PDA

View Full Version : Divizia A 2005-2006

Pages : 1 [2] 3 4 5 6

little_foot
25-10-2005, 10:30 AM
steaua dupa cum a jucat a meritat mai mult victoria decat rapid.daca tineti minte a avut doua ocazii de gol:sutul lui ogararu in prima repriza si a doua repriza pe final sutul peste al lui bostina cu dreptul.rapidul nu a avut nimic.decat o posesie dusa la extrem un presing sufocant insa nici o ocazie de poarta.rada merita eliminat mai mult decat nicolita.daca tudor dadea cum era normal fault la nicolita(el a fost calarit de niculae la faza cand a lovit)nu mai recurgea nicolita la gestul ala.revenind la rada cred ca ar trebui internat la un spital de psihiatrie.aia a fost o intrare criminala comparabila cu cea a lui lacatus din meciul cu ceahalul de acum mai multi ani.sper sa poata juca radoi in meciul cu sampdoria de sapt viitoare.

gianni
25-10-2005, 11:07 AM
Disputarea meciurilor fara spectatori, timp de 2 etap, si amenda, mi se par a fi niste masuri meritate. Nu inteleg, insa, de ce intotdeauna, trebuie sa plateasca cluburile tampeniile galeriilor! Doar nu ele isi aleg membriii galeriilor! Iar intrarea la Radoi ar fi trebuit pedepsita cu rosu! Macar de-ar juca Rapidul cu asemenea determinare si-n Cupa Uefa! Steaua ramane cea mai buna echipa din campionat, neinvinsa si plina de bucurii pentru suporteri! Hai Steaua!

little_foot
30-10-2005, 12:44 PM
dinamo-jiul 1-1 dupa ce jiul a condus cu 1-0 si dupa ce aparatorii lui dinamo au fost d emai multe ori la pamant la propriu :lol: .si mai ziceati ca dinamo merita 4 stele si ca zicu,bratu sau altii sunt mari jucatori.mari valori :rolleyes:

Emil Sandoi
30-10-2005, 04:21 PM
Originally posted by little_foot@Oct 30 2005, 12:44 PM
dinamo-jiul 1-1 dupa ce jiul a condus cu 1-0 si dupa ce aparatorii lui dinamo au fost d emai multe ori la pamant la propriu :lol: .si mai ziceati ca dinamo merita 4 stele si ca zicu,bratu sau altii sunt mari jucatori.mari valori :rolleyes:
Subscriu... :D Cica ar fi facut infarct neTz0Iu ... :lol:

Ady
30-10-2005, 11:27 PM
cum , nici un stelist nu comenteaza dupa meciul asta cu Gloria?
ma intreb de ce :rolleyes: :D

Tuby
31-10-2005, 06:08 AM
Stii, daca voi bateati la scor in Groapa si Steaua pierdea acasa mai ziceam, dar cum si voi abia ati prins punctul ala eu in locul tau as fi stat in banca mea.
Sincer habar n-am cum au pierdut ca deh, telesportul isi vinde scump pielea dar imi imaginez ca au jucat mai slab decat Dinamo :)
Pe de o parte poate e bine, poate revin si ei cu picioarele pe pamant dupa victoria cu francezi si ar fi bine sa se monteze pentru a invinge si cu Italienii de la Sampdoria.

soimu_deargint
31-10-2005, 11:23 AM
Vreau si eu sa stiu cu ce programe se face divizia A si stadioane plz? Va rog mult sami spuneti sa incerc si eu ceva pe acolo?
:romania:

r5m
31-10-2005, 12:04 PM
pt. Fifa, exista sectiunea Fifa 2006 si subforumul editare, incearca acolo cu un post

aici e sectiunea fotbal

Ratonu
31-10-2005, 05:06 PM
Gigi Becali a cesionat marca ?Steaua?
Patronul din Ghencea a ?nregistrat ieri la Administraţia Finanţelor Publice din Sectorul 6 cererea prin care cesionează marca Steaua vechii societăţi de la care a preluat-o, AFC Steaua, deţinută de Viorel Păunescu. "Bodu a zis că face 100 de milioane de euro. Să o v?ndă şi să-şi recupereze toate datoriile. Nu mă mai interesează tradiţia, palmaresul, obiectivele şi vechea emblemă pentru că voi face o altă Steaua, creştină care va avea ca emblemă o stea cu 8 colţuri", a explicat astăzi Gigi Becali ?ntr-o conferinţă de presă.

Nu stiu ce sa mai zic. Devine insuportabil. Mi-e scarba!

gianni
31-10-2005, 05:31 PM
Originally posted by Ratonu@Oct 31 2005, 05:06 PM
Gigi Becali a cesionat marca ?Steaua?
Patronul din Ghencea a ?nregistrat ieri la Administraţia Finanţelor Publice din Sectorul 6 cererea prin care cesionează marca Steaua vechii societăţi de la care a preluat-o, AFC Steaua, deţinută de Viorel Păunescu. "Bodu a zis că face 100 de milioane de euro. Să o v?ndă şi să-şi recupereze toate datoriile. Nu mă mai interesează tradiţia, palmaresul, obiectivele şi vechea emblemă pentru că voi face o altă Steaua, creştină care va avea ca emblemă o stea cu 8 colţuri", a explicat astăzi Gigi Becali ?ntr-o conferinţă de presă.

Nu stiu ce sa mai zic. Devine insuportabil. Mi-e scarba!
Cred ca Becali a digerat greu infrangerea din meciul cu Gloria! Sunt stelist si nu mi-e rusine de meciul Stelei! Asta este, au fost invinsi! Si ce, nu se mai invarte Pamantul? Au jucat lamentabil, fiindca au fost siguri de victorie, uitand ca un meci nu se castiga dinainte de a fi jucat! Sper sa-si revina, pentru ca joi au un meci important si sa mai lase declaratii de genul " Luam un punct la Sampdoria"! Meciul se joaca pe teren!
Despre Dinamo? Este clar ca sunt in scadere de forma! Le doresc bafta la Sofia, pentru ca sunt roman la acel meci! :romania:

DarkComy
01-11-2005, 03:47 PM
"Se stie ca rom?nul e inventiv.
Prin urmare sunteţi provocaţi să găsiţi noi sloganuri pentru a ajuta galeria stelistă la meciurile Stelei Creştine:

Rom?nia, Steaua, Europa, Steaua, Betleem, Steaua, credinciosii din Ghencea!

Suspendati-ne, ur?m Scripturile!!!

C?ini spurcaţi, din Biblie sa citaţi!!!

Zicule, sa-ti dam Evanghelie!!!

Credinciosi vom fi ...pana vom muri....Steaua Crestinaaa

Tot stadionu....sa-si faca cruce tot stadionu....tot stadionuuuu!!!

?N NUMELE TATALUI, AL FIULUI SI AL RAZBOINICULUI LUMINII AMIN !!!!

Am avut si vom avea mereu/ Boala pe atei,/ Ne rugam pentru ei/ La infinit, Doamne iarta-i rapid...

Sariti cu totii si strigati tare/ Sa aducem prescură in Stefan cel Mare

�Steaua sus rasare�, Mustaţă 3:16

Zicea un stelist: "Ba, macar e bine ca n-o sa ne mai injure lumea pe stadioane, ca nu prea merge sa strige <la crestini, **** la crestini>

Il Luce, Il Luce / De cruce sa ne-apuce

Noul imn al stelei va fi "Crezul" pe muzica de Adi de la Valcea, iar la fiecare gol marcat, in locul piesei cantate de Scooter, suporterii vor spune un "Tatal nostru"

Sa continuăm:
- suporterii stelei se vor numi "enoriaşii ne?nfricaţi"
- Mustaţă va fi pastor
- ?n conducere: Arhanghelul Mihai si IPS părintele teoctist Lăcătuşu
- patron - Gigi, "dumnezeu' mă-sii de treabă" sau Zamolxe, ?n funcţie de talk showul la care se autoinvită

Finanţatorul a declarat ca toate bisericile cărora le-a făcut donaţii vor deveni fan-cluburi şi că nu va mai deschide o televiziune dedicată clubului din Ghencea, ci va cumpăra Radio Vocea Evangheliei.

Din tribune preotii vor striga: doamne miluieste, steaua biruieste!

Protasov nu va mai fi simplu antrenor: Preafericitul antrenor Protasov

Un nou nume de galerie : "Umilii Crestinii ", care nu vor mai avea probleme cu violenta deoarece ei vor intoarce si celalalt obraz atunci cand sunt batuti si provocati.

FOAIE VERDE DE LALEA ...CRESTINA E STEAUA MEA!!!

Cred ?ntru Unul GIGI BECALI, Patronul Atottiitorul, Făcătorul Strategiei si al Echipei, Blaturilor si Aranjamentelor.
Si ?ntru Unul Domn Mirel Radoi, Finul lui Gigi, Lumină de la Torte, Stelist adevărat din Stelist adevărat, născut, iară nu făcut; Cel de o fiintă cu Gigi, prin Carele toate s-au făcut;
Carele pentru noi stelistii si pentru a noastră m?ntuire S-a pogor?t din Pipera si S-a ?nfruptat din bugetul Statuluisi si S-a făcut om;
Si S-a razvratit pentru noi ?n zilele lui Bodu si a pătimit si S-a ?ngropat;
Si a ?nviat a treia zi, după Sechestru;
Si S-a ?năltat la Loja si sade de-a dreapta lui Lacatus;
Si iarăsi va să vină cu slavă, sa judece pesedistii si liberalii, a Căruia ?mpărătie nu va avea sf?rsit.
Si ?ntru Meme, Batausul de suporteri, Karatistul, Carele de la Gigi purcede, Cela ce ?mpreună cu Gigi si cu Mirel este ?nchinat si slăvit, Carele a grăit prin prooroci.
Intru Una, Sf?ntă, Sobornicească si Apostolească Stea Crestina;
Mărturisesc ca-s Stelist, spre iertarea păcatelor;
Astept ?nvierea Gloriei;
Si viata veacului ce va sa vie.
Amin!

La revedere: Vaya con Dios, va spunem Vaya con Dios
Dinamo,m**# Dinamo : Dinamo, dracu-i Dinamo

Am auzit ca or sa se anuleze toate abonamentele de la steaua, iar accesul de acum inainte se va face pe baza de acatist!!!
"Parintele" Mustata impreuna cu grupul sau de "teologi" recuperatori nu-i va mai cauta p-acasa pe ereticii din Sud, ci va merge cu Botezul pe la casele lor si ii va binecuvanta cu lantul de la cadelnitza!!!
Maybach-ul lui gigi va fi un al doilea papa-mobil si se va numi gigi-mobilul!!!
Oaia va fi considerata animal sacru in ghencea!!!
Brigazile dinamoviste vor fi considerate adevarate legiuni ale necuratului,care pot fi inlaturate, nu prin amenintari si injuraturi, ci numai prin post si rugaciune!!!
Lojele de la tribuna oficiala vor fi transformate in chilii!!!
Fumigenele vor fi total interzise, singurul fum permis fiind cel de tamaie!!!
In loc d esarfe si fulare, suporterii vor flutura deasupra capului numai matanii sfintite!!!
Datorita campurilor de trifoi care-l inconjoara, stadionul ghencea va putea considerat pe buna dreptate "Loc cu verdeata, loc de odihna, de unde a pierit toata suflarea spurcata..."!!! "

SURSA : forumul gsp.ro

Probabil ca asta va fi si noua stema a echipei :lol: :lol: :lol:

Blue
02-11-2005, 06:06 AM
Steaua Crestina..interesanta indee. Preafericitul becalli va semna actele ce vor concretiza marea schisma intre Steua Crestina si Steaua Rosie pe motiv ca Zenga e Catolic. Suporterii stelei se vor ruga la meci in loc sa strige si vor face cate 5 matanii pt fiecare cuvant obscen adresat dinamovistiilor. Semintele vor fii inlocuite cu anafura, iar apa de la fantani va fii sfintita. Jucatorii vor petrece noptiile la slujbe de binecuvantare in loc de barurui si cluburi. Tricourile vor fii negre pt a da impresia de echipa sfanta. Jucatorii vor fii obligati sa-si tatueze o cruce pe piept sau brat, cruce normala sau celtica, alegerea e libera. mm ii va lua locul lui Lazar, numai ca in loc sa fie neinviat el va fii vindecat de prostie si pupi in curie. jj va fii arhiepiscop si isi va motiva echipa cu biblii placuite in aur. Protasov va fi iun fel de father Merrin si va exorciza dinamosvistii, rapidistii si alti posedati. mm si bodyhuarzii care il fac sa para a barbat nu vor mai arde suporteri ci tamaie. Dusmanii lui jj vor fii catalogati musulmani, hindusi, evreii, posedati, infideli. In loc de amenzi jj va fortza jcuatorii sa se spovedeasca. steaua va avea fii cunoscuta si sub numele de "tamaia", infidelii stiu de ce ;). Cam atat pt moement am ramas fara idei :( .

gianni
02-11-2005, 08:22 AM
Ceea ce pare a fi o gluma, din motive financiare, ar putea deveni o tragedie pentru Steaua! Sa lasam glumele de-o parte, fiindca am impresia ca Nea Jiji nu-i delpoc normal si ca toata lumrea ii canta in struna! Sunt stelist de cand ma stiu, iar traditia unei echipe, gloria ei si simbolurile nu pot fi vandute de catre un cretin lasat in libertate!
Becali zice ca este crestin, dar tot ceea ce face demonstreaza contrariul! Iata ca Steaua a devenit bataia de joc a unui nebun, al carui loc este doar intr-un ospiciu!
Steaua crestina mi se pare a fi cea mai mare tampenie auzita vreodata! :angry:

Ratonu
04-11-2005, 06:53 PM
Astazi Ion Craciunescu a fost executat de Mircea Sandu. Singurul care a votat impotriva demiterii lui Craciunescu din fruntea CCA a fost Dumitru Dragomir. Se pare ca noul sef al arbitrilor va fi Aron Huzu.

