PDA

View Full Version : Help si pe mine cinevaaaaaa!!!

BlueRidge
28-06-2005, 09:15 PM
Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Am instalat jocul....ruleaza ce ruleaza si apoi se restarteaza computerul.... De la ce sa fie?!?!? Am crezut initial ca este de la placa video, ca nu ar raci suficient cooler-ul insa nu este asta problema... Cineva mi-a spus ca s-ar putea sa fie nevoie de anumite setari la placa video ptr joc... altcineva mi-a sugerat ca ar fi vb despre niste pach-uri. Placa mea video este un MSI FX 5200. VREAUUUUU SA JOC SI IO CU VOI PE NEEEEEEEEEETTTTT...asa ca pls help me! :romania:

shinoda
28-06-2005, 09:49 PM
si io am avut problema acesta cand am instalat san andreas si rome.Faza asta se intampla atunci cand ieseam din joc. Insa nu stiu care este cauza. Io am dezinstalat ambele joace :(

mns
28-06-2005, 10:19 PM
eu aveam problema la nfs underground 1 acum vreo un an jumate... era de la placa de sunet...aveam drivere prea vechi cica...incercati sa mergeti in control panel sau undeva la administrative tools si sa dezactivati restartu la erori de sistem si astfel va va aparea un ecran albastru cu informatii despre sistem...si veti vedea de la ce driver e problema si il veti putea upgrada

DeadHope
29-06-2005, 10:02 PM
Si mie mi se intampla...si nu in jocuri...ci si cand rulez programe mai "mari"....
De ex...dupa ce tin Photoshopul deschis multa vreme...ma rog...si lucrez in el...ma mai trezesc cu cate un restart cand incerc sa incarc imagini....

Ma gandesc k poate fii si de la calculator....cand "oboseste".... :scaun:

meseriashu
29-06-2005, 10:16 PM
si mie mi sa intamplat asa ,dar dupa ce am bagat patchul de repair nu sa mai restartat