View Full Version : locatie
toate bune, numai sa nu zica cineva sa scriu ardeal erdei. :angry:
eu am votat ardeal, sa nu se uite, aradul e in ardeal :P
ma mns pot sa vad si cine a votat?
man BUCURESTI is the best and.............................. sa nu va simtiti jigniti :yoyo:
stefan
13-05-2003, 08:21 PM
eu is moldovian din Ieshi bre :D :D
Sirius
13-05-2003, 09:14 PM
Parca mai era un topic pe tema asta, dar in fine...hai Ardealu'!
mai era da lam facut pe asta pe regiunile sau provinciile de acum.
bucuresti cel mai bun ? :rolleyes:
tudosebogdan
14-05-2003, 06:32 PM
cred ca trebuia totusi pus Bucurestiul separat de Muntenia. :o nu sariti ma pe mine, nu va suparati chiar asa dar Bucurestiul are totusi vreo 2 milioane si de locuitori si din punct de vedere statistic (sondajul din cate m-au invatat astia in facultate tine totusi de statistica) si demografic si economic atunci tara noastra se imparte in 7 regiuni + Bucurestiul => 8 regiuni. ;)
si ca sa fie cat de cat reprezentativ sondajul vostru ar fi trebuit sa existe separat! :yoyo:
Sirbu Mihail Bogdan
14-05-2003, 09:26 PM
da si la bucuresti s-ar putea pune si Judetul agricol Ilfov,nu?
mininu
05-06-2003, 12:16 AM
Am vazut ca apar topicuri care exista deja(cu divizia b de exemplu). Nu sunt eu administrator, dar totusi...
mininu si ce zici aici explica :cooool:
zice ca mai este un topic cu tema asta. e asa de greu de inteles?
da bah chinezule asiatic sau cum vrei sa iti spun !!!!!!!
si ce ne zice unde se discuta o tema ne spune altceva :cooool:
ma n uam auzit de chinezi afrikani. el zice ca mai este un topic cu tema asta........................tot nu ai inteles?? :sanshine2: vrei sati fac un desen ca sa intelegi si tu? asa din curiozitate esti intr-o clasa de copii mai inceti, daca esti nu mai zic nimic de tine.
Originally posted by Neo@Jun 7 2003, 07:17 AM
da bah chinezule asiatic sau cum vrei sa iti spun !!!!!!!
si ce ne zice unde se discuta o tema ne spune altceva :cooool:
bah te-a lasat vederea si esti cam incet de cand .......... te aruncat in cap mata
da ma ma aruncat in cap maicamea. ma neo iti mai spun inca odata, ai grija sa nu aflu unde stai ca.......
pai stiu ca te-a aruncat in cap
de asta esti asa batut in cap
si afla unde stau sa vii sa :flipa:
Catalinc7
30-07-2003, 12:28 AM
De ce naiba nu puteti vb ce cere topicul? Juma de topic e plic cu abureli de 2 lei.
Ardealu e cel mai tare ca e in mijlocul tz (sunt cocalar de mirc)arii. La Bucuresti e naspa ca e can Babilon: de toate natiile, unu mai smecher ca altu, iar restu numi plac.
ma dar tu ai fost in sud? e misto si ardealu dar marea problema e ca acolo sunt ungurii, si sunt nesaimtiti ungurii am vazut vorbeau ungureste cu aia de la stiri, ma in canada ca nu vorbesrti cu reporterii engleza fie tiar spune sati iei translator sau nu tear baga in seama
orice ati zice ungurii de aici sunt mult mai harnici si munictori decat oltenii sau ce sa mai zic moldoovenii :P
DarkComy
30-07-2003, 03:31 PM
Vara asta am fost la Sighetu Marmati intr-o tabara de arhitectura pt a desena case de la muzeul satului
Intr-o seara am iesit mai multi in oras sa bem o bere si am stat la o terasa si ce am vazut 2 oameni vorbeau in ungureste dar se injurau in romaneste HAHAHAHAHA :D :lol: (ex de injuratura folosita : Da-te in P**A CALULUI si altele si mai marfa) era super caterinca
cine ma ungurii ?????? tu poate ai luat in considerare oltenii aia din meherinti
faboulos84
16-06-2005, 12:05 AM
Mdeah ... se pare ca's singurul care reprezinta dobrogea ... anyway Constantza e cel mai frumos oras din RO ;) fara suparare !!!
Andrei_C
17-06-2005, 04:11 PM
shi uai , voi n-ati vizitat moldova uai , cea mai faina regiune uai ...
DeadHope
17-06-2005, 08:55 PM
Hai oltenii....
Moi...moi sunt din orasul-manelist Drobeta Turnu Severin....
Pacat de cetate...de podul de peste Dunare (ma rog...piciorul de pod....)....
Puteam sa fiu intr-un oras mai respectat daca lumea avea grija de el...dar eu il sustin asa cum e.....HAI Severin!
daca vreti sa vedeti civilizatie sa veniti voi in vest :P
Pai noi unde suntem omule? Timisoara e cel mai misto oras , cel mai "civilizat" de parca Tim ar fii Roma si noi astia "restu' " am fii barbarii cu parul pala la buci si barba pana la pectorali care o ard in corturi si pesteri.
pai in mare cam asa si e :P exceptamd vreo 2 sau 3 orase mari ca bucurestiul, constanta, brasovul :P si tu oricum stai in canada ... acolo nu aveti par la buci :P
Eu m-am plimbat ceva prin tara si zonele care mi-au placut in mod deosebit au fost Ardealul si Moldova muntoasa....de ce mi-au placut zonele ? pentru ca acolo intr-adevar oamenii sunt gospodari, case ingrijite, ospitalitate...
Depinde mai mns ce incelegi tu prin "civilizat" , probabil unul dintre criterii e sa fii din erdey sau Banat ;) , probabil e si singurul . Tin minte ca acum cativa ani Rm Vilcea de unde sunt eu, a luat premiul pt "cel mai european oras" (suna cam stupid, restu' oraselor de la noi ce sunt asiatice?) si anul urmator l-a luat Oradea daca tin bine minte. Ca sunt ceva cladiri datand d p vremea lui pazvante in centru si ca iti ofera un strain o cana de apa daca i-o ceri nu inseamna ca voi sunteti marele si falnicul vest iar restu' sunt degeaba. Ieshiu e iara un oras misto , ai uitat sa-l pui in lista ta a oraselor "civilizate" ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.