Iata cum si-au luat la revedere Craciunescu si Sandu:

Ion Crăciunescu: "Să dea Dumnezeu să răm?neţi veşnic aici, cum a fost şi Ceauşescu 30 de ani"
Mircea Sandu: "Băga-mi-aş p*** ?n mă-ta şi ?n morţii mă-tii! F***-ţi morţii mă-tii! Du-te dracu de jegos!"
(prosport.ro)

DarkComy
04-11-2005, 07:05 PM
pe langa Dragomir a mai votat impotriva demiterii si Ioan Becali

little_foot
04-11-2005, 07:41 PM
zicea dragomir ca becali s-ar fi retras...ca el ar fost singurul care ar fi votat impotriva.eu unul nu sunt de acord cu demiterea lui craciunescu.s-au gasit toti hotii sa voteze impotriva lui..ce rol are avram ala?bagator de seama...

yahoo
06-11-2005, 08:55 PM
Ce rahat de scor azi: Gloria 2-1 Rapid!Sa mor eu dar nu avem frate noroc!Cand marcheaza in minutul 92!Dao dracu de treaba cu tot cu norocul echipelor mici!phoa

[K4]RedDog17
09-11-2005, 10:48 AM
Originally posted by yahoo@Nov 6 2005, 09:55 PM
Ce rahat de scor azi: Gloria 2-1 Rapid!Sa mor eu dar nu avem frate noroc!Cand marcheaza in minutul 92!Dao dracu de treaba cu tot cu norocul echipelor mici!phoa
bun pacurar ala, nu??? ;

glumesc...asta e,rapid nu stie sa gestioneze rezultatul...bine ca nu s-a terminat 3-3
:D :D :D :D :D

djraultm
10-11-2005, 08:29 PM
HAI POLI TIMISOARA!!! HAI HAGI!!!
ANTISTEAUA
ANTIDINAMO
ANTIFARUL
ANTIFCNATIONAL
ANTICFCLUJ
ANTIRAPID
ANTIPOLIIASI

Oriunde steaua, in canale steaua ,in gunoaie steaua, la cersit steaua.
Aurolacii din Ghencea!!!

ANTISTEAUA K SUNTETZI SCLAVI LA CIOBANI DIN FOAME DE BANI!!!

yahoo
10-11-2005, 08:38 PM
Mai treci si tu pe la scoala si dupaia sa postezi aberati de genu acesta!

Blue
10-11-2005, 10:26 PM
Nu vi se pare ciudat ca majoritatea echipelor din A au sateliti in div B? Parca isi pierde din sportivitate div B cand formatii ca Cfr Tim. care e sau ma rog era pe primul loc trebuie sa mai ia si bataie pt ca nu are voie sa promoveze sau cand satelitii joaca in cupa fie cu echipa mam sau cu alte echipe si bashtani de la club trimit intariri. Sa-si faca un camp al rezervelor cum sunt si in alte tari dar totusi cred ca fara echipele satelit div B ar ramane fara destule echipe stabile financiar cea ce nu e un lucru xtraordinar cand f multe div B deabia isi duc existenta.

JohnnyUSA
10-11-2005, 10:33 PM
djraul .. impusca-te frustratule!

[K4]RedDog17
15-11-2005, 10:58 AM
ce pliktiseala este cand nu se joaca in divizia A... :(
da nu mai e mult si se termina si cu pauza asta..

gianni
17-11-2005, 11:04 AM
Prefer meciurile din Divizia A celor gen ROMANIA-NIGERIA! Consider ca si fotbalul nostru incepe sa dea semne de crestere, fiindca echipele din provincie vin puternic din urma, avand obiective si teluri inalte! Incet-incet vom avea un campionat bun!

Emil Sandoi
20-11-2005, 12:11 PM
Dinamo-F.C.Arges : 1-2 ....Braaavo dInaMooo,bravoo,bravooo.... :bere:

little_foot
20-11-2005, 12:50 PM
incepe sa se imputa treaba la the cutzu-cutzu :lol: oricum bun meci facut de daouda.ce bine-mi pare ca nu l-am pastrat.ne aducea la retrogradare :D

Time2Chill
20-11-2005, 01:27 PM
Cred k acesta este ultimul meci corect intre arges si dinamo, asta dak vine gigi dinamo netoiu la Ag, pt k daca vine, tare mi-e ca o s-o luam dupa craiova, incet dar sigur spre divizia B

little_foot
20-11-2005, 03:07 PM
Originally posted by Time2Chill@Nov 20 2005, 01:27 PM
Cred k acesta este ultimul meci corect intre arges si dinamo, asta dak vine gigi dinamo netoiu la Ag, pt k daca vine, tare mi-e ca o s-o luam dupa craiova, incet dar sigur spre divizia B
oricum argesul are si acum oameni de la dinamo si prietenia dintre netoiu si cartu este de notorietate.pe mine unul m-au mirat ultimele rezultate din meciurile:steaua-gloria 0-1,gloria-rapid 2-1,si dinamo-arges 1-2.astea erau meciuri pe care te duceai sa pariezi cateva zeci de milioane.nu aveau cum sa aiba alt rezultat decat victoria stelei,a rapidului si a lui dinamo.sa inceapa sa dispara vremea reciprocitatilor?sau este doar acum pt alegeri?

DarkComy
20-11-2005, 07:18 PM
BRAVO SORINACCIO!!!!!!!!! Ma incanta nespus de mult aceasta victorie a Argesului nu doar din punctul de vedere ca Dinamo a pierdut dar si ca , Argesul si-a aparat corect sansele ( mai bine zis nea Sorin) ,Daouda si-a dat autogol si a facut multe greseli si acum e pe FARAS!!!!!!! :P
( cand au fost adusi la Dinamo toata conducerea si Andone se mandrea ca acum au cel mai tare lot din Divizia A ...... deh doar nu va asteptati sa castigati campionatul cu jucatori care au retrogradat :P .... majoritate dintre ei sunt pe FARAS , mai putin tradatorul de Banderas care e prea valoros :lol: :P )

Ady
20-11-2005, 07:27 PM
si daca ajungea la Steaua mai era tradator?
nu cred

Blue Shark
20-11-2005, 07:28 PM
in sfarsit o sa schimbe numele la stadion din gheorghe hagi in "FARUL"

FARUL - gloria 3-0 (L.MIhai , Farmache , T.Moldovan)

DarkComy
20-11-2005, 07:28 PM
era doar pe jumate !!!! ca Dinamo e RIVALA DE MOARTE!!!!! :P

mns
20-11-2005, 07:35 PM
Originally posted by Blue Shark@Nov 20 2005, 07:28 PM
in sfarsit o sa schimbe numele la stadion din gheorghe hagi in "FARUL"

FARUL - gloria 3-0 (L.MIhai , Farmache , T.Moldovan)
Bre, vezi ca Hagi e de 100 de ori mai om decat toti cei din COnstanta care il contesta acum. Mancati cacat ca nu a venit la voi, mi-ar fi jena. Putin respect.

Blue
20-11-2005, 09:02 PM
Oricum tare faza numesti stadionul dupa un om care a jucat 2 sezoane maxim la echipa ra si dupaia il schimbi ca asa vor unii. Cred ca Gica ar trebuii sa-si ceara aia 40 d emii de parai inapoi si seturile de echipamente pe care vi le-a dat cand erati in B.

gianni
22-11-2005, 02:46 PM
Suprinzatoare infrangerea dinamovistilor! " Cine vine-n Groapa fara 5 nu scapa!"... :P
Steaua se pare ca poate castiga daca isi doreste acest lucru, iar revenirea lui Radoi a adus un plus de clarviziune-n joc! Cat despre schimbarea denumirii stadionului din Constanta, prefer sa nu ma pronunt! Hagi ramane totusi unul dintre cei mai buni jucatori din lume si un simbol al fotbalului nostru!

stefanm14
22-11-2005, 06:17 PM
Mi se pare buna decizia de a schimba numele stadionului, deoarece nu este normal ca un stadion sa poarte numele unei persoane aflate inca in viata. De fapt, greseala a fost facuta cand s-a pus numele, deoarece cei ce au facut acest lucru, trebuiau sa se gandeasca ca, pana la urma, Hagi va antrena in tara, la o alta echipa decat Farul.

DarkComy
22-11-2005, 09:47 PM
Pai in tara asta de KKT oameni gandesc cu partea de jos mai mult decat cu cea de sus si tot timpul o sa ne lovim de astfel de situatii din ce in ce mai penibile

stefanm14
22-11-2005, 11:21 PM
DarkComy esti cam suparat pe viata azi ? Care te supara ? :D

Blue
23-11-2005, 02:21 AM
Din domeniul fotbalistii spun lucruri trasnite:

"Suporter: C?nd vrei tu şi la orice oră. Am o rugăminte: foloseşte şi tu virgula. Explicaţie: virgula este un semn gramatical, nu un nume de deodorant, aşa cum crezi tu.
Răducanu: Nu vreau bă.
Răducanu: Uite? Fraiere să te pişi ?n cur.
Suporter: Nu vrei? Cred că nici nu ştii cum arată o virgulă. Ai grijă, dacă te ?nt?lneşti cu ea pe stradă, să o eviţi. E periculoasă rău. Uneori muşcă.
Răducanu: Să te pişi ?n gură! "

DarkComy
23-11-2005, 05:47 PM
Originally posted by stefanm14@Nov 22 2005, 11:21 PM
DarkComy esti cam suparat pe viata azi ? Care te supara ? :D
Pai e enervant ca zi de zi sa vezi lucruri din ce in ce mai TAMPITE , CRETINE, IDIOATE !!!

Sunt si eu stresat si cu nervii la pamant si ma mai descarc si eu cand postez pe forum!

Blue ce e cu dialogul ala???

Blue
23-11-2005, 06:21 PM
Blocnotes a fost invitat sa vb cu fanii din Vaslui si asta a fost rezultatul. Btw nu am prins faza cu becalli si Amza Pelea, despre ce e vb?

DarkComy
23-11-2005, 06:32 PM
am citit si eu pe prosport tot dialog-ul prin sms a lui Blocnotes cu suporterul . PENIBIL!!!!!!! TARA DE IDIOTI !!!!!!!
Raducanu e un jucator de Divizia C . Tot timpul i-am spus lui fratemiu care e fan Steaua ca Raducanu e un jucator cu un noroc FANTASTIC . La Steaua a avut noroc ca , colegii de echipa erau niste jucatori buni care ii puneau mingea pe tava in fata portii iar el nu trebuia decat sa puna latul . Am ras cu lacrimi cand l-am vazut cum a executat penalty-ul ala :lol: in ultimul meci al Vaslui-ului

Ratonu
23-11-2005, 06:35 PM
Sa cititi si editorialul de acum 2 zile al lui Buzarin de la Gazeta, "Claudinho Ronaldanu". :D

stefanm14
24-11-2005, 10:56 AM
Originally posted by Blue@Nov 23 2005, 06:21 PM
Btw nu am prins faza cu becalli si Amza Pelea, despre ce e vb?
Oana Pellea l-a dat in judecata pe Becali pt folosirea imaginilor cu Amza Pellea (din filmul Mihai Viteazul ) . Becali spune insa ca ala chiar era Mihai Viteazul :D (cred ca in gluma ,nu e nici el chiar asa ) ...si spune ca bani nu vrea sa dea, ci doar o statuie. La urmatoarea citatie vor fi citati si Sergiu Nicolaescu si altii...

gianni
24-11-2005, 12:48 PM
Claudiu Raducanu a decazut imediat ce a fost transferat de la Steaua.In momentul de fata joaca ca o cizma si nu stiu daca mai are ce demonstra.In ceea ce priveste dialogul cu suporterul, l-am citit si eu pe site-ul Prosportului.Penibil!
Cat despre procesul lui Becali cu Oana Pelea... inca o oportunitate pentru Becali sa-si faca publicitate, dar si sa-si demonstreze "inteligenta"!
Vad ca nimeni nu mai discuta despre meciurile din Divizia A! Dinamo s-a facut de rusine, Steaua a demonstrat ca este o echipa buna, dar are nevoie de Radoi si de suporteri, iar Rapidukl aconfirmat in meciul contra Cfr-ului! Poli Timisoara incepe sa se miste sub conducerea lui Hagi, iar campiontul nostru devine mai animat si mai interesant!

Ratonu
24-11-2005, 01:20 PM
Da, interesant e ca intre locurile 3 si 9 e o diferenta de doar 3 puncte. Cred ca va fi un campionat mai disputat decat altele din ultima vreme, pacat totusi ca doar primele 2 locuri conteaza. :D
Alta chestie interesanta... S-a putea sa nu mai fie valabil ce a zis Time2Chill (ca sambata a fost ultimul meci corect dintre FC Arges si Dinamo), pentru ca a intrat si jiji pe fir pentru a cumpara echipa din Pitesti.
Cat despre Claudiu Raducanu, eu cred ca era un jucator bun cand evolua la Steaua (cam ce este si Victoras Iacob acum, insa cu un plus la finalizare si un minus la inteligenta). Problema lui e ca nu s-a tinut de treaba, iar daca esti neserios, oricat de talentat ai fi, nu poti avea succes.

gianni
24-11-2005, 03:26 PM
Campionatul nostru a devenit un campionat mai bun, iar dezmeticirea echipelor din provincie a adus un plus de frumusete! Revelatia turului, Cfr Cluj, Poli Timisoara sau Farul, chiar si Bistria prin faptul ca s-a lasat de blaturi au suplinit cu succes lipsa Craiovei, singura echipa din provincie care a mai ridicat pretentii!

pikciu
26-11-2005, 10:07 PM
gianni, da de argesu nu-ti place? :lol: Ca io cred ca e peste alea care le-ai enumerat tu, la capitolul joc si d c nu performanta. Nu ca vreau sa ma laud cu Argesu, da merita s-o spui. :unsure: Oricum io zik ca a facut un tur d campionat destul d bun. a luat 7 puncte din deplasarile din bucuresti, lucru pe care nici macar mult laudata cfr cluj nu l-a reusit. De fapt nimeni n-a reusit. :D Ce parere aveti despre cfr cluj, mi se pare k nu e cine stie ce echipa, a avut un pik d soarta in intertoto si aku se bate la titlu. SA FIM SERIOSI.

Blue
27-11-2005, 04:03 PM
Daca tu consideri ca a juca de la egal la egal cu echipe puternice din Europa noroc atunci asa o fii.

pikciu
27-11-2005, 04:29 PM
Nu ai inteles. Ma bucur ca au reusit sa joace cu echipe bune din europa. Au avut noroc ca au scos pe bilbao la penaltiuri, ca a scos egalu in franta etc. Nu vreau sa spun ca nu merita. Bravo lor. Dar de aici pana la a declara ca se lupta pentru titlu, e deja o exagerare uriasa. La cum joaca....

