View Full Version : Noutati RLSP
O INTREBARE PENTRU BAIETII DE LA FIFAROMANIA
VA APAREA STADIONELE SI AL TREILEA ECHIPAMENT?
Rui Costa
21-05-2005, 03:29 PM
Deci sa intelegem ca se lucreaza intens pt a avea macar cateva stadioane... nu?
stefan
21-05-2005, 03:46 PM
poate
Rui Costa
21-05-2005, 03:59 PM
Deci... ce sa intelegem.. fi si tu mai direct.. Da/Nu ....sau "poate" da nu facut de tine :P
nu se lucreaza intens :naughty:
stefan
21-05-2005, 06:38 PM
Rui Costa => nu se lucreaza deloc, esti multumit? singurul lucru la care se lucreaza s-ar putea sa fie ban-ul tau :P
DeadHope
21-05-2005, 09:46 PM
Prima data:
Corect: "VOR" aparea stadioane si al treilea echipament? :oops: Glumesc...dar oricum....asa e corect....
In al doilea rand....eu nu stiu nimic de asta....doar daca se lucreaza pe la spatele meu...ceea ce e mai greu pt k am un fund mare....glumesc din nou!
ar trebuie sa ai 100 de "funzi" sa lucram pe la spatele tau si sa nu observi :wacko:
red_lion
22-05-2005, 11:59 AM
Originally posted by dj_mozart@May 21 2005, 06:38 PM
Rui Costa => nu se lucreaza deloc, esti multumit? singurul lucru la care se lucreaza s-ar putea sa fie ban-ul tau :P
sa ia ban pentru ca intreaba?
Se ia ban pentru lipsa de maturitate si proasta gestionare a cuvintelor..
Mai iesiti si voi prin lume....lasati dracu calculatorul ca v-a luat mintile...nici sa vorbiti corect nu mai stiti...
Originally posted by red_lion+May 22 2005, 12:59 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (red_lion @ May 22 2005, 12:59 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-dj_mozart@May 21 2005, 06:38 PM
sa ia ban pentru ca intreaba? [/b][/quote]
se ia ban pentru ca pui la indoiala abilitatile noastre de a da ban :P domnul Vladinho :P
Rui Costa
22-05-2005, 04:34 PM
dj_mozart , DeadHope & mns :pace:
Imi cer mii de scuze daca am suparat pe cineva... :maestru: :maestru: :maestru:
seamana cu cineva Rui Costa....
park cu tevesport, nu? sau mi se pare mie...
hei, am zis numa k seamana :P
o fi fracsu :P
Srry ptr of topic da Tuby e cel mai prost dintre admini :D :D :D nu vr ban ptr ca miam exprimat parerea[e o tara libera] si se mai crede si prof de rom park era fifa forum nu Corestie gramaticala forum :fotbal: :cuminte:
stefan
31-01-2006, 06:50 PM
daca tot e o tara asa de libera pot sa zic si eu ca tu esti cel mai prost om de pe planeta? :huh:
h20 -> ma cunosti ? Daca nu, dai alt-tab si afunda-te in wasd si sageti si lasa-ne pe astia prostii sa ne vedem de viata noastra atat de anosta. O sa primesti un PM cu toate cele bune si un patratel albastru, de acum incolo nu se mai tolereaza nimic.
Hai noroc !
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.