View Full Version : Cu ce echipa jucati la International?
Andrey95
29-05-2005, 01:52 PM
Eu joc cu Romania. :fotbal: :fotbal: :fotbal: :romania: :romania: :romania:
Bogdan_MC
29-05-2005, 03:02 PM
Romania e foarte slaba, si ma refer la jucatori, deoarece acestia obosesc repede, si in plus acuratetzia shuturilor lasa de dorit.. Frantza rullz ! :mishto:
PS. cu ea joc in PGL
Andrey95
29-05-2005, 03:33 PM
Stiu ca jucatorii obosesc repede. Chiar pentru asta nu plec sa dau gol prin sprinturi. Mai mult prin pase. Eu is patriot! :fotbal: :fotbal: :fotbal: :romania: :romania: :romania:
P.S. Am jucat odata Romania - Franta 2-2 (0-1 la pauza).
stefan
29-05-2005, 03:44 PM
nici in realitate nus mai buni :greata:
Bogdan_MC
29-05-2005, 04:33 PM
Originally posted by Andrey95@May 29 2005, 03:33 PM
Stiu ca jucatorii obosesc repede. Chiar pentru asta nu plec sa dau gol prin sprinturi. Mai mult prin pase. Eu is patriot! :fotbal: :fotbal: :fotbal: :romania: :romania: :romania:
P.S. Am jucat odata Romania - Franta 2-2 (0-1 la pauza).
LoL, la ce la amatori ? :lol: si, daca ai jucat la world class.. cred ca a fost greseala, nu era in forma calculatoru'. :P
lebron`
30-05-2005, 02:51 PM
Eu joc cu Franta momentan dar echipe f f bune sunt si Spania , Anglia sau Brazilia (nu asta e ordinea :P ) Daca il aveam si pe Zidane in nationala Frantei 90% jucau cu ekipa asta :D
Andrey95
30-05-2005, 06:30 PM
Povestiti-ne si voi niste meciuri amicale sau turnee create cu echipele din International, pls.
P.S. dj_mozart ai dreptate in legatura cu Romania.
:fotbal: :fotbal: :fotbal: :romania: :romania: :romania:
faboulos84
04-06-2005, 06:40 PM
Cea mai buna ekipa internatzionala e Olanda :D:D:D
Jokes
05-06-2005, 08:48 AM
Joc si cu Romania si cu Brasil.
Andrey95
05-06-2005, 02:12 PM
Mah fabulous_84, de unde ai tu Olanda in FIFA 2005????????!!!!!!!!!!!!!!!!
:romania: :romania: :romania: :fotbal: :fotbal: :fotbal:
Jijutzu
07-06-2005, 10:03 AM
Romania? Vb serios? E foarte slaba sincer... Ca toata lumea, eu joc cu Franta, desi ma ennervez cumplit cand din cauza aparatorilor pierd mingea extrem de repede, dar il au pe Henry:)
:mishto:
Desi si Anglia e buna , mai ales la mijloc, dar in atac pauza, la fel si cu Italia... Spania,Brazilia...depinde cu ce iti merge.... Dar Romania???? Wtf??? :romania:
Gorghette
07-06-2005, 10:11 AM
Tot cu Romania joc si eu !
Andrey95
07-06-2005, 02:06 PM
Eu is patriot! :romania: :romania: :romania:
Edy_smf
12-06-2005, 09:44 PM
Si eu sint cel mai patriot din retea,iau bataie cu romania cu stoicism dar nu renunt :D Baietii sint foarte buni si asta imi place pt ca e foarte palpitant campionatul...tot eu sint cel care face patchurile in retea,regulamentul si campionatul si tot eu cel care iau bataie :D asta nu ca sint eu prea slab,am echipa cea mai slaba iar adversarii sint si ei superbuni si mai au si echipe superbune...ca o scuza pt mine si asta :pungapecap:
Poate nu e inca bine calculat unele meciuri au foste trecute aiurea altele s-a decis sa se rejoace dar se ve recalcula la fial si sper ca Romania sa iasa pe podium :fotbal: :romania:
Rui Costa
15-06-2005, 03:10 PM
Originally posted by Edy_smf@Jun 12 2005, 09:44 PM
Si eu sint cel mai patriot din retea,iau bataie cu romania cu stoicism dar nu renunt :D Baietii sint foarte buni si asta imi place pt ca e foarte palpitant campionatul...tot eu sint cel care face patchurile in retea,regulamentul si campionatul si tot eu cel care iau bataie :D asta nu ca sint eu prea slab,am echipa cea mai slaba iar adversarii sint si ei superbuni si mai au si echipe superbune...ca o scuza pt mine si asta :pungapecap:
Poate nu e inca bine calculat unele meciuri au foste trecute aiurea altele s-a decis sa se rejoace dar se ve recalcula la fial si sper ca Romania sa iasa pe podium :fotbal: :romania:
Interesant ce zici tu aici... am incercat si eu asa ceva .... da ne-am lasat repede din motive tehnice.... (connection lost :( ) poate pana apare 2006 ne gandim si noi sa ne schimbam cablurile... :mishto:
Edy_smf
17-06-2005, 06:34 PM
connection lost apare in momentul cind aveti jocul diferit,hotariti-va la un joc cu ce patchuri vreti sa fie in el,mutati save-ul din my documents(il puneti inapoi in momentul in care vreti sa va continuati cariera la single player), copiati fiecare LA FEL ACELASI FIFA IDENTIC si o sa mearga,si NU dati alt+tab in timpul cit sinteti conectati caci automat se deconecteaza!