Blue Shark
27-11-2005, 05:29 PM
Scrisoare trimisa de Liga Suporterilor Constanteni lui Hagi

Nu ati spus niciodata nimic de Farul, abia acum dupa ce Comitetul Director al clubului a hotarat schimbarea numelui stadionului ati inceput sa vorbiti despre Farul. Stadionul nu se mai numeste Gheorghe HAGI si va doare. Este primul sentiment adevarat fata de stadionul care INCA va poarta numele .Dar binenteles ca nu este de bine. Ati inceput sa acuzati ca suporterii au fost manevrati, incercand sa sugerati ca in spatele acestei manevre vazute doar de d-voastra se afla Gheorghe Bosinceanu. Nu era treaba noastra sa reactionam. Insa dupa incercarea de a induce in eroare opinia publica, cand la emisiunea ? RECURSUL ETAPEI ? ati vrut, prin interventia avuta, sa faceti opinia publica sa creada ca cei care au facut posibila schimbarea denumirii stadionului au fost niste copii manevrati de seful galeriei, Sorin Mihailescu. Va aducem la cunostinta ce simtim de fapt si care au fost motivele adevarate pentru care am cerut schimbarea denumirii stadionului si trebuie sa intelegeti ca suntem oameni in toata firea si tocmai de aceea nu am aruncat acuze la adresa nimanui si am incercat intr-un mod civilizat sa ne facem auziti. De ce totusi va scriem abia acum ? Pentru ca acum dupa acuzele aduse la conferinta de presa de la sfarsitul meciului de la Galati si dupa interventia de la ? RECURSUL ETAPEI ? ne vedem nevoiti sa va raspundem, dar sa o luam pe rind : 1) Noi am fost de acord cu denumirea doar la inceput. Atit. Am fost de acord cu ideea initiala prin care se incerca sensiblizarea domniei voastre fata de clubul care v-a creat si crescut. Ce greseala !!! Haideti sa ne aducem aminte cind a fost dat numele d-voastra stadionului. Acest lucru s-a intimplat la meciul Romania – Cipru disputat pe 26 aprilie 2000 cind un oras intreg ( si nu numai ) a incercat sa participe la meci PENTRU GHEORGHE HAGI. Ne-am calcat in picioare ca sa fim prezenti la acel meci, am facut o multime de bannere special pentru acel meci din care unul special pentru d-voastra GICA HAGI – INTOTDEAUNA SUPERIOR ( eram cumva manevrati de d-voastra ?) si ca multumire pentru modul cum in care a-ti fost tratat, pentru ca am strigat numele d-voastra si pentru ca a-ti primit numele stadionului ATI INTORS SPATELE TRIBUNELOR (la propriu) SI NICI MACAR NU ATI AVUT BUNUL SIMT SA SALUTATI SUPORTERII CARE VENISERA SPECIAL PT D-VOASTRA. Suntem noi de vina pentru comportamentul d-voastra ? Noi doar am venit sa va vedem pentru prima si ultima oara, jucind pentru noi, acasa la Constanta, ca idol si nu ca adversar ( binenteles dupa plecarea de la sfirsitul campionatului 1982 – 1983 ) si am fost extrem de dezamagiti de felul in care am fost tratati. Ce se intimpla daca faceati acelasi lucru la GALATASARAY ? 2) Acum 2 ani a fost un sondaj pe site-ul suporterilor daca mai meritati cinstea de a da numele stadionului dupa numele d-voastra . Va mai aduceti aminte motivul ? Declarati peste tot pe unde aveati ocazia ca sunteti stelist. Nimic de Farul. Nu va intereseaza soarta Farului si nu vrem sa va intereseze. Nimeni nu are cum si nu poate fi obligat sa simta ceva anume, asta ar trebui sa simtiti d-voastra, dar din pacate nu simtiti asa ceva. Singurul club din Romania pe care il iubiti este Steaua. Acum 2 ani cind initiasem acel sondaj , propuneam sa dea Steaua numele d-voastra stadionului din Ghencea. Credeti ca ar fi facut Steaua vreodata asa ceva ? Dar acum ? Sa fim seriosi ! Atunci eram manevrati de cineva ? Atunci din pacate am renuntat prea usor. Trebuia sa schimbam numele stadionului inca de atunci. Erati stelist declarat si lucrul cel mai important nu se poate da numele unor persoane in viata unor edificii. Nu este vina d-voastra, a fost o greseala pe care am incercat si atunci si acum sa o reparam. Atit. D-voastra ati luat acea actiune de atunci ca si cea de acum ca un atac la adresa d-voastra. Sa va spunem ca atunci aveati doar 3% din voturi pentru pastrarea denumirii de Gheorghe Hagi. Iar rezultatul votului era clar pentru schimbare. Stiti cine s-a opus vehement schimbarii ? Gheorghe Bosinceanu. Cel pe care il acuzati acum. Este de acuzat, este patronul si trebuia sa tina cont de suporterii echipei pe care o patroneaza.... El avea puterea sa schimbe totul ! Era dator sa o faca. Dar nu a facut asa ceva. Corb la corb nu-si scoate ochii. 3) MARADONA SAU PELE AU VRE-UN STADION CARE SA LE POARTE NUMELE ? 4) Cum explicati faptul ca in acest tur de campionat desi va aflati in Constanta nu ati venit la nici un meci al Farului, chiar pe stadionul care va purta numele ? Nu aveati bani de benzina ? Sau nu stiti unde este stadionul ? Trebuia sa ne anuntati ca doriti sa veniti si plateam noi taxiul. 5) Daca ati ales Timisoara ( o decizie pe care o respectam ) de ce nu ati spus atunci nimic de Farul ? NU CREDETI CA AVETI O DATORIE MORALA FATA DE TOTI SUPORTERII FARISTI CARE VIN MECI DE MECI SA ISI URMEARSCA ECHIPA FAVORITA PE UN STADION CARE PURTA SI INCA MAI POARTA NUMELE D-VOASTRA ? 6) Credeti ca este intimplator ca atit dumneavostra cit si cumnatul d-voastra sunteti renegati de echipele unde ati crescut ? Nu este ! 7) Cum se face ca la meciurile in care vi se striga numele suporterii sunt extraordinari si cum nu va convine ceva devin brusc manevrati sau manevreaza chiar ei. De ce ? Credeti ca toti pun banii mai presus de orice cum faceti d-voastra ? Noi mergem pe stadioane de 15 – 20 -25 de ani s.a.m.d , (iar cei mai in virsta vin de atitia ani citi aveti dimneavoatra) mergem toti cu dragoste si din dragoste pentru Farul. Pe noi ne doare cu adevarat ce se intimpla cu acest club si nu ne intereseaza daca va deranjam pe d-voastra. NOI nu cerem nimic nimanui asa cum insinuati. Acum in urma acestui scrisori aveti ocazia sa spunti daca stiti vre-un moment CIND GALERIA FARULUI A FOST CONDUSA SAU MANEVRATA DE CINEVA. PAUL PENIU ( fostul presedinte al Farului )ESTE PRIETENUL D-VOASTRA, IAR CRISTOCEA ( cel care este jucatorul Farului) ESTE SUB CONTRACT CU BECALI. DACA STIU CEVA SA SPUNA. NOI AVEM O DEVIZA ? GALERIE ADEVARATA NICIODATA CUMPARATA ? . ACUM AVETI OCAZIA SA NE CONTAZICETI. SPUNETI CE SIMTITI PENTRU FARUL SI DE CINE ( SAU CIND ) SUNTEM ( SAU AM FOST ) MANEVRATI ? SAU DACA GALERIA A PRIMIT SAU PRIMESTE BANI DE LA CLUB SAU JUCATORI. SIGUR NU SE INTIMPLA ASA CEVA, ASA CA CE MOTIVE NE POT FACE SA DEVIN "MANEVRATI" ? SPUNETI ! Stiti cumva domnule Hagi ca cei din comitetul director erau timorati de ideea de a schimba numele stadionului stiind ca este posibil sa iasa presedinte al federatiei cumnatul d-voastra ? Stiti cumva rezultatele sondajului realizat pe site-ul suporterilor faristi ? 90 % au fost pentru schimbarea numelui d-voastra si mesajele trimise pe site ( la comentariu sau pe forum) nu sunt deloc magulitoare la adresa d-voastra .S-a ajuns pana acolo incat intr-un mesaj se cerea sa punem numele stadionului Tibor Moldovan pentru ca, se explica in acel mesaj, la fel de multe ati facut pentru Farul si unul si celalalt. Clar ? Va dorim sa va mearga bine si sa nu mai interpretati gresit intentiile noastre. Tot ce am facut am facut cu grija sa nu ni se interpreteze in vre-un fel sau altul intentiile . Clubul ne dadea jos bannerele la maxim o ora dupa ce le puneam si nu am facut scandal. Intelegeti oare ca am incercat sa tratam si chiar am tratat acest subiect cit am putut noi de delicat pentru a nu supara nici clubul si nici pe d-voastra. Clubul putea considera ca le fortam mina iar d- voastra o luati ca pe un atac la persoana ( ceea ce din pacate ati si facut) . Faptul ca acuzati clubul ca ar fi in spatele unor manevre, ne face, sa il disculpam, dupa ce il acuzam de atitudine pro-Hagi, mai ales ca stiam ca acum 2 ani nu au tinut cont de parerea noastra, iar acum asteptau sa plece ziaristii sa dea jos cit mai repede bannerele puse de noi. Acum va intrebam in incheiere, pe cine acuzati de fapt si care sunt dovezile pentru afirmatiile facute ? Le asteptam. Am scris aceste rinduri in speranta ca veti intelege motivele care ne-au facut sa cerem schimbarea denumirii dar mai presus de orice vrem sa aduceti dovezi pentru afirmatiile facute. UN SINGUR CLUB – O SINGURA IUBIRE – FARUL CONSTANTA ! Nu uitati un amanunt esential - doar jucatorii, antrenorii, presedintii etc schimba echipele la care ACTIVEAZA noi SUPORTERII IUBIM O SINGURA ECHIPA. NECONDITIONAT SI CU MII SI MII DE SACRIFICII ! ASTIA SUNTEM NOI !!! Cu stima , Liga Suporterilor Constanteni .

pikciu
27-11-2005, 05:48 PM
Bai rechinule, sau delfin ce esti, aici e vorba de divizia a, nu ne intereseaza pe noi ce faceti voi cu stadionu. Ca si asa l-ati facut de ras pe hagi. Crezi ca ne impresionezi ca ne arati scrisoarea aia pe care nu o va citi nimeni? Sa va fie rusine. Ati vrut sa dovediti si voi ca sunteti o galerie, da ce va dicteaza pestele ala blond voi aia faceti. teribilism. L-ATI FACUT DE RUSINE PE HAGI. :angry: :angry: :angry: SI mns spune-i sa-si micsoreze imaginea aia

Ratonu
27-11-2005, 07:12 PM
E veche scrisoarea aia si, dupa cum am zis deja, mi se pare o dovada de orgoliu prostesc din partea "suporterilor" Farului.
Despre CFR Cluj... Mie chiar imi place cum joaca. Nu cred ca se pot bate la un loc de cupa europeana sezonul asta, dar sunt totusi o echipa solida si Dorinel face treaba buna cu ei. Dupa Farul, este echipa mea preferata din provincie. Si FC Arges este o echipa capabila de jocuri frumoase (mi-au placut mult acum cateva etapa contra lui Poli), insa, din pacate, Cartu prefera, de obicei, acel "catenaccio".

Tuby
27-11-2005, 08:09 PM
Fraierii astia de la Steaua sunt dispusi sa renunte foarte usor la Protasov ca poate poate revine Oli. Din moment ce iti merge destul de bine, exceptie facand ratarea CL si super cupa, nu vad de ce ai avea nevoie de o schimbare sau ai accepta-o atat de usor. Cred ca singurul motiv pentru care ar fi primit inapoi e faptul ca Oli e febletea lui Radoi, si stim cu totii ca parerea lui Radoi face cat parerea a 10 stelisti la un loc.

Ratonu
27-11-2005, 08:20 PM
In momentul asta, sincer, prefer sa plece Radoi decat sa plece Protasov si sa vina Olaroiu.
Dumnezeule, chiar si acum, cand Steaua joaca in cupele europene ceva care este in mod clar cel putin cu o clasa peste posibilitatile oricarei alte echipe din Romania, se gandesc sa aduca alt antrenor!?

gianni
28-11-2005, 08:43 AM
Originally posted by pikciu@Nov 26 2005, 10:07 PM
gianni, da de argesu nu-ti place? :lol: Ca io cred ca e peste alea care le-ai enumerat tu, la capitolul joc si d c nu performanta. Nu ca vreau sa ma laud cu Argesu, da merita s-o spui. :unsure: Oricum io zik ca a facut un tur d campionat destul d bun. a luat 7 puncte din deplasarile din bucuresti, lucru pe care nici macar mult laudata cfr cluj nu l-a reusit. De fapt nimeni n-a reusit. :D Ce parere aveti despre cfr cluj, mi se pare k nu e cine stie ce echipa, a avut un pik d soarta in intertoto si aku se bate la titlu. SA FIM SERIOSI.
Pikciu, scuza-ma, chiar am uitat de Fc Arges! Imi place cum joaca, dar atunci cand am postat, am uitat-o complet! Cartu este un antrenor bun si daca ar avea la dispozitie bani , ar face treaba si mai bine! Din pacate, vad ca situatia este cam nasola din moment ce alde Netoiu si Jiji Becali vor sa cumpere Argesul!
Despre Cfr, ce pot spune! Au cazut pe locul 6 dupa egalul cu Gloria, dar au demonstrat ca se poate, atat pe plan european, cat si intern! Iar Dorinel Munteanu este un profesionist, atat ca jucator, cat si ca antrenor!
In rest, despre etapa trecuta: Steaua este din nou lider, dar ma ingrijoreaza jocul ei din meciul cu Vasluiul; Dinamo a pierdut cu Nationalul, infrangere asteptata, dupa meciurile trecute, iar scaunul lui Andone se clatina; Hagi continua seria meciurilor castigate la Poli; Rapidul a pierdut la Sportul si cam atat despre etapa trecuta!
In ceea ce priveste circul inlocuirii lui Protasov, cred ca-i ceva specific lui Becali! Oli a mai antrenat la Steaua si n-a facut mare branza! Indiferent de oferta facuta lui Protasov de catre echipa rusa, desi tentanta, am inteles ca ar fi vorba de vreo 600.000 Euro, la Steaua, Protasov se poate afirma si pe plan european, daca Steaua confirma asteptarile!
In fine, sper ca Steaua va fi campioana de toamna! :P

little_foot
28-11-2005, 09:53 AM
bai rechinule dar aia din liga suporterilor nu prea le au cu limba romana <_< .degeaba incercati sa il scoateti pe hagi vinovat...tot voi sunteti vinovatii.nu a cerut hagi sa poarte stadionul numele lui cum de altfel nu vad dc ura asta pt el acum.farul nu ii facuse vreo oferta plus ca nu este timisoara rivalul vostru de moarte ca sa va simtiti tradati in asemenea hal cum pretindeti voi ca sunteti.
revenind la lucruri serioase ma bucura ca a revenit steaua pe primul loc si mai ales ca reduta olteana de la dinamo se pierde din ce in ce mai mult in anonimat :D
cat despre steaua mare greseala cu protasov.dc sa-l demiti?steaua e primul loc,este ca si calificata in primavara europeana,chiar rau nu joaca,nu vad unde e pb.si daca poli l-a dat afara pe olaroiu de prost dc il ia steaua de bun?a mai fost o data la steaua si dupa 7 etape parca a plecat.imi pare rau sa o spun dar olaroiu nu are stofa de antrenor.daca are niste obiective nu le poate indeplini...

