precum cel de la Mioveni, FC Arges 2-3 FC National. Fiind condusi, pitestenii au reusit sa egaleze in doua randuri, insa a treia oara n-au mai putut (nici nu era de asteptat, golul de 2-2 fiind inscris in minutul 79, iar cel de 2-3 in minutul 82).
SSORIN
22-04-2006, 04:17 PM
Dar daca erau mai atenti puteau obtine cel putin un punct
pikciu
22-04-2006, 04:50 PM
nu stiu ce se intampla, o defensiva care era a 3-a la sfarsitul turului, primeste acum goluri in fiecare etapa...
Ratonu
22-04-2006, 05:53 PM
Meci slabut astazi in Gruia, dar, pana la urma, bine transat de gazde, CFR Cluj 1-0 Dinamo. Cainii continua seria evolutiilor neconvingatoare.
Jokes
22-04-2006, 07:38 PM
Cesa chinuit Rapid cu Bacau,2-1,incredibil abia in min. 94 a reusit golul victoriei
Time2Chill
22-04-2006, 08:33 PM
Chiar nu ma asteptam la rapid sa se chinuie atat de mult.
Despre caini, sunt intr-o forma foarte slaba, am impresia ca au iesit din lupta pentru titlu
Acu joaca steaua ... sau mai bine zis incearca, sper sa castige... ca sa putem avea sanse la titlu, oricum, anu asta, titlul va fi foarte strans
Ratonu
22-04-2006, 09:32 PM
Daca efectele lui Protasov nu dispar asa greu de la Steaua, nu acelasi lucru se poate spune despre Grigoras si Farul. Pacat, pentru ca vreme de un an constantenii au fost, fara indoiala, una dintre cele mai frumoase echipe din Divizia A. Astazi putem vedea un Far care inca incearca sa ofere un fotbal de calitate, insa o face cu mult mai putina convingere.
Victoria Stelei a fost frumoasa si lejera.
nigga_thebest
23-04-2006, 05:12 PM
N-am vazut meciul dar am auzit ca Rapidul a dominat copios .Adevarat ? :blink:
Time2Chill
23-04-2006, 09:35 PM
Oare o fi greu sa joci, acasa, cu ultima clasata si sa domini meciul????
Farul nu prea mai este ceea ce a fost pe vremea lui Grigoras... desi promitea mult... Sper sa incurce Rapidul la Ct si astfel problema titlului sa fie transata... :D
Jokes
23-04-2006, 11:11 PM
Time2Chill numai spera atata, ca nu o sa incurce pe nimeni, poate numai daca-i plateste Becali, cum cred ca a facut si cu FCM Bacau
Time2Chill
24-04-2006, 10:24 AM
Crezi ca farul nu are putere de a incurca pe rapid?? sincer cred ca gandesti aiurea
Jokes
24-04-2006, 12:07 PM
De ce crezi tu asta?
Daca meciul cu Bacau a fost chinuit nu insemana ca Rapidul nu-si va reveni iar mai sunt si zile mai proaste,dar mai bine discutam dupa ce vor juca meciul
alecs
24-04-2006, 06:24 PM
Eu am zis ca turb cand a egalat rapidul......... . Insa totusi desi a devenit mai animat campionatul, sunt echipe"de hoti"destul de multe! In afara de Rapid , Dinamo si Steaua, mai este si Poli! Nu marefer la suporteri , ci la nivelul conducerii. La rapid si la steaua se vad rezultate, desi si ele destul de slabe pt steaua(jocul) si bunicele pt rapid(jocul ei este mai bun ca cel al lui steaua).Din pacate cam toti patronii sunt hoti, iar la poli , investitile imense nu sunt altceva decat spalare de bani! Din pacate si patronul echipei mele de suflet, Sportul, nu stiu cat este de curat. Totusi Sportul joaca fotbal !
Jokes
24-04-2006, 06:59 PM
Ma cel putin Becali o fi el hot dar este darnic,pe langa Copos care este hot dar si cam zgarcit,cat de conducerea dinamovista cred ca se vede dupa jocul echipei in ce hal sunt
nigga_thebest
24-04-2006, 08:53 PM
Da numa ca ii atata de prost incat sa nu-l lase pe Radoi se mearga in vara asta ? Cred ca daca Radoi nu pleaca de la Steaua o sa ajunga un Fl. Petre si nimeni nu-si doreste asta. Si tot ziceti voi de farul ca o sa incurce Rapidul sau ceva de genu asta ;poi o sa joace in Giulesti .Nu-mi fac prea mari probleme :D
SSORIN
25-04-2006, 12:11 AM
La cum ajucat Farul cu Steaua pot sa spun ca aceeasi soarta o vor avea si cu Rapid, insa ar fi bine pentru Steaua sa ii incurce putin(un egal).
yahoo
25-04-2006, 08:21 AM
Dupa cum a zis si marele cioban filosof,Sportul cred ca va claca in fata Rapidului si a Stelei dar nu si in fata lui Dinamo!E adevarat ca poate ma insel insa Sportul nu e echipa de temut care sa ameninte titlul!
Cat despre victoria Rapidului in fata acelei echipe retrogadate,una total meritata!Un joc mizerabil facut de Bacau!
gianni
26-04-2006, 08:43 AM
Steaua a castigat meritat, desi in prima repriza a dat impresia ca este o echipa obosita! Dinamo a pierdut in fata Clujului, asa cum era de asteptat, iar Rapidul a invins Bacaul dupa un meci echilibrat! Sportul joaca un fotbal de calitate si cred ca va pune probleme "granzilor"! Sa vedem ce o sa fie in derbyul Steaua-Rapid, fiindca aici se poate hotari soarta castigatoarei campionatului! Desi nu trebuie sa uitam ca Steaua mai are 2 restante de jucat!
nigga_thebest
26-04-2006, 04:46 PM
Alea 2 meciuri ca si cum ar fi deja castigate .Adica joaca cu Pandurii ; cred ca le da vreo 4 si cu Bacau .Aici nici nu mai comentez!!!!!!!!!
gianni
27-04-2006, 02:18 PM
Nigga, nu este chiar asa, fiindca Bacaul trage sa evite retrogradarea! Asa ziceam si de Vaslui si-a facut egal in Ghencea! In fotbal nu se stie niciodata rezultatul! Mingea este rotunda! ;)
nigga_thebest
27-04-2006, 02:53 PM
Eu ziceam de relatia dintre Becali si Seche adica cum zice Becali : Cum sa ma bata prietenu meu !!!! trageti voi concluziile
Prevad un picaj al Stelei identic ca al lui Juve dupa ce au iesit din liga. Nu cred ca se poate vb de blaturi Bacaul trage cu disperare sa evite retrogradarea si orice meci impotriva Jiului, Panduriilor, Bacaului, Vasluiului si al Otelului e f pericluos.
nigga_thebest
28-04-2006, 01:20 PM
Sa vedeti ce si-o fura steaua de la Rapid duminica :)) mesaj pentru stelisti : Sa nu primiti prea multe :)) .Eu m-as multumi si cu 0-1 :-"
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.