PDA

View Full Version : Olanda-Romania

faboulos84
01-06-2005, 10:50 PM
Dati'va cu parerea despre acest meci !!!
Yo personal nu cred ca mai sunt sanse, nici dak batem,oricum vom vedea !?!

mns
01-06-2005, 11:42 PM
eu cred ca vom lua o bataie cu 3-0 sau na fie un 4-1 ca sa dam si noi un gol

cat despre sanse...niciodata :P

Tuby
02-06-2005, 06:21 AM
In primul rand Olandezii sunt peste noi valoric si tehnic, deci singura sansa e sa ii prinzi intr-o zi proasta si tu sa prinzi una buna...ceea ce este foarte putin probabil, si chiar daca reusesti lucrul acesta nu uita ca mai ai un meci cu locul 2 mondial, Cehia care o sa mature cu portocala pe jos in returul lor..
Sanse ? nici una..

Blue Shark
02-06-2005, 06:26 AM
Eu cred ca o sa castigam cu 2-1 :romania: :romania: :romania:
HAI ROMANIA ! ! !

tutuhim
02-06-2005, 09:08 AM
poate se termina egal....ne dau 2 goluri rapid.....pana se plictisesc ataca k disperatii....prima repriza Olanda- Rom 2-0.....a II a repriza ....da Pancu un gol extraterestru si ....astia tot nu ne baga in seama....mai freaca mingea si prin min 78' dam si noi inca un gol si gata egalul. :romania:

Time2Chill
02-06-2005, 11:04 AM
ne bat aia cu 2-1

faboulos84
02-06-2005, 11:19 AM
Hmmm, yo zic ca scoatem un egal, care oricum nu ne va ajuta cu nka, totu; depinde de Mutu, dak el va fi in forma Romania va face un meci bun !!! Sa speram ca il vor tine plamanii inhibatzi cu tutun :pimp: !!!

habbib
02-06-2005, 11:53 AM
o sa fie un meci controlat aproape 100% de olandezi..o sa joace foarte relaxat, o sa ne dea impresai ca le putem da gol insa o sa inscrie exact cand o sa aiba ei chef..o sa avem si noi cateva ocazii rahitice insa o sa fie un simplu foc de paie..pur si simplu nu avem cum sa ne intoarcem cu vreun punct din olanda,cat despre gol nici ala nu prea cred ca o sa vina,numai daca isi dau aia din greseala vreun autogol..calificare ciuciu,nici in cele mai frumoase vise nu ne mai calificam noi la vreun campionat in urmatorii 12 ani..uitati-va si voi ce meciuri mai avem..in deplasare cu olanda(0p)acasa cu armenia si andorra(6p),acasa cu cehia(0p),deplasare cu finlanda(1p)..cu 7 nici pe 4 nu terminam noi..varza varza e fotbalul romanesc si asa va ramane pentru mult timp..imi pare rau pentru aia care isi fac sperante,pe mine unu de vreo 2 ani mi se cam rupe de fotbal,nu ma mai amarasc eu cu asemenea aiureli..

parerea mea:

Olanda - Romania 5-2

Romania - Armenia 2-1

Romania - Andorra 6-0 (si iar ne umflam in pene ca am batut la scor una din codasele europei)

Finlanda - Romania 1-1

Romania - Cehia 0-2

PS:topicu asta nu isi prea are rostul..era unul care cuprindea tema asta..da in fine..

MaPaX
02-06-2005, 12:43 PM
Gigel Bucur revine la echipa naţională

Atacantul Sportului Studenţesc, Gheorghe Bucur, a fost chemat pe ultima sută de metri la echipa naţională pentru meciurile cu Olanda şi Armenia, pentru a-l ?nlocui pe Florentin Dumitru, care s-a accidentat. Cu 21 de goluri marcate, Bucur este lider ?n clasamentul golgheterilor Diviziei A (la egalitate cu Niculescu) reuşin ?n ultima etapă de campionat să ?nscrie nu mai puţin de 3 goluri ?n poarta lui C?mpeanu.