pikciu
28-11-2005, 11:28 AM
"Steaua este din nou lider, dar ma ingrijoreaza jocul ei din meciul cu Vasluiul". :lol: :lol: Steaua nu a jucat inca cu vasluiul. :lol: :lol: Joaca duminica

Tuby
28-11-2005, 12:56 PM
Vaslui - Jiul tot aia :P

Ratonu
28-11-2005, 01:38 PM
Olaroiu este un antrenor bun, insa Protasov e din alta lume. Demult nu mai vazusem o Stea atat de incantatoare ca in partidele cu Dinamo, Lens sau Sampdoria. Cred ca in momentul asta Loti Boloni este singurul antrenor roman capabil sa-si conduca echipa spre un astfel de joc.

gianni
28-11-2005, 04:14 PM
Originally posted by pikciu@Nov 28 2005, 11:28 AM
"Steaua este din nou lider, dar ma ingrijoreaza jocul ei din meciul cu Vasluiul". :lol: :lol: Steaua nu a jucat inca cu vasluiul. :lol: :lol: Joaca duminica
Cam este cum a zis Tuby! Scuze pentru confuzie, dar poate am anticipat rezultatul meciului cu Vasluiul, cine stie! :P
Hai, nu mai radeti de mine, am postat de dimineata!
Steaua mai are meciul cu VASLUIUL, poftim, si are sanse sa termine campiona de toamna! Sunt curios ce se va intampla la meciul dintre Dinamo si Poli! Sper sa invinga Poli! ;)

Tuby
28-11-2005, 04:27 PM
Citesc pe gazeta si mor, chiar nu inteleg ce se intampla la Steaua, credeam ca Lacatus daca tot e acolo si are aerul ala de om matur si trecut prin toate experimentele fotbaliste stie sa-si impuna punctul de vedere care normal ar fi trebuit sa fie unul greu. Dar de la el nu se vede nici o declaratie, nimic.
Daca ramane Protasov chiar avem sanse sa depasim performanta din Uefa din sezonul trecut dar asa, sa schimbi 3 antrenori intr-un tur si 3 etape doar ca exista un berbec incult, cu bani si fara sa aiba habar de fenomenul fotbalistic la conducere mi se pare prostie.

gianni
28-11-2005, 04:31 PM
Eu am citit putin mai devreme pe site-ul Prosportului ca treaba ar fi cam groasa> Becali a spus ca nu-i nimic sigur, dar in cazul in care Protasov pleaca, singura varianta viabila ar fi Olaroiu! Nu cred ca se poate opune Lacatus lui " Dumnezeu" Becali! ;)

Ratonu
28-11-2005, 04:42 PM
Vreau sa cred ca sunt doar speculatii, insa daca pana astazi s-a spus doar ca "Becali a lasat de inteles ca... ", acum ni se prezinta niste declaratii clare, deci se pare ca e chiar groasa.
"Dacă Oleg va veni la mine şi ?mi va spune că vrea să plece de azi, atunci va fi un impact pozitiv pentru echipă, jucătorii vor evolua cu o şi mai mare dăruire ?n meciurile cu Halmstad şi FC Vaslui" - prostia la cote utopice.

gianni
28-11-2005, 04:51 PM
Doamne, nu este nimeni in stare sa-l opreasca pe Becali!?
Alta tare a lui Becali: Vreau Steaua pe locul 1 si Argesul pe 2, poate chiar campiona!
Cred ca Becali o sa cumpere intregul campionat si o sa se apuce sa faca clasamentul de unul singur! :P
Daca pleaca si Protasov, ne-am dus!
Sau poate este o noua strategie a marelui " Mihai Viteazul" ca sa-i ia prin surprindere pe dusmanii de miercuri, cine stie? ;)

pikciu
28-11-2005, 04:54 PM
Bravo gianni, fi rau :lol: Da am inteles cu greu din spusele lu jiji ca nu poate sa-l tina cu forta pe protasov. Aici mi se pare normal. Adica omu vrea sa plece, si nimeni nu poa' sa-l mai tina. Tu daca ai fi in locu lu protasov ai refuza 600.000 de cocas pt 150000?

gianni
28-11-2005, 05:03 PM
Pikciu sunt foarte rau!!! :P Aici nu este vorba despre bani, ci despre principii! Nu se stie sigur daca este vorba despre o suma atat de mare si din cate am citit saracul Protasov nu prea stie de nimic si-si vede de treaba! Ramane de vazut ce se va intampla in continuare! ;)

[K4]RedDog17
28-11-2005, 06:33 PM
parerea mea e ca o sa fie rau pt steaua daca pleaca protasov...protasov a impus un joc mai ofensiv..olaroiu nu mi se pare asa un bun antrenor....

stefanm14
28-11-2005, 11:06 PM
Si eu cred ca e rau pt Steaua daca pleaca Protasov. De mult nu mai a jucat Steaua un fotbal asa frumos, nici pe vremea lui Zenga, atunci dadeau 1-2 goluri si se retrageau in aparare. Olaroiu nu mi se pare varianta potrivita, poate doar pt acest retur. Dupa parerea mea, cel mai bine ar fi sa aduca un antrenor strain, eventual din vara, pt a evita experimentele acum...

gianni
29-11-2005, 08:38 AM
N-am apucat sa lecturez ziarele, dar peste tot aud ca iar o s-o dea-n bara Becali cu prostia lui! Steaua a inceput mai prost sezonul, pierzand SuperCupa si necalificandu-se in CL, dar, dupa ce s-a obisnuit cu echipa, Protasov a facut din Steaua o echipa omogena, cu un joc foarte frumos si destul de bine asezata pe teren!
Olaroiu este un antrenor bun, dar nu atat de bun precum Protasov!

mns
30-11-2005, 11:39 AM
Olaroiu antrenor bun? Fiti seriosi, omul asta nu are nici o realizare notabila in toata cariera lui de antrenor. Protasov a facut din Steaua o echipa cum n-am mai vazut in Romania de multa vreme, ar fi pacat sa plece si Steaua ar avea foarte mult de pierdut.

gianni
30-11-2005, 11:46 AM
Olaroiu a fost bun la National! Din ceea ce am citit eu e cam imbarligata treaba cu plecarea lui Protasov! O sa ma mai documentez si revin!

Ratonu
30-11-2005, 02:18 PM
Se pare ca motivul principal pentru plecarea lui Protasov ar fi starea de sanatate a mamei sale :(. Mare pacat, ar fi frumos sa fie in seara asta la stadion un banner cu "Oleg, nu pleca!" in ucraineana...
Si daca la Steaua situatia cu antrenorul este ingrijoratoare, iata ca la Farul conducerea tehnica ar putea fi preluata de Gianluca Vialli, fost coleg si antrenor al lui Dan Petrescu la Chelsea!

Time2Chill
01-12-2005, 05:54 PM
venirea lui Vialli la farul este o gluma, asa a zis impresarul lui viali.
despre plecarea lui oleg: imi pare rău că pleacă, dar asta este soarta şi trebuie sa ne obisnuim cu ea... eu nu-l condamn că vrea să plece... lu?nd ?n calcul toate motivele... Despre Oli, am ceva emoţii, dar eu zic să nu dramatizăm ?nainte de vreme...

lordalxg
01-12-2005, 06:05 PM
Se zvoneste ca ar putea reveni chiar Zenga la Steaua, dar sunt putine shanse. Alte variante ar fi Dan Petrescu sau Oli. Dintre ultimii doi l-as prefera pe Petrescu, pt ca are un stil de antrenor mai ofensiv. Insa cel mai bine ar fi sa ramana PROTASOV!!!

gianni
02-12-2005, 08:54 AM
Faptul ca la Steaua poate obtine performante notabile, ar fi un plus pentru ramanerea lui Protasov! Dar, daca are ceva probleme familiale, atunci cred ca va pleca! Cert este ca Protasov n-a facut nici o declaratie in sensul plecarii lui, mai mult se agita cei din jurul lui!

[K4]RedDog17
02-12-2005, 06:19 PM
protasov pleaca sigur la dnepr :D
in primul rand ia salariu mai mare de vreo 4 ori...
in al doilea rand se duce la echipa lui de suflet..in tzara sa natala alaturi de familie..
olaroiu mi se pare un antrenor mediocru...nu cred ca steaua va castuga titlul cu el pe banca datorita stilului defensiv...

Blue
02-12-2005, 09:22 PM
Oleg e ukrainean si eu care credeam ca e rus lol. Oli e un om deosebit pe care-l respect, dar ca antrenor...nu e nici varza dar prea joaca italieneste, plictisitor, defensiv. Macar sa ramana anul asta Protasov sa aibe performante in Uefa cu steaua, caci cu Dnepr aia nu stiu cand mai prinde o cupa Europeana.

yahoo
03-12-2005, 12:04 AM
Parerea mea e ca Oleg ar trebui sa ramana la Steaua!A facut o echipa mare!Cea mai buna din Romania!
Daca pleaca sa vina ma nene Popa sa bage legea in ei! :P Glumesc asa ca nu va luati de mine!

Time2Chill
03-12-2005, 06:48 PM
Lasa mah, nu va disperati, ca o sa mearga steaua bine, si fara Protasov, si cand a venit Zenga si cand a venit Protasov, toata lumea zicea "vai ce rau va fi", si n-a prea fost rau. Daca Oli nu v-a schimba sistemul de joc, Steaua nu cred ca ar avea probleme, dar daca Oli are alte idei.... Trebuie sa tinem minte ca steaua este o echipa deja formata, nu prea ar avea nevoie de jucatori(ma refer la titulari, de niste rezerve cu o valoare mai mare avem nevoie).

Time2Chill
04-12-2005, 07:28 PM
OROAREA de pe GHENCEA
si nu spun asta numai d.p.d.v. al rezultatului(1-2), ma uit si vad o echipa obosita, care nu mai stie ce sa faca, ca o semi scuza nu pot gasi altceva decat faptul ca oleg va pleca..... Indiferent care va fi rezultatul de azi si ce va face poli cu dinamo, steaua nu prea are fata de europa.... sincer nu vreau sa ma gandesc ce se va-ntampla in meciul cu Herta, daca ea joaca asa....

Meciul s-a terminat 2-2...... imi pare rau k Protasov va pleca cu capul plecat, dupa acest rezultat, acum ramane de vazut ce face si poli...

imi cer scuze pentru greseala gramaticala "dupa" in loc de "de pe"!

Cu o astfel de lipsa de concentrare nu stiu ce o sa facem in europa, probabil jucatorii au intrat deja in vacanta...

Ratonu
04-12-2005, 08:41 PM
Originally posted by Time2Chill@Dec 4 2005, 07:28 PM
Indiferent care va fi rezultatul de azi si ce va face poli cu dinamo, steaua nu prea are fata de europa.... sincer nu vreau sa ma gandesc ce se va-ntampla in meciul cu Herta, daca ea joaca asa....
Cum poti sa spui asa ceva? :blink: E adevarat ca Steaua nu a aratat mare lucru astazi, insa asta s-a datorat clar lipsei de concentrare. Rezultatul este inadmisibil, dar Steaua si-a aratat adevaratul potential in meciurile cu Lens si Sampdoria, iar in acele meciuri chiar a aratat ca o echipa de primavara europeana.
Oamenii-cheie in rezultatul de astazi sunt Ogararu si Ghionea, primul foarte slab, al doilea dezastruos.

P.S. Corect este "Oroarea de pe Ghencea".

bio_hazard
05-12-2005, 01:42 PM
sper sa nu va mai vad post'uri cu "vai c norok pe dinamo in meciul cu poli", cum am vazut dupa meciul cu rusii, c e drept golul a venit in penultimul minut de joc, da' la fel d bine ar fi putut sa aiba loc faza din care s-a inscris shi in primu' minut shi sa se termina tot 1-0, shi atunci nu cred k mai vorbea nimeni de norok!
Asha k daca mai posteaza cineva mesaje cum k nu merita dinamo victoria vreau sa vad shi motive concrete cum de ce ar fi trebuit sa castige poli meciu', k jocu' echpei din Timisoara sigur nu este unu' din acele motive (deci ar trebui sa fi dobitoc sa crezi k Poli a jucat un fotbal superior lui Dinamo)
Asha k un sigur lucru este clar in momentul acesta: k DINAMO este campioana de toamna SHI GATA!!!!!!!!! :angry:

[K4]RedDog17
05-12-2005, 02:48 PM
<_< :mishto: cine e pe primul loc, cine e pe primul loc, DINAMO E, DINAMO E !!!!!!!!!!! :D
dinamo castiga sigur campionatul...din ce am citit azi pe gsp am inteles ca steaua din retur va juca pe alt teren...probabil cotroceni..ceea ce este in dezavantajul stelei... :lol:
dinamo a jucat mai bine ca poli timisoara si a meriat victoria...si daca ar reusii si calificarea in primavara europeana ar fi excelent...pacat de eliminarea din cupa <_<

edit...eu de ce am warn 40 :blink: %???? adminilor ar trebuii sa trimiteti PM ca sa vada omu de ce a primit warn..ca sa nu mai repete alta data... 8) :scaun:

Blue
05-12-2005, 02:56 PM
Ghinion pt polisti. Intr-un meci in care n-au aratat mare lucru, decat ca poate sunt platiti prea bine, timisorenii au luat-o in ultimul minut de la dinamo care parca a jucat putin bine. "Nedved" saracu' sa-si mai taie pletele ca probabil cantaresc gateva kile si deasta nu poate sarii la cap si Mansour...aerian rau de tot , aveam o parere mult mai bune despre el nici o preluare nu poate sa faca si el a ratat sansa aia de gol cand fugea cu mingea mai ceva ca un mos bolnav de Parkinson's.

lordalxg
05-12-2005, 04:30 PM
Eu cred ca steaua va trece peste acest egal cu Vaslui care face cat o infrangere de fapt. Sunt convins ca va invinge pe Herta si va ajunge destul de departe in cupa uefa. FORTZA STEAUA!!!

gianni
05-12-2005, 04:38 PM
Asta este! Am pierdut titlul de campioana de toamna, dar nu si pe cel de CAMPIOANA!
Nu uitati ca mai este si-un retur de jucat si se pot intampla multe! Pana atunci, Dinamo se mai poate bucura! ;)
O etapa dominata de greseli, personale sau colective, care au influentat clasamentul!
Bravo echipelor Poli Timisoara, Cfr Cluj, FC Arges, Farul care au aratat ca pot juca de la egal la egal cu granzii bucuresteni!
In rest, Hai Steaua! :P

Ratonu
05-12-2005, 05:06 PM
Mie 0-0 mi s-ar fi parut un rezultat corect... macar pentru eforturile lui Popa si Velcea. Nici una din echipe nu a jucat cine stie ce (era si greu pe un gazon ca acela), iar Dinamo a obtinut victoria printr-o greseala defensiva grava a lui Poli (nu mi-a venit sa cred cand am vazut cum a trecut mingea printre aia doi oameni care erau pe Vl. Munteanu... penibil).
Sunt convins ca Steaua va reveni si va castiga Campionatul, sa vedem, insa, Rapidul va avea un cuvant important de spus in lupta dintre cele 2 mari echipe bucurestene.

lordalxg
05-12-2005, 05:57 PM
Nu am vazut meciul dar ma uitam intruna pe www.livescore.com sa vad rezultatul si aveam o mare fricca in mine ca nu cumva sa dea gol dinamo, si in cele din urma am vazut 1-0 scor final. am vazut pana la urma si rezumatul meciului la TV si cred ca am injurat pe DInamo cat pentru toate etapele de pana acum. Nu a fost corect rezultatul :(

yahoo
05-12-2005, 08:01 PM
O etapa cam ciudata prin prisma rezultatului Steaua - Vaslui si Dinamo - Poli!Vasluiul a jucat nesperat de bine iar dinamo a avut parte de noroc!

