PDA

View Full Version : vreau sa joc fiffa 2005 cu cineva mai bun

LPK
27-06-2005, 01:15 PM
vreau sa joc fiffa cu cineva mai bun decat mine pana acum nu am gasit va astept la
fac_yo@yahoo.com msg me sa jucam pe direct ip

lebron`
30-06-2005, 08:40 PM
Baga'te in PGL si iti dam sa sari dak asta vrei :D

el_paco
09-07-2005, 10:27 AM
Bah vezi ca te-am bagat in lista, yo is bunycutza@yahoo.com (nu rade mah ) :offtopic: )...asadar zii cand cum si as fii mai mult decat bucuros sa te bat , mai am si un preeten care cunoaste bene...deci.... apropo din ce oras ejti ?

Bogdan_MC
11-07-2005, 11:18 PM
Originally posted by lebron`@Jun 30 2005, 08:40 PM
Baga'te in PGL si iti dam sa sari dak asta vrei :D
LoL le dam pana o sa zica, "NU MAI VREM" :lol:

el_paco
14-07-2005, 02:49 AM
<_< ...stiu si yo... :unsure: nu cred ca le da-ti asa tare , s-ar putea kiar sa aveti suprize...vine Henry14 ala care a devenit vedeta pe aici la 12 ani ai lui si va bate :lol: :lol: :lol: :naughty: ....Henry daca citesti asta zi mah si mie cum se trage la poarta ca yo nimeresc cameramanii :)

gianni
14-07-2005, 12:27 PM
Sprijinim atacurile pe flancuri, da` nu pe cele sub centura... :naughty:

gianni
14-07-2005, 12:30 PM
Da` ai incercat sa tragi in antrenor sau in arbitru, ori in colegii de echipa?... Sa vezi ce chestie nasola, faza asta cu scosul faultului la portar... si era asa misto sa-i vezi pe jos... nu ma lasam pana nu eliminam vreo 2-3 jucatori, de-ai mei, bineinteles... :oops:

shu
01-08-2005, 09:14 AM
ma da ce tari sunteti voi astia de paici.....nu mai le ajungi la nas la unii....jucatzi ma mai intai cu omu si dupa vorbiti...mor pe voi astia care mai intai comentati si dupa ce o luati spunetzi ca vb la tel....ca a sunat drq la usa......va urasc.bateti mai intai si dupa vb. :scaun:

Bogdan_MC
01-08-2005, 09:37 AM
Poti sa ne urasti cat vrei, ca oricum nu cred ca puteti face fata contra noastra :P.

shu
01-08-2005, 10:12 AM
uite aici id ul meu de yahoo.....daca ma bati eu nu pierd nimic dar daca te bat....iti dai seama ce va fi in spatele tau la anumite gauri?????......albu_aurelian
eu nu am zis decat ca sa jucati mai intai si dupa sa vb de cat de bun esti...iar omu nu a zis ca voi nu sunteti buni ci doar ca vrea sa joace cu cineva mai bun...dar nu....vino aici cati dam noi...de parca voi.....sunteti un fel de god......nimeni nu mai e ca voi astia din pgl...cand aud de pgl ar trebui sa ma inchin. :fotbal:

shu
01-08-2005, 10:14 AM
a.....si inca ceva.....voi cand aveti de gand sa jucati super cupa????? haha ha ha
steaua rules ......asta ca sa te scot din sarite.....

MoF-Ahmed
01-08-2005, 11:59 PM
Originally posted by shu@Aug 1 2005, 10:14 AM
a.....si inca ceva.....voi cand aveti de gand sa jucati super cupa????? haha ha ha
steaua rules ......asta ca sa te scot din sarite.....
Mai bine nu va prezentatzi :oops:

shu
02-08-2005, 09:38 AM
vam lasat voua catelusilor sa mai castigati si voi ceva ca iar o sa bata la voi nicosia cum vau aratat aia pestii ...de si acum miroase a peste in groapa.gura mica ....si apropo la voi cu ce cifra incepe nr de titluri luate...pt ca la noi e cu 2 si nu inteleg de ce......... :oops: