View Full Version : CUM POT CASTIGA TURNEELE DE PLAYOFF DIN FIFA 2005?
gianni
21-06-2005, 11:19 AM
Salutare! Am innebunit calculatorul jucand Fifa 2005 si pot spune ca este cel mai bun din serie.Dar am O MARE PROBLEMA! Cum pot castiga playoff-urile ( off, of, of, of...) ca mi-au mancat zilele (si noptile). AJUTATI-MA, sunt disperat si nu stiu ce sa mai fac!
Astept un raspuns cat se poate de repede, daca este posibil!
Va multumesc din suflet!
DeadHope
21-06-2005, 08:09 PM
Nu inteleg? Nu poti sa castigi sau ce?
vianor
22-06-2005, 01:31 AM
Pai mai intai tre sa joci in campionatele respective si la finalul campionatului o sa ai meciuri play-off.
vianor
22-06-2005, 01:34 AM
si normal tre sa le castigi cand joci play-offul
gianni
22-06-2005, 01:02 PM
Am jucat campionatele care au playoff la sfarsitul lor, insa, daca am castigat campionatul sau vreo cupa, m-au trecut direct ( le-am jucat in Career Mode) la o alta negociere cu alta echipa sau aceiasi echipa.
Chiar si in Mexican League, unde am jucat in mod automat playoff-urile, daca am fost pe primul loc, n-am luat nimic.Decat, o mare teapa si...
Astept raspunsurile voastre!
Mersi mult!
el_paco
14-07-2005, 03:01 AM
deci sincer nu stiu ce intelegi tu prin playoff...joci in career si apoi ai so punctele si castigi campionatu si cupa...si daca sezonu' urmator semnezi tot cu ekipa respectiva joci in champions league ,etc (ex. joc cu rangers)...asa ca nu stiu ce vb tu de playoff...
gianni
14-07-2005, 12:18 PM
Dear El Paco, fratele meu de natiune, playoffr-ul este porcaria aceea pe care o gasesti in TROPHY ROOM, cu o culoare mai stearsa sub forma unor cupe, inaccesibile pentru muritorul de rand, asa ca mine, de aceea v-am cerut ajutorul... crezand ca voi, in calitate de maestrii si iubitori de FIFA, ca doar v-ati facut site pentru asta, imi puteti oferi informatii pretioase...iar eu, ma consider fan al seriei Fifa, asa ca astept propuneri...
:bere:
:crazyboy:
:mishto:
Si vezi ca ti-am raspuns si la chestia cu viata sociala.. imi place Fifa la nebunie si imi gasesc timp pentru acest joc misto.... :romania:
el_paco
14-07-2005, 12:33 PM
mdea....atunci inseamna ca is babalau , habar nu aveam de playoff... nu conteaza noi sa fim sanatosi :bere:
gianni
14-07-2005, 12:44 PM
Atunci sanatate, frate si sa-i ingropam pe astia de realizeza Fifa... da` la o bere, ca dupa aia nu mai avem ce juca... :bere:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.