E clar ca Steaua e cea mai buna echipa din Romania si va castiga titlul!

Tuby
05-12-2005, 09:08 PM
Rapidul, am tot respectul pentru ei dar nu cred ca mai spera la titlu. Ar trebui sa se concentreze mai mult si sa nu mai alterneze cu evolutiile pt ca altfel ii vedem la anul abia in intertoto.
Cat despre Steaua, pacat, dupa evolutia din tur ar fi meritat sa fie campioana de toamna dar nu-i nimic, etape mai sunt.
Meciul lui Dinamo nu l-am vazut, nici macar secvente dar nu ma asteptam ca Hagi sa mai conteste arbitraj, am crezut ca a fost destul crescut in fotbalul mare ca sa constientizeze ca a gresi e omeneste.

bio_hazard
05-12-2005, 10:11 PM
Cat despre Steaua, pacat, dupa evolutia din tur ar fi meritat sa fie campioana de toamna
Tuby, fara suparare, da' cum poti sa debitezi in halu' asta?! Nu uita k pana aku' cea mai mare distanta a liderului fata de locul 2 a avut-o Dinamo (5 puncte) shi daca nu trecea prin faza aia proasta a lor, care a inclus shi o infrangere pe teren propriu cu Argesu (apropo yo sunt din pitesti asha k bravo lor!!! :lol: ) acu' avea 7 puncte diferenta (in timp ce, cea mai mare diferenta pe care a avut-o steaua fata de dinamo a fost de 1-2 puncte, asta daca a avut vre-odata 2 puncte :nashpa: ), shi steaua putea deja sa spuna adio la campionat!!! :nashpa:

DarkComy
05-12-2005, 10:20 PM
dar si Steaua a trecut printr-o perioada mai proasta!!
Si acum ce concluzie sa tragem, ca Dinamo trebuie sa iasa campioana pentru ca a avut 5 pct avans si Steaua doar 2?? Mai bine zice-ti mersi ca in ultimele 2 meciuri ati avut NOROC !!! ( meciurile cu TSKA si Poli )
Parerea mea e ca Steaua merita sa fie Campioana de Toamna (joaca un fotbal foarte frumos ).

bio_hazard
05-12-2005, 11:17 PM
Dinamo trebuie sa iasa campioana
bine zis DarkComy, cu partea asta sunt total de acord... :P
insa restu mesajului e o debiatare totala, Steaua nu a meritat sa iasa campiana de toamna shi din cauza asta nici nu a facut-o!!!! Shi pe langa toate acestea Dinamo, la c echipa are acuma, nu ar avea nici un adversar in campionatu' intern daca ar juca mereu la potential maxim (potential pe care l-a aratat in meciul cu Everton, care a fost probabil cel mai bun meci al unei echipe romanesti sezonul acesta de cupe europene, daca nu shi din ultimele sezoane), vorbesc de acelash potential din care a gustat shi Rapid, asha zisa mandrie a noastra in cupele europene k e singura care a castigat toate meciurile din grupa (shi deshi am parut ironik, vreau k toti se shtie ca sunt foarte mandru' Rapid pt lucru asta), cand a pierdut cu 5-2.
Shi mai terminati cu toate post'urile astea despre noroku' lu' Dinamo, k nu faceti cu ele nimik altceva decat sa demonstrati faptul ca: NOROCUL TINE NUMAI CU CEI PUTERNICI!!!!!!!!!!!!!! :pimp:

Shi pe langa toate astea u ce naiba te bagi in Divizia A? ca daca eshti din Craiova iti sugerez sa te limitezi la forumul despre Divizia B...

DarkComy... vreau sa spun sorry shi no offence pt chestia cu divizia B (doar k ma lasasem dus de val)... my bad :nowar:
Asha k va astept shi pe tine shi pe Craiova in divizia A din sezonul urmator, k nu am nimik impotriva oltenilor sau a stiintei, desi sunt dinamovist :bere:

DarkComy
05-12-2005, 11:35 PM
Originally posted by bio_hazard@Dec 5 2005, 11:17 PM
Shi pe langa toate astea u ce naiba te bagi in Divizia A? ca daca eshti din Craiova iti sugerez sa te limitezi la forumul despre Divizia B...
1. Sunt din Bucuresti !
2. Dar care e problema ca , postez in topicul Divizia A? :huh: :angry: Daca nu sti ce e aia forum , mai bine ciocu mic . Nu veni tu aici cu atitudine si cu ordine pentru mine!! :angry:

Ce va mandriti atat cu victoria aia impotriva lui Everton??? ca de atunci nu ati mai reusit ceva asemanator !

Scuze pentru :offtopic:

Hmmm , in vedere ca ti-ai cerut scuze, imi retrag si eu cele spuse :nowar:

Scuze pentru cele spuse mai sus dar m-am aprins de la afirmatia cu Divizia B :oops:
:bere:

bio_hazard
06-12-2005, 12:01 AM
sorry k am crezut k eshti din Craiova, doar k vazusem semnatura ta shi deci am tras concluzia... orikum scuze din nou pt chestia cu divizia B... Uite, din cauza asta mie imi place ceva mai mult forumu' despre cupele europene, k acolo macar pot sa sustin incontinuu ideea cum ca macar pe forumul ala sa terminam cu rivalitatea asta intre echipe (care aici vad k e bine venita) shi sa le sustinem pe toate... scuze pt :offtopic:

yahoo
06-12-2005, 01:32 AM
Dupa jocul pe care il presteaza si rezultatele din Europa, Steaua ar trebui sa fie lider!Dinamo joaca bine acasa si atat!Steaua are o echipa inghegata,cu relatii de joc foarte bune!Dinamo uneori joaca la nimereala!

@Tuby,ideea e ca nu reusim sa ne concentram destul pt meciurile de acasa!Pierdem puncte cu echipe mici!Diferenta dintre primul si locul al 9-lea nu e mare,putem spera,dar oricum va fi greu!Daca vom reusi sa castigam meciurile cu echipele din Bucuresti atunci sansele noastre cresc considerabil!
Prin jocul prestat in cupele europene am dovedit ca acel loc 9 este nejustificat fiind afectat in principal de concentrarea jucatorilor si oboseala cumulata!

[K4]RedDog17
06-12-2005, 02:17 PM
Originally posted by DarkComy+Dec 6 2005, 12:35 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (DarkComy @ Dec 6 2005, 12:35 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-bio_hazard@Dec 5 2005, 11:17 PM
1. Sunt din Bucuresti !
2. Dar care e problema ca , postez in topicul Divizia A? :huh: :angry: Daca nu sti ce e aia forum , mai bine ciocu mic . Nu veni tu aici cu atitudine si cu ordine pentru mine!! :angry:

Ce va mandriti atat cu victoria aia impotriva lui Everton??? ca de atunci nu ati mai reusit ceva asemanator !

Scuze pentru :offtopic:

Hmmm , in vedere ca ti-ai cerut scuze, imi retrag si eu cele spuse :nowar:

Scuze pentru cele spuse mai sus dar m-am aprins de la afirmatia cu Divizia B :oops:
:bere: [/b][/quote]
pai tu esti din Bucuresti da tzii cu craiova??!!!!! :o
te-ai nascut la craiova sau ce.... :o :o

DarkComy
06-12-2005, 02:59 PM
ultimul mesaj OFF TOPIC!! :)

M-am nascut in Bucuresti ,mama e din Craiova si cand eram mic ma duceam foarte des la Craiova pe la bunici iar cand bunicu m-a dus prima data pe stadion la un meci al Craiovei , mi-a placut meciul , echipa si ATMOSFERA!!! si de atunci tin cu U Craiova :)

Blue
06-12-2005, 07:43 PM
Si ce coaie vrei o medalie ca l-ai descperit pe bucuresteanu' asta care tine cu Stiinta? V-am colonizat de mult deasta a 3a grupare a noastra ca impotanta de ultrasi este compusa cu oameni numai din bc dc.

Gorghette
06-12-2005, 11:48 PM
din cate stiu si little_foot e din B si tine cu Craiova :P

Tuby
07-12-2005, 06:06 AM
Ce lot aveti bio-hazard ? Poate daca tineti de formatia actuala vreo 3 ani si-l inghetati acum pe Florentin pentru a-l dezgheta atunci pentru ca saracul uneori e singurul care da impresia de fiecare data ca intr-adevar isi doreste victoria.
Ok, lotul este valoros, dar prea imatur iar la cate ocazii clare ati avut cu rusii pentru ca apoi rusii erau la un pas de a da bomba eu zic ca rezultatul este unul norocos.
O sa vii sa spui ca si Steaua a ratat ca nesimtita cu Rosenborg, da, asa e, dar din greseli se invata si, cel putin in cupele europene, exista o alta Steaua decat cea din campionat.

little_foot
07-12-2005, 09:44 AM
Originally posted by BluE_LioN@Dec 6 2005, 11:48 PM
din cate stiu si little_foot e din B si tine cu Craiova :P
si gruparea blue lions nu este din bucuresti? :D
nu consider ca dinamo are un lot bun.o sa plece zicu,tamas posibil si florentin petre daca ii injumatatesc astia contractul.si atunci chiar ca vi se va pune cruce :lol:

bio_hazard
07-12-2005, 10:47 AM
Tuby... ai perfecta dreptate lotu' lu' Dinamo e bun, chiar foarte bun dupa parerea mea, da' marea lor problema e mentaliatea, asta e singuru' motiv pt care au avut atat de pierdut sezonu' acesta, cu toate astea nu e deloc pierdut sezonu', sunt campioni de toamna shi au sanse reale de a se califica in primavara europeana, shi fara problema asta acu' ei ar fi fost deja calificati in europa shi cu un avans cat se poate de clar in fata Stelei in campionat. Insa in nici un caz asta nu e o problema care sa nu poata sa fia depasita, totul depinde de Andone daca va shti cum sa o rezolve, shi daca nu va putea cu totii shtim c il asteapta... (lucru' de care mie mi-ar parea rau pt ca e unu' din cei mai buni antrenori din romania shi a facut multe pt Dinamo)

nu consider ca dinamo are un lot bun.o sa plece zicu,tamas posibil si florentin petre daca ii injumatatesc astia contractul.si atunci chiar ca vi se va pune cruce
de unde draqu a venit ideea asta mah little_foot?!
1 Zicu poate sa plece k a facut mai mult rau lu' Dinamo de cand a venit (ex: meciu cu Farul, cu rusii etc.), pe Petre nici nu cred k o sa-l lase conducerea sa plece pana la urma, asha k singuru' de care mi-ar parea rau e Tamas pt k e un mare jucator
2 Ce draqu' mah tu crezi k o echipa se invarte un juru' a doar trei jucatori, shi orikum daca e sa plece vre-unu Dinamo o sa aduca altu' in locu' lui k are o groaza de bani, asha k mai bine povesteste-ne despre lotu' Craiovei (care nu are nici macar jumate' din bugetu' lu' Dinamo)... din nou no offence pt Craiova, eu doar subliniam ceea ce e evident, shi anume bugetu' lu' Dinamo vs. bugetu' Craiovei

yahoo
07-12-2005, 11:59 AM
Vin cu o intrebare: Credeti ca jucatorii din campionatul intern sunt subestimati cand vine vorba de suma de trasfer?
Am pus aceasta intrebare pt ca de curand am vazut la cat este cotat Nico si m-am uluit!Baiatul acela mananca terenu,marcheaza goluri,la iesirea de pe teren este intampinat cu aplauze dar este cotat doar la 3,3 milioane de Euro!

Eu am impresia ca strainii vin aici,vad ca e un campionat slabut si ce zic ("Hai sa-i fraierim pe romanii astia")!Calitatea fotbalului romanesc este in crestere (si ma refer in special la echipele din Bucuresti)!