Deşi iniţial Piţurcă dorea să aducă un mijlocaş dreapta (locul unde joacă Florentin Dumitru) la sfatul profesorului Traian Tomescu, care i-a spus selecţionerului că viteza lui Bucur poate fi un mare atu ?n meciul cu batavii, acesta l-a chemat pe atacantul Sportului Studenţesc.

?ntr-un joc de pregătire disputat la Săftica, Rom?nia s-a distrat cu Dinamo administr?ndu-i un sec 7-0, golurile fiind ?nscrise de Claudiu Niculescu (2), Florentin Petre, Gigel Bucur (2) şi Marius Niculae (2).

Lobonţ - Contra, Tamaş, Chivu, P.Stoica - Fl.Petre, Pancu, D.Munteanu, Mitea - Mutu, Cl.Niculescu a fost echipa de la ?nceput, pe parcurs, Piţurcă folosindu-i şi pe M.Tudor (portar), Stoican, Rădoi, Ghionea, Raţ, Şt.Grigorie, Pleşan, Ov.Petre, Coman, Gh.Bucur, M.Niculae.

mns
02-06-2005, 01:04 PM
lol, cum spunea cineva, in afara de copy si paste altceva nu mai postezi... :P

stefan
02-06-2005, 02:51 PM
mie frica sa nu inregistram un nou record la "Cea mai severa infrangere" din istoria nationalei....

Andrei_C
02-06-2005, 04:25 PM
batem cu 0-3 ... hattrick Martin Tudor :D

Gorghette
02-06-2005, 05:16 PM
eu zic ca luam bataie cu 2-1

Ratonu
03-06-2005, 11:47 PM
La tineret am luat bataie cu 2-0, goluri in minutele 85 si 90 :mellow: ... M-as risca sa iau azi pe Romania cu X2 la pariuri, are cota peste 2 (Olanda are 1.4 la victorie, iar Romania 7.75) :D .

faboulos84
04-06-2005, 02:49 PM
Originally posted by Ratonu@Jun 3 2005, 11:47 PM
La tineret am luat bataie cu 2-0, goluri in minutele 85 si 90 :mellow: ... M-as risca sa iau azi pe Romania cu X2 la pariuri, are cota peste 2 (Olanda are 1.4 la victorie, iar Romania 7.75) :D .
Yo in locul tau nu as risca :blink:

MaPaX
04-06-2005, 02:51 PM
Astăzi, 4 iunie, la Rotterdam, Olanda - Rom?nia
Ultimul tren care ne mai poate duce ?n Germania!
Metropola olandeză Rotterdam ("Oraşul dintre ape") poate reprezenta pentru selecţionata lui Victor Piţurcă, ultima gară din actualele preliminarii, unde opreşte trenul care ne-ar mai putea duce la turneul final al Campionatului Mondial, Germania 2006. Pe stadionul "De Kuip", ?ncep?nd cu ora 21.30, tricolorii vor ?ncerca... "marea cu degetul", adică o victorie ?mpotriva Olandei, singura variantă ce ne-ar permite să visăm ?n continuare la calificare.
•Al treilea port al lumii...
Rotterdam ("Oraşul dintre ape"), este renumit ?n primul r?nd pentru faptul că are cel mai mare port din Europa şi al treilea din lume, după Shanghai şi Singapore. Cu o populaţie de 602.500 de locuitori este al doilea oraş ca mărime al Olandei, după Amsterdam, fondat pe malurile r?ului Meuse şi recunoscut ca oraş de regele William al IV-lea, la 7 iunie 1340. ?n arhitectura sa domină modernul (oraşul a fost reconstruit ?n ultimii 50 de ani), demne de remarcat sunt şirul de clădiri impunătoare din zonele "Meuse", podul "Erasmus" şi casele-club, renumite ?n ?ntreaga lume, care-i oferă aerul unui adevărat muzeu ?n aer liber. Rotterdam propune turiştilor o mare varietate de muzee, teatre, restaurante, discoteci şi cinematografe, ?nsă răm?ne totuşi inima industriei olandeze, cel mai important centru economic, social şi cultural al regiunii estuarului Rinului.
•Un stadion legendar...
Poreclit "De Kuip" ("Cada"), stadionul "Feyenoord" este proprietatea clubului omonim, fondat ?n anul 1908, care a cucerit CCE (1970) şi de două ori Cupa UEFA (1974 şi 1984). Arena a fost inaugurată pe 27 martie 1937 cu o ?nt?lnire Feyenoord - Beerscholt 5-2, nesuferind modificări structurale deosebite de-a lungul anilor. Capacitatea a rămas aceeaşi, 51.086 de locuri, ?nsă lucrările de renovare ?ncepute ?n 1994 i-au asigurat păstrarea locului printre arenele de top ale Europei, deţin?nd un adevărat record: a găzduit p?nă acum 8 finale de cupe europene şi ultimul act al lui EURO 2000, Franţa - Italia 2-1. Lucrările de ?mbunătăţire au inclus refacerea şanţurilor din jurul terenului, eliminarea gardurilor de ?mprejmuire, s-a montat o nouă copertină, ce asigură protecţia (?n caz de ploi, frecvente ?n această zonă) a 80 la sută dintre spectatori. Noul sistem care include 22 de scări şi uşi poate asigura evacuarea ?ntregii asistenţe ?n doar... opt minute! Dispune de instalaţie de ?ncălzire a gazonului, o instalaţie de nocturnă de 1.600 de lucşi şi cele 50.000 de locuri oferă vizibilitate excelentă din orice colţ.
•?n căutarea primei victorii...
Reprezentativele Olandei şi Rom?niei s-au ?nt?lnit p?nă acum de şapte ori la nivelul primelor echipe şi de două ori la cele olimpice. Dacă la ultimul capitol excelăm 2 2 0 0 8-1, la celălalt, "portocala mecanică" are un avantaj net 7 0 2 5 1-14! Statisticile consemnează primul meci dintre cele două ţări, pe 27 mai 1924, ?n cadrul turneului olimpic de la Paris, atunci c?nd "portocalii" au c?ştigat clar cu 6-0 (2-0). Au trecut 24 de ani p?nă ce să ?nregistrăm al doilea joc, 0-0, ?ntr-un amical pe vechea arenă "Republicii" din Bucureşti (5 iunie 1968). La Amsterdam, Rom?nia a pierdut trei meciuri, 0-2 (1976), 0-2 (1988), din formaţia batavă făcea parte şi actualul selecţioner Marco Van Basten, 1-2 (2000), singurul gol ?n poarta Olandei, ?nscris p?nă acum aparţine lui V. Moldovan (min. 70). Cel de-al doilea egal cu care ne lăudăm, Rom?nia l-a obţinut pe stadionul "De Kuip" din Rotterdam, exact acum 31 de ani! (5 iunie 1974). Să ne poarte oare noroc "Feyenoord"? Vom vedea...
•La m?na unui poliţist...
Av?nd ?n vedere importanţa confruntării de la Rotterdam, UEFA a delegat o brigadă de arbitri foarte experimentaţi. La centru va fi Massimo De Santis (43 de ani), aflat pe lista FIFA din 2000. Este de profesie inspector de poliţie şi are o vastă experienţă acumulată ?n Campionatul Italiei. ?n acest sezon a condus patru partide ?n Liga Campionilor, ultima Arsenal Londra - Bayern Munchen şi prima manşă a semifinalei Cupei UEFA, Sporting Lisabona - AZ 67 Alkmaar 2-1. De Santis va fi ajutat la cele două linii de concetăţenii săi, Alessandro Griselli (31 de ani, pe lista FIFA din 2004) şi Vicenzo Mitro (43 de ani, pe lista FIFA din 2001). De remarcat faptul că cei trei alcătuiesc o brigadă foarte omogenă. ?n această componenţă a fost prezentă la ?nt?lnirea de Cupa UEFA, disputat nu cu mult timp ?n urmă pe stadionul "Jose Alvalade" din capitala lusitană. Rezervă va fi Paolo Bertini (40 de ani, pe lista FIFA din 2001). Pentru ca dreptatea să fie ?mpărţită echitabil, pe stadionul "Feyenoord", forul european a delegat la acest joc pe comisarul UEFA, Michel Pralong (Elveţia) şi pe inspectorul de arbitraj, fostul cavaler al fluierului din Rusia, Nikolai Levnikov. Echipa probabila:

Lobont - Contra, Chivu, Ghionea (Tamas), P. Stoica - Fl. Petre, D. Munteanu, Pancu, Mitea - Mutu, Cl. Niculescu

Edy_smf
04-06-2005, 09:24 PM
deja e 1-0 iar Mutu nu mai stie sa traga decit pe nas ,pe poarta nu mai da nici in situatie de 1-1 cu prtarul :scaun: Afara,sa intre jucatori adevarati...Moldovan de acolo nu rata... :fotbal:

mns
04-06-2005, 10:18 PM
breeeeeeeeee....am invins....am invins fotbalul :P tineti-o tot asa :P bravo romania :P

ce ziceam...3-0 parca...eh...mai este timp...putin... :P

Edy_smf
04-06-2005, 10:22 PM
Sper ca asta sa fi fost ultima partida a lui mutu si lobont la natinala...rusine asa jucatori slabi nu cred ca sint nici in rwanda

Tuby
04-06-2005, 10:25 PM
Gata...diferenta de valoare si de perceptie a meciului s-a vazut...shimbari imense trebuiesc facute...de la conducere pana la jucatori..
Felicitari singurilor 2 jucatori care si-au facut treaba Niculescu si Petre...restul...o mediocritate agasanta....Mutu execrabil...si aici e doar vina lui Piti care a riscat titularizarea lui si a pierdut triumfator..
Sper sa nu mai aud pe nimeni zicand "matematic mai sunt sanse" pentru ca acea persoana nu stie pe ce lume traieste...poate doar Nea Tomita s-o comita dar la el se explica :P
Poate in 2008 ne auzim de mai bine...salutari !!

Edit : Edy chiar nu inteleg ce ai vazut prost in prestatia lui Lobont...eu l-am vazut ca pe omul care ne-a salvat de la un 4-0...oricum...nu pot lauda nimic in aceasta sambata pentru ca Romania nu a jucat nimic..
Acea multitudine de pase fara rost la mijlocul terenului...s-a vazut ca Olanda nu a avut ca scop atacul dar cand au vazut ca se poate de ce nu ?

mns
04-06-2005, 10:35 PM
o fraza antologica la minutul 91 sau ce emisiune ii aia de pe TVR: "Olandejii si-au dorit mai mult victoria si su stiut ce vor"

NO COMMENT :P

Ratonu
04-06-2005, 10:58 PM
Domne, sincer, imi pare rau doar pentru Dorinel Munteanu si pentru biletul meu de pariuri de astazi...

Edy_smf
04-06-2005, 11:29 PM
Dorinel saracu a jucat bine ,a scos destule mingii la mijlocul terenului...niculescu a incercat...poate ca ar fi mers mai bine daca ar fi avut cu cine,contra saracu nu e e de vina ca lobont nu stie sa iasa la mingie,asta am cu el,alte dati iesea pe la mijlocul terenului aiurea si luam gol de la 45 de metri iar acum cind trebuia sa iasa statea si se uita aiurea cum se zbatea contra singur,daca nu baga el piciorul oricum ala era gol ca suta direct din pozitia aia...

Blue
05-06-2005, 05:47 AM
Si uite de ce nu a jucat COntra in meciul tur. Nu stiu ce s-a intamplat cu el, ultima data cand l-am vazut arata a jucator acum s-a pierdut de tot. Noroc cu Tamas ca mai luam cateva goluri. Petre nu stiu ce cauta in Nationala, o fii mare vedeta la dinamo, dar la nationala nu are ce cauta, nici macar la pitici acolo poate nu ar fii cu 2-3 capete sub adversar. Nu stiu ce e in capul lui Piti, cum sa joci cu piticii astia in fata olandezilor care au fiecare cate 1,90. Trebuia sa inceapa cu Marius de la inceput, Mitea se vede de ce e rezerva la Ajax. Dorinel la fel nu vad ce face la nationala, a fost un jucator bun acum e batran. Ar trebuii sa incetam practica asta, a plombarii maselelor de minte.

