PDA

View Full Version : CUM SA DAU CENTRARILE....

mofo
21-05-2005, 10:48 PM
am vazut pe multi care dau o centrare de pe marginea terenului shi cand mingea ajunge in careu vin un jucator din spate shi da cu capu in minge (sarind mai sus ca a meu sau impingandu-l) si nu stiu cum sa dau asha centrari....daca stiti spuneti-mi shi mie va rog

little_foot
21-05-2005, 10:53 PM
pur si simplu apesi pe a(sau tasta pt centrare pe care o ai tu)dar nu tii apasat mult apesi rapid si apoi cap...la mine merge de cele mai multe ori..cred k asta e ideea :fotbal:

Rui Costa
22-05-2005, 03:24 PM
Dar nu mereu se intampla asa...(centrare.. vine din spate.. cap end gol!!) Depinde si cand dai centrarea.... Daca o lalai la coltu' terenului si dabea dupacea vei centra, atacantul tau va lua o pozitie statica.. Fazele astea cu centrarile "la intalnire" se intalnesc de cele mai multe ori la contraatacuri... cu mici/mari exceptii :P

mns
22-05-2005, 03:45 PM
Faci cu OTB...

yahoo
22-05-2005, 08:28 PM
Ceea ce a zis mns e Off The Ball!(pt cei care nu stiu) Sau faci combinatzia Q+A!

lebron`
30-05-2005, 02:59 PM
La centrari conteaza 90% distanta intre cel care centreaza si atacant...daca tu apesi cat trebuie vei da gol din foarfeca si oponentu n'o mai scoate nici cu s