View Full Version : Cum e forumul?
Cum e forumul sincer spuneti chiar daca imi sterge user-ul
ma cand o sa ai tu site facut de tine atunci sa vorbesti.
sanshine
13-05-2003, 12:27 PM
Originally posted by Neo@May 12 2003, 07:23 PM
Cum e forumul sincer spuneti chiar daca imi sterge user-ul
aici nu e Germania nazista, nu-ti sterge nimeni user-ul doar pentru ca-ti spui opinia. Daca incalci regulile forumului, poate :P
cred ca forumul asta are potential mai mare decat ala vechi, mai trebuie insa lucrat la el. La skin in special - asta e cam fad si nu se potriveste cu tipul forumului.
bLUE bOY nu am voie sa zic adresa de site dar numai sa iti dem.(ca esti ........) du-te la HTTP://WWW.FORUM.AS.RO sa vezi sau e al tau (..............) :angry: :angry: :angry:
ba pentru asta sa ma dea afara nazistii astia :P
cine a votat KKT si MAI E DE LUCRAT sa imi trimita un private sa il stiu pe curajosu care ii infrunta pe toti :mishto: :mishto: :lol: :lol:
hmm, totusi, topicul e ok, dar nu a venit nimeni sa-ti spuna ca iti stergem contul sau asa ceva, orice parere trebuie ascultata sau macar bagata in seama
poate esti tu suparat ca nu primesti rcif beta sau nu te facem modertori, dar uita-te ca nici utilizatoiri mai vechi nu sunt moderatori, si pentru moment nimeni cine nu face parte din echipa noastra nu va fi
sanshine, am 2 skinuri verzi dar pentru moment nu le pun la disp userilor
mi se pare mie neo sau esti cam suparat pe noi??? :blink:
Sirius
13-05-2003, 09:19 PM
Eu zic ca Forumul ar trebui sa fie mai colorat (ca skin deoarece in alte privinte e destul). Culoarea asta de beton nu face bine ochiului si ii da un aer usor sinistru. Dar e bine pentru inceput.
La urma urmei, tot as.ro imi placea mai mult!
as.ro nu mai era un host bun
in fiecare weekend nu mai puteam uploada nimic! cu timpul se vor rezolva toate :)
nazisti? ma omule nu are nimeni nimic cu tine, daca avea mns ceva cu tine te dadea afara dupa ce vedea ce ai scis. si ce e cu chestia asta curajosii care au scis ca site-ul e de kkt, nu traim in pakistan, traim in romania care e o tara democrata si libera are fiecare drep la cuvant pana si tz (sunt cocalar de mirc)iganii.
sanshine
15-05-2003, 09:13 AM
Originally posted by Neo@May 13 2003, 06:15 PM
cine a votat KKT si MAI E DE LUCRAT sa imi trimita un private sa il stiu pe curajosu care ii infrunta pe toti :mishto:* :mishto:* :lol:* :lol:
daca vrei sa stii, eu am votat "mai e de lucrat" . Pentru ca asta e adevarul.
totusi blue boy ar trebui sa inteleg ceva ...............
ce sa inteleg ma? zi-mi ce trebuie sa inteleg ca poate sunt eu mai fraier si nu mam (sunt agramat) prins.
nu, te-am intrebat daca trebuie sa inteleg ceva din ce ai spus tu cu opinia
nu altceva :blink:
nu ma eu nu scriu mesaje cu mesaj ascuns.
bine gata daca nu scrii :D
sanshine
03-06-2003, 10:24 AM
deja arata mult mai bine, si nu s-a schimbat decat banerul de sus :mishto:
da acum ai dreptate :cooool:
da mns potz (sunt cocalar de mirc)i sa-mi schimbi si mie ranku ca iar ma chinuiesti
hai ma ca daca imi schimbi ranku nu mai ma iau cu astia la bataie
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.