Tuby
05-06-2005, 06:21 AM
Si daca schimbam toti dintii, aia e operatie grea si periculoasa care ne-ar putea afecta pe termen destul de lung...cel mai bine ar fi gasirea unei solutii de mijloc...poate ca ea exista dar nu avem selectionerul care s-o observe.

MaPaX
05-06-2005, 08:46 AM
Asa ii trebuie daca nu cheama rapidisti la lot :lol:

faboulos84
05-06-2005, 12:05 PM
Mdah ... era de asteptat, cu un drogat in ekipa, care nu e in stare sa dea un gol. si cu marele contra, playboyul nostru din carpatzi gresind la ambele goluri!!!
Dar ... in ciuda acestor intamplari Piturca declara "?n seara asta na?ionala a f?cut un meci bun, de?i am pierdut aceast? calificare suntem pe drumul ce bun, drumul care duce spre EURO 2008" :angry:

Time2Chill
05-06-2005, 02:10 PM
toti va luati de mutu... e adevarat.. n-a facut nimik, dar nici nu a jucat de vreo 9-10 luni... nu a avut meciuri in picioare... M Niculae si ala joaca doar cate 10 min pe meci la Sporting... Niculescu s-a descurcat binisor... Bucur a fost chemat degeaba... se pare.... ar fi trebuit jucat si el
Lobont, Mitea, Pancu==>J U C A T O R I care au D E A Z A M A G I T
trebuia sa joace cu Tudor... pt k se vede clar k Lobont nu joaca si se vede si motivu... nu k ne-au lucrat olandejii <_<

Tuby
05-06-2005, 03:21 PM
2008 e mai departe decat credeti....avem nevoie de tineret bun nu de mosnegi obositi
t2c -> pai aia e scuza ? ca nu a avut meciuri in picioare ? ma rog...greseala a fost a lui pitzi ca l-a convocat.
Cat despre Loboont chiar nu va inteleg, cand fundasul greseste va asteptati la miracole de la portar...poate ii iese o data, de 2 ori dar la cate greseli in aparare am vazut aseara cele 2 goluri incasate de Lobont sunt scuzabile..

yahoo
05-06-2005, 08:50 PM
Mutu vine dupa o lunga perioada de inactivitate!Ce draqu vretzi sa faca?Minuni?Ma dezamagit in special pitiku ala cu creasta (petre) care a pierdut la mingi,Tamas si Chivu au jukat destul de bine,Niculescu s-a zbatut insa s-a vazut lipsa experientei la natioala,Dorinel a jukat foarte bine,Lobont a scos nijte mingi dar a fost destul de nesigur,Mitea si cu Pancu au jukat prost!Per total un jok care a inceput bine pt noi (dadeam semne ca putem scoate un rezultat bun) dar care a continuat si s-a terminat foarte prost!

Time2Chill
05-06-2005, 09:11 PM
Lobont a fost foarte nesigur pe el, n-a retinut nici cele mai simple mingi... despre asta zik k a fost slab.... in plus nici lobont nu are meciuri in picioare.............
sincer nici piti nu prea avea pe cine convoca.... k si nicolae ala.... n-are meciuri in picioare k a fost accidentat... dar la convocat acu sa vadem ce branza face

faboulos84
05-06-2005, 10:27 PM
Lobontz nu are nici o vina, iar Piturca ar trebui sa aiba continuitate ca sa facem cu adevarat CEVA !!! IAr singura solutzie ca sa prindem un turrneu final ar fi emigrarea in Germania !!! :scaun:

Floyd
06-06-2005, 09:17 PM
Deci.....aaaaaaaaa...........AM INFRANT!!!! :mishto:
Miticutza Dragomir si Mirciulica Sandu sa traiasca si odata cu ei fotbalul romanesc, pe care il vor duce pe cele mai inalte culmi ale istoriei fotbalistice............bla...bla...bla......bla.. ...