alinutzu30
22-06-2005, 04:43 PM
Brazilia rulz :cooool:
Un exemplu de jucatori de peste 90 skill: Ronaldinho, Kaka, Carlos, Lucio, Adriano, Ronaldo, si poate toata echipa :pimp:
And-And
26-06-2005, 10:15 AM
yo joc cu spania sau argentina :fotbal: :fotbal:
-romania e foarte slaba si in fifa si in realitate :nashpa: :nashpa:
VampirE
14-08-2005, 08:52 PM
Eu joc cu Fratnta pt ca mi se pare ff buna in atac,insa ma tenteaza sa incerc si SPANIA! :da:
MaRiuSik
15-08-2005, 12:01 PM
echipa internationala este foarte buna Anglia... sunt super tari jucatori.. si mai imi place cu Portugal :P
catacelbun
17-08-2005, 11:24 PM
Nici Argentina nu e de aruncat :P
NPU-Bostanu
18-08-2005, 11:14 AM
cele mai bune echipe ca skill-uri apropiate sunt:Franta,Anglia,Spania,Brazilia,iar restu' sunt sub skill-urile astora.Io personal joc cu Anglia
el_paco
20-08-2005, 11:46 AM
Nu prea conteza asa mult skillu', ma refer la brazilieni ca au peste 90. COnteaza cum joci depinde si de asezare. De exemplu Germania :blink: mi se pare o ekipa buna daca stii cum sa ii asezi.Spania e misto ca are toti jucatorii scanati, adik cu fetele reale :).
Franta e banala de acum ca joaca toti cu ea, Brazilia nu au mijlocas de inkidere.Romania e vaarza.Apropo incercati Argentina, Uruguay, Walles :) , si cam atat. Anglia e misto iar pacat ca nu au un atacant gen Ronaldo sau Adriano sau Henry, Owen cu Rooney nu ma multumesc...
Bogdan_MC
20-08-2005, 02:22 PM
Owen e un fel de Henry da mai mic :), are viteza ca el, putere in sut, eficenta suturilor, partea proasta e ca e scund, singurul dezavantaj. Rooney nu are eficenta in suturi prea mare, dar ma descurc binisor si cu el.
VampirE
21-08-2005, 08:42 PM
:fotbal: Iata ce am citit pe un site de cheaturi(nu imi arat cheaturi la FIFA,ci doar care sunt cei mai buni jucatori si cum ii pot folosi cat mai bine)!!
LOOK HERE:
Firstly its a fantastic game,You can try most ways of dribling in this
game by pressing (left shift key)if you want to make dream team then you
must have like following:
Defenders:
----------
A.Nesta AC MILLAN
Rio Ferdinand MANCHESTER UNITED
Kuffor BAYERN MUINCH
R.Carlos REAL MADRID
Michal Salgado REAL MADRID
Midfielder:
-----------
Vicente VALENCIA
Totti ROMA
C.ronaldo MANCHESTER UNITED
Zidane REAL MADRID
Beckham REAL MADRID
Figo REAL MADRID
kleberson MANCHESTER UNITED
Zeroberto BAYERN MUICNH
Strikers & CF:
--------------
T. Henry ARSENAL
Ruud Van .N MANCHESTER UNITED
Morrients REAL MADRID
Raul REAL MADRID
Owen REAL MADRID
Ronney MANCHESTER UNITED
Reyes ARSENAL
Drogba CHELSEA
Mie cea mai buna echipa mi se pare ANGLIA!!!
spidyp77
24-08-2005, 09:25 AM
fiind patriot,joc si eu cu romania,dar mai joc si cu italia.
am creat un turneu care seamana cu euro 2004 si incerc sa-i bat cu grecia pe toti sa vad daca ei chiar meritau sa castige cupa :romania:
Soare
24-08-2005, 02:17 PM
Originally posted by el_paco@Aug 20 2005, 11:46 AM
Nu prea conteza asa mult skillu',
Sa inteleg ca nu te deranjeaza daca adversaru isi ia Franta si tu iti iei China?