Astept parerile voastre!

gianni
07-12-2005, 01:13 PM
Cred ca Becali a avut cea mai buna idee cand a " inghetat" echipa Stelei, asa ca valoarea a crescut in timp si ca atare, in cazul vanzarii unor jucatori, suma de transfer o sa fie destul de buna. Uitati-va la Radoi, Dica, Bostina! ;)
In ceea ce privesre " conflictul stelisto-dinamovist " din acest topic, hai sa fim seriosi!
Si Ioan Becali a fost de parere ca Steaua este mai buna decat Dinamo! A se vedea rezultatele! :P

Tuby
07-12-2005, 04:25 PM
yahoo sincer sa fiu 3,3 este o suma chiar mare pentru Niculae care este la primul sezon bun in cariera, restul fiind intrerupte de accidentari. Este in crestere si inca destul de inconstant, plus ca mai este si fragil asta stim toti.
Pentru un transfer in europa in momentul de fata zic eu 2 milioane este o suma mai potrivita.
Intr-adevar fiind din est suntem luati peste picior de cei din vest si aburiti usor cu niste sume modeste pentru ei

lordalxg
07-12-2005, 08:48 PM
Turul a fost tur, Dinamo a terminat pe primul loc. A meritat sau nu, asta e alta problema... Urmeaza alte 15 etape in care Steaua va arata ce stie.

little_foot
08-12-2005, 12:36 PM
Originally posted by bio_hazard@Dec 7 2005, 10:47 AM
nu consider ca dinamo are un lot bun.o sa plece zicu,tamas posibil si florentin petre daca ii injumatatesc astia contractul.si atunci chiar ca vi se va pune cruce
de unde draqu a venit ideea asta mah little_foot?!
1 Zicu poate sa plece k a facut mai mult rau lu' Dinamo de cand a venit (ex: meciu cu Farul, cu rusii etc.), pe Petre nici nu cred k o sa-l lase conducerea sa plece pana la urma, asha k singuru' de care mi-ar parea rau e Tamas pt k e un mare jucator
2 Ce draqu' mah tu crezi k o echipa se invarte un juru' a doar trei jucatori, shi orikum daca e sa plece vre-unu Dinamo o sa aduca altu' in locu' lui k are o groaza de bani, asha k mai bine povesteste-ne despre lotu' Craiovei (care nu are nici macar jumate' din bugetu' lu' Dinamo)... din nou no offence pt Craiova, eu doar subliniam ceea ce e evident, shi anume bugetu' lu' Dinamo vs. bugetu' Craiovei
zicu,tamas am cazut de acord ca o sa plece.in locul lui zicu se intoarce danciulescu si o sa rezolvati atacul(si ziceai ca nu se invarte jocul lui dinamo intr-un jucator <_< ).tamas pleaca nu-i nimic il aveti pe daouda(multumim ca ne-ati scapat de el...ne ducea draq in c :D )fl.petre m-ai uita-te si tu la stiri ca vrea sa-l ia petrescu la wisla si la varsta lui e pacat sa mai stea sa-si rupa picioarele pt un contract derizoriu la o echipa pt care a dat totul.deci o sa plece.acum astept transferurile...ca aveti buget doar nu?
si ca te luai de lotul craiovei...psv ofera pt andrei ionescu 3,5 mil de euro.tot ce ajunge la dinamo sfarseste in china,coreea de sud etc.si cu asta am incheiat comparatia. :rolleyes:

gianni
08-12-2005, 03:33 PM
Ce ziceti de transferurile lui Oprita si Baciu de la Steaua la Poli Timisoara? Si cred ca si Dinita, dupa cum a scris prin presa! Se pare ca se doreste venirea in Ghencea a lui Moldovan, Caramarin si Coman!
Se pare ca Steaua o sa-l transefer si pe Cristocea de la Farul!
Steaua se intareste pentru retur, fara a ceda jucatorii de baza, dar aducand rezerve de mare valoare!
Cat despre Dinamo, mai mult ca sigur Florentin Petre va pleca la Wisla! Este singurul dinamovist adevarat! ;)
Si, incercati sa nu va mai certati! Sa asteptam si returul de campionat si abia la sfarsit vom vedea cine o sa castige!!

little_foot
08-12-2005, 03:42 PM
stiam ca moldovan ar fi dorit in regie de siman pentru postul de antrenor.plus ca nu cred ca ii va ceda timisoara pe caramarin si coman si nici ca steaua va da bani pe un jucator de varsta lui moldovan.este totusi un jucator la final de cariera care oricat ar incerca este clar ca nu poate sa mai duca cum trebuie un meci intreg.
oprita eu l-am considerat mereu un jucator umflat.cand se certa staicu cu steaua pt oprita ma rugam sa nu vina la noi.nu a confirmat deloc cat timp a fost la steaua.poate ca isi va face loc in echipa timisoarei.ei au nevoie de atacanti asa ca atat el cat si dinita e posibil sa fie o afacere bunicica pt timisoara.cat despre baciu...ma abtin :P .

gianni
08-12-2005, 03:55 PM
Se pare ca Poli mai este interesata si de serviciile lui Ogararu si Bostina! Buna gluma! Steaua nu se desparte de titulari! ;)

Ratonu
08-12-2005, 05:56 PM
Nu-mi place deloc ca pleaca Oprita si Baciu. Eu abia asteptam sa revina Oprita si acum aflu ca pleaca :( . Baciu e si el un om important si o data cu plecarea lui si a lui Curt nu mai avem fundasi centrali de rezerva! :blink:
Altfel, ar fi frumos ca Vasile Cristocea sa vina la pachet cu Pascovici si Todoran.

Blue
09-12-2005, 05:19 AM
Ce-i cu toata campania asta anti-rasism in tara. Romanii si in gerenal albii vor fii intotdeauna rasisti, chiar daca nu pe fata intotdeauna un alb va fii tentat sa discrimineze. E un proveb englezesc, give him an inch and he'll take the mile. Asa e cu ciorile astea le dai nas si dupaia nu le mai convine nimic. Pe infulecatorul de banane din gradina lui Solomon il fluiera lumea ca e un fundas penal in primul rand. Asa sunt astia nu le merge bine ceva, hopa e ca sunt negru. Si mai e infectu' ala de Poli care se plangea ca vai doamne romanii sunt necititi. Probabil ai lui citeau Republica lui Plato si suma Teologica cocotati in palmieri cu seful tribului cu tot.

DarkComy
09-12-2005, 03:20 PM
Si ce credeti voi , ca Daouda si-a schimbat parerea despre romani , doar pentru ca si-au dat jucatorii lui Dinamo cu crema de pantofi pe fata?? Pentru el tot niste rasisti vom fi si asa mai departe .

Mi se pare o tampenie ca jucatorii lui Dinamo au primit premiul ala pentru gestul cu crema de pantofi .

EU sunt RASIST si imi place asta . URASC TIGANII si UNGURII!!!! :romania:

pikciu
09-12-2005, 05:33 PM
Bai Dark, afirmatia ta e cam exagerata... Hai sa facem presupuneri; cine va castiga campionatu, cupa, retrogdatele, promovatele. Io zic campionat steaua, cupa rapid, retrogradate vasluiu si otelu, iar promovate u cluj, craiova, ceahlaul, petrolul

Ratonu
11-12-2005, 01:42 AM
Originally posted by DarkComy@Dec 9 2005, 03:20 PM
EU sunt RASIST si imi place asta . URASC TIGANII si UNGURII!!!! :romania:
Ar trebui sa pastrati gandurile astea pentru voi. Manifestarile rasiste sunt ilegale si imorale.

Blue
11-12-2005, 08:13 AM
Ilegale? Nu traim intr-o societate democratica in care fiecare individ are dreptul la exprimare? Da, ilegal este cand spun ca as dorii tiganii si restul coloratiilor sa fie gazati pt ca as incita la violenta. Dar cand spun ca si-un cercetor alb e mai superior decat un medic colorat, imi spun doar punctul de vedere. Oare cat de pronit esti pe rasism cand intr-o aglomeratie un puradel face sa-ti bata vantul prin buzurane intr-o zi caniculara de vara sau cand un bozgor cere scoli in limba lui si vrea Ardealul inapoi. Cat despre jucatorii inaripati ce au activat in ultmii ani pe la noi doar Abiondun este mai de Doamne ajuta, restul adusi pentru a da "o pata de culoare" diviziei A deveniti figuranti full time in scurt timp.

Dark: Respect!

Ratonu
11-12-2005, 02:41 PM
Originally posted by Blue@Dec 11 2005, 08:13 AM
Cat despre jucatorii inaripati ce au activat in ultmii ani pe la noi doar Abiondun este mai de Doamne ajuta, restul adusi pentru a da "o pata de culoare" diviziei A deveniti figuranti full time in scurt timp.
Si oare nu sunt mai prosti albii care i-au adus "pentru a da o pata de culoare Diviziei A"?

pikciu
11-12-2005, 03:58 PM
cu rasismul nu rezolvi nimic.... te-ai pus si tu in situatia unui negru venit in romania de exemplu care este privit ca o maimuta la zoo... nu cred ca-i tocmai placut. dar hai sa terminam cu discutia asta, ca sar scantei si mi se arde placa de baza :P

Blue
11-12-2005, 04:10 PM
I-au adus pentru a fii fotbalisti nu pt a face figuri, cu transferurile mai iei si tzeapa. Ba e chiar calma discutia, si cu scanteiile stii cum e, sar si se sting in scurt timp.

gianni
12-12-2005, 08:15 AM
Se pare ca Oprita nu vrea sa plece de la Steaua, incurcandu-i socotelile lui Gigi!
Cat despre chestia cu bananelel lui Daouda si vopsitul dinamovistilor cu crema de ghete, sa-i lasam pe fanii dinamovisti sa se pronunte!
Singurul lucru care a influentat gestul suporterilor a fost evolutia sub orice critica a fotbalistului, nu culoarea pielii lui!

Time2Chill
15-12-2005, 05:44 PM
tema cu rasismul mi se pare cam aiurea si blue, in societatea democraica, spune o vb ca ai voie sa faci ce vrei, daca nu incalci drepturile altora si orice manifestare de ordin rasist este interzisa. :D
back on subj:
Cred ca Oprita va pleca, daca nu a plecat deja la poli, iar bomba transferuruilor e data de gsp 5mil pt Radoi, de la Dnepr.... se pare ca Oleg nu vrea sa plece cu mana goala...

Ratonu
15-12-2005, 06:21 PM
Nasol. Eu m-as bucura pentru Radoi sa plece in strainatate... dar nu in spatiul ex-sovietic! :blink:
Eu zic sa mai astepte, se zvoneste de ceva vreme ca Milan si Inter il vor in pauza de iarna pe el sau pe Chivu.

DarkComy
15-12-2005, 06:24 PM
Da si mie mi se pare ca nu ar fi un pas inainte pentru el si mai bine ar mai asteapta .

Tamas care va pleca inapoi in Rusia , tare cred ca o va da in bara si dupa ceva timp va reajunge rezerva ( pacat ca pleaca)

gianni
16-12-2005, 08:08 AM
Radoi are oferte de la cluburi mai mari decat Dnepr, iar Becali vrea pe el in jur de 10 mil. de dolari.Oricum, avand in vedere evolutia Stelei in Cupa Uefa este cert ca vor pleca cativa jucatori.Totul depinde de evolutia ulterioara a Stelei!
Pleaca Protasov, vine Olaroiu! Ieri seara a fost ultimul joc pentru Protasov!
Astept cu nerabdare sa vad cum va reusi Olaroiu sa mentina jocul extraordinar al Stelei! ;)

pikciu
16-12-2005, 03:28 PM
Nu vi se pare ca e cam pustiu fara meciurile din divizia a? mai mergeam si noi pe un stadion... acu asteptam vro 3 luni, si parca nu se mai termina. d-abia astept sa vin cu galeria lu argesu pe Lia Manoliu, ca acolo am inteles ca joaca steaua, nu?

[K4]RedDog17
16-12-2005, 04:40 PM
Originally posted by gianni@Dec 16 2005, 09:08 AM
Radoi are oferte de la cluburi mai mari decat Dnepr, iar Becali vrea pe el in jur de 10 mil. de dolari.Oricum, avand in vedere evolutia Stelei in Cupa Uefa este cert ca vor pleca cativa jucatori.Totul depinde de evolutia ulterioara a Stelei!
Pleaca Protasov, vine Olaroiu! Ieri seara a fost ultimul joc pentru Protasov!
Astept cu nerabdare sa vad cum va reusi Olaroiu sa mentina jocul extraordinar al Stelei! ;)
nu cred ca olaroiu o sa mentina jocul actual al stelei...el joaca mai italieneste,mai defensiv...cred ca o sa strice jocul..cat despre radoi..eu zic sa nu plece la dnepr care nu e o echipa puternica...el er trebuii sa plece in V Europei...si 10 mil mi se pare cam mult pt un jucator din Divizia A...poate 5-6 aar fi mai aproape de adevar...oricum avem fundasi buni..un Tamas-Chivu in centrul nationalei si cu Radoi inchizator(daca este convocat) ar fi o aparare beton...+rat,contra pe flancuri... :D

gianni
20-12-2005, 11:41 AM
Greu fara meciurile din Divizia A!
Radoi este un jucator de valoare si Gigi Becali a confirmat ca valoarea lui nu-i permite sa-l vanda unor echipe gen Dnepr! Asa ca avem toate sansele sa-l vedem pe Radoi la greii fotbalului! Am inteles ca ar fi ceva oferte si pentru Ogararu, iar suma de transfer ar fi cam de 1, 5 mil. euro!
Astept sa vad transferurile din intersezon! Vad ca Poli se intareste si vrea cu orice pret sa cucereasca titlul anul acesta! Vom avea un retur frumos!

Ratonu
24-12-2005, 03:48 PM
NU! NU NU NU NU NU!

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat astăzi că 3 jucători ai formaţiei din Ghencea sunt de v?nzare. Astfel, Hamutovski, Ogăraru şi Florentin Dumitru au primit o h?rtie pe care este stipulată suma minimă pentru care pot pleca de la echipa roş-albastră. Hamutovski poate pleca pentru 500.000?, Ogăraru pentru 1.500.000? şi Florentin Dumitru pentru 300.000?. Gigi Becali a promis jucătorilor că se pot transfera la prima formaţie care oferă sumele amintite, indiferent de numele acesteia.
(gsp.ro)

Incredibil... ma crucesc cu stanga... nu stiu ce sa mai zic.
Poate ne spune totusi Jiji cine o sa joace fundas dreapta si daca a pretul lui Ogararu l-a pus gandindu-se ca oricum nu conteaza, din moment ce o sa ia 20 de milioane pe Cristea.

[K4]RedDog17
24-12-2005, 06:48 PM
Originally posted by Ratonu@Dec 24 2005, 04:48 PM
NU! NU NU NU NU NU!

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat astăzi că 3 jucători ai formaţiei din Ghencea sunt de v?nzare. Astfel, Hamutovski, Ogăraru şi Florentin Dumitru au primit o h?rtie pe care este stipulată suma minimă pentru care pot pleca de la echipa roş-albastră. Hamutovski poate pleca pentru 500.000?, Ogăraru pentru 1.500.000? şi Florentin Dumitru pentru 300.000?. Gigi Becali a promis jucătorilor că se pot transfera la prima formaţie care oferă sumele amintite, indiferent de numele acesteia.
(gsp.ro)

Incredibil... ma crucesc cu stanga... nu stiu ce sa mai zic.
Poate ne spune totusi Jiji cine o sa joace fundas dreapta si daca a pretul lui Ogararu l-a pus gandindu-se ca oricum nu conteaza, din moment ce o sa ia 20 de milioane pe Cristea.
da tu nu stii ca ciobanii nu gandesc????
si ala de la dinamo la fel...tot cioban. ma rog..ruda de cioban...el e mai mult bisnitzar.
bag p... in clanul Beeeeecali :angry: :scaun: :nebun: :nashpa:

Alex
24-12-2005, 07:13 PM
se cunoaste ca sunt rude...oricum nu cred ca o sa ia 1,5 mil euro pe Ogararu si in nici un caz 10 mil pe Radoi...

Ratonu
24-12-2005, 07:37 PM
Ce vorbesti ma, Ogararu face peste 3 milioane.

Tuby
24-12-2005, 09:41 PM
BA DA BA DA BA DA BA DA !!!
Te pui cu prostu` ?!
Inteleg, Dumitru nu a mai jucat de atata timp la capacitate maxima, merge transferat. Hamu, sa zicem, face 2 meciuri bune si unul slab, are noroc, in cel mai rau caz ar putea fi transferat. Dar cu Ogararu ce a avut frate ? E pe val, este la potential maxim in momentele de fata, cum sa-l pui pe lista, e inacceptabil.
Bine ca-l pastreaza pe Balan, sau mai stiu eu ce jucator de duzina venit de pe la vreun fost Rocar.
Eu zic sa se duca la satul lui de vulturi becalieni sa-si ridice statuie si in 2008 poate ia si el 10 % din voturile pentru presedintie.