Jijutzu
13-09-2005, 12:17 PM
Mai baieti...fiti atenti...
ANGLIA
portar:James-88
aparatori:Campbell-93
Terry -89 -aparare cea mai buna din fifa
A.COle -88
mijlocasi:Gerrard-93
Lampard-90 -mijloc cel mai tare din fifa
Beckham-90
K.Dyer -88
atacanti:Owen -91
Rooney-87
Si acum comparati-o cu Franta...ar avea Franta cel mai bun atac, dar la mijloc si in aparare sunt net inferioare Angliei :da:
Jijutzu
13-09-2005, 12:21 PM
Mai baieti...fiti atenti...
ANGLIA
portar:James-88
aparatori:Campbell-93
Terry -89 -aparare cea mai buna din fifa
A.COle -88
mijlocasi:Gerrard-93
Lampard-90 -mijloc cel mai tare din fifa
Beckham-90
K.Dyer -88
atacanti:Owen -91
Rooney-87
Si acum comparati-o cu Franta...ar avea Franta cel mai bun atac, dar la mijloc si in aparare sunt net inferioare Angliei :da:
gianni
13-09-2005, 03:14 PM
Jiju, eu sunt patriot si joc cu Romania, dat fiind faptul ca mi-ar fi placut sa castige si-n realitate cam ce putem castiga noi prin jocuri de acest gen...Imi place si mie sa joc cu alte echipe nationale, dar de obicei le aleg pe cele mai slabe, macar sa castige si ele ceva...virtual...
potoliti-va ...... franta rullz pt ca il are pe henry si trezeguet........ altfel ar fi praf......dak stiti jocul cu capu` atunci franta e ekipa ideala ;)
gianni
14-09-2005, 01:35 PM
Jocul de fotbal presupune mai multe chestii decat individualitati, si de cele mai multe ori este vorba de mult, mult noroc si determinare... Imi place Franta, dar asta nu inseamna ca este si cea mai buna...Ce zici de Brazilia?... in formula mai veche...
Originally posted by gianni@Sep 14 2005, 01:35 PM
Jocul de fotbal presupune mai multe chestii decat individualitati, si de cele mai multe ori este vorba de mult, mult noroc si determinare... Imi place Franta, dar asta nu inseamna ca este si cea mai buna...Ce zici de Brazilia?... in formula mai veche...
eu ma refeream la jocul profesional de fifa ....... nu zic ca e cea mai buna .... doar ca e cea mai eficienta pt fifa vb. ...... :mishto:
scorpion
16-09-2005, 08:25 PM
cee ma ROMANIA i baza.io cu ei joc pa profesional si o singura data am pierdut si 2 egaluri si am jukat vo 18 meciuri in tournament
SoNiQuE
16-09-2005, 09:52 PM
eu cred ca Franta rulz pt ca il are pe Henry ... care e cel mai bun atacant din fifa05 ;)
gicanu82
26-09-2005, 07:02 PM
Originally posted by MyK`@Sep 13 2005, 05:02 PM
potoliti-va ...... franta rullz pt ca il are pe henry si trezeguet........ altfel ar fi praf......dak stiti jocul cu capu` atunci franta e ekipa ideala ;)
am jucat si eu cu fratnta pana acum 2 luni din 4 motive:pires vieira trezeguet si henry;am incercat o dat anglia si joaca mult peste fratnta de atunci am jucat numai cu anglia in internationale:atack,long pases,neutral;de spania sau italia nu zic nimic pt ca nu sunt cam slabe;brazilia mai misca un pic ;oricum fiind facut jocu de englezi anglia e umflata si de-aia joaca asa bine ca si ac milan de altfel.arsenal rulzzzzz
maryus the red dog
07-02-2006, 03:18 PM
sa jok cu roamnia :injur: :injur: ori sunt nebun?bine eu jok la profesionisti pai deobicei joc cu Italia :mishto: :mishto: :mishto: :mishto:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.