Alex
24-12-2005, 10:26 PM
eu unu nu stiu vreun jucator plecat din romania in strainatate cu mai mult de 2 mil...poate o fi si nu stiu eu..dar nu cred!!!

Blue
24-12-2005, 11:08 PM
Cum se-nvarte roata Ogararu lustruia banca daca avea noroc acum 3 ani si uite ce jucator a iesit din el. o sa se cam strice steaua daca tot vinde becalli jucatorii cheie, poate a ajuns la fundas sacului.

pikciu
25-12-2005, 08:38 AM
Sa nu-mi sariti in cap, dar becali nu e prost... are el gandurile lui ascunse. pun pariu ca stie el de ce face asta. Sa nu uitam ca daca n-ar fi venit el la steaua, poate ca echipa cea mai iubita din romania era pe la mijlocul clasamentului. hac... parerea mea.

mns
25-12-2005, 11:16 AM
EU cred ca are un c***t in cap. In fine, e echipa lui, face ce vrea cu ea.

Ratonu
25-12-2005, 12:14 PM
Ei cacat, de parca nu se gasea cine sa finanteze Steaua daca nu era handicapatu asta... Si ce-a facut el la Steaua, l-a adus pe Andrei Cristea, bag ***-n Andrei Cristea... Cati atacanti buni au fost indepartati pentru a li se face loc lui Cristea si, mai demult, lui Piturca jr. (Piturca fiind cel care l-a adus pe Becali la Steaua, un cacat si asta, ca si mafiotul care l-a adus pe el, Viorel Paunescu)?

Craciun fericit! :oops:

Time2Chill
25-12-2005, 04:11 PM
Joaca Balan Fundas dreapta, k a zis Leo Strizu k e cel mai bun fundas dreapta din tara, si gigi il crede orbeste pe leo strizu... Ce sa-i faci... poate si-o fi revenit balan, iar Ogararu ar trebui vandut tocmai pentru ca este pe val... stiu ca suna aiurea, dar daca se accidenteaza sau face vreo prostie, poate sa-si inceheie cariera fara a fi jucat afara, iar daca are posibilitatea sa joace la Villareal, de ce sa n-o faca... in plus si P Marin poate juca p dreapta, nuj daca mai tinei minte dar el fusese luat pentru a juca pe partea dreapta, dar atunci a avut Ogararu acea "explozie"...

DarkComy
25-12-2005, 04:39 PM
NOI SA FIM SANATOSI !!! :P

JiJi e un prost , el vrea finala UEFA si il vinde pe Ogararu (daca il vinde , face cea mai mare greseala). Fl Dumitru , nu mai prinde echipa asa ca are motive intemeiate sa il vanda , Hamu ........ nu prea stiu ce sa zic , daca e bine sa plece sau nu , dar ma gandesc ca pot sa gasesc un inlocuitor.

P.S. nu uitati : NOI SA FIM SANATOSI !!!! :P

Ratonu
25-12-2005, 04:55 PM
Originally posted by DarkComy@Dec 25 2005, 04:39 PM
NOI SA FIM SANATOSI !!! :P
Daca n-am inteles gresit, urarea asta n-are ce cauta in thread-ul cu Divizia A. :dansing: :crazyboy:

Serios vorbind, preturile mi se par prea mici si ma ingrijoreaza si faptul ca jiji a zis ca jucatorii pot pleca la prima echipa care ii oferteaza; tare mi-e ca vor ajunge toti 3 la mama dracu in Coreea sau in spatiul ex-sovietic.

little_foot
25-12-2005, 04:55 PM
jiji cere un chilipir pe ogararu si varu'su de la dinamo cere 7.5 mil pe petre :lol: .nu zic ca nu e bun petre dar chiar 7.5 pe un jucator care si-a cam trait viata este exagerat :)

si o intrebare off topic:se mai fac concursuri de pronosticuri?daca pb este ca nu are cine sa faca clasamentul dupa fiecare etapa ma ofer eu sa fac treaba asta :)

DarkComy
25-12-2005, 05:01 PM
Originally posted by Ratonu+Dec 25 2005, 04:55 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Ratonu @ Dec 25 2005, 04:55 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-DarkComy@Dec 25 2005, 04:39 PM
NOI SA FIM SANATOSI !!!* :P
Daca n-am inteles gresit, urarea asta n-are ce cauta in thread-ul cu Divizia A. :dansing: :crazyboy: [/b][/quote]
NOI SA FIM SANATOSI!!!! :P :P

Pai daca ajunge in spatiul ex-Sovietic , Ogararu poate spune adio nationalei ,fotbalului de inalta performanata ( sa nu se inteleaga ca la noi e fotbal de inalta performanta :P ci sansa de a se transfera in VEST) si cred ca si carierei , se plafoneaza acolo nestiind limba si altele

In ceea ce priveste preturile , JiJi cere foarte putin pe Ogararu . Preturile de la noi sunt foarte mici . Radoi e la fel de bun ca Chivu dar e o diferenta enorma de pret daca Inter vrea sa il cumpere pe Chivu sau pe Radoi

Ratonu
25-12-2005, 05:01 PM
Asta cu 7 milioane jumate pe Fl. Petre e aproape le fel buna ca a lui jiji cu 20 de milioane pe A. Cristea...
Sa se schimbe oare rolurile in acest sezon? Dinamo sa isi pastreze toti jucatorii de valoare* si Steaua sa inceapa sa vanda?

* de valoare pentru Dinamo

mns
25-12-2005, 05:18 PM
Originally posted by little_foot@Dec 25 2005, 04:55 PM

si o intrebare off topic:se mai fac concursuri de pronosticuri?daca pb este ca nu are cine sa faca clasamentul dupa fiecare etapa ma ofer eu sa fac treaba asta :)
Incepe campionatu si rezolvam. Refacem forumul de pronosticuri.

bio_hazard
25-12-2005, 10:36 PM
Dinamo sa isi pastreze toti jucatorii de valoare* si Steaua sa inceapa sa vanda?

* de valoare pentru Dinamo

Hai ca tampenie mai mare ca asta nu am vazut! Crezi tu ca ciobanul ala de Becali nu ar visa sa aiba la Steaua cativa jucatori cum sunt Niculescu, Petre sau Grigorie? Asa ca lasa-ne cu aberatii din astea ca iti zic eu ca nu sunt cu absolut nimic mai buni jucatorii Stelei decat cei ai lui Dinamo, diferenta dintre echipe (daca s-ar pute vorbi despre asa ceva ca practic nu e nici o diferenta, asta se vede din clsament, din egalul de pe Ghencea dintre echipe si din Super Cupa castigata de Dinamo) vine din cu totul altundeva ca jucatorii Stelei in nici un caz nu sunt mai buni decat cei ai lui Dinamo!

Si apropo, doar ca sa sti, eu nu spun asta din cauza ca tin cu Dinamo pentru ca echipa mea numarul 1 e Argesul!

Ratonu
25-12-2005, 10:46 PM
Nici eu n-am zis aia pentru ca tin cu Steaua, ci pentru ca Divizia A e de cacat. :rolleyes:

bio_hazard
25-12-2005, 10:58 PM
Oh! Atunci scuze. Eu doar intelesesem ca ai vrut sa zici ca jucatorii de valuare ai lui Dinamo nu ar fi jucatori de valoare si pentru Steaua pentru jucatorii din Ghencea ar fi superori celor din stefan cel Mare. :oops:

Tuby
26-12-2005, 10:50 AM
Domne pana una alta ne uitam la clasament si vedem Dinamo campioana de toamna, mai conteaza ca au avut noroc sau nu, ei sunt acolo, noi suntem in coastele lor, ne punem bazele in retur.
Ma uitam la stirile sportive, peste tot numai incredere din partea conducerii pentru Oli, eu cred ca nici ei nu sunt siguri ca au facut alegerea corecta dar vor sa dea impresia ca sunt total stapani pe situatie. E imposibil sa nu regreti plecarea lui Protasov si e imposibil sa nu-ti tremure un pic bucile mai ales din cauza trecutului lui Olaroiu la Steaua. Ma gandesc ca ar putea fi si unul din motivele neplecarii lui Radoi la Dnepr, ca doar la insistentele lui a revenit mister Olaroiu.

violet_blood
26-12-2005, 06:07 PM
lasatil ma pe nea' jiji ca el a zis ca steaua ii batea pe real madrid de ii face de rusine !!! hahahhah :romania:

Ratonu
03-01-2006, 03:46 AM
După ce, ?n urmă cu trei săptăm?ni, Gheorghe Bos?nceanu anunţa că s-a ?nţeles cu antrenorul Wolfgang Frank pentru a prelua banca tehnică a Farului, ?n ajunul Anului Nou, neamţul l-a ?nştiinţat pe boss-ul dobrogenilor că nu mai vine. Tehnicianul a transmis că nu ?şi poate rezilia contractul cu actuala sa formaţie din liga a patra a campionatului german.

Constănţenii s-au reorientat rapid şi, cu ajutorul preşedintelui de onoare, cipriotul Marios Lefkaritis, au găsit un alt antrenor. "Este vorba despre un s?rb, un nume mare, care a antrenat la echipe de peste hotare, dar acum e liber de contract. Nu vreau să-i dezvălui numele p?nă nu va semna, dar Lefkaritis l-a convins să preia echipa p?nă ?n vară", a anunţat Bos?nceanu, care spune că noul tehnician are ca obiectiv c?ştigarea Cupei Rom?niei.
gsp.ro

Mi se pare o stire foarte interesanta, pentru ca scurta descriere pe care a facut-o Bosanceanu ma duce cu gandul la Bora Milutinovic, fost antrenor al nationalelor Mexicului, Costa Ricai, Statelor Unite, Nigeriei si Chinei (prezent cu fiecare dintre cele 5 la cate un turneu final de Cupa Mondiala).

Altfel, se pare ca Steaua si Farul s-au inteles pentru transferul lui Cristocea, ceea ce ma bucura. Ii astept, insa, in continuare, pe Todoran si pe Pascovici si chiar pe Curca.

Tot legat de Steaua, au reaparut zvonuri conform carora Mirel Radoi ar fi dorit in Italia. Ce sa zic, sper din tot sufletul sa ajunga la Inter in iarna asta.

gianni
03-01-2006, 01:21 PM
Se pare ca Radoi a fost dorit de Inter si acestia ar fi oferit pentru el 6 mil. Euro! Dar transferul aczut din cauza lui Jiji care azis ca Radoi va avea un an bun la Steaua si posibilitatea de ase transfera la o echipa mare , daca-i iese nasului ( Jiji Becali ) vreo 10 mil. de Euro!
Ma bucur ca s-au inteles pentru transferul lui Cristocea! Chiar sunt curios cum va juca Steaua avandu-l pe Olaroiu pe banca!
Am vazut ca n-a vorbit nimeni de demiterea lui Andone de la Dinamo si aducerea lui Vigo ca antrenor la campioana de toamna?
Bai, dintre toti antrenorii romani din Divizia A, Andone era cel mai bun! O spun, cu toate ca sunt stelist! Si-n plus a fost votat si cel mai bun antrenor al anului 2005!
Sa vedeti ce o sa pateasca Dinamo, cu noul ei antrenor de 2 bani! Giovanni face numai rau pe unde merge, a se vedea si perioada "de glorie" de la Rapid!
Ce ziceti de transferul lui Catalin Munteanu la Dinamo?

yahoo
07-01-2006, 11:36 PM
Dupa cate am auzit in ultimele zile e clar ca Petre va pleca de la dinamo:

"Liderul galeriei rapidiste, Gigi Corsicanu, a mărturisit la Total Sport FM că a avut o discuţie cu Florentin Petre ?n care acesta a spus că foarte posibil să ajungă la Rapid chiar de la ?nceputul pregătirilor, pe 11 ianuarie" (sursa gsp)

Daca acest lucru se intampla probabil va fi o lovitura mare pt dinamo!In sine faptul ca ar pleca la o rivala e un lucru care ii loveste in plin pe suporterii dinamovisti!Piticul e un jucator de valoare!In fine nu vreau sa fac mare caz pana nu vedem ceva concret si sigur insa e clar ca Petre nu mai ramane la dinamo!

DarkComy
07-01-2006, 11:43 PM
Conform gsp ar fi vorba de un schimb Dolha- Fl. Petre cea ce ar fi o afacere profitabila pentru pentru Rapid in opinia mea .

[K4]RedDog17
08-01-2006, 09:29 AM
imi pare foarte rau pentru petre...becali isi bate joc de el...ei au averi de sute de milioane $ si se zgarcesc pt 50.000 $ (salariul e 150 000,vor sa-l reduca cam pe la 100 sau 90 mii). :( :unsure:

little_foot
08-01-2006, 09:31 AM
in mod sigur rapidul este cea care ar profita de pe urma schimbului asta.dinamo nu se dezminte...cauta jucatori ieftini si terminati pe care incearca sa-i readuca la viata.insa esteban vigo nu ar fi in stare sa castige campionatul nici daca ar avea cei mai buni jucatori din tara,cu scursurile pe care le aduce dinamo e clar ca va tuna si va fulgera in retur pe acolo :P .

Time2Chill
08-01-2006, 12:01 PM
eu nu cred in asemenea schimb... e o fabulatie a celor din ziare, care au mai scris d-astea.

Tuby
08-01-2006, 12:18 PM
Nici eu cred intr-un asemenea schimb, dupa atatia ani jucati la Dinamo Petre e prea sentimental ca sa joace altundeva. Mai bine se duce prin Asia pentru ca intr-un campionat bun e destul de greu acum, la varsta pe care o are, pacat.
Cu cat se strica mai mult Giovanni, cu atat incep sa-l apreciez mai mult pe Jiji, are gura mare si sloboda dar macar face ceva pentru echipa, nu pentru propriul buzunar calcand peste niste reguli nescrise ale fotbalului.

DarkComy
08-01-2006, 02:32 PM
little_foot de ce crezi tu ca Esteban Vigo e un antrenor slab ??? De Zenga a auzit cineva cand a venit in Romania ( ma refer ca antrenor nu ca jucator) si uite ce bun e! Eu zic sa asteptam si o sa vedem

little_foot
08-01-2006, 04:57 PM
nu cred in el din 2 motive:
1.rezultatele sale recente ma fac sa nu cred in el(1 punct in 7 etape in segunda division)
2.nu cred in nimic ce este o creatie a lui becali. :) este parerea mea si pt binele fotbalului romanesc as vrea sa ma insel insa pt dinamo si pt becali m-as bucura sa am dreptate.

gianni
09-01-2006, 08:20 AM
Se pare ca sigura echipa din campionat care se intareste fara circ este Poli Timisoara! Acolo unde se vrea performanta se va obtine performanta!
Situatia la Dinamo devine penibila, fiindca Giovanni Becali tinde sa preia controlul echipei si deja isca certuri intre actionari! Nici nu a venit bine si deja se crede acasa! Este doar un nenorocit care-si urmareste propriile interese! Daca nu reuseste, pleaca!
L-a dat afara pe Andone, a dezbinat conducerea clubului, a facut din simbolul clubului Dinamo- Florentin Petre batatia de joc personala! Ce mai urmeaza?

Ady
09-01-2006, 10:51 AM
Zenga antrenor bun?
de unde si pana unde?
la Crvena Zvezda ce a facut?
e un antrenor mediocru

yahoo
09-01-2006, 11:55 AM
Becali a innebunit de cand e mare sef la dinamo!I s-a urcat la cap!Crede ca daca ii blocheaza transferul lui Petre la Rapid rezolva ceva!
Parerea mea e ca dinamo se afla intr-o criza la nivelul conducerii!Faptul ca a fost adus Esteban in locul unui antrenor mai bun iar actionarii nu se mai inteleg intre ei!

gianni
09-01-2006, 12:18 PM
Se pare ca Gigi Becali, desi este mai sarac cu duhul, este totusi cel mai cu minte din clanul Becali! A luat jucatori mai slabuti, i-a adus la o forma buna si-i vinde binisor!
In schimb, Giovanni se crede la firma lui de impresariat, taie si spanzura!
Sunt curios cum se va descurca Dinamo-n retur!

r5m
09-01-2006, 06:09 PM
ca vad ca se vorbeste despre plecarea lui petre...

am vaz. o stire pe TVSPORT in care petre spunea ca a vorbit cu berbecalli si ca va ramane la dinamo pana la vara... probabil ca in vara o sa se duca la andone...

[K4]RedDog17
10-01-2006, 02:20 PM
da..se pare ca petre va ramane la dinamo..sau va pleca in strainatate in cazul unei oferte avantajoase... <_<
despre esteban vigo ce sa mai zic... :crazyboy: :angry: :unsure: :zzzz: :nashpa: ....sper sa ma insel si sa castige campionatul..

DarkComy
10-01-2006, 06:16 PM
A fost Bornescu pe chat la gsp azi si a raspuns la mai mult de 100 de intrebari . Majoritatea raspunsurilor au fost sincere , nu minciuni ca ale lui Plesan .

[K4]RedDog17
11-01-2006, 10:43 PM
Pleşan răm?ne la Dinamo!

Reporterii ProSport au fost astăzi pe urmele preşedintelui timişorenilor Ion Crăciunescu ?ncă de la sosirea sa pe aeroportul Otopeni. ?n ziarul de m?ine vă prezentăm fotografii inedite şi exclusive de la tratativele eşuate ale transferului lui Pleşan la Poli. .

asta dupa ce toata ziua de azi s-a vorbit cum ca el ar fi fost transferat la timisoara

Blue
11-01-2006, 11:00 PM
f bine ca asa s-a intamplat, nu are valoare de Poli sa ramana la echipa lui se suflet ;)

DarkComy
11-01-2006, 11:25 PM
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Inainte de etapa trecuta eram pe primul loc la 1 pct diferenta , fata de locul 2. Am luat bataie de la locul 3 iar cel de pe locul 2 a castigat si a ajuns pe primul . Etapa de azi am jucat contra liderului ( meciul ce decide promovarea directa) . Cu o zi inainte de meci mi s-a accidentat cel mai bun mijlocas si eram resemnat ca nu voi castiga dar se pare ca rezerva titularului a fost cel mai bun jucator de pe teren :mishto: si am castigat in deplasare cu 3-1 si acum sunt din nou pe locul 1 si mai am un meci cu lanterna rosie. DOAMNE AJUTA! :lol: sa nu ma inec ca tiganu' la mal :lol:

Ratonu
11-01-2006, 11:57 PM
Uh... hello... Divizia A!? :bye: :crazyboy:

mns
12-01-2006, 12:06 AM
Se pare ca totusi plesan merge la poli: http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...7&viewItem=7818 (http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fotbal%20intern/divizia%20a/index.php?meniuId=44&viewCat=97&viewItem=7818)

Totusi, ce cauta el la poli?

DarkComy
12-01-2006, 12:31 AM
f**k , I'm an idiot !!!! Inca nu stiu , cum am reusit performanta de a posta aici mesajul ala :huh:

Scuze pentru acel mesaj

L-am vazut pe Craciunescu la stiri , ce crizat era la aeroport . De cand a devenit presedinte la Poli se crede prea important
Vorba ta mns, ce cauta el la Poli. Dar faza enervanta e ca a venit de la Craiova pe o suma de bani , a incalzit 6 luni banca de rezerve ( a jucat cateva meciuri in care a iesit in evidenta doar prin faulturi) si acum pleaca la Poli cu 400 .000$ mai scump decat a platit Dinamo lui Staicu . Un lucru e de admirat , dinamovistii stiu sa faca bani :lol:

mns
12-01-2006, 12:34 AM
Dar de ce e considerat asta dom'le mare jucator? Tot pentru faza aia din meciul amical cu Germania? Asta a fost acum cativa ani, poate ar trebui sa mergem mai departe, ce a facut el de atunci?

Ratonu
12-01-2006, 01:00 AM
Originally posted by DarkComy@Jan 12 2006, 12:31 AM
L-am vazut pe Craciunescu la stiri , ce crizat era la aeroport . De cand a devenit presedinte la Poli se crede prea important
Vorba ta mns, ce cauta el la Poli. Dar faza enervanta e ca a venit de la Craiova pe o suma de bani , a incalzit 6 luni banca de rezerve ( a jucat cateva meciuri in care a iesit in evidenta doar prin faulturi) si acum pleaca la Poli cu 400 .000$ mai scump decat a platit Dinamo lui Staicu . Un lucru e de admirat , dinamovistii stiu sa faca bani :lol:
Hehe, probabil ca nu mai tii minte primul meu post de pe forumul asta, in care spuneam ca m-a impresionat Plesan in meciul cu Germania, dar si ca pana in momentul ala nu mi se paruse cine stie ce, afirmatie care v-a revoltat pe tine si pe vreo alti 2 olteni. :)

gianni
12-01-2006, 08:29 AM
Un jucator bun este acel jucator care are evolutuu constante pe parcursul tuturor jocurilor in care evolueaza, iar constanta sa fie pozitiva!
Problema n-ar fi daca Plesan este un jucator bun, ci de ce este considerat un jucator bun si dorit cu atat de mare insistenta de catre Hagi?

mns
12-01-2006, 10:20 AM
Exista jucatori mult mai buni si mai ieftini in Divizia A decat Plesan. CIne stie ce treburi si comisioane au luat cei de la firma de impresarat a lui becali. Mi se pare inacceptabil ca un presedinte de club sa mai fie inca actionar la o firma care are sub contract cei mai multi jucator din campionat.

habbib
12-01-2006, 10:32 AM
mie mi se pare foarte dubioasa afacerea plesan, nu pot sa inteleg cum au dat atatia bani pe un jucator care sincer sa fiu pot sa numar pe degetele de la o mana de cate ori l-am vazut jucand bine..faza cu impresarii si presedinte in acelasi timp o vezi doar in romania..oricum fraieri sunt cei de la poli, ca au dat banii, mai bine mai puneau inca atata si dupa cum am inteles la un moment dat era in vizor Wagner Love de la CSKA si rusii cereau pe el in jur de 3 milioane si ceva 4 si ala totusi e jucator..oricum proasta afacere plesan, probabil ca timpul are sa imi dea dreptate..

gianni
12-01-2006, 10:40 AM
Din cate stiam, Hagi era prieten bun cu Giovanni Becali! Cei de la Poli au incredere oarba-n Hagi, care daca afost un jucator mare, nu inseamna ca este un antrenor la fel de mare! Plesan nu este un jucator de mare clasa!
Ce se adude despre plecarea lui Hamu de la Steaua? Si cine o sa vina-n locul lui?

habbib
12-01-2006, 10:46 AM
pai Hamutovski a plecat in rusia sa negocieze cu o echipa mi se pare, si daca se inteleg, steaua primete 500.000$, el nu parea la plecare prea dornic sa paraseasca Steaua insa spunea ca nu are de ales..am inteles ca vor sa aduca un portar strain daca pleaca sau mai nou era si varianta Stelea :))

gianni
12-01-2006, 10:54 AM
Stelica nu este cam batran? Parca Gigi zicea ca-si doreste numai jucatori tineri in echipa, fiindca, de aceea l-a dat afara pe Dorinel!
Oricum, vad ca se cam destrama echipa care presta un joc frumos si care ma facea sa visez spre un cat mai lung parcurs european!

Tuby
12-01-2006, 02:22 PM
Stelea nu va mai fii niciodata o solutie, poate pentru Vaslui :P
Pleaca Hamu, ok, inteleg, dar se vehiculeaza si un transfer al lui Iacob pe 3 milioane, enorm, avand in vedere ca jiji l-a luat gratis. Poate ca asta e si motivul pentru care e dispus sa-l cedeze.

mns
12-01-2006, 02:26 PM
Se duce naibii minunea din tomana cu echipele romanesti in cupele europene. A inceput si gigi sa simta mirosul banului si incepe si el sa dea jucatorii acuma, doar are antrenor de antrenor, pe marele olaroiu.

DarkComy
12-01-2006, 02:41 PM
Originally posted by Ratonu+Jan 12 2006, 01:00 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Ratonu @ Jan 12 2006, 01:00 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-DarkComy@Jan 12 2006, 12:31 AM
Vorba ta mns, ce cauta el la Poli. Dar faza* enervanta e ca a venit de la Craiova pe o suma de bani , a incalzit 6 luni banca de rezerve ( a jucat cateva meciuri in care a iesit in evidenta doar prin faulturi) si acum pleaca la Poli cu 400 .000$ mai scump decat a platit Dinamo lui Staicu . Un lucru e de admirat , dinamovistii stiu sa faca bani* :lol:
Hehe, probabil ca nu mai tii minte primul meu post de pe forumul asta, in care spuneam ca m-a impresionat Plesan in meciul cu Germania, dar si ca pana in momentul ala nu mi se paruse cine stie ce, afirmatie care v-a revoltat pe tine si pe vreo alti 2 olteni. :) [/b][/quote]
Pai atunci , avea evolutii bune si la club , juca meci de meci si il aparam. Dar acum e ciudat ca unui jucator , ii creste pretul desi nu joaca :lol:

little_foot
12-01-2006, 05:43 PM
plesan este doar un bluf.nu va ajunge niciodata un jucator mare pentru ca atunci cand avea evolutiile alea bune in loc sa se tina de treaba si sa progreseze a luat aere de vedeta si de atunci s-a terminat totul.cat despre pretul lui care a tot fost vehiculat prin presa zilele astea tot el si-a stabilit foarte bine valoarea acum vreo 2 ani cand a zis ca nu valoreaza nici cat un sac de cartofi :P
in alta ordine de idei insa imi pare bine ca a plecat la timisoara.dinamo nu prea are variante viabile pe postul lui...trupa potailor se destrama incet incet.nu te puteai astepta la altceva atata timp cat au un conducator care declara iubire vesnica fiecarui club la care ajunge,si jucatori la fel.simbolurile lui dinamo sunt pe faras si cainii se indreapta usor dar sigur spre soarta craiovei.

gianni
13-01-2006, 07:57 AM
Se pare ca Plesan a semnat pana la urma cu Poli Timisoara! Poate acolo o sa-si revina!
Si eu am auzit ca de Victoras Iacob se intereseaza niste echipe din Liga germana si nu vad de ce Gigi n-ar specula momentul, fiindca vreo 3 mil. de dolari sunt ceva bani.Cu ce mai primeste pe Hamu, Ogararu si Dumitru, plus acei 10 mil. de euro pentru Radoi, poate si Gigi sa zica ca, in sfarsit, ii aduce si fotbalul satisfactii!
Numai ca, in felul acesta, cam se duce visul castigarii Cupei Uefa!
Si totul, doar pentru niste bani nenorociti!

mns
13-01-2006, 10:45 AM
Cat s-a terminat meciul cu echipa aia din seria a 4-a din italia? 1-0? Ce joc spectaculos cred ca au jucat, se vede ca a venit olaroiu, omul de 1-1, 0-0 si 1-0

little_foot
13-01-2006, 11:16 AM
2-0 dar din min 4 cand a dat goian gol si pana in min 50 steaua 0 ocazii si aia ratau in prostie :P

habbib
13-01-2006, 01:57 PM
nu stiu de ce, dar am o presimtire ca olaroiu asta nu o sa faca mare branza la steaua, nu stiu daca stilul lui se potriveste pentru Steaua, oricum cred ca dubla mansa cu Herenveen o sa fie mult mai grea decat ne asteptam, mie sincer imi pare rau ca a placat Protasov, era un antrenor si in acelasi timp un om foarte bun, cel putin asa parea..genul de om care tace si face, nu se baga in certuri, in polemici, era la locul lui..cat despre olaroiu mie per ansamblu mi sa parut un om, cum sa zic, poate un pic ingamfat..acum ramane de vazut, pentru ca la un moment dat multi spuneau ca steaua, la cat de valoroasa e si prin jocul jucatorilor de baza nici nu ar avea prea mare nevoie de un antrenor(bineinteles asta e o aberatie, cine a mai vazut echipa fara antrenor)ramane de vazut..

cat despre subiectul plesan, cred ca peste 3 luni iar o sa treaca la profesia lui de baza din ultima vreme, lustruitul bancii de rezerve si cum zicea si cineva mai demult in acest topic, amintirea acelui gol din meciul cu germania..

DarkComy
13-01-2006, 03:45 PM
Am vazut primele afirmatii ale lui Plesan pe aeroportul din Timisoara : " La Dinamo nu m-am simtit niciodata bine " , " Sunt foarte fericit ca am ajuns sa joc la Timisoara " etc.
Am ajuns la concluzia ca Plesan este "*****" Diviziei A la cum schimba echipele iar declaratiile care le-a dat :greata:. Mai bine ciocu' mic , lasa impresile de Banderas si se apuca de fotbal ca o sa ajunga ca Lutu

Tuby
14-01-2006, 09:05 AM
Steaua nu a facut niciodata rezultate nemaipomenite in turneele de pregatire, nu mai tin minte unde a fost cu Oleg dar stiu ca nu a fost cine stie ce.
Olaroiu nu o fi atat de prost incat sa schimbe o tactica care a mers bine ( as fi vrut sa zic foarte bine dar au fost si meciuri slabe in special in campionat) cu una proprie cu care sa inceapa